View Full Version : 26.Abel Gomez Moreno
steauaclub.tk
14th August 2008, 22:56
FC Steaua l-a prezentat marti, 19 august, pe jucatorul Abel Gomez Moreno, in cadrul unei conferinte de presa organizate la stadionul Steaua. Mijlocasul sosit de la Real Murcia va purta tricoul cu numarul 26 la Steaua, acesta reprezentand varsta fotbalistului spaniol.
"Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club mare in fotbalul european. Am gasit o atmosfera extraordinara in vestiar si nu numai. Sunt placut impresionat. Clubul care s-a interesat primul de mine a fost Steaua si, din acel moment, gandul meu a fost sa vin aici. Am vorbit cu Arthuro pentru a ma interesa de Romania, de Bucuresti, deoarece pentru un strain este greu la inceput intr-o alta tara. A fost foarte important acest lucru pentru mine. A fost o surpriza sa descopar atatia vorbitori de limba spaniola la Steaua. Ma va ajuta foarte mult si in invatarea limbii romane. E un pas inainte, un pas important pentru mine, deoarece am sansa sa joc intr-o competitie europeana, Liga Campionilor, daca da Dumnezeu si Steaua elimina pe Galatasaray"
"A existat un interes pentru el si din partea clubului Dinamo, insa doar atat. Nu stiu foarte multe despre campionatul romanesc, dar mi s-a spus ca este unul din ce in ce mai puternic an de an, deci bun. Pe jucatori ii stiam in marea majoritate, pentru ca, din momentul in care am aflat de intentiile Stelei, m-am interesat de componenta echipei. Incerc sa ma pun cat mai repede la punct fizic, iar decizia de a intra in teren ii va apartine antrenorului. Vreau sa joc īn Liga Campionilor, unde toate echipele sunt bune. Sigur, sunt echipe ca Real Madrid sau Manchester United, dar daca ne vom califica, orice grupa vom avea, va fi foarte grea"
Abel Gomez Moreno
(www.steauafc.com)
http://www.steauafc.com/imagini/galerie/sod4x.jpg
Dumitrescu.Daniel
14th August 2008, 23:02
Sa-l vedem,inainte sa ne dam cu parerea.
Rica25
14th August 2008, 23:04
Arata ca Neaga la fata;))
Sper sa fie un jucator valoros. Bun venit Abel ! Bafta la :steaua:
Marius_Black
14th August 2008, 23:05
Multa bafta si bun venit la Steaua :)
alexxx89
14th August 2008, 23:31
inca un juc defensiv.....ma rog daca atat ii duce capu..
mihai_danubius
14th August 2008, 23:32
Bun venit la Steaua!
Sper sa faci treaba buna
Rica25
14th August 2008, 23:35
inca un juc defensiv.....ma rog daca atat ii duce capu..
La antena sau nu stiu unde, ziceau ca cica e un mijlocas ofensiv:unsure:...
Nea Popa
14th August 2008, 23:52
e mijlocas ofensiv :sly: ,alexxx89 mai are putin si spune ca e fundas central sau gk.
MIREL6RADOI
15th August 2008, 00:11
Arata ca Neaga la fata;))
:
In poza arata ca un betiv,nebarbierit....nu ma pronunt pana nu-l vad jucand.
mihai_danubius
15th August 2008, 00:13
in ce poza?
Nea Popa
15th August 2008, 00:32
in poza lui steaua.tk
apropo ,a semnat cu Steaua ? pe site-ul oficial nu apare nici un comunicat...
alexxx89
15th August 2008, 00:43
e mijlocas ofensiv :sly: ,alexxx89 mai are putin si spune ca e fundas central sau gk.
uitete mai bn http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29065/abel/profil.html
deci numarati din tot lotul nostru cati jucatori defensivi avem si cati ofensivi...si cati din cei ofensivi sunt jucatori buni...
ps: Becali: "Nu mai transfer nimic gata nici acum nici in iarna nimic! o sa astept sa creasca jucatorii romani pe care ii am si gata! Ce fac cu cei 15 mil din liga??? Ii bag in buzunar la mine ca io am creditat Steaua cu 30 mil si am bagat in intransferuri 20 mil" :hubba
eli.
15th August 2008, 00:48
uitete mai bn http://www.transfermarkt.de/de/spieler/29065/abel/profil.html
deci numarati din tot lotul nostru cati jucatori defensivi avem si cati ofensivi...si cati din cei ofensivi sunt jucatori buni...
vorbesti prostii mate , nu te mai lua dupa transfermarket.de , el este mijlocas ofensiv il stiu foarte bine pe baiat si cand juca la Murcia era un fel de playmaker(mijlocas ofensiv) de asta si purta nr 10.
alexxx89
15th August 2008, 00:54
vorbesti prostii , nu te mai lua dupa transfermarket.de , el este mijlocas ofensiv il stiu foarte bine pe baiat si cand juca la Murcia era un fel de playmaker(mijlocas ofensiv) de asta si purta nr 10.
cum zici tu.....asa au zis si unii destepti despre tiago.... oricum sunt sigur ca va face senzatie in ghencea ca multi altii..:coffee:
eli.
15th August 2008, 00:55
cum zici tu...sunt sigur ca va face senzatie in ghencea....
era o ironie nu ? whatever mie personal nu-mi place sa imi dau cu parerea despre un fotbalist inainte sa se transfere si sa arate ce poate. bafta Abel !
KosmyN
15th August 2008, 02:14
Sa-i uram bun venit si sa-l lasam pe teren sa vorbeasca.
Nea Popa
15th August 2008, 02:49
cum zici tu.....asa au zis si unii destepti despre tiago.... oricum sunt sigur ca va face senzatie in ghencea ca multi altii..:coffee:
era o ironie nu ? whatever mie personal nu-mi place sa imi dau cu parerea despre un fotbalist inainte sa se transfere si sa arate ce poate. bafta Abel !
pai..e la moda ,e chiar kinky sa critici un jucator :soccer_h4h:,ca doar..e mai usor sa arunci cu piatra ,decat sa repari gardul .sa ii uram bun venit si spor la munca ,oricum avem nevoie de el deoarece o sa fim in 3 competiti in acelasi timp!:yes:
roby_stelist4ever
15th August 2008, 02:53
Bafta! Bun Venit!
M4r|us
15th August 2008, 12:49
Ce frumos ar fi daca am inceta cu lucrurile astea tipice pt noi. Adica sa caracterizam un jucator dupa poza, dupa nume, etc.
Haideti sa-i uram bun venit si sa vedem ce poate pe teren. E chiar f usor sa arunci cu vorbe nefondate in stanga si in dreapta.
MIREL6RADOI
17th August 2008, 01:51
Mijlocasul spaniol Abel Gomez Moreno s-a declarat incantat de faptul ca s-a transferat la Steaua si spera sa ajute echipa prin jocul si daruirea sa. Primul fotbalist iberic din istoria echipei noastre va purta numarul 26 pe tricou si va fi prezentat oficial, cel mai probabil, lunea viitoare. Mai jos puteti citi un scurt interviu cu Abel, acordat in exclusivitate pentru www.steauafc.com.
Abel, cum te simti ca jucator al Stelei?
Sunt foarte fericit ca am ajuns la Steaua. Abia astept sa imi cunosc noii colegi si sa ma antrenez alaturi de ei. Sper ca totul sa iasa bine pentru mine aici.
Cum vezi sosirea la Steaua? Ce reprezinta acest transfer pentru tine?
E un pas foarte important in cariera mea. Sa vin de la o echipa precum Real Murcia la una precum Steaua e mare lucru, deoarece am ajuns la un club mare, care se prezinta anual in cupele europene. Este un obiectiv impresionant pentru mine si doresc sa joc cat mai bine si sa ajut la indeplinirea obiectivelor trasate de conducere.
Ce cunosteai despre Steaua si despre fotbalul romanesc pana acum?
In primul rand, stiam tot ce cunosc oamenii din strainatate despre Steaua. Ca joaca mereu in cupele europene, ca are multi internationali, ca este o echipa foarte importanta aici, chiar cea mai importanta din Romania.
Ce le poti transmite fanilor Stelei?
Sper sa joc cat mai bine. Mi-ar placea ca jocul echipei sa-i faca sa se simta foarte bine. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta Steaua sa joace cat mai bine si sa-si atinga obiectivele.
@steauafc.ro (http://www.steauafc.com/ro/articole/interviu_abel/)
http://img297.imageshack.us/img297/9515/abelprinclb3.jpg
AZ_Andrei
17th August 2008, 15:26
Sincer, orice jucator e mai bun ca "play-maker`ul" Lovin, la ora actuala. De abia astept sa il vad pe Abel la treaba. Daca intr`adevar va confirma, eu spun ca o linie de mijloc cu Toja, Abel, Dayro, Tiago si Szekely ar fi de neoprit! Sa vedem ce face Lacatus acum. Oricum, Bine ai venit, osteanule! :fular_steaua2:
Marius_Black
17th August 2008, 22:35
Sincer, orice jucator e mai bun ca "play-maker`ul" Lovin, la ora actuala. De abia astept sa il vad pe Abel la treaba. Daca intr`adevar va confirma, eu spun ca o linie de mijloc cu Toja, Abel, Dayro, Tiago si Szekely ar fi de neoprit! Sa vedem ce face Lacatus acum. Oricum, Bine ai venit, osteanule! :fular_steaua2:
Si Banel unde e? :))
AZ_Andrei
18th August 2008, 04:36
Ah, l`am uitat pe Jardel! Pai poate intra si el in schema...Ce sa zic...Sincer, pentru postul de rezerva, il am la inima mai mult pe Ochirosii. Totusi, sa vedem cum sta treaba cu Abel si apoi `om mai schimba formula de start! :D
Raul_07
18th August 2008, 18:02
Sa vedem ce stie Abel cu mingea si cat de bine joaca faptul ca vine de la Murcia nu-i un lucru senzational dar sa vedem cine stie.Poate mai dam o lovitura dupa aducerea lui Toja cam pe moca.:fular_steaua2:
Boggy
18th August 2008, 19:33
Abel era playmaker la Murcia, avea nr. 10. Nu strica o minte limpede si care vede jocul cu cateva secunde inainte. Poate asa urca si Dayro mai spre careu(advers, ca de al nostru se ocupa Nicolita).
ag1313
18th August 2008, 22:50
Abel era playmaker la Murcia, avea nr. 10. Nu strica o minte limpede si care vede jocul cu cateva secunde inainte. Poate asa urca si Dayro mai spre careu(advers, ca de al nostru se ocupa Nicolita).
E jucator de duzina. Un mijlocas clasic muncitor dar nu extraordinar. Am 2 amici in Spania care mi-au povestit cam ce e cu el. E un fel de Lovin de picior stang dar cica pasele scurte le stapaneste mai bine. E drept nici amicii astia ai mei nu l-au vazut decat 2 meciuri pentru ca nu au putut intra de mai multe ori la meciuri dar cred ca e de ajuns sa-ti dai seama ce e cu el chiar daca esti afon si-l vezi doar de 2 ori pe viu.
Generalu assasino
18th August 2008, 23:57
e stangaci ? ca vad ca lov libere le bate cu dreptu
ag1313
19th August 2008, 09:56
e stangaci ? ca vad ca lov libere le bate cu dreptu
Stangaci cica.
JustMe
19th August 2008, 11:52
Uitati aici imagini cu Abel Moreno postate de Mido mai demult:
http://www.youtube.com/watch?v=-YRIr7CHWVM ultimul gol ,golul de 2-1
http://www.youtube.com/watch?v=WUOLGH9zUAk ultimul gol ,golul de 1-4
http://www.youtube.com/watch?v=bulpJMChKGs in actiune
Totodata e interensant ce zic cei de pe forumul Murciei:
Abel has a very good throw of the ball.You can see more in youtube,for u the change will be good,for we it will be wore(I have to see rada in a match),but we dont need abel for the segunda division because it is very hard and it need very war.(abel dont have this,he plays very good with ball).
He es a middle field but he dont organise,he play more up,he catch the ball and give balls to the Delanteros. Almost the goals of abel are some throwing out of the area. If your team plays with large balls abel isnt good for u.
Abel is very good kicker. Are very very technic.
S-ar putea sa fie o surpriza placuta jucatorul asta. se pare ca are si executii foarte bune... Haideti sa il lasam sa joace si apoi sa vedem.
@ag1313 - si eu vad ca bate loviturile libere cu dreptul. Ma indoiesc ca ar fi stangaci.
joseph_stelist
19th August 2008, 12:03
azi la unu jumate va fi prezentarea oficiala a lui Abel.Oare e televizata?
anarchist_grunger
19th August 2008, 12:06
gol din lovitura libera dat barcelonei(pt 3-5): http://www.youtube.com/watch?v=Wq6C2lYnLFo&feature=related :coffee:
JustMe
19th August 2008, 12:28
Da. pe sport.ro. se poate vedea si pe net pentru cei care sunt la munca :)
sergiuku
19th August 2008, 12:53
Bun venit la STEAUA !!! :steag_steaua_ro::fular_steaua2::fular_campionii:: steaua:
ag1313
19th August 2008, 13:47
E stangaci oameni . Nush cum naiba bate cu dreapta. Poate da cu ambele picioare. Ori aia doi boi ai mei din Spania erau beti muci la meciuri :D Da nu cred.
Apropos de primul video. Dady ala e stapan in careul advers la loviturile de cap. Si cand ma gandesc ca era sa vina la noi.
MihaiStelistuL
19th August 2008, 13:50
eu urez multa bafta si multe goluri :))))
joseph_stelist
25th September 2008, 00:50
Abel Moreno, jucătorul transferat de Steaua de la Murcia, din a doua ligă spaniolă, s-a declarat nemulţumit că nu a fost trecut pe lista de UEFA a echipei din Ghencea şi a spus că nu ar fi acceptat niciodată să vină īn Romānia dacă ar fi ştiut că nu va juca īn Liga Campionilor.
"Nu m-au trecut pe lista pentru Liga Campionilor. Mai rău e că nimeni nu mi-a explicat cu exactitate de ce. Cu atīt mai mult cu cīt au īnscris pe listă cīţiva jucători care erau accidentaţi. Eu am venit aici la cererea antrenorului şi a directorului tehnic, astfel īncīt e de neīnţeles. Nu ştiu dacă Gigi Becali are ceva de-a face cu asta. Īn definitiv, el e şeful, el plăteşte şi comandă"
"E ciudat, pentru că au insistat atīt de mult pentru transferul meu şi totul a culminat cu o lungă negociere. Dacă ştiam ce se va īntīmpla, că nu voi ajunge să joc īn Ligă, aş fi rămas īn Spania" a spus Moreno īntr-un interviu pentru Marca.
"Trăiesc singur şi adevărul e că petrec mult timp īn casă, pe internet. Aici nici nu prea ai mare lucru de făcut. Arareori mai dau cīte o tură prin centrul comercial. Voi jucat cīt voi putea aici, pīnă īn iarnă, apoi voi īncerca să scap de aici" a mai spus spaniolul...
gsp.ro
steauaclub.tk
25th September 2008, 00:54
Tot interviul este aici (http://www.marca.com/edicion/marca/***bol/internacional/espanoles/es/desarrollo/1167604.html), de acum doua zile. :hubba
Despre Razboinicul luminii: "Gigi Becali es el presidente del club. Un tipo ampuloso en las formas que raparte su vida entre la polķtica y el fśtbol, al estilo Silvio Berlusconi. Lo hace como lider del partido ultraconservador PNG (Partido de la Nueva Generación) y como amo absoluto del Steaua, donde hace y deshace a su gusto y donde el resto del cuerpo técnico sólo calla y escucha."
Abel zice ca sta mai mult singur si navigheaza pe net. De ce? Pentru ca nu sunt prea multe lucruri de facut in Romania!!! Pai ba baiatule, ia sa-ti iei tu sacu' cu haine si sa pleci in Spania ta. :afro: Zdreanto care esti! Nerusinatule!
Ah, plus ca redactorul e facut praf ca a gresit echipele pe unde a jucat nenea.
ag1313
25th September 2008, 08:19
Asta are mentalitate de looser. N-are ce cauta la Steaua. El in loc sa stea sa lupe pentru post de titular se da de ceasul mortii ca de ce nu e in LC. A jucat in Liga a 2-a si a pierdut la niste fraieri. Eu zic sa-i dea drumul sa plece la iarna sa-si vada de foamea lui.
joseph_stelist
25th September 2008, 12:11
nu stiu daca are mentalitate de looser,dar e clar ca ciobanul e tampit tare! asta nu a jucat aproape deloc la steaua si jiji deja zice ca s-a lamurit cu el! adi ilie zicea despre abel ca e un adevarat nr 8. as vrea sa-l vad jucand macar 5 meciuri,apoi am sa imi dau cu parerea despre jucator. dar e total ilogic sa vorbesti despre el cand nu i-ai dat nici macar o sansa sa arate ce stie.
MIREL6RADOI
25th September 2008, 12:12
Daca nici in Bucuresti n-ai ce face...:))Asta e si pretentios,a crezut ca l-a apucat pe Dumnezeu de picior...un jucator mediocru care sa aiba parte de CL(Deja avem 2 care au avut parte de acest noroc,3 prea mult).Daca pleaca, nu cred ca stelistii il vor regreta.
Muggs
25th September 2008, 12:27
nu stiu daca are mentalitate de looser,dar e clar ca ciobanul e tampit tare! asta nu a jucat aproape deloc la steaua si jiji deja zice ca s-a lamurit cu el! adi ilie zicea despre abel ca e un adevarat nr 8. as vrea sa-l vad jucand macar 5 meciuri,apoi am sa imi dau cu parerea despre jucator. dar e total ilogic sa vorbesti despre el cand nu i-ai dat nici macar o sansa sa arate ce stie.
nimic mai adevarat .Ne plangem ca nu avem coordonator dar continuam in prostie sa jucam cu 2 inchizatori cum a fost meciul cu medias si apoi incepem cu declararii gen "m-am lamurit cu abel, etc" cand saracu a prins 72 min in total la Steaua, dupa ce ca nu a prins nici pregatirea . Mi se pare o nesimtire grosolana din partea lui lacatus si a conducatorilor nostri . de fecali nici nu mai zic ca ne-a facut si ne face in continuare de kkt.
As vrea sa il vad si eu macar 3 meciuri, 90 min in teren dar se pare ca marele antrenor lacatus nu catadicseste sa ii dea incredere. Cine stie, probabil ca nu baga materiale la antrenamente, asa cum ii placa "antrenorului" lacatus.
bend_it_like_banel
25th September 2008, 12:29
Aici nici nu prea ai mare lucru de făcut.
ce dreaq mah s-a epuizat stocul de curve din orasul asta?! :blink:
jointu_ucigash
25th September 2008, 13:28
Bucurestiu' e un izvor nesecat de asa ceva...
bend_it_like_banel
25th September 2008, 13:36
nu cred ca e izvor...e mai mult o mare - aici se varsa si alea din provincie :shifty:
jointu_ucigash
25th September 2008, 13:44
asa e. Ai dreptate. Bucurestiu e pt curve ce e Marea Neagra pt Dunare si raurile din Rromania;))
Revenind un pic on-topic, oieru isi demonstreaza inca o data imbecilitatea. Baiatu asta nici n-a ajuns bine si deja e luat in colimator de oligofrenu din pipera.
joseph_stelist
25th September 2008, 14:23
cata idiotenie la cioban... abel moreno a venit,nu a jucat si jiji deja s-a lamurit cu el.
in schimb marea speranta ionescu a venit,nici el nu a jucat,dar jiji deja stie ca olteanu' e coordonatorul de joc cautat de Steaua de cativa ani...
cred ca vina lui abel e ca nu e romān.
addik_200
25th September 2008, 16:22
cata idiotenie la cioban... abel moreno a venit,nu a jucat si jiji deja s-a lamurit cu el.
in schimb marea speranta ionescu a venit,nici el nu a jucat,dar jiji deja stie ca olteanu' e coordonatorul de joc cautat de Steaua de cativa ani...
cred ca vina lui abel e ca nu e romān.
Jiji sa-si vada de vacile si oile lui ! Asa a facut si cu Elton ... : " va fi cel mai bun stelist din totdeauna " si a marcat de 2 ori si l-a dat afara ... ce dracu acum ii pierde la barbut sau ce ? Asta .... Bicfalvi a marcat un gol , a salvat steaua de la rusine si gigi la dat la steluta ...
alexxx89
25th September 2008, 19:38
nu cred ca trebuie sa va enervati degeaba.....intr-un fel are dreptate si oeirul....ca daca era macar ceva de capul lui il vroia macar o echipa din spania...si in plu murcia nu stia cum sa mai scape de el si il dadea si gratis la dinamo, dar javrele nu s-au inteles cu jucatorul la nr de ani din contract si asa a intervenit steaua ca sa le faca in ciuda si au mai dat si bani pentru asta 200 mii+220 mii pentru jucator deci peste 400 mii euro aruncati la gunoi in loc sa le mareasca mai bn salariile jucatorilor de baza mai ales lui radoi si goian din banii astia....steaua nu neaparat ca nu prea are bani de investit cat de cat dar nu stie sa-i foloseasca la maximum.....deci conducere de amatori !:ablow:
Marius_Black
25th September 2008, 20:16
Jiji a incercat sa-i mai mareasca salariul lui Mirel dar el a refuzat :)
alexxx89
25th September 2008, 20:36
Jiji a incercat sa-i mai mareasca salariul lui Mirel dar el a refuzat :)
si tu l-ai crezut?:)
ai vazut declaratiile lui radoi?
"Imi pare rau ca am rata transferul la inter mai mult pentru banii care ii luam".....
"Sper sa vina prima de calificare acum cat mai repede ca noi am muncit pentru banii astia si am adus multi bani echipei (oierului) si banii astia oricum sunt impozabili si luam doar 120 mii"
Marius_Black
25th September 2008, 20:48
pai da..ca jiji mai mult de 50 de mii nu-i dadea...pe cand la Inter lua in jur de 1,5 milioane...totusi e o diferenta nu ? ;)
addik_200
25th September 2008, 21:56
jiji crede steau ca pe firma lui de kkt ( ca sa nu folosesc cuvanutul intreg ) de imobiliare . el face bani din steaua nu vati prins ?
St3phano
26th September 2008, 12:36
bubuitura s-a auzit si pan la oradea!
Marius_Black
26th September 2008, 13:08
Abel Moreno, mijlocaşul spaniol al Stelei, spune că nu a intenţionat niciun moment să plece din Ghencea.
"Jurnalistul de la Marca a înţeles greşit, eu nu vreau să plec de la Steaua. Într-adevăr, sunt dezamăgit că nu am jucat, că nu fac parte din lotul pentru Champions League, îmi făcusem multe iluzii. Vreau să rămân şi să joc pentru această echipă şi nu-mi doresc niciun conflict cu nimeni", a spus Moreno pentru site-ul oficial al Stelei.
Se pare ce idioti d-astia nu sunt numai pe la noi =))
eli.
9th October 2008, 20:37
Becali: "Neaga, Croitoru şi Abel Moreno vor pleca īn iarnă"
-----
prostane macar nu l-ai bagat sa joace sa vezi daca-i da clasa lui joga bonito lovinho sau nu.
Dumitrescu.Daniel
9th October 2008, 20:39
Avem un club de hāndel,ce sa mai zici,mai mult de 20 min nu a jucat la prima echipa din cate stiu eu.
$TEAU@
9th October 2008, 21:44
Pai sa joace si dupaia sa decida..:yes:
:fular_steaua2:
Marius_Black
9th October 2008, 22:17
Pe Abel Jiji la luat mai mult ca sa nu se duca la Dinamo...Isi bate joc de el cum si-a batut joc de multi de-a lungul ,,domniei sale'' la Steaua ...
Dumitrescu.Daniel
10th October 2008, 00:36
Pe Abel Jiji la luat mai mult ca sa nu se duca la Dinamo...Isi bate joc de el cum si-a batut joc de multi de-a lungul ,,domniei sale'' la Steaua ...
Si presimt ca tot la Dinamo va ajunge...
MIREL6RADOI
9th December 2008, 19:49
FC Steaua anunta faptul ca jucatorii Arthur Bernhardt (foto) si Abel Gomez Moreno si-au reziliat marti, 9 decembrie, contractele pe care le aveau cu echipa noastra. Despartirea dintre clubul nostru si jucatorii veniti in vara trecuta din campionatul spaniol s-a facut pe cale amiabila. FC Steaua le multumeste pentru perioada petrecuta in Ghencea si le ureaza mult succes in cariera.
STEAUAFC.COM (http://www.steauafc.com/ro/articole/arthuro_abel_reziliere/)
roby_stelist4ever
9th December 2008, 21:42
Nu l-am vazut pe acest jucator in vreun meci decat pe la echipa a II-a.
daby
9th December 2008, 22:54
Adevarat, habar nu avem ce poate. Nici nu stiu de ce a mai fost adus
roby_stelist4ever
10th December 2008, 16:15
Adevarat, habar nu avem ce poate. Nici nu stiu de ce a mai fost adus
De dragul de a cheltui bani cu gramada degeaba.Urmeaza Pedriel? :afro:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.