|
|
||||||
| Arhiva Mesaje vechi, care nu mai sunt de actualitate |
| View Poll Results: Steaua vs Gaz Metan | |||
| Victorie Steaua |
|
7 | 87.50% |
| Meci egal |
|
1 | 12.50% |
| Victorie Gaz Metan Medias |
|
0 | 0% |
| Voters: 8. You may not vote on this poll | |||
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Liga I, Etapa 23 - 26 martie, ora 21:30, Digi ![]() Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua Bucuresti - CS Gaz Metan Medias sunt urmatoarele: Peluze 5 lei Tribuna II 15 lei Tribuna I 25 lei Tribuna 0 50 lei Fotolii 75 lei Loja 300 lei Parcare 100 lei Programul caselor de bilete este urmatorul: Vineri 11:00 - 18:00 Sambata 11:00 - 18:00 Duminica 11:00 - 14:00 Luni 11:00 - 21:00
Last edited by steauaclub.tk; 23rd March 2012 at 11:54.. |
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
|
Patriot
|
Dupa meciul de ieri nu se mai umple Ghencea...
|
|
#3 |
|
tanara speranta
|
Dupa meciul de ieri mi-e frica sa nu inceapa huiduielile, demoralizarea echipei si seria proasta de meciuri.
|
|
|
|
|
#4 |
|
titular
|
un gol in primul sfert de ora ar impiedica aceste lucruri...
|
|
#5 |
|
titular
|
vasluiul castiga in groapa de gunoi, puradeii si-o luara de la brasov, sunt mari sanse ca otelu sa bata pe cfr, ar cam trebui sa bata si steaua maine. daca nu acum, atunci cand profitam si noi?
|
|
#6 |
|
unul dintre noi
|
iarasi etapa e favorabila...nu stiu daca o sa stim sa profitam de ea... dianmo a pierdut acasa cu vasluiul, rapidul a pierdut la brasov... oare suntem in stare sa trecem peste hopul de la Targu Mures?
|
|
#7 |
|
tanara speranta
|
Ma indoiesc ca o sa reuseasca sa bata si galatenii. Otelul sunt slabi si nici pana in ziua de azi nu inteleg cum au reusit sa castige campionatul. Drept urmare parcursul penibil din CL. Am zis din start ca daca fac 1 punct e miracol... dar deviem
Ar trebuii sa tragem la victorie in toate meciurile ramase. Chiar daca mai calci stramb pe ici pe colo macar jocul sa convinga. Cat mai rabdam dupa amorezi cu bombe sexy si crudute? Parca suntem statie de autobuz pentru fotbalistii cu chef de petrecere nu club de fotbal. |
|
|
|
|
#8 | |
|
unul dintre noi
|
Quote:
Revenind la meciul de diseara, sa speram ca Steaua va reusi sa se impuna si sa speculeze momentul!
|
|
|
#9 |
|
Patriot
|
M-am cam saturat de cate etape favorabil de care nu am profitat ma avut...mediasule mereu a fost o echipa incomoda in Ghencea.
Sa nu uitam ca in tur au facut instructie cu noi... Diseara daca joaca cine trebuie si vor fi o echipa pe teren, lucrurile pot fii pozitive...
|
|
#10 |
|
Banned
|
E oare o coincidenta ca echipele care au insemnat ceva in Europa, Steaua si Vaslui, au avut probleme in tur si acum revin in forta cand conteaza pt. toti numai campionatul? Unde se vede valoarea, acum sau in tur cand prioritara ar trebui sa fie Europa?
|
|
|
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|