View Full Version : Revista Presei / 20 Iulie
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 01:50
Rapidistul Julio Cesar îl complimentează pe fostul său coleg de la AEK Atena
Pantelis Kapetanos - Julio Cesar, fostul cuplu din atacul lui AEK Atena, se va duela anul acesta în Liga I. Primul e vîrf şi a fost împrumutat de Steaua pentru un sezon, în vreme ce Julio a venit în Giuleşti liber de contract şi joacă atacant dreapta. Rapidistul l-a sunat deja pe grec: "I-am zis să fie pregătit, că o să mă vadă vara viitoare sărbătorind cîştigarea campionatului! Ştiam că e dorit de Steaua înainte ca transferul să se perfecteze, iar cînd a semnat eram în Elveţia. Am văzut pe Internet poze cu el în tricoul noii sale echipe şi l-am sunat să-l felicit. Cred că a făcut o alegere bună, pentru că la AEK a jucat destul de puţin".
Cesar (28 de ani) şi Kapetanos (25 de ani) au fost colegi din 2006 pînă vara asta, aşa că brazilianul îl ştie foarte bine pe atacantul transferat de Steaua: "E unul dintre cei mai puternici fotbalişti pe care i-am văzut. Nu e doar înalt, dar îşi foloseşte bine corpul în duelurile cu fundaşii. Pantelis e un bun jucător de echipă, nu e genul de atacant egoist, care să urmărească doar să marcheze, joacă bine cu spatele la poartă şi e util pentru că-şi preia uşor toate mingile lungi. Poate fi pivotul ideal". În Ghencea, doar Goian e mai înalt decît Kapetanos! Fundaşul central măsoară 1,94 metri, cu 4 centimetri peste elen.
4 goluri a marcat Kapetanos în 27 de partide disputate pentru AEK. În aceeaşi perioadă, 2006-2008, Julio Cesar a înscris de 14 ori în 73 de jocuri
Julio Cesar, mijlocaş Rapid
"Eu n-auzisem de Steaua pînă să vin aici şi nu ştiu nici acum mare lucru despre rivalii noştri, dar mă bucur pentru Kapetanos că va avea ocazia să joace în Liga Campionilor"
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 13:50
Preşedintele Stelei admite că roş-albaştrii negociază transferul columbianului de 23 de ani şi spune că a fost înaintată o ofertă, însă şefii lui Dallas nu au răspuns deocamdată, scrie stelisti.ro
"Nu va pot spune care este situatia concreta a lui Toja. Pot spune ca am facut o oferta celor de la Dallas pentru el si asteptam ca cei din America sa nea dea raspunsul", a spus Argaseala la Special.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 17:10
Preşedintele Stelei a spus pentru stelisti.ro că roş-albaştrii au nevoie de şansă la tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor şi că speră să evite adversare precum Atletico Madrid.
Este important să avem noroc la tragerea la sorţi pentru Liga Campionilor. Deşi Steaua e cap de serie, putem nimeri un adversar redutabil, care ar putea să ne pună probleme.
Putem fi şi în formă maximă şi să pierdem calificarea dacă vom juca cu o echipă puternică, însă eu sper să evităm acest scenariu şi să intrăm în grupe", a spus pentru stelisti.ro Valeriu Argăseală.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 18:10
Marius Lăcătuş îşi încurajează jucătorii şi crede că poate obţine totul de la nou sezonul de Liga 1:
"La Steaua mereu trebuie sa fii totdeauna pregatit de lupta si mereu este loc de mai bine. Eu spun ca suntem pe drumul cel bun, avem un lot valoros si sper ca acest lucru sa se vada in campionat si in barajul pentru Liga Campionilor. In ceea ce ma priveste, nu am pus niciodata pe primul loc rezultatele in amicale. Jocul, daca este bun, aduce si rezultate. Dar pe noi ne-a interesat acumularea in ceea ce priveste capacitatea fizica a jucatorilor si problemele tactice. In privinta celor tehnice, avem fotbalisti care pot sa faca diferenta", a declarat Marius Lacatus pentru Sport Total FM.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 18:10
Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, este mulţumit de campania de achiziţii a echipei roş-albastre şi priveşte încrezător startul Ligii 1:
"Nu pot sa spun ca meciul amical cu AS Roma va arata daca Steaua este sau nu la un nivel ridicat. Nu este un etalon. Una este un meci de pregatire si alta este atunci cand vom incepe campionatul. Sunt plusuri si minusuri dupa aceasta perioada, sunt si meciuri de care nu am fost multumit. In ceea ce ma priveste sigur ca s-a conturat un unsprezece de baza, dar asta nu inseamna ca jucatorii la care ma gandesc eu sunt batuti in cuie. Oricand pot aparea modificari, nu este nimeni titular, avem o concurenta mare pe fiecare post si asta ma bucura. Atunci cand voi apela la un jucator, pot spune ca va face totul sa ii ia locul in prima echipa celui inlocuit. Este un lot de care aveam nevoie de multa vreme", a mai spus antrenorul Stelei pentru Sport Total FM
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 19:00
Tehnicianul Stelei spune despre Claudiu Ionescu şi Robert Neagoe că sunt limitaţi, motiv pentru care nu vor rămâne la Steaua, iar de Romeo Surdu crede că are o problemă psihică.
"Sunt unii fotbalisti valorosi, dar care au limitele lor si nu pot face fata la un anumit nivel. Eu le respect valoarea, insa nu au facut fata la Steaua. In ceea ce il priveste pe Romeo Surdu, problema lui este una psihica. Am avut multe discutii cu el, am discutat si cu Gigi.
Eu nu renunt definitiv la Surdu, e posibil ca el sa se intoarca daca va avea prestatii bune. Daca il vedeti pe Surdu la antrenament cum joaca", a spus Lăcătuş la Sport Total FM.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 19:40
Tehnicianul roş-albaştrilor crede că prezenţa sa la Steaua încurcă anumite persoane din fotbalul românesc şi spune că ştie care sunt aşteptările lui Gigi Becali.
"Am discutat cu Gigi Becali si mi-a clarificat foarte bine asteptarile lui de la mine si gandurile lui despre echipa. Toata lumea vorbeste in necunostinta de cauza. Probabil ca pe unii ii deranjeaza ca Marius Lacatus este antrenor la Steaua, chiar si dintre prieteni si apropiati.
Nu stiu cu ce am deranjat vreodata pe fostii mei colegi de echipa sau pe alti antrenori. Toti se pricep, dar cand se apeleaza la ei se dau inapoi. Eu nu am vorbit niciodata de nimeni, nimic de rau. Probabil, vrand sa dea in Gigi Becali, ei dau in Marius Lacatus si in echipa si stiu foarte bine asta", a spus tehnicianul Stelei la Sport Total FM.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
Gazeta Sporturilor
20th July 2008, 20:00
Tehnicianul Stelei dezvăluie că are o relaţie absolut normală cu Gigi Becali şi spune că este normal ca finanţatorul să îşi dorească să joace Bogdan Stancu având în vedere că a dat o sumă mare de bani pe acesta.
"Vad ca exista aceasta impresia cum ca eu as fi vasalul lui Gigi. Nu este adevarat. Vad ca unii ma compatimesc, chiar din fostii mei colegi si nu inteleg de ce. Am o relatie buna cu Gigi. Am vazut ca a aparut prin presa ca l-a bagat Gigi in echipa pe Bogdan Stancu.
Eu cred ca e normal ca patronul, daca a venit la un meci, sa vada un jucator pe care a dat bani. La fel am patit si eu cand am ajuns la Fiorentina, antrenorul mi-a spus in fata ca el nu m-a vrut, ca el a vrut un varf impins, dar cei de acolo i-au zis sa ma joace pe mine", a spus Lacatus la sptfm.
gsp.ro / 20 Iulie 2008
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.