View Full Version : Revista Presei / 21 Iulie
Gazeta Sporturilor
21st July 2008, 02:02
Robinson Zapata şi Dayro Moreno au profitat de cele două zile libere de după cantonamentul de la Flachau şi au mers la mare în staţiunea Mamaia. Însoţiţi de un apropiat al lui Gigi Becali, columbienii s-au plimbat pe plajă, fiind asaltaţi de suporteri pentru autografe. Cei doi sud-americani au revenit aseară în Bucureşti, iar astăzi vor începe antrenamentele în Ghencea.
gsp.ro / 21 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
21st July 2008, 14:50
Tehnicianul lui Şahtior spune că Marius Lăcătuş este antrenorul perfect pentru Steaua şi crede că anul acesta roş-albaştrii vor forţa calificarea īn optimile Ligii Campionilor.
"Marius Lăcătuş a făcut la Steaua o echipă frumoasă. Este omul care dă forţă grupului, fiindcă este şi un antrenor cu un caracter puternic. Steaua a mers bine cu Marius, iar īn sezonul următor cred că va lupta numai cu gāndul la titlu şi, de ce nu, la o ieşire din grupele Ligii Campionilor", a spus Mircea Lucescu pentru Fanatik.
gsp.ro / 21 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
21st July 2008, 15:20
Atacantul Fiorentinei este convins că Dică va face furori la Catania şi spune că suma de transfer încasată de Steaua este prea mică.
"Dică este un jucător prea valoros ca să nu se impună. Am mare încredere în el. Catania a făcut o afacere excelentă.
Dică valorează mult mai mult, însă nu sunt eu sunt în măsură să spun de ce a renunţat Steaua la el pentru doar două milioane de euro. Cred că Dică face patru milioane", a spus Adrian Mutu pentru Fanatik.
gsp.ro / 21 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
21st July 2008, 16:40
Steaua pare tot mai aproape de a-l achiziţiona pe Juan Carlos Toja, atacantul lui FC Dallas, după ce actuala sa echipă i-a găsit deja un înlocuitor, în persoana lui Ariel Ortega, de la River Plate.
"Prioritatea noastră este să găsim un jucător ofensiv care să poată jucă 90 de minute şi să marcheze goluri. Vrea să-l încerc pe Ariel Ortega" a spus tehnicianul americanilor, Schellas Hyndman. Chiar dacă transferul lui Ortega se va concretiza, Dallas îi dă drumul lui Toja numai dacă oferta din partea Stelei va creşte. "Va pleca dacă vom primi o ofertă ieşită din comun" a adăugat antrenorul.
"The Dallas News" anunţă că Toja este tentat de a veni în România şi de posibilitatea de a juca în Champions League sau în Cupa UEFA. iar transferul se va finaliza după All-Star Game-ul MLS de joi. Columbianul face parte din echipa campionatului nord-american şi va juca joi împotriva celor de la West Ham United.
gsp.ro / 21 Iulie 2008
Onlinesport.ro
21st July 2008, 17:30
Presedintele Consiliului de Administratie al Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, luni, ca Juan Toja nu este singurul fotbalist aflat in vizorul echipei din Ghencea in acest moment, existand variante de rezerva in cazul unui refuz.
"Asteptam un raspuns de la Toja, dar avem si alti jucatori in vizor. Este timp sa mai facem transferuri. In meciul de pregatire cu AS Roma vrem sa vedem la ce nivel ne situam", a spus Argaseala.
Conducatorul stelist a refuzat sa comenteze reintoarcerea delegarilor de arbitri la CCA, precizand ca Steaua nu utilizeaza 'butoane'. "Nu vor mai exista butoane in Liga I, poate doar la radio sau la TV. Steaua nu se bazeaza pe butoane", a afirmat oficialul din Ghencea.
onlinesport.ro / 21 Iulie 2008
Onlinesport.ro
21st July 2008, 19:10
Portarul Stelei, imprumutat pentru un sezon la Gloria Bistrita, spune ca isi doreste ca acest sezon sa se termine cat mai repede pentru a ajunge in curtea echipei din Ghencea.
"Pot spune ca imi doresc ca acest an sa treaca repede. Abia astept sa vin la Steaua. Va fi un campionat greu pentru ca toate echipele s-au intarit. Lupta pentru titlu se va da tot intre echipele care s-au batut si pana acum, nu cred ca vor fi surprize", a spus Tatarusanu.
Ciprian Tatarusanu a semnat deja un contract valabil pe o perioada de cinci ani cu Steaua, clubul din Ghencea platind in schimbul sau 1.5 milioane de euro. Portarul in varsta de 21 de ani a fost lasat un sezon imprumut la Gloria Bistrita, pentru a acumula experienta.
onlinesport.ro / 21 Iulie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.