|
|
||||||
| Management / Marketing Conducere, ce vrem sa aflam de la cei care conduc clubul nostru, ce sfaturi avem, ce nemultumiri |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4381 |
|
junior
|
le-a aratat dinamovistilor numarul "24" din degete...in rest a fost cuminte, langa *********(un fost tusier purtator de mustata), mandru de mustacioara lui.
"glourious basterds" ![]()
"In fotbal totul este complicat de prezenta echipei adverse." Jean-Paul Sartre Last edited by andreyi69; 11th May 2013 at 09:50.. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#4382 |
|
Administrator
|
Gigi ****** i-a promis lui Mihai Stoica, în cazul unei condamnări cu executare, că va avea grija de familia sa, iar postul de manager nu va fi ocupat de altcineva.
"Normal că am emoţii pentru el după ce a primit la ultima instanţa o pedeapsă cu executare. Am vorbit cu managerul Stelei şi am stabilit ca în cazul în care el va fi închis, eu să am grijă de familia lui. Totodată, i-am promis că funcţia de manager general nu va fi ocupată de nicio altă persoană, iar cât timp va fi la închisoare, jucătorii vor evolua cu numele său pe tricouri", a declarat Gigi ******. Finanţatorul stelist a făcut şi o precizare inedită: "Mai mult, să ştiţi, eu am contract cu un penitenciar şi aduc deţinuţi să muncească la sere. Aşa o să încerc să îl aduc şi pe el să mâncăm o roşie împreună!". Mihai Stoica riscă patru ani de închisoare cu executare în "Dosarul Transferurilor". Acuzaţiile care i se aduc sunt înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscală şi spălare de bani. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4383 | |
|
titular
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
I live in a world full of shit but I'm alive and not afraid. (Martin Page) Last edited by Marius_Black; 19th May 2013 at 12:58.. |
|
|
|
|
|
|
#4384 | |
|
unul dintre noi
|
Quote:
bine gigiiiiiiiiiii ))))))))))))))))))))))![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4385 |
|
titular
|
aberant...
|
|
|
#4386 |
|
tanara speranta
|
Cred ca Mitza are si un baietzel horticol.
|
|
|
|
|
|
#4387 |
|
unul dintre noi
|
"Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nici o putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face īn nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvīnt şi īşi va respecta cuvīntul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. Īn rest, orice īntrebare īmi puneţi răspunsul este acelaşi! Răspunsul este Gigi ******"
Si la intrebarea cine te ***e in cur e tot Gigi? |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|