PDA

View Full Version : Revista Presei / 28 Iulie

Onlinesport.ro
27th July 2008, 15:00
Fostul atacant al Stelei, Gabi Balint, este de acord ca Dayro Moreno sa poarte tricoul cu numarul 10, pe care l-a purtat si el timp de 8 ani, intre 1982 si 1990. Balint a vorbit si despre achizitiile Stelei.

"Dayro Moreno este numarul 10 de care avea nevoie Steaua. A stiut sa joace dintr-o atingere, a stiut sa si dribleze, sa patrunda in forta, a stiut si sa finalizeze. De el avea nevoie Steaua", a comentat Gabi Balint la Liga lu' Mitica.

Fosta glorie a Stelei a vorbit si despre ceilalti jucatori, evidentiindu-l in special pe tanarul Razvan Ochirosii. "Se spunea ca Steaua nu are mijlocas stanga. De cand a intrat Ochirosii, viteza de joc a crescut, s-a centrat mult de pe partea stanga. Din pacate, cu tot respectul pe care i-l port lui Banel pentru efortul depus, nu mai are loc la Steaua", a opinat Balint.

Gabi Balint s-a referit apoi la noile achizitii ale Stelei. "Janos Szekely devine deja o certitudine. Chiar daca l-a avut in fata pe Riise, a jucat bine, a aratat ca este polivalent, a schimbat partea. Arthuro a aratat ca stie sa protejeze bine balonul, insa are probleme de pozitionare. Kapetanos, cand a intrat, a avut cateva ocazii de gol, dar are probleme la finalizare. Tiago e un jucator tehnic, destul de lent, s-a miscat bine si are o clarviziune buna, joaca mult vertical pe poarta", a explicat comentatorul sportro.

onlinesport.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 15:40
Atacantul trupei giallorossa explică cum s-a văzut din punctul său de vedere diferenţa între Steaua şi AS Roma şi spune că îşi doreşte să marcheze în special în meciurile oficiale, după ce aseară a punctat în amicalul de gală.

"E ca şi cum noi am fi condus un Fiat şi Steaua un Ferrari. A iesit bine si pentru mine, pentru ca am inscris, insa aceste goluri nu sunt foarte importante, ci doar cele din meciurile oficiale. Pentru asta ma voi pregati. Important este sa nu apara vreo accidentare si sa continuu să muncesc ca şi până acum", a spus Mirko Vucinici pentru Coriere dello Sport.

gsp.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 17:30
Fostul atacant al Stelei este încântat prestaţia lui Ochiroşii în banda stângă şi spune că Bănel Nicoliţă nu mai corespunde cu nevoile roş-albaştrilor.

"Se spunea ca Steaua nu are mijlocas stanga. De cand a intrat Ochirosii, viteza de joc a crescut, s-a centrat mult de pe partea stanga. Din pacate, cu tot respectul pe care i-l port lui Banel pentru efortul depus, nu mai are loc la Steaua", a spus Gabi Balint la televiziunea sportro.

gsp.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
28th July 2008, 03:30
Gigi Becali le ironizează pe rivalele bucureştene: "Nu m-am uitat în viaţa mea la meciurile celor de la Dinamo sau Rapid. Mă plictisesc dacă mă uit la ele. Doar în finalul sezonului trecut le-am mai urmărit, pentru că era lupta puternică la titlu, dar acum nu rezist nici măcar un minut".

gsp.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
Vedeta Romei a văzut din loja lui Giovanni Becali amicalul cu Steaua. Apoi, după focurile de artificii de la final, el a fost invitat de preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, să viziteze sediul clubului, birourile şefilor din Ghencea, dar şi sala unde roş-albaştrii vor pune bazele muzeului echipei.

gsp.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
Nu numai Gigi Becali a fost impresionat de Stancu. Antrenorul Romei, Luciano Spaletti, a remarcat un singur fotbalist din Ghencea. "Cine mi-a plăcut? Numărul 28, Stancu. E un jucător cu execuţii extraordinare, se vede că are talent, iar faptul că este tînăr înseamnă că el ar putea progresa mult în anii care vin. L-am văzut şi în meciul România - Italia 1-1, amicalul de la Under 21, cînd a dat gol. S-ar putea să facă parte din planurile Romei în viitor", a declarat Spaletti.

gsp.ro / 28 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
Gigi Becali rămîne pe poziţii şi vrea să-l demită pe Mircea Sandu. "E păcat că Mircea Sandu s-a îmbătat de putere. El, alături de o echipă care voia să ia locul Stelei în Liga Campionilor, dar şi de un conducător din Liga I, nu din Bucureşti, care a pus puţin umărul la Comisia de Disciplină, au vrut să o îngenuncheze pe Steaua şi pe mine. La ora asta Gică Popescu ar fi bun ca preşedinte la FRF. Are bani, e un manager bun, a demonstrat în afaceri. Îl ştiu om cu demnitate. Am lucrat cu el, i-am dat 7 milioane împrumut, mi i-a dat înapoi cu 15 zile înainte de termen", a spus Becali.

gsp.ro / 28 Iulie 2008