View Full Version : Revista Presei / 27 Iulie
Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 00:40
Mijlocaşul vicecampioanei Italiei spune că fotbaliştii Romei sunt în urmă cu pregătirea fizică, însă admite că roş-albaştrii formează o echipă puternică.
"Steaua e o echipa frumoasa, dar noi avem doar 5 zile de pregatire, a fost ca un antrenament pentru noi. Ar fi frumos sa ne intalnim si in Champions League, e o echipa puternica", a spus Simone Perrotta.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Onlinesport.ro
27th July 2008, 00:40
Dupa ce a debutat in tricoul Stelei, atacantul brazilian Arthuro spune ca echipa antrenata de Marius Lacatus a demonstrat ca e cea mai buna echipa din Romania.
"Steaua a demonstrat ca are capacitatea de a juca in Champions League, sunt foarte emotionat pentru cum m-au primit fanii, sper sa ma repun pe picioare, sa fiu fizic cat mai bine, iar suporterii creeze o atmosfera frumoasa. Normal ca Steaua se poate gandi la castigarea titului, e unul dintre obiective, sper sa ajungem in Liga si chiar sa intalnim Roma acolo. Steaua e cea mai buna echipa, a demonstrat asta", a spus Arthuro.
Brazilianul a mai afirmat ca spera sa inscrie primul sau gol in tricoul Stelei, miercuri, impotriva lui FC Vaslui. "Azi nu am reusit sa inscriu, sper ca data viitoare sa o fac. Va trebui sa fim atenti, e important rezultatul de-abia apoi vom face show", a promis Arthuro.
onlinesport.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 00:50
Fundaşul trupei giallorossa pune eşecul pe seama condiţiei fizice şi spune că şi-ar dori să joace din nou īmpotriva elevilor lui Marius Lăcătuş, īn Liga Campionilor.
"Steaua este o echipa buna, īnsă noi abia am inceput antrenamentele. Ei se pregatesc sa inceapa campionatul. Speram sa intalnim Steaua si in Champions League si sa ne intoarcem la Bucuresti", a spus Christian Panucci.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 01:10
Tehnicianul roş-albaştrilor spune că Dayro Moreno trebuie să demonstreze permanent că merită să fie decarul echipei şi afirmă că Arthuro este un jucător de care Steaua avea nevoie.
"Cu un singur joc nu poti sa spui despre Dayro ca a demonstrat ca merita numarul 10. Si-a facut treaba, dar trebuie sa joace mereu la acelasi nivel.
Arthuro e un jucator de care Steaua avea nevoie, un jucator de gabarit, de forta si, in acelasi timp, tehnic. Va fi o concurenta interesanta pentru ocuparea postului de titular", a spus Marius Lacatus.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Onlinesport.ro
27th July 2008, 01:50
Portarul Stelei, Robinson Zapata, considera ca intrarea lui Dayro Moreno in locul lui Nicolae Dica a imbuntatit stilul de joc al vicecampioanei Romaniei.
"A fost o seara frumoasa, sunt fericit ca am jucat bine cu o echipa mare, e bine pentru moralul nostru. A fost o incalzire buna pentru meciurile oficiale. Faptul ca am inscris trei goluri e important. Dica si Dayro sunt jucatori foarte buni, insa au stiluri diferite. Cred ca nu s-a simtit lipsa lui Dica. Steaua e diferita cu Dayro si a iesit bine", a spus Robinson Zapata.
Steaua a invins sambata seara in meciul de prezentare al lotului gruparea italiana AS Roma, scor 3-1, goluriile fiind marcate de Dayro Moreno, Bogdan Stancu si Adrian Neaga.
onlinesport.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 02:40
La sfîrşitul partidei cu Roma, mijlocaşul a refuzat să salute galeria stelistă. Imediat după fluierul de final, team-managerul grupării din Ghencea, Marius Ianuli, i-a adunat pe toţi jucătorii pentru a saluta fanii. Surpriză însă! Ovidiu Petre a fost singurul care a făcut semn că nu doreşte să meargă înspre tribunele pline cu suporteri. Fiind binecunoscute conflictele sale cu galeria Stelei, mijlocaşul a preferat să se îndrepte direct către vestiar
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
Fostă mare glorie a Stelei, Ilie Savu a dat lovitura de începere a meciului de aseară dintre Steaua şi AS Roma. Savu a primit din partea conducerii roş-albaştrilor şi un tricou pe care era scris numele său. "A fost unul dintre fondatorii clubului şi merita aprecierea noastră", a spus preşedintele Valeriu Argăseală.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
olumbianul a avut o prestaţie entuziasmantă, a marcat, a jucat numai din devieri spectaculoase şi a şutat la poartă din toate poziţiile
Ghencea a simţit din nou aseară, după o pauză de 8 luni, miros de Champions League. Adversar de 5 stele, public numeros, generos şi cald. Lăcătuş şi-a făcut temele şi a titularizat tot ce are mai bun. Arthuro vīrf īmpins, Ovidiu Petre singurul īnchizător, Szekely şi Nicoliţă pe benzi. Plus Dayro.
Ultimul a fost şi MVP-ul partidei. Cu "10" pe spate, a jucat aproape de nota 10. A marcat chiar īn debut, cīnd a lobat elegant peste Arthur o degajare lungă a lui Zapata, apoi a jucat doar dintr-o atingere. Şi de multe ori cu călcīiul, spre satisfacţia unui public care l-a uitat pe Dică şi şi-a regăsit jucătorul-show, atīt de necesar pentru nişte fani atīt de pretenţioşi.
Bănel, din nou ineficient
Poarta Romei a fost mitraliată de Dayro, īnsă ori Arthur (14 şi 41), ori impreciziţia sa au făcut ca scorul să rămīnă 1-0 la pauză. E adevărat că şi Zapata a trăit periculos la "capul" lui Panucci (17) şi la torpila lui Riise (28). La reluare, Lăcătuş le-a mai făcut o dată pe plac suporterilor: l-a scos pe Nicoliţă, care a exasperat tribunele cu ineficienţa sa, īn ciuda kilometrilor alergaţi. Īn locul său, Ochiroşii a făcut adevărate raiduri pe dreapta şi pe stīnga şi a şi centrat pentru golul de 2-0 al lui Stancu (74).
Peste echipa de anul trecut
Şi pentru că meciul cu Roma a fost ultima repetiţie, Lăcătuş trebuie să se fi dumirit şi īn privinţa atacantului de careu. Arthuro a īnceput greu, s-a văzut puţin sau deloc īn primele 30 de minute, după care a ieşit la joc, şi-a arătat tehnicitatea şi chiar a căutat poarta prin şuturi. Pare sub Pepe Moreno, dar e sigur peste Kapetanos. Concluzia serii? Steaua a cīştigat doi jucători faţă de anul trecut, Dayro şi Szekely, a pierdut un vīrf de careu, pare a avea două viteze īn plus după plecarea lui Dică şi are aceeaşi siguranţă dezarmantă īn apărare.
"Jucătorii trebuie să fie conştienţi că de acum īncolo suporterii se vor aştepta la evoluţii la fel de bune ca şi cea din seara aceasta"
MARIUS LĂCĂTUŞ, antrenor Steaua
"A fost o seară magică şi un test util, care ne-a permis să ne pregătim pentru partidele dificile din Liga Campionilor şi din campionat"
ROBINSON ZAPATA, portar Steaua
"De mult voiam să-l dau pe Dică, pentru că ne īncetinea jocul. Pe Goian īl vīnd zilele următoare, pe 6-7 milioane de euro"
GIGI BECALI, finanţator Steaua
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
27th July 2008, 12:30
Portarul roş-albaştrilor crede că absenţa fostului golgheter al Stelei nu s-a făcut simţită şi spune că şi-ar dori să ajungă în Ghencea şi conaţionalul său, Juan Carlos Toja, despre care spune că este un jucător de travaliu.
"Jucătorii noi sunt foarte buni. Stancu, Thiago, Arthuro şi Kapetanos sunt valoroşi şi fac treabă bună la Steaua. Dayro e foarte diferit de Dică, lipsa lui Dică nu se simte în momentul ăsta, dar fiecare dintre ei are plusul său.
Toja e un jucător bun, îi place munca, pune osul, dar nu ştiu dacă va veni la Steaua. Eu l-aş dori la Steaua, dar acum totul depinde de conducători", a spus Robinson Zapata.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
Tehnicianul Romei laudă jocul roş-albaştrilor şi spune despre aceştia că vor face o figură la fel de frumoasă şi în Liga Campionilor.
"Meciul a fost câştigat pe merit de Steaua, dar s-a văzut diferenţa de pregătire. Noi abia de o săptămână am reluat antrenamentele. Dacă am fi fost mai atenţi la primele două goluri, nu ar fi fost o asemenea diferenţă de scor.
Consider că Steaua ne-ar putea pune probleme, chiar dacă ar juca la acelaşi nivel de pregătire. Steaua are jucători foarte buni şi cred că va face o figură frumoasă în Liga Campionilor. De ce nu? Mi-aş dori să ne întâlnim şi acolo", a spus Luciano Spalletti.
gsp.ro / 27 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
După victoria Stelei în compania Romei, Marius Lăcătuş a analizat jocul elvilor săi, lăudînd evoluţia acestora. De asemenea, Gigi Becali i-a lăudat şi el pe jucători, dar în special pe Dayro Moreno şi Szekely: "V-am spus de acum două luni că Szekely va fi cea mai mare surpriză din fotbalul românesc".
gsp.ro / 27 Iulie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.