View Full Version : Parcare - stadion
blue-ice
30th July 2008, 13:42
Salut,
mi-am achizitionat pentru al doilea an consecutiv un abonament la tribuna 0.Si din dorinta de a nu mai lasa masina la cuca macaii tot incerc sa sun la clubul Steaua si sa aflu cum fac sa intru cu masina in parcarea stadionului. Chestia asta se intampla de, cred ca 1 luna. Si de o luna domnul Argaseala - are chestii mult mai importante de facut, e plecat din tara, da cu matura prin aleea Alexandru...etc...
Iar primul meci acasa e Duminica.
Organizare mai jalnica ca la clubul asta nu am vazut pe nicaieri.:751::751:
KosmyN
30th July 2008, 15:15
Din cate stiu, de 2-3 ani incoace, acces in parcarea stadionului au doar cei cu abonamente la fotolii sau la loje, sponsori, etc.
Inainte se puteau cumpara legitimatii de acces in parcare, indiferent de zona unde aveai abonament.
alexxx89
30th July 2008, 15:37
Din cate stiu, de 2-3 ani incoace, acces in parcarea stadionului au doar cei cu abonamente la fotolii sau la loje, sponsori, etc.
Inainte se puteau cumpara legitimatii de acces in parcare, indiferent de zona unde aveai abonament.
un club ca steaua sa nu aiba deloc parcare pentru suporteri e de rasul curcilor eu nici nu mai veneam deloc mai ales sezonu trecut cand nu te mai lasa nici cu umbrela cu toate ca ploua afara si stadionu nu e acoperit...si ce vroiau sa stea suporterii 2 ore plouati? ce amatori capete seci in conducere...sa stea ciobanu si argaseala in conditiile astea le convine?
blue-ice
30th July 2008, 16:30
mi se pare aiurea pentru ca e parcarea aia dintre tribuna 0-1 si peluza unde sta galeria, la fiecare meci goala. Si eu parchez aiurea pe strazi pe acolo si o gasesc ba zgariata, ba fara oglinzi.
Si nici macar nu vreau sa intru gratis - sa imi puna o taxa - dar sa o puna o data nu sa se gandeasca pana la mijlocul sezonului.
KosmyN
30th July 2008, 16:43
Ai perfecta dreptate, dar din pacate noi oamenii simpli nu beneficiem de astfel de favoruri. chiar daca am fi dispusi sa platim pt ele.
steauaclub.tk
30th July 2008, 18:28
La parcarea de la oficiala stau decat bastanii. :) Campul ala din spatele Peluzei Nord numai parcare nu e, nu stiu cum i-au pacalit pe astia de la UEFA. La fiecare meci e ditamai nebunia acolo, ma mir ca nu a fost nimeni lovit.
adi_lazar
4th August 2008, 12:21
Blue-ice, daca afli, zi-mi si mie , te rog. Aici sau pe private, merci. Aseara la meciul cu Brasovul am asteptat aproape 1 ora dela terminarea jocului pt a iesi din parcarea de langa casele de bilete :(.
blue-ice
5th August 2008, 15:56
la meciul cu brasov am parcat pe o straduta laterala - ince nedescoperita cred de suporteri. In dreapta stadionului - a doua straduta - e pustie.
Iar la meciul cu Brasovul alta problema - cu 15 minute inainte sa inceapa meciul la intrare erau deschise numai 2 porti - iar controlul era facut de 3-4 agarici (cred ca ii luasera de la juniori si ii bagasera acolo). Noroc cu jandarmii ca au mai dechis 2 porti si am intrat mai repede - ca altfel mai stateam acolo juma de ora. Cica organizare de club profesionist....
Wholigan
5th August 2008, 16:18
la meciul cu brasov am parcat pe o straduta laterala - ince nedescoperita cred de suporteri. In dreapta stadionului - a doua straduta - e pustie.
Iar la meciul cu Brasovul alta problema - cu 15 minute inainte sa inceapa meciul la intrare erau deschise numai 2 porti - iar controlul era facut de 3-4 agarici (cred ca ii luasera de la juniori si ii bagasera acolo). Noroc cu jandarmii ca au mai dechis 2 porti si am intrat mai repede - ca altfel mai stateam acolo juma de ora. Cica organizare de club profesionist....
M-as foaaaarte mira sa nu stie baietii toate stradutele. Eu unul stiu ca am parcat pe toate de pe o raza de 500m de la stadion, si sunt oameni care vin de mult mai multa vreme la stadion, decat mine.
Ideea de baza e sa vii cat mai repede la stadion.
steauaclub.tk
5th August 2008, 20:59
Cred ca mai usor este sa lasati masinile ceva mai departe de stadion si mergeti pe jos pana la ele. Face bine la sanatate. Sau sa nu mai veniti deloc cu ele, ca sa prospere si taximetristii. :P Oricum, locurile care sunt ar putea sa fie mai bine organizate.
Norocul meu ca ajung in Ghencea pe jos.
St3phano
6th August 2008, 11:48
La parcarea de la oficiala stau decat bastanii. :) Campul ala din spatele Peluzei Nord numai parcare nu e, nu stiu cum i-au pacalit pe astia de la UEFA. La fiecare meci e ditamai nebunia acolo, ma mir ca nu a fost nimeni lovit.
cand se fac abonamente, se pot luat si permise pentru parcarea de la oficiala.
aglomeratia, incompetenta si tiganeala is altceva.
Adrians
6th August 2008, 12:56
Eu va recomand parcarea de la Billa.Pazita,gratuita si mai faci si putina miscare.Singurul dezavantaj este ca trebuie sa ajungi acolo cu minimum o ora inainte de inceperea meciului.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.