View Full Version : Revista Presei / 25 Iulie
Onlinesport.ro
25th July 2008, 13:13
Steaua si-a prezentat noul echipament pentru sezonul 2008\20009, vineri, intr-o conferinta de presa la care au participat Valeriu Argaseala, Mirel Radoi si Marius Lacatus. Echipamentul de joc seamana izbitor ca cel al Barcelonei din sezonul trecut.
"Ne bucuram pentru aceasta evolutie frumoasa a contractului dintre noi si Elmec. Ne bucuram ca tot timpul ei au fost alaturi de noi. Sper ca echipemantele care vor fi prezentate sa lase o impresie buna suporterilor si jucatorilor. Echipamentul se poate cumpara si de pe magazinul nostru online", a spus Valeriu Argaseala.
Reprezentantul Elmec, firma care comercializeaza Nike in Romania, s-a aratat multumit de modul in care a decurs colaborarea cu Steaua in ultimii ani.
"Este un parteneriat benefic pentru noi. Rezultatele noastre merg mana in mana cu cele ale Stelei Bucuresti. Dorim sa le uram succes celor de la Steaua in campionatul romanesc si in competitiile internationale", a afirmat reprezentantul Elmec.
onlinesport.ro / 25 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
25th July 2008, 13:40
Ionuţ Lupescu a susţinut o conferinţă de presă în care a explicat dialogul pe care l-a purtat cu Daniel Florea în cazul Stelei:
"Nu văd niciun motiv pentru care Steaua să fie eliminată din competiţiile internaţionale, ea nu a făcut corupţie. Borcea nu are niciun fel de amestec în acest caz. Greşeala mea este că l-am cununat pe Daniel Florea. Eu doar i-am cerut ca să amîne cu o săptămînă decizia în cazul Stelei, pentru că UEFA stabilea tabloul competiţilor şi nu voiam să văd Steaua scoasă din CL. Eu doar am intervenit pentru Steaua, nu am influenţat nicio comisie, a cerut să fie o decizie unitară între toate comisiile. Mă pufneşte rîsul cînd aflu că Dumitru Dragomir îl anchetează pe Daniel Florea, el care l-a propus pentru şefia CAF. Pentru mine e clar că a fost trafic de influenţă la Comisii", a spus Lupescu.
gsp.ro / 25 Iulie 2008
Onlinesport.ro
25th July 2008, 13:50
Directorul general al Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a vrut raul Stelei, asa cum sustine Daniel Florea, ci el a vrut s ajute echipa patronata de Gigi Becali.
"L-am sunat pe secretarul general de la UEFA, mi-a spus ca a vorbit pe Argaseala si mi-a spus ca vor astepta decizia CAF si ca, deocamdata, nu se va lua nicio masura in cazul Stelei. Apoi l-am sunat pe Daniel Florea si i-am spus ca, pentru bine Stelei, e mai bine sa amane decizia luata, deoarece in acea vreme la UEFA se analizau echipele care vor evolua in cupele europene. I-am spus sa amane cu o saptamana sau doua, dar nu a vrut. Eu am vrut sa ajut Steaua. Le-am spus celor de la UEFA ca ceea ce a facut Steaua nu este un motiv de coruptie si ca Steaua nu trebuie exclusa din Liga", a spus Lupescu.
Seful de la Federatie a recunoscut ca l-a sunat pe Daniel Florea pentru a ii cere socoteala dupa ce acesta a anulat sanctiunile date de primele doua comisii.
"L-am sunat apoi pe Daniel Florea sa-l intreb de ce a luat acea decizie si mi-a spus ca e mai bine pentru amandoi. I-am spus sa motiveze. Mi-a spus ca a vorbit cu Bella Kasai si cu cei de la Cluj. Apoi a mai spus ca celelalte doua comisii au facut greseli. Astea sunt toate discutiile pe care le-am avut cu el", a adaugat Lupescu.
"Kaiserul" a mai recunoscut si ca si-a petrecut vacanta cu directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, insa sustine ca seful 'alb-rosilor' nu are nicio legatura cu cazul 'Valiza'.
"Am facut vacanta cu el si cu inca cinci-sase familii. Planificasem sa facem si cu Daniel Florea, dar, in cele 7 zile cat a stat acolo, nu a avut curajul sa vina sa imi spuna <<bai, nasule, tu ai gresit.>>. Cu Cristi Borcea ma cunosc din 86, de cand eram la tineret. Am facut de 3-4 ori vacantele impreuna cu el, deci el nu are niciun amestec in acest caz. Mai ales ca el a terminat pe locul 4", s-a aparat directorul FRF.
Dupa cazul 'Valiza', Ionut Lupescu are un singur regret, insa promite ca nu va mai repeta aceasta greseala.
"Singura mea greseala este aceea ca l-am cununat. M-am lecuit, n-o sa mai gresesc pe viitor. Ai incredere in anumiti oameni si fac cu totul si cu totul alt lucru. M-au sunat colegi de breasla de-ai lui Daniel Florea si mi-au spus ca sunt dezgustati", a afirmat Lupescu.
Gazeta Sporturilor
25th July 2008, 14:20
Echipa formată din cei mai buni jucători din Major League Soccer, la care mijlocaşul columbian dorit de Steaua, Juan Toja, a fost titular, a învins, joi noapte, cu scorul de 3-2, echipa engleză West Ham United, informează site-ul formaţiei din Premier League.
Formaţia britanică a deschis scorul în minutul 26, prin Ashton, dar echipa stelelor din MLS a egalat un minut mai târziu, prin Gomez. Scorul la pauză a fost de 2-1 pentru MLS All Stars, după ce Blanco a înscris în minutul 44. Ashton reuşeşte dubla în minutul 67, iar De Rosario a punctat pentru 3-2, transformând un penalty în minutul 70.
Jucătorul columbian Juan Carlos Toja a fost integralist la MLS All Stars, şi potrivit preşedintelui Stelei, Valeriu Argăseală, acesta a fost ofertat de gruparea din Ghencea.
Sursa - Newsin.
gsp.ro / 25 Iulie 2008
Onlinesport.ro
25th July 2008, 14:20
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, ii cere lui Ionut Lupescu sa isi dea demisia dupa ce a recunoscut ca a intervenit la Comisii pentru a ajuta Steaua sa scape de excluderea din Liga Campionilor.
"Lupescu a spus ca a facut interventie la comisie pentru a raspunde presei. De Comisie raspunde secretarul general, el nu are niciun fel de treaba cu comisia. A spus ca Florea a fost propus de mine sa fie presedinte de Comisie. Inexact. Este finul lui. El l-a adus, certandu-se cu mine. Dupa ce l-a adus, am avut o parere buna despre Florea. Nu a lucrat cu mine, nu il cunosc. Nu am vorbit de mai mult de trei ori cu el in viata mea. Lupescu a recunoscut ca a intervenit la comisii. Asa ceva este fara precedent. Pentru treaba asta trebuie sa isi dea demisia. E-mailurile lui Ionut Lupescu au fost facute ca sa curete Steaua si sa-l curete pe Gigi Becali.", a spus Dragomir la Special.
Seful Ligii a mai afirmat ca va cere incepere unei anchete dupa ce Ionut Lupescu si Florin Prunea au declarat ca Dragomir l-a influentat pe Daniel Florea si ca membrii CAF au incasat 500 de mii de euro.
"O sa fac un inscris pentru a convoca Comitetul Federal in regim de urgenta. Vreau probe din partea lui Prunea si Lupescu pentru ceea ce au debitat. Daca au probe, DNA-ul si DIICOT-ul sa intre si sa faca lumina. Daca eu am intervenit la vreo comisie, la vreun observator, in decursul vietii, sa fiu anchetat. Sunt prea batran in meserie ca sa pot sa incalc aceste reguli", a precizat Dragomir.
Gazeta Sporturilor
25th July 2008, 14:50
Presedintele Stelei da asigurari ca mijlocasul columbian de la FC Dallas va ajunge cu siguranta in Ghencea
Transferul lui Toja nu se va perfecta in acest weekend, insa Valeriu Argaseala spune ca nu e un motiv de ingrijorare. "Am vorbit clar cu agentul fotbalistului, care mi-a spus ca Toja va veni sigur la Steaua.
El insa va fi nevoit sa mai ramina la Dallas, sa evolueze duminica intr-un meci cu LA Galaxy, echipa lui David Beckham, dupa care va ajunge la Bucuresti", a declarat astazi Argaseala.
gsp.ro / 25 Iulie 2008
Onlinesport.ro
25th July 2008, 15:10
In cadrul unei conferinte de presa, Steaua si-a prezentat cei cinci fotbalisti transferati in aceasta vara. Robert Neagoe si Claudiu Ionescu nu au fost prezenti la conferinta de presa, ei nemaifacand parte din planurile lui Marius Lacatus.
Szekely spune deja ca a facut o alegere buna cand a semnat cu trupa din Ghencea. "Intr-adevar, presiunea la Steaua este mai mare decat era la Otelul, dar chiar si asa am facut o alegere foarte buna. In privinta tricoului cu numarul 7, nu este o incarcatura emotionala mai mare. Sa joc eu bine si Steaua sa-si atinga obiectivele, asta va fi cel mai important", a afirmat ex-galateanul..
Brazilianul Arthuro, adus din Spania de la Deportivo Alaves, le promite suporterilor ca va fi un muncitor si a confirmat ca va debuta in meciul amical cu AS Roma.
"Meciul cu Roma va fi o seara speciala si pentru ca voi imbraca pentru prima oara tricoul Stelei. Imi pare rau ca n-am evoluat nici un minut pina acum, insa am fost in urma cu pregatirea fizica. Trebuie sa-i multumesc preparatorului fizic al Stelei pentru ca m-a adus atat de repede la un nivel optim de pregatire. Ce le promit suporterilor? Ca voi munci, deoarece spectacolul vine daca toti cei 11 care vom fi pe teren vom munci. Mie imi place si spectacolul, dar mai mult imi place sa fiu eficient si daca va fi vreodata nevoie sa conservam un rezultat favorabil, atunci nu ne vom da la o parte sa jucam urat, dar sa castigam si sa luam punctele", a afirmat atacantul.
Mijlocasul portughez Tiago Gomes, imprumutat de la Estrella Amadora, s-a saturat de perioada de pregatire si vrea sa inceapa meciurile oficiale. "Nu mai am rabdare, vreau sa inceapa cat mai repede campionatul si ne aratam valoarea", a precizat portughezul.
Vazut la un moment dat urmasul lui Nicolae Dica, Bogdan Stancu spune ca se simte ca acasa in Ghencea."Chiar nu ma asteptam sa fiu primit atat de bine de colegi. Ma simt ca acasa la Steaua", a declarat tanarul international roman.
Grecul Pantelis Kapetanos resimte inca lipsa meciurilor din ultimul sezon si nu s-ar supara daca ar fi rezerva lui Arthuro. "Inca nu sunt la suta din capacitate, am avut si acea problema medicala din cauza careia a trebuit sa stau pe margine 9 luni, dar voi face totul pentru a fi pregatit 110 la suta. Ce parere am de concurenta din atac? E foarte bine. Suntem doi jucatori pentru un singur loc, Arthuro si cu mine pentru postul de atacant de careu. Cel mai bun, cel mai in forma va intra pe teren si asta nu poate sa fie decit in beneficiul antrenorului si al echipei", a precizat grecul.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.