PDA

View Full Version : Gsp tv

Diavolo_Dany
22nd July 2008, 18:52
AM tot vazut reclama la postul tv GRP TV ... si se tot lauda ca o sa fie o gramada de meciuri in liga1 ... nu am auzit deloc cuvantul IN DIRECT . Deci cea ce ma face sa cred ca o sa fie ca sport.ro . Sper sa nu fie meciurile transmise acolo ca io nu il prind !!!!! :mad22:

Cristi
22nd July 2008, 18:53
mai fa o incercare, la a 3-a poate nimeresti denumirea corecta.
Din ce am mai citit/auzit, se pare ca vom avea GSP TV, GSP TV 1, GSP TV 2 si GSP TV 3. Am inteles ca toate au primit licenta de emisie, vreo 2 deja emit.
Primul, adica GSP TV, am impresia ca urmeaza sa-i ia locul actualului Telesport.
In sfarsit, dupa ce i-am bagat si i-am scos peste tot, pot si eu sa zic "ce bine ca m-am abonat la RCS":)
p.s. am editat eu titlul - Gst tv = Gsp tv

bubutza
22nd July 2008, 19:38
AM tot vazut reclama la postul tv GRP TV

N-am vazut reclama la acest post :))

in fine... cred ca o sa vad meciurile pe pc... deja am gasit niste siteuri care vor transmite aceste posturi. Mentionez ca n-am cablu la rds ... deci... e cam bataie de joc, ca si anul trecut cu Kanal D , pe care l-au bagat totusi in grila.

valy
22nd July 2008, 20:17
GSP 1, GSP 2 si GSP 3....toate emit....

Boggy
22nd July 2008, 20:27
N-am vazut reclama la acest post :))

in fine... cred ca o sa vad meciurile pe pc... deja am gasit niste siteuri care vor transmite aceste posturi. Mentionez ca n-am cablu la rds ... deci... e cam bataie de joc, ca si anul trecut cu Kanal D , pe care l-au bagat totusi in grila.

Arunca link-urile aici...

lucian_iasi
22nd July 2008, 21:15
Mie mi-au scos telesport,vh1 si axn crime

bubutza
22nd July 2008, 21:17
am voie? :unsure:

daca da... revin cu un edit :d

http://cool-tv.net/tv-channels/tv-live-portal-online.html

gasiti o multime de canale tv

Cristi
22nd July 2008, 21:40
baga vere linkurile ala, normal ca ptr. asa ceva este voie:clap:

dargo
22nd July 2008, 22:40
Domne din punct de vedere al echipei formate jos palaria. Trustul intact a investit masiv in postul asta, si asta se vede prin oamenii adunati. Daca de la Stucan ma asteptam sa se intoarca (pentru ca el practic a inceput la gsp), aducerea lui Emil Gradinescu, Anca Banu, Cosmin Baleanu, Silviu Tudor Samuila sau Bogdan Cosmescu (ultimul daca se adevereste) reprezinta adevarate lovituri. Au luat practic cei mai buni oameni de sport din piatza, mai putzin pe cei de la pro.

Altfel, vom vedea care va fi calitatea postului si a transmisiilor. Eu sunt cam dezamagit ca din ce vad pe gsp.ro in grila postului sunt f multe talk-showuri despre liga I, chiar excesiv de multe.

KosmyN
22nd July 2008, 23:41
Cei de la UPC au declarat ca se afla in negocieri cu cei de la Antena pt. integrarea Gsp Tv-ului in grila de programe.
De asemenea, am citit prin gazeta parca, ca ei sunt interesati si de nr de cerinte pe care le primesc.
Asa ca eu cred ca am putea sa-i bombardam cu mailuri...

dargo
23rd July 2008, 00:18
Cei de la UPC au declarat ca se afla in negocieri cu cei de la Antena pt. integrarea Gsp Tv-ului in grila de programe.
De asemenea, am citit prin gazeta parca, ca ei sunt interesati si de nr de cerinte pe care le primesc.

Eu cred ca ar fi cazul sa-i bombardati, asta daca vreti postul in grila :).

Nea Popa
23rd July 2008, 00:25

Here UPC !!! sper sa negocieze cat mai repede si cat mai bine :)

si inca ceva ,priviti aici ,pe blogul`unei donsoare record de pe onlinesport-> click here ptr programul de televizari al primelor 2 etape din liga 1 (http://irinamaxim.wordpress.com/2008/07/13/program-televizari-liga-1-2008-2009/) Din pacate ,cei de la trustul Antena 1 si RCS ,doar atata s-au gandit sa ne dea:mad22:

KosmyN
23rd July 2008, 00:50
UPC Romania este deschisa dialogului cu grupul Antena si am demarat discutii cu privire la termenii contractuali. In urma negocierilor cu grupul Antena, speram sa ajungem la un rezultat pozitiv si sa avem cat mai curand vesti bune pentru clientii nostri.

Asta e ce am primit pe mail de la UPC

dargo
24th July 2008, 12:02
Here UPC !!! sper sa negocieze cat mai repede si cat mai bine :)

si inca ceva ,priviti aici ,pe blogul`unei donsoare record de pe onlinesport-> click here ptr programul de televizari al primelor 2 etape din liga 1 (http://irinamaxim.wordpress.com/2008/07/13/program-televizari-liga-1-2008-2009/) Din pacate ,cei de la trustul Antena 1 si RCS ,doar atata s-au gandit sa ne dea:mad22:

Eu cred ca donshoara e prost informata cu privire la gsptv 2 si 3. Eu tind sa cred ca au licentza, ca altfel nu puteau fi lansate.

Adrians
24th July 2008, 12:17
Asta e ce am primit pe mail de la UPC

Astia ori sint din cale afara de idioti ori ne cred pe noi cel putin subspecii.
Adica cei de la RCS fac o investitie uriasa ca sa pina mina pe campionatul de fotbal iar UPC sau Dolce si restul se intreaba daca este cerere pt.transmiterea meciurilor de fotbal.Te crucesti cita prostie sau nesimtire fata de consumatori exista in tara asta.

YoYoyOi
24th July 2008, 12:34
Eu cred ca donshoara e prost informata cu privire la gsptv 2 si 3. Eu tind sa cred ca au licentza, ca altfel nu puteau fi lansate.

poate intelegi mai multe de aici (http://www.cotidianul.ro/gsp_tv_o_sa_aiba_trei_clone-51077.html) sau de aici (http://www.financiarul.com/articol_8940/gsp-tv-2-3-si-4-au-primit-licenta-de-la-cna.html)

„Soluţia noastră este să ne permiteţi ca în cadrul aceleiaşi licenţe GSP TV să ridicăm patru meciuri pe satelit şi să le coborâm, lăsând la latitudinea fiecărui cablist să le preia“, a explicat Mircea Toader, manager investments&licenses SC TV Antena 1 SA, în cadrul şedinţei de azi de la CNA.

Ei vor aplica această tehnică doar sâmbăta şi duminica şi numai în perioadele de desfăşurare a meciurilor. „Toate cele patru programe GSP TV vor fi transmise prin intermediul satelitului pe o singură frecvenţă purtătoare, aplicându-se sistemul de transmisie MCPC (multiple canale pe o singură frecvenţă)“, se arată în cererea Intact către CNA.

Astfel, „pe durata a doua ore, in loc de un canal, o sa fie patru“, a spus Toader.

Aleks_777
24th July 2008, 12:42
ce prostie....si ce tentativa de prosteala stupida...ma bucur ca m-am oprit pe la un anumit thread inundat de omuleti verzi...

Aiurea
25th July 2008, 23:23
Eu nu is in tara si vreau sa stiu daca ati auzit ceva de Dolce ... sunt sanse sa primeasca cumva drepturile TV _ Daca nu sa imi dau comanda de decodor sau ceva mismasuri ... ca numa de ciuda nu o sa imi bag RDS mai bine ma uit pe net ... sau prin baruri ... is niste nesimtiti astia ... fac pariu ca o sa aiba o transmisie de 2 bani .

Dumitrescu.Daniel
25th July 2008, 23:58
Eu am Dolce si nici macar nu s-a mentionat ca fac negocieri.Momentan ne-au bagat Trinitas TV:))

Bogdanbibi
26th July 2008, 00:01
abonatii rcs din bucuresti, cate gsp-uri prindeti? sa stiu cate sa caut

Nea Popa
26th July 2008, 00:39
cei de la rcs sau/si rds prind 4 gsp-uri ,am vazut pe Antena 3 :)

Cristi
26th July 2008, 04:34
abonatii rcs din bucuresti, cate gsp-uri prindeti? sa stiu cate sa caut
eu am prins 3. E posibil sa mai fie unul, insa nu stiu sigur. Auzisem ca vom avea 4

steauaclub.tk
26th July 2008, 16:20
Ce hahalere de prezentatoare au astia la stiri. N-am rezistat mai mult de 10 secunde. Se vede ca e postul lui Felix, "exceleaza" la toate capitolele.

bubutza
26th July 2008, 17:51
pentru cine are nevoie.... sa-i vina mai usor ... si cine are cu ce:

Frecventele la posturi:

http://www3.gsp.ro/zoom/88966/470-51924-mare.jpg

#Caddy
26th July 2008, 18:04
Cei de la RCS : prindeti careva GSP 3 ?

dargo
26th July 2008, 18:13
Cei de la RCS : prindeti careva GSP 3 ?

Eu da, le-am setat pe toate consecutiv (1, 2 si 3)

valy
26th July 2008, 18:23
si eu le prind pe toate...

roby_stelist4ever
26th July 2008, 19:18
Eu da, le-am setat pe toate consecutiv (1, 2 si 3)

Le prind doar pe primele 2.Frecventa pentru gsptv3 e 231.25 in sibiu,dar nu il prind..si sunt pe rds/rcs.

bubutza
26th July 2008, 20:47
GSP 3 am inteles ca va functiona doar 2 ore atunci cand va transmite un anume meci.

roby_stelist4ever
26th July 2008, 21:31
GSP 3 am inteles ca va functiona doar 2 ore atunci cand va transmite un anume meci.

Mie imi merge deocamdata,dar sa vedem cat timp....

Bogdanbibi
26th July 2008, 23:49
le prind si eu pe toate 3, le-am setat la coada sirului de canale sportive (20-26)

pana acum nu l-am vazut decat pe stiucan facand ce facea si la sport.ro ... astept emisiunile lui vochin sau gradinescu, poate vedem altceva ... in alta ordine de idei, l-au gasit pe sobolanul ala de buzarin comentator. mare ti-e gradina ...

Rica25
27th July 2008, 01:52

Ati vazut careva azi daca se pot urmari meciurile de pe GSPTV pe acest site ? Va rog sa-mi spuneti, sunt abonat la UPC si nu vreau sa pierd meciurile Stelei. Bine ca Steaua va juca meciul cu Vaslui pe Antena 1, poate se rezolva problema pana atunci.:sad:

roby_stelist4ever
27th July 2008, 02:12
Maaare prostie la astia de la gsptv... 3 canale si transmit toate 3 acelas meci: Crapid-Bistrita:mad22:...n-am putut vedea meciul Buzaului cu Farul din cauza unor imbecili...:mad22:

bubutza
27th July 2008, 11:40
Ati vazut careva azi daca se pot urmari meciurile de pe GSPTV pe acest site ? Va rog sa-mi spuneti, sunt abonat la UPC si nu vreau sa pierd meciurile Stelei. Bine ca Steaua va juca meciul cu Vaslui pe Antena 1, poate se rezolva problema pana atunci.:sad:

am vazut cateva minute din Craiova - Iasi pe gsptv 2 pe site-ul asta :rolleyes2: deci merge

Dumitrescu.Daniel
27th July 2008, 11:47
Pai am vazut 2 meciuri pe site-ul ala si merge perfect.

Cristi89
27th July 2008, 14:54
Deci pana la urma nu exista GSP 4? :unsure:

bubutza
27th July 2008, 14:58
nu ajung 3? :unsure: din cate se pare nu.

Nea Popa
29th July 2008, 00:58

Da ,si eu sunt abonat Upc ,dar nu prind gsp tv deocamdata .... iti recomand acest site , merge 100% daca downloadezi cele 2 programe si daca-l deschizi cu Internet Exp. :imported_icon_roman .Toate gsp-tv-urile merg ceas ,din pacate este o intarziere de 1 maxim 2 minute ,dar e acceptabil zic eu :guitar:

Dumitrescu.Daniel
29th July 2008, 01:25
Mai conteaza intarzierea bine ca merge:D

bubutza
29th July 2008, 11:07
deci cine merita cinstit bine ? :drool:

4steaua
29th July 2008, 11:52
deci canalele astea 3 emit vreodata independent, sau toate 3 acelasi lucru? ca am vazut meciul lui dinamo pe toate 3 in acelasi timp

roby_stelist4ever
29th July 2008, 12:06
deci canalele astea 3 emit vreodata independent, sau toate 3 acelasi lucru? ca am vazut meciul lui dinamo pe toate 3 in acelasi timp

La fel cu Rapid-Gloria.Pe toate 3...

Dumitrescu.Daniel
29th July 2008, 12:20

Pai cred ca vor emite si independent cand vor fi 2 meciuri la aceeasi ora,asa s-a inteles la deschiderea postului.

Nea Popa
29th July 2008, 14:18

Da ,deoarece in etapele care urmeaza or sa se joace 3/4 meciuri in aceeasi zi in interval de o ora ,si sunt obligati pe un canal sa dea meciul cu Farul ,pe altul cu dinamo si tot asea :steaua:(Steaua e clar joaca mereu pe Antena 1 :)) ,exceptand derbiurile astea de santier gen ce fe re - (tren) -rapid / (tren)rapid - dinamue / (tren) ce fe re - dinamue )

Cristi
29th July 2008, 14:41

baga vere linkurile ala, normal ca ptr. asa ceva este voie:clap:

deci cine merita cinstit bine ? :drool:
aaaaaa ... eu?:afro::beer:

bubutza
29th July 2008, 14:49
:)):)):))

iar raman insetat ...

nu stiti... a mai negociat upc-u cu rds-u?

Nea Popa
29th July 2008, 16:12
Duminica este inchis la Upc ,iar in timpul saptamani inchide la 18( eu am fost pe la 18,30 si era inchis ) o sa ma duc azi sa vorbesc cu ei ,sper sa imi dea un raspuns,nu numai ptr mine ,ci ptr toti ,ori da frate ori nu si gata :D

4steaua
29th July 2008, 16:41
aaaaaa ... eu?:afro::beer:

domne ce alcoolic!!parca erai cu ceaiul:harhar:

bubutza
29th July 2008, 16:43
FC STEAUA BUCURESTI – FC BRASOV 03.08.2008 21.00 GSP TV :imported_icon_sad:

Cristi
29th July 2008, 17:10
domne ce alcoolic!!parca erai cu ceaiul:harhar:
iexact ... ceai de malt:hubba:afro:
bine, uneori ma mai rasfat si cu ceai de dude, insa asta ma apuca mai rar
nu cred ca negocierile RCS-UPC se vor incheia prea curand, iar companiile mai mici cred ca si-au luat adio de la Liga I. RCS-ul a luat osul cel mare si nu vad sa-l scape prea curand din gura.

4steaua
29th July 2008, 17:56

solutia!!!! veniti la stadion:soccer_h4h:

roby_stelist4ever
29th July 2008, 17:59

nu-i asa usor...macar prind GSPTV,toate 3:yes:

Nea Popa
29th July 2008, 18:07
Daca nici acum nu vom avea Stadionul Full in Liga 1 ,nu stiu cand il vom avea(Avand in vedere ca doar abonati la rcs prind gsp tv ...pn acuma ..asta e solutia mergeti pe stadion cei din Bucuresti,iar cei care sunt din provincie vor vedea meciul/meciurile pe net) .Dupa 6 luni de zile sau 1 an ,cand cei de la gsptv vor vedea ca au cele mai mici audiente vor dori cat mai repede sa vanda (ptr Telesport /Pro Tv /Realitatea Tv/ Kanal d etc ) :D

valy
29th July 2008, 21:29
UPC nu vrea sa plateasca kt cere rcs si rds....

MIREL6RADOI
29th July 2008, 22:12
Exista solutia streamurilor.Duminica am gasit un stream de 800kb cu meciul lui cfr.Nu panicati. Ptr necunoscatori (www.myp2p.eu) .

Dumitrescu.Daniel
29th July 2008, 23:27

E din Iasi!Da nu poate sa se uite pe site-ul ala?
:-\

eli.
30th July 2008, 03:49
http://cool-tv.net/

ioana20
30th July 2008, 11:30
cum zicea si 4steaua, cred si eu ca ne va veni randul intr-un meci contra unei nou promovate (de genul gaz metan) sa nu fim televizati; de ce? pt ca rds-ul duce un razboi cu liga in ceea ce priveste programarea meciurilor; liga a facut programarea meciurilor astfel incat sa se ajunga la astfel de situatii si asta pentru ca rds nu a dat si altor televiziuni unele meciuri

Wholigan
30th July 2008, 12:34
Nu cred ca se va intampla sa nu fim televizati deloc in vreo etapa. Oricand ar fi, meciul Stelei e varianta a doua a etapei doar daca e vreun CFR-Dinamo sau Dinamo-Rapid in aceeasi etapa si in aceeasi zi.

bubutza
30th July 2008, 12:48
Cum iti explici ca in etapa a doua nu suntem prima varianta?

dargo
30th July 2008, 14:28
Cum iti explici ca in etapa a doua nu suntem prima varianta?

Ei pisici, acu ce-ai vrea, sa fie Steaua mereu prima optiune? :)
Eu nu inteleg cum de nu e meciul lui Dinamo televizat DELOC, pe niciun gsptv, dar in fine.

Nea Popa
30th July 2008, 14:40
Meciurile din prima etapa a Ligii I nu au putut fi vizionate decat de abonatii societatii de cablu RCS&RDS. Milioane de microbisti, care sunt clientii altor operatori de cablu sau digitali, s-au infuriat cand au vazut ca negocierile pentru preluarea drepturilor de televizare nu s-au incheiat in timp util. Acestia i-au asaltat pe angajatii departamentelor de relatii cu clientii, unii dintre ei trecand chiar la amenintari.

Obisnuiti din sezonul trecut sa vizioneze cel putin sapte meciuri pe etapa la televizor, o mare parte dintre microbistii romani au trecut foarte greu peste weekend. Pentru ca partidele din Liga I de sambata si duminica nu au fost transmise decat pe RCS&RDS, peste patru milioane de iubitori ai fotbalului, care sunt abonati la alte retele de televiziune prin cablu sau digitale, nu au avut informatii de pe stadioane decat prin intermediul radioului si al Internetului. Unii dintre acestia au facut adevarate crize de isterie, punand mana pe telefon si sunand la operatorii de care apartin. Angajatii departamentelor de relatii cu clientii au marturisit ca nu au mai avut niciodata doua zile atat de aglomerate. Telefoanele au sunat non-stop. Cei care au dorit sa intrebe cand se va reglementa problema au trebuit sa astepte “pe fir” de la un sfert de ora in sus. Aceasta situatie a contribuit la accentuarea starii de iritare. Unii clienti au folosit un limbaj neadecvat, iar altii au trecut chiar la amenintari.

Vor sa taie cablurile sau chiar sa dea foc
Dupa ce s-au razboit cu robotii care ii puneau sa astepte pana cand apelul lor era preluat de un operator de la serviciul cu clientii, unii microbisti cu sange fierbinte au trecut la amenintari. “Va tai toate cablurile de la mine din bloc daca de saptamana viitoare nu vad meciurile” sau “vin si va dau foc ca sa stiu o treaba” sunt numai doua dintre cele mai auzite amenintari. Cel mai bland avertisment a fost acela al mutarii la alta companie de televizare prin cablu sau digitala. Pe telespectatori nu ii intereseaza sa afle ca se poarta negocieri intre RCS&RDS si ceilalti. Ei sunt revoltati de faptul ca nu pot vedea meciurile la televizor.

Cei mai pasnici au facut o petitie online
Sunt si microbisti care nu sunt atat de razboinici. Ei au gasit alta modalitate de a-si exprima nemultumirea si au facut o petitie prin care roaga conducerea UPC sa introduca in grila de programe posturile pe care se transmit meciurile din Liga I. “Ce se va intampla cu noi, cei care iubim din toata inima o echipa, dar care nu putem face deplasarea in alte orase pentru a o urmari?”, a comentat George Clep. “Vreau sa vad campionatul Romaniei, al tuturor romanilor”, “Nu e corect. Ar trebui sa vada toata tara Liga I, pentru ca este a suporterilor, nu a lui Dragomir”, “Sa fim seriosi! Dupa ce ca viata este grea, ne mai priveaza si de fotbal!”, au scris microbistii nemultumiti.

Ce nu s-a vazut decat la cateva televizoare:
Liga lui Mitica, etapa 1
FC Brasov – Unirea 1-0
Arges - Poli Timisoara 1-1
Rapid – Gloria Bistrita 3-0
Gloria Buzau – Farul 0-1
U Craiova – Poli Iasi 2-0
♦Partidele Gaz Metan – Otelul, CS Otopeni – CFR Cluj si Pandurii – Dinamo s-au disputat , dupa inchiderea editiei. Meciul FC Vaslui – Steaua se joaca miercuri, din cauza participarii vasluienilor in Intertoto.

gardianul

Totusi..e bine ca sunt la timp cu plata la net ! asea pot sa vad si eu Steaua pe gsptv:yes:

Bogdanbibi
30th July 2008, 14:59
hai sa fim seriosi .. auzi, nu s-a vazut decat la cateva televizoare, de parca la rds ar fi abonati 5 oameni pe o strada ... cat despre tiganii care au sunat si amenintat n-am decat sa spun ca sunt niste tembeli ... s-a stiut de ceva vreme ca meciurile or sa fie vazute doar de cei de la rds (excluzand meciul de pe antena1), puteau sa schimbe furnizorul si nu mai aveau problema asta

KosmyN
30th July 2008, 15:09
Radio-ul sau stadionul!
Decizia LPF de a acorda RCS – A1 drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1 este o altă aberaţie marca Dragomir Mitică. Iată că acest aşa-numit trust de presă nu poate acoperi decât 35% din locuinţele în care există cel puţin un televizor. Din informaţiile care există în acest moment, platformele digitale, altele decât Digi Tv, nu vor transmite GSP TV 1,GSP TV 2,….., GSP TV n. Aşadar, meciurile Stelei cu echipele mai slab cotate, care nu vor fi considerate ca făcând parte din Opţiunea 1, nu vor putea fi văzute de ne-abonaţii RCS. Lucru care nu respectă drepturile consumatorilor.

Gesepiştii îi tot dau înainte cu “pay per view”.Total greşit, domnilor gesepişti. Ceea ce faceţi voi nu este “plată pentru vizionare”, ci monopol. Care ar trebui să intre în vizorul Consiliului Concurenţei. Pentru că dacă eu spun acum: “Vreau să plătesc ca să văd canalul GSPTV, dar nu vreau să mă abonez la RCS”, nu am această posibilitate. De altfel, comentariile de la articolele gesepiste despre programul de televizare al etapei sunt toate pline de referiri la mamele şi originile acestei “televiziuni”.

RCS-ul a pierdut monopolul pe care îl avea. Înainte de apariţia platformelor digitale de televiziune nu aveai ce face, dacă în zona ta era RCS, Astral sau altă companie de cablu, erai obligat să te abonezi la ei. Asta dacă aveau şi ei chef, desigur.Fac o mică paranteză, pentru a vă povesti de ce nu mai sunt eu abonat RCS, deşi am cablul la poarta casei. În 2004 m-am mutat la casă nouă. La propriu. Era în timpul Campionatului European. M-am dus la RCS să mă abonez. Mi s-a spus că nu se poate, pentru că reţeaua nu este dezvoltată în zona mea şi că firma nu are prinsă în strategia de dezvoltare, deocamdată, extinderea. Degeaba le-am explicat eu că nu este normal, că suntem în secolul 21, că suntem într-o capitală europeană, nu într-un sat din vârful muntelui. Nimic, nu i-a putut îndupleca pe cablişti să mă conecteze. La un moment dat, în urma solicitărilor repetate, au cedat. A contat şi faptul ca am mai strâns vreo zece vecini dornici de cablu. Investiţia a devenit dintr-o dată rentabilă şi am avut cablu. Mi-am promis însă atunci că, dacă voi avea ocazia, voi renunţa la oferta cablistă.

Această posibilitate s-a materializat la apariţia platformelor digitale. Acum două luni am renunţat la RCS, neştiind mizeria care se pregătea. Am aflat după aceea că nu voi putea vedea toate meciurile Stelei la televizor. Am două soluţii pentru această problemă: radio-ul sau stadionul. Pentru că eu nu voi mai fi client al firmelor monopoliste!

fcsteaua.ro

eli.
30th July 2008, 16:23
nu prea cunosc cum sta treburile dar am si eu o intrebare pt cei care nu au cablu de la rcs/rds ... De ce preferati alte firme ? Personal am net+telefon+cablu de la rcs/rds si nu am probleme si chiar astazi ma uitam pe GSPTV

Thrylos
30th July 2008, 16:28
Fratilor veniti la mine sa vedeti meciul ca am DIGI :).Am ajuns sa vad eu meciurile ligii 1 din Grecia si sa nu mai vada lumea din Romania.E o nebunie,numai la noi se poate intampla asa ceva.

bubutza
30th July 2008, 16:28
O mare tampenie... am fost acum vreo 3-4 luni sa ma abonez la rds la net... mai precis la sfarsitul lui martie. Am tot asteptat ... insa pana la urma mi-am prelungit contractul cu alta firma de net si la vreo 2 luni dupa ce am facut pre-contractul cu rds ... m-au sunat sa vina sa-mi puna net... bineinteles ca nu i-am mai primit.

neseriosi....

KosmyN
30th July 2008, 16:40
nu prea cunosc cum sta treburile dar am si eu o intrebare pt cei care nu au cablu de la rcs/rds ... De ce preferati alte firme ? Personal am net+telefon+cablu de la rcs/rds si nu am probleme si chiar astazi ma uitam pe GSPTV

De exemplu, in zona unde stau eu, e "monopol" UPC, iar cei de la RDS nu vor sa se bage...

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 17:12

Sunt muulte zone unde nu exista RDS iar Digi e un rahat cum da un pic de ploaie Lipsa Semnal...

Rica25
1st August 2008, 19:31

cred ca au banat site-ul, cel putin gsptv:imported_icon_sad:

Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 02:04
Merge ma..instaleaza alea si deschide-l cu Internet Explorer.

Nea Popa
2nd August 2008, 02:19
cred ca au banat site-ul, cel putin gsptv:imported_icon_sad:

Unele canale nu merg ,`sau merg cu intarziere mare ..dar ptr gsptv garantez eu ca merge (cel putin mie si la inca vreo 10 prieteni merge ...:boxing:)

ULTRAS STEAUA
2nd August 2008, 02:34
Unele canale nu merg ,`sau merg cu intarziere mare ..dar ptr gsptv garantez eu ca merge (cel putin mie si la inca vreo 10 prieteni merge ...:boxing:)

mie nu-mi merge, verifica tu acu daca iti mere, am inteles ca l-au prins pe ala care transmitea

Nea Popa
2nd August 2008, 04:35
ai inteles gresit mie imi merge perfect ,daca vrei iti dau un print screen care l-am facut acum 7 min la 3,33..

ps.nu stiu dc ,dar nu merge sa atasez poza pe forum :|

#Alex
2nd August 2008, 04:42
I-am facut proba acum 1 minut si merge. Incearca sa instalezi pluginul de sopcast ca a aparut o noua versiune. http://files.filefront.com/Sopcast+plugin+View+Tv+43exe/;11175424;/fileinfo.html

Rica25
2nd August 2008, 23:32
I-am facut proba acum 1 minut si merge. Incearca sa instalezi pluginul de sopcast ca a aparut o noua versiune. http://files.filefront.com/Sopcast+plugin+View+Tv+43exe/;11175424;/fileinfo.html

merge acum, ms, cred ca asta era
Inainte imi zicea ca programul gsptv era offline.

ULTRAS STEAUA
3rd August 2008, 00:11
mere si mie ms...

Diavolo_Dany
4th August 2008, 12:06
Intrati pe siteu asta numai prin Internet Explorer si va trebuie Windows media player 10 , si inca 2 programe care le gasiti pe site .

Aici linku cu canalele : http://cool-tv.net/tv-channels/tv-live-portal-online.html

Si pentru linku de downloadare a programelor click aici : http://cool-tv.net/tv-channels/help.html

Succes :P

ioana20
4th August 2008, 12:43
cica primul derby al acestui campionat nu va avea acoperire nationala. In schimb deplasarea noastra la Iasi va fi data pe antena 1.

TheScouser
4th August 2008, 12:59
Dacă e aşa, e super! Nu vreau să văd ciorile la TV, eu vreau să văd doar STEAUA!

bend_it_like_banel
4th August 2008, 13:00
pai treaba e logica...noi reprezentam mai multi bani decat orice alta echipa din tara. de aia nu prea vezi stiri cu cfr, desi ei sunt campioni. :soccer_h4h:

TheScouser
4th August 2008, 13:33
Dar totuşi...dacă mă gândesc mai bine, ce şanse sunt să transmită GspTV Steaua cu Dinamo?...că cei de la Intact sunt în stare de orice! :argue:

Diavolo_Dany
4th August 2008, 14:05
Mai site alcineva siteuri inafar de cool-tv ??:D

Io prind toate GSP 1,2,3 .... da am 2 tv handicapate si vechi si au banda scurta , si se vad cu O GRAMADa de purici :(:imported_icon_mad22:imported_icon_mad22:importe d_icon_mad22:imported_icon_mad22:imported_icon_mad 22

St3phano
4th August 2008, 14:07
le doresc sa dea faliment in cel mai scurt timp si sa se rascoale oamenii sa ia la bataie toata conducerea.
ot: in prima faza si meciul cu brasovul era dat pe antena 1, dar s-au sucit apoi si l-au dat pe gesepteve my ass...

Cristi89
4th August 2008, 14:40
Am vrut sa ma uit dupa meci la o emisiune sportiva si cum nu mai am Telesport am avut de ales intre "filosoful" Cornel Dinu si "zeul somnului" Ovidiu Ioanitoaia. Am incercat sa ma uit la Ioanitoaia pentru ca am vazut ca era MM in studio dar n-am rezistat mai mult de 2 minute deoarce plictiseala era maxima... In fine, Craciunescu analiza fazele controversate si cand a venit vorba de Steaua, Ioanitoaia a spus ca nu au imagini pentru ca "meciul s-a terminat tarziu". :)) Ceva mai penibil nu am auzit de mult, sa nu ai imagini de la meciul transmis de tine.:mfr_lol:

Am mai remarcat la astia de la GSP ca se vaita mereu ca au facut o oferta catre UPC dar nu au primit raspunsul. E clar ca si-au luat o teapa imensa, au bagat foarte multi bani iar audienta este aproape 0.:)) Mult mai inteligent ar fi fost sa vanda 2-3 optiuni...
Nici cei de la RCS nu au de ce sa fie multumiti. Nu prea am vazut lumea sa dea navala pentru a-si face abonamente la ei. Cred ca si ei isi baga unghia in gat.:imported_icon_devil

TheScouser
4th August 2008, 14:46
Să dea faliment! Asta îmi doresc eu! Nu bag GspTV, nu mă abonez la RDS, nu mă abonez nici la DIGI. Vreau să dea faliment! :bomb:

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 15:23
Să dea faliment! Asta îmi doresc eu! Nu bag GspTV, nu mă abonez la RDS, nu mă abonez nici la DIGI. Vreau să dea faliment! :bomb:

Asta e foarte recomandat.

dargo
6th August 2008, 23:25

Multa bafta ! :))

Rica25
7th August 2008, 00:47
acum imi da eroare numai cand vreau sa intru pe cooltv...De ar da gsptv FALIMENT !:pray:

Dumitrescu.Daniel
7th August 2008, 13:13
CNA va cere Guvernului introducerea meciurilor din Liga I pe lista evenimentelor de importanţă majoră, dacă GSP TV nu va ajunge, în curând, la 70% din populaţia României.

CNA va trimite o scrisoare către consorţiul Antena 1-RCS&RDS, în care îi solicită să urgenteze negocierea cu societăţile de cablu pentru retransmiterea GSP TV. Postul de sport difuzează partidele de fotbal din Liga I, după ce Antena 1, în parteneriat cu RCS&RDS, a cumpărat drepturile de difuzare pentru 102 milioane de euro. Momentan, GSP TV este transmis doar prin platformele RCS&RDS, negocierile cu ceilalţi cablişti eşuând, ceea ce înseamnă că 3,5 milioane de români nu pot vedea partidele din fotbalul intern.

NA a solicitat marti SC Camina Trust SRL sa urgenteze negocierile cu operatorii de cablu astfel incat acestia sa poata prelua emisiunile postului GSP TV. Solicitarea CNA vine dupa reclamatiile primite de la telespectatorii nemultumiti ca nu pot viziona meciurile din Liga I, dar si in urma cererii directorului general al TVR, Alexandru Sassu, care a propus includerea campionatului national de fotbal pe lista evenimentelor de interes public difuzate in cadrul programelor TV cu acces liber.

"Nu putem sa fixam un termen pentru definitivarea acestor negocieri pentru ca nu vrem sa le afectam in vreun fel, insa in sedinta urmatoare ii invitam sa ne spuna care este stadiul negocierilor", a declarat, pentru HotNews.ro, presedintele CNA, Rasvan Popescu. "Ei ne-au transmis astazi ca GSP TV a demarat negocierile cu UPC si Dolce, ceea ce inseamna ca peste 70% din populatie va avea acces la meciurile Ligii I", a adaugat Popescu.

Daca negocierile nu se finalizeaza, CNA analizeaza posibilitatea de a solicita Guvernului includerea acestor meciuri pe lista evenimentelor de interes public, astfel incat cel putin 70% din populatia Romaniei sa le poata urmari in direct sau in transmisie decalata, in cadrul unui serviciu de programe cu acces liber.

CNA a primit, luni, o solicitare in acest sens din partea directorului general al TVR, Alexandru Sassu, care cerea Consiliului sa intervina, in calitate de garant al interesului public, pentru incadrarea normativa a campionatului national de fotbal, in lipsa careia, sustine Sassu, "a fost posibil ca acest campionat sa fie utilizat ca mijloc de lupta economica intre trusturile media".

In cazul in care se admite cererea lui Sassu si meciurile sunt incluse pe lista emisiunilor de interes public, celelalte televiziuni vor avea posibilitatea sa difuzeze secvente din partidele de fotbal si in afara emisiunilor de stiri.

Razvan Popescu a precizat totusi ca nu va recurge la aceasta solutie daca SC Camina Trust SRL va definitiva negocierile cu ceilalti operatori de cablu in timp util.

Actuala lista a evenimentelor considerate de interes major pentru public include Campionatul European si Mondial de fotbal si jocurile de calificare ale echipei nationale la aceste campionate.

CNA.ro

Diavolo_Dany
7th August 2008, 13:17
Mie personal de la GSP TV nu imi place de Dan Udrea , parca nici nu l-ar interesa daca ala raspunde sau nu .... da in schimb imi place mult de pe Sport.ro de nou prezentator , ala de era la Ralitatea cu paru lung ... cum l-o chema :D .... mi se pare sincer , si ca vcorbeste din suflet , mai ales cand vorbea cu Argaseala .... punea suflet . Da la GSP nu prea am vazut nimic sa ma impresioneze , or fi acolo toti aia buni da parca sunt prea uni peste alti .... pate dupa ce se obisnuiesc si ei , o sa puna mai mult suflet :P . Si prezentatoarea aia blonda de la stiri la GSP , cu zambetu ala al ei stirb .... Nasol la sport.ro e ca dau prea multe meciuri de resling si din box ... si meciuri din argentina ... pe cine intereseaza ?!?!?! Cel mai mare PLUS al GSP ca au stiri din ora in ora si talk showri din ora in ora . Unele talk showuri sunt nasoale rau ... despre olimpiada de la beinjing ... mare chestie ....

Adrians
7th August 2008, 13:38
Pe redactorul fost la Realitatea il chema Emanuel Terzian,a fost lansat de GSP si din cite stiu pe linga faptul ca este un baiat cu mult bun simt,mai este si stelist.

Cristi
7th August 2008, 13:38
.... Nasol la sport.ro e ca dau prea multe meciuri de resling si din box ... si meciuri din argentina ... pe cine intereseaza ?!?!?!
Din contra, cred ca este foarte bine ca ne mai arata si altceva
Daca nu ma omor sa ma uit la un meci de wrestling, la un meci din Argentina (si nu numai!) pot sa spun ca ma uit cu mare placere.
Unele talk showuri sunt nasoale rau ... despre olimpiada de la beinjing ... mare chestie ....

MIREL6RADOI
7th August 2008, 19:27
Cat scandal cu gsptv.In fiecare zi e plin forumul de cereri de jucatori de valoare "ba,trai-ti-ar familia,ai vazut ce super-jucator e ala...e mese....iti zic eu!"Cand vine vorba sa dai un ban,"bre, eu nu dau ma....eu vreau sa fie moca!da-le-as la mufa!" Pentru a avea rezultate e nevoie de fff multi bani.Una din sursele de venit este reprezentata de drepturile tv.Timp de 60 de ani,am fost obisnuiti sa avem totul pe gratis.A venit o societate comerciala, care a platit un vagon de bani si care bineinteles,aceasta doreste sa-si recupereze banii.Cand o sa intelegem ca in afara de aer,nimic nu-i gratis pe lumea asta?Nu e obligatoriu sa vedem un meci de fotbal.Se poate trai si fara fotbal.

TheScouser
7th August 2008, 20:33
Ultimatum pentru GSP TV!

http://www.realitatea.net/ultimatum-pentru-gsp-tv_328187.html

jointu_ucigash
7th August 2008, 20:37
Daca nu ma omor sa ma uit la un meci de wrestling, la un meci din Argentina (si nu numai!) pot sa spun ca ma uit cu mare placere.

a vrut sa spuna riesling...

Dumitrescu.Daniel
7th August 2008, 21:14
a vrut sa spuna riesling...

Te cred... :mfr_lol:

jointu_ucigash
8th August 2008, 17:14
am instalat si yo sopcast'u, am intrat de pe cool-tv (parca), am incercat sa ma uit la gsptv, am si reusit, dar se misca si se aude sacadat ca dreq. Poate e si din cauza ca la mine internet exploreru e varza. Ce ma sfatuiti sa fac?

Dumitrescu.Daniel
8th August 2008, 17:53
Asa imi face si mie,iar cool tv nu mai merge:-|.Oricum daca aveti probleme am eu un stream de rezerva:D mama merge sacadat pe toate streamurile,cred ca e de la ei.

TheScouser
8th August 2008, 18:05
Când va apărea un stream de Windows Media Player sau orice altceva înafară de Sopcast? Eu de 2 săptămâni am aceeaşi eroare... "Can not access Sopcast service" şi numai nu scap de ea, deşi nu am niciun Firewall activat. :(

bubutza
8th August 2008, 18:08
Pe redactorul fost la Realitatea il chema Emanuel Terzian,a fost lansat de GSP si din cite stiu pe linga faptul ca este un baiat cu mult bun simt,mai este si stelist.

asta e manolo...? care mai comenteaza si ciclism pe eurosport?

TheScouser
8th August 2008, 18:10
Da, el este. E Manolo. :D

dargo
9th August 2008, 01:06
Emanuel Terzian e dinamovist din cate stiu.

Cristi89
9th August 2008, 01:10
In orice caz, e clar antistelist. Cand facea pe Realitatea emisiunea cu Geambasu, era insupotabil. La ciclism comenteaza destul de bine. :)

MIREL6RADOI
9th August 2008, 01:17
Vochin de cand face pe comentatorul, o tine numai in gafe...:wallbash: Cosmescu e praf,idem Baleanu.
Cu toate milioane lor,nu-s in starea sa dea niste reluari decente.
Nu stiu cati stiti ca Sky va prelua Digi atunci cand aceasta va depasi 3 milioane de abonati.Sky platforma digitala detinuta de Ruphert Murdoch, cea care detine drepturile tv in Italia si Anglia.Odata cu venirea Sky in Romania, calitatea transmisiilor va creste fff mult.

Dumitrescu.Daniel
9th August 2008, 01:28
Vochin de cand face pe comentatorul, o tine numai in gafe...:wallbash: Cosmescu e praf,idem Baleanu.
Cu toate milioane lor,nu-s in starea sa dea niste reluari decente.
Nu stiu cati stiti ca Sky va prelua Digi atunci cand aceasta va depasi 3 milioane de abonati.Sky platforma digitala detinuta de Ruphert Murdoch, cea care detine drepturile tv in Italia si Anglia.Odata cu venirea Sky in Romania, calitatea transmisiilor va creste fff mult.

Sper sa creasca mai intai calitatea semnalului:doh:

sorin_g
9th August 2008, 18:53
O alternativa la cool-tv.net?
Repede pls?

oop
9th August 2008, 19:04
sopcast? :)

LoMax8
9th August 2008, 19:30
Am o cartita la UPC!

Am inteles ca intre UPC si Antena1 &RDS-RCS s-a ajuns deja la un acord. Problema este strict legata de forma distribuirii programului GSPTV. De ce? Costa destul de mult GSPTVu` si cei de la UPC n-ar vrea sa-l distribuie in varianta pachetului "Small" adica Basic. Fie vor sa-l puna impreuna cu pachetul ce contine HBO`urile si Cinemax`urile fie in pachetul Medium( pe care-l posed :) ) fie intr-un pachet separat pe care sa-l achizitionezi contra cost evident. Ceva in genu` Telesport cand a aparut.

cogdao
9th August 2008, 22:52
unde vedem si noi tampenia de meci intre marfare?

sorin_g
10th August 2008, 01:36
Slideshow-ul de pe GSP TV a fost doar pe net sau si pe cablu?
Altfel spus, voi ati vazut live golul lui Spadacio?

oop
10th August 2008, 01:38
multi nu au vazut ... asa a fost si la TV si pe net
era pe ols un tip din Resita care cica vedea meciul ok,deci nu a fost asa in toata tara

sorin_g
10th August 2008, 01:44
pai si cum vor ei sa mai treaca lumea pe digi degeaba?

oop
10th August 2008, 01:51
that's their hope :)

Rica25
10th August 2008, 01:55
mda...cool tv nu merge, iar cand dau pe alte site-uri, ori imi zice ca programul e offline, ori dupa un timp imi apare o eroare despre sopcast care opreste transmisiunea...Imi ziceti careva (eventual prin PM), un site de unde sa vad gsptv ?

Bogdanbibi
10th August 2008, 12:23
in mai toate sondajele iese gradinescu drept cel mai bun comentator de fotbal ... dar eu de cate ori vad un meci de-al lui, e imposibil sa nu-l aud macar o data incurcand numele jucatorilor, si de multe ori persista minute bune in greseala ... asa mare respect au colegii lui de comentariu de nu-l corecteaza, sau sunt la fel de praf? pana si la euro incurca jucatorii romani, da-o dracu' de treaba

#EffecT
10th August 2008, 12:34
Gradinescu mai are si momente proaste , dar mie chiar mi se pare cel mai bun . Oricat , la ce comentatori avem noi in tara asta , chiar nu e o mare realizare sa fii cel mai bun .
Baleanu e cel mai jegos comentator pentru ca e foarte subiectiv si un anti-stelist convins , iar asta ma scoate din sarite
Vochin daca n-ar vorbi 90 de minute incontinuu , poate ar fi mai usor de ascultat
Enachescu e pe pile
Samuila si restul ratatilor de la nationaltv/sport.ro/protv sunt pilosi
Bogdan Cosmescu e singurul care mi se pare cat de cat valoros si chiar daca de multe ori exagereaza cu unele aprecieri , cred ca a ajuns acolo pe puterile lui , eu l-am auzit si la meciurile de rugby si mi-a placut

MIREL6RADOI
10th August 2008, 13:47
Cosmescu e cel mai nepregatit,incompetent,prost comentator care mi-a fost dat sa-l aud VREODATA!

Rica25
10th August 2008, 23:12
Cred ca am descoperit de ce nu-mi mai merge site ala cu meciurile din liga 1. Trebuie oprit antivirusu. Asa am facut si inainte dar de o perioada de timp, la Status, unde alegi daca sa-l activezi sau sa-l dezactivezi, degeaba apas pe acea casuta alba, ca nu mai apare x-ul. Practic e activat antivirusul, dar nu pot sa-l inchid. Ma ajuta cineva ?:imported_icon_sad:

sorin_g
10th August 2008, 23:15
Cum se numeste antivirusul?

Nea Popa
11th August 2008, 00:04
N-are treaba antivirusu cu site-ul ala...

sorin_g
11th August 2008, 00:22
Ba sa stii ca poate foarte usor sa aiba :)

Rica25
11th August 2008, 00:48
N-are treaba antivirusu cu site-ul ala...
Ba se poate sa aiba, scrie chiar pe site-ul respectiv

Cum se numeste antivirusul?
Eu am BitDefender Professional Edition v7.2.
Nu mai merge casuta aia la Status pe care daca dai click dezactivezi antivirusul.
Pe cool tv scria ca daca vrei sa urmaresti un program, trebuie neaparat sa dezactivezi BitDefenderul, fiind un bug al antivirusului.:imported_icon_sad:

sorin_g
11th August 2008, 12:05
Nu e nici un bug al antivirusului, probabil ca Sopcast-ul foloseste niste port-uri suspecte, pe care Bit Defender le banuieste exploatate de virusi.

Pai inchide procesul Bit Defender de mana:
- dai CTRL+ALT+DEL
- dai in tab-ul "Processes"
- cauta si selecteaza procesul "bd.exe" (de la Bit Defender) sau ceva cu literele astea (nu mai stiu exact numele procesului, ca nu il am instalat) si da End Process.

Oricum, daca vrei sa dezactivezi de la Startup antivirusul (si sa-l pornesti doar tu manual cand ai chef), dai Start->Run->scrii "msconfig", iar la tab-ul "Startup" debifezi ce vrei sa nu mai porneasca automat. Cred ca e necesar un restart.

LoMax8
11th August 2008, 15:12
Am incercat si eu pe cool-tv ala si nu merge. Bun!
Atata vreme cat merg alte canale, cel putin mie imi merg e clar ca nimic de pe compul tau nu poate bloca accesul pe portul de net standardizat. Poti sa opresti ce vrei de la antivirus pana la winamp si tot aia e.
Ce fac ei, au inchis "teava" simplu, sau mai bine zis au limitat-o in asa fel incat tie sa-ti dea "program offline".

Cristi
11th August 2008, 15:55
in urma cu cateva zile, kaspersky mi-a gasit un troian in sopcast. Foarte neplacut! Avand in vedere ca nu toate canalele merg pe sopcast (cel putin asa am vazut eu), este f posibil ca antivirusul sa blocheze numai aplicatia sopcast, iar programele respective sa nu mai mearga.
Nu va recomand sa va dezactivati antivirusul:nono:

sorin_g
11th August 2008, 16:36
Am incercat si eu pe cool-tv ala si nu merge. Bun!
Atata vreme cat merg alte canale, cel putin mie imi merg e clar ca nimic de pe compul tau nu poate bloca accesul pe portul de net standardizat. Poti sa opresti ce vrei de la antivirus pana la winamp si tot aia e.
Ce fac ei, au inchis "teava" simplu, sau mai bine zis au limitat-o in asa fel incat tie sa-ti dea "program offline".
Cool-tv nu face altceva decat sa foloseasca un server (sau 2-3) de Sopcast care e folosit si de alte site-uri si care probabil ca acum e offline.

Krysty91
11th August 2008, 17:51
Pentru GSPTV eu folosesc 12tv.ro si nu am avut probleme cu el chiar daca am bitdeffender asa ca vil recomand

Dumitrescu.Daniel
11th August 2008, 19:52
Pentru GSPTV eu folosesc 12tv.ro si nu am avut probleme cu el chiar daca am bitdeffender asa ca vil recomand

Acolo e doar GSP Tv...2 si 3 nu le au.
Acolo am vazut meciul Rapid - CFR pentru ca cool-tv cred ca avea peste 10000 useri online si de abia se incarca.

Krysty91
11th August 2008, 21:07
Acolo e doar GSP Tv...2 si 3 nu le au.
Acolo am vazut meciul Rapid - CFR pentru ca cool-tv cred ca avea peste 10000 useri online si de abia se incarca. M-am uitat la meciu Steaua - Fc Brasov si era si GSPTV 2, probabil il pun numai cand is meciuri

Rica25
12th August 2008, 00:25
mersi sorin_g, am sa incerc asa cum mi-ai spus tu. Ca e un bug al antivirusului meu nu stiu sigur, pt ca asta scrie pe cool tv.
Krysty91, am sa incerc si site-ul ala, poate intr-adevar merge chiar daca am bitdefender. Insa cand dau sa ma uit pe gsptv imi apare o reclama...Banuiesc ca merge doar in weekend, cand sunt meciurile, nu si in timpul saptamanii.

sorin_g
13th August 2008, 16:21
http://www.zoso.ro/2008/08/sa-ne-distram-cu-trustul-intact.html
Incredibil fratilor!
Mie mi se pare absolut normal ca postul sa fie dat gratis celorlalte firme de cablu, pentru ca oricum si-ar recupera investitiile si ar avea si profit doar din publicitate, prin extinderea audientei. De aceea sper ca serverele Sopcast sa continue si ca UPC & Co sa nu dea nici un leu pe GSP TV, pentru ca in curand Voiculescu o sa dea el bani sa-si vada postul prin toata tara, altfel zero bani pe reclame.

Edit: sunt siguri astia de la Intact ca nu mai vor piraterie?
pai ia uitati aici ce tezaur:
http://www.visurat.ro/2008/08/08/warez-la-antena-3/

Rica25
13th August 2008, 17:04
Ahoo, s-a cam dus din pacate sopcastu' din cate am citit:sad:.

Krysty91
13th August 2008, 18:24
Is foarte prosti aia de la RCS daca nu dau GSPTV si la UPC, deja au ajuns ca la unele meciuri din liga 1 sa aiba audienta f mica de ex la meciu FC Arges - FC Brasov avea 0,2. Asa ca s-au pacalit pe ei insisi pana acum ca nu cred ca s-au mutat multi oameni de la UPC la DIGI si nici nu cred ca se vor muta multi.

Rica25
16th August 2008, 22:00
http://www.gsptv.ro/
Oare de acum vor da toate meciurile pe site ? Ce frumos ar fi :pray:

Dumitrescu.Daniel
22nd August 2008, 15:34
Stie cineva vreun site unde putem sa urmarim vad ca niciun stream nu mai merge..ce JEGOSI!

JustMe
22nd August 2008, 15:37
La ora meciurilor vor merge toate.

JustMe
22nd August 2008, 17:29
De fapt s-ar putea sa nu mai mearga niciodata pe net. Uitati ce am gasit:

http://www.adevarul.ro/articole/cum-pirateaza-s%20ite-urile-progr%20amele-de-televi%20ziune/365259

bothuman
23rd August 2008, 00:13
De fapt s-ar putea sa nu mai mearga niciodata pe net. Uitati ce am gasit:

http://www.adevarul.ro/articole/cum-pirateaza-s%20ite-urile-progr%20amele-de-televi%20ziune/365259

vai mai nu au avut de lucru si astia de la adevarul?!?!:hubba
ce bine ne simteam noi cand mai vedeam un meci transmis pe GSPTV... stiau multi oameni de treaba asta insa adevarul a trebuit sa dea la ziar :asshole:, ca doar nu puteau gasi stiri mai importante, ca si nu stiu cine si-a inselat sotul :ohoh:, sau ca si-a distrus unu cariara ca s-a dopat:afro:... sau accidente de masini cum da proTv....

cristy.steaua
23rd August 2008, 01:24
inafara de cool-tv mai este vreau site care transmite??
care sa si mearga...

bothuman
23rd August 2008, 13:08
inafara de cool-tv mai este vreau site care transmite??
care sa si mearga...

sunt multe :)
citeste articolul ala de la adevarul ca arata mai multe decat stiam eu :p

aris-din-zalau
23rd August 2008, 15:36
eu m-am saturat sa astept sa le dea la UPC... :nono: mi-am luat parabolica cu pachetul intreg de Canale de la DigiTV, printre care si GSPTV logic, am platit 300 ROni pt. parabolica si pt. instalare si de-acuma stau lejer si platesc 20 Roni pe luna si n-am treaba vad toate meciurile Stelei la TV :steag_steaua_ro:

r0bb3n
23rd August 2008, 16:10
eu m-am saturat sa astept sa le dea la UPC... :nono: mi-am luat parabolica cu pachetul intreg de Canale de la DigiTV, printre care si GSPTV logic, am platit 300 ROni pt. parabolica si pt. instalare si de-acuma stau lejer si platesc 20 Roni pe luna si n-am treaba vad toate meciurile Stelei la TV :steag_steaua_ro:

aris, nemernicule, bine te-ai intors ! :yes: offtopic.. e bine cand vezi vechii membri pe forum . offtopic
ontopic.. ce bine e ca am pastrat abonamentul pe RCS/RDS :D .. vad toate meciurile.. e tare GSPTV asa.. dau emisiuni bune

Dumitrescu.Daniel
23rd August 2008, 16:54

Daca ploua bine in timpul unui meci al Stelei il asculti la Radio;).

Boggy
23rd August 2008, 18:57
Unde vedem si noi meciul acum? Ce site transmite??

ULTRAS STEAUA
23rd August 2008, 19:11
X(X(X(X unde se vede meciu?

Krysty91
23rd August 2008, 19:18
incercati 12tv.ro merge destul de bine

cosminash_90
23rd August 2008, 19:23
Mai bine nu va uitati.:nono:
In ce hal se joaca , iti faci nervi degeaba.

Rica25
16th November 2008, 22:52
Dupa o perioada de timp, am dat iar pe un site ce prinde meciurile de pe gsptv, ca sa fiu pregatit cand Steaua nu va mai fi pe Antena one... Si, mi-a aparut asta...
http://www.myimg.de/?img=untitled88709.jpg
Cei de facut ?

steauaclub.tk
16th November 2008, 22:55
Eroarea e de la browser, din cate am vazut acolo, dar cel mai bine intrebi pe chatul lor.

Rica25
16th November 2008, 23:43
Eroarea e de la browser, din cate am vazut acolo, dar cel mai bine intrebi pe chatul lor.

pai acelasi lucru am patit si pe cool tv :imported_icon_sad:
Deci nu e de vina site-ul, cum rezolv problema ?

Dumitrescu.Daniel
16th November 2008, 23:46
Nu poti sa muti fereastra cu eroarea ca sa vezi macar meciul?

Rica25
16th November 2008, 23:57
Nu poti sa muti fereastra cu eroarea ca sa vezi macar meciul?

Nu... am incercat, dar dupa un timp se blocheaza imaginea...

Boggy
17th November 2008, 00:14
Reinstaleaza plug-in-ul ala.

Dumitrescu.Daniel
21st November 2008, 00:02
UPC va prelua in retur posturile gsp tv.:hubba

-HuntR-
21st November 2008, 11:51
ar fi bine daca s-ar intampla asta.Da si tu link cu comunicat oficial sau ceva care sa faca acest lucru posibil.

Cristi
21st November 2008, 12:04
Dragomir: "UPC-ul va transmite meciurile din Liga I, din retur!"
Preşedintele Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit că din din retur, UPC va include în grila de programe gsptv, postul care deţine drepturile de televizare pentru liga 1. Astfel, microbiştii din toată ţara îşi pot încuraja favoriţii din faţa televizorului începând cu returul actualului sezon. Astfel, după ce la început negocierile au fost dure, se pare că cele două părţi au ajuns la un numitor comun. Începând din primăvara anului viitor, timp de doi ani de zile cât consorţiul RCS-RDS mai deţine drepturile de televizare, microbiştii din toată ţara pot admira în faţa televizorului execuţiile atacanţilor din primul eşalon fotbalistic.

"RCS - RDS a căzut la înţelegere cu UPC, iar din retur toată ţara poate urmări meciurile din Liga 1", a spus Dragomir la Antena 2.

Directorul general al UPC, Jack Mikaloff, declară pe de altă parte că Liga I nu este foarte atractivă pentru clienţii operatorului de cablu, doar 10% din aceştia fiind interesaţi de gsp tv. De altfel, Mikaloloff neagă informaţia cum că UPC ar fi pierdut 6% din abonaţi după ce RCS&RDS a început să difuzeze gsp tv-ul

prosport

auzi si la jack asta, Liga I nu este atractiva pentru abonati:hubba
:uie: upc

-HuntR-
21st November 2008, 13:25
:)) tare faza asta.Lumea a fost scarbita de ceea ce se intampla si multi au dorit sa nu se aboneze la acest Trust tocmai pentru a arata ca nimeni nu ne poate fura fotbalul.

kalashnikov
22nd November 2008, 12:47
sincer , sa fiu eu nu ma uit decat la meciurile din deplasare ale noastre , cand jucam acasa sunt in peluza , iar la celelalte meciuri nu ma uit la tv

$TEAU@
22nd November 2008, 22:44
:)) tare faza asta.Lumea a fost scarbita de ceea ce se intampla si multi au dorit sa nu se aboneze la acest Trust tocmai pentru a arata ca nimeni nu ne poate fura fotbalul.

Sa speram ca din sezonul 2009-2010,sa nu mai castige GSP TV licitatia...Ca nu toti au GSP...

LoMax8
23rd November 2008, 00:29
Sa speram ca din sezonul 2009-2010,sa nu mai castige GSP TV licitatia...Ca nu toti au GSP...

GSP TV nu a castigat licenta. GSP TV se cheama postul. Antena 1 si RDS&RCS a castigat-o, mai exact hahalera de Voiculescu sau Motanu` Incaltat cum vrei.

Dumitrescu.Daniel
23rd November 2008, 10:33
Daca baga upc in grila Gsp tv sunt multumit,desi pot sa-l vad lejer si pe pc.

-HuntR-
23rd November 2008, 10:57
calitatea conteaza...nu se compara calitatea dela tv cu cea oferita de sopcast sau alt program.Oricum prefer la tv decat la pc.