View Full Version : Revista Presei / 26 Iulie
Gazeta Sporturilor
25th July 2008, 16:30
Întors din vacanţa de la Monte Carlo, finanţatorul Stelei anunţă că va întruni Comitetul de Urgenţă pentru a-l schimba pe preşedintele FRF, după ce a aflat ultimele dezvăluiri din cazul Valiza.
"O sa intrunesc Comitetul de Urgenta si voi face tot posibilul pentru a-l schimba pe Mircea Sandu. De mâine o sa strang semnaturi pentru a-l debarca pe presedintele FRF. Mircea Sandu trebuie schimbat. A venit timpul sa facem curatenie, si ne gandim serios pe cine vom pune in locul lui", a spus Gigi Becali, după care l-a atacat si pe Dumitru Dragomir: "Nu e normal ce se întîmplă, Dragomir stia tot ce se intampla. Nu inteleg de ce a dat vina doar pe Lupescu cand stie foarte bine ca Mircea Sandu a influentat. De ce-l apara?".
gsp.ro / 26 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
25th July 2008, 17:20
Finanţatorul Stelei spune că nu îi va da voie lui Goian să plece din Ghencea şi afirmă că Lovin a fost reprimit în lot pentru că nu este un fotbalist la care să se renunţe uşor.
"Goian nu pleacă pentru că nu-l las eu să plece. Ordinul meu a fost să se întoarcă Lovin la echipă. Nu e un jucător de aruncat. A fost dat doar un exemplu de indisciplină", a spus Gigi Becali.
gsp.ro / 26 Iulie 2008
Onlinesport.ro
25th July 2008, 18:00
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a explicat ca Florin Lovin a fost primit la prima echipa dupa ce i-a "ordonat" lui Marius Lacatus sa treaca peste actul de indisciplina al fotbalistului.
"Ordinul meu a fost ca Florin Lovin sa se intoarca la echipa. Nu e un jucator de lepadat. Ce s-a intamplat cu el a fost pentru ca toata lumea sa vada cum stau lucrurile la Steaua", a explicat Gigi Becali situatia fotbalistului trimis la echipa a doua dupa ce a urlat in vestiar "S-o crede si asta vreun mare antrenor", facand referire la Marius Lacatus.
Criticat din ce in ce mai des de fostele glorii ale clubului, Becali a argumentat ca le ofera bani acestora si ca ar trebui sa taca. "Una, doua, Becali e vinovat. Becali nu face, dar cand Majearu a avut nevoie de casa, eu i-am dat 30.000 de euro. Uite asa se poarta Becali cu fostele glorii", a afirmat Becali.
onlinesport.ro / 26 Iulie 2008
Onlinesport.ro
25th July 2008, 18:50
Mijlocasul columbian Juan Carlos Toja de la FC Dallas, dorit de FC Steaua, a declarat ca sosirea in Romania ar fi o sansa importanta pentru el si ca isi doreste perfectarea transferului, dar ca deocamdata nu s-a semnat nimic si orice se poate intampla, informeaza site-ul gruparii din SUA, citat de Mediafax.
"Plecarea in Romania este o sansa, o mare sansa, cred eu, pentru mine, dar inca nu am semnat vreun contract si nu stiu cand si daca o voi face. Steaua a facut o oferta, sunt discutii, dar inca nu stiu daca plec sau nu. Imi doresc sa se perfecteze transferul, insa nimic nu e sigur. Adevarul e ca inca nu este nimic perfectat, asa ca pana nu se semneaza, nu stiu ce se va intampla", a spus Toja.
Onlinesport.ro
25th July 2008, 21:50
Antrenorul campioanei considera ca Steaua este o echipa mai puternica decat anul trecut, insa spune ca principala contracandidata la titlu este Rapidul lui Jose Peseiro.
"Steaua are acelasi antrenor. Cred ca sunt mai puternici decat anul trecut. Steaua se va bate tot timpul la titlu. Sincer, Rapid pare cea mai puternica echipa momentan. Pentru mine a fost de acord declaratia lui Goga ca a fost sunat de o persoana si ca i s-au promis bani. Bine ca am castigat noi meciul pe teren. Daca ii prindea cu bani era mai grav", a spus Andone la gspTV.
Ioan Andone a mai afirmat ca CFR Cluj a castigat campionatul pe teren si nu este de acord cu vocile care spun ca 'fluierasii' au tras cu echipa pe care o antreneaza.
"Nu sunt de acord cu ideea ca am fost ajutati de arbitri. In retur am fost furati. S-au facut greseli grave impotriva noastra si contracandidatele au au beneficiat de greseli din care au inscris", a mai afirmat Andone.
Gazeta Sporturilor
26th July 2008, 02:00
Gigi Becali a dat ieri replica foştilor jucători ai Stelei care au criticat politica de transferuri din ultima vreme. "Una, două, Becali e vinovat, Becali nu face, Becali nu drege. Fostele glorii să tacă. Atunci cînd unul dintre ei, adică Majearu, a avut nevoie de casă, eu i-am dat 30.000 de euro. Vedeţi cum mă port eu cu foştii mari jucători? Şi ei mă atacă", a zis Becali.
"Eu l-am salvat pe Lovin"
Reîntoarcerea lui Florin Lovin sub comanda lui Lăcătuş la prima echipă a fost decisă de Gigi Becali. "Ordinul meu a fost să se întoarcă la antrenamente. Nu e un jucător de lepădat. Ce s-a întîmplat cu el a fost pentru ca toată lumea să vadă cum stau lucrurile la Steaua, că nu e de glumit şi că acela care greşeşte va plăti", a declarat Becali.
gsp.ro / 26 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
26th July 2008, 02:00
Columbianul Toja le-a transmis şefilor Stelei că va ajunge la Steaua la începutul săptămînii viitoare şi va semna cu roş-albaştrii
Deşi se părea că a intrat în impas, transferul lui Toja este perfectat în proporţie de 90 la sută. Columbianul în vîrstă de 26 de ani le-a transmis conducătorilor echipei vicecampioane că la începutul săptămînii viitoare va sosi în România pentru a începe pregătirea alături de noii săi coechipieri.
"Vreau să vin la Steaua şi dacă am apucat să promit acest lucru celor de acolo, aşa voi face, pentru că eu sînt om de cuvînt. Sînt foarte multe acte de perfectat, iar în momentul în care totul va fi OK mă voi sui în primul avion pentru a ajunge la Bucureşti. Cred că luni sau marţi voi ajunge în Ghencea. Îmi doresc să evoluez la Steaua, pentru că este o mare şansă pentru mine şi nu vreau să-i dau cu piciorul", a spus ieri Toja.
Impresarul acestuia, Claudio Mossio, spune că aşteaptă ca Federaţia Americană de Fotbal să elibereze actele de transfer ale columbianului. "Aici este puţin mai greu cu aceste proceduri legate de transfer, dar sînt convins că totul se va rezolva în cel mai scurt timp", a declarat Mossio. Fotbalistul s-a întors aseară la Dallas după ce a jucat în All Star Game-ul American, meci în care a reuşit o pasă de gol.
gsp.ro / 26 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
26th July 2008, 11:40
Fostul agent FIFA spune că Gheorghe Hagi nu s-a consultat cu el înainte să semneze cu Steaua şi afirmă că Gigi Becali a ajuns la concluzia că trebuia să îi acorde mai mult credit fostului tehnician al Stelei.
"Hagi nu m-a întrebat când s-a dus la Steaua, nu a spus nimic, atunci eram certat cu Gigi. Gigi mi-a recunoscut că trebuia să mai aibă răbdare cu Hagi două-trei luni, relaţia lor a fost delicată", a spus Giovanni Becali la Kanal D.
gsp.ro / 26 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
26th July 2008, 12:11
Roma vine la Bucureşti cu jucători precum Totti, Panucci, Riise, Perrotta, Aquilani sau Cicinho pentru amicalul de lux cu Steaua. Din echipa vicecampioanei Italiei vor lipsi De Rossi, Pizzaro, Mexes şi Doni.
Portari: Guilherme De Morais Arthur, Julio Sergio, Pietro Pipolo
Fundaşi: Marco Andreolli, Marco Cassetti, Cicinho, Juan, Simone Loria, Christian Panucci, John Arne Riise, Max Tonetto
Mijlocaşi: Edgar Alvarez, Simone Palermo, Simone Perrotta, Rodrigo Taddei, Valerio Virga, Alberto Aquilani
Atacanţi: Mauro Esposito, Vincenzo Montella, Francesco Totti, Mirko Vucinici.
Meciul Steaua - AS Roma va începe de la ora 20.45 şi va fi transmis în direct de Pro TV.
gsp.ro / 26 Iulie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.