View Full Version : Poli Iasi - Steaua (0-2)
Cristi
3rd August 2008, 19:14
http://img92.imageshack.us/img92/3733/iasiyx1.png
Count down:
valy
4th August 2008, 00:56
s speram k vom castiga si nu vom face acel joc slab
Cristi89
4th August 2008, 00:58
Cu astia ne-am chinuit mereu. Sper sa obtinem 3 puncte ...
MIREL6RADOI
4th August 2008, 01:00
Poate va fi meciul de debut al lui Toja.
2-0 DAYRO si JAN.
ghindoi
4th August 2008, 01:02
daca la meciul cu brasov am spus 2-0 si am facut 2-1, cu descultii astia nici nu ma gandesc ca nu castigam meciul cu cel putin 2 goluri diferenta, in plus ca au si probleme de lot...
jointu_ucigash
4th August 2008, 01:12
o sa fie un meci foarte chinuit. Genu de meci recomandat celor cu insomnii.
roby_stelist4ever
4th August 2008, 01:17
vrem 3 puncte si un joc bun.Unde-i Steaua din meciul cu Roma?:fular_campionii:
Thrylos
4th August 2008, 01:23
Inca sunt marcat de infrangerea care am suferit-o in fata Iasului din returul sezonului trecut.Moldovenii au o echipa imprevizibila si in plus o sa faca tot posibilul sa ne strice jocul.Sper ca vom castiga macar la limita.
Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 01:49
Cred ca ar trebui sa-i batem bine pe sholdovenii astia pentru ce ne-au facut sezonul trecut.
Mizez pe un 3-1.
KosmyN
4th August 2008, 03:37
Usor nu va fi.
Nu prea jucam nimik in deplasare, plus k moldovenii vin dupa 2 infrangeri consecutive si parca vad ca ii apuca resuscitarea cu noi...
TheScouser
4th August 2008, 10:44
Vor trage de timp la greu, ca anul trecut. Victorie la limită, 1-0 sau 2-1. :p
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 10:51
Trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte :
-terenul e poate cel mai prost din tara
-plaiesii lui Popa sunt cu cutitul la os dupa 2 infringeri consecutive
-in deplasare in general nu jucam nimic
St3phano
4th August 2008, 13:26
in deplasare parca jucam la trecerea timpului...ce ar fi interesant la meciul asta e ca iesenii ar trebui sa atace daca vor puncte (avand in vedere inceputul nasol al lor) si diferenta din returul anului trecut cand au stat la cutie, fiindu-le bun si un egal.
sper sa creasca motivatia si pt meciurile din deplasare.
:fular_steaua2:
MIREL6RADOI
4th August 2008, 13:36
Sper ca anul asta sa pice Poli Iasi,m-am saturat de ei...in plus sunt echipa lui dinamo.
Nea Popa
4th August 2008, 13:44
vezi ca-i superi pe Colonel si pe bubutza :)) ,oricum vom castiga lezer cu 1-0 ...(poate 2-0 pe contraatac prin min 85)
Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 13:54
Sper ca anul asta sa pice Poli Iasi,m-am saturat de ei...in plus sunt echipa lui dinamo.
Doamne-ajuta,de la 5-1 la ei acasa cu dinamo,si-au dat arama pe fata.
alexxx89
4th August 2008, 18:31
pariez 100 lei pe: pauza-final 2/2 sper ca nu o sa se repete istoria din sezonul trecut....
bend_it_like_banel
4th August 2008, 18:39
pauza 2
hmm...poate avem bulan DIN NOU sa castigam la final, dar eu n-as juca pe 2 la pauza.
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 18:51
O retrogradare a Iasiului poate ii va indeparta pe papagalii care se ocupa acuma de echipa (primarul si Boca)
Primarul vrea sa fie sef la Iasi , dar pe banii unor privati . Aia sa bage bani ca boii , iar el sa faca ce vrea si sa nu dea socoteala . Teoretic acuma sunt mai multi investitori privati la Poli , dar e cam ca la Dinamo . Fiecare asteapta ca altul sa bage banii
In acest climat Iasiul e una din favoritele la retrogradare . Anul trecut s-au salvat (culmea !!!) datorita victoriilor cu Mefere si Steaua de acasa . Fara punctele astea nesperate erau in B
Iasiul a jucat lamentabil in primele 2 meciuri , iar golurile luate cu Vasluiul sunt de cascadorii rasului
St3phano
4th August 2008, 21:07
mai mult, s-au salvat si multumita lui mitica si sandu care le-au dat licenta, desi aveau o groaza de datorii...
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 21:28
Datoriile le-au platit pentru Zapodeanu (un latifundiar mai prost educat si decit Becali) i-a imprumutat cu aproape 1 mil euro acum cateva luni
St3phano
4th August 2008, 21:37
eu asa stiam, in sensul ca. cu toate ca platisera, plata se facu dupa data limita a acordarii licentelor si normal trebuiau sa nu aiba licenta..
in fine...totusi nu m-as supara daca ar retrograda, prea este echipa mijloc de manipulare politica pe acolo...
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/zapodeanu-trebuia-sa-las-poli-iasi-la-matineu-2749059
Rica25
4th August 2008, 22:51
Cred ca va bate Steaua la Iasi.
Stie cineva daca meciul va fi fara suporteri ? La meciul Iasi-Vaslui s-a jucat cu portile inchise...
sorin2k
4th August 2008, 23:24
Asa se pare. Parca aveau 2 etape suspendat terenul.
lucian_iasi
4th August 2008, 23:29
Nu...1 singura etapa suspendare ispasita la meciul cu vaslui....deci,se joaca cu spectatori.
Raul_07
5th August 2008, 23:20
Se joaca cu Spectatori si din ce se aude o sa fie preturi mari la bilete ca sa se recupereze pierderile de la meciul cu comuna.
lucian_iasi
5th August 2008, 23:58
15 ron la peluze si 30 ron la tribune
dax
7th August 2008, 03:03
O chinuiala totala si un gol victorios al Stelei dintr-o faza fixa, corner, sau din nimereala. Nu-mi fac sperante de spectacol. Macar sa castige meciul.
ag1313
7th August 2008, 08:03
eu asa stiam, in sensul ca. cu toate ca platisera, plata se facu dupa data limita a acordarii licentelor si normal trebuiau sa nu aiba licenta..
in fine...totusi nu m-as supara daca ar retrograda, prea este echipa mijloc de manipulare politica pe acolo...
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/zapodeanu-trebuia-sa-las-poli-iasi-la-matineu-2749059
Nichita , primarul de la PSD e tartorul acolo. Ce nu inteleg e cum de intr-un oras asa de mare ca Iasi nu s-a gasit un investitor cu bani care sa preia echipa. Eu nu as vrea sa retrogradeze din motive subiective. Un sfert din populatie e formata din studenti in majoritate stelisti si e sansa lor sa vada macar o data pe an Steaua. In camine e un adevarat ritual in fiecare weekend. Se scoate TV-ul pe hol, se aduna cate 50-60 de oameni si se face galerie mai ceva ca pe stadion. Dinamovistii sau bacauanii in trecut se ascundeau in camere a vada meciurile.
colonelu Voiculescu
7th August 2008, 10:10
Nichita , primarul de la PSD e tartorul acolo. Ce nu inteleg e cum de intr-un oras asa de mare ca Iasi nu s-a gasit un investitor cu bani care sa preia echipa.
S-au gasit mai multi doritori si nu au fost numai din Iasi
Problema e ca Nichita vrea sa dicteze tot el la Poli , dar pe banii altora
roby_stelist4ever
7th August 2008, 10:12
S-au gasit mai multi doritori si nu au fost numai din Iasi
Problema e ca Nichita vrea sa dicteze tot el la Poli , dar pe banii altora
E un fel de jiji?:boxing: si popa ii in locul lui Laca...:soccer_h4h:
colonelu Voiculescu
7th August 2008, 12:30
E un fel de jiji?:boxing: si popa ii in locul lui Laca...:soccer_h4h:
Primarul nu e un fel de Jiji din 2 motive :
-nu are bani
-are mai multa minte
Iar Popa e mai antrenor decit altii :soccer_h4h:
anamarya
7th August 2008, 12:51
ar cam fi cazul sa castigam si de preferinta nu cu emotii....
Dumitrescu.Daniel
7th August 2008, 13:01
Mie mereu imi este frica de echipele mici,din cauza carora am pierdut campionatul anul trecut,la derbiuri sunt mult mai sigur ca Steaua castiga:D
am votat victorie Steaua, dar imi este f frica de acest meci, nu de alta, dar Steaua nu a aratat nimik bun in acest inceput de campionat. Ma gandesc cu groaza la meciurile cu Galata
ketsbaya
7th August 2008, 15:51
ar fii cazu sa castigam si noi in deplasare si sa vedem ce stiu ultimele achizitii (in cazul in care o sa si joace)
Dumitrescu.Daniel
7th August 2008, 16:07
Click (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cu-augustus-la-centru-steaua-va-castiga-la-iasi-2858770#comments)
Prea penali astia de la prostport:))))=)))
ANTIDINAMO
7th August 2008, 22:29
Primarul nu e un fel de Jiji din 2 motive :
-nu are bani
-are mai multa minte
Iar Popa e mai antrenor decit altii :soccer_h4h:
ce legatura este intre cele mentionate de tine si meciul STEAUA -puli Iasi ??????
colonelu Voiculescu
7th August 2008, 22:34
Ultima mea afirmatie din postul pe care l-ai citat e legatura
KosmyN
8th August 2008, 01:42
Pfff, lipseste si Plesan si Ov Petre....sper din tot sufletul sa urce la mijlocul terenului Radoi, ca sa nu tb sa-l suportam pe ala care al carui nume nu merita rostit...
O sa avem un meci foarte greu.
Popa mereu se vaita ca vine Steaua, ca e puternica, ca e valoroasa, ca nu stiu ce...si ne frige. Iasiul e zmeu cu noi si mielusel cu alde caini, ciori, etc...
Trebuie sa castigam si pt a avea un moral bun pt meciul tur cu ienicerii
Rica25
8th August 2008, 14:18
La cine te referi ? Lovin ? Joaca destul de bine, nu inteleg ce aveti cu el, meciul trecut a fost unul dintre cei mai buni de pe teren...
Parerea mea e ca batem, sper ca (,) Kapetanos ala sa nu joace.. Sa-l bage pe Rica in locul lui.
catalin.andronic
8th August 2008, 15:21
haideti ma sa fim seriosi: daca nea batut iasiu anu trcut asta inseamna ca tre sa ne fie frica de acum tot timpul?batem linistit cu 2-0.
bend_it_like_banel
8th August 2008, 15:28
pai la ce jucam in ultima vreme ne dardaie chilotii si cu juventus colentina. ;))
eli.
8th August 2008, 18:11
http://img166.imageshack.us/img166/9379/48655930echipadu4.jpg
se putea mai bine de atat? GO STEAUA :yes:
MickaelC
8th August 2008, 18:20
Ce frumos e sa joci acasa si sa intri cu 7 fundasi pe teren... Echipele astea ar trebui sa piarda la masa verde pentru antijoc.
MIREL6RADOI
8th August 2008, 18:21
Astia de la gsp.ro au reinvetat fotbalul...sa-l joci pe Ghionea atat titular cat si rezerva...poate spiritul sau :popa: ramane pe banca...:coffee:
Kingpin
8th August 2008, 19:03
arata bine primul 11. am un singur dubiu: Neaga. anul trecut a fost incercat de multe ori mijlocas stanga si nu a dat randament.poate era forma sportiva de vina...
MIREL6RADOI
8th August 2008, 20:32
Joaca cuplul Joga Bonito:Banel-Lovin...imi vine sa vomit...Lacatus n-are nicio treaba cu antrenoratul.
sorin_g
8th August 2008, 20:35
Joaca Banel, joaca Lovin...
Cred ca ma bag la niste Seinfeld.
Bogdanbibi
8th August 2008, 20:38
l-a lasat pe tigan un meci pe banca, doua sunt prea multe .. se demoralizeaza si nu-si mai revine ... asa trebuie bagat meci de meci in teren pana-si revine, chiar daca asta se va intampla cand o sa implineasca 35 de ani
rayden
8th August 2008, 20:44
pe cat de legenda a fost ca jucator, pe atat de idiot e ca antrenor.
MIREL6RADOI
8th August 2008, 20:46
Las, e bine...la meciul cu Bv,la 1-1,il baga pe Rada in locul lui Lovin!:)) Bineinteles,smecheria era,Radoi la mijloc si rada in locul sau.Bine ca l-a trimis in tribuna pe Stancu si Kape,in timp ce l-a luat in lot pe Badea.:))
crucificatoru
8th August 2008, 20:52
Da deci baieti ne vedem la sfarsitul meciului sa-l felicitam pe Lacatus..am jurat ca nu ma mai uit in viata mea la un meci al Stelei cat timp e tiganul in teren... da desigur asta nu era suficient ..minunatu antrenor vrea neaparat sa-si faca simtita prezenta si-l introduce si pe lovinho in primu 11 ...ma scuzati da nu mai suport sa-mi distrug nervii si weekendul asta ca sa vedem cum facem 0-0 cu iasiul sau se ne dea moldovenii o chifla sa ne linisteasca de tot.... ma reprofilez pe Vaslui - Bistrita care am certitudinea o sa fie mult mai interesant ca tzurca de azi... sa aveti nervii tari !
MickaelC
8th August 2008, 21:13
Parca sunt FCM Bacau in echipamentul asta.
sorin_g
8th August 2008, 21:14
Si jucam exact ca Bacau in ultimul lor sezon in A.
MIREL6RADOI
8th August 2008, 21:40
Mie-mi place echipamentul...zici ca suntem un suc de mere verzi!;))
Cosmescu e un prost fara margini..a zis de Lovin ca a avut faze elaborioase.=))
valy
8th August 2008, 21:43
trebuia 3-0 la masa verde! :D
jocul nu e cine stie ce...
crucificatoru
Nu vreau sa par carcotas da din ce-am citit de pe livetext..(ca la meci nu ma uit si vad ca pana acu am fost inspirat)...dupa maestru Hizo si maestrul Popica se pisha pe Laca la capitolul antrenorat...sau poate e tactica speciala pentru Skibbe asta :))?
sorin_g
Laca a readus Stelei placerea de a juca bambilici.
nistoras
8th August 2008, 21:51
Ce turca jucam. E un chin sa vezi meciurile stelei acum
Dumitrescu.Daniel
8th August 2008, 21:55
Daca Dayro pasa la Nicolita cel mai probabil aveam 1-0.
MIREL6RADOI
8th August 2008, 21:56
Mai,nu v-ati prins?!Jucam prost ca sa-l inducem in eroare pe antrenorul lui Galatasaray(care-i prezent pe stadion).;))
catalin.andronic
sa mor daca mai inteleg ceva.arthuro ala sta numa in ofsaid iar noi zici ca jucam la trecerea timpului.laca iti prevad un viitor sumbru in ritmul asta.
Muggs
eu nu pot sa cred ca putem juca mai slab de atat. este un adevarat chin sa vezi pe steaua cu lacatus pe banca .
ce dracu face la antrenamente, nu stiu, ce dracu joaca cu tiganu si cu lovin iarasi nu stiu. ASTA E CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ISTORIA STELEI EVER!
Mabrick
8th August 2008, 21:57
Din pacate , Lovin ,Nesu si Banel vor fi probabil titulari la turci
Dumitrescu.Daniel
8th August 2008, 21:58
Ce vrei sa zici ma? Tu ce meci vezi?
valy
8th August 2008, 22:01
lovin poate, dar banel si nesu....
crucificatoru
8th August 2008, 22:02
Asta in mod sigur :)))..macar nu ne facem de tot kktu si prin Europa sa ne scoata vrun BATE Borisov sau mai stiu eu c...pe de alta parte daca stau bine sa ma gandesc asta o sa fie scuza in caz de necalificare si o sa-si dea seama ciobanu ca iar nu l-a ajutat D-zeu si ca din din cauza lui am pierdut calificarea in timp ce antrenoru e singurul nevinovat si tre sa continuam cu el pana ajungem in B:afro::hubba ... aa da ...sa nu uit!..intrebare intrebatoare ...care este scopul utilizarii celor 6 fundasi ?... adik correct me if i'm wrong...noi acuma ne aparam cu 6 oameni contra unei echipe care se inchide cu 10?...cam asta ar fi traducerea dupa capul meu :-?... 6 oameni ca sa nu mai zic ca tziganul presupun ca face si faza defensiva ... deci pot sa zici usor 7.. cum draq vrea Lacatus sa castige meciul daca nu ataca :))?...Ar trebui sa-l intrebe pe Popica
valy
8th August 2008, 22:13
1-0...ori Banel ori ASTA...
sorin_g
8th August 2008, 22:13
Bravo Laca, asa cum i-ai invatat!
Brigante
8th August 2008, 22:15
Bine asa Pecnik...
crucificatoru
8th August 2008, 22:15
Voi sunteti constienti de faptul ca sezonul asta de Liga 1 noi n-am dat practic nici un gol dintr-o faza lucrata :))))?... Daca e sa fiu carcotas as spune ca n-am dat nici macar unul de la golul lui Badea cu Victoria Plzen din amicale :)))) ... pana acu la marcatori in contu nostru putem sa-l trecem pe Stelica*2 plus tristu asta de azi :))))...
Marius_Black
8th August 2008, 22:35
ce frumos joaca Lovin ... din cauza lui a luat Goe galben ...multa m... Lovin!
crucificatoru
8th August 2008, 22:45
Supeeer s-a rupt si Szekely......mi-as ceva in gura lor de moldoveni cotonogari......siiiii intraaa Tiagooo???..asta ce fel d mutare maiastra mai e?!... Sa nu-mi spuneti ca Tiago stie sa joaca si in banda??
MickaelC
8th August 2008, 22:52
Superba faza de la golul 2.
Marius_Black
8th August 2008, 22:54
Cu Stancu si Neaga in teren parca e altceva dar pacat de Szekely....
Brigante
8th August 2008, 22:54
Frumoasa contra... De ce nu jucam asa mereu ? Din prima, cu pase scurte, pe jos... Zau daca s-ar supara careva daca ar mai gresi jucatorii cate o pasa, sau am mai pierde cate un meci.
sorin_g
8th August 2008, 22:55
Mai bine pierdeam cu 5-0 decat sa-l pierdem pe Janos...
crucificatoru
8th August 2008, 22:57
Mda cu Janos out nu mai e nici o sansa sa scapam de Banel in meciul cu Galata...cum pisici mah de se accidenteaza tot timpul aia valorosi si in forma si leprele niciodata :((... si cred ca Stancu merita mai multe sanse
MIREL6RADOI
8th August 2008, 22:57
Stiti ce inseamna accidentarea lui Szekely,nu?Joga Bonito Lovin titular miercuri...:))
TheScouser
8th August 2008, 22:59
Eu aş vrea să fie Joga Bonito Toja titular miercuri, deşi cred că nu prea este posibil... :ntz:
MickaelC
8th August 2008, 23:03
Daca Szekely sta mai mult de o luna, eu l-as intreba pe Ogararu daca e dispus sa joace mijlocas dreapta.
jointu_ucigash
8th August 2008, 23:04
stiti ce inseamna accidentarea lu Szekely?
Muggs
8th August 2008, 23:05
mi se pare mie sau Tiago a jucat cel mai bine de cand a intrat ? Dribling, cu capu sus, devieri....nu inteleg de ce simbolul il joaca pe lovin in continuare.
MickaelC
8th August 2008, 23:21
Cand conduci e mult mai usor sa joci bine. De asta au nevoie, de cateva meciuri in care sa inscrie repede si sa isi faca jocul.
Bogdanbibi
8th August 2008, 23:28
stiti ce inseamna accidentarea lu Szekely?
ca nu va mai avea ocazia 'sufletul de aur' sa se demoralizeze
Cristi89
8th August 2008, 23:42
Sper sa fie bine Szekely.:pray:
Lacatus, saracu, nu are nicio treaba.Il facea si Popa dar noroc cu Pecnik.:imported_icon_notwo
b|p
8th August 2008, 23:59
ca nu va mai avea ocazia 'sufletul de aur' sa se demoralizeze
n-are nimic daca nu joaca la istanbul. pentru deplasari in genul e celei de miercuri e bun nicolita pe dreapta ca ideea principala e sa nu luam gol. de altfel si la nationala nicolita juca titualr mai mult in deplasari.
pana la urma nicolita e ala care l-a facut pe abidal sa nu urce deloc si sa nu poata sa intre in combinatii cu malouda.
daca szekely nu joaca, eu zic ca nicolita dreapta si ochirosii stanga e de ajuns sa scoata in rezultat bun cu galata.
KosmyN
9th August 2008, 00:31
Pana la marcarea autogolului a cam semanat prestatia din seara asta, cu prestatia din meciul cu vaslui.
De abia dupa ce am fost in avantaj pe tabela de marcaj si dupa intrarea lui Rica, am inceput sa legam cate ceva.
Inca o reprezentatie din asta miercuri si ne cocoseaza lejer ienicerii
Skibe a luat notite 10 min dupa care se vedea ca e plictisit grav.
Mor de ciuda ca in meciurile din deplasare jucam si avem o mentalitate de echipa mediocra.
steauaclub.tk
9th August 2008, 00:49
Nu avem mentalitate de echipa mediocra, chiar suntem. Cel putin in deplasare. Nu conteaza cat s-a platit pe un jucator si cate sute de mii de euro castiga pentru cinci kilometri alergati degeaba pe campul ala verde, pe el chiar nu il intereseaza sa castige. Daca vin alea trei puncte, e foarte bine, poate isi permite o masina cu inca 50 de cai putere in plus, daca nu merge si asa, ca pitipoancei ii place sa-si lafaie fundul si pe o piele dintr-un scaun de Mertan.
LoMax8
9th August 2008, 00:49
Sper sa fie bine Szekely.:pray:
Lacatus, saracu, nu are nicio treaba.Il facea si Popa dar noroc cu Pecnik.:imported_icon_notwo
Probabil te-ai zgariat pe ochi cand ai vazut ca a marcat slovenul.
ag1313
9th August 2008, 01:13
Mi se pare mie sau intrarile la jucatorii nostri sunt cam de rosu o parte din ele. Am zic ca poate nu inteleg eu bine arbitrajul dar am vazut niste intrari in astea 3 meciuri de mi s-a facut pielea de gaina. Nu vad cum ai putea sa joci cand iti intra in oase frica ca adversarul poate intra in orice moment cu talpa sa-ti rupa glezna sau tibia si arbitrul in 9 din 10 cazuri sa nu arate nici un galben. IN alte camponate din ce am vazut daca intri cu talpa pe glezne iei galben fara nici o discutie. La noi sanche. Din cand in cand isi aduce arbitrul aminte ca nu e voie. Normal ca prind curaj fraierii cand vad ca arbitrul sta ca boul si se uita la ei cum protesteaza sau ca inchide ochii cand dau la gioale. Asta e cel mai usor mod de a rupe jocul. Intri cu talpa cand stii ca arbitrul nu da galben si ai bagat frica in jucatorii adversi. Respectul pentru meserie nu inseamna nimic la noi.
Ii mai auzi pe unii ca "joc barbatesc" . Pai jocul barbatesc din Anglia nu inseamna talpi la tibie caci la forta alora de acolo n-ai mai vedea unu in picioare la sfarsitul meciului.
Cristi89
9th August 2008, 01:15
M-am zgariat pe ochi cand am vazut ca nu legam (din nou) 2 pase, ca jucam cu 2 inchizatori dintre care unul este Lovinho, ca Neaga a iesit din primul 11 dupa un meci bun cu Brasov si a intrat Nicolita...
ag1313
9th August 2008, 01:16
Nu inteleg de ce isi face Laca harakiri singur si-l tot baga pe Nicolita. Doar nu jucam cu nush ce mare echipa si avem nevoie de asa mare siguranta in faza defensiva ca s-o sacrifici pe aia ofensiva. Sa mor de-l inteleg. Sper ca Toja sa fie macar jumate din ce se asteppta de la el caci tot va fi de 10 ori mai bun ca Nicolita.
LoMax8
9th August 2008, 01:18
M-am zgariat pe ochi cand am vazut ca nu legam (din nou) 2 pase, ca jucam cu 2 inchizatori dintre care unul este Lovinho, ca Neaga a iesit din primul 11 dupa un meci bun cu Brasov si a intrat Nicolita...
Din postul tau anterior nu iese nici pe departe asta.
sorin_g
9th August 2008, 01:20
Imaginea urmatoare rezuma perfect meciul de azi (si rolul lui Banel in echipa)
Bogdanbibi
9th August 2008, 01:23
mai are putin si-si rupe gatul, asa tare tine capul in pamant
jointu_ucigash
9th August 2008, 01:23
mai are un pic si tine capatzana la nivelu gazonului
PS: Bogdanbibi, mi'ai luat'o inainte cu remarca.
Thrylos
9th August 2008, 02:29
Chiar zici ca-s sudamericani amandoi...culoarea pielii este identica!
ag1313
9th August 2008, 11:19
mai are putin si-si rupe gatul, asa tare tine capul in pamant
Si vad ca-l impinge pe Dayro. Probabil o fi crezut ca-i un adversar :DD Saracul are capui gol in momentul asta.
LoMax8
9th August 2008, 11:26
Conform analizei gsp.ro cei mai slabi de pe teren au fost:
Nesu,Szekely,Nicolita si Dayro notati cu 5
Cel mai bun a fost Radoi notat cu 8 urmat de Arthuro, Stancu, Ghionea si Goian cu 7
M4r|us
9th August 2008, 11:56
Imaginea urmatoare rezuma perfect meciul de azi (si rolul lui Banel in echipa)
:yes::yes: Mult prea tare poza asta!!
emydumitrascu
10th August 2008, 02:24
Am vazut meciul Stelei de la Iasi......................:shit:
Astazi am vazut Rapid - CFR.........:soccer_h4h:
Daca impotriva lor jucam la fel ca la Iasi...................:asshole:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.