PDA

View Full Version : Revista Presei / 23 Iulie

Gazeta Sporturilor
23rd July 2008, 01:50
Presa britanică scrie că Sunderland insistă pentru transferul lui Dorin Goian, iar afacerea ar urma să se materializeze în scurt timp. "Fundaşul român Dorin Goian este aşteptat să semneze şi el cu Sunderland, iar Steaua va primi 4,8 milioane de euro. Pe lîngă acesta, managerul Roy Keane ar vrea să obţină şi împrumutul atacantului lui Manchester United, Louis Saha", informează site-ul britanic The Telegraph.

gsp.ro / 23 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
23rd July 2008, 01:50
Rădoi şi ceilalţi stelişti vor juca sîmbătă seara în noul echipament Nike, cel folosit de Barcelona în sezonul trecut

Steaua pregăteşte în cele mai mici detalii cel mai tare amical din ultimii ani, cel cu vicecampioana Italiei, AS Roma, programat sîmbătă seara, de la 20:45. Roş-albaştrii pregătesc pentru suporteri un show de zile mari, care să preceadă partida.
În primul rînd, pe lîngă achiziţiile făcute în această vară şi care vor călca pentru prima oară iarba terenului central din Ghencea, fanii vor putea să-i vadă în premieră pe jucători îmbrăcaţi în noul set de echipament pe care firma Nike l-a oferit echipei lui Lăcătuş. Acesta va fi prezentat oficial vineri dimineaţa, la ora 11:00, la Wellness Club din Centrul Comercial Plaza România.

Fotbaliştii vor intra pe gazon şi atunci cînd vor face turul terenului într-o maşină decapotabilă vor purta tricourile de rezervă: jumătate de culoare roşie, cealaltă jumătate albastră. Apoi, se vor echipa pentru meci în tricourile noi, în dungi subţiri roş-albastre, la fel ca acelea pe care Barcelona le-a avut în ultima ediţie de campionat.

Alte repere ale showului cu Roma
- jucătorii vor urca pe un podium pe gazon, de unde vor saluta publicul
- după prezentarea lotului vor fi lansate pe cer mii de baloane roş-albastre
- se va da drumul unui spectaculos foc de artificii
- Lăcătuş şi Rădoi le vor vorbi suporterilor înainte de partidă despre obiectivele noului sezon

"Sîntem încîntaţi de felul cum arată noul echipament şi sper să ne poarte noroc. Apoi, mă bucur că acesta va fi disponibil imediat pentru fani în magazinele Steaua şi Nike"
Marius Lăcătuş

gsp.ro / 23 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
23rd July 2008, 11:30
Toja a fost cel care în ultimele zile a presat clubul american FC Dallas să-l lase să plece în Ghencea. De ce a dorit cu tot dinadinsul să ajungă în Ghencea?

Pentru că Toja vrea să reintre în circuitul echipei naţionale a Columbiei, reprezentativă care e bine plasată în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud. Toja are modelul lui Zapata şi Dayro Moreno, care n-au pierdut nici o convocare din momentul în care au ajuns în Ghencea, în schimb, el n-a mai fost selecţionat după ce a semnat cu Dallas.

gsp.ro / 23 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
23rd July 2008, 12:22
La două săptămâni după ce a decis să părăsească Steaua, Adrian Ilie se află în vacanţă şi nu doreşte să vorbească prea mult despre clubul la care a activat ca oficial în ultimul an.

„Eu am rămas prieten cu toţi de acolo. Nu m-am certat cu nimeni aşa cum s-a zvonit. A fost alegerea mea să plec şi acum vreau să mă odihnesc", a spus Ilie în Adevărul.

"Cobra" a ţinut să-i răspundă fostului său patron, Gigi Becali, care declarase despre el că a cedat psihic la Steaua.

„Nu este adevărat. Dacă asta era problema, plecam vreo două - trei săptămâni în concediu şi reveneam cu forţe proaspete. Eu mi-am dat demisia de la Steaua pentru ca nu puteam face mai mult. Îmi propusesem să plec atunci când nu aş mai fi putut ajuta clubul aşa cum trebuie", a declarat Ilie.

gsp.ro / 23 Iulie 2008

Gazeta Sporturilor
23rd July 2008, 13:30
Adus în luna mai la Steaua, Claudiu Ionescu era prezentat de Gigi Becali drept noul Hagi din Ghencea. Minunea nu a ţinut însă decât două luni. Ionescu a prins două cantonamente cu oamenii lui Lăcătuş şi a făcut cale întoarsă la Buzău.

"Cel puţin sunt liniştit din punct de vedere psihic, la Buzău am şanse să joc, acolo aveam şanse mai puţine. Nu mă mai gândesc la Steaua...nu mă mai întorc la Steaua", a declarat Claudiu Ionescu.

gsp.ro / 23 Iulie 2008

Onlinesport.ro
23rd July 2008, 17:20
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, e de parere ca echipa din Bulevardul Ghencea merita sa se califice in grupele Ligii Campionilor deoarece datorita coeficientului pe care il are, CFR s-a calificat direct in grupe.

"Nu numai Steaua, oricine are nevoie de noroc la tragerile la sorti pentru Champions League. Nu este vorba de o pierdere financiara, ci de o continuitate in rezultate. Cred ca ar fi normal, mai ales anul acesta, cand in proportie covarsitoare...castigatoarea campionatului s-a calificat direct in grupe, Steaua sa mearga mai departe", a spus Argaseala pentru sportro.

Conducatorul Stelei a prefatat lupta din urmatorul sezon, spunand ca toate echipele s-au intarit numeric. Argaseala nu stie, insa, daca fotbalistii transferati de rivalele Stelei sunt unii de calitate.

"Va fi un campionat mai tare decat cel precedent pentru ca au venit bani la cateva echipe, din transferurile facute si o sa fie meciuri cu o valoare tehnica mai ridicata. Asta pentru ca au fost adusi jucatori de valoare tehnica la primele echipe si la Pandurii Tg. Jiu, care nu sunt din Romania si care vor sa arate ca isi merita un loc intr-o echipa din strainatate. Ca numar de transferuri Rapid, Vaslui, Cluj si Timisoara s-au intarit cel mai mult. Nu stim calitatea acestor jucatori. Daca ar fi sa judecam dupa cartile de vizita pe care le prezinta cluburile, toate transferurile sunt foarte bune. In momentul in care ei apar in teren, nu mai stim daca acesta corespunde. Cel mai la indemana exemplu este Dorsin", a declarat Argaseala.

onlinesport.ro / 23 Iulie 2008