PDA

View Full Version : 14. Juan Carlos Toja Vega

Pages : [1] 2

MIREL6RADOI
2nd August 2008, 13:37
FC Steaua l-a prezentat miercuri, 6 august, in cadrul unei conferinte de presa, pe noul jucator al ros-albastrilor, Juan Carlos Toja Vega (foto - alaturi de presedintele Valeriu Argaseala). Mijlocasul sud-american provenit de la FC Dallas a implinit 23 de ani pe 24 mai si joaca pe postul de mijlocas. Columbianul s-a declarat incantat de faptul ca a ajuns la Steaua si spera sa debuteze cat mai curand la echipa antrenata de Marius Lacatus. Jucatorul a efectuat, in dimineata zilei de miercuri, vizita medicala, dupa care a semnat contractul cu Steaua.

Sunt foarte fericit ca sunt aici. Cred ca Steaua este o echipa mare in Romania si in Europa. Sunt aici pentru a-mi face treaba, sa demonstrez ce pot face ca jucator si consider ca este o etapa importanta din cariera mea.

Ma bucur ca Steaua m-a cautat si m-a dorit. M-a incantat oferta lor de la inceput si mi s-a parut foarte interesanta. Mi-am dorit foarte mult sa vin aici, deoarece am aflat ce reprezinta Steaua si consider ca venirea la Bucuresti este o provocare pentru mine.

Dayro Moreno si Robinson Zapata mi-au spus ca Steaua este un mare club, mi-au vorbit despre oras, despre oameni si despre ce reprezinta aceasta echipa in Romania. De asemenea, ca este o armonie extraordinara la echipa si ca este usor pentru straini sa se acomodeze. Am primit cele mai bune recomandari.
http://www.steauafc.com/pix/toja-prezentare-principal.jpg
Locul nasterii: Bogota,Columbia
Data nasterii:24 mai 1985
Inaltime: 1.85 m
A mai jucat pentru Independiente Santa Fe (Columbia) River Plate (Argentina) ,FC Dallas (SUA)
:steag_steaua_ro:
Interviul de bye-bye (http://www.youtube.com/watch?v=1wfmLyXk1L0&feature=user)
Bienvenido,Juanito!:fular_steaua2:

valy
2nd August 2008, 13:38
in sfarsit...de cand il asteptam...

Cristi89
2nd August 2008, 13:45
Bine ca s-au terminat toate formalitatile.:yes:

Sper sa confirme asteptarile noastre.:spre24: Acum astept sa ajunga cat mai repede in Romania pentru a se putea adapta. Nu stiu daca o sa poata juca cu Galata, poate in retur...

Pro
2nd August 2008, 13:57
sa fie intr-un ceas bun acest transfer!:steaua::fular_campionii:
impreuna cu Dayro,Szekely,Arthuro si toti ceilalti sa ne faca jocul ofensiv din ce in ce mai puternic!

Olympian
2nd August 2008, 14:09
acum sa il asteptam,sa vina odata.eu sper sa vina cat mai repede,sa ne poata ajuta si sa ne scape de jagardel.

alexxx89
2nd August 2008, 14:52
sa fie intr-un ceas bun acest transfer!:steaua::fular_campionii:
impreuna cu Dayro,Szekely,Arthuro si toti ceilalti sa ne faca jocul ofensiv din ce in ce mai puternic!

pe King-Arthur poti sa-l excluzi ca nu va marca niciun gol turul asta....

Olympian
2nd August 2008, 15:03

says who?you?

Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 15:07
Cred ca Banel o sa frece banca...Sa-l vedem pe Toja acum cum se va integra.

TheScouser
2nd August 2008, 15:29
În sfârşit, Bănelinho va sta pe tuşă. :) Toja e un jucător bunicel, sper că nu o să ne dezamăgească.

Nea Popa
2nd August 2008, 15:47
Eu stiam ca oficial este cand apare pe site-ul oficial ...in fine ,Welcom Juan Carlos Toja ,sa speram ca ne vei ajuta sa trecem de turci`!

jointu_ucigash
2nd August 2008, 16:10
Nu va entuziasmati asa tare! Nu garaneaza nimeni ca odata cu venirea lu' Toja, vom scapa de jagardel.

TheScouser
2nd August 2008, 16:15
Poate vom scăpa de Szekely! :imported_icon_w00t: Doamne fereşte! :popa:

stelista_yo
2nd August 2008, 16:27
De cand il asteptam :naughty:

anarchist_grunger
2nd August 2008, 18:44
Eu stiam ca oficial este cand apare pe site-ul oficial ...in fine

tu ai citit atent primu' post si ai intrat pe linkurile alea?

Cristi89
2nd August 2008, 18:46
A aparut si pe site.

MIREL6RADOI
3rd August 2008, 01:21
Dupa primul gol sau dupa ce-l vedem pe Banel frecand tusa...vom incepe sa facem la fel (http://www.youtube.com/watch?v=jhS4ulfL7uU)?:imported_icon_punk:

Olympian
3rd August 2008, 04:43
Dupa primul gol sau dupa ce-l vedem pe Banel frecand tusa...vom incepe sa facem la fel (http://www.youtube.com/watch?v=jhS4ulfL7uU)?:imported_icon_punk:

ar fi o idee buna,dupa o vreme,dupa ce toti fanii il vor adopta,sa se bage la vanzare peruci de genul ala,ar aduce sume destul de mari cred.

MIREL6RADOI
3rd August 2008, 10:50
Da.Si atunci cand va marca, crainicul sa bage o melodie de la The Doors!:yes:

sergiuku
3rd August 2008, 11:57
Cred ca Banel o sa frece banca...Sa-l vedem pe Toja acum cum se va integra.

o sa stea vreo 2 etape..Si dupa aia il suna Piturca pe Becali sa il intrebe de ce nu joaca Banel

ON : bine ai venit !!!

Sper sa se adapteze repede si sa ne ajute sa ne atingem obiectivele .:boxing:
:fular_campionii::steag_steaua_ro:

cosminash_90
3rd August 2008, 14:57
Poate vom scăpa de Szekely! :imported_icon_w00t: Doamne fereşte! :popa:

Musca-ti limba si da-ti o palma ! Repede !:))

dargo
4th August 2008, 00:34

Bravo !!! Ai avut dreptate. Din nou ! La fel ca si cu transferul lui Toja. Tot asa.:yes:

MIREL6RADOI
4th August 2008, 11:52
Columbianul transferat de Steaua de la FC Dallas pentru 900.000 de dolari va sosi în România mâine dimineaţă, după ce își va rezolva problemele legate de viza Schengen. „Sunt în Columbia deocamdată, unde mi-am luat viza Schengen pentru şederea în România. Voi ajunge la Bucureşti marţi dimineaţă”, a spus ieri Juan Toja (foto) pentru ProSport

alexxx89
4th August 2008, 13:48
Bravo !!! Ai avut dreptate. Din nou ! La fel ca si cu transferul lui Toja. Tot asa.:yes:

da dar daca rata si de acolo nu era jucator nici de divizia C la restul fazelor a fost varza mai ales aia in fata porti el dadea cu exteriorul...daca cu asta vrem sa jucam in liga....

Nea Popa
4th August 2008, 13:54
alex ,n-o mai da la intors conteaza ca ai avut mare dreptate si esti un mare cunoscator al fenomenului numit FOTBAL .imi place de tine ,critici un jucator cu "surle si trambite" doar ptr ca nu a dat nici un gol in primele 2 meciuri care a jucat ,ai zis putin in tur...puteai sa zici si tu ca nu va da un gol in urmatori 3 ani ,doar in 2010 cu U Cluj in amical:yes::yes:

da dar daca rata si de acolo nu era jucator nici de divizia C la restul fazelor a fost varza mai ales aia in fata porti el dadea cu exteriorul...daca cu asta vrem sa jucam in liga....

Frate , este ca a dat gol ? lasa-ne cu daca sau parca ,cu faptul ca mutu l-a strigat pe surdu sa nu-i spuna lu`schiopu sa alerge dupa carne de mici ..

alexxx89
4th August 2008, 14:01
Frate , este ca a dat gol ? lasa-ne cu daca sau parca ,cu faptul ca mutu l-a strigat pe surdu sa nu-i spuna lu`schiopu sa alerge dupa carne de mici ..

frate daca tie ti se pare ca asta e atacant de Steaua mai ales pentru cupele europene inseamna ca tu nu ti cu Steaua ci poate cu "Steluta" (buzaul)...

Nea Popa
4th August 2008, 14:07
ma tu nu intelegi ,lasa-ma cu e atacant de Steaua ,e atacant de LiDhdsahdg din China e atacant de Thoo-Tjuuu-Tleee din Japonia ,tu ai spus ca nu da nici un gol in 15 meciuri oficiale si a dat in al 2 a meci punct . ar trebui sa iti ceri scuze ,sa spui ca ai fost naiv cand ai facut aceea afirmatie si ca iti este dor de Elton si gata .

revenind la topic , Marti a spus si Argaseala la sport.ro ca ajunge Juan Toja ,deci este un mare sambure de adevar

Raul_07
4th August 2008, 14:14
Bine ai venit Toja si dea domnu sa-l scoti pe banelinho din teren ca ne omoara pe toti.

Nea Popa
4th August 2008, 14:19
Cei drept ,la meciul cu Brasov ...a omorat o musca pe banca ..

ANTIDINAMO
4th August 2008, 16:02

batrane dargoseala lasa-i mey ca nu stiu ce spun ! si nu este numai asta micu mai sunt inca vreo 2-3-4 pushti care le stiu :pig:pe toate !

dargo
4th August 2008, 17:31

frate daca tie ti se pare ca asta e atacant de Steaua mai ales pentru cupele europene inseamna ca tu nu ti cu Steaua ci poate cu "Steluta" (buzaul)...
Poate fi de B, de C, de ce divizie o fi. Tu ai venit si ai spus sus si tare ca e varza, ca nu da gol in tur. Si a dat.
Asa ca in loc sa faci gargara degeaba pe forum mai bine ti-ai cere scuze, dupa cum spunea si st3listu # rzv `
La fel ai dat-o de gard si cu sigurantza ta ca transferul lui Toja nu se realizeaza. Asta asa, ca sa nu mai ia nimeni de pe forum in serios ceea ce spui :)

Thrylos
4th August 2008, 18:26
numa sa nu ne confundati ca avem aproape acelasi nume!pe mine sa ma luati in seama!:pray:

alexxx89
4th August 2008, 19:00
batrane dargoseala lasa-i mey ca nu stiu ce spun ! si nu este numai asta micu mai sunt inca vreo 2-3-4 pushti care le stiu :pig:pe toate !

mosule cand am zis ca arthuro nu cred ca va marca returul asta nu a fost o afirmatie pe alocuri iresponsabila cum se vede la prima vedere, ca se putea intampla orice pana la urma sa se loveasca mingea de el sa scape cu poarta goala etc ci a fost o afirmatie prin care mi-am exprimat parerea despre "supervaluarea" lui.......dar daca n-ai cu cine n-ai cu cine................si daca voi vreti sa-mi ziceti mie ca arthuro asta e jucator pentru liga capionilor sau pt dubla cu galata atunci io cred ca va mintiti singuri....

dargo
4th August 2008, 19:50
mosule cand am zis ca arthuro nu cred ca va marca returul asta nu a fost o afirmatie pe alocuri iresponsabila cum se vede la prima vedere, ca se putea intampla orice pana la urma sa se loveasca mingea de el sa scape cu poarta goala etc ci a fost o afirmatie prin care mi-am exprimat parerea despre "supervaluarea" lui.......dar daca n-ai cu cine n-ai cu cine................si daca voi vreti sa-mi ziceti mie ca arthuro asta e jucator pentru liga capionilor sau pt dubla cu galata atunci io cred ca va mintiti singuri....

Pentru ultima data: pana acum, n-a zis nimeni de-aici ca Arthuro e super-mega jucator. Doar ti-am punctat faptul ca ai spus o tampenie. Daca spuneai "eu cred ca e un jucator slab" era una, dar ai zis "nu va marca niciun gol", fara subintelesuri sau altceva. Si a marcat. Asa ca ciocu mic si joc de glezne :yes:

alexxx89
4th August 2008, 19:56
Pentru ultima data: pana acum, n-a zis nimeni de-aici ca Arthuro e super-mega jucator. Doar ti-am punctat faptul ca ai spus o tampenie. Daca spuneai "eu cred ca e un jucator slab" era una, dar ai zis "nu va marca niciun gol", fara subintelesuri sau altceva. Si a marcat. Asa ca ciocu mic si joc de glezne :yes:

bine ma bine daca ai luat-o ca un pariu ai castigat acum esti fericit?...oricum si bunicamea marca de acolo:coffee:

Nea Popa
4th August 2008, 21:17
personaju asta "bunicamea" e pe undeva pe la coada vaci ,intimp ce Arthuro a fost la locul potrivit in momentul potrivit ,a marcat ,ai spart tu cateva oale cand ai vazut ,apoi te-ai rugat sa uitam de aceea afirmatie a ta nepertinenta cum ca nu v-a marca nici un gol . Nu intelegi ,nu ai de unde sa stii cine marcheaza cine nu ,ne dam cu presupusu da tu ai zis in vreo 3/4 posturi la rand ca ,citez Jucatorul asta arthuro nu va marca nici un gol in retur ca e prost el asea cum e...inchei citatu si dealte deastea`.. In meciul cu Galata poate obtinem Penalty in minutul 92 cand conducem cu 3-0 si ca sa mai tragem de timp bate Zapata si da gol :))

MIREL6RADOI
4th August 2008, 21:53
Reveniti on-topic.
Maine seara va sosi in tara si miercuri va fi prezentat.

Cristi89
4th August 2008, 22:13
Returul cu Galata este pe 27 august. Ar avea timp sa se adapteze cat de cat pana atunci ...

ULTRAS STEAUA
4th August 2008, 22:20
Returul cu Galata este pe 27 august. Ar avea timp sa se adapteze cat de cat pana atunci ...

fix de ziua mea.....:(

ghindoi
4th August 2008, 22:31
fix de ziua mea.....:(

zambeste :)

poate chiar Toja o sa iti faca o bucurie si nu numai tie -> Calificarea <- :pray:

ULTRAS STEAUA
5th August 2008, 03:51
zambeste :)

poate chiar Toja o sa iti faca o bucurie si nu numai tie -> Calificarea <- :pray:

nu sunt optimist de fel, prefer sa fiu realist.Cine stie...:fular_steaua2:

ANTIDINAMO
5th August 2008, 10:19

ce te superi ma pushtiule ? cine a zis ca Arthuro e ''supervaluare'' sau jucator pt liga ,,capionilor'' ?

daca ,,nu ai cu cine (de 2 ori ) '' de ce mai intri pe forum ? apuca-te de invatat ca incepe scoala ....

Celtic
5th August 2008, 10:49
Nu va asteptati la prea multe de la Toha in primele luni. Are nevoie de o perioada de acomodare, cred ca abia din retur o sa joace la capacitate maxima.

Wholigan
5th August 2008, 16:10
Si daca joaca doar intr-un picior tot trebuie sa fie mai bun decat banel. Sa fie-ntr-un ceas bun!

MIREL6RADOI
5th August 2008, 18:37
La 17 45,Toja ajunge pe aeroportul Otopeni,cei de la sport.ro vor transmite sosirea columbianului.

TheScouser
5th August 2008, 18:44
Am înţeles din spusele lui Argăseală că Toja a fost urmărit în America de un trimis al Stelei. Oare cine a fost "cel trimis"?

alexxx89
5th August 2008, 18:47
La 17 45,Toja ajunge pe aeroportul Otopeni,cei de la sport.ro vor transmite sosirea columbianului.

totusi din cate se pare a costat decat vreo 400.000 euro si mi se pare ca facem prea mult tam tam in jurul transferului si ne astepatam la prea multe de la el....daca il transferam pe ex pe Palacio de la boca ce dreak mai faceam se dadea zi libera ,sarbatoare nationala, pe toate posturile interviuri cu el fiind asteptat de base si tariceanu pe covorul rosu....

TheScouser
5th August 2008, 18:49
Tu de unde ştii că a costat 400 de mii de euro? Nici pe site-ul MLS, nici pe site-ul oficial al Stelei nu a fost precizată suma de transfer.

bend_it_like_banel
5th August 2008, 18:50
pai treaba e ca conducerea impotenta pe care o avem face mare tam-tam in jurul lui...doar doar mai dreg si ei startul slab de campionat si evolutia jalnica de pana acum.

jointu_ucigash
5th August 2008, 20:26
cred ca tam-tamu' e facut de ziaristi care nu prea au subiecte, iar cum transferurile sunt cam epuizate in aceasta perioada, se axeaza si ei pe ce mai e de actualitate.

Olympian
5th August 2008, 21:53
se pare ca va purta numarul 14.sa speram ca nu va avea aceeasi soarta precum Cristocea.

steauaclub.tk
5th August 2008, 21:59
Da, disperare mare. Parca a luat tricoul ala in scarba. :imported_icon_ntz:

<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.gsptv.ro/flvplayer/waPlayer.swf" id="flvplayer" name="flvplayer" quality="high" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="Adress=http://www.gsptv.ro&vcode=3969&autoPlay=false" height="408" width="480">

Marius_Black
5th August 2008, 22:00
se pare ca va purta numarul 14.sa speram ca nu va avea aceeasi soarta precum Cristocea.

Sa speram ca va avea aceasi soarta ca alt purtator de nr 14 in Ghencea , Claudiu Raducanu , ultimul golgeter al campionatului din curtea Stelei...ma rog..aceasi soarta pana in momentul plecarii de la Steaua :yes:

ULTRAS STEAUA
5th August 2008, 22:01
mercenar nu e oricum ...zic eu :))

KosmyN
5th August 2008, 22:09
Columbianul Juan Carlos Toja Vega a sosit marti la Bucuresti si urmeaza sa semneze un contract cu Steaua, dupa care se va alatura lotului condus de antrenorul Marius Lacatus. Mijlocasul sud-american, provenit de la FC Dallas, va purta tricoul cu numarul 14 si s-a declarat incantat de faptul ca a ajuns in Ghencea, unde are sansa de a evolua in cupele europene si de a se lupta pentru titlul de campion. Toja va fi prezentat oficial miercuri, 6 august, incepand cu ora 14:00, la sediul clubului din Aleea Alexandru Nr. 1-3.

http://www.steauafc.com/pix/1toja-principal.jpg

Noul jucator al Stelei a oferit primul interviu de la sosirea in Romania, in exclusivitate pentru www.steauafc.com:

Cum te simti in Romania si ce reprezinta pentru tine sosirea la Steaua?
Ma bucur ca am ajuns in Romania si ma simt foarte fericit ca am sansa de a fi aici, la Steaua. Maine voi face vizita medicala, dupa care va urma prezentarea oficiala. Abia astept sa treaca, fiindca vreau sa ma apuc de treaba cat mai repede si sa-mi cunosc noii colegi.

Ce obiective personale ti-ai propus in acest sezon?
In primul rand, am acelasi obiectiv pe care il are toata echipa. Sa facem un sezon cat mai bun in cupele europene si sa castigam campionatul. In ceea ce ma priveste pe mine, vreau sa joc cat mai bine si sa ajut echipa sa-si atinga obiectivele.

Urmeaza intrebarea clasica. Ce stiai despre Steaua pana acum?
O sa credeti ca o spun din complezenta, dar chiar stiam dinainte ca este cel mai mare club din Romania si ca intotdeauna joaca in competitiile europene. Stiu destul de multe lucruri despre Steaua, fiindca am tot urmarit-o la televizor in ultimii ani, atat in Cupa UEFA, cat si in UEFA Champions League.

Care este primul mesaj pe care doresti sa-l transmiti suporterilor Stelei?
Le pot spune doar ca voi munci cat mai mult si voi face ceea ce stiu sa fac, adica sa joc fotbal. Ma voi stradui sa dau tot ce am mai bun si sa le dovedesc faptul ca sunt un profesionist desavarsit.
steauafc.com

Olympian
5th August 2008, 22:16
Da, disperare mare. Parca a luat tricoul ala in scarba. :imported_icon_ntz:

nu l-a luat in scarba,ci mai mult parea surprins,pentru ca si ala i-a pus tricou pe spate,cand nu cred ca se astepta.cand a intrat in masina a ambit destul de larg si nu a fost un zambet de complezenta.

Sa speram ca va avea aceasi soarta ca alt purtator de nr 14 in Ghencea , Claudiu Raducanu , ultimul golgeter al campionatului din curtea Stelei...ma rog..aceasi soarta pana in momentul plecarii de la Steaua :yes:

eu unul sper sa nu o ia pe urmele niciunui fost purtator al nr 14,ci sa isi creeze propriul viitor in tricoul Stelei.

nu e nici un mercenar.cred ca e un jucator care chiar dorea si doreste sa joace la Steaua,avad in vedere ca a si refuzat sa joace in meciul cu L.A. Galaxy pentru ca erau impresari si acesta era un motiv pentru oficialii MLS sa ii ceasca si mai mult pretul,ceea ce insemna ingreunarea si mai mult a negocierilor.plus ca i-a refuzat si pe croncanitori,spunand ca Steaua e singura echipa la care doreste sa joace.

MIREL6RADOI
5th August 2008, 22:58
tk a fost obosit dupa atata drum...din Columbia pana in Romania.

Steaua Forever
6th August 2008, 00:09
Si eu cred ca a venit cu toata inima la Steaua..

Thrylos
6th August 2008, 01:21
bine ca a venit ca pana nu il vedeam ajuns in Romania nu credeam.La cat s-a vb despre transferul asta parea sa aiba aceeasi soarta transferului lui Camus de anul trecut.

ag1313
6th August 2008, 07:54

De-ar juca macar cum juca Cristocea cand era in forma.

Oricum ii vor trebui cateva luni de acomodare. Sper sa o ia pe urmele lui Dayro si sa nu ne dezamageasca. Adica sa se vada cand intra el in teren .

catalin.andronic
6th August 2008, 11:30
poate o sa radeti dar eu va zic ca cel mai tarziu o sa-l vedem la meciul cu galata de acasa.nu cred ca o sa se acompodeze asa greu.daca stie ce are de facut ar putea sa joace si mai repede.eu nu prea cred in kestia asta cu acomodarea.

MIREL6RADOI
6th August 2008, 15:46
http://www.sport.ro/live PREZENTARE
Vai,ce fatuci sunt in presa sportiva....te doar mintea:wallbash: Imi pun niste intrebari cum au ajuns sa tina microfonul.:boogie:

sorin_g
6th August 2008, 15:59
Eu la intrebarea cu marijuana m-as fi ridicat si as fi plecat.
Ale dracului pitipoance!

JustMe
6th August 2008, 16:02
A aratat ca are mult bun simt... mai ales la intrebarea aia referitoare la trecutul lui.

Thrylos
6th August 2008, 16:04
dar ala cine era fratilor care i-a luat tricoul?vreo ruda cu ciobi?ca parca semanau...

MIREL6RADOI
6th August 2008, 16:15
alex:semana cu ala care-l imita la Mondenii...:)))

Thrylos
6th August 2008, 16:24
chiar ca...seamana rau de tot!dar oare cine este?ca il vedeam inainte de conferinta ca statea ca boul pe scaunul lui Toja,aia la sport.ro vorbeu si el se vedea in spate pe ecran cum vorbea cu una.

JustMe
6th August 2008, 16:30
Poate o fi Virgil sau ceva nepot .... cine stie. Dar nu conteaza. Hai sa ne oprim cu OffTopicul si sa vb de Toja aici. Stie careva cam cat dureaza pana vine o carte verde?

ANTIDINAMO
6th August 2008, 16:56
Poate o fi Virgil sau ceva nepot .... cine stie. Dar nu conteaza. Hai sa ne oprim cu OffTopicul si sa vb de Toja aici. Stie careva cam cat dureaza pana vine o carte verde?

e nepotul ciobanului Ianuli il cheama si se ocupa cu relatiile internationale adica aduce jucatorii de la aeroport la club .... cica stie ceva spaniolofrangleza ....

cartea verde daca vine din Columbia va dura ceva ,daca vine din USA vine urgent !

JustMe
6th August 2008, 17:00
Banuiesc ca trebuie sa vina din USA avand in vedere ca acolo a jucat ultima data. Sau aia cine o trimite?

Olympian
6th August 2008, 17:03
dar ala cine era fratilor care i-a luat tricoul?vreo ruda cu ciobi?ca parca semanau...

eu am vazut decat la sfarsit ca i-a luat tricoul unul si din cate stiu eu,este un apropiat al clubului si al ciobanului si asociatul lui Oli la restaurantul Trattoria Calcio.

ANTIDINAMO
6th August 2008, 17:09
Banuiesc ca trebuie sa vina din USA avand in vedere ca acolo a jucat ultima data. Sau aia cine o trimite?

pun pariu ca imediat ce soseste cartea verde Juan intra la joc ca e jmeker !

MIREL6RADOI
6th August 2008, 17:44
e nepotul ciobanului Ianuli il cheama si se ocupa cu relatiile internationale adica aduce jucatorii de la aeroport la club .... cica stie ceva spaniolofrangleza ....

cartea verde daca vine din Columbia va dura ceva ,daca vine din USA vine urgent !
Baselule, Ianuli e mai brunetel,cel de care vorbim e carunt.Vezi,pana si tu detinatorul SUPREM al adevarului,o mai dai in bara.
a5:Nu stiu cine e...dar sigur nu e Ianuli.

Olympian
6th August 2008, 17:46
Baselule, Ianuli e mai brunetel,cel de care vorbim e carunt.Vezi,pana si tu detinatorul SUPREM al adevarului,o mai dai in bara.

ala de care vorbesti tu este asociatul lui Oli de la Trattoria Calcio si un apropiat al ciobanului.

acum am revazut pe sport.ro prezentarea.ce m-a enervat Argaseala,ca la inceput,cica,spera ca Toja sa plece de la Steaua la o echipa mare.pai Steaua ce e ma?nici bine nu a venit baiatul si deja ii ureaza sa plece de la noi.

ANTIDINAMO
6th August 2008, 18:21
a5:Nu stiu cine e...dar sigur nu e Ianuli.

napucene eu sunt la serviciu si nu ma uit la tv !
deobicei Ianuli apare cand se face prezentarea jucatorului , nu zice nimic ca nu stie ,dar apare pe ecran !
el l-a asteptat pe Juan la aeroport si-l suna ciobanu des ca se grabea sa faca o tabla cu neatzoiu .....

Thrylos
7th August 2008, 02:50
Ce scrie pe Wikipedia despre viata personala a lui Toja:
Personal life

His family sustained a tragedy when brother Sebastian, one year younger, was involved in an accident that claimed his life when Juan was 14 years old, also played volleyball as a youth has had long hair any chance he's had…though at school he was not permitted to have long hair, would grow it out while on vacation before getting it cut for school each year…is a fan of a variety of music, especially rock with his favorite performer being the Rolling Stones, The Doors, Led Zeppelin, The Police and Soda Stereo also likes salsa music. His grandfather on his dad's side, also named Juan Carlos Toja, was born in Uruguay and played professional soccer in his country for C.A. Peñarol later moved to Colombia and played for Independiente Medellín and Cucuta Deportivo grandfather on mother's side - Victor Vega, is Colombian and played professionally for Santa Fe, Millonarios and was a member of the Colombia National Team.

Ceva care mi-a placut pe wikipedia:
he left the US to follow his 'dream' to play in Europe for Romanian giants Steaua

bend_it_like_banel
7th August 2008, 11:18
asa scrie pe toate site-urile. doar suntem "giants" in romania si destul de mari pt partea asta de europa. :yes:

Wholigan
7th August 2008, 12:43
Partea cu giants e mai putin meritata in zilele noastre, dar oricum suntem mult peste restul echipelor din Romania in ceea ce inseamna fanbase si palmares. In perioad 86-89 am fost cea mai tare echipa din Europa, si asta nu o zic doar eu, au zis-o deci de oameni din fotbalul european.

ANTIDINAMO
7th August 2008, 22:33
Vega a fost number 2 dupa Dayro la antrenamentul de astazi !
si maine poate sa joace !

chiar face ce s-a vazut pe filmulete !!!

Kingpin
8th August 2008, 00:40
exista un filmulet pe net unde putem vedea cum s-a descurcat Juan sau ai fost personal la antrenament?

bend_it_like_banel
8th August 2008, 00:43
nu-l mai starni si tu. chiar vrei sa-ti zica el in direct, in exclusivitate si in reluare ce a facut toja dupa antrenament?!

ANTIDINAMO
8th August 2008, 00:54
nu-l mai starni si tu. chiar vrei sa-ti zica el in direct, in exclusivitate si in reluare ce a facut toja dupa antrenament?!

daca cei care zic ca administreaza acest forum se fac ca nu vad si nu te baga in seama , te bag eu in seama doar o singura data ca nu meriti :

- cand o sa te opresti de la posturi airea = off topic , injurii , rasism ,etc ,samd

esti prea marunt ........

steauaclub.tk
8th August 2008, 01:03
Esti prea arogant. Era omul curios de ce a facut VEGA la antrenament.

bend_it_like_banel
8th August 2008, 02:30
esti prea marunt ........

stiu...:sorry:

ps: te asteptam si maine cu aceleasi subiecte senzationale...

roby_stelist4ever
8th August 2008, 11:00
Va juca oare Toja in meciul cu Iasiul? Macar o repriza...

JustMe
8th August 2008, 11:06
NU va juca. Nu cred ca i-a venit cartea verde inca si in plus ii trebuie vreo 10 zile pentru ca organismul sa i se adapteze la diferenta de fus orar, altfel poate risca o accidentare cam ca si Andrey care a fortat prea tare la inceput.

Nea Popa
12th August 2008, 18:46
Sa speram ca va juca cu Galata deoarece cartea verde i-a sosit ! :yes:

roby_stelist4ever
12th August 2008, 19:53
Sa speram ca va juca cu Galata deoarece cartea verde i-a sosit ! :yes:

Si acum ca Janos e accidentat,sper sa nu ne mai tortureze cu Banel.Sa il vedem pe Toja.:yes:

Boggy
13th August 2008, 13:30
E in echipa de start de azi!

Mi-e totusi "teama" putin, pentru ca s-ar putea sa nu se descurce asa de bine tinand cont de faptul ca a venit abia acum 2-3 zile...

Wholigan
13th August 2008, 14:00
Si cu febra 40 si un picior in ghips joaca mai bine decat Banel.

Rica25
13th August 2008, 17:16
Ehh, hai sa nu exageram, sa-l vedem mai intai cum joaca si dupa aia il comparam cu ceilalti jucatori din lot. Oricum, sper ca astazi va demonstra ca merita sa joace in culorile ros-albastre.
Ma rog, in culorile verzii, ca e tricoul de deplasare.;))

Boggy
13th August 2008, 17:29
Si cu febra 40 si un picior in ghips joaca mai bine decat Banel.

Joaca amandoi;))

Nea Popa
13th August 2008, 18:00
Ehh, hai sa nu exageram, sa-l vedem mai intai cum joaca si dupa aia il comparam cu ceilalti jucatori din lot. Oricum, sper ca astazi va demonstra ca merita sa joace in culorile ros-albastre.
Ma rog, in culorile verzii, ca e tricoul de deplasare.;))

Vom juca in echipamentu de acasa :soccer_h4h:

Echipa de start este urmatoarea :

Zapata
Golansky Goian Ghionea P Marin (Nesu)
.............Radoi.....Lovin(:ablow:)............
Nicolita Dayro Toja
Arthuro
:steag_steaua_ro::steag_steaua_ro:

roby_stelist4ever
13th August 2008, 18:17
mda,banel si lovinho:ablow:...in atac l-as fi vrut pe Stancu...

BLUERED 4EVER
13th August 2008, 18:28
apropo care-i chestia cu echipamentul ala verde? arata asa de naspa parca ar juca niste broaste fotbal. cine a fost k ideea aia geniala?

Boggy
14th August 2008, 00:26
Mi-a placut trecerea aia splendida de la inceput... Genial... Daca se integreaza o sa fie un jucator de baza.

valy
14th August 2008, 00:28
dar s vede k a fost bagat in teren km repede...nu s-a acomodat

spernik
14th August 2008, 00:29
Parerea mea e ca nu se putea astepta prea mult de la el..are abia o saptamana si joaca intr-un meci destul de important...oricum promite mult:D:steagcruce:

Boggy
14th August 2008, 00:29
A venit de 2 zile, totusi... Mi se pare si normal. Oricum, mai bun decat Banita in plina forma :))

Olympian
14th August 2008, 00:30
sa mai asteptam ceva timp si dupa ne putem da cu parerea despre el.

Nea Popa
14th August 2008, 00:33
Mie sincer mi-a placut Toja ...odata cu etapele in picioare va creste si in joc!

Aleks_777
14th August 2008, 00:36
Sunt de acord, nu stie cui sa paseze, a venit de prea putin si a cam tinut de minge da' stie dribla frumos si cred ca poate ajunge si in nationala Columbiei jucand la Steaua

sorin_g
14th August 2008, 00:44
Toja a jucat doar pt pofta lui Becali, in mod normal nu era aruncat in lupta un jucator dat jos din avion. Saracul a facut si el ce a putut, nici nu-si cunoaste coechipierii inca.

LoMax8
14th August 2008, 01:06
Cand o sa invete cum ii cheama pe colegi atunci sa joace pana atunci NU. Are dribling are fuleu dar fotbalul ramane un joc de echipa.

ULTRAS STEAUA
14th August 2008, 01:16
ce sa-i ceri, e vina ciobanului ca l-a vrut in teren.a pierdut mingii pe banda rulanta

ag1313
14th August 2008, 01:26
Stie cu varza, alearga si are viteza ... dar nu stie sistemul inca. E cam ca Dayro pe la primele meciuri. Incet incet il va invata. E chiar un pic mai tehnic ca Dayro dar fata de Dayro mai are pana se obisnuieste cu fotbalul European si nu are viziunea lui Dayro. Dayro e si un jucator care gandeste foarte repede si de aia uneori se precipita dar la el aproape si-a rezolvat problema.
Mai are de invatat sistemul de joc pentru ca in unele cazuri in prindea faza aiurea pe teren iar de multe ori cand a avut mingea nu i-a dat drumul si se baga ntre 3-4 jucatori adversi si o pierdea.
Per total un jucator bun care poate ajunge la aceeasi clasa cu Dayro in cateva luni de zile. Cei care se asteptau sa rupa norii la primul meci sa-si vada de treaba. Henry nici acu dupa un an nu se regaseste la Barca daramite Toja la STeaua

MIREL6RADOI
14th August 2008, 01:33
Desi a jucat numai 80 de minute,a aratat mai mult fotbal, decat lovin in 4 ani la Steaua.

roby_stelist4ever
14th August 2008, 02:00
Desi a jucat numai 80 de minute,a aratat mai mult fotbal, decat lovin in 4 ani la Steaua.

si e doar la primul meci:yes:. Abia astept sa se acomodeze, sa treaca cv timp si sa ne arate ce poate la potentialul maxim.

sergiuku
14th August 2008, 02:06
promitator !

A jucat si el cum a putut , cu emotia primului meci , cu presiune ... e bun !!!

M4r|us
14th August 2008, 03:50
A jucat binisor, daca stai sa te gandesti ca a venit la noi de o saptamana.,.. Si avand in vedere ca asta este primul lui meci oficial la Steaua, si un meci de o importanta foarte mare, si in deplasare, eu cred ca in momentul in care se va adapta dpdv tactic..o sa fie un om de baza in angrenajul echipei.

catalin.andronic
14th August 2008, 10:28
ceea ce ma bucura cel mai mult e faptul ca se vede ca are stofa de fotbalist

mihai_danubius
14th August 2008, 13:52
a aratat ca e fotbalist si ca isi doreste sa se adapteze. au existat unele probleme de adaptare in primul rand la fusul orar, in al doilea rand la stilul de joc al echipei, dar cred ca se vor rezolva pana la returu cu galata

oop
14th August 2008, 14:39
mi-a placut!Are dribling,tine mingea bine,cred ca va fi un titular incontestabil...
E drept ca a si gresit,dar abia a facut 2-3 antrenamente cu baietii,mai avea un pic si faceau cunostinta pe gazon :)

Vom vedea cum se misca dupa ce se acomodeaza

mariusvdm
17th August 2008, 01:10
in seara asta i-a umilit grav pe betivii lu penescu... e jucator de superclasa, in curand facem vanzare la peruci.

r0bb3n
17th August 2008, 02:19
daca o tine tot asa.. incepe sa fie favoritul meu de la Steaua...
asa trebuie jucat.. sa driblezi.. e o logica simpla.. DRIBLEZI..si Scoti un adversar din joc.. automat un coechipier ramane demarcat..si ii pasezi..
daca mai face un meci ca acesta din seara asta.. sa-l mai laude si Becali prin presa sau ceva..sa ii creasca moralul

ag1313
17th August 2008, 10:06
mi-a placut!Are dribling,tine mingea bine,cred ca va fi un titular incontestabil...
E drept ca a si gresit,dar abia a facut 2-3 antrenamente cu baietii,mai avea un pic si faceau cunostinta pe gazon :)

Vom vedea cum se misca dupa ce se acomodeaza

Sta mingea lipita de el de parca e prinsa cu lipici. E tare pe picioare. Doamne ajuta sa nu ni-l accidenteze tzaranii din Liga 1.

MihaiStelistuL
17th August 2008, 10:12
in primul meci in fata suporterilor, Toja a reusit sa impresioneze publicul si nu ne parea rau daca si inscria :P a facut un meci bun si speram sa le faca pe toate asa! bafta in continuare si FORTZA :steaua:

Bogdanbibi
17th August 2008, 10:22
acum avem 2 jucatori de mare valoare, capabili sa faca diferenta ... astfel daca se gandeste vreo echipa sa-l tina om la om pe dayro, tot o sa aiba de-a face cu toja .. tot ce sper e sa ramana pe stanga

joseph_stelist
17th August 2008, 14:05
nush unde va juca toja cand va reveni szekely...e clar ca ii vom avea pe benzi pe balanel si pe janos.
poate columbianul va fi folosit in centru. ca banel e batut in cuie pe postul ala,mai ales acuma ca a inteles si care-i poarta adversa.Iar pe Szekely ar fi pacat sa-l tinem rezerva ca sa-l bagam pe Toja.

r0bb3n
17th August 2008, 14:47
nush unde va juca toja cand va reveni szekely...e clar ca ii vom avea pe benzi pe balanel si pe janos.
poate columbianul va fi folosit in centru. ca banel e batut in cuie pe postul ala,mai ales acuma ca a inteles si care-i poarta adversa.Iar pe Szekely ar fi pacat sa-l tinem rezerva ca sa-l bagam pe Toja.

aprendir el fenomeno.. cum ar zice spaniolul
cand va reveni szekely va fi rezerva, sau va intra in locul lui Banel, iar Banel va fi rezerva .. pentru ca cei doi jucatori sunt MIJLOCASI DREAPTAAAAA.. TOJA e pe STANGA.. cum sa se bage un mijlocas dreapta pe postul lui Toja ?

AZ_Andrei
17th August 2008, 15:20
Revin si eu in forta pe forum:

Intr`adevar, am fost foarte bucuros sa`l vad pe Toja dribland. Nu am mai vazut driblinguri la Steaua de pe vremea lui Protasov. Poate ceva pe la Dayro si pe la Szekely. Am ramas placut surprins de "pletosul" asta (e alint ) si sper ca pana la meciul cu Galata sa se acomodeze. Oricum, se vede ca avem o bijuterie in echipa....ce mai, tipul le are cu mingea!

BLUERED 4EVER
17th August 2008, 15:21
in sfarsit si-a revenit si banel ma bucur pt el.

AZ_Andrei
17th August 2008, 15:31
in sfarsit si-a revenit si banel ma bucur pt el.

La fel si eu. Pentru prima data in mult timp, nu a alergat ca un bezmetic si chiar a jucat fotbal! Nu am nimic cu Banel, nu`l urasc doar pt ca e de alta etnie sau ca nu imi palce fatza lui. Cand jaoca bine, joaca bine si il felicit!:yes:

joseph_stelist
17th August 2008, 22:04
aprendir el fenomeno.. cum ar zice spaniolul
cand va reveni szekely va fi rezerva, sau va intra in locul lui Banel, iar Banel va fi rezerva .. pentru ca cei doi jucatori sunt MIJLOCASI DREAPTAAAAA.. TOJA e pe STANGA.. cum sa se bage un mijlocas dreapta pe postul lui Toja ?

mda..de parca ar fi prima faza de genul asta la steaua...
dar neaga cum a jucat mijlocas lateral?dar dayro cum joaca mijlocas,cand e atacant?ovidiu petre fundas central? s.a.m.d.
de asta ziceam ca daca banel e fixat pe post ar fi pacat mare sa-l tinem pe banca pe szekely. si daca se va gandi ciobanul ca nu tre sa stea nici Janos pe banca,cel sacrificat va fi Toja.sper sa nu se intample asa...

pau_gasol
28th August 2008, 10:43
Prea multe sarcini defensive...Priviti cap -coada faza golului in care a pornit combinatia cu Arthuro de la 30 m de poarta noastra. Trebuia sa i se dea mai multa libertate..dar e bine si asa :)

sergiuku
28th August 2008, 10:46
a fost un meci in care atacul si o mare parte din mijloc ..nu prea avea ce face!!! Ei se asteptau ca meciul sa se desfasoare in careul nostru o mare parte din meci !!! O sa il vedem in CL,unde va juca mai relaxat si va putea sa isi puna calitatile in valoare !!! Imi place jucatorul...dar as mai vrea sa il vad si pe OCHIROSI !!!

ag1313
28th August 2008, 10:56
mda..de parca ar fi prima faza de genul asta la steaua...
dar neaga cum a jucat mijlocas lateral?dar dayro cum joaca mijlocas,cand e atacant?ovidiu petre fundas central? s.a.m.d.
de asta ziceam ca daca banel e fixat pe post ar fi pacat mare sa-l tinem pe banca pe szekely. si daca se va gandi ciobanul ca nu tre sa stea nici Janos pe banca,cel sacrificat va fi Toja.sper sa nu se intample asa...

Cred ca Toja va trece la mijloc si Sekely pe stanga cel putin in campionat. Toja stie sa faca si el faza defensiva din cate am vazut ori sistemul cu un inchizator si Toja la mijloc pare foarte creativ din ce am vazut la Bistrita . E drept apar niste probleme in aparare dar pot fi corectate . Pe Banel daca e in forma nu cred ca are tupeu Laca sa-l scoata din echipa. Mai ales acum cand da goluri aproape la fiecare meci.

oop
28th August 2008, 11:35
foarte bine a gandit Toja faza ce a precedat golul victoriei ... buna lansarea catre Nicolita(daca mai intarzia o fractiune de secunda se prindea tusierul ca e offside),iar executia lui Banel a fost "de manual".

aheobarbos
28th August 2008, 12:35
O sa vedeti ce jucator va fi Toja la Steaua! Creste de la meci de meci si se vede de la 1 km ca are stofa de fotbalist, are imaginatie, tactica si executii exceptionale.

joseph_stelist
28th August 2008, 16:49
trebuie sa recunoastem ca Toja inafara de pasa aia de gol nu a facut nimic in meciul cu turcii.

LoMax8
28th August 2008, 17:32
Toja incepe sa puta pestilential a jucator de valoare.

ULTRAS STEAUA
28th August 2008, 17:42
trebuie sa recunoastem ca Toja inafara de pasa aia de gol nu a facut nimic in meciul cu turcii.

nu inteleg de ce tre sa mai aruncati cu rahat cand toti s-au daruit si au incercat sa dea 110% din ei!

Toja e un jucator bun si mai are fff mult timp pentru a demonstra!

Deocamdata se anunta a fi un transfer foarte reusit.

Bogdanbibi
28th August 2008, 17:44
toja a fost adus ca un jucator care poate sa faca diferenta ... poate sa n-aiba cine stie ce realizari intr-un meci, dar sa-ti dea o pasa geniala cum a dat ieri si sa rezolve un meci

costicasuciu2007
31st August 2008, 20:25
Bine Ai Venit ! Toja ! mult noroc in Templul fotbalului Romanesc :)

MihaiStelistuL
18th September 2008, 00:45
cel mai slab de pe teren ;) scuze ca zic asta!

Rica25
18th September 2008, 00:48
Imi pare rau sa o zic, dar a jucat slab...Poate e de vina si postul pe care a jucat...

jointu_ucigash
18th September 2008, 00:49
NU mai trebuie folosit NICIODATA pe un asemenea post intr-un asemenea meci... A fost jalnic.

joseph_stelist
18th September 2008, 00:50
toja a aratat azi ca nu are cojones! parea speriat pe teren...nu e obisnuit cu asemenea meciuri. De asta ar fi bine sa aducem jucatori cu ceva experienta internationala...

ULTRAS STEAUA
18th September 2008, 00:53
NU mai trebuie folosit NICIODATA pe un asemenea post intr-un asemenea meci... A fost jalnic.

si ce vina are el?....inca odata marele lacatus...

jointu_ucigash
18th September 2008, 00:56
e si vina lui ca a jucat extrem de prost. Oricum nu trebuie sa ii dam in cap dupa un meci jalnic, ce-i drept, dar ne-am convins ca acolo in centru nu trebuie jucat in meciuri cu echipe adevarate.

bend_it_like_banel
18th September 2008, 00:57
nu stiu daca voi ati observat ca toja loveste mingea exclusiv cu piciorul stang. cred ca doar odata sau de 2 ori a atins mingea cu dreptul. ori asta ca mijlocas central e inadmisbil. nu vreau sa suteze sau sa paseze cu dreptul, dar nici sa fie lup si sa se intoarca cu tot corpul la fiecare miscare.

Nea Popa
18th September 2008, 00:58
Laca a gandit bine ,a vrut o echipa ofensiva cu 4 mijlocasi ofensivi ,cu 1 atacant..dar este o lama cu 2 taisuri...pacat de Toja , poate postul nu-i de el ,dar cuvantul fotbalist i se potriveste ca un sinonim`...

Rica25
18th September 2008, 00:59
si ce vina are el?....inca odata marele lacatus...

si ce vina are Lacatus ca Toja nu e in stare sa faca o preluare sau sa dea o pasa ? Cert e ca nu acesta e postul lui preferat dar nici nu trebuie sa-l luam la tinta...

joseph_stelist
18th September 2008, 01:00
nu stiu daca voi ati observat ca toja loveste mingea exclusiv cu piciorul stang. cred ca doar odata sau de 2 ori a atins mingea cu dreptul. ori asta ca mijlocas central e inadmisbil. nu vreau sa suteze sau sa paseze cu dreptul, dar nici sa fie lup si sa se intoarca cu tot corpul la fiecare miscare.

cine naiba nu a observat,ca de fiecare data m-a disperat cu intoarcerile lui pe loc! toja asta incetineste jocul mai mult decat o facea Dica [doar de asta l-am dat,nu?] ...plus ca Dicanho mai avea si cate o executie de generic.

Rica25
18th September 2008, 01:09
am mai observat ceva...Nu se batea pt mingi ! In primele filmulete cu el de la Dallas parea ca e Laca in tinerete...Ce s-a intamplat ???

Nea Popa
18th September 2008, 01:10
:)):)):))cum sa nu se bata ptr mingi ? dezvolta...

PS.Vrei sa-l vezi cu un cap spart, un galben ,si o punga de gheata pe mana si asa e mai bataios...vezi Nesu

Rica25
18th September 2008, 01:15
:)):)):))cum sa nu se bata ptr mingi ? dezvolta...
:blink:
Adica nu fugea dupa adversar sa faca si el un ,,tackling" mai calumea...
Si nu ma refer asa cum zici tu sa ia un rosu ci sa se comporte mai mult ca Gattuso de exemplu, sa se vada ca pune suflet, sa faca si el o amarata de deposedare...

ioana20
18th September 2008, 01:16
Nu trebuia jucat in mijloc ci pe stanga. Daca tot trebuia sa fie Semedo titular, unul dintre Toja si Szekely trebuia sa fie rezerva. Daca vreunul nu mergea in a doua repriza putea fi schimbat. Tiago trebuia sa joace in centru, dar vad ca nu prea este in gratiile ciobanului.

rayden
18th September 2008, 01:17
in PLM, el e mijlocas stanga! NU e mijlocas central.

#EffecT
18th September 2008, 02:20
Si in meciul cu Gloria (singurul lui meci ca mijlocas central) a parut dezorientat si desi a luminat putin jocul in fata , nu si-a adus contributia pe faza defensiva . Inainte de a-l critica am face bine sa observam ca e foarte probabil primul lui meci la acest nivel si abia al doilea meci in care evolueaza pe acest post la Steaua . Lacatus stia aceste lucruri cand a decis sa-l foloseasca , vina ii apartine exclusiv lui .

Thrylos
18th September 2008, 02:53
Eu unul nu vreau sa il critic insa cred ca ar trebui lasat o perioada pe banca.Szekely s-a acomodat mult mai repede si in acest moment este dupa parerea mea cea mai buna extrema a noastra,iar Semedo si chiar Banel par mult mai eficienti decat columbianul deocamdata.Sa iasa o perioada din primul 11,sa fie introdus prin repriza a doua.Lucrul asta o sa il motiveze si o sa se antreneze mult mai intens.El a venit la echipa si a gasit totul pe tava.

Muggs
18th September 2008, 10:14
joc execrabil facut de Toja. Ar putea avea 2 scuze, post pe care nu a mai jucat si faptul ca lacatus a facut o echipa de atac cu care s-a aparat din primul minut . Cam greu sa isi puna in valoare calitatile (daca le are )

gligabecky
18th September 2008, 10:50
Nu inteleg de ce sariti toti pe Toja de parca el ar fi unicul vinovat. E drept, n-a facut un joc super, dar a fost si pe centru si se vede clar ca asta nu e de el. Asa ca nu trebuie luat la tinta de parca el ar fi vinovat.
Plus ca sunt alti jucatori care nu s-au vazut...Arthuro, Semedo...Toate fazele de atac au plecat de pe partea Oragaru si Szekely, Semedo mereu facea ceva si pierdea mingea.
Da, ar fi o idee sa fie lasat putin pe banca, inca din primul meci a fost titular.

JustMe
18th September 2008, 11:38
El e bun doar ca extrema stanga. Nu vedeti ca joaca doar cu piciorul stang. De aia are probleme la mijloc. Trebuie tot timpul sa isi aseze mingea pe stangul.

LoMax8
18th September 2008, 12:39
El e bun doar ca extrema stanga. Nu vedeti ca joaca doar cu piciorul stang. De aia are probleme la mijloc. Trebuie tot timpul sa isi aseze mingea pe stangul.

si la preluari, pase si stat pe picoare? JustMe, sincer, nu cred ca Toja ar fi facut ceva daca era pe stanga. N-a fost seara lui, a fost mult sub restul coechipierilor

Boggy
18th September 2008, 15:19
Voi chiar nu vedeati ca a patinat pe teren? Trebuie sa invete sa joace pe teren ud, ca altfel... Doar nu e ca ochelarii de soare, sa-l folosesti doar cand e... soare.

Parca era un paianjen cu role in picioare.

+ ca in centru n-are ce cauta. Decat flegmele adversarilor de pe iarba.

Dumitrescu.Daniel
18th September 2008, 15:28
A fost praf aseara,si atat.

Boggy
18th September 2008, 15:29
Baga-l pe Lovin portar... Sa nu-mi spui ca face ceva...

jointu_ucigash
18th September 2008, 15:35
asta nu e un exemplu bun. Lovin e praf indiferent de ce post ar juca.

Dumitrescu.Daniel
18th September 2008, 15:37
Baga-l pe Lovin portar... Sa nu-mi spui ca face ceva...

Eu am spus cum a jucat,nu cum juca daca era pe postul lui...
PS:Jointu,mie mi s-a parut ca lovin a muncit mult,poate ca a avut si 2-3 greseli,per total mi s-a parut bunicel.

rayden
18th September 2008, 15:38
e vina lui ca a fost folosit mijlocas central?

jointu_ucigash
18th September 2008, 15:40
PS:Jointu,mie mi s-a parut ca lovin a muncit mult,poate ca a avut si 2-3 greseli,per total mi s-a parut bunicel.

in prima repriza lovin a fost absolut jalnic. Toate pasele lui inainte puteau fi lejer confundate cu degajari la intamplare. In a 2-a repriza a jucat bine, nu am ce zice, dar totusi e prea putin atunci cand joci cu Bayern.

Boggy
18th September 2008, 15:47
Faza e ca nu poti sa critici un jucator in mod special pentru meciul de aseara... A fost un jeg general in jocul nostru. Parca n-aveau creier.

jointu_ucigash
18th September 2008, 15:51
eu zic ca echipa s-a impartit in buni si idioti. Cei buni ar fi: Goian, Ghionea, Zapata, Szekely si Dayro.

Idiotii au fost: toja, semedo, ogararu, marin, arthuro si antrenorii lacatus si fecali.

Ceilalti pot fi pusi in categoria "neutri".

Cred ca daca fiecare jucator ar fi jucat pe postu lui cum au facut-o Ghionea sau Dayro, altul ar fi fost rezultatu...

Boggy
18th September 2008, 15:53
Cred ca daca fiecare jucator ar fi jucat pe postu lui cum au facut-o Ghionea sau Dayro, altul ar fi fost rezultatu...

E important de subliniat asta.

JustMe
18th September 2008, 15:56
Toja da randament maxim pe stanga. Lucru care s-a vazut pana acuma. Nu inteleg de ce e folosit in centru? Cred ca aseara cu Toja in stanga in locul lui Semedo si cu Tiago la mijloc faceam mult mai multe.

aheobarbos
18th September 2008, 16:21
Pai Steaua nu are un "creier" al echipei, care sa organizeze jocul la mijlocul terenului. Lacatus a incercat sa-l faca "creier" pe Toja si a luat-o in freza. Asa se intampla cand patronul si nu antrenorul transfera jucatorii la echipa. Numai ca, un creier e foarte greu de gasit, atat pentru Becali cat si pentru... mijlocul terenului.

TheGodfather
19th September 2008, 11:01
Pai Steaua nu are un "creier" al echipei, care sa organizeze jocul la mijlocul terenului. Lacatus a incercat sa-l faca "creier" pe Toja si a luat-o in freza. Asa se intampla cand patronul si nu antrenorul transfera jucatorii la echipa. Numai ca, un creier e foarte greu de gasit, atat pentru Becali cat si pentru... mijlocul terenului.

unde a incercat sa il faca creier...ce meci ati vazut voi??????????????????
sa il pui sa joace in fata fundasilor centrali inseamna a fi creierul echipei??
voi nu ati observat ca idiotul ala de lovin pleca la draq uin praznic mereu si il lasa pe toja sa faca recuperari. cnd draq a mai jucat toja in viata lui mijlocas la inchiere??????????????????

LoMax8
19th September 2008, 11:14
unde a incercat sa il faca creier...ce meci ati vazut voi??????????????????
sa il pui sa joace in fata fundasilor centrali inseamna a fi creierul echipei??
voi nu ati observat ca idiotul ala de lovin pleca la draq uin praznic mereu si il lasa pe toja sa faca recuperari. cnd draq a mai jucat toja in viata lui mijlocas la inchiere??????????????????

cred ca tu te-ai uitat la alt meci...

jointu_ucigash
19th September 2008, 15:36
The Godfather are dreptate, Toja a jucat practic mijlocas la inchidere, nici macar nu a jucat mijlocash central coordonator, asa cum ar fi fost normal.

JustMe
19th September 2008, 15:37
Asa mi s-a parut si mie. Ca l-a incercat la inchidere. O prostie destul de mare. Oricum s-a prins si JJ ca nu ala e postul lui.... deci nu o sa il prea mai vedem acolo. Pe stanga e locul lui si in spatele atacantilor. Ne-ar trebui un antrenor care sa ii invete pe Dayro, Toja si Szekely sa joace in spatele varfului si sa schimbe permanent locurile intre ei...

LoMax8
19th September 2008, 16:11
The Godfather are dreptate, Toja a jucat practic mijlocas la inchidere, nici macar nu a jucat mijlocash central coordonator, asa cum ar fi fost normal.

Poftim???
Uita-te frate la cifrele lui sa vezi daca a jucat ceva. L-a facut si Kapetanos in 5 minute de joc.

Toja asta de "a jucat" la inchidere n-a recuperat NICI UN BALON si i-a pus pe nemti pe contraatac de cel putin 3 ori pe repriza.
Toja nu a jucat nimic.

Toja da randament maxim pe stanga? Nu poti sa spui despre el ca DA RANDAMENT MAXIM pe stanga. De ce? Pentru ca se intelege ca daca e/ a (fost) folosit pe alta parte da randament mai slab. Pai el ce randament a dat? Cu 0 suturi pe poarte, 0 pase decisive, 0 preluari, 0 recuperari si 1000 de pase inapoi?

mihai_danubius
19th September 2008, 19:20
toja a fost un 0 in meciu cu bayern. ar trebui pus mijlocas pe stanga ca acolo a mai facut ceva

Boggy
19th September 2008, 19:36
Lacatus l-a facut un mare 0!

LoMax8
19th September 2008, 20:39
Lacatus l-a facut un mare 0!

Cand? La driblingul ala de exceptie si pasa de gol din primul meci cu Galata sau la pasa pe culoar din al doi-lea meci cu Galata?

jointu_ucigash
19th September 2008, 21:37
Poftim???
Uita-te frate la cifrele lui sa vezi daca a jucat ceva. L-a facut si Kapetanos in 5 minute de joc.

Toja asta de "a jucat" la inchidere n-a recuperat NICI UN BALON si i-a pus pe nemti pe contraatac de cel putin 3 ori pe repriza.
Toja nu a jucat nimic.

cu atat mai rau daca nu a reusit sa isi faca treaba pt care l'a trimis nea Laca in teren. Daca nea Laca l'a pus mijlocas defensiv, el trebuia sa faca recuperari si sa nu piarda mingi aiurea. A, ca nu a mai jucat probabil niciodata pe un asemenea post, asta e partea a 2-a. Vina se imparte in mod egal intre Toja, nea Laca si fecali.

Boggy
19th September 2008, 22:00
N-am zis ca daca juca pe postul lui juca bine, dar nu pui un mijlocas de banda autentic, ca mijlocas defensiv. Asa ceva nu se face. Dupa cum am mai zis, urmeaza sa fie Cernea playmaker... Daca nu poate, e vina lui, sau vina lui Lacatus ca il pune acolo?

LoMax8
20th September 2008, 09:24
N-am zis ca daca juca pe postul lui juca bine, dar nu pui un mijlocas de banda autentic, ca mijlocas defensiv. Asa ceva nu se face. Dupa cum am mai zis, urmeaza sa fie Cernea playmaker... Daca nu poate, e vina lui, sau vina lui Lacatus ca il pune acolo?

Am mai spus asta. Laca l-a pus si in campionat, parca cu Brasovul mijlocas central si a jucat exceptional; toata lumea l-a laudat, presa, JJ, Dragomir, suporterii, etc...
Toja n-a jucat prost cu nemtii din cauza postului.

TheGodfather
20th September 2008, 12:44
cred ca tu te-ai uitat la alt meci...

Propun sa revedem meciul , berea o dau eu.... sa facm o analiza scurta si o sa vezi ca ai sa imi dai dreptate:))

M4r|us
20th September 2008, 13:44
Haideti sa punem un portar pe postul de atacant, si apoi sa-l criticam. E de inteles de ce Toja nu a jucat bine, a jucat pe un post pe care nu-l cunoaste, si acum toti aruncam cu kkt in el.

KosmyN
20th September 2008, 14:38
Voi cred ca inca nu faceti diferenta intre un mijlocas defensiv si un mijlocas ofensiv.
Nu poti sa pui in mijlocas cu veleitati clar ofensive sa joace cu predilectie faza defensiva.
Toja nu avea ce cauta la inchidere si cu asta basta.
Nu zic ca daca juca pe stanga sau in centru ar fi avut o evolutie stralucitoare.

alexxx89
20th September 2008, 17:42
Am mai spus asta. Laca l-a pus si in campionat, parca cu Brasovul mijlocas central si a jucat exceptional; toata lumea l-a laudat, presa, JJ, Dragomir, suporterii, etc...
Toja n-a jucat prost cu nemtii din cauza postului.

pe postul asta a jucat cu bistrita parca si din cate tin minte atunci nu a stralucit deloc parca era ratacit pe acolo si in plus cu bistrita nu trebuia sa fie prea defensiv si nici asa nu s-a descurcat...,...

LoMax8
20th September 2008, 19:51
Propun sa revedem meciul , berea o dau eu.... sa facm o analiza scurta si o sa vezi ca ai sa imi dai dreptate:))

Nu-i nevoie sa dai berea...uita-te pe la analize, pe la Vochin ala sa vezi pe ce post a jucat Toja!!!

ORIGINAL78
20th September 2008, 22:28
Toja este un jucator exceptional si sunt convins ca ne va demonstra acest lucru cat de curand ! numai ca la noi mai ales in presa cand faci un lucru bun nu prea esti "vazut" dar cand esti intr-o pasa mai proasta esti mancat !

JustMe
20th September 2008, 22:51
Eu am senzatia ca unii uita de cat timp a venit Toja la noi. Uita de unde a venit. Uita ca nu ia prins pregatirea cu echipa, si cum a venit a si intrat, si a facut meciuri destul de bune pana acuma....

alexxx89
20th September 2008, 23:25
Eu am senzatia ca unii uita de cat timp a venit Toja la noi. Uita de unde a venit. Uita ca nu ia prins pregatirea cu echipa, si cum a venit a si intrat, si a facut meciuri destul de bune pana acuma....

nu cred ca a fost criticat in sensul ca nu are valuare de nimeni ci numai in sensul postului pe care a jucat si nu a fost vina lui ....s-a vazut ca are calitati si nimeni nu poate nega asta, dar e clar ca postul lui e mj stanga a si spus cand a venit parca ca acolo da cel mai bun randament....

Boggy
21st September 2008, 15:09
Toja n-are valuare...

r0bb3n
21st September 2008, 15:44
corect, este VALOARE.. valuare e gresit!
si da, Toja are mare valoare, mare talent si haz.. :))

TheGodfather
21st September 2008, 15:44
Nu-i nevoie sa dai berea...uita-te pe la analize, pe la Vochin ala sa vezi pe ce post a jucat Toja!!!

si ma rog cine e vochin asta sa ne spuna unde a jucat toja???am vazut prea bine unde a jucat si clar nu mai are ce cauta pe acel post. nu poti sa ii ceri unui jucator sa faca ceva atat timp cat tu ca antrenor nu esti in stare sa ii vezi calitatile si sa il asezi unde trebuie.

Nea Popa
21st September 2008, 16:22
si ma rog cine e vochin asta sa ne spuna unde a jucat toja???am vazut prea bine unde a jucat si clar nu mai are ce cauta pe acel post. nu poti sa ii ceri unui jucator sa faca ceva atat timp cat tu ca antrenor nu esti in stare sa ii vezi calitatile si sa il asezi unde trebuie.

Cel mai complet jurnalist sportiv din Romania :yes:

jointu_ucigash
21st September 2008, 16:26
corect, este VALOARE.. valuare e gresit!

era o ironie la adresa unui coleg de forum...

sorin_g
21st September 2008, 17:58
Bai voi nu sunteti normali?
Toja e printre cei mai buni jucatori transferati de Steaua, are toate calitatile, este si inalt si tehnic si bataios ce mai vreti, oricum s-a comportat mult mai bine decat m-as fi asteptat pentru un nou-venit.

joseph_stelist
21st September 2008, 20:11
@sorin_g: da' ce-a facut Toja de te-a impresionat asa? :unsure:

alexxx89
21st September 2008, 21:28
i-a dat un autograf si e interesul lui sa-l laude ca sa creasca valoarea autografului:)))))

LoMax8
21st September 2008, 21:30

Un tip infinit mai competent decat mine si tine in problema analizei unui meci. Cred ca de aia e si cam singuru` pe "acest post"

TheGodfather
22nd September 2008, 10:36
Un tip infinit mai competent decat mine si tine in problema analizei unui meci. Cred ca de aia e si cam singuru` pe "acest post"

Mare greseala. Sa iti insusesti ideile cuiva doar pt ca este cine este. As fi tare curios sa vad cum incerca domnu vochin sa ma convinga cum ca toja nu a jucat altceva decat mijlocas la inchidere si ca bezmeticul ala de lovin nu pleca razna in atac sa ne arate cum stie el sa traga la poarta.

In rest FORTA STEAUA!:steag_steaua_ro:

oop
22nd September 2008, 12:51
@sorin_g: da' ce-a facut Toja de te-a impresionat asa? :unsure:
3 assist-uri in 6-7 meciuri.Nu uita ca 2 meciuri(Pandurii si Galata) le-am castigat din pasele lui.Asta ca sa iti dau cifre,nu impresii d-ale mele ...
Tine cont ca omul nu a apucat sa faca pregatirea cu echipa + ideile lui Laca de a-l pune oriunde altundeva decat pe banda stanga!

Lui alexxx89 nu are rost sa ii spun ceva pt ca inca are lapte la gura:sugiuc:

joseph_stelist
22nd September 2008, 13:00
@oop: daca o luam pe astfel de "cifre", banel a fost mai bun ca Toja in ultimele meciuri...cioara chiar a si marcat cateva goluri,dar dupa asta nu a facut nimic tot meciul.
nu zic ca nu a jucat bine columbianul,dar ma asteptam la ceva mai mult de la el.mai ales in meciul cu Bayern....stiu ca a fost pus sa joace pe un post aiurea de lacatus,dar parca era de pe alta lume,nu a facut un stop ca lumea,pierdea mingi aiurea si nemtii porneau pe contraatac...
vreau doar sa zic ca toja in niciun caz nu a impresionat.eu zic ca mai are mult pana sa confirme...

Boggy
22nd September 2008, 17:05
@oop: daca o luam pe astfel de "cifre", banel a fost mai bun ca Toja in ultimele meciuri...cioara chiar a si marcat cateva goluri,dar dupa asta nu a facut nimic tot meciul.
nu zic ca nu a jucat bine columbianul,dar ma asteptam la ceva mai mult de la el.mai ales in meciul cu Bayern....stiu ca a fost pus sa joace pe un post aiurea de lacatus,dar parca era de pe alta lume,nu a facut un stop ca lumea,pierdea mingi aiurea si nemtii porneau pe contraatac...
vreau doar sa zic ca toja in niciun caz nu a impresionat.eu zic ca mai are mult pana sa confirme...

Multi au fost jenibili meciul ala... Eu zic sa-l uitam cat mai repede, pentru ca nu poti sa compari pe nimeni cu nimeni in meciul ala... Parca erau drogati.

Suntem la inceput de echipa! Inafara de linia de fund, suntem complet refacuti. Unei echipe, ca sa inceapa sa joace ca o echipa, ii trebuie cel putin un sezon de "impreuneala". Sa nu uitam ca atunci cand am jucat cu Kyev, am facut egal cu ei, am facut egal cu Lyon, n-am avut transferuri, ci am jucat cu o echipa rodata, in care se cunosteau relatiile de joc.

Si NEC Nijmegen(am scris bine sper) i-a batut si umilit pe alde jucatori de nationala Romaniei, nu prin talent individual, ci prin echipa rodata.

Pe mine ma bucura nespus de mult inceputul asta de echipa;))

addik_200
22nd September 2008, 18:43
Bai voi nu sunteti normali?
Toja e printre cei mai buni jucatori transferati de Steaua, are toate calitatile, este si inalt si tehnic si bataios ce mai vreti, oricum s-a comportat mult mai bine decat m-as fi asteptat pentru un nou-venit.

WTF ???????? wa u ai vazut meciul cu bayern ??? sau nai televizor acasa ??? nu a dat o pas buna adik a dat da la adversari .. :D :P a fost cel mai prost d p teren ... =)) si cik e buuuun ... o fi bun da pana ajunge la valoarea lui mai areee ... singurul lucru care se auzea de la comentator era : " Pasa gresita a lui Toja " si o spus ala de vreo 100 de ori asta ! ::boxing::boxing:

Raul_07
22nd September 2008, 20:58
Toja e un jucator foarte bun de banda acolo isi poate pune in valoare calitatile poate in iarna va putea fi incercat pentru mijlocas central pana atuncea nu e decat un experiment sa-l lasam in banda unde da randament maxim momentan si mai vedem dupa asta ce va fi.

addik_200
22nd September 2008, 21:01
Toja e un jucator foarte bun de banda acolo isi poate pune in valoare calitatile poate in iarna va putea fi incercat pentru mijlocas central pana atuncea nu e decat un experiment sa-l lasam in banda unde da randament maxim momentan si mai vedem dupa asta ce va fi.

stiu e bun da nu sa acomodat cu echipa .. .:D am vazut filmulete k el si chiar imi place peste vreo 6 luni va juca si el la adevarata capacitate !:soccer_h4h:

eli.
26th September 2008, 23:47
parerea mea : Laca isi bate pur si simplu joc de acest baiat. De cand a venit stia toata romania ca el nu poa' sa faca faza defensiva deoarece nu e in caracterul lui , acolo nu a jucat asa ceva , stie doar IN FATA . Dar ca de obicei , incearca marele antrenor sa-i schimbe stilul de joc , postul tot.
clipurile alea de pe youtube ne-au impresionat asa mult deoarece el nici nu a auzit vreodata de " fa faza defensiva "

Gepeto
26th September 2008, 23:50
parerea mea : Laca isi bate pur si simplu joc de acest baiat. De cand a venit stia toata romania ca el nu poa' sa faca faza defensiva deoarece nu e in caracterul lui , acolo nu a jucat asa ceva , stie doar IN FATA . Dar ca de obicei , incearca marele antrenor sa-i schimbe stilul de joc , postul tot.
clipurile alea de pe youtube ne-au impresionat asa mult deoarece el nici nu a auzit vreodata de " fa faza defensiva "

Nu e vorba ca Laca isi bate joc de el, dar e singurul care poate fi folosit ca mijlocas la inchidere...ca nu face fata, asta e altceva...

eli.
26th September 2008, 23:51
Nu e vorba ca Laca isi bate joc de el, dar e singurul care poate fi folosit ca mijlocas la inchidere...ca nu face fata, asta e altceva...
dar oare nu stia Laca dinainte de meci ca nu va face fatza? Tiago de ce a fost rezerva? Abel ce cauta pe la echipa a 2a ?

jointu_ucigash
26th September 2008, 23:52

vad ca insisti...

gligabecky
26th September 2008, 23:52
Cred ca ar fi bine ca lacatus sa renunte la improvizatia asta cu Toja mijlocas central :coffee:. Se vede de la o posta ca locul lui nu e acolo si mai ales sa puna osul in defensiva. Se vede cat de mult lipseste Radoi...
Oricum mie Toja mi se pare un fotbalist bun, cum se duce in fata se vede ca acolo e locul lui.
Au destui mijlocasi la Steaua, de ce nu incearca si cu ei? Abel Moreno, Tiago...

Gepeto
26th September 2008, 23:53
dar oare nu stia Laca dinainte de meci ca nu va face fatza? Tiago de ce a fost rezerva? Abel ce cauta pe la echipa a 2a ?

Laca vroia, alaturi de Lovin care NU are pic de tehnica, si un mijlocas la inchidere care "le stie cu balonul"...dar...s-a vazut pe teren ce a facut Toja...

jointu_ucigash
26th September 2008, 23:55
Laca vroia, alaturi de Lovin care NU are pic de tehnica, si un mijlocas la inchidere care "le stie cu balonul"...dar...s-a vazut pe teren ce a facut Toja...

bre, da' atunci cand joaca cuplul de aur sarma-atza, de ce nu vrea Laca un mijlocas tehnic langa lovin? Hai, bre, las-o-n plm cu scuzele astea puerile...Laca/fecali (depinde cine face echipa) nu are nicio scuza pt aceste decizii absolut imbecile.

joseph_stelist
26th September 2008, 23:57

asa e. e bataie de joc sa pui un astfel de jucator sa joace defensiv,il chinui pur si simplu. mai ales ca,desi ov.petre si plesan nu puteau juca,lacatus il avea pe TIAGO care putea fi bagat la inchidere. de abel moreno nu mai zic,ca desi nu a jucat deloc,ciobanul s-a si lamurit cu el,iar sluga de lacatus indeplineste ordinele cu precizie...

LoMax8
27th September 2008, 00:00
De retinut este ca, daca in meciul trecut Toja a reusit sa treaca prin el fara nici macar un sut LA POARTA, astazi a reusit, cu un minut inainte sa iasa afara, unul PE POARTA.
Binenteles ca il incomodeaza postul si nu poate sa suteze :hubba

alexxx89
27th September 2008, 00:15
lacatus-magarus o sa-l strice pe toja de tot daca o sa continue recitalul....e ca si cum l-am pune pe petrica varf impins....

Generalu assasino
27th September 2008, 20:31
acuma sincer cand ai un jucator valid...tiago gomes...care nu e chiar super man dar isi face treaba si e de meserie mij central...de ce dracu sa se apuce lacatush de reprofilari...un jucator de banda nu va juca niciodata f bine la mijloc...park si cu boshtina so incercat sau cu cristocea pe timpuri si o iesit prafu

Rica25
27th September 2008, 21:54
Clar, postul lui Toja nu e la inchidere, dar parca n-are nici viteza necesara de a juca pe benzi...

alexxx89
27th September 2008, 22:52
Clar, postul lui Toja nu e la inchidere, dar parca n-are nici viteza necesara de a juca pe benzi...

lasa ca are semedo si in meciurile care conteaza cu adevarat e "omul invizibil"

zapata
28th September 2008, 14:08
un lucru e clar , Toja nu are ce cauta la inchidere , tehnica il recomanda pe benzi

Rica25
28th September 2008, 15:20
lasa ca are semedo si in meciurile care conteaza cu adevarat e "omul invizibil"

poate, dar ala macar da goluri, chiar daca ele sunt date cu Farul...

Nu sunt anti-Toja, ba din contra, mi-as dori sa fie unul dintre cei mai buni de la Steaua, dar in momentul de fata...Nu stiu, parca m-a dezamagit, aveam alte asteptari de la el atunci cand a sosit la Steaua. Sper sa gresesc...

alexxx89
28th September 2008, 15:40
poate, dar ala macar da goluri, chiar daca ele sunt date cu Farul...

Nu sunt anti-Toja, ba din contra, mi-as dori sa fie unul dintre cei mai buni de la Steaua, dar in momentul de fata...Nu stiu, parca m-a dezamagit, aveam alte asteptari de la el atunci cand a sosit la Steaua. Sper sa gresesc...

pentru mine toja a fost in echipa Stelei numai atunci cand a jucat pe stanga si nu m-a dezamagit de loc....restul e inventia marelui lacatus...

roby_stelist4ever
29th September 2008, 13:28
lacatus nu-l pune unde trebuie ... el clar trebuie sa joaca ca si nicolita .. am un lapsus .. sry :D

ce-ai vrut sa zici???:coffee:

alexxx89
29th September 2008, 13:57
ce-ai vrut sa zici???:coffee:

probabil ca lacatus nu il pune pe toja pe banda pentru ca lui ii plac jucatorii gen niculita care se apara 90 min pe meci si cateodata chiar 93 min:)

roby_stelist4ever
29th September 2008, 13:59
probabil ca lacatus nu il pune pe toja pe banda pentru ca lui ii plac jucatorii gen niculita care se apara 90 min pe meci si cateodata chiar 93 min:)

asa da,inteleg, nu cum scrie el.Limba romana lipseste cu prisosinta din cultura lui.

TheGodfather
30th September 2008, 10:32
Trebuie jucat mijlocas stanga si gata, ce draq gandeste lacatus ?????

roby_stelist4ever
30th September 2008, 11:03
Trebuie jucat mijlocas stanga si gata, ce draq gandeste lacatus ?????

mai degraba ce gandeste berbecali... dar faza e ca ala nu gandeste.:pig:

JustMe
30th September 2008, 12:24
Fostul antrenor al lui Juan Toja de la FC Dallas, Schellas Hyndmann, lămureşte dilema care încă planează asupra locului din teren al lui Toja, explicând că sud-americanul dă un randament mai bun pe postul de mijlocaş stânga.
„Toja este un jucător foarte bun atunci când evoluează pe postul de mijlocaş stânga. Am spus-o şi în urmă cu ceva timp. Este tehnic, luptător şi puternic pe picioare. Vede mai bine jocul din lateral pentru că are mai mult timp de gândire şi intră în centru, de unde atacă poarta, asta este caracteristica lui. În America nu era un marcator, ci un pasator”, ne-a spus Hyndmann, care regretă încă despărţirea de talismanul său. - aparut si pe GSP si Prosport si Sport.ro. Sper sa ii arate cineva astea la Laca...

ULTRAS STEAUA
30th September 2008, 12:39
sau ciobanului, ca din cate am inteles laca citeste forumurile si ziarele

JustMe
30th September 2008, 13:29
Ciobi a zis deja ca Toja nu are ce juca in mijloc chiar inainte de meciul cu CFR. Laca l-a folosit tot in mijloc si cu CFR. Probabil lipsa de solutii, desi cred ca Tiago joaca mai bine la mijloc decat Toja, si Toja joaca excelent pe stanga.

ULTRA_BOY
30th September 2008, 13:37
Toja ar trebui sa fie titular indiscutabil in banda stanga!!!!!!!!!!!!!!!!!

roby_stelist4ever
30th September 2008, 13:41
Incredibil! 99% din stelistii de aici au vazut ca Toja trebuie sa joace pe stanga,dar Laca (sau ciobanul) n-a vazut nimic si l-a jucat tot in centru cand noi mai avem si un Tiago in echipa.

Nea Popa
1st October 2008, 01:10
Incredibil! 99% din stelistii de aici au vazut ca Toja trebuie sa joace pe stanga,dar Laca (sau ciobanul) n-a vazut nimic si l-a jucat tot in centru cand noi mai avem si un Tiago in echipa.

mda ,...Oameni cu care te mai cunosti tu..cum ar fi "Ciobanul" a declarat acum cateva zile..la Fanatik ,ca Toja a jucat slab mijlocas central si ar trebui pus de Laca sa joace DOAR pe banda stanga...dar tu ,cum intelegi ce vrei tu normal ca ..tre sa arunci vina pe cineva ,asta e , probabil ca , la antrenamente ,Juan Carlos Toja ,da randament foarte bun in centru ,altfel ..nu-mi explic:yes: .Oricum Toja e printre ce mai buni 5-6 mijlocasi de banda din tara ,desi n-are viteza lor :steag_steaua_ro:

Nea Popa
4th October 2008, 14:42
saracul Toja , iar este bagat in centru...nu inteleg de ce nu il baga Laca pe stanga in locul lui Semedo , formatia este foarte buna , doar ca mijlocas defensiv Toja nu are ce cauta...

Boggy
4th October 2008, 15:57
S-ar putea ca Toja sa joace mijlocas de creatie azi. Radoi va fi singurul inchizator. Vedem ce iese.

AZ_Andrei
4th October 2008, 17:48
Toja este preferatul meul de la Steaua...Si stau si ma gandesc ca la momentul venirii sale in Ghencea ziceam ca sigur Lacatus o sa faca ceva ca sa il strice. Am vazut ce bine s`a descurcat in meciurile cand juca pe extrema...Daca Lacatus vede ca nu da randament in centru, daca nu pentru jucator, macar pentru echipa sa`l puna sa joaca pe partea stanga. Il avem pe Radoi la inchidere, daca tot insista sa joaca cu 2 mijloasi devenisivi...In seara asta nu are scuze sa nu`l bage pe Toja extrema!

gligabecky
4th October 2008, 21:34
Hai ca in sfarsit e exterma! Si joaca destul de bine pana acum...Se pare ca l-a chemat si la nartionala :hubba

AZ_Andrei
4th October 2008, 21:59
Destul de bine? Pasele inapoi, pierderea mingii in mod frecvent nu indica un joc bun...Sper sa nu ma dezmageasca proteje'-ul meu! :))

gligabecky
4th October 2008, 22:10
Ok, cred ca rectific ce am spus mai devreme...:fular_steaua2:

Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 22:55
E o varza,credeam ca nu poate in centru,m-am lamurit.

AZ_Andrei
4th October 2008, 23:07
L`am privit ca pe un jucator valoros. Se pare ca m`am inselat. Totusi, imi pun niste intrebari..Cum de si`a pierdut tupeul in driblinguri? Are un user de pe acest forum la semnatura un gif cu driblingul frumos al lui Toka in meciul tur cu galatasaray...Se vede de la o posta ca are stofa de jucator, dar cineva i`a spus sa nu "faca circ" ca se supara EL Ciobaniade Grande Lidero...ELton 2, ce sa mai!

Rica25
4th October 2008, 23:11
a dezamagit azi...FOARTE MULT !

sorin_g
4th October 2008, 23:13
Bai voi nu sunteti normali, o sa ajungeti sa huliti toti jucatorii numai sa nu vedeti adevarul: faptul ca antrenorul il foloseste pe diferite posturi numai acolo unde a dat randament maxim nu. Chiar echipa noastra nu e mai buna ca a Otopeniului?

AZ_Andrei
4th October 2008, 23:16
Acum ce scuza a avut? l`a bagat pe banda. Inca pe stanga, unde cica juca cel mai bine...Poate ca nu el ar trebui sa aiba scuza, ci Lacatus pentru ca l`a folosit pe un post neadecvat indeajuns timp cat sa`l scoata din forma, din chef, din tot!

Rica25
4th October 2008, 23:17
Bai voi nu sunteti normali, o sa ajungeti sa huliti toti jucatorii numai sa nu vedeti adevarul: faptul ca antrenorul il foloseste pe diferite posturi numai acolo unde a dat randament maxim nu. Chiar echipa noastra nu e mai buna ca a Otopeniului?

nu-i ma lua apararea fiindca chiar n-ai de ce ! Pe ce post a jucat azi ? Nu cumva mijlocas de banda, acolo unde se presupune ca da cel mai bun randament ?
Hai in meciurile precedente intelegeam, era folosit pe centru, dar acum de ce naibii pierde mingi si da pase numai in spate ?
Pase in spate da si Lovin si pt asta il injurati, dar Toja vad ca mereu are o scuza:ablow:

gligabecky
4th October 2008, 23:18
Nu e singurul care a jucat prost, daca ne gandim la Stancu care nu s-a vazut deloc!!! Toja a mai dat pase in fata, o centrare-ceva...Oricum nu e nevoie sa sariti asa cu gura pe el, ca nu e unicul vinovat si nici nu si-a bagat mingea in poarta si nici n-a fost pe teren cand s-a dat gol.

sorin_g
4th October 2008, 23:23
Cand 2-3 jucatori nu merg, e vina lor.
Cand toata echipa clacheaza, ia gol desi jucam cu 6 aparatori, iar atacul nu-si creeaza decat o bara tot meciul cu Otopeniul, stiti si voi concluzia.

Rica25
4th October 2008, 23:28
Poti sa-l ai si pe Mourinho antrenor, daca echipa n-are un atac cat de cat valoros, nu poti sa ai pretentii... Cand decarul tau nu face mai nimic tot meciul, tot, nu poti sa ai pretentii... Cand jucatorii dau numai pase inapoi, tot, nu poti sa ai pretentii...

sorin_g
4th October 2008, 23:30
Aha, deci dupa parerea voastra, atacul Stelei nu e mai valoros decat al Otopeniului de exemplu. Bun.

zapata
4th October 2008, 23:31
toja in afara de primele doua meciuri cand a mai miscat ceva nu a mai avut nicio realizare la steaua , dezamagitor , mediocru , vrea multe poate putin

AZ_Andrei
4th October 2008, 23:35
Sau poate ca nu ii este permis mai multe. Se stie ca becali este deranjat de artificii tehnice...Ori cand unui copil ii iei jucaria preferata, in cazul lui Toja-driblingurile, ramane un jucator gol...

Rica25
4th October 2008, 23:36
Aha, deci dupa parerea voastra, atacul Stelei nu e mai valoros decat al Otopeniului de exemplu. Bun.

n-am zis asta... Defapt, golul lor a venit pe contraatac, au avut si noroc la faza aia...Cand Goian e in careul advers, fiindca un varf de valoare nu este in lot, se mai intampla sa ai si ghinion...
Pe mine nu m-a dezamagit faptul ca am luat gol, ci faptul ca nu am marcat mai mult...Pe Otopeni ar fi trebuit sa-i batem la scor...Repet, ar fi trebuit...

LoMax8
5th October 2008, 10:28

Pune-n loc de Steaua pe Bayern si in loc de Otopeni ultima echipa cu care a facut egal, 3-3, dupa ce a condus cu 3-1 si vezi tu cu atacurile...

kidz_stelist
5th October 2008, 10:55
e un fotbalist ff tehnic dar uneori tine prea mult de minge..mereu face un driblign in plus! oricum multa bafta juan!:steag_steaua_ro:

:fular_ultras:

sorin_g
5th October 2008, 13:55
Pune-n loc de Steaua pe Bayern si in loc de Otopeni ultima echipa cu care a facut egal, 3-3, dupa ce a condus cu 3-1 si vezi tu cu atacurile...
Faptul ca si Klinsmann e varza nu ma incalzeste cu nimic.