PDA

View Full Version : Cel mai bun STELIST in STEAUA - fc brasov 2 -1 !!!

KosmyN
4th August 2008, 03:10
STEAUA - fc brasov
2 - 1

Au marcat:
Dayro min 32
Arthuro min 89

Steaua obtine primele 3 puncte din aceasta editie de campionat

Va invitam sa votati cel mai bun jucator ros-albastru !!!

Taica Tereza
4th August 2008, 04:12
Am oscilat intre omul care a facut diferenta (Dayro) si omul care a impins echipa de la spate in momentul greu (Mirel). Decizie f grea. Pana la urma, vot pt Dayro. Sa speram ca va creste in joc pt ca poate mult mai mult.

KosmyN
4th August 2008, 04:21
Chiar daca practic am dominat tot meciul, avand si destule okazii de a marca, victoria a fost greoaie, lipsita de stralucire si aparuta parca din disperare.
Cred ca este inacceptabil sa joci cu 2 inchizatori intr-un meci acasa cu o echipa venita sa se apere.
Din pacate sunt in continuare multe lucruri de pus la punct, iar dinspre banca nu se vede luminita de la capatul tunelului...
Omul meciului: Dayro - desi nu a excelat, a participat activ la ambele goluri

In rest:
Zapata - 5 - circumstante atenuante: sut bun si puternic, vedere blocata de un fundas
Golanski - 7 - mult mai activ pe dreapta, evolutie incurajatoare
Goian - 6 - s-a vazut revenirea lui in primul 11, jucator de clasa
Radoi - 7 - il capitano a jucat ca de obicei cu multa daruire si fara greseli
Marin - 5 - mi s-a parut putin mai sters in aceasta partida, cu multe pase gresite
Ov Petre - 7 - evolutie foarte buna, multe recuperari, a preferat sa verticalizeze si s-a inteles bine cu Rica su Dayro, la schimbare fiind rasplatit cu aplauze la scena deschisa
Szekely - 5 - o evolutie stearsa, diferenta evidenta fata de Janos din meciurile de pregatire
Neaga - 6 - o evolutie buna, cu un joc pentru echipa, fapt apreciat si de suporteri... nu trebuia schimbat...mai ales cu Badea
Moreno - 7 - gol, pasa de gol si inca 2-3 faze de efect...o evolutie buna
Arthuro - 6 - golul victoriei, dar si destule ratari
Tiago - 6 - joc bun la centrul terenului, a dat drumul repede la baloane incercand o iutire a jocului
Badea - 4 - trompeta
Rada - 6 - chiar daca la 1-1 nu cred ca era oportuna intrarea lui, Ionut a facut un meci bun, cu interceptii si deposedari, iar la final evolutia lui a fost rasplatita cu aplauze din partea suporterilor

colonelu Voiculescu
4th August 2008, 09:14
1. Dayro
2. Radoi
3. Stelea

valy
4th August 2008, 09:58
DAYRO....pt gol si centrare, dar si pt intreg meciul

ANTIDINAMO
4th August 2008, 12:20
stelea a fost cel mai bun !

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 12:53
Am votat Lovin,mi-a placut jocul lui,cateva schimbari de directie cu pase exacte.In rest Dayro,Golanski,Goe,Ovidel chiar si Rada au avut o evolutie buna.

kurnkova
4th August 2008, 12:53
Dati o sansa si jucatorului care este stelist trup si suflet: ADRIAN NEAGA
Bravo RICA!!!
Stim ca poti mai mult!!
FORTZA STEAUA! FORTZA STEAUA!!! FORTZA STEAUA!!! HEI1 HEI! HEI!!!

Cristi89
4th August 2008, 13:01
Radoi si Dayro au fost de departe cei mai buni.:notworthy:

Mi-au mai placut Golanski, Neaga si Szekely.:yes:

Badea a jucat mizerabil. Buzaul ar fi destinatia cea mai indicata pentru el.

Iar Lacatus din nou a fost depasit de situtie.:imported_icon_sad:

Nea Popa
4th August 2008, 13:52
Am votat Dayro ,desi mi-au placaut si Pawel ,Neaga ,Szekely dar in special Il Capitano (btw Il Capitano rimeaza cu Il Fenomeno ,da`care-i mai bun ?:soccer_h4h: )

M4r|us
4th August 2008, 13:54
Dayro Moreno, fara discutie!! Gol si pasa de gol. Sa speram ca va creste de la meci la meci. Jocull lui ma face sa cred asta...

Il urmeaza Radoi, Neaga si Golanski.

ketsbaya
4th August 2008, 14:24
dayro pentru gol si pentru pasele foarte bune (pacat ca multi dintre coechipieri nu isi dau seama ca le sunt adresate)
si bineinteles nicolita pentru ca nu a jucat...mai urmeaza lovin

4steaua
4th August 2008, 14:55
dayro si radoi, dar l-am ales pe dayro, pentru super centrarile pe care le-a dat si pentru implicarea la ambele goluri
arthuro pur si simplu m-a scos din minti, chiar ma gandeam, frate, cate centrari sa-i mai dea si dayro sau szekely ca sa o bage-n plasa, a fost incredibil
vali badea pur si simplu a fost penibil:((
mi-a mai placut si de neaga,mult mai bine cu el decat cu banel:))

ps: a si lacatus a avut multa bafta cu golul lui arthuro din final, avand in vedere cat a putut rata si ce schimbari tampite a facut

roby_stelist4ever
4th August 2008, 16:23
Mirel Radoi. Nu pentru un motiv anume,ci pur si simplu:Capitanul Mirel Radoi!:fular_steaua2::steaua:

Thrylos
4th August 2008, 16:26
Dayro a fost cel mai bun,insa cel mai mare castig cred ca a fost Neaga.Este in forma si sper sa o tina tot asa

LoMax8
4th August 2008, 19:51
Rada! Joaca si 5 minute daca e nevoie dar JOACA!!!

Wholigan
4th August 2008, 22:03
Pai joaca, ca daca pleaca Radoi, are sanse mari la titularizare. Si avand in vedere ca in turul trecut a fost titular (pe merit as adauga) ar putea fi si turul asta, fara Radoi.

Dayro a dat cel putin 5 pase direct in capul sau gheata lui Arthuro, dar baiatul asta din Segunda e la pamant. N-am putut sa ma bucur calumea la gol fiindca m-a exasperat TOT meciul.

Marius_Black
4th August 2008, 23:00
Dayro fara discutie , a fost activ tot meciul , a marcat un gol superb si a pus o centrare cu o ,,precizie de lunetist'' (cum spun unii comentatori - aka Gradinescu) . Sa spui ca Mirel a jucat foarte bine deja a devenit pleonasm iar daruirea lui Rica merita remarcata chiar daca nu i-au iesit foarte multe . Felicitari Steaua si sa speram ca jocul echipei va creste de la meci la meci , bravo baieti!

alexxx89
5th August 2008, 16:19
Valiiiii Badeaa:)))))

Rica25
8th August 2008, 01:46
Dupa mine, cred ca a fost Dayro Moreno.