PDA

View Full Version : Revista Presei / 1 August

Gazeta Sporturilor
31st July 2008, 17:10
Fostul idol al tribunelor din perioada 2000-2004, Mihai Stere, a urmărit din galerie partida Braşovului din prima etapă şi susţine că la modul cum joacă FC Braşov, în acest moment, nu poate emite pretenţii în Ghencea.

"FC Braşov este şi va rămane echipa mea de suflet, de aceea mi-am dorit să văd baieţii la lucru. Am urmărit şi meciul de aseară al Stelei şi după părerea mea Braşovul nu poate obţine mai nimic in Ghencea. Chiar dacă au pierdut la Vaslui, Steaua este o echipa mare ce nu îşi permite să nu cîştige doua meciuri la rînd.

S-au nivelat valorile la nivelul primei ligi. Diferenţa de valoare între echipele de top şi cele considerate de pluton nu mai este aşa de mare, însa Steaua rămane o forţă, mai ales în Ghencea. Acum 3-4 ani cine scăpa cu două din Ghencea putea să fie fericit. Pentru braşoveni era mai bine ca Steaua să fi cîştigat la Vaslui. Braşovul a făcut un joc tactic perfect cu Urziceniul, însa în ultimele 30 de metri , echipa are mari probleme de exprimare. Eu consider că gîndurile celor de la FC Braşov zboară deja spre meciul din etapa viitoare de la Piteşti", a declarat Stere.

gsp.ro / 1 August 2008

Onlinesport.ro
31st July 2008, 21:30
Fostul manager general din Ghencea, Mihai Stoica, s-a aratat dezamagit de prestatia echipei sale favorite la Vaslui, dar pune insuccesul si pe valoarea vasluienilor.

"Hai sa vedem cate echipe din cele mari vor castiga la Vaslui. Poate nu vor pierde, dar de castigat ma indoiesc. Vasluiul a jucat foarte bine. Steaua a jucat modest. Poate acuza si faptul ca N'Doye nu a fost eliminat, dar nu stiu cat de mult se schimbau datele problemei. Tiago a demonstrat ca este un profesionist suta la suta, chiar daca nu a facut un joc foarte bun", a spus MM Stoica la Contraatac..

Actualul manager al Urziceniului l-a contrazis apoi pe Gigi Becali, care a spus ca Dica incetinea jocul Stelei. "S-a vorbit de faptul ca plecarea lui Dica ar putea mari viteza de joc a Stelei. El nu incetinea jocul, el il grabea pentru ca avea o rapiditate in executie", a comentat Stoica.

Referitor la propria sa echipa, Mihai Stoica s-a aratat inca o data dezamagit de ghinionul accidentarilor. "Suferim ca avem foarte multi jucatori importanti accidentati, 6 la numar. S-a accidentat pana si Dan Petrescu, e cu genunchiul paradit. E grav, grav! Matei s-a operat azi la Bologna. E incredibil ce au facut cei de la Bistrita. Cred ca au vrut sa faca economie la operatie", a afirmat oficialul ialomitenilor.

onlinesport.ro / 1 August 2008

Gazeta Sporturilor
31st July 2008, 21:50
nvitat la GSP TV, preşedintele Unirii Urziceni (fost manager la Steaua), Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Zapata pentru greşeala făcuta în meciul Stelei de la Vaslui.

"Până şi Petr Cech a greşit decisiv la Euro când a scăpat mingea în picioarele lui Nihat. Dacă nu era gol atunci, greşeala nu era aşa gravă. Aşa este şi în cazul lui Zapata. Lumea îl pune la zid, dar dacă nu se marca la acea fază totul era în regula. Alt lucru care mă deranjează la Steaua acum este toată tevatura care se face în jurul lui Dica. S-a tot vorbit despre el că încetinea jocul Stelei, dar n-am auzit un singur comentariu profesionist pe această temă. De fapt, Dica iuţea jocul la roş-albastrii, căci are o viteză de gândire şi de execuţie mult superioara fotbaliştilor din Liga 1. Dayro Moreno are cu totul alt profil decât Dică" a spus Mihai Stoica.

gsp.ro / 1 August 2008

Gazeta Sporturilor
31st July 2008, 22:10
Invitat la emisiunea Contraatac de pe GSP TV, Răzvan Lucescu, tehnicianul lui FC Braşov, a vorbit despre meciul ardelenilor de sâmbătă cu Steaua.

"Mi se pare normal să pregăteşti un meci doar la victorie, căci nimeni nu pregateşte o partidă pentru a o pierde. O înfrangere nu poate să-ţi aducă satisfacţii. Vom merge în Ghencea pentru a caştiga maximul de puncte, dar reuşita noastră depinde de foarte multe aspecte.
E clar că Steaua va face totul pentru a caştiga, căci i-ar fi foarte greu să plece cu un dezavantaj de 5-6 puncte faţă de principalele contracandidate la titlu după primele două etape. Rezultatul de ieri de la Vaslui crează o presiune uriaşă pe umerii roş-albaştrilor, iar această presiune este amplificată de suporteri şi de declaraţiile patronului Gigi Becali. Totul va depinde de modul în care vom şti noi să ignorăm iureşul lor de inceput, să avem încredere şi siguranţă. Există posibilitatea ca Steaua să-şi piardă luciditatea şi concentrarea, iar noi să profitam de asta".

Razvan Lucescu a vorbit şi despre situaţia lui Robinson Zapata:
"Un portar este supus greşelii. La el se vede cel mai uşor cand greşeşte, dar Zapata trebuie să aibă forţa de a merge mai departe. Un portar de valoarea sa nu-şi permite să stea să se gandească la ce a greşit. Orice fotbalist trebuie să fie pregătit să dea totul la faza următoare într-o partidă. Aşa este şi de la un meci la altul" a încheiat Lucescu Jr.

gsp.ro / 1 August 2008

Gazeta Sporturilor
1st August 2008, 02:30
"Vom face totul să câştigăm meciul din Ghencea. E o partidă de campionat, împotriva unui adversar dificil. Din punctul nostru de vedere, înfrângerea Stelei de aseară nu este lucrul cel mai bun pentru noi. Steaua va dori să se revanşeze", a spus Lucescu.

gsp.ro / 1 August 2008

Gazeta Sporturilor
1st August 2008, 02:30
Ilie Dumitrescu spune că se aştepta ca Steaua să nu joace la Vaslui cu aceeaşi dezinvoltură ca în amicalul de gală cu AS Roma. "Meciul de prezentare nu a fost concludent. Italienii au venit în excursie, nu am văzut nici un sprint din partea elevilor lui Spaletti. Era clar că steliştii vor primi la Vaslui o replică mult mai puternică", a spus el pentru stelisti.ro.

gsp.ro / 1 August 2008

Gazeta Sporturilor
1st August 2008, 14:10
După ce Gică Popescu a anunţat că nu va mai candida la preşedinţia FRF, Gigi Becali a declarat că nu acesta este pionul principal în scandalul de la FRF. Important este ca Mircea Sandu să plece, spune acesta. Finanţatorul Becali a recunoscut că preşedintele Federaţiei s-a implicat chiar şi în cazul "bricheta".

"Pe mine nu mă interesează Gică Popescu. Eu vreau să îl dau jos pe Mircea Sandu. Eu zic că este inadmisibil ca un preşedinte de Federaţie să conducă Comisiile. Chiar şi în cazul «bricheta». Ăia nu aveau curaj să dea o decizie fără implicarea lui Mircea Sandu. Eu aveam informaţia că preşedinţii de comisii s-au întîlnit pentru a se pune de acord asupra deciziei. I-a pus Sandu să se întîlnească pentru a nu se încurca cumva",

"La CAF, Florea trebuia să aprobe o decizie care era eronată şi a avut curajul de a trece peste Mircea Sandu. În cazul «bricheta», totul era acoperit de regulament" a spus Gigi Becali.

gsp.ro / 1 August 2008