View Full Version : Galatasaray - STEAUA
MIREL6RADOI
1st August 2008, 14:20
Tur: 13.08.2008, 21:15
Retur: 27.08.2008, 21:45
-ambele meciuri vor fi transmise de postul Antena1
Let the show begin!:steag_steaua_ro:
http://www.suportersteaua.net/foto/diverse/galata.jpg
rayden
1st August 2008, 14:21
ne-o luam rau de la turcaleti
jointu_ucigash
1st August 2008, 14:21
am belit'o
bend_it_like_banel
1st August 2008, 14:22
s-a terminat si bulanul, de jucat jucam prost, antrenor nu avem, conducere nici atat...trecem sigur! :imported_icon_ntz:
TheScouser
1st August 2008, 14:22
Ar trebui să ne bucurăm că n-am picat cu Atletico, în plus Galatasaray nu e ce a fost mai demult. Cred că ne putem califica!
sergiuku
1st August 2008, 14:23
AOLEUUUUUU :afro:
mai bine sa ne concentram pe campionat...la cum joaca turcii aia , acolo sa vezi daruire !!!:soccer_h4h:
valy
1st August 2008, 14:24
s vedem c facem....avem sansa....e greu dar ne vom califica....FORTZA STEAUA!!!
sergiuku
1st August 2008, 14:27
daca trecem de GAlata meritam sa jucam in UCL :fular_campionii:
roby_stelist4ever
1st August 2008, 14:32
am votat victorie Steaua...dar nush ce sanse avem:pray:
MickaelC
1st August 2008, 14:35
Decat Atletico, Zagreb sau Kiev, mai bine astia. Ne batem.
steauaclub.tk
1st August 2008, 14:35
Bine ca tocmai mi-am cumparat un tricou si un fular cu Galata...:) De abia astept sa-l vad pe Banel pe Ali Sami Yen, jucand la Steaua.
Nea Popa
1st August 2008, 14:38
60 % ne calificam ....
bubutza
1st August 2008, 14:39
daca nu avem echipa de ch league... de grupele uefa cred ca avem.
eli.
1st August 2008, 14:40
ce a facut Galata in ultmii ani in Europa ?
ag1313
Parerea mea si cred ca si a celor care au vazut galata in ultima vreme e ca sunt peste Fener in momentul asta. Parerea mea e ca avem sanse foarte slabe.
sorin_g
Nu fiti asa pesimisti, avem sanse egale.
bubutza
1st August 2008, 14:42
avem sanse egale daca jucam bine... dar daca jucam ca la vaslui mai mult de 20% nu avem
spernik
1st August 2008, 14:42
Daca tot am picat cu Galata' macar sa demonstram ca meritam sa ne calificam in grupele CL...mai bine....decat sa picam cu o echipa slaba si acolo sa fim dezastru:fular_steaua2:
HAI STEAUA!!!
Ratza_vitan
1st August 2008, 14:43
mda.... eu zic f greu
Lot Galatasaray:
Portari:
1 Aykut ERÇETİN
54 Orkun USAK
88 Fırat KOCAOĞLU
Fundasi:
2 Emre GÜNGÖR
3 Uğur UÇAR
5 Fernando MEIRA
21 Emre AŞIK
22 Hakan BALTA
74 Volkan YAMAN
76 Servet ÇETİN
Mijlocasi:
6 Tobias LINDEROTH
7 Aydın YILMAZ
8 Barış ÖZBEK
10 Cassio LINCOLN
11 Hasan ŞAŞ Hasan ŞAŞ
14 Mehmet TOPAL
18 Ayhan AKMAN
19 Harry KEWELL
35 Ferdi ELMAS
55 Sabri SARIOĞLU
66 Arda TURAN
87 Mehmet GÜVEN
Atacanti:
17 Yaser YILDIZ
20 Shabani NONDA
61 Serkan ÇALIK
99 Ümit KARAN
Vedeta cred ca ar fi Harry KEWELL care cred ca toti il cunoasteti plus alti jucatori buni ca Nonda , Hasan Sas , Umit Karan.
Brigante
1st August 2008, 14:43
Paradoxul e ca s-ar putea sa avem mai multe sanse decat daca picam cu vreo panarama de echipa. Macar pentru impresari si transferuri si tot o sa alerge.
eli.
1st August 2008, 14:44
Nu fiti asa pesimisti, avem sanse egale.
sorine asta vreau si eu sa zic , de ce sa plecam de pe acum cu ideea ca suntem invinsi si ratam calificarea? Turcii stiu sa joace fotbal frumos si noi daca o sa raspundem cu aceasi moneda o sa vedem un meci frumos si cel mai bun o sa castige. Si ca s-o luam asa , mai repet odata : ce a facut Galata semnificativ in ultimii ani in CL?:coffee:
Mi-as dori foarte mult sa ajunga Toja pan' atunci si sa-l vedem la treaba.
jointu_ucigash
1st August 2008, 14:45
Galata are o linie de mijloc excelenta
bubutza
1st August 2008, 14:46
Cand avem dubla mansa cu ei?
eli.
1st August 2008, 14:47
Vedeta cred ca ar fi Harry KEWELL care cred ca toti il cunoasteti plus alti jucatori buni ca Nonda , Hasan Sas , Umit Karan.
cred ca ai uitat de jucatorul lor cel mai bun : ARDA TURAN
sorin_g
1st August 2008, 14:49
Cred ca avem o aparare mai buna, un mijloc mai prost si un atac la fel de varza ca ei.
Turcii sunt o echipa de moral, daca le dam un gol la ei vor avea mari probleme.
Eu zic ca sansele sunt egale, mai ales ca jucam returul acasa.
Daca nu se intampla un dezastru in Turcia, avem sanse bune.
steaua_ro
1st August 2008, 14:49
Avem sanse. Noi i-am cam batut pe unde i-am prins pe turci. In plus jucam meciul decisiv acasa, asa ca putem spera la un egal in deplasare si o victorie la limita acasa. :soccer_h4h:
bubutza
1st August 2008, 14:50
Intrebarea zilei: Daca ajunge Banel la Galata, cate autogoluri o sa dea impotriva stelei in ch league? macar atunci poate ajuta Steaua :))
ps ... s-a cam umplut forumul de turcaleti :))
66arda
1st August 2008, 14:54
http://fatihmehmetoguz.sitemynet.com/mynet_resimlerim/ultraslan.jpg
waiting you istanbul ali samiyen hell...!
Nea Popa
1st August 2008, 14:58
Seamana cu stadionul de subt podul grandt...exceptand fanii normal:soccer_h4h:
cosminash_90
1st August 2008, 14:58
Hai gia , gia ca manga boc.
Galata : Did you hear about Mihai Viteazul , Vlad Tepes , Stefan cel Mare ?
bend_it_like_banel
1st August 2008, 14:59
exceptand fanii normal:soccer_h4h:
pai ce mah aia sunt mai albi?
ps: da sunt rasist :P
roby_stelist4ever
1st August 2008, 14:59
Cand avem dubla mansa cu ei?
12/27 august 2008
66arda
1st August 2008, 15:03
I did not hear all about them
you know meira lincoln arda karan nonda:)
steaua_ro
1st August 2008, 15:03
12/27 august 2008
Argaseala a zis ceva de 13.
Did you hear about Banel Nicolita ? He's gonna beat up you're turkish asses.
transferat la ei si cu 2 autogoluri :w00t: in meciul direct.
cosminash_90
1st August 2008, 15:04
Did you hear about Banel Nicolita ? He's gonna beat up you're turkish asses.
bubutza
1st August 2008, 15:05
:))):)):)):)) mi-ai luat vorba din gura :)):)):))
jointu_ucigash
1st August 2008, 15:05
I did not hear all about them
you know meira lincoln arda karan nonda:)
we have too some very good players. One of them, Banel Nicolita, is linked by the media with Galata. Galata offered 4 millions for him. I think you will make a very good deal ;)
66arda
1st August 2008, 15:08
I watched nicolita in eur0 2008 he was really bad.you watch awesome arda ?
TheScouser
1st August 2008, 15:09
You will cry, because Galatasaray - Steaua will be 1-1 and Steaua - Galatasaray 0-0. :)
sorin_g
1st August 2008, 15:09
Thanks for your hospitality.
Prepare your bowls to store the crap we'll beat out of you.
jointu_ucigash
1st August 2008, 15:10
Arda was one of the best Euro2008 players.
We have some other good players like Nesu, You should watch him too.
Dumitrescu.Daniel
1st August 2008, 15:10
I watched nicolita in eur0 2008 he was really bad.you watch awesome arda ?
Yes,it's a very best player.
TheScouser
1st August 2008, 15:12
Kapetanos is our best striker, you should watch him too!
66arda
1st August 2008, 15:12
You will cry, because Galatasaray - Steaua will be 1-1 and Steaua - Galatasaray 0-0. :)
:) ı think g.saray-steaua 3-1 steua-g.saray1-2
eli.
1st August 2008, 15:13
baieti :)) eu zic sa va linistiti. Mai bine am discuta despre cei mai buni ai nostrii
jointu_ucigash
1st August 2008, 15:14
Watch out for Vali Badea. He has a remarcable technique. He stops tha ball like no other.
TheScouser
1st August 2008, 15:14
We have a very deffensive tactic, Marius Lăcătuş is the best coach, he is better than Fatih Terim.
cosminash_90
1st August 2008, 15:15
@vali9badea : Fatih Terim nu mai e la G.Saray.
TheScouser
1st August 2008, 15:17
Ştiu, e selecţionerul Turciei şi după părerea mea e cel mai bun antrenor turc. :P
ULTRAS STEAUA
1st August 2008, 15:18
Daca ne calificam bafta noastra, da cu jocul actual trebuie sa fim toti realisti si sa spunem clar ca prima sansa o are Galatasaray...:steaua:
sergiuku
1st August 2008, 15:21
Daca ne calificam bafta noastra, da cu jocul actual trebuie sa fim toti realisti si sa spunem clar ca prima sansa o are Galatasaray...:steaua:
este adevarat ca jucam ca o echipa de locurile 5-6 ..dar daca avem in vedere ca Galata nu a inceput campionatul s-ar putea sa facem o SURPRIZA
bubutza
1st August 2008, 15:22
Galatasaray Fans please post here : http://www.suportersteaua.net/showthread.php?p=327879#post327879
ULTRAS STEAUA
1st August 2008, 15:25
http://img364.imageshack.us/img364/6866/back4620ng.jpg
http://static.fcsteaua.ro/images/user_galleries/65/tn2_157736477_steauacoreoboro3ot.jpg
http://static.fcsteaua.ro/images/user_galleries/65/tn2_90420155_Coregrafie12.jpg
http://static.fcsteaua.ro/images/user_galleries/65/tn2_797188326_fotografii_din_peluza_sud_-_multumiri_lui_alex_dima-1882166357.jpg
http://static.fcsteaua.ro/images/user_galleries/65/tn2_1400843625_Coregrafie16.jpg
bend_it_like_banel
1st August 2008, 18:24
cata frunza, cata iarba...
MIREL6RADOI
1st August 2008, 18:29
Azi m-a cautat un tovaras care sa ma intrebe daca vreau sa merg la meciul de la Istanbul...:))
alexxx89
1st August 2008, 18:41
bey-bey liga campionilor:bye:
ares_gs
1st August 2008, 18:51
First of all friends I want to tell you that I am a Galatasaray fan...
I am deeply sorry about some things that have been said by our supporters, as you know we have an estimated over 30 million supporters, and it's hard not to have some disrespectful ones.
In our forum (www.gs1905.org), the majority defended the idea that we should apologize from your fans, because we are brother-like populations, and neighbours.
About the match.
I am sorry about your side, because you had the worst possible choise, being Galatasaray, while you could have a lot of easier teams.
This year our team has been really powerful.
Our goalkeeper is Morgan De Sanctis, which most probably as a new transfer won't play in the first match, yet, our last years first choice Aykut Ercetin,the keeper of the turkish B national who is a bright and underrated keeper will be in the goalline.
Our leftback is Hakan Balta, who played succesfully in Euro 2008, and we also have to alternatives of him , one U-21 and one national player.
On the center of our defense, we have Fernando Meira from Stuttgart, and we also have Servet Cetin, who bravely played during the last season, and performed really well in Euro 2008, these two defenders alternatives are the national players who also performed on Euro 2008, Emre Gungor and Emre Asik... Not to mention that we have also two U-19 and one U-17 national centre backs.
Our main problem seems to be in rightback, where we had Ugur Ucar, who still hasn't managed to recover his knee injury, but our national player Sabri Sarioglu hopefully will do just as well.
We play with two liberos, one of them Mehmet Topal #6 of national team, and Tobias Linderoth, the captain of Swedish national team, who most probably will not play against you on the first match, because he still remains injured.
Ayhan Akman, who is a national team player is an alternative player for this position, as well as Baris Ozbek, the turkish gattuso, who is the leader of Germany U-21.
Not to forget Mehmet Guven who plays for turkish B.
Our left wing is made up of players like Arda Turan, who a lot of you know, Ferdi Elmas, a young fellow who played for u-21 national team of netherlands, Hasan Sas, the star of WC 2002, on the right side we have Harry Kewell, playing on both wings, Aydin Yilmaz #7 our ***ure, who plays for our U-21, Serkan Calik, who is injured now, the ex U-21 of Germany and we have the playmaker position where the Bundesliga star Cassio De Souza Soares- Lincoln stands, his alternatives are Arda and Kewell who may as well olay there and Irfan Basaran, a 18 year old fella who is going to be a real star soon.
With our new manager Michael Skibbe, we turned to 4-5-1, so our master striker will be Shabani Nonda, who you could have known from Monaco,Blackburn and Rome, also the turkish Van Basten,Umit Karan, and young player Yaser Yidliz.
Most probably we are going to buy a top class striker, who may play in the second match, the one in bucharesti, and maybe a rightback.
WE WOULD LIKE TO SEE YOU IN GROUP STAGE, BUT I THINK THAT WILL BE REALLY HARD, GOOD LUCK IN THE UEFA CUP, WE HOPE YOU'LL GET IT IN ISTANBUL... CHEERS
MIREL6RADOI
1st August 2008, 18:56
Saracie,nu puteam sa picam cu Ventspils din Letonia,astia or fi mai sanatosi la cap decat arabii...NU MAI CUMPARATI KEBAB!:uie:
Tk ce avatar ai...=)):mfr_lol:
Most users ever online was 1558, Today at 13:25.:hubba
Macar a crescut nr de accesari pe traffic.ro:751:
MickaelC
1st August 2008, 18:57
You are welcomed here, thanks for clarifying things and for the presentation of team you made. It would have been much better if this meeting were in group stage, but unfortunately only one team can go forward. I hope it will be quite a show and we also wish you good luck after the games with Steaua, in UEFA Cup.
ares_gs
1st August 2008, 19:03
We'll see about that. ;)
But be sure that I will be here after the matches, no matter what, even though were sure were going to be in the champions league.
MickaelC
1st August 2008, 19:05
Tell me, do the fans trust Skibbe? He is said to be not quite a winner.
turkey_hooligan
1st August 2008, 19:07
Galatasaray S.K 2000 uefa and super cub 17 turkey champions..
Arda turan-Harry kewell-Cassio Lİncoln-Server Cetin-FernandoMeira Galatasaray star player..
IstanbuL
1st August 2008, 19:09
Galatasaray S.K 2000 uefa and super cub 17 turkey champions..
Arda turan-Harry kewell-Cassio Lİncoln-Server Cetin-FernandoMeira Galatasaray star player..
+
nonda :yes:
ares_gs
1st August 2008, 19:11
Well he is just 43, and doesn't have a big career, we had big managers like Lucescu,Gerets the glorious Terim, Jupp Derwall, so Skibbe isn't typically the best we could get, we were looking after Laudrup, but couldn't get him,
but what is interesting, Skibbe is a german, and 15 players in our team speak German language, also our team has a spirit, which no-matter what manager comes cannot be broken, we played 6 weeks without a manager last year, and won all of the matches, we had -2 points of fenerbahce,and at the end be were 6 points up :)... also we are seeking success now, so we will be pushing hard, if I were you I'd wish for another team... not that I am a Gala fan
MIREL6RADOI
1st August 2008, 19:11
Mickael and the turks,try here http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=9485
ares_gs
1st August 2008, 19:12
Mickael, I think I will come down here later, now I have a game to play, see you have a good time
EmRe283
1st August 2008, 19:20
+
nonda :yes:
Linderoth Linderoth Tobias Linderoth!
IstanbuL
1st August 2008, 19:23
Linderoth Linderoth Tobias Linderoth!
yes :soccer_h4h:
lincoln + kewell = steau bukres
balance :coffee:
sorin_g
1st August 2008, 19:36
delete me pls
MIREL6RADOI
1st August 2008, 19:51
sorin:ce-ar fi sa postezi mesajele in topicul in limba engleza?!
alexxx89
1st August 2008, 19:59
hmmm diferenta e cam asta Galata l-a transferat pe Harry KEWELL , Steaua pe Arthuro...Turcia cu 5-6 juc de la Galata au jucat Semifinale la CE , Romania cu 5 juc de la Steaua au jucat ce au jucat....ei se daruiesc in teren pana in ultima secunda , noua ni se inmoaie picoarele cand avem o situatie favorabila......nu ramne decat sa vedem ce se intampla....
St3phano
1st August 2008, 20:09
yooo, guys, astia is cei mai petarda suporteri de la ei...in afara de nenea ala care a mai zis doua-trei vorbe cu talc, restu is praf! nu merita timpu pierdut! :imported_icon_ntz:
oricum ii hacuim ca pe vremea lui stefan cel mare :gunsmilie:
prepare uself bitches :imported_icon_socce + :ohoh: + :piss:
PS: antidinamo: galata nu e din portugalia? :rofl:
KosmyN
1st August 2008, 20:25
Se pare ca anul acesta ne axam pe Cupa Uefa ...
sorin_g
1st August 2008, 20:27
Sincer vorbind, o campanie in cupa UEFA care sa ne duca in primavara europeana ar fi de preferat, ne-am redresa si coeficientul cat de cat. Iar daca batem Galata si ne calificam in UCL atunci n-o sa ne facem chiar de ras pe acolo.
eli.
1st August 2008, 21:05
dane pune si pe prima pagina in primul post un link catre threadul in engleza cu scris MARE daca se poate.
cat despre meci , daca-i batem meritam sa fim in grupele CL
Marius_Black
1st August 2008, 21:20
Pff..sa speram ca o sa avem noroc in dubla mansa , si sa-i uram bafta de pe acum lui Petrica Marin in duelurile 1-1 cu Turan Arda...va fi greu...foarte greu..dar si daca ne calificam..vom scrie istorie..bafta baieti!
turkey_hooligan
1st August 2008, 21:28
Saracie,nu puteam sa picam cu Ventspils din Letonia,astia or fi mai sanatosi la cap decat arabii...NU MAI CUMPARATI KEBAB!:uie:
come in company to be to bespeak kebap :)
Taica Tereza
1st August 2008, 23:00
Pff..sa speram ca o sa avem noroc in dubla mansa , si sa-i uram bafta de pe acum lui Petrica Marin in duelurile 1-1 cu Turan Arda...va fi greu...foarte greu..dar si daca ne calificam..vom scrie istorie..bafta baieti!
Cu Turan Arda o sa aiba treaba Golanski si Janos pentru ca ala joaca pe stanga la Galata ceea ce ii opune in oglinda partea dreapta de la noi.
MickaelC
1st August 2008, 23:04
Chiar astept sa il vad pe Golanski pus sub presiune, cu adversar direct de valoare care sa il oblige sa se apere. O sa fie un test important pentru el.
steauaclub.tk
1st August 2008, 23:06
Stiti ca turcaletii au gura mare si spu..., asa ca macar sa-i lasam pe ei sa se bucure de jucatorii Abraham Lincoln sau cum l-o chema pe ala si noi sa mergem mai departe.
Sa vedem ce a facut Galata in ultimii 5 ani in Europa: grupe, turul III, ciu-ciu sugiuc, turul I, grupe. Nimic de speriat.
MIREL6RADOI
1st August 2008, 23:10
tk ma termini cu avatarul tau...:)) Sa vezi in preajma meciului,cum o sa apara useri cu personaje precum baiatu tau!::751: Poate,poate...o las pe dra din avatar si mergem impreuna "la oaste":gunsmilie:
ps de admirat ca ai renuntat la Sophie!:afro:
Marius_Black
1st August 2008, 23:12
Cu Turan Arda o sa aiba treaba Golanski si Janos pentru ca ala joaca pe stanga la Galata ceea ce ii opune in oglinda partea dreapta de la noi.
oops..pardon , eu nu stiu de ce am ramas cu impresia ca joaca pe dreapta...ma scuzati:ops:
Thrylos
2nd August 2008, 00:18
Sincer,sunt cam pesimist in ceea ce priveste meciul cu turcii,ei avand in lot niste fotbalisti care au salarii de 1 si 2 milioane si cu asta am spus totul.Mi-e greu sa cred ca vom incepe sa jucam fotbal de calitate pana atunci.Cu siguranta pana atunci cred ca Toja va fii al nostru si va fii pregatit de meci insa vom avea un fundas in minus,ori Goe ori Radoi(nu cred ca sunt asa de imbecili sa ii dea pe amandoi).Bine si Ghionea si Rada au dovedit ca au valoare.Oricum,echipa am avea,acum totul depinde de antrenor.Lacatus trebuie sa demonstreze odata si odata daca e sau nu antrenor de Steaua si acel moment va veni odata cu inceperea partidei din deplasare cu turcii si se va incheia odata cu ultimul fluier al arbitrului din meciul retur de pe Ghencea.Ii putem bate pe turci doar daca vom da totul.Ei il au pe De Sanctis,noi il avem pe Zapata,ii au pe Cetin si Meira,noi avem Radoi,Goian,Ghionea,ei au Kewell si Turan,noi avem Szekely si sper Toja,Umit Karan si Nonda,noi avem Dayro si Stancu.Daca comparam acesti jucatori intre ei,nu cred ca e o diferenta enorma,poate doar la salarii.Deci parerea mea este ca lupta va fii intre antrenori.Amandoi au la dispozitie echipe solide,va castiga cel care va pregati mai bine echipa din toate punctele de vedere(fizic,psihic si tactic).Sper din tot sufletul ca Laca sa fie foarte inspirat in aceste 2 partide si sa duca Steaua in Liga.Daca trecem de turci cu siguranta putem spune ca avem valoare.Standard si BATE nu puteau fii considerate echipe mari.Odata si odata trebuia sa ne lase norocul si pe noi,a venit vremea sa obtinem o calificare meritata 100%.
P.S.Deabea astept sa inceapa lupta :boxing::751::pray::fular_steaua2:
talisoft2k3
2nd August 2008, 00:48
Poate sa imi dea cineva detalii despre cum se pot procura bilete la partida tur de la Istanbul?
Raul_07
2nd August 2008, 00:59
Se putea si mai rau decat Galata sa zicem mersi ca am avut totusi norocu sa jucam prima mansa la ei.In rest ce sa zic nus de speriat am vazut ca ziarele ii dau ca favoriti la calificare asta e bine.Din partea mea si ei pot sa ne trateze in gluma poate e mai bine ca am pierdut la vaslui poate astfel ne trezim si ne vom darui ca in meciul cu Roma.Sper ca odata cu venirea lui Toja si poate cine stie ne face jiji vreo surpriza si mai aduce un varf de careu adevarat ca Arthuro ista e petarda mare sunt convins ca ii vom scoate.P.S: Vreau sa-l vad pe Turan Arda cum sta defensiv numa ca sa-l blocheze pe Golanski ce ziceti se poate:X
Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 01:27
Adversara Stelei din turul III preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul, a fost învinsă de Hoffenheim, nou-promovată în prima ligă germană, cu 2-1! Deşi au condus cu 1-0 la pauză, prin golul marcat de Emre Aşik în minutul 10, turcii au fost nevoiţi să se declare învinşi. Pentru nemţi au marcat Ibisevici, în minutul 78 şi Mark, în minutul 89.
Iată primul 11 al Galatei: Aykut - Sabri, Meira (Mehmet Güven `60), Emre Aşık, Hakan Balta – Ayhan (Ferdi `65), Mehmet Topal (Murat Akça `73), Hasan Şaş (Shabani Nonda `55), Barış Özbek – Aydın Yılmaz, Ümit Karan (Yaser Yıldız `70).
Turcii vor mai disputa un meci amical duminică, tot în compania unei formaţii germane, TSV 1860 München.
Daca trecem de Galata si picam cu Real sau Barca in grupe ajungem top 10:mfr_lol::mfr_lol:
#Alex
2nd August 2008, 04:32
Please post on the English thread from now on. http://www.suportersteaua.net/showthread.php?t=9485
Nea Popa
2nd August 2008, 04:55
Stiti ca turcaletii au gura mare si spu..., asa ca macar sa-i lasam pe ei sa se bucure de jucatorii Abraham Lincoln sau cum l-o chema pe ala si noi sa mergem mai departe.
Sa vedem ce a facut Galata in ultimii 5 ani in Europa: grupe, turul III, ciu-ciu sugiuc, turul I, grupe. Nimic de speriat.
Da`,dar acuma cei de la Galata au luat titlul in fata lu`Fener ,care a fost semifinalista de UCL acum cateva lunii`(vezi Turcia) :kiss1:..bine ,poti sa aduci si remarca adevarata ca s-a concetrat pe o calificare istorica in finala UCL etc etc ,dar antrenorul lui Fenerbahce a declarat cu o etapa sau 2 inainte de incheierea campionatul ca marea prioritate este castigarea titlului :soccer_h4h:
Taica Tereza
2nd August 2008, 05:02
Da`,dar acuma cei de la Galata au luat titlul in fata lu`Fener ,care a fost semifinalista de UCL acum cateva lunii`(vezi Turcia) :kiss1:..bine ,poti sa aduci si remarca adevarata ca s-a concetrat pe o calificare istorica in finala UCL etc etc ,dar antrenorul lui Fenerbahce a declarat cu o etapa sau 2 inainte de incheierea campionatul ca marea prioritate este castigarea titlului :soccer_h4h:
Au ajuns doar pana in sferturi de finala unde au fost rapusi de Chelsea. Semifinalele de UCL de anul asta au fost: Chelsea - Liverpool si Manchester - Barca. Probabil insa ca traseul destul de lung din Liga i-a obosit pe Fener. Pentru ca altfel nu se poate explica de ce au pierdut titlul in fata unei echipe mai slabe (cel putin dpv al lotului).
Nea Popa
2nd August 2008, 05:04
asea ,SF ...dar si asta este o mare performanta ,sa nu uitam ca a fost egala Sevilli`ei timp de 90 de minute...
Taica Tereza
2nd August 2008, 05:05
asea ,SF ...dar si asta este o mare performanta ,sa nu uitam ca a fost egala Sevilli`ei timp de 90 de minute...
Pai pe Sevilla chiar a eliminat-o la penalty-uri. Asta e de fapt performanta.
Nea Popa
2nd August 2008, 05:09
da ,dar la penalty-uri se pot invoca alti factori precum noroc etc...e o performanta ca a facut egal in primul rand ,cu o echipa care acum 2 ani castigase si Cupa Uefa si Super Cupa Europei
Taica Tereza
2nd August 2008, 05:16
Sevilla a castigat de fapt cupa UEFA de 2 ori consecutiv, ultima oara anul trecut, in 2007. Iar in Supercupa Europei a castigat in 2006 si a pierdut in 2007. Tu cu ce te mandresti mai mult? Ca am fost egalii Barcelonei 120 de minute sau ca Steaua a fost campioana Europei in 1986? Eu sincer ma mandresc in primul rand cu trofeul.
M4r|us
2nd August 2008, 13:00
Meci foarte greu la prima vedere, la a 2-a vedere doar greu. Cred ca ar trebui sa ne fie teama in special de Arda, tipul asta a facut senzatie la euro, a fost unul dintre jucatorii mei preferati.
Zicea cineva mai devreme ca Galata l-a transferat pe Kewell si noi pe Arthuro. Da, dar Kewell nu mai e ce-a fost. De cand a avut acea accidentare nu a mai prea jucat, si cand a jucat pt Liverpool a jucat tare prost. Deci cred ca nu ar trebui sa ne fie teama de el.
Oricum, sunt de parere ca daca trecem de Galata meritam sa jucam in CL, si probabil o safacem o figura frumoasa acolo, adunand mai multe puncte. Daca nu, ar trebui sa ne axam pe Cupa Uefa unde chiar sunt increzator ca putem ajunge in primavara europeana sau de ce nu, chiar in finala. Asa am fi in stare sa ne redresam coeficientul pe tara, care a primit destule lovituri in ultima vreme.
Bogdanbibi
2nd August 2008, 14:08
cel mai tare mi-e frica de mentalitatea jucatorului roman, mai ales in meciul tur ... ce-or sa faca jucatori "sensibili" ca nicolita cand se vor arunca turcii spre poarta noastra?
daca scapam cu bine din primul meci (daca nu pierdem, sau pierdem la 1 gol dar nu la 0) avem mari sanse sa ne calificam, dar cum am vazut la euro, turcii nu se dau niciodata batuti, pe cand romanii se demoralizeaza doar daca ii huiduie cineva
jointu_ucigash
2nd August 2008, 14:27
romanii nu se vor putea niciodata compara la mentalitate cu turcii. Turcii sunt niste razboinici innascuti in timp ce romanii sunt niste jmekerasi fricosi.
Boggy
2nd August 2008, 15:49
Cati romani mai sunt fratilor in primul 11? :)) Hai sa fim seriosi... Si astia care sunt zic eu ca nu-s fricosii planetei, ci jucatori cu experienta internationala destul de mare! Ghionea/Goian/Marin i-au pipait pe alde Nistelrooy, Raul, Beckham, etc, etc. OvPetre nu e deloc de lepadat, isi face treaba bine... Numa' sa nu intre Banita sau Valica Badilas, ca atunci iz za prablam.
Pe Szekely nu l-am pus ca nu e roman, e tradator :)) Giast chiding.
NU IMI E FRICA DE GALATA!
jointu_ucigash
2nd August 2008, 16:32
Cred ca ar trebui sa facem niste transferuri de ultim moment. Poate un Mihai Viteazu (ala original), un Stefan Cel Mare si un Vlad Tepes ne'ar fi de mare ajutor pt calificare.
alexxx89
2nd August 2008, 17:26
nici "razboinicul luminii" nu e de lepadat:))))))))
steaua_ro
2nd August 2008, 19:27
Cred ca ar trebui sa facem niste transferuri de ultim moment. Poate un Mihai Viteazu (ala original), un Stefan Cel Mare si un Vlad Tepes ne'ar fi de mare ajutor pt calificare.
Stie cineva pana cand se poate trimite lista cu jucatorii la UEFA pt meciul cu Galata ?
Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 23:02
Oare cand vom si noi ca ei (http://www.sport.ro/calificari/vezi-ce-o-asteapta-pe-steaua-la-istanbul.html?autoplay=true)
TheScouser
2nd August 2008, 23:29
Ăia sunt doar nişte huligani, eu m-aş mulţumi să fim şi noi ca ăştia (http://www.youtube.com/watch?v=Ka_eBOpLP_g).
bothuman
3rd August 2008, 01:04
Oare cand vom si noi ca ei (http://www.sport.ro/calificari/vezi-ce-o-asteapta-pe-steaua-la-istanbul.html?autoplay=true)
dupa ce se schimba multe, multe generatii... sau niciodata
Olympian
3rd August 2008, 15:59
Ăia sunt doar nişte huligani, eu m-aş mulţumi să fim şi noi ca ăştia (http://www.youtube.com/watch?v=Ka_eBOpLP_g).
daca tu zici ca suporterii lui Galata sunt doar niste huligani,atunci ai niste probleme foarte mari.macar de ar exista si la noi in Romanica noastra suporterii ca aia.
MIREL6RADOI
3rd August 2008, 17:21
Criminali pot fi numiti?O parte...Iti reamintesc c`au ucis 1-2 suporterii ai lui Leeds si s-au batut cu suporterii lui Arsenal la finala Cupei Uefa de la Copenhaga.Din punctul meu de vedere,grecii se :piss: pe turci.
catalin.andronic
3rd August 2008, 17:23
sincer nu mai am cuvinte cand vad ce atmosfera pot face turcii.daca e ceva de ce mie frica pt aceasta dubla este doar infernul de la ei.in rest stau linistit pt ca noi suntem in stare sa dam gol oriunde iar mai mult de un gol nu primim.
roby_stelist4ever
3rd August 2008, 17:23
nu mi-ar placea...astia inafara de YNWA nu stiu altul,eu n-am auzit altul la ei..
in schimb,la turci e chiar frumos.Daca am fi si noi asa...numai ca la t1 se sparg doar seminte in loc sa cante toti.:coffee:
MIREL6RADOI
3rd August 2008, 17:31
Ce stereotip si asta...e vorba de valoare,forma de moment.Cu tot fanatismul lor,i-am eliminat pe Fener la Istanbul,dupa 0-0 in Ghencea.
TheScouser
3rd August 2008, 17:48
nu mi-ar placea...astia inafara de YNWA nu stiu altul,eu n-am auzit altul la ei..
in schimb,la turci e chiar frumos.Daca am fi si noi asa...numai ca la t1 se sparg doar seminte in loc sa cante toti.:coffee:
Hahaha...eşti glumeţ, sincer. :laugh: Tu ai auzit de Ring of Fire, When the reds go marching in, The Fields of Anfield Road, Poor Scouser Tommy, Liverbird upon my chest, melodiile lui Steven Gerrard, melodia lui Torres, Hyypia, Mascherano, Xabi Alonso, Rafa Benitez, Did the Ball Go In?, We Won It Five Times?... sau mai vrei să īţi īnşir şi altele? :p
ULTRAS STEAUA
3rd August 2008, 17:49
frate chestia e urmatoarea, pune tu 70000 de turcaletzi pe anfield si iti fac atmosfera de n ori mai marfa ca englezii...da daca ei au stadion de 23k locuri e si normal...mai lasati-ma cu ynwa, cand sustii o echipa o sustii 90 de min nu doar cantzi imnu` la inceputu partidei
Dumitrescu.Daniel
3rd August 2008, 19:00
frate chestia e urmatoarea, pune tu 70000 de turcaletzi pe anfield si iti fac atmosfera de n ori mai marfa ca englezii...da daca ei au stadion de 23k locuri e si normal...mai lasati-ma cu ynwa, cand sustii o echipa o sustii 90 de min nu doar cantzi imnu` la inceputu partidei
Frate treaba e ca Turcii sunt fanatici si Englezii educati!
MickaelC
3rd August 2008, 20:30
Turcii sunt fenomenali, i-am vazut bucurandu-se in oras dupa meciurile de la EURO si sunt incredibili. Englezii nu sunt educati, cred ca termenul corect e "dresati", uita-te cum se comporta in Europa.
bugariu laviniu silviu
3rd August 2008, 20:51
Steaua trebuie sa demostreze ca merita sa joace in liga campionilor,nu numai cfr-ul.
Si ne-a gigi ar trebui sa il lase pe lacatus sa isi faca treaba la steaua si sa nu mai fie suparat pe goian.
steauaclub.tk
4th August 2008, 22:49
Probabil ca sunt mai multi interesati si in caz ca unii nu au vazut mesajul original. :steaua:
In continuarea experientei placute de la Praga, de anul trecut, AISS va organiza si in acest an o deplasare la Istanbul, cu ocazia meciului tur din Liga Campionilor, Galatasaray - Steaua.
Ca si data trecuta, membrii AISS vor avea prioritate la inscriere, si vor beneficia de o reducere (in functie de pretul total al deplasarii). In acest moment cautam cea mai buna varianta pentru deplasare, urmand ca detaliile finale sa fie stabilite pana marti, 05.08. (negociem in acest moment cu mai multe agentii de turism/transport).
Un pret estimativ al excursiei este de 100-150 RON/persoana, la care se adauga costul biletului de meci (inca necunoscut) si taxa de viza Turcia (care se obtine la granita, la intrarea in Turcia, si este de 10 $/EUR). Mentionam ca este necesar un pasaport valabil pentru a intra in Turcia.
Inscrierile se vor efectua in 3 etape :
1. Marti, 05.08 (in cursul serii) - afisarea pretului final al transportului si a modalitatii de inscriere pentru membrii AISS/non-membri.
2. Miercuri 06.08 si joi 07.08 - inscrieri DOAR pentru membri AISS.
3. Vineri-Duminica (08.08 - 10.08) - inscrierile pentru non-membri, in limita locurilor ramase disponibile.
Va invitam sa urmariti fcsteaua.ro pentru updateuri zilnice referitoare la deplasare.
Pentru nelamuriri si detalii suplimentare punctuale, ne puteti contacta prin e-mail la contact@fcsteaua.ro sau telefonic la numarul 0720.036.792, Cristi
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
Update 1 :
Pretul final al transportului este de 120 RON (1.200.000 ROL).
Membrii AISS vor beneficia de o reducere de 50%, reducere suportata de AISS, pretul transportului pentru acestia fiind de 60 RON.
Transportul se va face cu autocare de 3* si 4*, de 49 de locuri.
Inscrierile, atat pentru membrii AISS cat si pentru ceilalti suporteri, se vor face incepand cu ziua de maine (06.08), in fata stadionului Steaua (intrarea principala a complexului "Steaua"), intre orele 18-20.
Doritorii sunt rugati sa aiba asupra lor un buletin de identitate.
Va reamintim faptul ca aveti nevoie de pasaport pentru a intra in Turcia !
MIREL6RADOI
7th August 2008, 00:13
Merge careva la meciul de la Istanbul?
eli.
7th August 2008, 01:07
eu zic sa puneti anuntul respectiv undeva unde sa il vada toti , pagina principala sau ceva sticky :afro:
#Alex
7th August 2008, 01:11
Aceeasi intrebare am si eu. Momentan nu stiu exact daca merg sau nu.
Andrei4Steaua
7th August 2008, 02:21
Steaua trebuie sa demostreze ca merita sa joace in liga campionilor,nu numai cfr-ul.
Si ne-a gigi ar trebui sa il lase pe lacatus sa isi faca treaba la steaua si sa nu mai fie suparat pe goian.
Nenea ... de fapt e "nea Gigi" nu "ne-a" asta una la mana si a doua ... de cand si pana cand a demonstrat CFR-ul ca merita sa joace in Champions League ?
dax
7th August 2008, 02:31
La cum joaca Steaua... Galata e favorita. Si la cat il dispretuiesc pe oier, parca mi-as dori sa nu ne calificam. Stiu ca pierderea banilor si a faimei de a fi in Liga il va face sa sufere. Poate asa simte si el o farama din cat suferim noi, suporterii.
Drum bun si fara evenimente !
Wholigan
7th August 2008, 11:50
Il doare in **** pe cioban, stai linistit. Tot noi vom fi cer care vor suferi, si cainii, ciorile, fanii bragadiru si fc portugalia cluj vor sarbatori.
din pacate nu cred ca avem fata nici macar de calificari de liga campionilor (sper ca doar momentan)
alexxx89
7th August 2008, 15:13
galata pe langa transferurile de marca de pana acum isi ia si un atacant de clasa...Morientes......deci Morientes - Arthuro ..cam asta ne e valuarea fata de galata
ares_gs
7th August 2008, 18:15
http://www.sport.ro/calificari/kewell-miguel-si-morientes-la-galata-contra-stelei.html
MIREL6RADOI
8th August 2008, 00:03
Bursaspor 0-0 Galatasaray.Am inteles ca-i al 4 lea rez de 0-0 al celor de la Galatasaray.
roby_stelist4ever
8th August 2008, 00:55
Bursaspor 0-0 Galatasaray.Am inteles ca-i al 4 lea rez de 0-0 al celor de la Galatasaray.
ji sa vezi ca vine victoria exact cand nu trebuie.As prefera sa castige in campionat tot cu 4-0 si sa o dea in bara cu noi:soccer_h4h::yes:
steauaclub.tk
8th August 2008, 00:59
S-o tina tot asa. Se vede ca nu sunt in cea mai buna forma si trebuie sa profitam de acest lucru in meciul tur. Problema este daca suntem noi in forma. :) Cred ca nimeni din echipa nu se gandeste la o victorie in deplasare, asa cum ne-am obisnuit de ani buni si o sa incercam sa ne calificam acasa.
In meciul cu Bursa au jucat in urmatoarea formula:
Aykut (45' De Sanctis), Barış, Servet, Emre Aşık (45' Volkan Yaman), Hakan Balta, Hasan (45' Aydın), Mehmet Topal, Ayhan (45' Sabri), Arda, Ümit, Nonda
ioana20
8th August 2008, 01:07
Stie cineva cine va transmite meciul tur si de la ce ora? Nici un meci nu seamana cu altul. Noi dupa meciul cu AS Roma aveam sperante cat de cat mari pentru acest sezon, iar dupa meciul de la Vaslui aveam alta parere. Sper doar sa iasa bine pentru noi.
KosmyN
8th August 2008, 01:34
Momentan se stie doar ora de incepere: 21.15
Postul care va transmite meciul inca nu se stie.
Rica25
8th August 2008, 02:03
Nu va fi pe PROTV ? Parca aia transmit in fiecare an CL...
roby_stelist4ever
8th August 2008, 02:44
Nu va fi pe PROTV ? Parca aia transmit in fiecare an CL...
Din cate stiu au pierdut drepturile de televizare a meciurilor din Liga Campionilor....cred ca tvr transmite.Cel putin asa am auzit acum cateva luni....
KosmyN
8th August 2008, 03:02
Din sezonul viitor de UCL, va transmite Tvr meciurile (din faza grupelor)
De obicei meciurile din preliminarii nu sunt neaparat transmise de televiziunea care detine si drepturile de UCL
JustMe
8th August 2008, 10:15
Am citit pe un site ca meciul tur va fi in 13 si returul in 27. De ce la noi pe primul topic e trecut in 12 turul?
Cristi
8th August 2008, 10:25
meciul este pe 13, ora 21:15.
In momentul deschiderii topicului, UEFA zicea 12 si 27 August, alte detalii nu erau. Intre timp, au publicat si zilele/orele de desfasurare. O sa modificam
JustMe
8th August 2008, 10:49
E numai bine in 13 ca in 12 nu eram acasa si nu stiu daca acolo unde ma duc am TV :).
Cristi
8th August 2008, 11:06
mda, inca nu a achizitionat nimeni drepturile de transmisie ptr meciul asta.
conform unor informatii aparute prin presa, Sport Five, detinatorul de imagini, impune televiziunii care va achizitiona drepturile de transmisie ptr Galata - Steaua, sa le ia la pachet cu drepturile pentru Metalurg Liepajas - FC Vaslui:hubba. O mizerie.
Cam asa era pe timpul comunistilor, o cafea buna se vindea la pachet cu un produs pe care nu-l dorea nimeni ... parca crevetii aia vietnamezi erau la "mare cautare":coffee:
JustMe
8th August 2008, 11:07
Noroc ca exita Sopcast :)
transmite pro tv ambele partide cu galatasaray
JustMe
8th August 2008, 13:01
Acuma am vazut si eu pe GSP:
PRO TV a achiziţionat astăzi drepturile de transmisie pentru ambele partide dintre Galatasaray şi Steaua. Prima manşă este programată miercuri, 13 august, la ora 21:15, iar returul va avea loc pe 27 august, īncepīnd cu ora 21:45.
Rica25
8th August 2008, 14:14
TVR o sa transmita meciurile din UCL ? O prostie, era destul de buna transmisia pe PROTV...
Banuiesc ca de acum sport.ro nu va mai face ,,speciale" despre cfr si steaua in UCL ca acum 2 ani...
bend_it_like_banel
8th August 2008, 14:25
te referi la transmisia aia in care foloseau tot felul de epitete si metafore prin care sa ne arate noua prostilor din fata televizoarelor cat de smechera e LC si ce serviciu fac ei umanitatii prin faptul ca transmit competitia in romania?! sa fim seriosi ca in ultimii 2-3 ani s-au stricat rau la comentarii astia de la prost tv. cred ca mai bine il bagau pe floooriiin caaalineeescuuu sa comenteze ca tot era mai interesant.
despre calitatea imaginii nu cred ca vom avea mari probleme. din cate stiam exista standarde foarte stricte de transmisie si nu lasa orice televiziune de apartament sa-si faca de cap.
ps: si nu e "prostie" e piata libera. dai banul stai in fata...asta trebuie sa inteleaga romanul.
steauaclub.tk
8th August 2008, 15:16
Tare ar fi sa vedem meciul tur la radio, dar sper ca pana la urma sa se inteleaga cu o televiziune, poate sa-l televizeze si OTv, numai sa fie dat pe undeva.
Cristi
8th August 2008, 15:32
Acuma am vazut si eu pe GSP:
PRO TV a achiziţionat astăzi drepturile de transmisie pentru ambele partide dintre Galatasaray şi Steaua. Prima manşă este programată miercuri, 13 august, la ora 21:15, iar returul va avea loc pe 27 august, īncepīnd cu ora 21:45.
Televizarea meciurilor dintre Galatasaray şi Steaua este īncă nesigură!
Desi de dimineata se intelesesera cu oficialii vicecampioanei, ProTV a anuntat ca in acest moment meciurile din turul 3 preliminar al Ligii dintre Steaua şi Galatasaray sīnt īn pericol de a nu mai fi televizate de postul din Pache Protopopescu
gsp
catalin.andronic
8th August 2008, 15:37
TVR o sa transmita meciurile din UCL ? O prostie, era destul de buna transmisia pe PROTV...
Banuiesc ca de acum sport.ro nu va mai face ,,speciale" despre cfr si steaua in UCL ca acum 2 ani...
dupa cum sau laudat cei de la tvr se pare ca si ei vor avea cel putin la fel de buna transmisia.cat despre specialuri fi sigur ca o sa le mai faca pt ca altfel cei de acolo nu au cu ce sa ''traiasca''
alexxx89
8th August 2008, 19:56
despre calitatea imaginii nu cred ca vom avea mari probleme. din cate stiam exista standarde foarte stricte de transmisie si nu lasa orice televiziune de apartament sa-si faca de cap.
cine stie poate se gandea dan diaconescu_direct sa dea vreo lovitura:))))))
lucian_iasi
8th August 2008, 20:00
EXCLUSIV / Dubla Steaua - Galatasaray este pe Antena 1!
În urma negocierilor susţinute astăzi între clubul Steaua şi Antena 1, s-a stabilit ca meciurile tur, dar şi retur din manşa a 3-a preliminară a Ligii Campionilor să fie transmis în direct de Antena 1!
Meciul tur va avea loc pe 13 august de la 21:15, iar meciul decisiv va avea loc pe 27 august, în Ghencea, de la ora 20:45.
Dumitrescu.Daniel
9th August 2008, 00:03
EXCLUSIV / Dubla Steaua - Galatasaray este pe Antena 1!
În urma negocierilor susţinute astăzi între clubul Steaua şi Antena 1, s-a stabilit ca meciurile tur, dar şi retur din manşa a 3-a preliminară a Ligii Campionilor să fie transmis în direct de Antena 1!
Meciul tur va avea loc pe 13 august de la 21:15, iar meciul decisiv va avea loc pe 27 august, în Ghencea, de la ora 20:45.
Mai bine era pe Pro tv,imi plac comentatorii.
valy
9th August 2008, 00:05
e prea important s il cedeze
Andrei4Steaua
9th August 2008, 03:46
n-a zis nimeni ca-l cedeaza .. e clar ... comentatori de 2 lei ...
M4r|us
9th August 2008, 11:50
Mai bine era pe Pro tv,imi plac comentatorii.
Comentatorii pro tv sunt praf, de-a dreptul penibili, iar Mironica este "sefu" lor.
In alta ordine de idei, se pare ca Galata are o alta problema, pe langa faptul ca nu sunt pregatiti si vor juca in ambele meciuri cu noi fara Umit Karan, Lincoln, Kewell si Linderoth.
eli.
9th August 2008, 18:08
stiti ca Szekely nu va juca in dubla cu turcii nu ? Banel 100% titular INCREDIBIL totul face ca Banel sa joace , cat de mult imi pare rau de Janos :|
-
"Szekely şi-a dorit mult să fie pe teren la partida cu Poli Iaşi. Deşi nerefăcut după entorsa suferită la glezna stîngă în victoria cu FC Braşov, 2-1, mijlocaşul a fost titular aseară."
extras dintr-un articol @ gsp.ro
-
daca-i adevarat atunci ... avem un staff medical de tot ca.cat.ul , mi se pare inadmisibil ca un jucator nerefacut sa intre titular .. la ce plm e pus Paligora ala acolo ? sa dea cu un spray ?asta poa' sa faca oricine.
Nea Popa
10th August 2008, 15:18
Stafful si antrenorii l-au intrebat in repetate randuri daca mai poate ,si el a raspuns de fiecare data ca nu are nimic ....Oricum e clar ca nu va juca cu Galata ,deoarece a fost scos de pe lista Uefa din turul 3
valy
10th August 2008, 20:15
se pare k TOJA va juk cu Galata miercuri
nea gigi i-a spus lui LACA k are inlocuitorul perfect...TOJA
Dumitrescu.Daniel
10th August 2008, 21:56
se pare k TOJA va juk cu Galata miercuri
nea gigi i-a spus lui LACA k are inlocuitorul perfect...TOJA
Incercati ma sa nu mai folositi limbaj din asta..eu nu vorbesc nici pe mess asa:))
Scuze de offtopic.
Cine joaca in locul lui Szekely?
Brigante
10th August 2008, 22:04
Goleadorul nostru cel de toate zilele, starul echipei, si favoritul tribunelor... Baneeeeeeel Nicolita !
valy
10th August 2008, 22:09
Incercati ma sa nu mai folositi limbaj din asta..eu nu vorbesc nici pe mess asa:))
Scuze de offtopic.
Cine joaca in locul lui Szekely?
OK Danny...nu o sa mai folosim astfel de limbaj...ma scuza-ti.:)) :))
Dumitrescu.Daniel
10th August 2008, 22:11
Goleadorul nostru cel de toate zilele, starul echipei, si favoritul tribunelor... Baneeeeeeel Nicolita !
Daca nu isi da autogol nu-i nimic rau,ne-am invatat cu el.
Boggy
10th August 2008, 23:16
Daca facem egal cu Galata in 10 oameni o sa fie o minune...
ULTRAS STEAUA
10th August 2008, 23:37
nu stiu ce sanse de calificare avem, dar in nici un caz 50% :|
ag1313
11th August 2008, 07:51
Parca vad ca da doua goluri si un assist si iese omul meciului :hubba
ANTIDINAMO
11th August 2008, 09:57
Banelinho & Lovinho vor fi jucatorii no. 1 in primul meci cu turcii ...:soccer_h4h:
Aleks_777
11th August 2008, 12:20
pentru turci, evident....
banel va fi cu golurile si lovinho cu pasa decisiva la Kewell
steauaclub.tk
11th August 2008, 13:53
Unii dintre baieti se pare ca s-au pregatit bine pentru meci cu vin alb, muzica si fete pana dimineata. Baietii informati au stiut acest lucru? :nono:
ANTIDINAMO
11th August 2008, 15:44
Unii dintre baieti se pare ca s-au pregatit bine pentru meci cu vin alb, muzica si fete pana dimineata. Baietii informati au stiut acest lucru? :nono:
era cu voie de la cioban !
steauaclub.tk
11th August 2008, 16:01
era cu voie de la cioban !
Ciobanu' e la Milano, cu afaceri cu Berlusconi, omologul lui de la stana. Poate le-a trimis un SMS.
jointu_ucigash
11th August 2008, 16:54
detaliaza :brucelee:
oop
11th August 2008, 18:12
Banelinho & Lovinho vor fi jucatorii no. 1 in primul meci cu turcii ...:soccer_h4h:
de asta mi-e frica :))
daca ar marca doar ei doi am scoate un 1-1 care ar fi bun in perspectiva meciului retur din Ghencea ...
Ultrasu
11th August 2008, 18:40
Dak facem egal la ei atunci ne calificam.Pe GHENCEA oricum ii batem.Forza Steaua !
alexxx89
11th August 2008, 18:44
detaliaza :brucelee:
simplu distractie la maxim...ca oricum ei stiu ca nu au nicio sansa cu turcii si nu are rost sa-si piarda vremea cu somnul sau alte tampenii din astea...:ohoh::beer::drunk:
:spre24: :bye:
MIREL6RADOI
12th August 2008, 00:49
Cred ca ne temem prea mult de Galatasaray.Presa ar putea contribui la infrangerea noastra..asta daca jucatorii sunt moi,fricosi.De cand s-a tras la sorti, 50% din discutii s-a axat pe suporterii lui Galatasaray si presiunea care o pun.Din un stereotip jurnalistic(bla bla despre atmosfera de pe ali sami yen)am putea s-o furam rau.:wallbash: Suporterii nu joaca fotbal,jucatorii o fac(exceptie lovin si banel care nu intra in categ.jucatorii).Anul trecut, Helsinborg i-a batut 3-2 pe Ali Sami Yen.Suedezii de ce n-au facut pe ei?:))
Apoi, m-am uitat peste primul 11,spre diferenta de Fener,Galatasaray are multi turci printre titulari.Sincer, jucatorii turci nu sunt de-o valoare deosebita.
Am mai jucat la turci,cu Fener,i-am batut.La fel s-a intamplat cu Otelul care i-a batut de 2x pe Trabzonspor,Fc Arges pe Istanbulspor acu multi ani.
Le dam 1 gol si sa vezi cum se "curata".:))
MihaiStelistuL
12th August 2008, 00:53
Cred ca ne temem prea mult de Galatasaray.Presa ar putea contribui la infrangerea noastra..asta daca jucatorii sunt moi,fricosi.De cand s-a tras la sorti, 50% din discutii s-a axat pe suporterii lui Galatasaray si presiunea care o pun.Din un stereotip jurnalistic(bla bla despre atmosfera de pe ali sami yen)am putea s-o furam rau.:wallbash: Suporterii nu joaca fotbal,jucatorii o fac(exceptie lovin si banel care nu intra in categ.jucatorii).Anul trecut, Helsinborg i-a batut 3-2 pe Ali Sami Yen.Suedezii de ce n-au facut pe ei?:))
Apoi, m-am uitat peste primul 11,spre diferenta de Fener,Galatasaray are multi turci printre titulari.Sincer, jucatorii turci nu sunt de-o valoare deosebita.
Am mai jucat la turci,cu Fener,i-am batut.La fel s-a intamplat cu Otelul care i-a batut de 2x pe Trabzonspor,Fc Arges pe Istanbulspor acu multi ani.
ai dreptate! dar decat sa spuna ca Steaua are sanse 100% si se duc acolo relaxati si sa piarda usor.... atunci ii :ohoh: cei de la Galata! mai bine ar fi sa nu comenteze nimic presa
alexxx89
12th August 2008, 00:58
deja ai uitat experienta Boro??? si in plus din ce a dat de inteles mister lacatus acolo vom juca cel putin cu 7 juc defensivi printre care se afla banelinho si lovinho si cu ?"fulgerul" Arthuro pe contraatac.....tu ce crezi avem sau nu motive sa facem un "super" rezultat acolo?:soccer_h4h:
MIREL6RADOI
12th August 2008, 02:03
Sa speram ca miercuri,dupa meci sa nu avem iar stres..cu spahii pe forum.
Presimt ca vom avea de lucru...:coffee:
Sa ne iertati daca incurcam userul si din greseala dam ban la un romanas!;))
Most users ever online was 1558, 1st August 2008 at 13:25.
Cine ar fi zis,ca turcii au asa multe pc-uri conectate la internet.
Kingpin
12th August 2008, 09:33
Se pare ca echipa de start va fi: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Nesu - Lovin, Mirel - Nicolita, Dayro, Toja - Arthuro.
totusi sunt 4 semne de intrebare : de ce joaca Nesu si nu Petre Marin. Cu totii am vazut cat de bezmetic a jucat la Iasi. Ce cauta Nicolita in teren? Cred ca sunt de ajuns 6 jucatori de profil defensiv. Turcilor le va fi usor sa ne anihileze actiunile ofensive dat fiind faptul ca vom ataca in 3 oameni. Neaga cred ca ar trebui sa fie titular. Nu stiu cat de benefica ar fi intrarea lui Toja din prisma faptului ca nu isi cunoaste coechipierii si nu stim cat de repede a trecut peste diferenta de fus orar. Ov. Petre conform presei se pare ca e accidentat desi cred ca va fi titular in locul lui Lovinho.
crucificatoru
12th August 2008, 10:39
Mda..in gsp scrie ca ciobanul are grija sa-i mai scoata din schem un jucatoru lui Laca si anume pe Rica Neaga...era d asteptat avand in vedere ca Neaga chiar incepuse sa joace bine de ultimele partide...devenise o amenintare serioasa pentru tigan..mai mult decat atat ciobanul infect s-a exprimat ceva de genul "Pe partea dreapta suntem acoperiti ca acolo joaca Nicolita :rofl: :rofl: iar pe stanga daca joaca Neaga o sa fim ca Otopeniul in meciul cu Dinamo" ...chiar imi pare rau de Rica pentru felul in care isi bate joc ciobanul asta cretin de el... in alta ordine de idei eu auzisem de alta varianta pentru primul 11 si anume Mirel sa fie trecut fundas central ( probabil pentru ca in meciul cu Iasiul am avut si noi o minte limpede la centrul terenului si asta e inadmisibil pentru Steaua) iar la mijlocasi central sa se refaca cuplul magic Sarma-Lovinho :hubba: :hubba: ..Pai in conditiile d fata nici nush daca mai are importanta daca joaca Toja sau nu...care oricum vad ca are probleme cu cartea verde... Sunt tare curios daca si cum mai pacalim fotbalul si de data asta... :uie: :uie: :uie: :uie: cioban infect si nebun
sorin_g
12th August 2008, 11:42
Daca Toja nu primeste cartea verde, cred ca Laca il va folosi pe Dayro mijlocas stanga, nu pe Rica (de Ochirosii nici nu mai vorbesc). Doar nu vrea sa-si supere patronul.
Nea Popa
12th August 2008, 17:10
A primit cartea verde am vazut pe la pranz la sport.ro`..
alexxx89
12th August 2008, 17:58
da lacatus chiar nu are nici un gram de creier in capul ala??? la tactica superdefensiva si fricoasa pe care o va adopta el vrea sa joace cu King-Arthur pe contraatac????...deci mai pe romaneste din cei 3 jucatori care vor fi ofensivi restul se va ocupa de partea defensiva 1 din ei Arthuro este deja iesit din schema....Toja e cu 2 taisuri...poate intra forte bn si sa impresioneze sauuu sa nu joace nik....deci Dayro se poate trezii singur impotriva turcilor in faza ofensiva si nu ar putea face mai nik de unul singur........NOI CU CE ATACAM?????? deja imi amintesc de "aventura" de la Boro....noroc ca barem nu jucam returul la ei....
p4link
12th August 2008, 18:42
Sper sa fie inspirat Lacatus.Eu as juca cu Bogdan Stancu varf impins .Are viteza si are naivitatea aceea adolescentina,se bate cu oricine si are un tupeu fantastic.Arthuro mi se pare slabut.Oricum Cred ca se bazeaza pe fazele fixe .Nu e rau sa jucam defensiv acolo, numai sa nu luam gol , ca daca jucam defensiv si ne luam gol suntem terminati, nu stiu daca mai putem reveni pe Cim Bom
Nea Popa
12th August 2008, 20:41
vesti bune !
Achizitiile Galatei nu vor juca maine seara aproape sigur ! (http://www.sport.ro/calificari/vezi-imagini-de-la-antrenamentul-lui-galata.html?autoplay=true)
KosmyN
13th August 2008, 01:50
Raman la parerea ca ne asteapta un meci si o dubla, foarte dificila, iar jocul prestat de echipa nu prea imi ofera motive de incredere.
Ramane de vazut cum va decurge meciul de maine seara si cred ca ar fii foarte bine daca am reusi in rezultat care sa impinga soarta calificarii in meciul din Ghencea.
MIREL6RADOI
13th August 2008, 01:54
Joaca titulari the dinamic duo Joga Bonito: Lovin + Banel.:))
Confirmare gsp.ro .Pac-pac:gunsmilie:
ULTRAS STEAUA
13th August 2008, 02:50
Joaca titulari the dinamic duo Joga Bonito: Lovin + Banel.:))
Confirmare gsp.ro .Pac-pac:gunsmilie:
o luam rau de tot in partea din dos...Chiar ma uitam la Fiorentina - Slavia.Nu gresesc cu nimic cand spun ca aceleasi sanse le avem si nou in fatza turkaletzilor:soccer_h4h:
sergiuku
13th August 2008, 08:50
of of ... mai bine il punea pe Ghionea in aparare si pe Radoi la mijloc in locul lui Lovin !!! Astept cu nerabdare partida...
MIREL6RADOI
13th August 2008, 10:55
Mai da jigodii is astia de la sport.ro...:uie: de 3 zile,pe banner-ul emisiunilor despre STEAUA-galatasaray ,scrie "ga(la)ta de liga":uie: Daca citim si literele din paranteza:ranting2:
M4r|us
13th August 2008, 11:31
o luam rau de tot in partea din dos...Chiar ma uitam la Fiorentina - Slavia.Nu gresesc cu nimic cand spun ca aceleasi sanse le avem si nou in fatza turkaletzilor:soccer_h4h:
Lasa. Galata nu e Fiorentina.
Oare sunt singurul care este optimist? :)
Un egal, sau chiar un egla cu goluri ne-ar avantaja. Oricum mai mult de 1 gol nu cred ca luam, daca luam.
kurnkova
13th August 2008, 11:35
FORTZA STEAUA!!!
Hai sa fim optimisti si sa credem in ecipa si antrenorul nostru!
SCORUL MECIULUI DE DISEARA 0-1 /1-2 !!!!Le scoatem fotbalul din cap turcilor!!!
Fortza STEAUA!!! (bine ar fi sa joace si cu Rica care incepe sa-si revina bine de tot, asta daca nu mai face comentarii destepte stim noi cine )
Kingpin
13th August 2008, 11:38
Cum sunt anuntati titulari 7 jucatori de profil defensiv nici nu e greu pentru antrenorul Galatei sa ne ghiceasca intentiile. Eu zic ca va fi greu sa punem probleme in atac cu 3 oameni. Eu zic ca ar fi suficienti 6 jucatori de profil defensiv si in locul lui ciordel sa joace Neaga(asta presupunand ca Toja va fi titular).
starsteel
13th August 2008, 11:41
Reveniti cu picioarele pe pamant, Galata nu poate fi atat de slaba incat sa poata fi invinsa de impotenta echipa a Stelei....nu avem niciun argument in favoarea noastra, Laca e praf, ciobanul necunoscator isi baga nasul, vrem sa-l titularizam pe Toja un jucator fara nicio partida disputata, atacul e unul de old-boys handicapati, etc. E jale mare la Steaua astazi.
Dupa ce facem praf participarea in UCL urmeaza turul de calificare in grupele UEFA, ratam si acest obiectiv dupa care asteptam noul antrenor ce va fi numit insa de cioban in consecinta viitorul se anunta la fel de prost ca si prezentul. Ne e dor de Steaua!
MIREL6RADOI
13th August 2008, 11:48
Frumos (http://www.youtube.com/watch?v=fI2PmoNxEJw) golul nostru...;))
jointu_ucigash
13th August 2008, 16:57
Yo asa as incepe partida cu Galata in conditiile actuale:
Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Marin - Neaga, Radoi, Tiago Gomes, Ochirosii - Dayro Moreno, Stancu
cristi_pl
13th August 2008, 19:34
Hai Steaua !!!!:forzasteaua:
TupacFan
13th August 2008, 20:11
Hai Steaua !!!!:forzasteaua:
Subscriu! :fular_steaua2::fular_steaua2::fular_steaua2:
bubutza
13th August 2008, 22:00
va fi un scor la 0 pentru turci. 1-0 , 2-0.
Echipa care o va baga lacatus nu va fi cea mai buna...
sincer sper sa nu ne-o luam rau si sa scapam daca se poate cu un egal, tinand cont de jocul stelei. Nu stiu cum joaca galatasaray, dar mai mult de un egal nu obtinem. Doar daca aia is mai slabi ca Gaz metan medias.
sergiuku
13th August 2008, 22:09
si eu sunt sceptic...dar cred ca va fi un meciul cu cea mai mare determinare si cel mai spectaculos din sezonul asta...
sa trecem la treaba...
FORTZA STEAUA !!!
Dumitrescu.Daniel
13th August 2008, 22:10
va fi un scor la 0 pentru turci. 1-0 , 2-0.
Echipa care o va baga lacatus nu va fi cea mai buna...
sincer sper sa nu ne-o luam rau si sa scapam daca se poate cu un egal, tinand cont de jocul stelei. Nu stiu cum joaca galatasaray, dar mai mult de un egal nu obtinem. Doar daca aia is mai slabi ca Gaz metan medias.
Sa tii cont ca ei sunt la primul meci mai important..cred ca va fi un 2-1 pentru Steaua doar daca atingem o forma buna.
valy
13th August 2008, 22:17
atmosfera e super....s vbedem si jocul nostru
valy
13th August 2008, 22:21
1-0.....GOL DAYRO!!!.....c ziceai bubutza?
scz d double post
ram3lla
13th August 2008, 22:28
Avem nevoie de o victorie !
Meritam o victorie cu totii,jucatori si suporteri !
FORZZA STEAUA !!!!!!!!!
rayden
13th August 2008, 22:29
:hubba
a dat gol ciordel :soccer_h4h:
MickaelC
13th August 2008, 22:30
Incredibil, n-au mai jucat asa de la meciul de la Kiev...
valy
13th August 2008, 22:31
bravo banele...s nu incurci portile
Dumitrescu.Daniel
13th August 2008, 22:31
Baneleee esti titular 10 ani de acu` incolo:))
rayden
13th August 2008, 22:34
exact..acum poate sa piarda toate baloanele si sa alerge degeaba pe teren pana la sfarsitul carierei :)
valy
13th August 2008, 22:36
si incepem....
rayden
13th August 2008, 22:37
mijlocul nostru e rupt de realitate : lovin+petre = 0.toja nu e jucat si ciordel pierde toate mingiile. arthuro ma surprinde placut insa
stelis2`4ever
13th August 2008, 22:48
parerea mea...tiago gomes in locul lui ovidiu petre
sergiuku
13th August 2008, 23:05
Lovin nu are nici o treaba !
MIREL6RADOI
13th August 2008, 23:06
Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,HAI :steaua:
MIREL RADOI E UN ZEU.....
#Alex
13th August 2008, 23:08
Avem 2-1 pe Ali Sami Yen si voi comentati de Ov. Petre si Lovin. Nu va inteleg ...
ULTRAS STEAUA
13th August 2008, 23:09
Toja e pe langa momentan si are toate motivele, lovin la fel, Golanski greseste mai mereu.Ov.Petre pase aiurea pierde si el multe baloane...sper ca macar scorul sa ramana asa ca la bucuresti ne calificam :hubba
Dumitrescu.Daniel
13th August 2008, 23:09
Avem 2-1 pe Ali Sami Yen si voi comentati de Ov. Petre si Lovin. Nu va inteleg ...
Respekt Radoi&Zapata:yes:
Marius_Black
13th August 2008, 23:10
Sa speram ca macar o sa ramana rezultatul asa ...ce o sa ne calareasca turcii dupa pauza... Forza Steaua!!
bdcosmin
Bai, Galata e in ... galeata cu totul! La cati bani au investit bastanii aia, nu joaca mai bine ca Brasovul!
Hai, luati sabiile si... la lupta!
rayden
toja trebuie schimbat...se vede ca nu s-a acomodat + e in urma cu pregatirea fizica.
lovin e praf si ovidiu petre nu stiu daca rezista.
ciordel...parca golul l-a facut sa joace si mai mizerabil[daca se putea asa ceva~!?]
RADOI e zeu,ZAPATA e zeu, arthuro m-a impresionat in mod placut.
alter ego
13th August 2008, 23:12
Turcii ioc aparare. In mod normal mai dam 2 goluri dupa pauza.
Cat de tare a fost faza cu Banel de la mijlocul reprizei cand s-a trantit de 3 ori doar, doar o da tusierul fault :))
bothuman
13th August 2008, 23:14
care de aici ziceati ca plezneste banel 2 goluri? si cica mai da si o pasa de gol ...hai ca cine stie :ohoh:
Dumitrescu.Daniel
13th August 2008, 23:18
Bai, Galata e in ... galeata cu totul! La cati bani au investit bastanii aia, nu joaca mai bine ca Brasovul!
Hai, luati sabiile si... la lupta!
Nu joaca,dar din 3-4 pase si-au facut ocazie clara de gol.
Mabrick
13th August 2008, 23:22
Doamne fereste sa ne retragem,turcii vor egala,trebuie sa atacam altfel patim ca la boro
Rica25
14th August 2008, 00:10
Am emotii pt Steaua, nu sunt prea fericit pt jocul ei, dar Gradinescu e culmea...
,,Aoleuu Banele !":rofl:
Poate mai dam totusi un gol, fara sa primim unu...
rayden
14th August 2008, 00:13
cum dreaq mai pot unii "cunoscatori" de fotbal[aka mimi, militzica sau ciobanu'] sa sustina o asemenea nulitate de jucator, pe nume banel nicolitza...
valy
14th August 2008, 00:14
am scapat....s vedem returul...
stelis2`4ever
14th August 2008, 00:15
de cati ani ma uit eu la fotbal nu am vazut jucator la steaua mai paralel cu sportul asta decat nicolita...nu pot sa cred ca e titular...oricum...felicitari pt gol, dar tot cred ca neaga facea mai mare branza in meciul asta
MIREL6RADOI
14th August 2008, 00:15
Radoi e un zeu printre muritori.....
ag1313
14th August 2008, 00:19
A dat belitu un gol dar cred ca a striocat vre-o 5 . N-am vazut asa ceva. Sa dai centrarile numai in luna in pozitii in care esti singur singurel. Ii ia cineva mintile cand ajunge in preajma careului.
Dumitrescu.Daniel
14th August 2008, 00:19
de cati ani ma uit eu la fotbal nu am vazut jucator la steaua mai paralel cu sportul asta decat nicolita...nu pot sa cred ca e titular...oricum...felicitari pt gol, dar tot cred ca neaga facea mai mare branza in meciul asta
Taceti ma ca a facut un meci destul de bun...
Iti dau multa :uie: Lovine si cui te-a invatat sa fii asa "tehnic"
Fishu'
14th August 2008, 00:20
Palaria jos radoi, bv din nou dayro, banel..constant ca de obicei. Tot ce a fost diferit e ca in seara asta a avut loc acel procentaj de ~1% in care banel loveste mingea din voleu. Dar, constant firii lui, a confirmat, si a luftat magistral, a sutat mai mult decat paralel cu poarta si a alergat ca leu` 60 de metri, doar ca sa vada cum iese mingea afara. Felicitari pt gol!
rayden
A dat belitu un gol dar cred ca a striocat vre-o 5 . N-am vazut asa ceva. Sa dai centrarile numai in luna in pozitii in care esti singur singurel. Ii ia cineva mintile cand ajunge in preajma careului.
chiar crezi ca are asa ceva? ;))
stelista_yo
Toate ca toate, dar imi pun semne de intrebare la Laca.
Radoi, ca deobicei: CEL MAI BUN, cum zice si Danny.
Ramane ca atmosfera din Ghencea sa`i impinga pe jucatori spre al treilea an consecutiv de Liga
MihaiStelistuL
2-2 din pacate! in Ghencea sper sa ii batem si sa le aratam ca suntem mai buni
FORTZA STEAUA!!!
Rica25
asa este:yup:Sau cel putin in locul lui Toja, care era complet nepregatit pt un asemenea meci.
bothuman
14th August 2008, 00:21
banel fuge, munceste, insa cand e sa finalizeze sau sa dea o pasa se pancheaza
sa trecem peste acest moment organizatoric... jocul nu a fost prea bun.. sa zic acceptabil. puteam profita de apararea lenta a turcilor. multumiri lui lovin care nu a facut nimic si a mai stricat 2 faze foarte importante din care era foarte posibil sa se marcheze. galata... cum zicea hagi, au probleme financiare, in trecut au investit mult, si s-a cam terminat bugetul... turcii astia risipitori. bine ca e 2-2, eu ma asteptam la mai rau
MIREL6RADOI
Din avion s-a vazut ca galatasaray nu erau pregatiti fizic!Peste 2 saptamani....Trebuie sa-i calcam pe ochi!:gunsmilie:
crucificatoru
Radoi e un zeu printre muritori.....
Nu-i uita nici pe Dayro si Zapata
Aleks_777
14th August 2008, 00:22
Eu nu stiu ce cauta Radoi si Zapata la Steaua
De asemenea nu stiu ce cauta banel la Steaua...
Oricum, cred ca e echitabil rezultatul..am avut si noi momentele noastre, si au avut si ei momentele lor
Apararea noastra=una dintre cele mai bune din est
Apararea lor=ferfenita
Atacul nostru a fost cam slabut,al lor a mers struna in momentele favorabile lor...overall sunt relativ multumit de echipa
spernik
14th August 2008, 00:23
Ne calificam..Radoi cel mai bun!!!
Dumitrescu.Daniel
14th August 2008, 00:23
Nu-i uita nici pe Dayro si Zapata
Mi s-a parut ca a facut o mica greseala Zapata la golul 2 cred ca putea mai mult.
ghindoi
14th August 2008, 00:24
:yup:Sau cel putin in locul lui Toja, care era complet nepregatit pt un asemenea meci.
s a vazut asta clar, am jucat aproape un meci intreg in 10
inca mai are nevoie de acomodare si pregatire fizica
Rica25
14th August 2008, 00:24
Sa stii ca ai dreptate Aleks_777...La noi aparerea e de fier, iar atacul e in pom, la Galata e invers.
Oricum, cred ca ne calificam la Bucuresti, nu stiu scorul, dar cred in calificare. Forzza Steaua !
Dumitrescu.Daniel
14th August 2008, 00:25
De asemenea nu stiu ce cauta banel la Steaua...
Ce aveati ma cu acest jucator care macar munceste si incearca sa faca ceva.Pe lovin nu-l vezi ca ia faze clare de gol "la misto"?!?!?!?!
valy
14th August 2008, 00:26
Mi s-a parut ca a facut o mica greseala Zapata la golul 2 cred ca putea mai mult.
dap...la golul 2 a fost o lovitura p centrul portii, el s-a dus un pic mai asa...
Aleks_777
14th August 2008, 00:27
s a vazut asta clar, am jucat aproape un meci intreg in 10
inca mai are nevoie de acomodare si pregatire fizica
imi spui tu mie ca Banel a jucat pentru noi?
a jucat pt Galata si a marcat si un autogol
Cat despre golul 2, lovitura de cap a lui nonda a fost de la distanta prea mica...nu cred ca avea ce face Zapata, a reusit sa devieze putin mingea dar nu cred ca altcineva decat vreun Casillas ar fi aparat-o pe aia..
Nea Popa
14th August 2008, 00:30
Rezultat bun , meci echilibrat , Arda asta m-a impresionat ....noi am jucat destul de bine in defensiv ,sincer nu stiu ce au comentatori (Toja a jucat ,a incercat ,s-a zbatut ,a tinut de minge a pasat ) Goian a fost bun , pacat ca l-a al doilea gol l-a scapat putin din marcaz pe Nonda ...in rest meci extraordinar :respect: baieti ...Banele ,daca aveai si tehnica si viziune asupra jocului te apreciam toti si te laudam ...
valy
14th August 2008, 00:31
arda a fost cel mai al draq dintre toti....dar bine k s-a terminat
Boggy
14th August 2008, 00:31
Vrabiile negre au creierul mic... Dorele, pretentii?
Aleks_777
14th August 2008, 00:32
Ce aveati ma cu acest jucator care macar munceste si incearca sa faca ceva.Pe lovin nu-l vezi ca ia faze clare de gol "la misto"?!?!?!?!
...glumesti?
haide ma, daca aveam un mijlocas de banda bun in locul lui Banel castigam cu 5-2...n-ai vazut de cate ori a ajuns in pozitie buna ori de sut sau de centrare si a facut rahatu' praf?
Chiar si in meciu' asta in care Toja nu avea nici o relatie de joc dezvoltata s-a vazut clar ca e la kilometri peste balabanel...
gambler2u
14th August 2008, 00:33
E bun si egalu' asta. Problema e ca avem niscaiva sincope in aparare. Ne-a invartit Nonda ala cum a vrut el. Si doar am fost avertizati. Oricum, repet, bun si egalu'.
Jocul echipei a fost mediu cu unele sclipiri:
Radoi (rulz), Goian, Dayro - cei mai buni
Ghionea, Ov. Petre, Nicolita, Zapata, Petre Marin, Golanski/Nesu - mediu (poate unii nu vor fi de acord cu Nicolita dar a dat un gol si eu zic ca asta conteaza)
Arthuro, Toja (marea speranta), Tiago - mediocri (ca sa nu zic slabi)
Lovin - petarda serii.
Oricum ne asteapta un meci greu si in acelasi timp frumos, la Bucuresti asa ca veniti cu mic cu mare sa ii uimim pe turci cu galeria facuta pe stadionul nostru.
FORZZA STEAUA!!!
Dumitrescu.Daniel
14th August 2008, 00:33
...glumesti?
haide ma, daca aveam un mijlocas de banda bun in locul lui Banel castigam cu 5-2...n-ai vazut de cate ori a ajuns in pozitie buna ori de sut sau de centrare si a facut rahatu' praf?
Chiar si in meciu' asta in care Toja nu avea nici o relatie de joc dezvoltata s-a vazut clar ca e la kilometri peste balabanel...
NU glumesc am vazut doar un jucator cu adevarat penibil pe nume LOVIN!!!
Rica25
14th August 2008, 00:34
a tinut de minge
pai tinea de minge cand Steaua trebuia sa plece pe contraatac, dupa care pierdea mingea...E posibil sa fie un jucator valoros, dar a fost prea repede bagat in teren, si inca in primul 11.
Insa, daca Steaua dadea al 3-lea gol, nu cred ca apucau turcii sa-l dea pe al 2 lea.
stelis2`4ever
14th August 2008, 00:36
cred ca daca aveam un pic de noroc, astea 2 goluri puteau fi evitate...la primul gol, zapata a atins mingea si poate o fractiune de secunda sa fi ajuns mingea mai tarziu...nu luam golul, in schimb la golul 2 zapata s-a lasat jos si mingea l-a lovit in cap...daca il lovea mai din plin, o scotea. Oricum nu zice nimeni ca daca nu luam astea 2 goluri nu puteam sa luam altele, poate e mai bine asa.
sorin_g
14th August 2008, 00:41
Pacat, pe ultimul sfert de ora turcii erau lesinati, trebuia sa-i fulgeram.
Banel cu tot golul lui a fost jenant, a stricat situatii ideale de a inscrie.
Cel putin 2 sunt memorabile:
- ultima faza a primei reprize cand a centrat de parca il tintea pe Torje
- cand a patruns pe stanga (dupa un fault nesanctionat) si eram 3 contra 1, a bagat acel exterior fulgerator
In plus, le-a pus pe tava turcilor golul 2.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.