Forumul suporterilor stelisti - FC Steaua Bucuresti

Go Back   Forumul suporterilor stelisti - FC Steaua Bucuresti > Steaua Bucuresti > Jucatori / Antrenori
Forums Register Members List Calendar Jocuri Blogs Foto Livescore Mark Forums Read

Jucatori / Antrenori Discutii despre jucatorii echipei noastre, despre antrenori si nu numai

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22nd August 2007, 17:48   #1
joseph
tanara speranta

joseph's Avatar

Smile 24.Romeo Surdu

Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania.

„Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici”, a declarat Surdu, in exclusivitate pentru www.steauafc.com. Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa treaba alaturi de noii sai colegi cat mai repede.

De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: „Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista”.

„Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fieCare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei” - Adrian Ilie

Last edited by KosmyN; 17th August 2010 at 13:56..
joseph is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old 22nd August 2007, 17:53   #2
#EffecT
Moderator

#EffecT's Avatar

Smile

La doar 23 de ani are 117 meciuri pe prima scena si 34 de goluri . Este un jucator ce poseda o buna tehnica in regim de viteza si cred ca in sistemul dorit de Hagi 4-2-3-1 , poate fi o piesa importanta.
Sezonul trecut a jucat 29 de meciuri pt Cfr si a reusit sa puncteze de 10 ori . Sunt incantat de acest baiat si sper sa-l vad cat mai des si cu cat mai multe reusite in tricoul nostru . Mult succes !
Old 22nd August 2007, 17:57   #3
Cristi89
junior

Cristi89's Avatar

Si eu abia astept sa il vad jucand.:chinez: Este unul dintre cele mai bune transferuri facute in aceasta vara.
Old 22nd August 2007, 18:02   #4
LACATUS 86
junior

LACATUS 86's Avatar

Exclamation Chiar este asa de bun?

Quote:
Originally Posted by joseph_stelist View Post
Atacantul Romeo Surdu a semnat miercuri, 22 august 2007, un contract pe patru ani cu FC Steaua Bucuresti. Jucatorul transferat de la CFR Cluj va evolua cu numarul 84 pe tricou si s-a declarat foarte incantat de ideea de a juca la cel mai galonat club de fotbal din Romania.

„Sunt foarte bucuros ca am venit la Steaua, este o onoare sa apar culorile acestui club. Steaua este cea mai titrata echipa din tara noastra si mi-as dori sa castig Cupa si campionatul aici”, a declarat Surdu, in exclusivitate pentru www.steauafc.com. Fotbalistul spera sa se acomodeze cat mai repede la Steaua si sa inceapa treaba alaturi de noii sai colegi cat mai repede.

De asemenea, Surdu a tinut sa mentioneze ca sosirea in Ghencea are o conotatie speciala pentru el: „Venind aici, am indeplinit visul mamei mele, pe care am pierdut-o in urma cu cinci ani si care a fost o mare stelista”.

„Surdu a fost ales de Steaua pentru a da mai multa viteza in atac si pentru a beneficia de mai multe varfuri cu stiluri diferite de joc. Este un tanar de perspectiva, foarte valoros, care a marcat destul de multe goluri in fieCare sezon si care speram sa faca o treaba buna la Steaua. A fost dorit de antrenorul Gheorghe Hagi si de membrii staff-ului acestuia. Ne asteptam sa se adapteze cat mai repede la sistemul de joc al echipei”

Adrian Ilie
Dupa ce s-a intamplat
la meciul cu keferistii ma surprinde faptul ca ei ar renunta asa de usor la un jucator bun.Si daca este asa de bun de ce keferistii nu prea l-au mai bagat in ekipa sezonul asta .
Pe ce suma afost transferat si cre va fi salatiul sau?
Old 22nd August 2007, 18:05   #5
JustMe
unul dintre noi

JustMe's Avatar

Nu a jucat sezonul acesta pentru ca a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu CFR care expira in vara, iar Andone a zis ca el nu pregateste jucatori pentru alte echipe...
Odata cu venirea lui Surdu s-a rezolvat si partea stanga. Suntem acoperiti si acolo. Ii urez sa le mai bage la javre 2 goluri ca si in turul trecut de campionat... si sa faca meciuri cel putin la fel de bune ca si cele de anul trecut.

Last edited by JustMe; 22nd August 2007 at 18:08..
JustMe is offline   Reply With Quote
Old 22nd August 2007, 18:07   #6
stelista_yo
Redactor SuporterSteaua.net

stelista_yo's Avatar

Si uite ca a venir si al 14lea jucator...
Mult Succes!
Old 22nd August 2007, 18:24   #7
oop
unul dintre noi

oop's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACATUS 86 View Post
Dupa ce s-a intamplat
la meciul cu keferistii ma surprinde faptul ca ei ar renunta asa de usor la un jucator bun.Si daca este asa de bun de ce keferistii nu prea l-au mai bagat in ekipa sezonul asta .
Pe ce suma afost transferat si cre va fi salatiul sau?
1 milion de coco ti se pare usor?din iarna Surdu putea sa negocieze cu cine voia si pleca moka!

Bine ai venit Surdu si sper sa faci treaba buna!
Old 22nd August 2007, 19:25   #8
MickaelC
tanara speranta

MickaelC's Avatar

Bun venit, Romica, sper sa nu intri in gura patronului prea curand.
MickaelC is offline   Reply With Quote
Old 22nd August 2007, 19:26   #9
colonelu Voiculescu
titular

colonelu Voiculescu's Avatar

Surdu s-a dus de la Brasov la CFR acum 2 ani pe suma de 50.000 euro
Old 22nd August 2007, 19:31   #10
alex_stelist4ever
incepator

alex_stelist4ever's Avatar

orice juktor de valoare este primit cu bratzele descihise in marea familie a Stelei... aqm sa l vedem juknd, sa demonstreze ca merita sa fie aici!

Bookmarks

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules