|
|
#691 |
|
Administrator
|
![]() S-a terminat campionatul in Anglia. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#692 |
|
titular
|
|
|
|
#693 |
|
Administrator
|
Mama, ce tare e! Mai ales sa dai gol la 3-1, cand nimic nu mai conteaza. Nici macar n-a purtat banderola neagra, la fel si Terry si Torrat!
Tottenham e cam slaba, iar Bale e overrated. + fanii lui Chelski au strigat in timpul momentului de reculegere "ucigasii!". La fel si ManU(re) in timpul meciului cu Aston Villa ("Always the victims, never their fault"). RUSINE! http://www.dailymail.co.uk/news/arti...niversary.html Last edited by Marian.; 17th April 2012 at 00:26.. |
|
|
|
|
|
#694 |
|
titular
|
Tu și mulți alți fani Liverpool sunteți tare ipocriți... amintiți non-stop de tragedia de la Hillsborough dar de Heysel nimic. Finala de CCE unde 40 de italieni au murit din cauza idioților huligani englezi...
Nu am nimic cu Liverpool, dimpotrivă, mereu mi-a plăcut echipa,Dumnezeu să-i ierte pe cei morți dar voi sunteți tare ipocriți...
|
|
|
#695 |
|
unul dintre noi
|
Marius, gresesti. Dupa cum s-a stabilit, momentul de la Heysel are doua componente fundamentale:
a) A fost razbunare pentru violentele de la Roma din anul precedent. Cand nu a murit niciun suporter englez, dar deh, ar fi putut sa moara - deci legea talionului a functionat la un nivel extrem de misto: tu puteai sa-mi omori 40 de oameni, si eu iti omor 40 de oameni. b) Nu erau fani ai lui Liverpool. Perfect logic, cum sa te astepti ca un fan al echipei Liverpool sa se duca la meciul pe care Liverpool il disputa in finala? Cum sa crezi ca oamenii aia care sustineau Liverpool sunt fani Liverpool si nu fani ai altor echipe (banuiesc ca Everton si United)? Serios vorbind, daca ar fi aici Eschil, ar scrie o drama despre cum momentul Hillsborough e pedeapsa divina pentru Heysel. Si nu ar gresi tare mult. Cand nu poti sa-ti accepti erorile, viata te mai si pedepseste... Iar cei de la Liverpool nu o pot face. Nu am intalnit fan cormoran care, intrebat despre ultimii 20 de ani ai echipei sale, sa nu dea vina pe altcineva: United, arbitrii, conspiratie, federatia engleza etc... Vezi cazul Suarez-Evra.
|
|
|
#696 |
|
titular
|
Ce ziceam de ipocrizie? E păcat, alături de Newcastle fac cea mai bună atmosferă din PL și nu numai. Dar modul ăsta de găndire ne omoară...
|
|
|
#697 | |
|
titular
|
Quote:
Marius... http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...pe/4409501.stm RUSINE ! ![]() Scrisesem alt post dar mai bine lasa, va las pe voi sa discutati, si-asa nu prea le am cu fotbalul englez.
|
|
|
|
#698 |
|
titular
|
E normal, 40 de oameni au fost omorâți de fanii englezi, aici nu mai vorbim de stadion care a cedat sau de forțe de ordine care au acționat greșit. Unii reacționează într-un fel, alții în alt fel. Depinde de fiecare.
Eu aș fi rămas indiferent. Așa ceva nu se iartă.
|
|
|
#699 |
|
Banned
|
Te trezesti si tu Mariuse vorbind de ipocrizie cand probabil habar n-ai ce-nseamna...hai sa vedem...
1. Momentul Hillsborough este unul dificil, in care oameni au murit. E normal sa fie o comemorare si nu vad pt. ce ar trebui comparat sau pus in balanta cu un alt eveniment de acest gen. 2. Cum sa vorbesti de ipocrizie tocmai tu, un fan al unui club care a furat campionate si a fost retrogradat pe motive de coruptie....asta te face un megalo-ipocrit. 3. Daca habar n-ai de momentul Heysel, macar taci...ai bunul simt sa taci, deoarece nu e un caz cancanist...discuta cu altii de treburi de genul ala, dar lasa chestiunile serioase deoparte...ai putin respect si nu crea can-canuri din tragedii. @Alexandru....vezi mai sus. Last edited by redondo; 18th April 2012 at 00:13.. |
|
|
|
|
|
#700 |
|
unul dintre noi
|
Daca Marius e fan Juventus, mi se pare mult mai indreptatit sa vorbeasca despre Heysel decat un fan al cormoranilor. De fapt, orice fan al Liverpoolului ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a tine lectii despre Heysel mai ales daca nu e pregatit nici macar sa accepte vina colectiva a suporterilor englezi aflati pe acel blestemat stadion.
Nu are nicio treaba furtul de campionate si cupe aici. Mi se pare o propaganda de doi lei: niste oameni au fost ucisi barbaric de niste animale. Despre asta vorbim. Nu a fost accident, nu a fost intamplare, destin sau ghinion de nesansa. A fost o crima colectiva. Ok, nu cer acum legea talionului, nu vreau sa fie redeschis dosarul... dar macar un pic de obraz cer de la fanii Liverpool. Sa nu mai tina lectii de moralitate in privinta Hillsborough.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|