View Full Version : Revista Presei / 22 Iulie
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 12:00
Administratorul delegat al lui AS Roma dezvăluie că vicecampioana Italiei va veni cu toate vedetele în Ghencea, cu excepţia lui Totti, accidentat, şi promite că spectacolul va fi unul de nedescris.
"Am fost de mai multe ori in Romania, insa doar pentru meciuri oficiale. Acum venim sa facem spectacol, chiar daca este un meci de prezentare. Toti jucatori valizi vor fi prezenti in Ghencea. Totti este inca la recuperare si nu va face deplasarea. In rest, nu cred ca sunt probleme. Respectam Steaua si vrem sa aratam acest lucru", a spus Bruno Conti pentru CanCan.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 12:30
Fostul golgheter al vicecampioanei spune că în Italia se simte ca acasă, are acelaşi antrenor pe care l-a avut în Ghencea, acelaşi număr pe tricou, Catania are culorile roşu şi albastru, singura diferenţă fiind că este mai apreciat de fanii grupării siciliene decât cei ai Stelei.
"Nu am probleme cu limba si inteleg cam tot la antrenamente. Daca e vreun cuvant nou, il intreb imediat pe Walter. In plus, ma bucur ca Mascara mi-a dat tricoul cu numarul 10.
Catania are echipament ros-albastru si astfel ma simt ca acasa, in Ghencea. Poate singura diferenta ar fi ca aici fanii ma apreciaza mai mult", a spus fostul stelist, conform CanCan.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 14:21
Nicolae Dică spune că a aflat din presă de interesul Cataniei pentru fostul său coleg de la Steaua şi afirmă că şi-ar dori ca fundaşul vicecampioanei României să se transfere la gruparea siciliană.
"Am citit si eu ca Sorin Ghionea ar putea ajunge la Catania. Nu stiu nimic, dar normal ca m-as bucura foarte mult", a spus Nicolae Dică pentru CanCan.
"Catania a oferit 1,5 milioane pentru Ghionea. Cum să-l dau pe atât când eu am dat 1,5 milioane pe Szekely? Mai ales că vroiau să-i dea şi în rate. La banii ăştia poate nu găsesc un alt jucător ca Ghionea. A jucat şi el trei meciuri la Steaua şi acum vrea să plece afară", a explicat Gigi Becali.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 14:21
Sâmbătă, 26 iulie, Steaua va disputa un amical de lux cu vicecampioana Italiei, meci în care roş-albaştrii îşi vor prezenta lotul pentru sezonul viitor. Tehnicianul Romei, Luciano Spalletti, ar putea alinia în Ghencea următorul 11: Doni - Panucci, Mexes, Juan, Riise - De Rossi, Pizarro, Taddei, Perrotta, Vucinici - Esposito.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 16:20
Tehnicianul lui Şahtior Doneţk crede că CFR Cluj este favorită la titlu şi spune că granzii bucureşteni, Steaua, Dinamo şi Rapid, vor avea o misiune extrem de grea în lupta pentru viitorul trofeu de campioană.
"Va fi o reactie foarte puternica a echipelor din Bucuresti, dar eu vad tot pe CFR favorita. Ardelenii au gustat din cupa succesului si vor sa recidiveze. Nu vor renunta usor la performanta din sezonul trecut. Probabil se va repeta istoria de dupa razboi a titlurilor cucerite de formatii din provincie.
Este istorie ceea ce spun eu acum, dar s-ar putea repeta si in acest sezon. De altfel, nu vad alte formatii care ar putea s-o intreaca pe cea a clujenilor, chiar daca Dinamo, Steaua si Rapid emit pretentii.
Zic ca aceste trei formatii din Capitala nu sunt de nivelul CFR-ului. Steaua, de exemplu, a si vandut, trebuie sa-si refaca echipa si nu stiu in ce masura va reusi sa se lupte cu CFR Cluj, care, iata, s-a intarit si in aceasta vara ", a spus Mircea Lucescu in Gazeta de Sud.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
22nd July 2008, 17:00
"Pe Balaci şi pe Cămătaru i-am salvat ducîndu-i la Dinamo", spune "Il Luce". Vezi ce spune marele antrenor român despre distrugerea "Craiovei Maxima".
"Ca să rămînă în fotbal doar Steaua, că era echipa familiei, Valentin Ceauşescu m-a rugat în două rînduri să părăsesc ţara. Steaua lui Valentin Ceauşescu este clubul care a luat jucători din Craiova Maxima. L-a luat pe Silviu Lung cînd era titular în echipa naţională şi la Craiova, ceea ce eu n-am făcut cu Balaci şi Cămătaru, pe care i-am salvat. Se aflau într-o perioadă de decădere totală, i-am ajutat aducîndu-i la Dinamo. Steaua a mai luat apoi de la Craiova piese grele, cum ar fi Ungureanu şi, mai tîrziu, Gică Popescu. Sînt destule amănunte din acei ani pe care, probabil, cei de acum nu au de unde să le cunoască. Eu ţineam foarte mult la Craiova", a spus Mircea Lucescu.
gsp.ro / 22 Iulie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.