View Full Version : Steaua - FC Brasov (2-1)
Cristi
30th July 2008, 23:20
http://www.suportersteaua.net/meciuri/brasov.png
Count down:
Bilete Steaua - FC Brasov
FC Steaua a stabilit preturile biletelor pentru partida cu FC Brasov, care se va disputa pe data de 3 august, incepand cu ora 21:00. Acestea vor fi puse in vanzare incepand cu ziua de vineri, 1 august si vor putea fi achizitionate pana pe data de 3 august, de la casele de bilete ale clubului. De asemenea, tichetele vor putea fi cumparate online inca de marti, 29 iulie, de pe www.bilet.ro si www.bilete.ro.
Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
FOTOLII – 50 LEI
TRIBUNA 0 – 30 LEI
TRIBUNA 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – 15 LEI
PELUZE – 5 LEI
Programul caselor de bilete de la stadionul "Steaua" este urmatorul:
Vineri, 1 august - 12:00 - 20:00
Sambata, 2 august - 12:00 - 18:00
Duminica, 3 august - 12:00 - 18:00
valy
30th July 2008, 23:23
am votat STEAUA, dar kred k pirdem iarsi....la cum am jukt azi...
Cristi89
30th July 2008, 23:26
Macar in Ghencea sa facem ceva ca in deplasare oricum suntem penibili de cativa ani.:imported_icon_ntz:
Clujeanu`
30th July 2008, 23:33
vom castiga meciu, daca jucam ca si la vaslui s-a dus campionatu la cfr sau rapid.
lucian_iasi
30th July 2008, 23:34
se joaca la Bucuresti..deci STEAUA-FC Brasov
meci de 1 solist
Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 23:35
Daca jucam asa toate sansele la un egal le avem de aceea am si votat asa.
ghindoi
30th July 2008, 23:41
sunt sigur ca nu va mai juca ca si acum si mai mult ca sigur ca vom castiga 2-0
ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 23:47
http://www.suportersteaua.net/meciuri/brasov.png
Count down:
se joaca la noi meciul, deci e Steaua - Brasov.
Cred ca luam meciu asta daca vin oameni la stadion.Avem neovie de suporteri.
LoMax8
30th July 2008, 23:52
Ne bat brasovenii din pacate...asta este!!!
Cristi
30th July 2008, 23:56
se joaca la noi meciul, deci e Steaua - Brasov.
f corect, scuze pentru greseala ... oboseala asta:imported_icon_ntz:
Multumesc!
eli.
31st July 2008, 00:14
sper ca Laca sa rupa niste capuri si sa vedem fotbal adevarat cu Brasov:hubba
Nea Popa
31st July 2008, 00:18
Castigam cu 2-0 sau 3-1 ,Dayro si Stancu printre marcatori . :fular_campionii:
roby_stelist4ever
31st July 2008, 00:48
In primul rand avem nevoie de un joc cu adevarat bun,si abia apoi cele 3 puncte.
Fortza :steaua: !
KosmyN
31st July 2008, 01:39
Daca Laca nu schimba nimic nici dupa jocul de la Vaslui, o sa avem meci greu si cu Brasovul.
Kingpin
31st July 2008, 10:04
n-a schimbat in aproape 10 luni si schimba in 3 zile? nu prea merge.
mazilinho2008
31st July 2008, 11:01
nu cred ca vom avea probleme cu brasovul
Wholigan
31st July 2008, 11:03
Lucescu e vreo 2 clase peste Hizo asa ca ar trebui sa nu dormim cu gandul ca "Jucam in Ghencea...".
bubutza
31st July 2008, 11:19
17 pana acum au votat ca Steaua nu va castiga... nu cred.... steaua va castiga ... dar chinuit tare.
JustMe
31st July 2008, 11:30
Eu nu mai votez ca de fiecare data cand votez iese prost indiferent ce votez :)
Wholigan
31st July 2008, 11:37
Cine e pe locul 14 aleoooooo aleoooooo. Sa vedem ce ne rezerva tragerea la sorti de maine, dar tare mi-e frica. Pe de alta parte, mai bine in UEFA cu echipa asta.
sorin2k
31st July 2008, 11:57
La ce ora sunt extragerile?
sergiuku
31st July 2008, 12:10
ii batem cu 1 - 0 :fular_steaua2:
MIREL6RADOI
31st July 2008, 13:39
[CENTER]http://www.suportersteaua.net/meciuri/brasov.png
PELUZE – 5 LEI
[/list]
Mult prea ieftin...as pune macar 15 ron la peluze.:751:
daca se vrea stadionu mai plin la un meci aperent nu f important e mai bine ca preturile biletelor sa fie mic.
15 ron x 2= 30 ron/luna.30 ron=6 pachete de tigari/luna sau 3 pachete de tigari si 5 beri /luna.Se poate renunta la aceste vicii?Nu ne zgarcim pe vicii..dar facem scandal pt un bilet la meciul STELEI..:wallbash:
Clujeanu`
31st July 2008, 14:06
daca se vrea stadionu mai plin la un meci aperent nu f important e mai bine ca preturile biletelor sa fie mic.
JustMe
31st July 2008, 14:08
La ce ora sunt extragerile?
Ora 13.00 si poti sa le urmaresti pe www.uefa.com
sorin2k
31st July 2008, 14:09
Merci, JustME.
4steaua
31st July 2008, 14:32
deci vom avea un meci extrem de dificil, ca mucescu junior vine cu multe complexe si frustrare stransa timp de mai multi ani contra noastra, dar cred totusi ca ii vom bate
ANTIDINAMO
31st July 2008, 16:50
Daca Laca nu schimba nimic nici dupa jocul de la Vaslui, o sa avem meci greu si cu Brasovul.
o sa-i bage pe surdu , neagoe si lovin !
mido
31st July 2008, 16:54
tu vorbesti serios acu sau e caterinca?
roby_stelist4ever
31st July 2008, 16:58
primii 2 is la echipa a II-a :p
ANTIDINAMO
31st July 2008, 17:05
primii 2 is la echipa a II-a :p
uita-te pe forum ca apar la echipa I-a !
se cer schimbari TREBUIE sa inceapa cu cei 3 titualri !
bend_it_like_banel
31st July 2008, 17:20
sa bage pe nevasta'sa, fin'su si pe cine mai vrea el. ideea e sa castigam si macar sa legam ceva acolo. ca deja nu mai pot avea pretentii sa facem spectacol cu o nou promovata, pe ghencea...
St3phano
31st July 2008, 17:21
:rofl: mai bine joaca unu de la galeria brasovului decat lesinatul de lovin
alexxx89
31st July 2008, 18:48
Ne bat brasovenii din pacate...asta este!!!
nu are cum pt ca Lacatus ii da clasa rasfatatului ala de razvan lucescu...
St3phano
31st July 2008, 19:40
bre, acuma pe toate posturilii, te iei de lacatus, da-o in fasole de treaba...zi de bine unde e threadul lui, in rest ot.
alexxx89
31st July 2008, 19:58
bre, acuma pe toate posturilii, te iei de lacatus, da-o in fasole de treaba...zi de bine unde e threadul lui, in rest ot.
ce ai bre ? nu am facut decat sa-i explic baiatului de ce batem brasovul..ai inteles?:751:
St3phano
1st August 2008, 13:25
mdea...cu ironii ieftine cu ajungem nicaieri...
ANTIDINAMO
1st August 2008, 20:18
dupa cum scriu astia in ziare si pe forum e clar ca STEAUA nu are rost sa se mai prezinte !:hubba
Nea Popa
2nd August 2008, 02:23
mdea...cu ironii ieftine cu ajungem nicaieri...
Nu a fost o ironie deoarece el nu il suporta deloc pe Lucescu (cel putin asta spune el `) si in + ia scris numele lu`Laca cu majuscule si lu Lucescu JR cu minuscule :))
troublebeast
2nd August 2008, 10:36
Cateva motive pt care Steaua nu a jucat nimic:
1. Steaua are un patron masochist, care pica de fraier in fiecare zi si culmea... ii place. Nu conteaza cat de prost pare si ca a ajuns bataia de joc a tuturor ziaristilor si protilor din fotbal, important e sa apara la tv. Asta e idealul lui in viata. "Baronul Munhaussen" a mancat cacat inainte de meciul cu Vaslui si ar amas cu el in gura, ca mai mereu dealfel.
A cumparat jucatori ieftini dar fara valoare sau chiar ia luat gratis. Nu cumva sa-i scada averea. Stati linistiti iese pe profit la Steaua.
2. Steaua are cel mai prost antrenor din istorie si culmea este inca sustinut de anumiti suporteri care nu pot gandi prea mult. Ca jucator nu trebuie sa gandesti prea mult (vezi Nicolita) asa a fost Lacatus ca jucator, toata stima ca jucator, dar ca antrenor nu are capacitatea mentala sa faca fata la Steaua. Noroc ca stie sa stea in genunchi cu gura cascata in fata nebunului, deaia inca mai e antrenor. Stati sa vedeti cum pregateste meciul cu Galata, sigur confratii lui de etnie Petre Marin si Nicolita o sa fie iar titulari, nu de alta dar sa nu se simta baietii discrimtinati si marginalizati. Nu intelege ca Nicolita e praf demult iar de cate ori joaca Petre Marin, Steaua ia gol.
3. Jucatorii stau numai cu gandul la transferuri la cluburi "mari" precum Catania si uita ca atunci cand au venit la Steaua erau neica nimeni.
MickaelC
2nd August 2008, 11:54
Ma indoiesc ca l-ai vazut pe Lacatus jucand, daca esti in stare sa spui de el ca nu gandea in teren.
Thrylos
2nd August 2008, 17:18
lasa-l ma ca habar n-are ce zice vorbeste si el sa treaca timpul.Auzi,Lacatus era la fel ca Banel pe teren.Nu imi mai mancam unghiile acum daca aveam un Lacatus pe teren in dubla mansa cu turcii.
alexxx89
2nd August 2008, 19:57
lasa-l ma ca habar n-are ce zice vorbeste si el sa treaca timpul.Auzi,Lacatus era la fel ca Banel pe teren.Nu imi mai mancam unghiile acum daca aveam un Lacatus pe teren in dubla mansa cu turcii.
Kapetanos mi se pare-n VANA!!!
Marius_Black
2nd August 2008, 20:53
Daca si ala mai e in vana...
roby_stelist4ever
2nd August 2008, 21:00
Daca si ala mai e in vana...
As merge pe mana lui Stancu :yes:
Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 22:42
Si mie la fel,numai ca trebuie sa mai lucreze la finalizare si ar fi un atacant bun.
O sa fie foarte naspa daca nu castigam cu Brasovul..vad ca deja CRApid conduce cu 1-0 la Constanta:((.
Diavolo_Dany
3rd August 2008, 11:57
Stie careva pe ce e transmis meciu ?? Ca m-am uitat la program antena1 , si nu e acolo .... am o presimtire proasta ca e pe Gsp ... si mie imi merge Gsp cu multi PURICI X(X(X(X
sergiuku
3rd August 2008, 11:59
mai bine zis in VAN !!!
Bogdanbibi
3rd August 2008, 11:59
pe gsp tv il da, pe antena dau un meci pe etapa (ieri au dat farul-rapid)
KosmyN
3rd August 2008, 15:26
Sunt curios sa vad ce tactica si cu ce echipa va aborda Laca meciul.
Sper sa fie cat mai plin stadionul, tinand cont de faptul ca meciul o sa fie televizat pe gsptv
cosminash_90
3rd August 2008, 15:29
La cum joaca , saracu' parca s-a injectat pe vana.:afro:
alex80
3rd August 2008, 16:20
mama lui de gsp...stie careva daca se poate vedea pe internet?
TheScouser
3rd August 2008, 16:22
Da, se poate pe cool-tv cu pluginul Sopcast (din păcate eu am ceva cu programul ăla şi nu îmi merge).
r0bb3n
3rd August 2008, 16:52
haideti fratilor pe stadion.. 15 ron la tribuna 2 daca nu ai chef sa stai in picioare..si 5 ron la peluza..
metroul circula pana in jur de ora 12 din cate stiu eu, ca sa evitati traficul cu masina privata..
ne vedem acolo
alexxx89
3rd August 2008, 17:05
mama lui de gsp...stie careva daca se poate vedea pe internet?
se pot vedea nos-stop
catalin.andronic
3rd August 2008, 17:15
mai presus de victoria din seara asta parerea mea e ca tribuna ar trebui sa-l convinga pe mirel sa nu plece pt doar un imprumut si sa constientizeze ca avem nevoie de el pt dubla ca galata.mai bine adulat in ghencea pt restul carierei la steaua decat un retur la inter.dupa aceea cu tot respectul pt el nu o sal mai vad titular la inter.
alex80
3rd August 2008, 17:21
Da, se poate pe cool-tv cu pluginul Sopcast (din păcate eu am ceva cu programul ăla şi nu îmi merge).
nush ce dreaq si mie sopcastul imi da numai erori...ferice de aia care-s din buc.
Dumitrescu.Daniel
3rd August 2008, 19:33
Se pare ca sunt niste modificari la echipa
Mijlocas stanga:Dayro M.
Atacanti:Arthuro,Neaga
crucificatoru
3rd August 2008, 19:36
Se pare ca sunt niste modificari la echipa
Mijlocas stanga:Dayro M.
Atacanti:Arthuro,Neaga
Mai rau decat cu Nicolita titular n-are cum sa fie :hubba ..da de unde ai informatia asta ca e prima oara cand vad asa ceva...pana acuma peste tot tziganul era titular :imported_icon_ntz:
lucian_iasi
3rd August 2008, 20:03
Zapata - Golanski, Rădoi, Goian, Petre Marin - Ovidiu Petre, Szekely, Tiago Gomes, Adrian Neaga - Dayro Moreno, Arthuro :yes:
crucificatoru
3rd August 2008, 20:08
Cred ca e cea mai buna echipa de care dispunem in momentul de fata... n-avem voie sa gresim in seara asta...ar fi ideal sa iasa si ceva spectacol sa ne reparam imaginea dupa meciul de la Vaslui..si totodata increderea in fortele proprii ...FORZA STEAUA!!
Dumitrescu.Daniel
3rd August 2008, 20:26
Mai rau decat cu Nicolita titular n-are cum sa fie :hubba ..da de unde ai informatia asta ca e prima oara cand vad asa ceva...pana acuma peste tot tziganul era titular :imported_icon_ntz:
Am vazut pe GSP tv
MickaelC
3rd August 2008, 20:29
Sper sa fi invatat lectia la Vaslui si sa nu mai intre cu figurile alea in cap pe teren. Probabil e ultima sansa pentru Neaga, ii doresc sa profite de ea pentru ca omul asta pune suflet aici.
MIREL6RADOI
3rd August 2008, 21:37
12tv.ro
aici o sa vad meciul.Incercati si voi.
crucificatoru
3rd August 2008, 21:53
Poftiiiiiiiim ????? LOVIN TITULAR?!?!?! Am scapat de un drac (Nicolitza) ...si am dat de tacsu???.. lovin si sarma la constructie?????....o da....bravo maestre lacatus....sa vad eu cu cine mama naibii construim in seara asta.....a da uitasem....mijlocu nostru e pus doar s distruga in rest avem tunuri in spate s bubuim mingile in fata....sa te fereasca sfantu sa nu batem in seara asta....
Dumitrescu.Daniel
3rd August 2008, 22:11
Pana acum joc de rahat.:coffee:
Ce arbitru...
:uie: Lovineeee
fmm de arbitru intr-una opreste jocul
Goool..noroc cu astea :D
Kingpin
3rd August 2008, 22:30
meci superb facut de baietii nostrii. bravo !!! daca jucam asa cu Galata sper sa avem o grupa usoara in cupa uefa.
valy
3rd August 2008, 22:33
1-0...goool DAYRO
crucificatoru
3rd August 2008, 22:39
noroc cu Stelica fara frica...oricum jucam penibil...n-avem nici o tactica nici o idee de joc....acelasi bulan care ne tine in viata...aproape ca-mi pare rau ca am dat gol pentru ca iar o sa ne mintim singuri ca jucam ceva....eu n-am vazut nici o tactica ...nici o idee de joc a antrenorului prin care s spargem defensiva brasovenilor...jocul nostru are 2 coordonate mari si late...scoaterea baloanelor in flancuri de unde aruncam centrari in careu..sau varianta scurtatura..bubuitul in fata pe varf...sa vedem cat ne mai tine bulanul asta.... offtopic...ce meci mishto au cainii cand nu-i televizeaza nimeniom eliminat din minutul 20 de la Medias plus 2 penaltiuri ;;)?...arbitreaza Corpodean cumva si nu stim noi?
MickaelC
3rd August 2008, 22:41
Nu imi amintesc ultima infrangere cu Stelea in poarta la adversar. Ce inseamna sa ai amintiri frumoase... :)
MIREL6RADOI
3rd August 2008, 22:50
Nu imi amintesc ultima infrangere cu Stelea in poarta la adversar. Ce inseamna sa ai amintiri frumoase... :)
=))=))
Cand naiba scapam de Lovinho Joga Bonito?!:wallbash:
alex80
3rd August 2008, 22:53
da...tare antrenor avem,jucam cu doi mijlocasi inchizatori acasa cu o nou promovata,noroc cu executia lui Dayro...
crucificatoru
3rd August 2008, 23:13
mda....sa-mi bag **** si in mortii masii de arbitraj....deja e penibil ce face kktu ala de aribtru... ...mishto...am luat si gol...:|
valy
3rd August 2008, 23:14
1-1.....si STEUA a dat in bara
sorin2k
3rd August 2008, 23:19
Sutul putea fi aparat. :|
Brigante
3rd August 2008, 23:24
Asta a baut apa dupa Carlos...
crucificatoru
3rd August 2008, 23:28
Mai jucam mult cu 2 inchizatori?? Ce draq asteptam...sa dea Lovinho gol?? Mai sunt 20 de minute si avem mare nevoie d victorie :|... cateii au batut cum au batut ...au facut 4 pcte..CFR conduce...cu 1 pct dupa doua etapa we can kiss the championship good-bye
Kingpin
3rd August 2008, 23:31
dupa cum ziceam, sa ne orientam spre niste obiective mai realiste. locul 5-6 si accederea in grupele Cupei Uefa.
Marius_Black
3rd August 2008, 23:32
Mai jucam mult cu 2 inchizatori?? Ce draq asteptam...sa dea Lovinho gol?? Mai sunt 20 de minute si avem mare nevoie d victorie :|... cateii au batut cum au batut ...au facut 4 pcte..CFR conduce...cu 1 pct dupa doua etapa we can kiss the championship good-bye
Hai ma nene fi serios...e foarte devreme inca..ai vazut anul trecut cate puncte avea avans cfr-ul si pana la urma n-au suflat titlul in penultima etapa...mai e mul de jucat stai linistit ;)
crucificatoru
3rd August 2008, 23:36
Hai ma nene fi serios...e foarte devreme inca..ai vazut anul trecut cate puncte avea avans cfr-ul si pana la urma n-au suflat titlul in penultima etapa...mai e mul de jucat stai linistit ;)
da...cu o singura precizare...anu trecut urmaream o sgura echipa...anu asta deja sunt 5-6 echipe tari care deja au 3 sau mai multe puncte in fata noastra..CFR,Dinamo,Rapid,Timisoara, Vaslui....asa ca avem mult de tras si jocu nostru nu e deloc incurajator.... si sa-mi bag ceva si in domnu Badea cu foarfeca lui cu tot...bn ca Stancu sta si freaca banca ca sa joace expiratul asta... avem nishte atacanti de tot kktul.... uite si Arthuro ne arata ce stie... exact atacantul de care aveam nevoie...bn ca Pepe Moreno nu era bun...am luat noi acuma jucatori de calitate...***ute-n gura de cioban cretin ...sa dea domnu sa crapi de nervi in seara asta
Kingpin
3rd August 2008, 23:39
Stancu nu e in lot. nu pot spune decat ca nea' Laca e redus mintal : Rada in locul lui Lovin, protejam rezultatul.
crucificatoru
3rd August 2008, 23:43
Stancu nu e in lot
oooo daaaaa
.... Stancu nu e in lot da in schimb joaca muratara asta de Arthuro titular care a stricat cel putin 3 faza pana acuma....e bn.....iar ultima schimbare e bomboane de pe coliva.... Lacatus ori e handicapat mintal... ori ciobanul a preluat total controlul....
valy
3rd August 2008, 23:44
e k draq....nu mai jukam nik...badea e cel mai ratangiu...
Brigante
3rd August 2008, 23:47
E bine ca rulam lotul... :yes:
crucificatoru
3rd August 2008, 23:48
Sa-i facem o statuie lui Dayro...sgurul fotbalist care il avem in lot...pacat ca se iroseste aici
MickaelC
3rd August 2008, 23:49
Bravo Dayro si Golanski. Enervant stil are Brasovul, era nedrept sa plece minciuna asta de echipa cu un punct.
Thrylos
3rd August 2008, 23:50
Bine ca am castigat.Echipa este insa departe de ceea ce trebuie sa fie daca vrem sa trecem de turci.
valy
3rd August 2008, 23:51
2-1....GOL ARTHURO din centrarea lui DAYRO!!!
ne-a salvat....greu...
Marius_Black
3rd August 2008, 23:53
spre bucuria noastra ne-am salvat iar cu un gol pe final...dar stam rau de tot...
Dumitrescu.Daniel
3rd August 2008, 23:55
Badea nu mai are treaba cu Steaua..Lovin mi-a placut cateva pase bune,iar Dayro cel mai bun.
JustMe
3rd August 2008, 23:55
sa fim sinceri, nu am jucat asa de rau, dar ratam foarte mult. Arthuro a inscris dar daca continua sa rateze cum a facut-o in acezst meci ar trebui lasat pe banca.
kpr4x
3rd August 2008, 23:56
Demisia Lacatus cel mai prost antrenor din istoria Stelei cu schimbarile de 2lei si 3 bani
Kingpin
3rd August 2008, 23:57
nu are demnitatea necesara sa isi dea demisia
MickaelC
3rd August 2008, 23:58
O gura de aer, fara 3 puncte azi eram intr-o situatie foarte grea. Inca un meci pe care o sa il uitam si care ne foloseste sa crestem. Mie mi se pare ca echipa s-a miscat mai bine ca la Vaslui si ca se incep sa se vada si ceva combinatii.
Apropo de contrazicerile cu jucatorii care nu sunt in stare sa invete, cum te chemi cand iei aceeasi tzeapa - faza fixa jucata rapid - de doua ori? Sau si la asta tot Lacatus e de vina ca nu i-a invatat la antrenament?
JustMe
4th August 2008, 00:00
Mi se pare ca la Dayro daca i se da libertate pe teren joaca extraordinar. sper sa fi observat si Lacatus asta in seara asta.
Rica25
4th August 2008, 00:01
mda, rau n-am jucat dar nici n-am stralucit. Cert e ca ratam ENORM ! Echipa pare sa joace din ce in ce mai bine, sa-l vedem si pe Toja ce stie.
Am citit in GSP acum cateva zile ca Becali nu e multumit de Arthuro si Kapetanos si doreste sa mai cumpere un atacant. Sper sa fie adevarat.
Oricum, Lacatus n-are nici o vina ca un jucator rateaza in fata portii. Arthuro pare ca joaca mai bine cu capul decat cu picioarele. Bine ca nu mai bubuim mingile... Cei mai buni jucatori : Dayro, Szekely, Golanski, chiar si Lovin.
Cristi89
4th August 2008, 00:02
Am revazut meciurile cu Urziceni si UTA din returul trecut... Habibou, Badea si acum Arhturo-sper sa nu ramana si el cu un singur gol marcat.:imported_icon_naugh
ghindoi
4th August 2008, 00:02
Demisia Lacatus cel mai prost antrenor din istoria Stelei cu schimbarile de 2lei si 3 bani
de ce nu te angajezi tu ca antrenor daca te crezi mai destept...
crucificatoru
4th August 2008, 00:03
Pe langa jocul nostru prost ... o alta constanta o reprezinta prestatia ****rasului de la centru...care a fost un mascarici in seara asta...o sumedenie de mingi date aiurea oaspetilor...semnalizari anapoda si tot felu de tertipuri din astea menite sa toace o echipa...am remarcat chestie asta si la Vaslui...toate astea in timp ce la ceva kilometrii distanta...in 10 minute se dicteaza 2 penaltiuri si se da afara un om.... presimt ca o sa avem probleme mari cu arbitrii anul asta multumita lui gigi care e persona non grata prin federatie in momentul asta...
Pro
4th August 2008, 00:05
Sa-i facem o statuie lui Dayro...sgurul fotbalist care il avem in lot...pacat ca se iroseste aici
si Szekely ce mai e? imi place enorm cum joaca...se vede dorinta...sper sa o tina tot asa si o sa ajunga departe...:pray:
Asta a baut apa dupa Carlos...
din cate imi amintesc si Khamutovski a avut primul an de exceptie, apoi incet-incet au aparut micile sau marile greseli...sper sa nu fie cazul si la Zapata!
mi-a placut cat de cat de Arturo(primul meci in care l-am vazut), poate ca daca i se va mai da credit cateva meciuri nu o sa mai rateze atat...
Szekely mi se pare dupa alta planeta...bataios, vitezist, stie cu mingea:soccer_h4h:
daca am avea un mijlocas central precum Janos nu am mai avea nicio problema!
MickaelC
4th August 2008, 00:06
Szekely a jucat bine, dar vreau sa vad realizari la el deja: pasa de gol macar.
Rica25
4th August 2008, 00:12
oare se poate daca Toja va juca bine, si va fi pe stanga, Dayro sa fie folosit in locul lui Arthuro ?:pray:
roby_stelist4ever
4th August 2008, 00:12
Odata cu meciul asta am inceput sa imi aduc aminte sentimentul pe care il traiam in sezonul trecut,cand ma rugam sa dam un gol din bulan prin minutu' 90 si ceva...
MIREL6RADOI
4th August 2008, 00:15
Cate si-o fi luat arthuro dupa ratarile din repriza a 2 a...s-a scos pe final!:))
ghindoi
4th August 2008, 00:15
oare se poate daca Toja va juca bine, si va fi pe stanga, Dayro sa fie folosit in locul lui Arthuro ?:pray:
cred ca va fi folosit mai mult ca al doilea varf sau la mijloc in locul unuia dintre mijlocasii centrali
Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 00:17
Mai bine il baga pe Kapetanos in locu` lu` Rica.
valy
4th August 2008, 00:18
mai bn in locul lui BADEA
kpr4x
4th August 2008, 00:36
de ce nu te angajezi tu ca antrenor daca te crezi mai destept...
bine ca nu esti tu antrenor ca lafel de prost erai .. cum e posibil ca un antrenor sa faca schimbare mijlocas -fundas in minutul 85 cind la 1-1 trebuia sa pastrezi rezultatul ??
sistem 1-6-3-1 e de necrezut intr`un meci cu fc brasov acasa in templul fotbalului si te chinui pina in min 90 sa bati ..
ghindoi
4th August 2008, 00:44
bine ca nu esti tu antrenor ca lafel de prost erai .. cum e posibil ca un antrenor sa faca schimbare mijlocas -fundas in minutul 85 cind la 1-1 trebuia sa pastrezi rezultatul ??
sistem 1-6-3-1 e de necrezut intr`un meci cu fc brasov acasa in templul fotbalului si te chinui pina in min 90 sa bati ..
asta e, ce sa fac si eu...
l-a introdus pe Rada ca sa aiba siguranta in aparare si l-a mutat pe Radoi la mijloc ca sa impinga mai mult jocul spre poarta brasovului, intentiile lui Laca au fost ofensive...
LoMax8
4th August 2008, 00:50
La 1-1 trebuia sa pastrezi rezultatul? Confunzi echipa.
1-6-3-1?
Unde ai vazut tu 6 fundasi bah?
Rada a intrat in locu` lui Lovin si Radoi a trecut la centru deci nu s-a schimbat nimic fata de 4-2-3-1 propus initial de Laca.
Te chinui sa bati? Ai auzit de noroc? Daca nu atunci uita-te la reluarea meciului CFR-Buzau scor 2-0 cu doua autogoluri ale buzoienilor.
Am avut 4 ocazii clare ca lumina zilei la Arthuro si am inscris o singura data. Inca 3 faze ale lui Ovidiu Petre dar suturile sale au fost pe langa. Trei ocazii la Dayro din care s-a inscris o data. O ocazie Neaga si una Szekely. Daca au mai fost nu-mi amintesc, posibil.
Ei au avut 2 ocazii si au inscris o singura data dupa o grava eroare de portar. Pot spune ca am avut noroc cu Stelea la primul gol dar n-am dus lipsa de ocazii.
ULTRAS STEAUA
4th August 2008, 01:04
Cu jocu' asta nu cred ca putem spera nici macar la grupele Uefa...echipa joaca fara orizont fara trasee, indicatii ofensive de nici o culoare.
Lacatus nu e un antrenor spontan, face schimbari eronate, incurca jocul...pase aiurea jucatorii joaca foarte incordati.Nu se vede siguranta in executii si nu se vad liniile de jucatori asa cum ar trebuii sa se vada la o echipa care are pretentii de liga campionilor.Atat timp cat lovin joaca la constructie.....si in acelasi timp are si indicatii defensive.
Plus ca nu poti sa te bazezi ca playmaker pe un jucator atat de tanar...
Ceea ce imi e foarte teama, e ca nici cu un antrenor nou nu mai putem redresa situatia acutala atat de repede pe cat ne-am dori.
Adrians
4th August 2008, 01:06
Ce se poate spune despre un meci in care cel mai bun jucator al nostru a fost Stelea ?
Ce se poate spune despre un meci in care in min 30 inca nu trasesem spre poarta ?
Ce se poate spune despre acest meci prin comparatie cu Farul - Rapid 0-2 de ieri ? In timpul meciului de astazi ma gindeam ca echipa din prima repriza avea doar 2 jucatori noi fata de anul trecut,deci teoretic nu se pune problema lipsei de omogenitate.Prin comparatie,Rapid care a jucat ieri in unele momente incintator, cred ca avea din vechiul 11 doar 5-6 jucatori.Cu alte cuvinte un antrenor nou plus jumatate din echipa fac spectacol si cistiga lejer 2 meciuri cu adversari cam de acelasi nivel cu cei intilnit de noi.
Care sa fie oare secretul ?!
jointu_ucigash
4th August 2008, 01:10
Care sa fie oare secretul ?!
1.Julio Cesar e jucator de CL. Arthuro, Kapetanos s.a.m.d. nu se stie daca sunt nici de liga 1 fruti freci.
2.Spadacio e si el destul de meserias, chiar daca nu vine de la o echipa mare. (La Nacional era insa vedeta)
3.Peseiro e mult peste Lacatus
3.Rrapid are o linie de mijoc inventiva, ofensiva si de calitate. Steaua are un mijlocas dreapta si cam atat. Aici e marea diferentza.
Taica Tereza
4th August 2008, 01:29
Rada a intrat in locu` lui Lovin si Radoi a trecut la centru deci nu s-a schimbat nimic fata de 4-2-3-1 propus initial de Laca.
Lomax, despre chestia asta vorbeam eu ca se putea face la Vaslui (cu Goian in locul ceasului, cu Radoi urcat la mijloc si cu Tiago mai prezent in jumatatea adversa.) Cum au iesit cei "2 playmakeri" din fata apararii, cum s-a iutit jocul si au aparut ocaziile de final si golul. Pana la urma e bine ca am castigat. E bine ca s-a jucat mai repede si pe jos (desi la 1-1 prin minutul 77 incepusera iar cu rachete din aparare direct pe varf). E rau ca echipa are o evolutie sinusoidala in timpul meciului, cand sus cand jos. E rau ca se joaca de multe ori pripit si dezordonat. Si e rau ca e atat de aproape meciul cu Galata.
A, era sa uit: e rau ca nimeni nu observa ca Badea e blocat si ca nu mai poate.
Urmeaza meciul cu Iasiul lui Popa. N-au jucat rau azi, dar Vasluiul chiar au echipa buna. Sa speram ca ne scuturam de ceea ce spune Mirel: "Acasa lei, afara mielusei" si reusim sa devenim lei peste tot.
E clar ca prin plecarea lui Mirel echipa o piarda si mai mult din luciditate. Acum am avea nevoie ca de aer de un mijlocas experimentat, de ambele faze, ceva gen Boloni de pe vremuri. Cu un astfel de om la mijloc sunt sigur ca jocul ar arata mult mai bine, pentru ca momentan avem prea mult elan si prea putina minte in joc. Timp ar mai fi de adus, problema e sa se si vrea asa ceva. Altfel, vom avea probabil un sezon sinuos si, cred, fara mari motive de satisfactie.
LoMax8
4th August 2008, 01:34
Lomax, despre chestia asta vorbeam eu ca se putea face la Vaslui (cu Goian in locul ceasului, cu Radoi urcat la mijloc si cu Tiago mai prezent in jumatatea adversa.) Cum au iesit cei "2 playmakeri" din fata apararii, cum s-a iutit jocul si au aparut ocaziile de final si golul. Pana la urma e bine ca am castigat. E bine ca s-a jucat mai repede si pe jos (desi la 1-1 prin minutul 77 incepusera iar cu rachete din aparare direct pe varf). E rau ca echipa are o evolutie sinusoidala in timpul meciului, cand sus cand jos. E rau ca se joaca de multe ori pripit si dezordonat. Si e rau ca e atat de aproape meciul cu Galata.
A, era sa uit: e rau ca nimeni nu observa ca Badea e blocat si ca nu mai poate.
Urmeaza meciul cu Iasiul lui Popa. N-au jucat rau azi, dar Vasluiul chiar au echipa buna.
bold- Uite ca a facut schema asta dar cu Rada si s-a trezit Nae s-o conteste fara judecata! Parca nicicum nu-i bine...iti amintesti ca am zis ca lumea o va considera mutare defensiva si-i va sari in cap daca face asa.
Vasluiul va fi o piatra tare pentru orice, numa daca se va da la o parte echipele bune vor avea meci usor cu ei. Pe ieseni ii batem daca inscriem repede si nu ne pripim. Cred ca vor juca exact ca si Brasovu` astazi, adica la egal, chiar daca joaca acasa.
Taica Tereza
4th August 2008, 01:42
Stii ce e nasol? Ca pleaca Mirel si alt inchizator de profilul lui nu prea avem (adik mobil si lider in teren). Galata au la mijloc jucatori scunzi si rapizi. Ne trebuia Mirel ca aerul in meciurile alea 2. Cu aia 2 de azi pe centru o sa fie greu la Istanbul. Tiago e asemanator ca spirit de sacrificiu, dar nu are maturitatea lui Mirel inca.
MickaelC
4th August 2008, 01:45
Din punctul asta de vedere, alt fundas in locul lui nu as aduce, dar un mijlocas la inchidere care sa fie mai bun ca Ovidiu Petre ar trebui sa ne cautam.
ULTRAS STEAUA
4th August 2008, 02:25
Din punctul asta de vedere, alt fundas in locul lui nu as aduce, dar un mijlocas la inchidere care sa fie mai bun ca Ovidiu Petre ar trebui sa ne cautam.
asta costa....peste 3 milioane:coffee:
KosmyN
4th August 2008, 03:57
E clar, dupa meciul din seara asta, prevad un sezon lung si anevoios.
Cu meciul din seara asta m-am convins si de ce arbitraje o sa avem parte in acest sezon.
Dupa asta urmeaza si chestia cu meci acasa impotriva unei echipe care prefera apararea si contraatacul, iar tu joci cu 2 inchizatori, iar la 1-1, CULMEA, nu renunti la sistem...
Chiar daca nu am jucat prost, e loc de muuuult mai bine, mai ales dinspre banca, unde daca primul 11 nu te surprinde, schimbarile sunt cu siguranta elementul surpriza, dar deh...daca Pedrazini a fost sa spioneze pe Galata...
ag1313
4th August 2008, 07:54
Stii ce e nasol? Ca pleaca Mirel si alt inchizator de profilul lui nu prea avem (adik mobil si lider in teren). Galata au la mijloc jucatori scunzi si rapizi. Ne trebuia Mirel ca aerul in meciurile alea 2. Cu aia 2 de azi pe centru o sa fie greu la Istanbul. Tiago e asemanator ca spirit de sacrificiu, dar nu are maturitatea lui Mirel inca.
Tiago e inca copil. Se vede ca a jucat la o echipa mica din Portugalia. Ii este frica sa-si asume raspunderea in momentele cheie si paseaza la altii . Am vazut faze de joc in care putea inainta cu mingea pe centru pentru a putea pasa mai bine spre varfuri dar pasa la benzi. SI am mai vazut momente in care il inconjurau adversarii si de frica sa nu paseze prost incerca sa dribleze . De altfel nu e singurul. Parca sunt tot timpul in contratimp cu faza de joc. S-au luminat spre sfarsitul jocului cand au inceput sa scoata mingea in partile in care benzile erau libere. De altfel asa au si venit golul si ultima faza de gol create de Moreno. S-a pasat in diagonala si Moreno a ramas singur singurel . O data i-a pasat lui Arthuro si asta a dat o placinta si a doua oara i-a pus-o milimetric pe cap.
Ocazii am mai avut garla dar asta datorita unui adversar slab. Jocul nu curge firesc. Nu controlam deloc pasele in 30 de metri pentru ca de multe ori le dam aiurea. Pase de 3-4 metri devin un efort supraomenesc pentru noi si nu inteleg de ce.
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 08:56
Aspecte pozitive :
-Echipa a fost agresiva in jumatate adversa profitand si de faptul ca-i avem in lot pe Dayro (super jucator) si alergaretul Szekely
-Fundasii au jucat bine cu un plus pentru Mirel si cu un minus pt Marin
-Ne-am creat multe ocazii de gol
Aspecte negative
- portarul la a doua gafa consecutiv
- echipa a atacat deseori haotic , mai mult pe improvizatie .
- nu avem atacanti care sa bage mingea in poarta . Badea e o gluma proasta , iar Arthuro e un mare ratangiu . Asta pe linga ca e un jucator mediocru cu multe preluari hilare
- Cuplul Petre-Lovin desi bun la recuperare , e prea lent pentru fotbalul modern . Deseori a fost depasit de raidurile brasovene . O sa fie paine buna de mancat pentru turci . Personal , imi plac mai mult mijlocasii centrali in genul Para , Lazar sau Ropotan . Stiu si altceva in afara de bagat alunecari . Ov Petre trebuie "cuplat" cu un astfel de jucator la mijloc , nu cu Lovinho
- la fazele fixe nu mai speriem pe nimeni . Am avut "o tona" de cornere si lovituri din preajma careului . Nu au adus vreun pericol pentru Stelea . Basca ca pe faza de aparare am fost neatenti la fazele fixe ale adversarului
- Echipa numai scurta nu a fost . Am jucat labartat pe tot terenul
Per total echipa ar fi in crestere de turatie fata de meciul cu Vaslui , dar mai este mult pina departe .
sorin_g
4th August 2008, 11:22
Mi se pare ca la Dayro daca i se da libertate pe teren joaca extraordinar. sper sa fi observat si Lacatus asta in seara asta.
Dayro NU a avut libertate pe teren, ci a fost mutat de Laca ba pe stanga ba pe dreapta ba in centru. A jucat extraordinar pentru ca e un jucator de superclasa, nu ca l-a lasat Laca sa pluteasca in voie, pentru ca NU a fost asa.
MIREL6RADOI
4th August 2008, 12:34
Din ce-am auzit,s-a renuntat la scooter- maria.Pentru doritori,am melodia care i-a luat locul Mariucai!:afro:
ag1313
4th August 2008, 13:04
Din ce-am auzit,s-a renuntat la scooter- maria.Pentru doritori,am melodia care i-a luat locul Mariucai!:afro:
Pai melodia e the white stripes - seven nation army. Are vre-o 3-4 ani vechime. Pe melodia asta a fost si prezentarea golului lui Plesan contra Germaniei in topul de pe Eurosport din luna respectiva..
LoMax8
4th August 2008, 13:07
Dayro NU a avut libertate pe teren, ci a fost mutat de Laca ba pe stanga ba pe dreapta ba in centru. A jucat extraordinar pentru ca e un jucator de superclasa, nu ca l-a lasat Laca sa pluteasca in voie, pentru ca NU a fost asa.
DAYRO A AVUT libertate in teren...mutatu` ala l-a facut singur!!!! Laca a schimbat doar Szekely-Neaga pe teren.
bend_it_like_banel
4th August 2008, 13:09
Pai melodia e the white stripes - seven nation army. Are vre-o 3-4 ani vechime.
e mel aia dar e un remix... (http://www.youtube.com/watch?v=QknZc74UuOA)
jointu_ucigash
4th August 2008, 13:10
chiar nu inteleg ideea asta cu mutatu jucatorilor de banda dintr'o parte in alta in timpu unui mewci. Mi se pare imbecila. Nu ca nu ii deruteaza deloc pe adversari, dar ii si zapaceste pe cei 2 care fac schimb de benzi. Stiu ca 0litza a facut primu miscarea asta si de atunci toti care au trecut pe la Steaua au facut'o, de parca ar fi dat vreodata rezultate.
bend_it_like_banel
4th August 2008, 13:13
chiar nu inteleg ideea asta cu mutatu jucatorilor de banda dintr'o parte in alta in timpu unui meci.
cam asa e. mai fac si altii din astea pe la case mai mari, dar acolo vorbim de cronaldo, robben, mancini sau quaresma si astia lovesc cam la fel de bine cu ambele picioare.
sorin_g
4th August 2008, 13:14
DAYRO A AVUT libertate in teren...mutatu` ala l-a facut singur!!!! Laca a schimbat doar Szekely-Neaga pe teren.
Nu ma contrazice aiurea, stiu ce am vazut.
Si am urmarit in mod deosebit asezarea celor 3 pe tot parcursul partidei.
LoMax8
4th August 2008, 13:15
chiar nu inteleg ideea asta cu mutatu jucatorilor de banda dintr'o parte in alta in timpu unui mewci. Mi se pare imbecila. Nu ca nu ii deruteaza deloc pe adversari, dar ii si zapaceste pe cei 2 care fac schimb de benzi. Stiu ca 0litza a facut primu miscarea asta si de atunci toti care au trecut pe la Steaua au facut'o, de parca ar fi dat vreodata rezultate.
Vezi ca IMBECILU` de Ferguson face asta meci de meci. Simplu! Schimbi benzile ca sa aiba picioru` de baza pe interior si sa se mizeze mai mult pe suturi in forta sau pase pe culoar decat pe centrari la cap.
Nu ma contrazice aiurea, stiu ce am vazut.
Si am urmarit in mod deosebit asezarea celor 3 pe tot parcursul partidei.
Tu probabil ai urmarit-o la TV eu am stat chiar cateva randuri mai sus de Laca si nu l-am vazut facandu-i semne lui Dayro in acest sens. Toata presa si lumea vede ca Dayro a fost Playmakerul nostru in ultimele doua meci deci evident libertate de miscare deplina. N-ai cum sa fi Playmaker daca n-ai libertate de miscare.
alter ego
4th August 2008, 13:17
:rofl: good one. M-am uitat special la el în prima repriză. Nu face altceva decât să stea lipit de tuşă, nu vine în centru când atacul e pe partea cealaltă, nu atacă centrarea, nu aleargă, pur şi simplu stă şi asteaptă mingea, ca şi când cineva ar putea surprinde o întreagă defensivă dându-i lui o pasă dintr-o parte în alta a terenului. Pâna la faza primului gol la care meritele îi revin lui Stelică :) nu jucase absolut nimic.
Iar la faza premergătoare golului celor de la Braşov chiar îi arătam cuiva cum stă Moreno şi se uită, deşi Rădoi respinsese mingea la 2-3 m în faţa lui. În schimb Roman preia nestingherit de nimeni că de, columbianul îşi aranja freza, aşează mingea pe piciorul corespunzător şi trage. Imediat cum intră mingea în poartă, Moreno se întoarce cu spatele şi o ia agale spre centru. Se pare că genul acesta de joc al numărului 10 care aleargă doar când mingea e la el e un laitmotiv la Steaua.
sorin_g
4th August 2008, 13:19
Vad ca a plecat Dica si vi s-a pus pata pe Dayro ca nu alearga.
Daca nici Dayro n-a fost senzational aseara, desi n-a jucat pe postul sau preferat, inseamna ca vorbim despre sporturi diferite.
Nea Popa
4th August 2008, 13:19
N-a schimbat Laca nimic ,mijlocasi laterali fac schimb de benzi , nu le cere Lacatus in timpul meciului...
Dayro joaca senzational dupa mine ,ar trebui sa faca schimb de nationalitate cu Arthuro ,cand vezi un jucator care te face din glezna ,care centreaza bine , suteaza bine ,se simte bine cand are mingea la picior ,nu se ascunde de minge ,fuge permanent cu 1-2 jucatori in spate ,stie sa iuteasca jocul ... :yes:
Vreau sa-i vad acuma pe cei care spuneau ca facem cel mult un egal` ,ca o sa jucam prost` ,ca o sa avem 2 suturi maxim pe poarta` ... ;)
ptr sorin_g ,am un foarte bun prieten din Bucuresti care in fiecare an are abonament la tribuna 0 sau tribuna 1 (numai stiu exact)si care ii vede perfect toate gestuculatiile si indemnurile lui Laca + ca-l vad si eu la pc
#Alex
4th August 2008, 13:21
Excelenta opinie. Propun sa il dam pe Dayro la schimb cu Roman.
sorin_g
N-a schimbat Laca nimic ,mijlocasi laterali fac schimb de benzi , nu le cere Lacatus in timpul meciului...
Tu de unde stii? Ai microfoane? :)):imported_icon_ntz:
rayden
si daca ar veni la Steaua messi, cred ca v-ati plange ca nu alearga [ aviz specialistii de pe forum].
alexxx89
4th August 2008, 13:27
offfff....aceiasi poveste ca sezonul trecut...nu avem ATACANT adevarat , nu avem mijloc de creatie, nu avem antrenor asta e clar....plus ca mai era sa pierd si 4 bastoane din cauza acestui "mare" antrenor care joaca cu 2 inchizatori pe ghencea cu o noua promovata care se axa pe aparare....:soccer_h4h:
Nea Popa
4th August 2008, 13:29
Normal ,cand vezi un jucator mult la minge care intra in combinatii si da pase geniale ,ti se pare ca nu alearga ,dar cand te uiti la sfr pe statistica ,o arunci pe jos ptr ca nu e in concordanţă cu ce iti doresti tu ....
alexxx89 ,poate nu te-ai uitat in primele 60 de minute la meci deoarece erai preocupat de " bastoane " , Brasovul a jucat bine ,dabea dupa egalare sa axat serios pe aparare (aparare in sensul secundar de baza al cuvantului la fotbal inseamna autobaza ,vezi Sorin Cartu,cand juca cu 5 fundasi dintre care 3 centrali ,cu 2 mijlocasi defensivi si cu 1 atacant reprofilat...)
bend_it_like_banel
4th August 2008, 13:31
ptr sorin_g ,am un foarte bun prieten din Bucuresti care in fiecare an are abonament la tribuna 0 sau tribuna 1 (numai stiu exact)si care ii vede perfect toate gestuculatiile si indemnurile lui Laca + ca-l vad si eu la pc
noroc ca-l vezi tu la pc mah :rofl: zii prietenului ala de sta pe langa lacatus sa-i transmita marelui antrenor ca ar fi cazul sa-si dea demisia. :sly:
alter ego
4th August 2008, 13:32
Dayro joaca senzational dupa mine ,ar trebui sa faca schimb de nationalitate cu Arthuro ,cand vezi un jucator care te face din glezna ,care centreaza bine , suteaza bine ,se simte bine cand are mingea la picior ,nu se ascunde de minge ,fuge permanent cu 1-2 jucatori in spate ,stie sa iuteasca jocul ... :yes:
Tu ai văzut prima repriză ?
Excelenta opinie. Propun sa il dam pe Dayro la schimb cu Roman.
Eu propun să te dăm pe tine la schimb cu un extraterestru mic şi verde care face mai puţină umbră pământului.
Nea Popa
4th August 2008, 13:33
noroc ca-l vezi tu la pc mah :rofl: zii prietenului ala de sta pe langa lacatus sa-i transmita marelui antrenor ca ar fi cazul sa-si dea demisia. :sly:
da ma prietene nu prind gsp si vad live online :boxing:
bend_it_like_banel
4th August 2008, 13:38
nu prind gsp si vad live online
wow! nu credeam sa exista asa ceva :hubba
ps: esti praf
oop
4th August 2008, 13:39
Tu probabil ai urmarit-o la TV eu am stat chiar cateva randuri mai sus de Laca si nu l-am vazut facandu-i semne lui Dayro in acest sens. Toata presa si lumea vede ca Dayro a fost Playmakerul nostru in ultimele doua meci deci evident libertate de miscare deplina. N-ai cum sa fi Playmaker daca n-ai libertate de miscare.
S-a vazut clar cum Dayro si Neaga au facut des schimb de locuri (stanga - centru),apropo de userul care ii reprosa lui Dayro ca statea lipit de tusa din stanga :doh:,iar Dayro si Szekely schimbau si ei benzile din cand in cand.Astea sunt indicatiile tactice ale lui Laca si nu cred ca tre sa ia o portavoce pt a le anunta.
Dayro are libertate de miscare in sensul ca nu e legat de picioare ca altfel are niste obligatii tactice care mi se par chiar evidente ...de exemplu,jucand ca mijlocas stanga,se retragea in ajutorul lui petre marin,fiind de multe ori in spatele fundasului sau statea lipit de tusa in asteptarea unei lansari ...
Asta e parerea mea si da,ea a fost formata vazand meciul de pe stadion :P
MIREL6RADOI
4th August 2008, 13:40
Noua melodie (http://rapidshare.de/files/40155080/026-mad_-_the_concert_medley_seven_nation-ministry.mp3.html) de pe stad.Steaua.Va lua locul Mariei,ca si sonerie pe celular!:))
troublebeast
4th August 2008, 13:43
Steaua joaca extraordinar, Domnul Gigi Becali este lUceafarul din loja ce vegheaza asupra razboinicilor Stelei, domnul Marius Lacatus e cel mai bun antrenor si CEL MAI MARE SIMBOL AL STELEI. Desigur astea sunt niste aberatii, dar e ceea ce avem voie sa postam pe acest site. Administratorii forumului sterg toate postarile care nu contin osanale la adresa conducerii Stelei. Ati ajuns si voi niste slugoi mizerabili. Ce-o sa faceti, o sa ne stergeti mesajele, o sa ne excludeti de pe forum dar n-o sa ne puteti niciodata inchide gura. Daca asta s devenit Steaua, o dictatura de cea mai injositoare speta, atunci nici nu mai vreau sa fiu parte a acestei mizerii.
#Alex
4th August 2008, 13:50
Eu propun să te dăm pe tine la schimb cu un extraterestru mic şi verde care face mai puţină umbră pământului.
Esti penibil. Sa comentezi la adresa mea cand o sa ma cunosti. :coffee: Oricum e o onoare pentru mine sa fiu bagat in seama de un antrenor de tastatura asa mare cum esti tu. Deci fii atent cum facem, il dam pe dayro la schimb cu roman, il zburam si pe ungurul ala de szekeli si il aducem inapoi pe romica si in atac jucam cu vali preluare magica. Sa nu uit, echipa incepe cu nicolita pe post de playmaker.
alter ego
4th August 2008, 13:58
S-a vazut clar cum Dayro si Neaga au facut des schimb de locuri (stanga - centru),apropo de userul care ii reprosa lui Dayro ca statea lipit de tusa din stanga :doh:,iar Dayro si Szekely schimbau si ei benzile din cand in cand.Astea sunt indicatiile tactice ale lui Laca si nu cred ca tre sa ia o portavoce pt a le anunta.
Dayro are libertate de miscare in sensul ca nu e legat de picioare ca altfel are niste obligatii tactice care mi se par chiar evidente ...de exemplu,jucand ca mijlocas stanga,se retragea in ajutorul lui petre marin,fiind de multe ori in spatele fundasului sau statea lipit de tusa in asteptarea unei lansari ...
O brother, ţie văd că îţi trebuie aduse argumente gen poze, filme sau chiar desene, căci cu vorbe e complicat de văzut imaginea de ansamblu.
Eu am zis că stă lipit, nu am precizat că-i place să o frece cu dreapta (bineînţeles mă refer la tuşa din dreapta) sau că-i place să o frece cu stânga (bineînţeles mă refer la tuşa din stânga).
Stă lipit, nu aleargă decât când mingea îi e pasată sau e evident că va urma să-i fie pasată şi de aceea se scoate din joc, fiindcă nu poţi să-i pasez unuia care stă la 1 m de out şi cu fundaşul în spate de la 20 de m, de altfel dacă ar exista o statistică cred că Moreno a primit majoritatea paselor de la fundaşi de bandă din spatele său, adică pase de 2-3 m care aglomerează jocul.
r0bb3n
4th August 2008, 14:02
Cine a fost la meci.. si stie melodia care a fost pusa pe stadion inainte sa inceapa meciul propriu-zis cu 5 minute inainte.. era o melodie house.. cu ceva influente rock..cica o formatie belgiana..ceva de genul..oricum mult mai tare decat Maria I Like it Loud.. asta s-a invechit!
oop
4th August 2008, 15:05
O brother, ţie văd că îţi trebuie aduse argumente gen poze, filme sau chiar desene, căci cu vorbe e complicat de văzut imaginea de ansamblu.
Eu am zis că stă lipit, nu am precizat că-i place să o frece cu dreapta (bineînţeles mă refer la tuşa din dreapta) sau că-i place să o frece cu stânga (bineînţeles mă refer la tuşa din stânga).
Prietene,daca antrenorul te pune sa joci pe benzile terenului,e clar ca tre sa cam stai "lipit" de tusa ... asta e fisa postului,nu poti sa freci menta prin centru terenului ca asa vrei tu ... In plus,nici eu nu am spus ca tu ai fi sugerat ca lui Dayro ii _place_ sa joace asa ci am spus ca e o consecinta a asezarii in teren.Putina atentie in citirea posturilor nu ti-ar strica.
Totusi,astept pozele,filmele sau desenele promise :yes:
Stă lipit, nu aleargă decât când mingea îi e pasată sau e evident că va urma să-i fie pasată şi de aceea se scoate din joc, fiindcă nu poţi să-i pasez unuia care stă la 1 m de out şi cu fundaşul în spate de la 20 de m, de altfel dacă ar exista o statistică cred că Moreno a primit majoritatea paselor de la fundaşi de bandă din spatele său, adică pase de 2-3 m care aglomerează jocul.
Nu poti avea pretentia ca omul sa fie perfect.Vad ca gasesti o gramada de defecte celui care practic ne-a adus chinuita victorie de aseara.Tine cont ca el este unul dintre putinii care stiu sa faca o preluare klumea,sa paseze si sa isi scoata adversarul din joc.Am vazut in dese randuri cum reusea sa joace baloane trimise aiurea de coechipieri si cum a creat si alte faze de poarta ratate cu seninatate de arthuro & co.
De asemenea,tine cont ca el este "fortat" sa fie un fel de playmaker cand el este un varf veritabil.
JustMe
4th August 2008, 15:37
Asta vroiam sa zic ca sper ca Lacatus si-a dat seama ca joaca bine daca il lasi sa "pluteasca in voie", avand in vedere randamentul bun pe care l-a dat pe toate pozitiile jucate.
PS. Alter_Ego daca zici ca Dayro nu a jucat bine aseara, inseamna ca te pricepi la fotbal cat ma pricep eu la cititul in stele.
LoMax8
4th August 2008, 16:08
Asta e si a mea si am vazut meciul tot de pe stadion!!!
alter ego
4th August 2008, 18:30
PS. Alter_Ego daca zici ca Dayro nu a jucat bine aseara, inseamna ca te pricepi la fotbal cat ma pricep eu la cititul in stele.
Îmi cer scuze dacă nu mă pricep, eu credeam că fotbal e un joc simplu de echipă , unde cei care greşesc mai puţin sau au mai multă inspiraţie câştigă. Dar acum că dumneavoastră aţi pus totul într-un context cosmic (astral) încep să-mi dau seama că de fapt totul e mult mai complex. Realizez în momentul de faţă că pentru a ajunge la nivelul dumneavoastră de comprehensiune asupra fenomenului trebuie să urmez o facultate.
Prietene,daca antrenorul te pune sa joci pe benzile terenului,e clar ca tre sa cam stai "lipit" de tusa ... asta e fisa postului,nu poti sa freci menta prin centru terenului ca asa vrei tu ... In plus,nici eu nu am spus ca tu ai fi sugerat ca lui Dayro ii _place_ sa joace asa ci am spus ca e o consecinta a asezarii in teren.Putina atentie in citirea posturilor nu ti-ar strica.
Prietene, parcă ai fi turc (oi fi rudă cu ciumpalacu de la dinamo). Poate citeşti şi tu postul de-a întregulea, nu selectiv. Eu am zis că stă lipit de tuşă tot timpul, nu intră în centru când trebuie, nu alergă suficient de mult. Toată şmecheria în a sta lipit de margine e să foloseşte întreagă lungime a terenului pentru a întinde o apărare aglomerată şi a pătrunde cu uşurinţă prin spatele fundaşilor centrali venind din lateral înspre centru, or dacă Moreno s-a îndrăgostit de tuşă nu prea mai are niciun farmec ideea.
JustMe
4th August 2008, 18:50
alter_ego esti funny.... Lasa ca o sa cresti tu mare si o sa ne bati pe toti de aici care te suparam :boxing:
Taica Tereza
4th August 2008, 21:39
:rofl: good one. M-am uitat special la el în prima repriză. Nu face altceva decât să stea lipit de tuşă, nu vine în centru când atacul e pe partea cealaltă, nu atacă centrarea, nu aleargă, pur şi simplu stă şi asteaptă mingea, ca şi când cineva ar putea surprinde o întreagă defensivă dându-i lui o pasă dintr-o parte în alta a terenului. Pâna la faza primului gol la care meritele îi revin lui Stelică :) nu jucase absolut nimic.
Iar la faza premergătoare golului celor de la Braşov chiar îi arătam cuiva cum stă Moreno şi se uită, deşi Rădoi respinsese mingea la 2-3 m în faţa lui. În schimb Roman preia nestingherit de nimeni că de, columbianul îşi aranja freza, aşează mingea pe piciorul corespunzător şi trage. Imediat cum intră mingea în poartă, Moreno se întoarce cu spatele şi o ia agale spre centru. Se pare că genul acesta de joc al numărului 10 care aleargă doar când mingea e la el e un laitmotiv la Steaua.
Pai avand in vedere ca l-ai citit atat de bine, cred ca ar trebui sa-i spui lui Lacatus ideea asta, pentru ca asa fotbalist lenes n-are ce cauta in echipa noastra de muncitori calificati, gen Banel, Lovin si O.Petre.
Nu conteaza ca mai toti de aici au vazut altceva. Nu prea avem toti ochiul tau fin. Chiar si parerea lui Lucescu jr ("Dayro Moreno a fost omul care a decis meciul. Nici acum nu-mi explic pe unde a centrat la golul lui Arthuro, pentru ca Senin era langa el. Pur si simplu mingea aia mi-a ocolit fundasul si a aterizat pe capul atacantului. E un jucator extraordinar." - emisiunea "Zona Verde") paleste in fata argumentelor tale. Sa speram ca a observat si jiji ceea ce ai vazut tu si se pregateste acum sa-l transfere pe Robinho.
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 22:52
Dayro a jucat foarte bine in meciul cu stegarii . Pacat ca ceilalti coechipieri nu-l inteleg . Poate pt ca prea au fost obisnuiti cu turca in ultimii 2 ani si se vindeca mai greu de boala asta crunta a jocului la intimplare
alter ego
4th August 2008, 23:35
Multă lume cu probleme pe aici.
Eu spun că Moreno nu aleargă şi nu intră în centru când trebuie, iar ei într-o logică moromeţiană perfectă o ţin una şi bună că Badea nu ştie să facă o preluare. Eu spun că Moreno se scoate prin poziţionare de multe ori din joc, ei îmi spun că Lovin e habarnist, eu scriu ce-am observat aseară la Moreno, ei se dau cu fundul de pământ că sunt un "antrenor de tastatură", nu ştiu, am scris eu că are trebui să jucăm în sistem 3-1-4-5 sau că ar trebui să verticalizăm ?
În final, inevitabil, se vine cu argumentul suprem: "Noi care e mulţi a văzut că băiatul e world class talent, iar tu baţi câmpii, căci noi e mulţi şi d-aia are noi dreptate, plus că aşa zice şi Lucescu jere" Cum care Lucescu ? Băiatul ăla care a fost un portar de mare valoare şi acum când e antrenor a văzut în Stela salvatore della patria pentru FC Brasov. Adevărul că şi mie mi se pare omul potrivit pentru a fi citat într-o discuţie despre meciul de aseară.
P.S. JustMe, micuţele, nu ştiu despre celalte persoane de pe forum, dar pe tine dacă am ocazia sigur te bat cu cureaua de la ceas:console:
Cristi89
4th August 2008, 23:42
Lasa ca o sa reintre Banel ca ala alearga , nu e "circar" ca alde Dayro.:biggrinthumb:
Taica Tereza
4th August 2008, 23:56
Pai problema e ca Lucescu jr chiar e un antrenor cu rezultate (in Liga 1 si in Europa), un antrenor care a construit echipe bune peste tot pe unde a fost. Omul chiar isi cunoaste meseria. Deci cred ca poate fi privit cu mai multa incredere decat un "intelept" ca tine patruns de importanta propriei persoane si de flatulentele din cap.
Dayro nu o fi iesit in margine de capul lui, o fi primit ceva indicatii de pe banca sa joace acolo. Si cum Neaga a jucat mai in centru nici nu cred ca trebuia sa intre prea des acolo. Daca tot te-ai uitat numai la el tot meciul inseamna ca ai vazut ca a facut schimb de benzi cu Szekely (probabil tot la indicatiile de pe banca, asa cum schimba si cu Mendoza sezonul trecut), si ca in repriza a2a a centrat la gol de pe partea dreapta dupa ce incepuse meciul pe partea stanga.
"Moreno se scoate prin pozitionare din joc". Se cam scoate cu cate un gol sau o pasa de gol. Esti tare, tine-o tot asa.
jointu_ucigash
5th August 2008, 00:48
În final, inevitabil, se vine cu argumentul suprem: "Noi care e mulţi a văzut că băiatul e world class talent, iar tu baţi câmpii, căci noi e mulţi şi d-aia are noi dreptate, plus că aşa zice şi Lucescu jere" Cum care Lucescu ? Băiatul ăla care a fost un portar de mare valoare şi acum când e antrenor a văzut în Stela salvatore della patria pentru FC Brasov.
hai bre, nu mai incerca sa faci tu pe dăşteptu' p'aici ca batzi campii rau de tot. Ori ai boala contrazisului, ori esti masochist iti place sa se ia lumea de tine
PS: Mai e o varianta: NU STII FOTBAL, fara suparare.
mido
5th August 2008, 01:44
It's bird, It's Plane, It's Super" alter emo".... Se pare ca a aterizat pe pista un adevarat academician si filosof al fotbalului romanesc, in sfarsit s-a nascut un adevarat talent mai bine spus geniu al acestui mister pe nume fotbal, un viitor cornel dinu, ce are mari sanse chiar sa-l intreaca in aberatii si in fictiuni spartane...
Acu serios baiatu asta cred ca este baditza al nostru iar acu incearca sa-si ridice moralul dupa evolutia contra brasovului...
Ma baiatule mai usor cu atitudinea asta agresiva ca iti pocnesc venele de la ceafa...
ANTIDINAMO
5th August 2008, 10:07
Dayro a jucat foarte bine in meciul cu stegarii . Pacat ca ceilalti coechipieri nu-l inteleg . Poate pt ca prea au fost obisnuiti cu turca in ultimii 2 ani si se vindeca mai greu de boala asta crunta a jocului la intimplare
TOTUSI exista sanse de vindecare pt turca ! si daca Toja se va integra iar Stancu va fi folosit pe un post in care da randament ....
TheScouser
5th August 2008, 20:18
Răzvan Strălucescu: "Sunt mândru că m-au huiduit steliştii"
Tehnicianul celor de la FC Braşov, Răzvan Lucescu, spune că atitudinea ostilă pe care suporterii Stelei au avut-o la adresa sa şi a întregii echipe îl face demonstrează că gruparea nou-promovată este o echipă de temut.
"Recunosc, am fost întâmpinat cu foarte mare ostilitate în Ghencea, dar pot spune că sunt mândru de asta. Înseamnă că adversarii se tem şi că sunt conştienţi că reprezint un real pericol, iar echipa mea la fel. Nu are de ce să mă supere un astfel de comportament din partea fanilor echipei adverse şi nici din partea antrenorilor sau oficialilor de la alte echipe. Eu îmi văd de treabă şi mă bucur că pot stârni astfel de reacţii. E important ca lumea să nu te ignore, iar eu consider că prin ceea ce am făcut la FC Braşov, adversarii au de ce se teme", a spus Lucescu.
Tehnicianul a vorbit şi despre următoarea partidă din campionat, contra celor de la FC Argeş.
"Cred că după primele două etape, în care am câştigat cu Unirea Urziceni, o echipă cu o apărare extrem de bine organizată, şi am fost la un pas de a scoate un punct şi din Ghencea, avem acest drept, de a merge la victorie în orice meci. Ne ştim lungul nasului, nu spun că tragem la campionat, dar un lucru e clar, că formăm o echipă care încet-încet îşi va câştiga respectul adversarilor", a spus Lucescu. :laugh::laugh::mfr_lol:
prostport
jointu_ucigash
5th August 2008, 20:24
foarte tare omu' !:afro: A zis'o bine.
Raul_07
5th August 2008, 23:02
Eu sincer il admir ca Antrenor pe Razvan Lucescu mi-ar place daca ar veni la Steaua pentru ca la Rapid cu o echipa modesta ca si la Brasov a obtinut performante modeste.As vrea sa-l vad antrenor la noi si e si genul care rezista sub presiune ganditiva ca o lucrat cu unicul copos care punea presiune la vremea aia mai mare decat pune jiji pe Laca acuma.
St3phano
5th August 2008, 23:16
yooo, terminati-va cu tampeniile gen un muce la Steaua!
Thrylos
6th August 2008, 01:40
macar sa fie mucul ala mare...
St3phano
6th August 2008, 11:43
ba mai bine hai sa nu!
:offtopic:
Wholigan
6th August 2008, 11:50
Eu sincer il admir ca Antrenor pe Razvan Lucescu mi-ar place daca ar veni la Steaua pentru ca la Rapid cu o echipa modesta ca si la Brasov a obtinut performante modeste.As vrea sa-l vad antrenor la noi si e si genul care rezista sub presiune ganditiva ca o lucrat cu unicul copos care punea presiune la vremea aia mai mare decat pune jiji pe Laca acuma.
"placea"...
Ce e aia presiune ganditiva???
Oricata presiune punea Copos pe Luce Jr, nu ii impunea echipa, ceea ce jiji face. Lucescu Jr o sa fie antrenor la Steaua cand o fiu eu abonat la rapid.
4steaua
7th August 2008, 00:19
in mod sigur il injuram pe muce junior de bun antrenor ce:)) nu mai pot de ras:))e doar o cioara care daca nu-l suna pe tac-su sa se planga si sa mai dea putin in noi nu se simte bine. desi cica sa nu zici niciodata niciodata, asta CLAR nu va antrena NICIODATA STEAUA BUCURESTI!!!are aceleasi sechele ca si seniorul, are impresia ca daca mai plange putin in fata camerelor vai ce sensibil e el domne si noi niste brute
hai ma lasati cu cioara asta infecta, ca sa-l citez pe laca ":cenzurat: mortii matii de tigan imputit":))
MIREL6RADOI
7th August 2008, 00:21
Moni,pe stadion nu esti asa :imported_icon_mad22 ....
4steaua
7th August 2008, 00:31
n-ai fost niciodata langa mine la un meci cu timisoara:)))
roby_stelist4ever
7th August 2008, 01:52
n-ai fost niciodata langa mine la un meci cu timisoara:)))
Ii "simpatizezi" tare pe Iancu si pe compania de la FC Muisoara.:)) Oare cu Borcea,Copos,Taher si Muresan e la fel?:)) :))
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.