PDA

View Full Version : Revista Presei / 24 Iulie

Onlinesport.ro
23rd July 2008, 23:20
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, sustine ca Dorin Goian va ramane suta la suta jucatorul lui Marius Lacatus in sezonul viitor. In schimb, Toja este asteptat pana la meciul cu AS Roma in Ghencea.

"Goian nu mai pleaca. A avut acea oferta de la Sunderland, dar transferul a cazut. El trebuie sa se gandeasca in acest moment cum sa se antreneze mai bune. Oficial, de la Dinamo Kiev nu am primit nimic. Goian va fi al Stelei in acest an. Lovin, incepand de miercuri, a intrat in programul normal al primei echipei, dupa ce o anumita perioada a facut o pregatire foarte buna la echipa a doua", a spus Argaseala la Special.

Daca Dorin Goian are usile inchise pentru un transfer, trei stelisti au fost pusi pe lista jucatorilor de care Steaua se poate dispensa.

"In privinta plecarilor, e posibil sa plece Robert Neagoe, Marius Croitoru si Cristocea, care nu si-au gasit inca echipe. Neagoe nu stie inca unde va juca. Surdu nu cred ca va mai ramane nici el, isi va decide situatia intr-o saptamana", a adaugat oficialul stelist.

Mijlocasul columbian Juan Carlos Toja este asteptat in curand in Ghencea, insa el nu va debuta in amicalul de sambata cu AS Roma, deoarece va fi obosit.

"Asteptam raspunsul celor de la FC Dallas. Din discutiile pe care le-am avut cu agentul jucatorului, ei au acceptat aceasta oferta. Daca lucrurile se desfasoara in mod normal, nu mai ramane decat oficializarea transferului. Daca lucrurile merg bine, vineri va veni spre Romania. In cel mai bun caz el poate fi vazut ca spectator la meciul cu AS Roma. Cand a fost intrebat daca vrea sa vina la Steaua, Toja a spus ca vrea acest lucru, deoarece la Steaua se face performanta. Daca vine si Toja, lista de transferuri s-a incheiat la capitolul veniri", a explicat Argaseala.

Valeriu Argaseala este nemultumit de reactia fostelor glorii ale Stelei, care critica politica de transferuri din aceasta vara, si a precizat ca Steaua nu isi putea permite sa transfere doi jucatori de aceeasi valoare pentru postul de atacant.

"Cei mai buni scouteri sunt cei care nu au adus niciodata jucatori si vorbesc doar prin ziare. Pana sa isi dea cu parerea daca sunt jucatori buni, jucatorii ar trebui lasati sa joace. In momentul in care s-ar fi adus al doilea titular, unul dintre jucatori avea de pierdut. La fel si echipa. Am spus sa aducem si un al doilea jucator, care sa nu fie titular, dar care sa il poata inlocuiasca pe cel titular", sustine presedintele Stelei.

onlinesport.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 04:12
Toja a confirmat aseară că transferul său e perfectat şi că va juca la Steaua în noul sezon

Toja se afla ieri la Toronto, unde la noapte va susţine meciul din All Star Game-ul ligii nord americane, împotriva englezilor de la West Ham United. După ce a terminat antrenamentul oficial, unde s-a pregătit alături de Beckam, Toja a acceptat să ofere un interviu Gazetei Sporturilor:

- Juan, gata, eşti jucătorul Stelei?
- Transferul e ca şi făcut, eu mi-am dat acordul din prima rundă de negocieri, cluburile au ajuns la un acord, acum rămîne doar să mai semnez.

- Şi asta cînd se va întîmpla?
- Sîmbătă voi parafa şi actele cu Steaua. Conducătorii de acolo mi-au spus că se va juca un meci de prezentare cu AS Roma. Voi fi în tribună pentru a-mi vedea noii coechipieri.

- De ce ai ales Steaua?
- Îmi doresc să evoluez în Europa pentru că numai aşa pot face saltul spre echipa naţională. Am aflat multe lucruri frumoase despre Steaua de la Zapata şi Dayro, cu care am discutat în ultima perioadă. Le-am şi spus că visul meu o dată cu transferul la Steaua este să joc alături de ei la naţionala Columbiei.

Claudio Mossio, impresar Toja
"Toja ştie multe despre Steaua pentru că în ultimele săptămîni n-a existat zi în care să nu caute pe internet cîte o informaţie. Vine montat pentru a demonstra că e un fotbalist mare"

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 13:10
Mijlocaşul Claudiu Ionescu va evolua şi în acest sezon tot la Gloria Buzău chiar dacă a făcut pregătirea de vară alături de echipa din Ghencea.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani nu a reuşit însă să se impună în echipa lui Marius Lăcătuş şi astfel s-a întors la Gloria Buzău.

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 14:20
reşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat azi că oficialii FRF Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea au încercat să-l convingă pe preşedintelui CAF, Daniel Florea, să dea o decizie nefavorabilă echipei Steaua în cazul "Valiza".

"Daniel Florea mi-a spus, într-un raport, că a primit telefoane de ameninţare din partea lui Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea pentru a lua o decizie în defavoarea Stelei. Au încercat să influenţeze decizia lui Florea. Nu am spus acest lucru până acum, pentru că s-ar fi interpretat că doresc să mă răzbun pe cei doi oficiali ai FRF.

Vroiam să ţin secretă această informaţie, dar dacă acum a ieşit la suprafaţă, nu mai avea rost s-o ţin pentru mine", a spus Dragomir, care a precizat că preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu are niciun amestec în influenţarea cazului "Valiza":

"Eu am făcut ancheta aşa cum trebuie. Mircea Sandu nu a avut nicio implicare în luarea deciziei finale în cazul 'Valiza'. Tot ce a făcut Mircea Sandu a fost să-i spună lui Daniel Florea să respecte regulamentele în vigoare".

sursa: News In

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 14:30
Fostul tehnician al vicecampioanei crede că steliştii vor fi mult mai precauţi în acest sezon şi spune că Marius Lăcătuş va încerca să le redea roş-albaştrilor jocul care a caracterizat-o pe Steaua de-a lungul timpului.

"Steaua nu ştiu dacă s-a întărit sau nu, nu cunosc echipa cu care va evolua în campionat, dar cred că o să aibă mai mare grijă în ceea ce priveşte jocul. Lăcătuş luptă pentru refacerea jocului care a caracterizat-o pe Steaua.

Cred că va fi o luptă echilibrată între cele trei echipe din Bucureşti, Steaua, Dinamo şi Rapid, CFR Cluj şi FC Timişoara. O surpriză ar putea fi Unirea Urziceni, care are un joc foarte organizat", a spus Emerich Ienei.

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 14:50
Steaua va lansa vineri, 25 iulie, incepand cu ora 11:00, noul echipament de joc pentru sezonul competitional 2008-2009. Evenimentul va avea loc in Wellness Club din Centrul Comercial Plaza Romania. Cu aceasta ocazie suporterii Stelei vor afla care este designul noului echipament si detalii despre noua tehnologie integrata in acesta.

De asemenea, echipamentul oficial de joc va fi disponibil pentru prima oara in magazinele Nike si Steaua pentru toti suporterii echipei. In plus, in cadrul aceluiasi eveniment vor fi prezentati si jucatorii transferati la Steaua in aceasta vara.

"Suntem incantati de felul cum arata noul echipament al Stelei si asteptam cat mai multi suporteri la lansarea oficiala a acestuia, de vinerea viitoare. De asemenea, ne bucura faptul ca acesta va fi disponibil imediat pentru fani in magazinele Steaua si Nike. Speram sa ne poarte noroc in noul sezon", a spus Marius Lăcătuş pentru site-ul oficial al clubului.

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
24th July 2008, 16:40
ci nu a plecat de la Dallas şi este deja regretat de mass-media din Statele Unite. Jurnaliştii americani plâng după columbianul de 23 de ani şi spun la unison că le va lipsi "jocul stelar" al acestuia.

"Adio Puştiule! Abia începusem să te cunoaştem. Ne-ai uimit cu jocul tău stelar sezonul trecut, ne-ai enervat că te-ai accidentat, ne-ai neliniştit cu evoluţiile şterse din primăvară, iar acum ne-ai frânt inimile cu transferul la Steaua. Poate un Burrito ne va face să ne simţim mai bine", scriu jurnaliştii americanii de la 3rddegree.

Toja a confirmat aseară pentru GSP că transferul său e perfectat şi că va juca la Steaua în noul sezon. Columbianul se afla ieri la Toronto, unde la noapte va susţine meciul din All Star Game-ul ligii nord americane, împotriva englezilor de la West Ham United.

gsp.ro / 24 Iulie 2008

Adrians
24th July 2008, 17:28
Un interviu de senzatie - daca nici acum nu se va sparge buba fotbalului romanesc, atunci acest lucru nu se mai intimpla curind.Pe Realitatea TV urmeaza un alt interviu cu Danile Florea

http://www.gsp.ro/stire/daniel-florea-confirma-marturiile-din-gazeta-sporturilor-88837.html