PDA

View Full Version : Revista Presei / 15 August

Gazeta Sporturilor
14th August 2008, 23:50
Tehnicianul Stelei se declară mulţumit de prestaţia lui Juan Toja īn partida terminată la egalitate de roş-albaştri cu Galatasaray, 2-2, şi spune că īn returul din Ghencea suporterii vor avea un rol foarte important īn obţinera calificării.

"Cred că infernul din Turcia se va muta īn retur īn Ghencea. Cred că, dacă vom trece printr-un moment greu, deşi sper să nu fie cazul, ei ne vor īmpinge de la spate şi īmpreună vom reuşi să ne calificăm din nou īn grupele Ligii Campionilor." a spus Lăcătuş la Fanatik, referindu-se apoi şi la evoluţia columbianului Toja:

"Din punct de vedere tactic şi al efortului, Toja merită aplaudat. Desigur, nu a avut realizări deosebite īn plan ofensiv, īnsă o dată ce se va obişnui cu sistemul de joc şi cu coechipierii, sīnt sigur că va avea evoluţii din ce īn ce mai bune. Trebuie să avem răbdare!"

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 00:00
Gigi Becali crede că Toja este mai valoros decīt fostul stelist Nicolae Dică, īnsă īl vede pe ofensivul columbian jucīnd pe postul de īnchizător:

"Toja e mai bun decīt Dică. E mai īnalt, mai puternic, mai vitezist, dar probabil nu are acea clarviziune a lui Dică, pasa lui. Dică era decar, iar Toja este optar, adică un mijlocaş ofensiv. Cred că Toja ar juca mai bine īn locul lui Lovin", a spus Becali la televiziunea sportro.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 02:00
Partida transmisă miercuri seară, de la 21:15, de Antena 1 a avut o audienţă medie de 14,2% pe all-urban. Acesta este echivalentul a 1,6 milioane de telespectatori. Ediţia specială moderată de Radu Naum īnaintea partidei a atins un rating de 3% pe acelaşi segment.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
Partida retur dintre Steaua şi Galatasaray va avea loc pe 27 august. Ora de start a fost deja stabilită, 20:45, īntīlnirea urmīnd să fie transmisă īn direct tot de Antena 1, post care a televizat şi meciul de miercuri seară.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
Antrenorul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a găsit ieri o explicaţie pentru rezultatul scos de Steaua, dar şi pentru performanţele realizate de trupa din Ghencea īn cupele europene. "Am văzut meciul cu Bogdan Stelea şi īmi povestea că pe la toate echipele pe la care a fost, nicăieri nu a văzut o īncredere atīt de mare īn propriile forţe ca īn vestiarul Stelei. Asta contează enorm. E drept, la Istanbul au avut şi noroc, dar asta nu mai miră, pentru că Steaua traversează de vreo 30 de ani o pasă bună. Īi iese tot", a spus Lucescu.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 12:00
S-a terminat turul, dar returul a inceput deja. A inceput de prin minutul 70 al meciului de pe Ali Sami Yen cand ambele echipe au cam terminat benzina. Daca la Galata este explicabil, eu nu inteleg de ce Steaua a terminat resursele? Eu nu inteleg multe asa ca nu asta ar fi problema. Marea problema este ca nu trebuie sa stam sa cautam scuze. Scuzele acuza. Nu trebuie nici sa punem botul la febra mediatica care a cuprins lumea dupa meci. “Suntem 60% calificati”. Pardon 70%. Ma scuzati, era vorba de 80%. Gresit! Vorbim de 90%. Emotiile. Aceleasi emotii care ne-au facut sa ne speriem in minutul 13 de ceea ce puteam realiza. Care ne-au dus cu gandul pe Riverside si care inca ne taie din luciditate. Ar trebui sa incetam o data pentru totdeauna cu prostiile astea. Are cineva vreun dubiu ca daca Galata vor avea 10% sanse, nu vor veni aici ca sa faca tot posibilul sa le valorifice. Suntem in fata unui meci mare. Un meci in care nu conteaza sansele cat conteaza sansa. In Ghencea nu va fi mai usor. Va fi mai greu. Infinit mai greu. De ce spun asta?

.

Pentru ca asa cum Lacatus declara ca Galata nu mai are cu ce sa ne surprinda, nici noi nu avem cu ce sa ii surprindem. Sigur ca turcii nu se asteptau ca noi sa avem 2-0 in minutul 13, dar au fost mai surprinsi de eroarea portarului din minutul 4 decat de scor. La eroarea aia nu ne asteptam nici noi, ei nici atat. Daca ii surprindea scorul nu mai veneau tavalug peste noi imediat. Am intalnit o echipa inca neincalzita, care in ciuda acestui fapt ne-a pus serioase probleme. Asta pentru ca in timp ce noi ne gandeam la trecut, ei erau ancorati in realitate. Erau in meci. In meci si in cartile calificarii. Daca nu era Zapata, Nonda putea fi calaul Stelei. Am avut sansa, pentru ca le-am lasat sanse.

.

La Bucuresti meciul incepe de la 0-0. Nu de la 2-2. Totul se joaca, dar aici trebuie sa ne facem norocul si cu mana noastra. Daca vom intra cu gandul ca suntem deja calificati, vom ajunge sa ne gandim la meciul de pe Ali Sami Yen si sa ne intrebam : “Cum ar fi fost daca…?”

gsp.ro / 15 August 2008

Onlinesport.ro
15th August 2008, 12:21
Steaua a confirmat vineri transferul spaniolului Abel Gomez Moreno (foto dreapta). Mijlocasul iberic va sosi vineri la ora 17:45 in Romania pentru a seemna un contract cu Steaua.

Fotbalistul dorit la un moment dat si de Dinamo va primi un salariu de aproximativ 200 de mii de euro pe sezon, urmand a semna un contract pe o perioada de un an, cu optiune de prelungire pe inca unul.

Mijlocasul in varsta de 26 de ani si-a petrecut ultimii doi ani la Real Murcia, unde a inscris 9 goluri in 65 de partide. Abel a mai jucat si pentru Sevilla B si Malaga B.

onlinesport.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 13:10
Tehnicianul a analizat īn exclusivitate pentru gsp.ro prestaţia campioanei Turciei īn partida cu Steaua, fiind de părere că gruparea de le Ali Sami Yen a avut o evoluţie sub aşteptări īn jocul de miercuri.

"O echipă īşi poate reveni fizic īn două săptămīni, dar turcii vor avea mult de muncă. Nu mi-a venit să cred că s-au prezentat atīt de slab. Să ai 2-0 pe acel stadion nu e la īndemīna oricui, dar Galata a fost sub orice aşteptări. Se investesc zeci de milioane de euro, aşa că nu mă aşteptam la o astfel de evoluţie din partea lor. Se poate ca jucătorii care au participat la Campionatul European să-şi fi lăsat o parte din energie acolo. Parcă era ultimul meci al sezonului!" a spus Sdrobiş pentru gsp.ro.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 13:30
Antrenorul care l-a lansat pe atacantul Stelei a vorbit īn exclusivitate pentru gsp.ro despre situaţia īn care se află fostul său elev, fiind de părere că Badea ar trebui lăsat să se transfere de la gruparea din Ghencea.

"Nu mi se pare normal ce se īntīmplă cu Badea. Vali a făcut cīteva meciuri foarte bune la Steaua, a adus o calificare īn Champions League acum două sezoane, deci echipa īi datorează mult. Nu am nimic cu omul Lăcătuş, dar la echipa din Ghencea e haos. Băiatul ar trebui lăsat să plece dacă se consideră că nu mai e bun." a comentat Sdrobiş pentru gsp.ro.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 15:00
Finanţatorul piteştenilor a comentat īn exclusivitate pentru gsp.ro delegarea lui Teodor Crăciunescu la jocul dintre Steaua şi FC Argeş, mărturisind că o persoană importantă din arbitraj l-a avertizat asupra manierei īn care centralul vīlcean va conduce partida.

"Am fost sunat de cineva cu influenţă īn arbitraj şi mi s-a spus numele lui Teo Crăciunescu. Persoana respectivă făcea o legătură īntre faptul că verii Becali s-au īmpăcat şi relaţia bună dintre Giovani şi Crăciunescu. Sper să nu fie probleme şi arbitrul să-şi facă treaba aşa cum trebuie. Mi s-a spus să fiu pregătit de orice pentru că cei de la Steaua sīnt obosiţi şi vor avea nevoie de sprijin. Aştept să văd un joc numai şi numai pe teren! Ar fi păcat ca munca acestor copii să fie distrusă!" a spus Penescupentru gsp.ro.

La conferinţa de presă organizată astăzi de Penescu, finanţatorul lui FC Argeş a vorbit despre jocul de mīine, contra Stelei, comentīnd delegarea centralului Teodor Crăciunescu la acest joc. Īn sala īn care a avut loc conferinţa era afişat pe un ecran cāt tot peretele mesajul „Vă rugăm, arbitraţi-ne corect”. Mesajul era scris pe un fundal cu steagul clubului şi cu chipul marelui Nicolae Dobrin.

„Costică Vālcea nu decide singur delegările arbitrilor”

„Am informaţii certe că la meciul nostru cu Steaua a fost delegat un arbitru de centru care este foarte apropiat de conducerea din Ghencea, un arbitru care a mai arbitrat şi ajutat pe Steaua. Dacă echipa noastră va fi iar dezavantajată, o voi scoate de pe teren, cu orice risc. Bag o groază de bani īn echipă şi nu vreau ca alţii să-şi bată joc de noi, de antrenori şi jucători. Vreau să trag un semnal de alarmă, şi nu glumesc: dacă suntem furaţi ieşim de pe teren! Eu personal am īncredere īn şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Costică Vālcea, dar el nu decide singur programările arbitrilor”, a spus Penescu.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 15:00
Astăzi s-a stabilit persoana care va conduce de la centru derby-ul etapei, transmis de Antena 1, mīine, de la 20:30, Steaua - FC Argeş. Teo Crăciunescu va fi arbitrul ce va fluiera partida de mīine din Ghencea.

gsp.ro / 15 August 2008

Gazeta Sporturilor
15th August 2008, 15:30
A plecat la Catania, dar e tot cu ochii pe Steaua. După egalul de la Istanbul, trupa lui Lăcătuș nu mai are cum să piardă calificarea īn grupele Ligii, este de părere Nicolae Dică. De asemenea, Dică este convins că va avea meciuri foarte grele īn Serie A, mai ales că următorul meci este chiar cu Fiorentina lui Mutu.

gsp.ro / 15 August 2008

Adrians
16th August 2008, 12:51
Un nou ziar de sport incepind cu 1.9.2008.De urmarit cu f.mare atentie deoarece atit patronul cit si parte din redactori se pare ca sint suporteri Steaua.

http://www.gooolsport.ro/11-08-2008/Cancanuri-clickuri-adev%C4%83ruri-ai-libertatea-s%C4%83-cite%C5%9Fti-ce-vrei.html

steauaclub.tk
16th August 2008, 18:48
Un nou ziar de sport incepind cu 1.9.2008.De urmarit cu f.mare atentie deoarece atit patronul cit si parte din redactori se pare ca sint suporteri Steaua.

http://www.gooolsport.ro/11-08-2008/Cancanuri-clickuri-adev%C4%83ruri-ai-libertatea-s%C4%83-cite%C5%9Fti-ce-vrei.html

Despre patron putem sa spunem mai multe. Afaceri dubioase, a fost sponsor si la club, plus ca dupa ce se impute treaba nu mai plateste salariile angajatilor si nu are nicio problema cu acest lucru. :nono: