View Full Version : Ce D-T-H folositi?
Dumitrescu.Daniel
15th July 2008, 01:51
Ce DTH folositi sunteti multumit de el?
Eu folosesc Boom si sunt foarte multumit de el dar si Dolce nu lasa de dorit,Digi de rahat..cand ploua te uiti pe geam.
Din privinta programelor la Boom este foarte mult fotbal,Baschet si Hochei..
Thrylos
15th July 2008, 15:52
eu am digi,intradevar e cam varza insa era singurul care il puteam pune acum 3 ani.Si nici acum nu cred ca se poate altceva.Doar daca declar ca il am in Romania si il iau aici sau ceva de genul.Asa cu Digi trimit bani la unu in atena si de acolo nu stiu ce face dar eu vad la tv si asta conteaza :)
Nea Popa
15th July 2008, 15:54
eu am Upc ,ieri am aflat cand l-am intrebat pe tata sa vad daca merge gsptv ,nu prea am eu treaba cu DTH `...Eu sa am Sport.ro /Eurosport 1 -2 / Telesport /Sport Total si poate si gsptv asta si sunt multumit :)
zapata
15th July 2008, 16:09
eu am digi,intradevar e cam varza insa era singurul care il puteam pune acum 3 ani.Si nici acum nu cred ca se poate altceva.Doar daca declar ca il am in Romania si il iau aici sau ceva de genul.Asa cu Digi trimit bani la unu in atena si de acolo nu stiu ce face dar eu vad la tv si asta conteaza :)
acum merge si maxTV
bubutza
15th July 2008, 16:17
Si eu am upc... si nu prind eurosport 2...
Eurosport 1 , telesport, sport.ro,sport 1, sport klub , motors tv, extreme ...
interesant e ca prind HBO moca... numai ca se vede ceva mai prost.:rolleyes2:
oare o sa bage si aici Gsp Tv 1,2,3,4,5,6,7,8, ... etc ...
Nea Popa
15th July 2008, 16:22
Si eu am upc... si nu prind eurosport 2...
Eurosport 1 , telesport, sport.ro,sport 1, sport klub , motors tv, extreme ...
interesant e ca prind HBO moca... numai ca se vede ceva mai prost.:rolleyes2:
oare o sa bage si aici Gsp Tv 1,2,3,4,5,6,7,8, ... etc ...
cauta Europosrt 2 si il vei gasi ,si eu la fel prind in purici HB0 :)
steauaclub.tk
15th July 2008, 16:24
Deci, ca sa lamurim niste lucruri. In primul rand aceasta discutie nu stiu daca are vreun rost, pentru ca nu este chiar cel mai interesant lucru din lume.
RCS nu vrea sa difuzeze meciurile decat la programele lor partenere, Antena 1 si Gsptv 1, 2... asa ca nu o sa accepte ca ele sa se vada si la UPC, adversarul lor.
Asta cel putin pentru moment. :)
Nea Popa
15th July 2008, 16:35
Deci, ca sa lamurim niste lucruri. In primul rand aceasta discutie nu stiu daca are vreun rost, pentru ca nu este chiar cel mai interesant lucru din lume.
RCS nu vrea sa difuzeze meciurile decat la programele lor partenere, Antena 1 si Gsptv 1, 2... asa ca nu o sa accepte ca ele sa se vada si la UPC, adversarul lor.
Asta cel putin pentru moment. :)
Este cel mai interesant lucru din lume ca suporteri din provincie ,un sezon intreg ,nu vor vedea Steaua la lucru ? :rolleyes2: din cauza ca RDS se razboieste cu UPC si Antena 1 vin cu niste idei mega idioate ?
steauaclub.tk
15th July 2008, 16:40
Ce treaba are provincia? Problema cu receptia respectivelor programe este peste tot.
zapata
15th July 2008, 16:42
eu am sa vad liga1 pe sopcast , asta e sigur , doar A1 prind , gspTV fara numar nu cred ca vor fi bagate printre programele din lista de programe a firmei de cablu abonat
Ce treaba are provincia? Problema cu receptia respectivelor programe este peste tot.
cred ca a vrut sa ilustreze faptul ca cei din Bucuresti pot sa se duca pe stadion. lucru care este mai greu pentru ceilalti din alte orase!
pe bune e Eurosport 2 pe UPC? sa nu il caut degeaba ca va injur:)):excl:
bubutza
15th July 2008, 16:45
eu unul nu-l prind ... si nici nu e in grila de programe.
l-am cautat zilele trecute... am sa-l mai caut si azi... dar nu-ti pune mari sperante degeaba
Nea Popa
15th July 2008, 16:46
cred ca a vrut sa ilustreze faptul ca cei din Bucuresti pot sa se duca pe stadion. lucru care este mai greu pentru ceilalti din alte orase!
pe bune e Eurosport 2 pe UPC? sa nu il caut degeaba ca va injur:)):excl:
Exact la asta m-am referit .
Ma ,eu am Eurosport 2 ,cautati-l si voi ,pana acum cateva saptamani nu il aveam dar intr-o seara s-au resetat canalele si pac pe 49 mi-a aparut Europosrt 2 :)):)
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.