|
|
||||||
| Management / Marketing Conducere, ce vrem sa aflam de la cei care conduc clubul nostru, ce sfaturi avem, ce nemultumiri |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#4141 |
|
legenda
|
erata :
Am vrut sa-l boldesc pe Bostina in locul lui Oprita . Daniel era la momentul 2006 doar un jucator de lot care mai prindea ocazional minute in teren Mitza e penibil(a) cand ii tot ia apararea lui Tatu . Ce sa spun , fotbalul e un fenomen atat de complicat da doar Mitza stie ce si cum . Mitza si de Carlos zicea ca e un portar foarte bun , dar ca nu ne prindem noi pentru ca nu intelegem fenomenul ![]()
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#4142 | |||
|
titular
|
Quote:
Din sirul ala de caracteristici eu il vad pe cioban, nu pe MM. Quote:
Petrescu si-a facut-o cu mana lui, in fine, nu mai revin. Oricum, nu mi-as permite niciodata sa-l injur, chit ca a gresit enorm cu acel gest pt care n-are nici o scuza. MM nu-i perfect, am mai spus-o, a facut multe greseli si el.(din toate pct de vedere) Insa a facut si lucruri bune. Eu nu-l ridic la rangul de cel mai bun om de fotbal din lume, asa cum poate incearca unii sa sugereze... dar nici nu mi se pare corect sa fie facut in fel si feluri si sa i se diminueze meritele pt performantele facute. Un echilibru n-ar strica totusi. In comparatie cu unii dintre voi care-l faceti praf (si ca persoana si ca om de fotbal) aproape la orice ocazie ivita, cred si eu ca par atat de inflacarat in sustinerea lui. Si in caz ca mai exista dubii, eu nu sunt de acord cu tot ce spune si face MM. Nu, nici pe departe... Quote:
Tatu imi pare un atacant slab in acest moment. Daca el zice ca e mijlocas |
|||
|
|
|
|
|
#4143 | ||
|
unul dintre noi
|
Nu vorbeam de tine. Nici nu stiu cati ani ai. Dar adevarul e ca MM este un model pentru multi copii, la fel cum Jiji e un altfel de model pentru altii. Hai sa nu-i comparam: Jiji e simpatizat de multi pentru ca are bani/e credincios/e obsedat de propria imagine, adica e un soi de ultimate model. MM e parvenitul, indica felul in care sa te comporti pentru a urca scara sociala/ierarhica pana la varf. Amandoi sunt niste idioti si putin imi pasa ca unul e perceput ca idiot mai mare: pana la urma vorbim de aceeasi categorie.
Ca sa fie clar, in momentul in care s-a jurat ca nu va mai veni la cioban si nu s-a tinut de acea promisiune e momentul in care MM s-a dovedit a fi o jigodie patentata. Pana atunci fusesem un suporter de-al lui; din acea clipa mi-a dovedit ca nu sunt un foarte bun cunoscator de oameni. Quote:
Pana in momentul in care voi avea confirmarea ca rolul lui MM a fost altul decat cel de scandalagiu (oricum Dan Petrescu ne-a confirmat ca asta facea Stoica la Urziceni), Stoica ramane doar un parvenit laudaros, ce a evitat inchisoarea in ultima vreme... Quote:
![]() Iti voi raspunde printr-un exemplu: de ce il huiduia galeria Stelei pe Nicolita, atat pe stadion cat si pe site-uri, chiar si in partidele in care evolua foarte bine? To make a fucking point... cam asa si cu Tatu... il injuri ca sa vada vreun idiot din conducere ca jucatorii de genul asta sunt de evitat pe viitor. Si se pare ca nu functioneaza, pentru ca genialul MM ne invata ca omul joaca pe postul de mijlocas, probabil chiar defensiv, gen Busquets. Publicul romanesc nu e un fin cunoscator de fotbal iar MM face parte din aceeasi categorie.
|
|
|
|
#4144 | |||||
|
titular
|
18.
Quote:
Btw, nu stiu cat de credincios e Gigi... Quote:
Si Laca a zis ca nu mai vine la Steaua dupa al doilea sau al treilea mandat si apoi a revenit cu celebrul ,,n-as zice nu Stelei". Pana la proba contrarie eu ii vad pe ambii drept niste stelisti deci ii inteleg daca-si incalca cuvantul in aceasta privinta. Si Hagi s-a impacat cu ciobanul si probabil ca ar reveni si el ca antrenor la Steaua, asta il face o scarba ? Quote:
Petrescu era si este un idol, era respectat si iubit, cum poti sa dai cu piciorul la astea si sa faci un astfel de gest ? A gresit ca s-a dus sa antreneze acolo, sa mai si incerce sa se puna bine cu suporterii... Pai abia asta e gest de parvenit si de lingau. A mai facut si Iordanescu aceeasi greseala, dar macar a incercat sa o drege scuzandu-se, Petrescu nici acum nu intelege reactia suporterilor stelisti, lui i se pare ca n-a gresit cu nimic. Quote:
Oricum, patronul doar da banii, managerul se ocupa de altele, nu stiu cum poti judeca tu care are rolul mai important. Quote:
2.Ca e tigan 3.Ca uneori pare complet lipsit de talent. Deci il injuri doar fiindca ala e negru si e genul de jucator muncitor (trecand cu vederea peste rolul sau in echipa) ? Si tie ti se pare normal asta ? Pai si daca publicul romanesc nu e un fin cunoscator de fotbal, MM e un idiot ca nu le face pe plac unor imbecili ? |
|||||
|
|
|
|
|
#4145 |
|
unul dintre noi
|
Nu mai discut despre MM. E clar ca e pentru tine un soi de idol deci nu am cum sa te conving de altceva. Probabil ca la 18 ani iti plac comportamentele de golanas... iti va trece pana la urma.
|
|
|
#4146 | ||
|
legenda
|
Quote:
Lacatus si Hagi nu s-au balacarit cu c.iobanul . E o diferenta mare fata de scandalagiul de MM . Quote:
performantele s-au realizat in pofida comportamentului c.iobanului Publicul e dornic de scandal . Oricum fotbal nu prea vede pentru ca in tot campionatul nu sunt 10 fotbalisti . Restul sunt jucatori de fotbal
Sunt necăjiiiit / Nu mă simt bineeee / Scorul vieții l-am găsit / Întâlnindu-te pe tineee!”. Last edited by colonelu Voiculescu; 14th April 2012 at 20:08.. |
||
|
|
|
|
|
#4147 | |
|
titular
|
Quote:
Hagi nu, nu s-a balacarit. El a fost balacarit... Hagi a fost umilit in presa de catre JJ atunci in cel mai urat mod posibil. Diferenta intre ce-a fost atunci si ce s-a intamplat cu MM tine de faptul ca cei 2 au caractere diferite, Stoica e mai impulsiv. In rest Jiji si-a batut joc de amandoi.(la MM lucrurile au escaladat ca ala i-a raspuns, ciobanul s-a enervat si mai tare si a devenit ceva mai vulgar in exprimare) Asta il face pe Hagi scarba ca s-a impacat cu ciobanul ? E o scarba ca s-ar intoarce la Steaua desi a zis ca nu o va mai face cat timp e ciobanul patron ? Nu cred. |
|
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Banned
|
Daca mai era nevoie...MM Stoica: "Cînd înjuri o femeie de 8 martie, n-ai voie să iei trofeul fair-play! Ma scuzaţi, dar sînt iritat cînd văd asemenea oameni. Aparenţele înşeală cîteodată, iar unii care par nişte delicaţi în realitate pot fi... Bă, a înjurat o femeie de 8 martie! Cum e asta fair-play?! EU MACAR NU SUNT IPOCRIT. Cînd au vrut să-mi dea trofeul le-am zis că mai degrabă se crapa gazonul şi ne înghite pe toţi decît să-l primesc"...
Daca a mers cu cutia de carton, se va crapa si gazonul. In 2006..."Razvan sa-si dea jos cercelul din ureche cand vorbeste cu mine" In 2007 dupa ce Gigi i-a dat un spit in fund si Oli a indraznit sa nu plece si el in acelasi timp..."Razvan e unicul care m-a sunat sa ma-ntrebe de sanatatea mamei mele...altii nu au facut-o. Am fost mitocan fata de el". Atentie! Acest om inca are adepti! |
|
|
|
|
|
#4149 |
|
nou-venit
|
Un om care linge unde scuipa, care are coloana vertebrala ca mataranga unui bosorog de 105 ani fara pastile, un om de genul asta mai poate fi aparat in vre-un fel, basca lasat la conducerea unui club ale carui principii intra(sau intrau, cel putin) in direct conflict cu simulacrul de caracter de care a dat dovada individul?! Ce vremuri triste.
|
|
|
|
|
|
#4150 |
|
unul dintre noi
|
daca observati MM nici macar nu mai are nimic din vremurile initiale la Steaua, e total lipsit de vlaga... asa e cand nu ai caracter si cand uiti ce promiti... se alege praful si pierzi total respectul celor din jur...
|
![]() |
| Bookmarks |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|