View Full Version : Revista Presei / 13 August
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 14:00
Tiţi Dumitriu, fostul tehnician al echipei din Ghencea, consideră că Steaua poate obţine calificarea īn faţa Galatei, iar faptul că returul se va juca īn Ghencea reprezintă un atu pentru stelisti.
Dupa părerea mea, Steaua are prima şansă la calificare. Faptul că joacă returul pe teren propriu este un lucru bun. Īn retur, Steaua are avantajul terenului, al suporterilor şi al motivaţiei. Eu, cīt timp am fost antrenor la Steaua, am obţinut majoritatea calificărilor pe teren propriu.
Steaua are o mai mare experienţă internaţională decīt Galatasaray. Steaua evoluează constant īn Europa de ani buni la cel mai īnalt nivel, iar faptul că pe Aly Sami Yen va fi un infern cum toată lumea spune, nu reprezintă neapărat un avantaj pentru Galatasaray. La Istanbul este doar un meci, Steaua poate obţine un rezultat pozitiv, dar calificarea se joacă īn ambele partide.
Sīnt sigur că Steaua are forţa necesară pentru a se califica īn Liga Campionilor, a spus la Sport Total FM fostul antrenor al Stelei.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 15:20
Presedintele Stelei, Valeriu Arg?seal?, a vorbit, in aceasta dimineata, despre situatia lui Ovidiu Petre si despre numarul de fani stelisti care vor fi prezenti, in aceasta seara, la Istanbul."Cred ca vor fi in jur de 500 de suporteri
"Cred ca vor fi in jur de 500 de suporteri care vor veni in mod organizat", a spus Argaseala la GSPTV.
gsp.ro / 13 August 2008
Onlinesport.ro
13th August 2008, 15:20
"Leii la vanatoare de romani", a titrat cotidianul Hurriyet inaintea meciului Galatasaray - Steaua, programat astazi, la ora 21.15, la Istanbul, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
Jurnalul turc noteaza ca tehnicianul Michael Skibbe ar putea folosi in meciul de pe stadionul "Ali Sami Yen" urmatorii jucatori: Aykut, Sabri, Asik, Servet, Hakan Balta, Hasan Sas, Barıs, Mehmet Topal, Arda, Lincoln, Nonda. Nu vor evolua Umit, Ugur, Linderoth, M.Guven, Aydın, Serkan si Emre Gungor, care sunt accidentati. Sunt incerti australianul Harry Kewell, care a fost accidentat o perioada mai lunga, si portughezul Fernando Meira, care este racit.
Cotidianul Sabah scrie despre sosirea lotului Stelei la Istanbul si ii califica pe oficialii bucuresteni drept "zgarciti", deoarece s-au tocmit mult pana au acceptat sa dea 10 dolari pentru a se cara bagajele delegatiei, iar apoi, cu greu, au acceptat sa mareasca aceasta suma la 20 de dolari. Jurnalul mentioneaza ca fotbalistii stelisti pareau tristi si au incercat sa "isi ridice moralul" citind ziare pe paginile carora se afla femei dezbracate.
Potrivit cotidianului Fanatik, Galatasaray va disputa impotriva formatiei Steaua meciul 100 pe teren propriu in cupele europene. "Staff-ul tehnic si fotbalistii stiu care este gradul de dificultate al meciului cu Steaua. Nu va uitati la meciurile amicale de dinainte. In aceasta seara, in ciuda posibilului joc rapid si dur al adversarului, Galatasaray va obtine un rezultat avantajos", scrie Fanatik.
Fotbalistul Servet Cetin crede ca Galatasaray are capacitatea de a invinge Steaua, in ciuda indisponibilitatilor din lot. "Noua ne place la greu. In plus, vom avea alaturi suporterii. Cu puterea lor, am intors multe scoruri in sezonul trecut", a explicat Servet.
Potrivit jurnalului Star, Galatasaray va juca, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, al 208-lea meci in cupele europene. Pana in prezent, a inregistrat 75 de victorii, 80 de infrangeri si 52 de rezultate de egalitate, a inscris 272 de goluri si a primit 306. In cele 11 preliminarii ale cupelor europene la care a participat, a fost eliminata doar o data, in sezonul 1995/1996, de Sparta Praga.
Yeni Safak scrie ca Galatasaray va trece de Steaua si va ajunge in grupele Ligii Campionilor, mentionand doua argumente in acest sens: "Nationala Romaniei de la Euro-2008 nu are nicio legatura cu Steaua si cei care au tinut in picioare echipa Turciei la aceeasi competitie sunt jucatorii de la Galatasaray". "Nimeni sa nu exagereze valoarea Stelei. In echipa lui Lacatus, pe cele mai importante posturi joaca fotbalisti straini. Ce legatura are aceasta echipa cu nationala Romaniei? In schimb, la Galatasaray joaca Sabri, Servet, Emre Asık, Emre Gungor, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan si Arda, fotbalisti esentiali pentru nationala Turciei. Au tinut in spate nationala. In plus, echipa Romaniei nu a trecut nici de grupe la Campionatul European", mentioneaza sursa citata.
onlinesport.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 16:30
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a tinut sa infirme, pentru site-ul stelisti.ro, informatia conform careia gruparea din Bulevardul Ghencea ar fi incercat sa il deturneze pe brazilianul Julio Cesar, transferat la formatia Dinamo.
"Niste prostii. Aceste zvonuri nu au nimic comun cu realitatea. Steaua nu a facut asa ceva", a spus Valeriu Argaseala pentru site-ul stelisti.ro in urma cu doua minute.
Presa centrala a scris, astazi, in editia online, ca Steaua ar fi dorit sa obtina in ultima clipa semnatura fundasului Julio Cesar, transferat, ieri, la echipa din Soseaua Stefan cel Mare.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 16:30
Fostul stelist, Damian Militaru, crede că soluţia preconizată īn presă, cu Toja titular pe partea stīngă, nu ar fi una foarte indicată pentru Steaua īn partida de diseară, contra Galatei.
- Ce atuuri are Steaua īn faţa turcilor?
- Īn primul rīnd, Galatasaray nu a īnceput campionatul, īn timp ce steliştii au jucat deja trei partide īn campionat. Totuşi, Steaua trebuie să fie foarte atentă īn defensivă, deoarece turcii vor ataca foarte mult, pentru că joacă pe teren propriu şi vor fi obligaţi de public să facă acest lucru. Sper ca noi să-i surprindem pe contraatac şi să lovim decisiv.
- Ce rezultat credeţi că va scoate Steaua pe terenul turcilor?
- Eu aş vrea să obţină o victorie, dar nu aş fi nemulţumit nici cu un egal. Orice rezultat care ar face-o pe Steaua favorită la calificare īn retur este bun. Sper din tot sufletul să obţină calificarea, mai ales pentru Marius Lăcătuş, care este un sufletist.
- Dacă aţi fi antrenorul Stelei, l-aţi introduce pe Toja din primul minut contra Galatei?
- Nu l-aş băga din primul minut īn nici un caz, mai ales că abia a venit şi nu-şi cunoaşte foarte bine coechipierii. Dar, probabil că Lăcătuş nu are soluţii pentru īnlocuirea accidentatului Janos Szekely, de aceea cred că īl va folosi pe Toja īn primul 11.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 17:00
Ioan Andone a marturisit ca va fi suporterul Stelei in "Dubla" cu Galatasaray
"Ar fi extraordinar să fie două echipe īn grupele Champions League. Eu sīnt romān şi Steaua merită să joace īn Liga Campionilor, asta e părerea mea", a spus Andone.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 17:10
Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, la plecarea spre Istanbul, unde va urmări meciul cu Galatasaray, că mijlocaşul spaniol Abel Gomez Moreno de la Real Murcia a semnat deja contractul cu gruparea din Bulevardul Ghencea.
"Din cāte am īnţeles, Abel vine joi. Deja am semnat contractul. Cu asta se īncheie transferurile, avem destui jucători", a spus Becali, preluat de site-ul Mediafax.
Īn urmă cu cāteva zile, Gigi Becali a dezvăluit care sunt detaliile transferului: "Costă mult, dar trebuie să risc: 200.000 pentru club, 100.000 lui la semnătură, 220.000 salariu anual, 30.000 la impresar". Contractul lui Abel va fi pe un an, cu opţiune de prelungire pe īncă unul.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 17:30
Presedintele gruparii din Bulevardul Ghencea, Valeriu Argaseala, a declarat, astazi, pentru site-ul stelisti.ro, ca cel mai frumos cadou pe care jucatorii Stelei i l-ar putea face cu ocazia aniversarii zilei de nastere, care va fi maine, l-ar reprezenta un rezultat bun in partida din aceasta seara, cu Galatasaray.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 18:10
Este miercuri . Diseara joaca Steaua, la Istambul cu Galatasaray. Romanii ,din punctul meu de vedere, parca au o stare reflectand o calificare deja realizata a Stelei. Desi sunt sceptici ca se va califica echipa de pe Bulevardul Ghencea atmosfera pare a fi destul de destinsa pe plaiurile mioritice, parca avand ca fundament istoria glorioasa a acestui neam care macar acum isi aduce aminte de Sfantul Stefan cel Mare si de alti voievozi care au tinut la granita un intreg Imperiu Otoman.
Ne calificam sau nu ne calificam ? - aceasta ar fi intrebarea
dar vad ca mai mult se insista pe compartimentul stang al liniei mediane a Stelei : cine va fi preferat intre Toja, Neaga sau Ochirosii.
Neaga si Ochirosii ar avea un avantaj in fata columbianului venit din MLS deoarece se antreneaza de mult timp impreuna cu echipa , deci omogenitatea echipei ar avea de castigat.
Surpriza ar putea veni totusi din partea columbianului care are si el un atu - faptul ca se cunoaste ca joc , cu Dayro Moreno (unul dintre cei mai in forma stelisti) de la echipa nationala de tineret a Columbiei. Ar putea fi o dezamagire printr-un joc confuz, dar ar putea fi o surpriza prin viteza ,determinare , dorinta de afirmare , pofta de joc si spectaculozitate.
-Eu as merge cu Toja titular , si in lipsa de randament m-as baza pe Razvan Ochirosii care a dovedit reale aptitudini de aripa.
Haide Steaua , in seara asta sper sa fim toti romani si sa uitam de rautatile din campionat , deoarece in cazul calificarii echipei romanesti toti avem de castigat , si nu numai bani :)
Doamne ajuta !
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 19:50
Rapidistul Costin Lazăr spune că ar fi bine pentru Romānia ca Steaua să treacă de Galatasaray!
"Pentru Romānia, īmi doresc ca Steaua să se califice īn grupele Ligii Campionilor. Ar fi un lucru bun pentru fotbalul de la noi", a declarat Lazăr.
gsp.ro / 13 August 2008
Gazeta Sporturilor
13th August 2008, 20:10
Preşedintele campioanei a declarat că i-ar place ca şi Steaua să se califice īn grupele Champions League.
"Mi-ar place să nu piardă Steaua īn seara aceasta, să se califice din jocul retur şi să vină cu noi īn grupele Ligii Campionilor. Dar nu īn aceeaşi grupă ", a spus "Murinio".
gsp.ro / 13 August 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.