View Full Version : Steaua - FC Arges (2-0)
Cristi
11th August 2008, 01:49
http://www.suportersteaua.net/meciuri/arges.png
Count down:
MIREL6RADOI
11th August 2008, 01:57
Batem ,2-0.Toja si Dayro!:steag_steaua_ro:
Primul meci din campionat fara banel!:drink_nl: <---prigat nectar;))
KosmyN
11th August 2008, 03:13
Poi nr 16 nu a jucat nici cu Brasovul.
Si mai ca as pune pariu ca o sa fie titular sambata...
MIREL6RADOI
11th August 2008, 03:33
Kosmyn,nu te obosi cu astfel de probleme...vezi cum faci cu tzepele pt spahii:mf_swordfight:
cogdao
11th August 2008, 04:13
Victorie Steaua!1-0 ca e de ajuns,ce ne trebuie noua spectacol?
ANTIDINAMO
11th August 2008, 09:59
nu stiu cine va castiga dar printre marcatori se vor numara Banelinho si Lovinho !
roby_stelist4ever
11th August 2008, 10:03
Victorie Steaua.Un 2-0:yes:
valy
11th August 2008, 10:25
2-0...sper intr-un joc mai bun
Aleks_777
11th August 2008, 12:18
ori un meci in genul celui de la Iasi, ori unul de 1-0 prin minutul 89
sper la un joc bun dar ma-ndoiesc
Dumitrescu.Daniel
11th August 2008, 14:54
Poate facem si noi un meci mai bun..1-0
Rica25
12th August 2008, 00:16
Victorie Steaua, cred ca 2-0. Sper sa facem si un meci bun.
Nea Popa
12th August 2008, 00:33
3-0 si un gol din penalty Mirel ! :yes:
catalin.andronic
13th August 2008, 12:24
cred ca acesta va fi meciul in care cu adevarat echipa se va descatusa de tensiune.prevad un spectacol frumos si cu un 3-0 pe tabela de marcaj.goluri:dayro,stancu si mrthuro
Raul_07
13th August 2008, 21:49
Ii scoatem lui Penescu fotbalu din cap si asa o zis ca i-am batut atuncea cu ajutoru lui dorinel acuma o sa ii aratam cam cine ii steaua si cine ii argesu lui.P.S: La finalul meciului dak nu e arbitru de vina:)) e buna treaba:))
sergiuku
13th August 2008, 21:51
asta este primul meci la care pot sa spun ca batem fara probleme .
0-0 dupa prima repriza !
:fular_steaua2:
Marius_Black
13th August 2008, 22:00
Pff...cat optimism p-aci..eu sper macar un 1-0...dupa un meci de UCL niciodata nu ne-a fost prea usor...
Nea Popa
14th August 2008, 00:21
Nu suntem optimisti...suntem realisti ! :steaua:
Bogdanbibi
14th August 2008, 00:37
sa speram ca joaca stancu in atac, arthuro o fi obosit in seara asta .. ma astept la un 2-0
ANTIDINAMO
14th August 2008, 11:02
ar trebui un 5-0 sa nu mai auzim de pernescu !
doua goluri marcate de Banelinho !
oop
14th August 2008, 13:40
1-0 in minutul 90+3 dintr-un penalty inventat,faza plecata dintr-un offside evident + o preluare grosolana cu mana.
PS:sper ca Penescu sa dea de data asta cu capul in geam ;))
KosmyN
14th August 2008, 15:36
Tare imi e ca o sa cam gafaim meciul asta.
Trebuie facute niste schimbari in primul 11 pt ca timpul e scurt si nu cred ca toti isi vor revenii fizic suta la suta.
alexxx89
14th August 2008, 15:39
argesu e o echipa buna de fotbal totus nu de hanbal...:coffee:
bubutza
14th August 2008, 23:54
meci transmis de antena 1, din fericire.
cred ca steaua va castiga, nu are cum sa piarda.:yes:
MIREL6RADOI
15th August 2008, 00:10
Cred ca in meciul acesta, putem sa dam sansa si altor jucatori sa joace(ex:ochirosii,stancu).
roby_stelist4ever
15th August 2008, 03:12
sa vezi ca se intampla ca la Vaslui cand am votat victorie la un procent de 90% si am mancat bataie.Doamne fereste.:popa:
sergiuku
15th August 2008, 04:07
ar trebui folosit si OCHIROSII ...e un jucator foarte bun si trebuie sa creasca...pacat !!! Dupa cum am observat e a 3a rezerva :ablow:
KosmyN
16th August 2008, 01:33
Pana la urma, indiferent de jucatorii care or sa intre pe teren, cele 3 puncte sunt obligatorii.
ANTIDINAMO
16th August 2008, 14:09
trebuie sa-i rupem pe tzuicari sa moara vopsitu' ala de penescu de necaz !
asta e al 2-lea paranoiu ....
bothuman
16th August 2008, 14:31
ar trebui folosit si OCHIROSII ...e un jucator foarte bun si trebuie sa creasca...pacat !!! Dupa cum am observat e a 3a rezerva :ablow:
da, ar cam trebui... la fel si alti tineri de la steaua, da, sunt putini. ce rost are sa ai tineri la echipa si sa ii tii pe tusa? nu cumperi tineri ca sa ai rezerve. tineri cresc, deaia sunt tineri. trebuie sa ii bage macar 10-15 minute pe meci. de la o vreme 20 min, apoi juma de ora... etc pana va ajunge sa stea un meci intreg, daca nu li se acorda sanse nu se mai alege nimic de ei. stiu c ala steaua nu le da nimeni sanse tinerilor (inafara de hagi, dar el a fost) atunci sa ii vanda!
MIREL6RADOI
16th August 2008, 20:07
Piti a declarat ca Goian nu va fi convocat pt meciul cu Letonia.Motiv:o accidentare mai vechie.Consecinta:inca o portie de Joga Bonito Lovinho..:wallbash:
alexxx89
16th August 2008, 20:27
Piti a declarat ca Goian nu va fi convocat pt meciul cu Letonia.Motiv:o accidentare mai vechie.Consecinta:inca o portie de Joga Bonito Lovinho..:wallbash:
poate va juca Toja la mijloc...
Rica25
16th August 2008, 21:39
Bravo Banel !! Bravo Toja!!!
Marius_Black
16th August 2008, 21:50
Moa , s-a drogat Banel :)) (alta explicatie nu vad 2 goluri in 2 meciuri )
crucificatoru
16th August 2008, 21:58
Sa-l mai aud eu pe rahatul ala de Penescu comentand arbitraju cu amenintarile lui de copil de 3 ani...cel putin 4 faulturi neacordate pt noi plus alte 2 auturi aiurea date pt pitesteni
Marius_Black
16th August 2008, 22:08
Sa-l mai aud eu pe rahatul ala de Penescu comentand arbitraju cu amenintarile lui de copil de 3 ani...cel putin 4 faulturi neacordate pt noi plus alte 2 auturi aiurea date pt pitesteni
si un rosu pt pitesteni cam dubios...
crucificatoru
16th August 2008, 22:14
De cand bate Arthuro 11m la noi?!... In alta ordine de idei repriza foarte buna pentru Toja,Tiago si nu-mi vine sa cred ca o spun ..Nicolitza ..nush daca e de bn sau de rau...
ag1313
16th August 2008, 22:22
Oare isi revine parameciul? Nu l-am mai vazut jucand asa bine de mult timp.
Toha e magnific cu mingea la picior. Tre sa mai invete si cand sa-i dea drumul si e mijlocasul ala de banda stanga pe care il visam cu toti.
Apropos. Trebuie bagati Stancu si Ochirosii din min 60 ca sa-i alerge pe aia de sa le sara ochii.
ag1313
16th August 2008, 22:24
De cand bate Arthuro 11m la noi?!... In alta ordine de idei repriza foarte buna pentru Toja,Tiago si nu-mi vine sa cred ca o spun ..Nicolitza ..nush daca e de bn sau de rau...
NU inteleg de ce nu a batut Radoi. La noi bateau Radoi sau Bostina pana sa inceapa Dica sa bata constant. Arthuro poate e bun la antrenamente naiba stie dar cred ca nu-l mai lasa Radoi sa bata.
valy
16th August 2008, 23:04
se pare k e un alt joc...mult mai bun si frumos.....bravo TOJA!!!
Dumitrescu.Daniel
16th August 2008, 23:40
Foarte bun joc..foarte bun Banel,m-am bucurat la nebunie la ambele cartonase rosii:fular_steaua2::fular_campionii:
Chiar de aia m-am bucurat...in sfarsit NO cocostarc pe teren etapa viitoare.:))
ag1313
16th August 2008, 23:41
Foarte bun joc..foarte bun Banel,m-am bucurat la nebunie la ambele cartonase rosii:fular_steaua2::fular_campionii:
Am scapat 1 meci de el. Macar nu mai vad 2 inchizartori in teren ca nu are de unde Laca :DD
Marius_Black
16th August 2008, 23:43
Am scapat 1 meci de el. Macar nu mai vad 2 inchizartori in teren ca nu are de unde Laca :DD
E nu...mai stii cum ii vedem in teren pe Baciu si Mirel la mijloc....cu laca orice e posibil ;)
MIREL6RADOI
16th August 2008, 23:47
Frumos gestul Peluzei Nord,in timpul meciului au scos la iveala un banner de multumire Alinei Dumitru "Iti multumim Alina Dumitru:yes: "(sper ca am reprodus corect).
ag1313
16th August 2008, 23:49
E nu...mai stii cum ii vedem in teren pe Baciu si Mirel la mijloc....cu laca orice e posibil ;)
Ai dreptate dar nu m-as supara sa-l vad pe Radoi la mijloc si pe Rada intrand si el un meci. Nu inteleg de ce Rada e lasat la fundul sacului. Mi-e mie rusine pentru conducerea Stelei ca isi bat joc de un jucator bun. Rada tre sa intre si el din cand in cand.
Nea Popa
17th August 2008, 00:34
Frumos Meci ,Bravo Baieti am dominat de la un capat la altul ! :yes:
alexxx89
17th August 2008, 00:37
gasete el...ilbaga pe baciu cu ghionea si radoi la mijloc cu ov petre si tot gaseste:)))
Aleks_777
17th August 2008, 00:48
Din cate vad, Steaua e pe drumul cel bun.Jocul a fost unul foarte bun si sunt un pic dezamagit ca n-am castigat la diferenta de 3 goluri+
Sunt foarte curios ce-i cu abel asta.
o echipa in genul
----------------------Arthuro/Stancu-----------------------
---Toja-----------------Abel Gomez--------------Szekely---
-----------------------------------------------------------
------------------------Thiago G --------------------------
---Nesu------------Radoi------Goian-------------Golanski---
ar avea sanse reale sa reuseasca sa treaca de grupe daca este sa trecem de Galata si sa avem un pic de noroc la tragere.
Totusi, meciul cu Gloria va fi adevaratul test pt noi.Pana acum am batut bine pe Iasi, o echipa intr-o forma execrabila si pe Arges, o nou promovata clar marcata de faptul ca joaca in deplasare contra noastra.
Moralul Gloriei va fi unul bun dupa ce-au batut Iasiul si sunt curios cum ne vom descurca
ag1313
17th August 2008, 00:53
Din cate vad, Steaua e pe drumul cel bun.Jocul a fost unul foarte bun si sunt un pic dezamagit ca n-am castigat la diferenta de 3 goluri+
o echipa in genul
ar avea sanse reale sa reuseasca sa treaca de grupe daca este sa trecem de Galata si sa avem un pic de noroc la tragere.
Totusi, meciul cu Gloria va fi adevaratul test pt noi.Pana acum am batut bine pe Iasi, o echipa intr-o forma execrabila si pe Arges, o nou promovata clar marcata de faptul ca joaca in deplasare contra noastra.
Moralul Gloriei va fi unul bun dupa ce-au batut Iasiul si sunt curios cum ne vom descurca
Abel e mijlocas central sau de banda stanga nu al doilea varf. Noi avem doar 2 jucatori pe postul ala. Stancu si Dayro. Il mai aveam pe Dica datorita executiilor sale extraordinare. Dar de obicei trebuie sa fie un jucator foarte rapid si foarte tehnic gen Dayro sau Stancu. Cred ca nici Toja nu ar putea juca acolo pentru ca nu e indeajuns de rapid. Al doilea varf trebuie sa survoleze pe langa varful masiv.
Am putea in schimb juca cred cu Dayro varf impins si Toja in spatele lui adica cam cum joaca Barca cu 4 jucatori rapizi in fata si fara un varf clasic. Numai ca pentru asta astia 4 tre sa stie sa paseze de la unul la altul cu ochii inchisi si sa se puna unul pe altul in valoare in fata portii la momentul oportun iar ceilalti 6 din spate sa alerge de sa le iasa ochii ori la noi nu merge asta pentru ca fundasii si inchizatorii sunt cam inceti. Singurul fundas cu adevarat rapid pe care-l avem e Emeghara si asta e accidentat. Emegara scoate si el sub 6 secunde la 50 de metri. In schimb putem testa varianta intr-un meci din campionat sa vedem ce iese dar cred ca nu o sa mearga pentru ca nu avem 2 mijlocasi centrali de inalt nivel.
Rica25
17th August 2008, 00:59
o echipa in genul
Unde-i Dayro ?
Si de ce e inchis topicul cu omul meciului ?
Kingpin
17th August 2008, 01:05
Topicul e inchis deoarece nu a fost deschis de cine trebuia. :ntz:
r0bb3n
17th August 2008, 02:16
Frumos gestul Peluzei Nord,in timpul meciului au scos la iveala un banner de multumire Alinei Dumitru "Iti multumim Alina Dumitru:yes: "(sper ca am reprodus corect).
Toata peluza SUD a aplaudat gestul.. in timp ce semintarii de la tribune.. au aplaudat si ei dupa 5 minute..
colonelu Voiculescu
17th August 2008, 14:31
Ce se poate zice despre un meci in care adversarul e practic inexistent ?
Mi-au placut in mod special Nicolita aflat in crestere de forma . A fost pe tot terenul .
De asemenea , Toja m-a cam impresionat . Poate nici adversarii nu au fost de cine stie ce valoare , dar columbianul a facut ce a vrut pe partea lui . Are viteza , forta , tehnica si cel mai important e ca stie sa dea drumul la minge cand trebuie
In continuare ma dezamageste Arthuro . Nu pentru penalty , ci pentru ca atit cat a fost in teren nu a facut ceva util pentru echipa
KosmyN
17th August 2008, 17:05
Conteaaza cele 3 puncte.
Jocul nu a stralucit, iar mentalitatea lasa iarasi de dorit.
Joci acasa si in loc sa vii peste adversari si sa-i sufoci, mai ales ca erau in 10, pastrezi pe teren 2 mijlocasi cu profil defensiv si mai si joci la trecerea timpului.
Dupa 2-0, Neaga si Radoi trageau de ei sa atace si astia pasau in lateral si inapoi...penibil.
sorin_g
17th August 2008, 17:28
Nu stiu de ce toti spuneti ca a fost un meci bun.
Mie mi s-a parut unul sub mediocru tinand cont de adversar si de faptul ca am jucat o gramada timp cu un om in plus in fata unor lesinati.
A fost infinit mai bun meciul vs Brasov de exemplu.
colonelu Voiculescu
17th August 2008, 17:42
Pai nu stiu daca a fost un meci neaparat bun
Pe de alta parte , nici nu era cazul ca jucatorii sa se intrebuinteze prea tare avind in vedere ce poate Argesul . Campionatul e lung si jucam de acuma cam din 3 in 3 zile . E important sa turam motoarele cand trebuie
bubutza
17th August 2008, 20:04
un singur lucru am observat schimbat la jocul stelei: banel a fost finalizatorul.Cred ca lacatus s-a gandit ca decat sa dea centrarile in tribuna, mai bine il baga in fata portii poate nimereste poarta din greseala.
rezultatul ma multumeste.:yes:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.