PDA

View Full Version : FC Vaslui - Steaua Bucuresti (1-0)

Cristi
27th July 2008, 03:11
http://www.suportersteaua.net/meciuri/vaslui.png

Count down:

ag1313
27th July 2008, 10:05
Ii batem si cred ca nu greu. Sa vedem cine e mai bun la 3 zile.

Nea Popa
27th July 2008, 11:05
batem cu 2/ 3 -0 datorita lotului mult mai valoros pe care il avem :)`

mazilinho2008
27th July 2008, 11:23
cred ca vom bate cu 3-0 deoarece echipa noatra e in plina forma iar vasluieni sunt cam obositi

Robert
27th July 2008, 11:39
Daca jucam cum am jucat aseara,asteptati-va de la un scor de 4,5-0.Am votat victorie.Sper ca meciul de aseara sa nu fi fost doar niste paie pe foc...

Bogdanbibi
27th July 2008, 11:41
terenul din vaslui a aratat foarte prost aseara .. daca pana si-n mijlocul verii e o aratura.. sper sa fi fost din cauza ploii, si sa-si revina pana miercuri

oop
27th July 2008, 11:52
o sa avem meci greu la Vaslugi,dar cred intr-un 1-0 chinuit urmat de trimiterea la echipa a doua a jumatate din jucatorii vasluieni

bubutza
27th July 2008, 13:12
Vom castiga cu un 2-0 . FC Vaslui mi se par obositi ... abia se misca pe teren.
Sper ca Steaua sa faca o figura frumoasa daca nu ... macar sa luam 3 puncte.

Cristi89
27th July 2008, 13:25
Cred ca va fi o victorie chinuita a noastra...

Mi-ar placea sa vad acest prim 11:

Zapata
P.Marin Radoi Ghionea Nesu
Ov.Petre
Szekely Dayro Tiago Ochirosii
B.Stancu

Arthuro ar trebui sa intre in repriza a 2-a zic eu... Pe Golansky nu l-am trecut deoarece nu stiu daca este grava accidentarea de aseara.

Oricum sunt sigur ca Lacatus il va trimite pe Nicolita titular in locul lui Ochirosii.:mad22:

TheCopoi
27th July 2008, 14:02
un 3-1,2-0 asa din scurt si incepem cu o victorie importanta primul meci al sezonului!sper ca baietii sa fie concentrati si sa fructifice cat mai multe ocazii de gol!

Dumitrescu.Daniel
27th July 2008, 14:31
Castiga Steaua 3-0 depinde si cum arata terenul.

colonelu Voiculescu
27th July 2008, 15:20
Terenul e prost , musteste a apa . In Moldova in ultimele 3-4 zile a plouat de a rupt .
Iar la Vaslui drenajul e de toata jena

Raul_07
27th July 2008, 17:52
batem comuna fara probleme la cat de varza is comunalii:)) nus pb:)) 5-0 si victorie lejera:)

sorin_g
27th July 2008, 18:17
Ar trebui sa maturam pe jos cu taranoii astia.

valy
27th July 2008, 19:22
steaua va bate sigur......4-0.....

Aleks_777
27th July 2008, 22:48
Daca meciul cu Roma a fost doar un foc de paie ,atunci nu arata bine...sper intr-un 1-0 chinuit prin minutul 86
Daca echipa continua forma buna aratata sambata mizez pe un 3-0 sec

MIREL6RADOI
27th July 2008, 22:51
Porumbelul se drogheaza?:(( Adrian Porumboiu: "Steaua nu merită nici un fel de respect"
:))

jointu_ucigash
27th July 2008, 22:57
pt magaria care au facut'o ca sa joace in intertoto, vasluiu' mi-a devenit cea mai antipatica echipa din provincie, iar porumbelu da dovada de un tupeu nesimtzit cum numa' in rromania gasesti.

eli.
28th July 2008, 00:46
tare imi este frica sa nu ne incurce la maxim terenul! in ultimele zile in zona aceasta(Iasi) a plouat cum nu am vazut in ultimii ani dar totusi mizez pe un reuzultat chinuit gen 1-0 , 2-1 . Nu zic ca nu mi-ar place sa vad acelasi spirit de lupta ca in meciul cu AsRoma.

Dumitrescu.Daniel
28th July 2008, 01:11
Terenul e prost , musteste a apa . In Moldova in ultimele 3-4 zile a plouat de a rupt .
Iar la Vaslui drenajul e de toata jena

Pai ar trebui amanat...
Am vazut la tv:( inundatii..

joseph
28th July 2008, 01:12
o sa fie un rahat de meci din cauza terenului.Sunt sigur de asta.
sper sa batem cu 1-0.

ANTIDINAMO
28th July 2008, 09:53
batem cu 2/ 3 -0 datorita lotului mult mai valoros pe care il avem :)`

1 - parca STEAUA avea numai vrz in lot ....

2 - pericolul vine de la Paranoiu ! de ce comisiile de kkt ale frf instruite de sandu mircea , lupescu si prunea nu se sesizeaza la tampeniile debitate de acest personaj ridicol ?

3 - tu ai votat victorie wc vaslui ?

bubutza
28th July 2008, 10:12
pt magaria care au facut'o ca sa joace in intertoto, vasluiu' mi-a devenit cea mai antipatica echipa din provincie, iar porumbelu da dovada de un tupeu nesimtzit cum numa' in rromania gasesti.

ce magarie?

Nea Popa
28th July 2008, 11:51
cand antidinamo incita la off ,nici nu moderator nu zice nimic ,cand eu zic ca se scrie Steaua Nu Steua toti sar pe mine :)

bubutza ,Otelul a pierdut cu 3-0 la masa verde (mi se pare ca la un meci cu Vasluiul) ptr ca a folosit un jucator pe care nu il avea trecut pe foaia de arbitraj.Conform regulamentului ...

jointu_ucigash
28th July 2008, 12:16
ce magarie?

cum, nu stii???

Mda, presa era prea preocupata de cazu' "valiza" incat sa mediatizeze acest caz mult mai grav. Deci Otelul-Vaslugi s'a terminat 0-0. Cu 2 etape inainte, niste jucatori de la galatzi au fost suspendati, au stat urmatoru meci, dar au facut apel la comisie sa li se reduca suspendarea ca sa poata sa joace cu echipa lu' Paranoiu. Comisia a acceptat apelu si a redus suspendarea. La finalu campionatului, cand s'a tras linie, Otelul avea 1-2 puncte in fatza sholdovenilor, iar comisia a dat 3-0 la masa verde pt vaslugi, invocand faptu ca decizia comisiei de a reduce suspendarea jucatorilor galateni nu mai e valabila.

ANTIDINAMO
28th July 2008, 12:32
bubutza ,Otelul a pierdut cu 3-0 la masa verde (mi se pare ca la un meci cu Vasluiul) ptr ca a folosit un jucator pe care nu il avea trecut pe foaia de arbitraj.Conform regulamentului ...

au fost 2 jucatori suspendati : numarul 7 + numarul 10 !
prima comisie i-a suspendat a 2-a le-a anulat suspendarea ! s-a jucat meciul iar la interventia lui mircea sandu iar au fost suspendati !

in rest este cum spune jointu' serios cu amendamentu' ca si otelarii sunt sholdoveni .

Wholigan
28th July 2008, 12:40
1. E clar pentru toata lumea ca si lotul de anul asta al Vasluiului o sa fie blat cu Steaua, nu? Si in 2050 (daca o sa pastreze patronul) jucatorii vasluieni o sa faca blat cu Steaua, o sa fie trimisi la echipa a doua, si primit inapoi la prima echipa dupa 2-3 zile.
2. :uie: porumboiu.
3. Idem ptr jiji.

KosmyN
28th July 2008, 13:42
Meciul e unul dificil.
Jucatorii o sa aiba de furca cu ambitia moldovenilor, plus terenul greu.
E bine ca si Golansky si Plesan sunt recuperabili.
Pentru un inceput cu dreptul si care sa confere incredere, doar cele 3 puncte intra in discutie, alt rezultat fiind considerat un esec.

Cristi
28th July 2008, 14:23
3 - tu ai votat victorie wc vaslui ?
Antidinamo, nu, nu el a votat victorie vaslui:sly:
P.S. chiar crezi ca ne ard moldovenii, ori ai votat "la misto"?

ANTIDINAMO
28th July 2008, 14:39

esti nou pe forum ! eu de regula votez contra ca sa iasa cum trebuie ! compris ? in returul trecut cu poli iasi nu am votat iar cu dinamue si puliaekfulgerubragadiru am votat STEAUA si nu a iesit bine ...

JustMe
28th July 2008, 14:51
Mama ce superstitios esti :). Eu cred ca cel mai bun o sa castige, si daca jucam cam cum am jucat cu Roma nu avem ce bate din Vaslui.

#EffecT
28th July 2008, 15:06
cand antidinamo incita la off ,nici nu moderator nu zice nimic ,cand eu zic ca se scrie Steaua Nu Steua toti sar pe mine :)

te ataci ca femeile
Antidinamo a primit ban 3 zile pentru off-topic repetat si jigniri aduse celorlalti useri(printre care te aflai si tu )
Zau , ai 12 ani ca sa stiu sa nu te mai 'citez' ?

ontopic: diferenta de valoare ar trebui de data asta sa-si spuna cuvantul . Sa vedem cum o sa pregateasca Laca meciul si conditiile de disputare a partidei ...terenul sper sa se prezinte acceptabil

Nea Popa
28th July 2008, 15:23

esti nou pe forum ! eu de regula votez contra ca sa iasa cum trebuie ! compris ? in returul trecut cu poli iasi nu am votat iar cu dinamue si puliaekfulgerubragadiru am votat STEAUA si nu a iesit bine ...

Cristi , tu sti ca lui ii place sa comenteze aiurea ,stia ca el a votat dar vroia sa arunce vina pe alti ...si lasa-l ca Tu la cat de "nou" ai fost pe forum nu ti-ai dat seama ca el mereu in pusturi spunea ca va invinge Steaua ,dar vota mereu contra ptr ca toate ii iese invers :sly:

Antidinamo a primit ban 3 zile pentru off-topic repetat si jigniri aduse celorlalti useri(printre care te aflai si tu )

Si se pare ca a primit degeaba ptr ca el continua cu jigniri..

on topic

Uitati ce a declarat "vedeta " moldovenilor

Atacantul Vasluiului crede că Steaua nu poate surprinde pe teren şi spune că se teme doar de un eventual meci trucat de roş-albaştri.

"Eu sper ca meciul sa se joace doar pe teren si sa fim noi invingatori. De Steaua nu mi-e frica pe teren, ci pentru jocul lor de culise. M-am bucurat foarte mult ca ne-am indeplinit primul obiectiv al sezonului. M-a facut fericit acest prim gol pentru FC Vaslui si sper sa urmeze cat mai multe", a spus Lucian Burdujan pentru Cancan.

e clar trebuie sa le dam o lectie de joc si de fair-play moldovenilor si dupa un 2/3-0 sa-l vad eu pe Porumboiu cum declara ca jumate din lot se va duce in C :))

EL : ptr postul de mai jos ,Cristi daca vrea omul neaparat poti sa ii spui cine a este al 2a care a votat contra
spre deosebire de alti ,eu am fost si ON acum ,dar tu vezi doar partea cu off :sly:
nici eu nu ii voi mai raspunde lu vrz ala (adica e clar ,nu-ti mai raspund)

ANTIDINAMO
28th July 2008, 15:42
te ataci ca femeile

eu am raspuns mai tare pushtilor care ma baziau in legatura cu Toja ! nu am bagat offtopic !
nedumerirea mea este ca acesti pushti sunt in continuare bine merci pe forum si posteaza toate bazaconiile ce le vin iar cei care trebuie sa faca administratie ii mangaie parinteste pe crestet !

p.s.1- domnu cristi sunt 2 persoane care au votat victorie wc vaslui !?! daca tot esti indiscret fii pana la capat !
p.s. 2 - nu ii voi mai raspunde numitului st3listu # vrz `!

MIREL6RADOI
28th July 2008, 21:19
Pt cei care sunt din Iasi.

Delegaţia Stelei va pleca spre Vaslui mâine, la ora 12:10, de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, pentru partida cu echipa finanţată de Adrian Porumboiu. "Roş-albaştrii" se vor opri la Iaşi, acolo unde vor efectua şi un antrenament în cursul după-amiezii.
prosport

Robert
28th July 2008, 22:54
Eu chiar as vrea sa il vad pe Porumb dandu-si foc la stadion :rofl:,dar nu din cauza ca nu jucam corect,ci din cauza jocului nostru.Mi-ar placea sa avem o prestatie nu foarte diferita de cea de sambata.

crucificatoru
29th July 2008, 09:15
Victoria noastra de la Vaslui e strans legata de folosirea tiganului....Daca ii desteapta careva mintile lui Lacatus si il zboara din primu 11 si intra Ochirosii in locu lui...ii urcam pe garduri pe moldoveni...daca insa iarasi jucam in 10 oameni ..se poate intampla orice...daca e adevarat ce scrie presa cum ca ciobanul nu-l mai inghite pe tigan si s-a prins ca e limitat din toate punctele de vedere..chiar imi doresc pentru prima oara in viata mea sa se implice la echipa si sa se bage peste antrenor

bubutza
29th July 2008, 10:22
thx st3listu # rzv ` respectiv jointu ... acum mi-am adus aminte de meciul pierdut ... apropo... daca batea otelul in ultima etapa pe poli iasi ... mergeau ei... dar au facut 0-0. Nu puteau sa mai faca inca un blat iasul.

on: Vasluiul mi se pare jalnic, numai cand l-am vazut pe Aliuta am schimbat canalul ...
terenul cred ca o sa fie impracticabil

iancu_deea2005
29th July 2008, 11:09
victorie lejera :)
Lupta STEAUA!!! :D

ANTIDINAMO
29th July 2008, 12:49
terenul cred ca o sa fie impracticabil

oare cei de la wc vaslui nu folosesc acelasi teren ?
STEAUA a jucat si pe orezaria din Ghencea !
daca sunt mai buni decat oamenii lui Paranoiu trebuie sa-i bata pe orice suparafatza de joc !

Nea Popa
29th July 2008, 13:08
da`asea este ,dar avand in vedere ca suntem o echipa mai tehnica si mai de viteza ,acest lucru o sa ne dezavantajeze mai mult pe noi(si sa nu uitam ca 80% Vasluieni se vor apara..)

Marius_Black
29th July 2008, 19:55
1-0 scurt , ;) (urmat de 4-5 jucatori trimisi de Porumboiu la echipa a 2 a )

Robert
29th July 2008, 19:58
1-0 scurt , ;) (urmat de 4-5 jucatori trimisi de Porumboiu la echipa a 2 a )

si dupa aceea demiterea antrenorului pe motiv ca vinde meciul. Dupa demitere urmeaza incendierea stadionului,ca doar asa a zis:)):rofl:

alexxx89
29th July 2008, 21:44
Dupa demitere urmeaza incendierea stadionului,ca doar asa a zis:)):rofl:

dan diaconescu isi freaca mainile deja :))))))

MIREL6RADOI
29th July 2008, 23:20
"Va fi un meci extrem de greu. Ne dorim să cîştigăm. Este important pentru moralul nostru. Vasluiul de azi poate să se impune fără probleme în faţa Stelei", a spus Lucian Burdujan
stelisti.ro
Asta se contrazice...:))Nici nu merita injurat..insa ca sa-l citez, e extrem de prost.:popa:

valy
29th July 2008, 23:27
da si porumboiu: "Steaua isi va arata adevarata valoare in meciul Vasluiului".

si normal k ar urma sa ne si bata Vasluiul

mido
30th July 2008, 00:09
E clara treaba cum am prevazut dinainte s-a iscat un scandal monstru,intre steaua si federatie....Ghiciti cine este observator maine, prunea mai bine nici nu se putea de furat nu vom fi furati ca in codru acum la inceput ,insa cu siguranta arbitru ii va impinge pe cei din vaslui spre careul nostru si faulturi in atac vor fi in abundenta...
Meciul in care dinamo a fost clar dezavantajata poate sa fie doar un fel de acoperire ce va fi ulterior mult recompensat,iar noi sa fim dezavantajati din ce in ce mai mult la meciurile cu miza in cele cu granzii si cu echipe care mai joaca cate ceva....
Este o simpla parere foarte subiectiva spusa poate datorita evenimentelor care au avut loc, vom trai si vom vedea....

KosmyN
30th July 2008, 02:08
Dincolo de toate declaratiile care nu isi au deloc rostul...Steaua trebuie sa-si arate valoarea pe teren si sa obtine cele 3 puncte

catalin.andronic
30th July 2008, 11:13
cred ca cu totii am asteptat inceputl acesta de campionat si atunci normal ca ne vom dori numai victoria.nu va fi usor dar este obligatorie.asa ca forta steaua.

ANTIDINAMO
30th July 2008, 11:34
E clara treaba cum am prevazut dinainte s-a iscat un scandal monstru,intre steaua si federatie....Ghiciti cine este observator maine, prunea mai bine nici nu se putea de furat nu vom fi furati ca in codru acum la inceput ,insa cu siguranta arbitru ii va impinge pe cei din vaslui spre careul nostru si faulturi in atac vor fi in abundenta...
Meciul in care dinamo a fost clar dezavantajata poate sa fie doar un fel de acoperire ce va fi ulterior mult recompensat,iar noi sa fim dezavantajati din ce in ce mai mult la meciurile cu miza in cele cu granzii si cu echipe care mai joaca cate ceva....
Este o simpla parere foarte subiectiva spusa poate datorita evenimentelor care au avut loc, vom trai si vom vedea....

inclin sa iti dau dreptate ! nu s-a sesizat niciuna din comisiile de kko de la frf fata de ce a spumegat paranoiu ! mai mult sandu mircea isi permite sa ,,gureasca '' ca paranoiu s-a fript de 2 ori in meciurile cu STEAUA !
delegarea rromanului prunea e culmea marlaniei !

p.s. dinamue a fost dezavantajata de lajos arbitru de casa ca corpodean (sac!) !

ag1313
30th July 2008, 13:09
"Va fi un meci extrem de greu. Ne dorim să cîştigăm. Este important pentru moralul nostru. Vasluiul de azi poate să se impune fără probleme în faţa Stelei", a spus Lucian Burdujan
stelisti.ro
Asta se contrazice...:))Nici nu merita injurat..insa ca sa-l citez, e extrem de prost.:popa:

Burdujan nu stie nici sa citeasca. E mai sarac cu duhul. E cumva chiar mai analfabet si incult decat Blocnotes al nostru :D

sorin2k
30th July 2008, 13:45
Sper sa castigam. Nu pot ajunge la meci pe stadion, dar e bine si din fata TV-ului.

Bafta! 3-0.

Nea Popa
30th July 2008, 13:47
Daca esti din Vaslui si esti mare fan Steaua e mai bine sa te duci la stadion doar in galeria Stelei :yes:...

PS. Exact cum am prevazut :

STEAUA
1. ZAPATA - 4. GOLANSKI, 6. M. RĂDOI, 24. GHIONEA, 18. P. MARIN - 8. OV. PETRE - 7. SZEKELY, 30. TIAGO, 10. DAYRO MORENO, 16. NICOLIŢĂ - 11. ARTHURO
Antrenor Marius Lăcătuş
Rezerve: 82. Vîtcă, 3. D. Goian, 9. V. Badea, 15. Neşu, 21. Ochiroşii, 28. B. Stancu, 35. Kapetanos
Absent: Pleşan (accidentat)

sorin2k
30th July 2008, 13:50
Daca esti din Vaslui si esti mare fan Steaua e mai bine sa te duci la stadion doar in galeria Stelei :yes:...

Nu sunt din Vaslui, dar puteam ajunge acolo saptamana asta. :D
Bineinteles ca in galeria :steaua: as fi mers.

:steag_steaua_ro:

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 14:50
http://gsp.ro/stire/gigi-******-daca-nu-invingem-la-vaslui-ma-las-de-fotbal-89914.html

Forza Vaslui!:pray:

ww
30th July 2008, 14:57
http://gsp.ro/stire/gigi-******-daca-nu-invingem-la-vaslui-ma-las-de-fotbal-89914.html

si tu-l crezi???
sezonul trecut a zis ca daca ia CFR titlul isi taie gatul... si nimic pana acum

Nea Popa
30th July 2008, 14:59

a cata oara se lasa de fotbal ? :soccer_h4h:

sorin2k
30th July 2008, 15:04
Daca ar fi asa, sincer as prefera sa pierdem. :))

FC_Vaslui
30th July 2008, 15:08
VA RUPEM, FRAIERILOR!

ACUM NU MAI E CURVA VOASTRA DE dORINEL CA SA VA VANDA MECIUL!

SE JOACA DOAR PE TEREN, UNDE ECHIPA VOASTRA E PRAF! VOI NU STITI SA CASTIGATI DECAT CU ARBITRI SAU PE LA COMISII! ECHIPA VOASTRA E RUSINEA ROMANIEI!

FARA sTEAUA AM AVEA UN CAMPIONAT MULT MAI CURAT!

AVETI IMPRESIA CA DACA ATI BATUT O ECHIPA A ROMEI CARE A VENIT LA bUCURESTI IN PLIMBARE SUNTETI TARI? =)) AIA NICI NU S'AU STRESAT. DACA JUCAU LA ADEVARATA LOR VALOARE VA RUPEAU FIZICUL, ASA CUM O SA FACEM NOI DISEARA!

ECHIPA NOASTRA ARE SUFLETUL CURAT
NU CA sTEAUA PATAT!!!

sorin2k
30th July 2008, 15:20
VA RUPEM, FRAIERILOR!

SE JOACA DOAR PE TEREN, UNDE ECHIPA VOASTRA E PRAF! VOI NU STITI SA CASTIGATI DECAT CU ARBITRI SAU PE LA COMISII! ECHIPA VOASTRA E RUSINEA ROMANIEI!

AVETI IMPRESIA CA DACA ATI BATUT O ECHIPA A ROMEI CARE A VENIT LA bUCURESTI IN PLIMBARE SUNTETI TARI? =)) AIA NICI NU S'AU STRESAT. DACA JUCAU LA ADEVARATA LOR VALOARE VA RUPEAU FIZICUL, ASA CUM O SA FACEM NOI DISEARA!

NU CA sTEAUA PATAT!!!
Fara Dorinel erati departe, nu mai aveati voi pretentii de UEFA. Asa sunt toti, uita ca acum 2-3 sezoane se chinuiau prin B. In Liga Campionilor nu vreti? Eventual in grupe..

Si in locul tau nu as vorbi de arbitri. Voi.. care va milogeati pe la comisii sa va dea meciul cu Otelu' ca sa mergeti in Intertoto.

Vedem diseara cine castiga, bafta..

Raul_07
30th July 2008, 15:21
VA RUPEM, FRAIERILOR!

NU CA sTEAUA PATAT!!!

cum e ma in comuna?:)) e frumos?:)) mai aveti apa calda?:)) a nu stai am uitat aveti cu portia:)) las ca tot ii bun:)) referitor la meci cate vreti ?:)) 2,3,4,5?:)) vorbim in timpu meciului sa vedem la cat ne oprim ok?

cosminash_90
30th July 2008, 15:21
VA RUPEM, FRAIERILOR!

NU CA sTEAUA PATAT!!!

:uie::uie::uie::uie: stresatule

Kingpin
30th July 2008, 15:23
cred ca baiatu' ar trebui sa ia o pauza ca vad ca e surmenat :ban:

ANTIDINAMO
30th July 2008, 15:36
paranoiu matali ieshti brie ? oi mancat gaz si oi bieut tencuiala ?
stai brie oliecutza ca ti doari mana di atata gandit .....

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 15:53
VA RUPEM, FRAIERILOR!

NU CA sTEAUA PATAT!!!

Sa va fie rusine pentru ce i-ati facut lui Dorinel.
LE: am uitat sa-ti dau:uie:

Robert
30th July 2008, 15:59
VA RUPEM, FRAIERILOR!

NU CA sTEAUA PATAT!!!

Obositilor!:uie:! Da-v-as o gramada de :uie: sincera!Du-te brie si spune-i lu' Porumbelu' sa isi dea foc la colivie:)). O sa va urcati pe garduri ma'.Alergicilor!:uie:sincera!

lucian_iasi
30th July 2008, 16:15
VA RUPEM, FRAIERILOR!

NU CA sTEAUA PATAT!!!

:uie::uie::uie: TARAN obosit :uie:

“Oricine va purta obiecte vestimentare în culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces în stadion, întrucât în sectorul rezervat oaspetilor vor intra doar suporterii care vor face deplasarea de la Bucuresti, conform solicitărilor primite de la FC Steaua Bucuresti”, se arată într-un comunicat de presă emis de FC Vaslui.

Boggy
30th July 2008, 16:55
Deci din alea 3 voturi 1 e al lui :)) Lasati-l ma in pace, radeti pe buna dreptate dupa meci. N-are rost sa va puneti neuronii cu el. Stiti cum e cu tzaranii... Se bucura si ei inainte de meci, se-mbata-n crasma... N-ai cu cine ma... n-ai cu cine.

Sa mor de mi-as fi facut cont pe forum, doar sa zic asta... Da' sunt si unii fara viata... :))

4-1 o sa fie azi... Daca joaca Nicolita. 4-0 daca joaca Ochirosii.

Cristi89
30th July 2008, 16:59
Dupa cum scrie nu cred ca are mai mult de 10 ani...

In aceeasi nota de prostie:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/36029/steaua-hulita-la-vaslui.htm

"Vasluienii s-au saturat de Gigi ****** si de Steaua. S-au saturat ca favoritii lor sa fie invinsi de jocurile de culise ale lui ******. Vasluiul a castigat doar o singura data, cu Hizo pe banca, atunci cand echipa s-a daruit si a jucat corect. In celelalte doua meciuri Gigi a transat jocurile de la Vaslui in favoarea sa prin "metoda valiza". Acum trei ani l-a avut pe Rednic, iar anul trecut pe Dorinel Munteanu" , noteaza Adevarul de Vaslui.

:uie: vaslui

MIREL6RADOI
30th July 2008, 17:10
NU CA sTEAUA PATAT!!!
Asta-i stelist...a luat text dintr-un cantec de-al nostru.

Robert
30th July 2008, 17:38
Asta-i stelist...a luat text dintr-un cantec de-al nostru.

mai aveau un imn furat de la noi..cred ca ala cu "avem un singur scop." L-au adaptat pt ei.

sorin2k
30th July 2008, 18:02
La ce va asteptati de la ei? Prin Liga a 2a le mai mergea.

MickaelC
30th July 2008, 18:16
Nu merita sa bagati in seama toti copilasii care se incordeaza pe internet si toate echipele amarate care vor si ele un pic de notorietate cand au norocul sa prinda un an in prima liga. Si daca nu le da voie in ros-albastru, vasluienii or sa umple stadionul tot pentru ca vine Steaua.

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 18:32
Nu merita sa bagati in seama toti copilasii care se incordeaza pe internet si toate echipele amarate care vor si ele un pic de notorietate cand au norocul sa prinda un an in prima liga. Si daca nu le da voie in ros-albastru, vasluienii or sa umple stadionul tot pentru ca vine Steaua.

minte luminata, corect :)

Nu ma intereseaza de tot ce se spune, vom vedea pe teren cum si ce.Nu cred ca Steaua mai are cum sa se sperie de amenintarile moldovenilor...

#Alex
30th July 2008, 19:37
Sa fim seriosi, vorbele lui porumboiu sunt spuse doar ca vasluiul sa nu intre inca din primul minut cu sorturile ude pe teren (si nu din cauza ploii). Trebuie sa fii redus sa crezi, ca suporter al vasluiului, ca vei "rupe" Steaua, la o saptamana dupa ce ai pierdut cu baku. Ok, jocul Stelei scartaie in anumite momente dar in seara asta nu jucam nici cu Chelsea, nici cu Inter, nici macar cu Liege, ci cu o echipa care abia a reusit sa treaca de o formatie din Azerbaijan. Cred ca mai mari probleme ne va pune arbitrajul decat vasluiul.

LoMax8
30th July 2008, 19:44
Le dam 4-0 si le-am inchis gura! PUNCT!

crucificatoru
30th July 2008, 19:49
Tziganul e titular :hubba :imported_icon_rtfm: ...sa aveti nervii tari ...

LoMax8
30th July 2008, 19:53
Tziganul e titular :hubba :imported_icon_rtfm: ...sa aveti nervii tari ...

atunci 4-1 ca da si el gol si le inchide gura la toti cei care-l contesta! :soccer_h4h:

sorin2k
30th July 2008, 20:07
Nu-mi place ca l-a pus pe Goian rezerva. E mana lui ****** aici. :(

#Alex
30th July 2008, 20:11
Nu-mi place ca l-a pus pe Goian rezerva. E mana lui ****** aici. :(

Nu, nu e :coffee: Joaca cel mai bun cuplu de fundasi centrali: Radoi - Ghionea.

MIREL6RADOI
30th July 2008, 20:30
Incepe nebunia...
Doamne ajuta!:popa:
Azi incepe drumul nostru:spre24:
:forzasteaua:

sorin2k
30th July 2008, 20:57
Asta e. Se mai greseste.

crucificatoru
30th July 2008, 20:57
hmmmm...daca pana si zapata o comite.... la mijloc stam jalnic...nimica nu se leaga...vad ca ne-am intors la traditionala tactica cu bubuitul mingilor in fata...cel putin 3 maini moarte...tziganu, sarma si petre marin

Kingpin
30th July 2008, 20:58
Zapata a scapat pestele si vasluiul a deschis scorul. jucam la intamplare. se pare ca meciul cu Roma a fost un foc de paie.

crucificatoru
30th July 2008, 21:00
Asta e intrare de rosu clar ..n-avea nici o treaba cu mingea...

sorin2k
30th July 2008, 21:01
Intrare de rosu la tiago! Arbitrul n-a vazut nimic din 2 metri!

crucificatoru
30th July 2008, 21:19
Steaua joaca azi in 2 oameni jumate ..Radoi si Szekely..plus Dayro si Tiago care fac amandoi cat o jumate de om...restu sunt de nerecunoscnut :|:|...daca de la Banel si Sarma sa zic ca ma asteptam...nush ce draq au Golanski Ghionea si Zapata care cred ca sunt la cel mai praf meci de cand joaca ei pentru Steaua.. imi pare rau s-o zic dar suntem jalnici, sub orice critica....ne fac tzaranii ashtia la toate capitolele...MIJLOCUL NOSTRU NU EXISTA!!!! ...ceasul ***** n-a dat o pasa buna pana acuma...zici ca suntem echipa de rugby cu degajarile astea exasperante in fata...UNDE MORTII MASII SUNT PASELE LA FIRUL IERBII?!?!

Kingpin
30th July 2008, 21:21
jucam de parca adversarul e Man Utd. in stilul asta nu ajungem departe. nu s-a schimbat nimic la echipa, aceleasi mingi bubuite, aceleasi pase aiurea...

Zapata, Golanski, ciordel, Tiago si Ovidel sunt nuli in acest meci.(ciordel in toate)

Cristi89
30th July 2008, 21:24
Nu stiu ce s-a intamplat cu Zapata.:mfr_omg: Nu prea jucam nimic, sper ca Lacatus a inteles ceva din prima repriza si va face niste schimbari la pauza.

Sunt curios daca Porumboiu va mai fi vehement impotriva arbitrajului dupa intrarea lui Ndoye la Tiago.:pig:

stelista_yo
30th July 2008, 21:25
Nici nu incepu bine campionatul, nici macar meciul, si deja ii criticam si ii facem de rahat. Asa vrem sa avem succes in acest sezon?

Nu am avut o prima repriza asa proasta, tinand cont de faptul ca am avut ceva ocazii. Sa asteptam si a doua repriza si meciul cu Brasovul si atunci incepem atacul :blink:

Thrylos
30th July 2008, 21:27
Un lucru e sigur,pana nu vine Toja si nu isi revine Eme e tiganie mare pe stanga...

MIREL6RADOI
30th July 2008, 21:27
Nici nu incepu bine campionatul, nici macar meciul, si deja ii criticam si ii facem de rahat. Asa vrem sa avem succes in acest sezon?

Asa fac simpatizantii...:coffee:

LoMax8
30th July 2008, 21:28
Prima repriza:

Zapata astazi e Carlos
Petre Marin nu joaca
Ghionea joaca dar rar
Radoi joaca si pentru Ghionea
Golanski joaca da mai rar
Tiago joaca ok
Szekeli joaca ok
Arthuro joaca slab
Dayro joaca sub pretentie

Sper ca n-am uitat pe nimeni!!!

bend_it_like_banel
30th July 2008, 21:30
Prima repriza:Sper ca n-am uitat pe nimeni!!!

l-ai uitat pe favoritul tau laca... da lasa ca ne mai spui tu cum el e mourinho si ce jmeker a fost cu roma...

crucificatoru
30th July 2008, 21:33
biggrinthumb:Prima repriza:

Zapata astazi e Carlos
Petre Marin nu joaca
Ghionea joaca dar rar
Radoi joaca si pentru Ghionea
Golanski joaca da mai rar
Tiago joaca ok
Szekeli joaca ok
Arthuro joaca slab
Dayro joaca sub pretentie

Sper ca n-am uitat pe nimeni!!!

What about Ciordel & Sarma :hubba ? Mishto minunatu antrenor are impresia ca am jucat perfect prima repriza si drept consecinta nu e nevoie de schimbari la pauza...:coffee:
Later Edit..imi cer scuze ca l-am criticat pe antrenor...a schimbat fundamental...l-a mutat pe Szekely pe stanga...acu sigur castigam :biggrinthumb:

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 21:49
biggrinthumb:

What about Ciordel & Sarma :hubba ? Mishto minunatu antrenor are impresia ca am jucat perfect prima repriza si drept consecinta nu e nevoie de schimbari la pauza...:coffee:
Later Edit..imi cer scuze ca l-am criticat pe antrenor...a schimbat fundamental...l-a mutat pe Szekely pe stanga...acu sigur castigam :biggrinthumb:

ce sa castigam?...banel tata lor :pig:

valy
30th July 2008, 21:55
jucam k draq...arthuro e p langa....chiar...a atins mingea? :icon_mrgreen:

oricum cu infrangerea asta salvam o viata....a lu' porumboiu :laugh:

crucificatoru
30th July 2008, 22:01
Oare macar se tine de cuvant gigi?...Sau doar face o criza de nervi cu care nu rezolvam nimica?...oricum ca sa nu injur numai echipa...am senzatia ca si arbitrul ne-a tocat...pe langa rosul ala clar...la noi a fluierat orice atingere la care cadeau moldovenii ca nishte femei...in timp ce tzaranoii ashtia au jucat extrem de dur si de multe ori nimic....

Brigante
30th July 2008, 22:09
Cand oastea pierde batalie dupa batalie, desi odata batea tot ce prindea, vina a celui care o mana-n lupta. Ne prefacem de doi ani ca avem antrenor, si se pare ca nu mai pacalim pe nimeni.

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 22:09
sa-mi bag ****`n toata mizeria din fotbalu` romanesc si in Serea si in toata familia lui

Kingpin
30th July 2008, 22:12
anul asta ne batem pt locul 5-6. alte obiective sunt puerile.

crucificatoru
30th July 2008, 22:13
mai bine baga-ti **** in cioban si in tot stafful stelei ca din cauza lor suntem in situatia asta...m-am linistit si cu campionatul asta ...

sorin2k
30th July 2008, 22:14
Multumim ******!

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 22:15
pentru cioban am inventat si injuraturi noi stai linistit

valy
30th July 2008, 22:15
Cand oastea pierde batalie dupa batalie.

vine MIREL RADOI razboinicu' luminii fara masca :laugh:

Cristi89
30th July 2008, 22:19
Marius Lacatus: "Sunt constient ca daca nu sint rezultate la Steaua, eu sint primul care raspunde. Indiferent cit de mult il iubesc fanii pe Lacatus si chiar daca patronul spune ca voi sta 20 de ani la Steaua, stiu ca voi fi primul raspunzator daca nu sint rezultate si performanta. Eu voi cere sa fiu schimbat in acest caz!" :yes:

http://www.fanatik.ro/lacatus--toata-lumea-crede-ca-eu-sint-omul-cu-capul-plecat-servilul-lui-******-s4292.html

talentscout
30th July 2008, 22:20
***uti lacatusu mati te-a nenorocit hizo te-a distrus

crucificatoru
30th July 2008, 22:21
bai deci nu s poate asa ceva ...nu pot sa inteleg cum ***** mamii masii gandesc jucatorii ashtia o faza ...parca-s setati sa ia cea mai proasta decizie in fiecare faza...NU AU NICI CEA MAI MICA IDEE CE JOACA IN TEREN.... ce ***** masii face antrenoru asta cu ei la antrenamente....nici un traseu n-am vazut nimica..apararea care era punctul forte a dormit pe ea azi... NU MAI INTELEG NIMIC DIN CE SE INTAMPLA LA ECHIPA ASTA...Ma bucuram cand am vazut ca javrele au facut egal dar aia spre deosebire de noi au jucat fotbal fratilor... de rapid si cfr nu mai zic nimic ca imi vine sa plang cand ma gandesc c joaca cele doua...la modul cel mai serios cred ca am practicat cel mai prost joc dintre toate echipele din Liga 1 dupa prima etapa....e jenant ce s intampla...mergem din ce in ce mai rau...ma intreb daca se va opri candva caderea asta...

bend_it_like_banel
s-a pishat hizo pe laca...hizo!!!

ps: vineri n-are rost sa urmarim tragerea la sorti...mai bine ne retragem

Aleks_777
Oare macar se tine de cuvant gigi?...Sau doar face o criza de nervi cu care nu rezolvam nimica?...oricum ca sa nu injur numai echipa...am senzatia ca si arbitrul ne-a tocat...pe langa rosul ala clar...la noi a fluierat orice atingere la care cadeau moldovenii ca nishte femei...in timp ce tzaranoii ashtia au jucat extrem de dur si de multe ori nimic....
asta am observat-o si eu..a fost un mod subtil de a fura dar tot un mod de a fura...oricum am pierdut pe mana noastra...

ag1313
30th July 2008, 22:25
Marius Lacatus: "Sunt constient ca daca nu sint rezultate la Steaua, eu sint primul care raspunde. Indiferent cit de mult il iubesc fanii pe Lacatus si chiar daca patronul spune ca voi sta 20 de ani la Steaua, stiu ca voi fi primul raspunzator daca nu sint rezultate si performanta. Eu voi cere sa fiu schimbat in acest caz!" :yes:

http://www.fanatik.ro/lacatus--toata-lumea-crede-ca-eu-sint-omul-cu-capul-plecat-servilul-lui-******-s4292.html

Si cred ca ar trebui sa ne demonstreze ca ne iubeste si sa ne lase. Nu se poate ca de fiecare data cand o echipa face autobaza noi sa nu putem inscrie. Avem jucatori dar parca se plimba toti de capul lor prin teren. Asa stiu si eu sa antrenez. Cand face echipa adversa pressing la mijloc noi suntem in aer. Asa ceva e imposibil.

In plus am vazut azi ca nu avem varf de atac. Aici e vina lui Jiji.

Si faza e ca daca nu se schimba repede ceva asa o sa ne-ol luma cand ne e mai mare dragul de la orice echipa de kkt care nu vrea sa joace.

LoMax8
30th July 2008, 22:26
l-ai uitat pe favoritul tau laca... da lasa ca ne mai spui tu cum el e mourinho si ce jmeker a fost cu roma...

ce joaca si laca? noi suntem in 2008 tu in ce an esti? somn usor!!!

Clujeanu`
30th July 2008, 22:27
mama ce prafari sunt in echipa... de pe vremea lui piturca nu o mai jucat steaua frumos (ofensiv).Apropo doua bombe de transfer o fost astia doi kapetanos si arthuro.Is prafari rau la fel si tiago.

bend_it_like_banel
ce joaca si laca? noi suntem in 2008 tu in ce an esti?

aha deci toti jucatorii joaca prost=vina jucatorilor. ti-am mai spus ca esti praf-tzandari, dar tot nu intelegi ca laca e jalnic....

cosminash_90
Auzi la Militica Dragomir :" Banel a fost cel mai bun jucator al Stelei in prima repriza "

ag1313
30th July 2008, 22:28
ce joaca si laca? noi suntem in 2008 tu in ce an esti?

NU joaca el. Dar e incredibil cum o echipa cu jucatori mai putin valorosi ne face la mijlocul terenului. Aici e vina antrenorului suta la suta.
Si mai e vina oierului din cauza caruia au toti ciuda pe noi.

ANTIDINAMO
30th July 2008, 22:28
penibil !atat. penibil!

LoMax8
30th July 2008, 22:29
NU joaca el. Dar e incredibil cum o echipa cu jucatori mai putin valorosi ne face la mijlocul terenului. Aici e vina antrenorului suta la suta.
Si mai e vina oierului din cauza caruia au toti ciuda pe noi.

Da ce N`Doye e mai putin valoros decat Ovidiu Petre?

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 22:29
Nici nu mai imi arde sa ma uit la tv cand vad asa echipa.
La N`Doye trebuia aratat rosu clar!
Respect Mirel!!!

Banel clar peste ratatul de Ochichiori

sorin_g
30th July 2008, 22:30
De ce jucatorii Vasluiului sunt mai buni ca ai Stelei?
TOTI?
Raspunsul e singur, e nesimtit, limitat si sta pe banca de antrenor!

Clujeanu`
30th July 2008, 22:30
Auzi la Militica Dragomir :" Banel a fost cel mai bun jucator al Stelei in prima repriza "

:)) Nici nu se poate vorbi de cel mai bun jucator ci de cel mai putin penibil.

Cristi89
30th July 2008, 22:31
In plus am vazut azi ca nu avem varf de atac. Aici e vina lui Jiji.

S-ar putea sa dea fecali ordin sa mai aducem un atacant pentru ca deja se declarase nemultumit de Arthuro si Kapetanos. Spuneau fituicile ca in timpul meciului cu Roma a intrebat care mai este situatia lui Pepe.:doh: Cand l-am avut...

Oricum degeaba aducem un atacant daca nu avem antrenor...

ag1313
30th July 2008, 22:33
Da ce N`Doye e mai putin valoros decat Ovidiu Petre?

Parerea mea e ca e mult sub Ovidiu Petre numai ca noi ii facem mari.
Tii minte Andrei Cristea sau Vasilache sau alte panarame zici ca-s Ronaldinho la meciurile cu noi. De ce? Pentru ca pierdem aiurea mingile la mijloc si le dam incredere la toti fraierii care raman singuri si alearga fundasii l sau inchizatorii cu limba scoasa dupa ei.

ag1313
30th July 2008, 22:34
S-ar putea sa dea fecali ordin sa mai aducem un atacant pentru ca deja se declarase nemultumit de Arthuro si Kapetanos. Spuneau fituicile ca in timpul meciului cu Roma a intrebat care mai este situatia lui Pepe.:doh: Cand l-am avut...

Oricum degeaba aducem un atacant daca nu avem antrenor...

Daca mai aduce inca o petarda la ce ne ajuta? Noi n-am mai avut un varf care dintr-o miscare sa ramana liber si sa dea gol de nu stiu cand.

Sunt suparat tare. Doar marele respect si iubirea pentru Laca ma fac sa nu-l injur de toate mamele. In schimb cred ca asta seara si-a luat carne de la mine oierul de nu are avere s-o cumpere.
Nu se poate asa ceva.
In primul rand din cauza lui au inceput sa huiduie toti fraierii echipa pe unde se duce.

L-am vazut pe Dayro Moreno. Sa-mi bag picioarele. Cand prindea mingea nu avea cui pasa. Asa de prost erau asezati jucatorii in teren. Asta la antrenamente se invata. Tot timpul sareau in contratimp, tot timpul interveneau in contratimp. Asta nu denota decat o asezare proasta in teren. Parca vasluien ii erau de 2 ori mai multi caci a naibii cand scapau pe contraatac tot in contratimp ne prindeau. N-ai cum sa joci daca alergi aiurea si faci sprinturi sa-ti prinzi adversarul tot meciul.

Intr-un meci se pot intampla accidente si sa iei un gol stupid. Dar sa nu reusesti sa ai o ocazie clara tot meciul . E incredibil.

LoMax8
30th July 2008, 22:35
aha deci toti jucatorii joaca prost=vina jucatorilor. ti-am mai spus ca esti praf-tzandari, dar tot nu intelegi ca laca e jalnic....

Praf au fost:
Petre Marin, Banel Nicolita, Razvan Ochirosii, favoritul tau Ovidiu Petre, Kapetanos, Arthuro, Stancu si Zapata. 5 din 11 in acelasi timp pe teren. Ce sa faca Laca desteptu`le. Pe cine sa bage in locul lor?

sorin_g
30th July 2008, 22:36
Praf au fost:
Petre Marin, Banel Nicolita, Razvan Ochirosii, favoritul tau Ovidiu Petre, Kapetanos, Arthuro, Stancu si Zapata. 5 din 11 in acelasi timp pe teren. Ce sa faca Laca desteptu`le. Pe cine sa bage in locul lor?
Hai ca devii chiar penibil!
Tu ai vazut altceva in afara de mingi aruncate la nimereala in teren?
Tu esti chiar absurd, compari echipa Stelei cu a Vasluiului?
Ce are la dispozitie Hizo si ce are Lacatus!
Si daca nu-i convine lotul poa'sa plece si sa ne lase dracului in pace.
Cand 5 jucatori nu joaca e vina antrenorului!
Hai :pig:

Mabrick
De ce jucatorii Vasluiului sunt mai buni ca ai Stelei?
TOTI?
Raspunsul e singur, e nesimtit, limitat si sta pe banca de antrenor!

Am dat afara jucatori ca Pepe Moreno, Mendoza si l-am adus pe Kapetanos,
macar pepe stia sa protejeze iar Mendoza executa impecabil loviturile libere

LoMax8
Parerea mea e ca e mult sub Ovidiu Petre numai ca noi ii facem mari.
Tii minte Andrei Cristea sau Vasilache sau alte panarame zici ca-s Ronaldinho la meciurile cu noi. De ce? Pentru ca pierdem aiurea mingile la mijloc si le dam incredere la toti fraierii care raman singuri si alearga fundasii l sau inchizatorii cu limba scoasa dupa ei.

Lasa-l in plm pe Cristea si Vasilache. Ovidiu Petre este MUUUULT sub N`DOYE. Astazi a fost in teren pentru a iesi la numaratoare.

Dumitrescu.Daniel
Praf au fost:

Si Dayro ce a fost..pulbere?

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 22:38
Laca=marioneta lui ******...nu e vina lu` laca...

crucificatoru
30th July 2008, 22:39
S-a stins lumina...si la propriu si la figurat..(pentru cei care s uita la conferinta de presa)...in alta ordine de idei...Szekely si Dayro nu merita sa joace in echipa asta...nu merita sa-si distruga cariera la clubul asta condamnat si aflat in moarte clinica...

jointu_ucigash
cu 2 atacanti care au costat impreuna 450.000 E (ma refer la arthuro si kapetanos), nu potzi sa emitzi pretentzii de echipa campioana unde totusi rivalele au adus fotbalisti adevaratzi.

ghindoi
Praf au fost:

Ov Petre era cu gandu' la Oana, ce vina a avut Laca ca Zapata iese pe langa minge(golul a fost greseala lui)
s a vazut clar ca Laca a vrut sa joace ofensiv, singurul minus a fost titularizarea lui Banel

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 22:40
Ov Petre era cu gandu' la Oana, ce vina a avut Laca ca Zapata iese pe langa minge(golul a fost greseala lui)
s a vazut clar ca Laca a vrut sa joace ofensiv, singurul minus a fost titularizarea lui Banel

Mai bine il bagam pe Razvanel cel mai mare fotbalist,care din 10 centrari 9 au lovit vasluienii.

cosminash_90
30th July 2008, 22:41
Zapata = 4 ;a gresit foarte grav la gol si a fost foarte nehotarat in multe faze.
Golanski = 6 ; foarte sters si a pierdut multe mingi.
Radoi = 7,5 ; foarte exact si multe interventii bune.
Ghionea = 6 ; a fost clar depasit de "evenimente".
P.Marin = 5,5 ; a gresit la gol si foarte multe pase date la adversar.
Tiago = 6 ; nu m-a impresionat cu nimic , dar peste Ovidel.
Ov.Petre = 5,5 ; a jucat ca "un ceas stricat".
Szeckely = 7,5 ; a incercat multe , pe o parte a si reusit dar se vede ca nu are cu cine.
D.Moreno = 6 ; foarte egoist , poate ca se asteapta prea mult de la el.
Nicolita = joga bonito .
Arthuro = un fel de Victoras Iacob constipat .
Kapetanos = idem Arthuro.

sorin_g
30th July 2008, 22:42
Ne-a facut (pe Laca) Hizo intr-un asa hal ca 20 de minute la rand am dat numai pase pe sus, parca jucam volei! Dayro nu e egoist cum urla lumea, ci nu a avut cui sa paseze, nu au existat demarcari bune si asta nu e vina lui. Lacatus e cel mult de o echipa de mijlocul clasamentului (cu lot de UEFA). Imi pare rau dar nu mai suport sa ne mintim ca prostii.

bend_it_like_banel
30th July 2008, 22:43
Praf au fost:

pe oricine!!! daca tu vrei sa-mi zici ca individual vaslui e peste noi inseamna ca esti bou, dar cred ca stii asta deja. apoi nu iau eu salariu si nici nu sunt eu antrenor al stelei, deci ar fi bine pt el sa castige indiferent pe cine baga in teren. e treaba lui pe cine baga...si jocul oricum a fost la fel de jalnic.

ps: si anul trecut urlam la fel. nu vreau nush ce rezultate, dar noi suntem praf cu alde vaslui. deci sa nu va mai aud cu prostii de astea ca nu e vina lui laca. are nevoie de messi si ronaldo sa bata pe vaslui?!?!

ULTRAS STEAUA
30th July 2008, 22:43
Kapetanos (petarda luata gratis)
Arthuro (jucator la o echipa de cacat din liga a2a din spania)

Momentan asta e atacul Stelei.Impacati-va!!!

LoMax8
30th July 2008, 22:44
Hai ca devii chiar penibil!
Tu ai vazut altceva in afara de mingi aruncate la nimereala in teren?
Nu ma ridic la nivelul tau oricum.
Nu, am vazut "tentative" de pase ce se opreau la Ovidiu Petre sau Nicolita. Am vazut un Arthuro si un Kapetanos care NU au atins mingea deloc, plasament incredibil de prost. Am vazut un Ochirosii fara nici o treaba cu fotbalul, un Golanski mult mai timid decat de obicei, un Zapata ce astazi l-a egalat pe Carlos. Am vazut un Radoi devotat si limpede, un Szekely la nivel de Steaua ce a jucat cu multa daruire, un Dayro care vroia mult dar n-avea cu cine, un Tiago ce a fugit cat toti cei 11 pe teren.

Tu esti chiar absurd, compari echipa Stelei cu a Vasluiului?

Eventual lotul Stelei cu lotul Vasluiului ca echipa o sa o compare specialistii de prin ziare si au sa-i noteze in parte pe fiecare asa ca nu trebuie sa ma agit sa fac eu analiza.

Ce are la dispozitie Hizo si ce are Lacatus!
Alta mancare de peste, nici o legatura cu intrebarea anterioara.

[QUOTE=sorin_g;327081]
Cand 5 jucatori nu joaca e vina antrenorului!
Hai :pig:
Si cand 5 joaca e tot vina antrenorului!

ghindoi
Mai bine il bagam pe Razvanel cel mai mare fotbalist,care din 10 centrari 9 au lovit vasluienii.

pai mai bine incepea cu el...

Dante
Kapetanos nu stiu daca a atins mingea, Arthuro nu s-a vazut mai deloc, la fel si Tiago. Poate sa vina si Ferguson, daca n-ai jucatori degeaba. Cei drept am avut si ghinion cu gafa lui Zapata. Sper sa ne revenim.

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 22:45
Momentan stam bine..suntem pe 14.

LoMax8
30th July 2008, 22:46
pe oricine!!! daca tu vrei sa-mi zici ca individual vaslui e peste noi inseamna ca esti bou, dar cred ca stii asta deja. apoi nu iau eu salariu si nici nu sunt eu antrenor al stelei, deci ar fi bine pt el sa castige indiferent pe cine baga in teren. e treaba lui pe cine baga...si jocul oricum a fost la fel de jalnic.

Raspuns de om inteligent.
Asta-i nivelu tau, hai cu al doi-lea ban de vreo 3 luni.
Cati cretini sunt in lumea asta sa te angajeze pe tine?
DA! Jocul a fost jalnic, macar aici suntem pe aceeasi linie desi nu-mi imaginez cum.

ghindoi
30th July 2008, 22:46

stai linistit, campionatul abia a inceput(prima etapa)...

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 22:47
Raspuns de om inteligent.
Asta-i nivelu tau, hai cu al doi-lea ban de vreo 3 luni.
Cati cretini sunt in lumea asta sa te angajeze pe tine?
DA! Jocul a fost jalnic, macar aici suntem pe aceeasi linie desi nu-mi imaginez cum.

Aici suntem pe aceeasi linie toti care am urmarit meciul.Pur si simplu Szekely si Radoi nu pot face o echipa.Ne trebuie un Atacant bun si un antrenor.

crucificatoru
30th July 2008, 22:47
Bai ma indoiesc sincer ca Laca i-a pus sa joaca la firul ierbii si sa nu bubuie toate mingile pe un kkt de varf( oricare ar fi el ca la fel de praf sunt amandoi) si ca au jucat asa de capul lor...vorba unora de pe forum.. s-a pishat Hizo azi pe Lacatus la toate capitolele..ramolitul asta de Hizo...comparati antrenoru nostru cu antrenorii rivalelor...Peseiro Andone Rednic Uhrin.... in alta ordine de idei...evident ca ciobanu da vina pe arbitraje si pe moderatorii de la gsp tv...uitati-va ce circ e in stare sa faca..numai si numai din cauza lui am ajuns in situatia asta ... am ajuns sa fim cea mai hulita echipa din toata Romania..imaginea Stelei in momentul asta e gigi ****** si asta e primu lucru cu care toti asociaza Steaua... jalnic jalnic jalnic...

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 22:52
"Sunt foarte fericit" a mai spus ****** dupa ce a parasit stadionul din Vaslui.

Si eu...:uie:

sorin_g
30th July 2008, 22:53
Nu ma ridic la nivelul tau oricum.
Nu, am vazut "tentative" de pase ce se opreau la Ovidiu Petre sau Nicolita. Am vazut un Arthuro si un Kapetanos care NU au atins mingea deloc, plasament incredibil de prost. Am vazut un Ochirosii fara nici o treaba cu fotbalul, un Golanski mult mai timid decat de obicei, un Zapata ce astazi l-a egalat pe Carlos. Am vazut un Radoi devotat si limpede, un Szekely la nivel de Steaua ce a jucat cu multa daruire, un Dayro care vroia mult dar n-avea cu cine, un Tiago ce a fugit cat toti cei 11 pe teren.!

Cand o sa vezi si o echipa sa-mi dai si mie bip.
Inseamna ca vom fi adus un ANTRENOR!

SAMM
30th July 2008, 22:54
cu un antrenor second hand nu poti face o echipa campioana

rusine laca, dak ai demnitate pleaca dupa ce vei rata calificarea in ucl

LoMax8
Cand o sa vezi si o echipa sa-mi dai si mie bip.
Inseamna ca vom fi adus un ANTRENOR!

Pai sa-mi dai numarul, ca oricum la victorii tu nu intrii pe forum!!!

ULTRAS STEAUA
Si cand 5 joaca e tot vina antrenorului!

asta a durut =))

starsteel
30th July 2008, 22:55
Cu alte cuvinte situatia nu este disperata....suntem deasupra liniei. Jalnic!

gikupiku
30th July 2008, 22:55
Porumboiu si-a facut treaba... a reusit sa le inchida ochii arbitrilor la faultul de rosu al lui N'Doye.

ww
30th July 2008, 22:56
un meci cat trei (http://www.prosport.ro/clasament/fotbal-intern/liga-1/clasament-golgeteri-pentru-dmscampionatid-2758908-2829192)

sorin_g
30th July 2008, 22:58
Pai sa-mi dai numarul, ca oricum la victorii tu nu intrii pe forum!!!
Lasa, ca esti tu aici inotator impotriva curentului.
Esti tru.

ghindoi
30th July 2008, 22:59
un meci cat trei (http://www.prosport.ro/clasament/fotbal-intern/liga-1/clasament-golgeteri-pentru-dmscampionatid-2758908-2829192)

vezi ca e gresit clasamentul, din cate stiu am priedut(din pacate) cu 1-0 nu 3-0 ;)

LoMax8
30th July 2008, 23:00
Lasa, ca esti tu aici inotator impotriva curentului.
Esti tru.

Stiu, tu eviti asta prin neprezentare in momentele bune..."Tru" e la Bucale
PS: Totusi care-i numarul?

MIREL6RADOI
30th July 2008, 23:02

=))=))=))=))

Cristi
30th July 2008, 23:04
prosport loveste din nou ... cred ca femeia de serviciu a facut clasamentul ala, probabil nu mai au pe nimeni in redactie la ora asta.
Steaua este la egalitate cu Unirea si cu Buzaul ... locurile 13, 14, 15 ... nu e rau:hubba

#Alex
30th July 2008, 23:09
Sunt foarte fericit ca nu mi-am pierdut timpul si banii sa merg la meci. Si chiar regret ca m-am uitat, mai bine rulam un cui si ma uitam la charlie the unicorn. Respect Mirel Radoi !

edit: e o problema cu clasamentul golgheterilor, ljubinkovic a marcat 3 goluri in meciurile de azi

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 23:11
Pana la urma de ce nu a jucat Goian?

MickaelC
30th July 2008, 23:12
Hai mai luati-va si de mine, nu doar de Lomax :) Eu zic ca lotul e slab si ca fara transferuri serioase nu poti sa ai pretentii de la antrenor. Am jucat cu rezerva de fundas stanga, Zapata a fost extrem de nesigur tot meciul, Golanski parca a fost drogat, mijlocul a functionat foarte prost pentru ca Ovidiu Petre abia a reintrat dupa accidentare si Plesan i-a luat locul la accidentati, Dayro Moreno si Bogdan Stancu au fost cam haotici, iar la atacanti nu prea au ajuns mingi. Hizo n-are alt merit decat ca si-a motivat jucatorii si i-a facut sa intre cu rautate, acolo sunt cativa fotbalisti care ar putea prinde lejer un loc la echipele care se bat pentru titlu, atunci cand joaca la capacitate maxima. Problema e ca la meciul cu CFR sau Dinamo aceiasi fotbalisti or sa se dea la o parte.

Si cand te bazezi pe un stil cu jucatori tineri, si nu esti vreun Arsenal, iti asumi riscul de a fi luat pe sus de o echipa mai ciobaneasca sau de a prinde zile in care lipsa de inspiratie e generala, si chiar de a prinde un an doar cupa UEFA. Nu cred ca Lacatus a impus stilul asta la Steaua, hai sa nu ii scoatem doar lui ochii (rosii).

kpr4x
30th July 2008, 23:15
toate ca toate dar Lacatus nu este antrenor .. poate sa ma injure toata lumea dar sa joci cu 6 fundasi + un jucator in plus banel .. e de tot rasul echipa ca Steaua care vrei sa joci in Champions League si sa castigi campionatul nu ai cum sa joci cu 1 singur atacant .. dar aici Lacatus greseste .. toti mari fotbalisti slabi antrenori .. pacat .. asteptam sa bage Dayro Moreno tot sa faca singur pentru toti .. e imposibil .. bine ca infrangerea asta nu o pun per seama lui Zapata ca se mai intampla sa sara mingia aiurea din gazon dar de la mijloc in sus nu ai cum sa faci ceva in 3 jucatori ..

#Alex
30th July 2008, 23:17
Stilul asta se datoreaza in primul rand lipsei omogenitatii, dar sunt sigur ca daca pe banca se afla (de ex.) Protasov, Steaua juca altceva azi.

ww
30th July 2008, 23:20

ce intrebare intrebatoare ai adresat domnule... la asta nici marele Gigi ****** nu iti poate raspunde concret si el fiind in aceasi dilema...
"Da de unde să ştiu eu mă de ce a fost Goian rezervă? Sună-l pe el sau pe Lăcătuş să-i intrebi. Nu e treaba mea! Şi eu mă întreb de ce a fost rezervă"

Dante
30th July 2008, 23:21

N-a vrut Berbekali.

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 23:22
N-a vrut Berbekali.

"Da de unde să ştiu eu mă de ce a fost Goian rezervă? Sună-l pe el sau pe Lăcătuş să-i intrebi. Nu e treaba mea! Şi eu mă întreb de ce a fost rezervă" George ******.

Esti sigur?

MickaelC
30th July 2008, 23:22
Goian nu a jucat pentru ca in amicale Lacatus a folosit perechea Ghionea - Radoi, luand in calcul ca Goian probabil va pleca. Meritele pentru aiureala asta cu Goian apartin conducerii. Ti-am raspuns la intrebare ca si cum ar fi fost serioasa.

SAMM
30th July 2008, 23:23
Stilul asta se datoreaza in primul rand lipsei omogenitatii, dar sunt sigur ca daca pe banca se afla (de ex.) Protasov, Steaua juca altceva azi.

nu vorbi de ceva sublim in momentele astea de mare mizerie fotbalistica

mido
30th July 2008, 23:37
Un meci specific Stelei in delasare,fara nici o idee de joc am suferit la constructie si am abuzat de mingi lungi ,cu parere de rau linia de mijloc e rupta,in plus cei din vaslui au intrerupt cursul jocului prin dese faulturi clar ca dayro nu a vut o zi buna meciuri din astea vom avea in proportie de 85% atat acasa cat si in deplasare la mijloc....
Probabil baieti ce-au zis gata ii macelarim pe moldoveni....Atentie viine Iasul cu acelasi stil de joc...
Arthuro sper sa fie solutia dar nu prea o vad este un jucator destul de lent iar cand ai in fata echipe gen vaslui va fi jale...

Dante
30th July 2008, 23:38
Esti sigur?

Din moment ce tot tipa ,,Goian nu va mai fi titular", tind sa cred asta. Dar niciodata nu poti fi sigur in privinta lui Jiji. Stii cum e, a glumit !
Ascultati sa vedeti ce minte luminata are voievodul Jiji http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=3665&title=Gigi_******____quot_Eu_s__nt_un_fenomen___n_ fotbal___quot_&ref=webmaster

#Alex
30th July 2008, 23:46
Goian nu a jucat pentru ca nu are loc in formatia actuala. Cuplul de fundasi este Radoi - Ghionea iar Goian ar putea intra in locul lui Radoi, ceea ce ar insemna avansarea lui Mirel pe pozitia de mijlocas la inchidere DAR in momentul de fata Radoi nu va juca la inchidere deoarece e o pozitie mai solicitanta si poate risca o recidiva.

Wholigan
30th July 2008, 23:47
Poate sa joace orice post de fundas central, si daca Lacatus nu e sclav pana la capat o sa si joace bu Brasovul.

colonelu Voiculescu
30th July 2008, 23:48
Azi am vazut ceea ce am vizionat intens (fara vreo placere) si anul trecut in jocul echipei : HAOS , HAOS , HAOS

#Alex
30th July 2008, 23:51
Poate sa joace orice post de fundas central, si daca Lacatus nu e sclav pana la capat o sa si joace bu Brasovul.

Sigur joaca cu Brasovul ca e suspendat Ghionea si nu-i vad pe Rada sau Baciu pe teren.

Wholigan
31st July 2008, 00:14
Defapt, poti sa te astepti la orice, fiindca oierul face legea. Pe Rada are boala deci nu, probabil Baciu.

Doua lucruri sunt certe:
1. Poa' sa ploua, sa ninga, sa fulgere, sa avem un antrenor slab, orice, Radoi o sa joace bine.
2. Nu jucam nimic.

Ce lovituri libere si cornere am avut meciul asta, belea rau. Parca era bun si Mendoza la ceva. Iar crema atacantilor de la AEK (1h jucata sezonul trecut) si Cordoba (traiasca Segunda Division) se pare ca nu fac cat faceau Pepe Moreno sau Habibou. Ce SURPRIZA!

MM Stoica si Adi Ilie nu au plecat degeaba de la Steaua. Iti dai seama cat de mare e ****** insa prin faptul ca au plecat cu gura inchisa. Jucatorii care au plecat insa toti au deschis gura. Ba Dica a deschis gura si cand era inca la noi. Victoras Iacob a urlat din Germania. Nimeni nu-l suporta pe ****** dintre cei din club. Eu nu-l mai suport de vreme lunga. Galeria il linge in cur. Un rezumat adus dumnevoastra de Pepsi-Cola si Temelea™.

KosmyN
31st July 2008, 01:14
Am sperat ca in noul sezon, se va schimba ceva, dar din pacate m-am inselat amarnic.
Steaua nu mai joaca nimic in deplasare de mai multa vreme.
Azi jocul nu a mers si datorita faptului ca adversarii au stiut cum sa stopeze jocul nostru, iar probabil ca mai mult nu si-au propus, golul fiind un bonus din partea noastra.
Problema a fost pe banca, unde au lipsit solutiile de contracarare a jocului adversarului, solutii care erau destule.

Despre arbitraj: desi nu scuza nici 1% jocul nostru, a avut o tenta.
Cand esti slab, gresesti de ambele parti, dar cand nu ai aceeasi masura pentru ambele echipe...oricum Hategan e febletea lui Porumboiu si nu degeaba a fost si Prunea observator.

ag1313
31st July 2008, 06:42
Hai mai luati-va si de mine, nu doar de Lomax :) Eu zic ca lotul e slab si ca fara transferuri serioase nu poti sa ai pretentii de la antrenor. Am jucat cu rezerva de fundas stanga, Zapata a fost extrem de nesigur tot meciul, Golanski parca a fost drogat, mijlocul a functionat foarte prost pentru ca Ovidiu Petre abia a reintrat dupa accidentare si Plesan i-a luat locul la accidentati, Dayro Moreno si Bogdan Stancu au fost cam haotici, iar la atacanti nu prea au ajuns mingi. Hizo n-are alt merit decat ca si-a motivat jucatorii si i-a facut sa intre cu rautate, acolo sunt cativa fotbalisti care ar putea prinde lejer un loc la echipele care se bat pentru titlu, atunci cand joaca la capacitate maxima. Problema e ca la meciul cu CFR sau Dinamo aceiasi fotbalisti or sa se dea la o parte.

Si cand te bazezi pe un stil cu jucatori tineri, si nu esti vreun Arsenal, iti asumi riscul de a fi luat pe sus de o echipa mai ciobaneasca sau de a prinde zile in care lipsa de inspiratie e generala, si chiar de a prinde un an doar cupa UEFA. Nu cred ca Lacatus a impus stilul asta la Steaua, hai sa nu ii scoatem doar lui ochii (rosii).

Eu zic ca lotul nu e slab. Atata doar ca avem posturi in care nu avem solutii pentru ca de 2 ani de zile nu suntem in stare sa aducem un jucator k lumea pe postul ala.

Dar acum daca tot veni vorba. Si eu as bate pe Vaslui daca as avea pe mana echipa lui Arsenal pentru ca la valoarea jucatorilor alora nici nu tre sa fii antrenor ca sa-i bati pe Vaslui.
Dar cum am mai spus. Organizarea noastra de k*KT ii face pe altii mari. Aliuta a facut meciul vietii lui cu noi .
As putea pune pariu ca Vaslui 3-4 meciuri nu mai castiga . De ce? Pentru ca nici o echipa nu sta la fel de prost la capitolul tactica si organizare de joc ca noi . Ori numai din valoare nu poti juca decat daca ai jucatorii unei echipe ca Arsenal.

JustMe
31st July 2008, 09:42
Pentru mine e clar ca trebuie sa schimbam formula de joc. Radoi trebuie urcat la mijloc ca si mijlocas la inchidere, Goian trebuie sa refaca cuplul de fundasi cu Ghionea, Banel trebuie reprofilat la carat apa.

colonelu Voiculescu
31st July 2008, 09:44
Nu-i de acord ciobanul cu ce zici mata . Radoi trebuie sa joace fundas , ceasul elvetian e de neclintit pentru ca asa a zis Olaroiu , iar numarul 16 e cel mai bun mijlocas de banda din Romania pentru ca asa a zis cineva de la Urziceni

JustMe
31st July 2008, 09:47
Pai se pare ca aseara JJ era nervos foc pe Banel (ameninta chiar ca o sa se bage peste Lacatus daca il mai vede in teren titular jucand asa prost) si era la fel de nervos si pe Ov. Petre... In plus il vrea pe Goian in teren. Deci s-ar putea sa fie de acord cu mine...

Wholigan
31st July 2008, 09:56
Pentru mine e clar ca trebuie sa schimbam formula de joc. Radoi trebuie urcat la mijloc ca si mijlocas la inchidere, Goian trebuie sa refaca cuplul de fundasi cu Ghionea, Banel trebuie reprofilat la carat apa.
De acord cu Banel, de acord ca Goian e titular, dar nu sunt de acord cu Radoi pe banca. A fost singurul jucator care a facut ceva ieri, e stalpul apararii si cel mai bun loc pentru el e in linia de fund.
Ov Petre e inchizator destul de bun, si 2 sunt suficienti.

Ce ne facem insa cu atacul? Atacantii de 2 lei valoreaza fix 2 lei se pare. Hmmm, ciudat.

JustMe
31st July 2008, 10:07
Nu am zis Radoi pe banca. Am zis Ov. Petre pe banca si Radoi la inchidere.

bubutza
31st July 2008, 10:13
da si porumboiu: "Steaua isi va arata adevarata valoare in meciul Vasluiului".

si normal k ar urma sa ne si bata Vasluiul

A cam avut dreptate.

4-1 o sa fie azi... Daca joaca Nicolita. 4-0 daca joaca Ochirosii.

nici sa fi jucat steaua cu laminorul roman nu dadea 4 goluri.

Trebuie sa fii redus sa crezi, ca suporter al vasluiului, ca vei "rupe" Steaua, la o saptamana dupa ce ai pierdut cu baku.

Cred ca mai mari probleme ne va pune arbitrajul decat vasluiul.

N-o inteleg pe prima... Oare cand nu o sa se mai gandasca nimeni la arbitraj ...

Un lucru e sigur,pana nu vine Toja si nu isi revine Eme e tiganie mare pe stanga...

Mai bine de atat nu puteai s-o zici ... Cu Petre Marin si Babanel... nu ai cum sa faci o echipa.

Kapetanos (petarda luata gratis)
Arthuro (jucator la o echipa de cacat din liga a2a din spania)

Momentan asta e atacul Stelei.Impacati-va!!!

mai avem atacanti pe banca ... sau mai luam de la juniori. Tot mai buni is romanii... Si romanii au valoare... romanii au ridicat coeficientul... si acum aducem numai petarde de afara.

mama ce prafari sunt in echipa... de pe vremea lui piturca nu o mai jucat steaua frumos (ofensiv).Apropo doua bombe de transfer o fost astia doi kapetanos si arthuro.Is prafari rau la fel si tiago.

Ne trebuie un antrenor strain sa ne schimbe mentalitatea asta de roman.

A baut cu porumboiu dupa meci cred ... si si-a pierdut mintile

Banel clar peste ratatul de Ochichiori

Face omul un meci mai prost ... gata e ratat... tind sa cred ca voi nici macar nu tineti cu Steaua... si doar dati comentarii aiurea sa va creasca numarul de posturi.

Si Dayro ce a fost..pulbere?

Cred ca ai o problema....

Oricine va veni la Steaua va fi marioneta lui ******

cu 2 atacanti care au costat impreuna 450.000 E (ma refer la arthuro si kapetanos), nu potzi sa emitzi pretentzii de echipa campioana unde totusi rivalele au adus fotbalisti adevaratzi.

Din pacate asta e adevarul.... Kapetanos e mai prost transfer care il putea face steaua...

in aceeasi nota caracteristica ...

Porumboiu si-a facut treaba... a reusit sa le inchida ochii arbitrilor la faultul de rosu al lui N'Doye.

Unde si cu ce mana si-a facut treaba? ... jalnic.... :ohoh:

Intrebare retorica ... e ca si cum ai intreba de ce Coman nu a prins lotul largit cu cine a jucat rapidul...

Adevarul e ca sunt prea multe trompete in echipa : Marin , Banel , Kapetanos , ******. Din pacate 3 mai si joaca iar unul e antrenorul...
Cu restul jucatorilor trebuie lucrat.Nu poti sa vii sa spui ca Ochirosii e ratat sau Dayro e pulbere... doar daca nu ai buletin.
Cu tot respectul pt Laca... ne trebuie un antrenor strain...
SI bineinteles sa plece JIJI ...

In concluzie: penibil !atat. penibil!

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 11:21
Face omul un meci mai prost ... gata e ratat... tind sa cred ca voi nici macar nu tineti cu Steaua... si doar dati comentarii aiurea sa va creasca numarul de posturi.

-Cred ca ai o problema....
in aceeasi nota caracteristica ...

Pai cred ca tu ai o problema,imi spui si mie ce ai vazut la Dayro,sau te-ai uitat la alt meci?
Pai face omul un meci mai prost,dar eu nu am vazut niciodata la el ceva extraordinar.

A cam avut dreptate.
Mai bine de atat nu puteai s-o zici ... Cu Petre Marin si Babanel... nu ai cum sa faci o echipa.

Cu asta ce mai ai?

sorin_g
31st July 2008, 11:24
Pai sa-l joace in continuare Lacatus si portar si sa urlati pe urma ca nu joaca nimic.
Dayro a dat 16 goluri in 16 meciuri. Ring a bell? Unde ar trebui jucat?
Stancu a dat goluri cu Italia si Roma din postura de varf.
Noi jucam cu niste malaci afoni demni de Liga a II-a pe post de atacanti.

#EffecT
31st July 2008, 11:39
Arthuro are doar 60 de minute jucate intr-un meci amical cu noii colegi . Pana mea , deja il facem afon . Se vede ca e la pamant cu pregatirea , la relatii de joc e si mai jalnic...mie imi place pentru ca stie sa protejeze mingea si are o tehnica foarte buna pentru un varf asa masiv . E vina lui Lacatus pentru ca-l baga titular si se asteapta la minuni , cand Arthuro a jucat asa de bine cu Roma pentru ca adversarii lui se aflau la acelasi nivel de pregatire :)

Echipa se vede ca e dezorientata , joaca previzibil ,dar ce ma deranjeaza cel mai mult e ca nu putem schimba deloc registrul tactic ...in orice moment al jocului , jucam la fel de prost si inestetic .
Pentru multi , e greu sa isi dea seama ce inseamna un antrenor bun pentru ca la un moment dat daca pe la club se perinda numai antrenori mediocri ajungi sa te obisnuiesti cu ei si sa nu mai faci diferenta

bubutza
31st July 2008, 11:40
Pai cred ca tu ai o problema,imi spui si mie ce ai vazut la Dayro,sau te-ai uitat la alt meci?
Pai face omul un meci mai prost,dar eu nu am vazut niciodata la el ceva extraordinar.

Chiar cred ca ai o problema...

Cu asta ce mai ai?

Eu nu am nimic cu el... nush ce mai are el cu Steaua...

stelistuu : exact asta ziceam si eu ... prea multi dupa un singur meci ii fac pe anumiti jucatori trompete... si dupa un meci bun ii pupa in c*r. pai ori e alba ori e neagra ...

#Alex
31st July 2008, 11:58
N-o inteleg pe prima... Oare cand nu o sa se mai gandasca nimeni la arbitraj ...

Cand la federatii si ligi nu vor mai exista personaje ca sandu, lupescu, mitica, costica valcea sau ursu. Cand n-o sa-l mai avem pe prunea observator. Cand n-o sa mai avem un cioban prost la conducerea echipei. Cand in campionatul romanesc vom avea arbitrii curati si valorosi, nu nepotii, verii si cumnatii celor din federatii. Cand pentru atac criminal se va da direct cartonas rosu iar federatia se va autosesiza si il va suspenda minim 5 etape pe vinovat. ( Totusi cred ca lui Tiago trebuia sa i se intample ce i s-a intamplat lui Eduardo ca sa primeasca N Doye rosu. Si probabil, in cazul asta, i-ar fi fost ridicata suspendarea de vreo comisie infiintata peste noapte )

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 12:02
1.Chiar cred ca ai o problema...

2.Eu nu am nimic cu el... nush ce mai are el cu Steaua...

stelistuu : exact asta ziceam si eu ... prea multi dupa un singur meci ii fac pe anumiti jucatori trompete... si dupa un meci bun ii pupa in c*r. pai ori e alba ori e neagra ...

1.Eu nu am nene nimic doar ca nu am vazut nimic ieri la Dayro,sunt cateva motive din cauza carora nu a dat randament,e vina antrenorului..peste 75%.Eu am spus doar ce am vazut in meci.

2.Ieri Petre Marin a fost peste multi jucatori din echipa,si nu-i putem reprosa nimic la gol.
-Apropo de favoritul tau Ravzan de cand l-am vazut la Steaua nu am vazut nimic extraordinar la el lucru care i-ar putea conferi postul de titular in fata lui Nicolita,oricum daca vine Toja se rezolva problema aceea pe partea stanga.

#Alex
31st July 2008, 12:06
2.Ieri Petre Marin a fost peste multi jucatori din echipa,si nu-i putem reprosa nimic la gol.

... in afara de plasamentul dezastruos.

MIREL6RADOI
31st July 2008, 12:07
E cineva arbitru?:)) Am o nelamurire.La faza in care mancatorul de banane l-a rupt pe Thiago,arbitrul i-a dat galben bananierului dar n-a dat lovitura pt Steaua.Cum vine asta?O sanctiune cu un cartonas,nu implica ca mingea sa revina echipei impotriva caruia s-a comis faultul?

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 12:09
... in afara de plasamentul dezastruos.

Pai nu se astepta nimeni sa ia Zapata un gol ca ala.
La "bananier" trebuia rosu clar,parca a avut si o discutie ********* cu arbitrul,putea sa iasa ceva urat rau pentru Tiago.

sorin_g
31st July 2008, 12:10
Mingea era iesita din joc in acel moment (era aut).

MIREL6RADOI
31st July 2008, 12:13
Daca faultul are loc in teren..se acorda fault.La momentul faultului,mingea era in joc.Daca mingea era in aut de poarta,nu mai ai de ce sa acorzi galben,pentru ca n-a existat infractiune.Nu dau vina pe arbitraj,insa n-am inteles decizia respectiva.

sorin_g
31st July 2008, 12:15
Da, ai dreptate, acum am revazut faza.

LoMax8
31st July 2008, 12:19
E cineva arbitru?:)) Am o nelamurire.La faza in care mancatorul de banane l-a rupt pe Thiago,arbitrul i-a dat galben bananierului dar n-a dat lovitura pt Steaua.Cum vine asta?O sanctiune cu un cartonas,nu implica ca mingea sa revina echipei impotriva caruia s-a comis faultul?

A fost fault de rosu dar permite-mi sa-l citez pe JJ aseara la Fanatik:

"Daca dupa un asemenea joc noi cautam sa ne luam de arbitru atunci..."

PS: In interventia sa telefonica de aseara la Horia la emisiune JJ a fost un alt om...

MIREL6RADOI
31st July 2008, 12:23
Am mentionat ca nu arbitrajul e de vina.Pur si simplu n-am inteles decizia respectiva....
Incepand de etapa viit sa nu-i mai vad in primul 11 pe Petre Marin si Banel.
Sper ca grecul Kapetanos sa nu fie surdu2....

bubutza
31st July 2008, 12:28
Eu sper ca Toja sa nu fie un banel 2.Sunt rezervat in privinta transefrului.

kapetanos nu va rezista mult la Steaua.

danny... asta nu e motiv sa-l faci pulbere pe Dayro ..
lui Razvan ii trebuie timp... mai indicat ar fi un Stancu in atac cu Neaga... macar is romani ... (is mai rasist din fire...)

#Alex
31st July 2008, 12:31
Pai nu se astepta nimeni sa ia Zapata un gol ca ala.
La "bananier" trebuia rosu clar,parca a avut si o discutie ********* cu arbitrul,putea sa iasa ceva urat rau pentru Tiago.

Dupa logica asta daca era Carlos in poarta ar fi trebuit sa fie 2 fundasi lipiti de atacantul vasluian. Nu conteaza cine e in poarta, Marin l-a scapat din marcaj pe ljubinkovic. Asta nu scuza greseala lui Zapata, dar si Marin e vinovat in aceeasi masura.

JustMe
31st July 2008, 12:45
Marin nu e asa vinovat precum e Lacatus care s-a gandit ca Marin va pueta sa ii faca fata lui Ljubinkovici la jocul aerian. Nesu cred ca era mult mai indicat acolo. Sau de ce nu Rada care a mai jucat fundas stanga.

alexxx89
31st July 2008, 12:49

TOTAL GRESIT!!!
daca accepta sa fie marioneta ciobanului e si mai vinovat pentru rezultate si jocul echipei pentru ca el e antrenorul ! si nu-l obliga nimeni sa accepte sa fie sluga..:nono:

MIREL6RADOI
31st July 2008, 12:50
N-am pierdut doar pe teren...se pare ca vom ramane si fara 2 brigazi din PN(Triada & Desant)Cel putin asta am citit pe steaua.ro.

sorin_g
31st July 2008, 12:55
Inca o data marii nostri ultrasi au fost umiliti fara drept de apel.
Poate nu sunt eu in masura sa judec ultraseria stelista, dar uite un comentariu hazliu care se potriveste de minune debandadei din galeria Stelei: "Eu propun sa isi scoata gardurile din Ghencea, pe modelul englezesc…"

ketsbaya
31st July 2008, 14:40
nu ne putem permite luxul de a-l tine pe banca pe goian (mai ziceau unii ca nu e vina oierului; nu pot sa cred ca nu i-a zis antrenorului nimica) + o sa vedeti la meciul cu brasovul ca tot nu va juca (rada sigur nu va intra pentru ca e in aceeasi situatie,dar va intra baciu). Kapetanos (numit si kapitanos de ilustrul lingvist jiji nu are ce cauta la Steaua, dar din moment ce a fost moca de ce nu ?), iar Arthuro la fel, praf si pulbere (dar si el a fost aproape moca, deci sa ne incercam norocul si cu el..in cazut nostru sa ne mancam nervii). Din pacate pina nu scapam de "patron" asa o sa patim, iar pe toate stadioanele o sa fim fluierati, pentru ca imaginea Stelei este comparata cu a lui..Steaua=jiji. Problema e ca nu scapam de el, doar daca il impusca cineva, de bunavoie nu pleaca (ca totusi a "bagat" prea multi bani la echipa)!

ULTRAS STEAUA
31st July 2008, 14:57
TOTAL GRESIT!!!
daca accepta sa fie marioneta ciobanului e si mai vinovat pentru rezultate si jocul echipei pentru ca el e antrenorul ! si nu-l obliga nimeni sa accepte sa fie sluga..:nono:

atunci sa fie cum zici tu, sunt 100% sigur ca e sub comanda ciobanului, altfel explica-mi logic de ce goian nu a jucat?Imi pare rau pentru laca, credeam ca macar el are onoare.Doar hagi se pare ca a avut.

ghindoi
31st July 2008, 15:03
nu ne putem permite luxul de a-l tine pe banca pe goian (mai ziceau unii ca nu e vina oierului; nu pot sa cred ca nu i-a zis antrenorului nimica) + o sa vedeti la meciul cu brasovul ca tot nu va juca (rada sigur nu va intra pentru ca e in aceeasi situatie,dar va intra baciu).

in meciul cu brasovul cred ca va juca in locul lui Ghionea(fiind suspendat), iar Rada mai mult ca sigur va fi rezerva, dar prima optiune sa il inlocuiasaca pe Goe sau Radoi, va fi Baciu, mai mult ca sigur...