|
|||||||
| Jucatori / Antrenori Discutii despre jucatorii echipei noastre, despre antrenori si nu numai |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
tanara speranta
|
![]() Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania. „Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici”, a declarat Surdu, in exclusivitate pentru www.steauafc.com. Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa treaba alaturi de noii sai colegi cat mai repede. De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: „Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista”. „Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fieCare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei” - Adrian Ilie
posta romana a scos din circulatie timbrele cu Dinamo pt ca lumea nu stia pe ce parte sa scuipe! Last edited by KosmyN; 17th August 2010 at 13:56.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Moderator
|
La doar 23 de ani are 117 meciuri pe prima scena si 34 de goluri . Este un jucator ce poseda o buna tehnica in regim de viteza si cred ca in sistemul dorit de Hagi 4-2-3-1 , poate fi o piesa importanta.
Sezonul trecut a jucat 29 de meciuri pt Cfr si a reusit sa puncteze de 10 ori . Sunt incantat de acest baiat si sper sa-l vad cat mai des si cu cat mai multe reusite in tricoul nostru . Mult succes !
|
|
|
#3 |
|
junior
|
Si eu abia astept sa il vad jucand.:chinez:
Este unul dintre cele mai bune transferuri facute in aceasta vara.
|
|
|
#4 | |
|
junior
|
Quote:
la meciul cu keferistii ma surprinde faptul ca ei ar renunta asa de usor la un jucator bun.Si daca este asa de bun de ce keferistii nu prea l-au mai bagat in ekipa sezonul asta . Pe ce suma afost transferat si cre va fi salatiul sau?
|
|
|
|
#5 |
|
unul dintre noi
|
Nu a jucat sezonul acesta pentru ca a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu CFR care expira in vara, iar Andone a zis ca el nu pregateste jucatori pentru alte echipe...
Odata cu venirea lui Surdu s-a rezolvat si partea stanga. Suntem acoperiti si acolo. Ii urez sa le mai bage la javre 2 goluri ca si in turul trecut de campionat... si sa faca meciuri cel putin la fel de bune ca si cele de anul trecut. Last edited by JustMe; 22nd August 2007 at 18:08.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Redactor SuporterSteaua.net
|
Si uite ca a venir si al 14lea jucator...
Mult Succes!
|
|
|
#7 | |
|
unul dintre noi
|
Quote:
Bine ai venit Surdu si sper sa faci treaba buna!
|
|
|
|
|
#8 |
|
tanara speranta
|
Bun venit, Romica, sper sa nu intri in gura patronului prea curand.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
titular
|
Surdu s-a dus de la Brasov la CFR acum 2 ani pe suma de 50.000 euro
|
|
|
#10 |
|
incepator
|
orice juktor de valoare este primit cu bratzele descihise in marea familie a Stelei... aqm sa l vedem juknd, sa demonstreze ca merita sa fie aici!
![]()
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|