PDA

View Full Version : Prezentatori de pe GSP TV preferati ??

Diavolo_Dany
6th August 2008, 22:27
Mie personal de la GSP TV nu imi place de Dan Udrea , parca nici nu l-ar interesa daca ala raspunde sau nu .... da in schimb imi place mult de pe Sport.ro de nou prezentator , ala de era la Ralitatea cu paru lung ... cum l-o chema :D .... mi se pare sincer , si ca vcorbeste din suflet , mai ales cand vorbea cu Argaseala .... punea suflet . Da la GSP nu prea am vazut nimic sa ma impresioneze , or fi acolo toti aia buni da parca sunt prea uni peste alti .... pate dupa ce se obisnuiesc si ei , o sa puna mai mult suflet :P . Si prezentatoarea aia blonda de la stiri la GSP , cu zambetu ala al ei stirb .... Nasol la sport.ro e ca dau prea multe meciuri de resling si din box ... si meciuri din argentina ... pe cine intereseaza ?!?!?! Cel mai mare PLUS al GSP ca au stiri din ora in ora si talk showri din ora in ora . Unele talk showuri sunt nasoale rau ... despre olimpiada de la beinjing ... mare chestie ....

steauaclub.tk
6th August 2008, 22:28
Tot tu ai deschis topicul cu Gsptv! Nu crezi ca puteai sa pui intreabarea asta acolo??? :boxing: