View Full Version : Revista Presei / 11 August
Gazeta Sporturilor
10th August 2008, 04:34
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a mentionat, in aceasta seara, la GSPTV, ca se bazeaza pe multi suporteri stelisti in tribune la prima mansa cu Galatasaray, programata miercuri seara, pe "Ali Sami Yen".
gsp.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
10th August 2008, 22:30
Antrenorul Cataniei, Walter Zenga, a făcut o avancronică "dublei" de foc dintre Steaua şi Galatasaray, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
"Eu cred că va merge mai departe echipa care va juca mai bine īn deplasare şi care va suporta mai bine presiunea publicului. Va fi o atmoferă senzaţională la Istanbul, eu ştiu ce e acolo pentru că am antrenat la Gaziantepspor şi am jucat pe Ali Sami Yen, īnsă turcii să se aştepte la un infern şi pe Ghencea, un stadion exploziv", a spus Zenga.
gsp.ro / 11 August 2008
Onlinesport.ro
10th August 2008, 23:10
Gigi Becali socheaza inaintea dublei manse cu Galatasaray Istanbul din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. PatronuL Stelei spune ca supararea n-ar fi chiar asa de mare daca echipa sa nu se va califica pentru a treia oara consecutiv in grupele Ligii.
"Inainte de meciul cu Iasiul am spus ca gandurile mele sunt la meciul cu Galatasaray. Incep totusi sa imi stapanesc emotiile si sentimentele pentru ca mai avem multi ani de trait in fotbal si daca i-as trai la intensitate maxima ca pana acum, ar putea sa imi dauneze sanatatii. Chiar daca n-ar fi o calificare, am intra direct in grupele UEFA si m-ar consola cat de cat. Sau am mai juca un tur de calificare... Avem o mica sansa in plus fata de Galatasaray pentru ca turcii nu au meciuri in picioare si au cativa jucatori accidentati, desi si noi avem. Postul lui Lacatus nu depinde aceasta partida, insa, daca el nu termina pe locul doi, probabil ar fi plecat singur. Eu nu il dadeam afara", a declarat Becali la emisiunea Fanatik Show de la Telesport.
Finantatorul Stelei a mai spus ca si-ar dori ca Toja sa fie introdus inca din primul minut in partida de miercuri cu Galatasaray, deoarece Rica Neaga nu este o solutie.
"Sa vedem cum se va descurca Toja la antrenamente. Poate ca Marius Lacatus il va introduce inca din primul minut cu Galatasaray, pentru ca nu avem pe cine sa bagam pe banda stanga dupa accidentarea lui Szekely. Banel pe dreapta, iar daca intra Neaga pe stanga, facem ca portarul de la Otopeni", a opinat latifundiarul.
Gigi Becali a continuat cu o ironie la adresa meciului CS Otopeni - Dinamo, fiind aproape de o criza de ras in momentul in care vorbea despre portarul ilfovenilor, bulgarul Pirgov.
"Eu nu sunt prost sa vorbesc de Dinamo. E problema mea ca portarul Otopeniului a luat trei goluri de le apara si..... Un super portar! A salvat Otopeniul de la vreo 5 goluri. Au fost imparabile! Am ras la al treilea gol de am lesinat. A facut portarul o miscare incat s-o bage in poarta, sa nu cumva sa nu fie gol. La primul gol a fost prea puternic sutul si n-a putut sa-l apere. In viata vietilor mele n-am vazut asa portar! De unde l-au gasit? Sa joace si cu Steaua, sa apere el! Le dam sapte goluri!", a ras Becali.
Nici antrenorul lui Dinamo nu a scapat de criza lui Gigi Becali, spunand ca il va trimite pe Marius Lacatus sa il spioneze pentru Rednic, ca sa vada cum pregateste echipa de joaca 'exceptional'.
"Dinamo a jucat extraordinar, daca juca impotriva oricarei echipe din lume si tot o spulbera. Daca nu era portarul ala asa de bun le dadea vreo sapte! Au jucat exceptional, trebuia sa bata cu 8-0, dar portarul a scos tot! Maine ii dau ordin lui Argaseala sa perfecteze transferul portarului de la Otopeni la Steaua! O sa ii spun lui Lacatus sa il spioneze pe Rednic, sa vada ce fel de antrenamente face de joaca asa de extraordinar Dinamo! Daca joaca la fel ca in seara asta, Dinamo ne da vreo 8 goluri. Deja tremur!", a mai spus patronul Stelei.
Dupa ce s-a calmat cu greu, Becali a afirmat ca Mirel Radoi a trecut cu succes peste dezamagirea ratarii transferului la Internazionale Milano.
"Mirel Radoi este sufletul echipei. Acum doi ani, cand a revenit el, am castigat opt meciuri la rand. In primavara, tot asa cand a revenit, am avut 10 victorii consecutive. El este 25% din echipa Steaua. Cand i-am spus ca Inter nu vrea ca el sa joace pana pe 30 august, mi-a spus <<Inter sa fie sanatos, ca n-am ajuns sa fiu cersetor la portile lor. Sa fie sanatosi si cu asta basta, eu sunt la Steaua si trebuie sa ma mandresc>>", a povestit Becali.
onlinesport.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
11th August 2008, 00:30
Patronul Stelei a dat un pronostic inaintea partidei cu Galatasaray, proghramat miercuri, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor
"O sa castigam cu 2-0 la Istanbul! Ca sa ne asiguram calificarea. O sa dea gol Arthuro si, stati sa ma gandesc, Dayro Moreno!", a spus Becali la Fanatik Show.
Partida Galatasaray-Steaua este programata miercuri, de la ora 21:15, in direct pe Antena 1.
gsp.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
11th August 2008, 03:10
Fără presiunea din Ghencea şi sub comanda lui Walter Zenga, Dică a fost MVP-ul amicalului de aseară, Progresul - Catania 2-3
Nicolae Dică şi Walter Zenga s-au īntors ieri īn Cotroceni, italianul revenind după cinci ani pe arena unde a debutat ca antrenor īn fotbalul romānesc. Motivul? Amicalul dintre Progresul Bucureşti şi Catania. Ambii foşti stelişti au fost primiţi cu aplauze şi urale de către spectatori, Dică īntorcīndu-le serviciul cu un joc de mare spectacol.
La o lună de la plecarea din Ghencea, departe de presiunea publicului stelist, dar tot cu numărul 10 pe spate, Dică a fost un cu totul alt jucător. Mult schimbat īn bine. Excelent pus la punct fizic şi cu poftă pentru joc, el a contribuit la toate fazele de atac ale Cataniei.
JOLLY-JOKER
Dică a luat acţiuni pe cont propriu, dar a jucat şi rolul servantului. I-a centrat perfect lui Antenuci (54), pentru 2-1, iar apoi l-a īntins pe portarul Progresului cu un voleu de jucător mare (65). A fost schimbat īn minutul 82, nu īnainte de a da o pasă genială, din care s-a născut golul de 3-1, şi nu īnainte de a demonstra că devine unul dintre oamenii de bază īn formaţia lui Zenga.
"Dică e un jucător extraordinar de talentat şi e capabil să schimbe faţa oricărei echipe, implicit şi a Cataniei"
Walter Zenga
Zenga susţinut de stelişti
Chiar dacă a antrenat īntre timp şi rivala Dinamo, Walter Zenga nu a fost uitat de jucătorii de la Steaua. Tehnicianul a fost urmărit aseară din tribună de foştii săi elevi Mirel Rădoi, Sorin Ghionea şi Adrian Neaga. Despre cei trei, Walter a spus că i-ar dori sub comanda sa la Catania, alături de Dică. Īn tribune au mai fost Giovanni şi Victor Becali, dar şi soţia tehnicianului italian, Raluca.
gsp.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
Consiliul de Administraţie al Băncii Naţionale a Romāniei a respins, īntr-o şedinţă care a avut loc la finalul lunii iulie, cererea de constituire a unei noi instituţii bancare, "Becali Bank". Aceasta este o bancă pe care dorea să o īnfiinţeze patronul Stelei, Gigi Becali. Potrivit regulamentului de autorizare a instituţiilor de credit, la constituirea unei bănci, BNR analizează provenienţa fondurilor, precum şi transparenţa sursei fondurilor, aceste lucruri fiind principalele piedici pentru care "Becali Bank" n-a primit licenţa.
gsp.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
Antrenorul campioanei Turciei este sub presiune cu doar cīteva zile īnaintea crucialei "duble" cu Galatasaray. Conducerea echipei l-a ameninţat īn mod direct pe tehnicianul neamţ Michael Skibbe: "Este īngrijorător că din 6 amicale n-am cīştigat decīt unul, iar mai presus de acest lucru, jocul nu merge deloc. Antrenorul trebuie să ştie că dacă nu vom ajunge īn grupe, vom avea o gaură de 15 milioane de euro". Skibbe a fost instalat ca antrenor al Galatei īn această vară, după ce echipa a cīştigat campionatul.
gsp.ro / 11 August 2008
Gazeta Sporturilor
11th August 2008, 11:50
Golgeterul Ligii I, cu şase reuşite īn trei partide, este fericit că nu s-a materializat mutarea sa īn Ghencea şi spune că este exclus să ajungă vreodată la Steaua.
gsp.ro / 11 August 2008
Onlinesport.ro
11th August 2008, 14:00
Meciul Galatasaray Istanbul - Steaua Bucuresti, programat miercuri, de la ora 21.15, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi condus de o brigada din Franta, cu Laurent Duhamel la centru.
Arbitri asistentii vor fi Stephane Duhamel si Laurent Ugo. Rezerva va fi Thierry Auriac.
Observator de joc a fost delegat Benny Jacobsen din Danemarca, in timp ce observator pentru arbitri va fi Alan Snoddy din Irlanda de Nord.
Duhamel, 42 de ani, a arbitrat doua meciuri ale echipei Dinamo, in mai 2005, in finala Cupei Romaniei, scor 1-0, cu Farul Constanta si in septembrie 2005, in mansa a doua a turului intai al Cupei UEFA, 0-1, cu Everton.
Onlinesport.ro
11th August 2008, 14:32
Transferul mijlocasului spaniol Abel Gomez Moreno la Steaua a esuat dupa ce partile nu s-au inteles asupra perioadei pe care trebuia sa fie incheiat contractul.
Fotbalistul Murciei a solicitat o intelegere pe doi ani, cu un salariu de 300.000 de euro, in timp ce Gigi Becali i-a spus ca transferul nu se realizeaza decat daca va semna pe trei ani, fiind totusi dispus sa ii achite banii ceruti.
Gomez (26 de ani) s-a aflat de curand in negocieri si cu rivala Stelei, Dinamo, insa mutarea e esuat din aceleasi motive, nefiind de acord sa semneze pentru trei ani.
Gazeta Sporturilor
11th August 2008, 16:30
Fostul tehnician al roş-albaştrilor a făcut pentru stelisti.ro o amplă analiză a dublei manşe dintre Steaua şi campioana Turciei, Galatasaray. Vezi ce sfaturi le dă Emerich Ienei elevilor lui Marius Lăcătuş!
"Steaua nu trebuie să se teamă de campioana Turciei. Important e să nu primească gol la Istanbul. Am citit şi eu că se pregăteşte o tactică ceva mai defensivă. Asta e bine, numai să nu stăm īn jumătatea noastră. Trebuie să-i īmpingem aproape de poarta lor şi să presăm īn continuu.
gsp.ro / 11 August 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.