View Full Version : 35. Pantelis Kapetanos
JustMe
10th July 2008, 13:12
Vad ca nu il adauga nimeni, asa ca il adaug eu :)
FC Steaua anunta oficial faptul ca l-a transferat pe atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a evoluat pana sezonul trecut pentru gruparea AEK Atena. Varful elen, care a implinit varsta de 25 de ani pe 8 iunie, a semnat un contract valabil pe un an cu Steaua, cu optiune de prelungire a intelegerii pentru inca doua sezoane. Varful de 1,90 metri a debutat in fotbal la Kozani, in 2001, de unde a fost transferat de Iraklis, grupare la care a evoluat timp de patru sezoane. In ultimii doi ani si jumatate a facut parte din lotul lui AEK Atena.
Ilie Dumitrescu (stelisti.ro):
"E un jucător masiv, un vârf de careu şi are o lovitură bună de cap. În ultimul an n-a prea jucat la AEK Atena, dar când l-au transferat de la Iraklis era considerat o vedetă. De mult nu au mai avut cei din Ghencea un astfel de vârf, un adevărat număr 9.
Este un goleador. Îl ştiu şi din punct de vedere al caracterului: e un tip deosebit şi nu va avea probleme de adaptare. Va fi un fotbalist foarte util Stelei. De mult n-au mai intrat în fotbalul românesc vârfuri veritabile precum Kapetanos", a declarat Ilie Dumitrescu pentru Adevarul.
Thrylos
10th July 2008, 13:22
Kapetanos este un jucator slab,cam de nivelul lu Victoras Iacob.Si in plus nu da goluri.Ma uitam pe un site grecesc are 14 goluri in 101 meciuri jucate in total in prima liga elena.Probabil ca Ilie avea o lista cu vreo 5-6 atacanti valorosi in care Arthuro era penultimul cu un pret de vreo 700-800 de mii euro,iar Kapetanos era ultimul pe lista,liber de contract.S-a uitat ciobanul la primii de pe lista, a vazut preturi de 2 si 3 milioane,apoi i-a vazut pe astia doi scrisi cu litere mici intr-un coltisor de foaie si cum a vazut p[retul gata,astia sunt cei mai buni,cu astia spulberam campionatul si grupele ligii.
nu prea inteleg transferul acesta...sa mai ziceti ceva de Arthuro ala...barem el juca...a dat si cateva goluri!
asta de abia a jucat si el o ora in ultimul an(sau ceva de genul, imi cer scuze daca nu e asa)!
dar asta a fost luat de tot?sau imprumutat? ca nu stiu unde am vazut ca este imprumutat un an!
JustMe
10th July 2008, 13:31
Arthuro era golgheterul spaniolilor in Secunda. Despre Kapetanos avem doar tot felul de stiri. Ca ar fi fost candva foarte bun, dar s-a accidentat si nu a mai jucat... Eu zic sa asteptam sa vedem ce e de capul lui. Eu cred ca a fost adus ca sa ii creeze concurenta lui Arthuro. Nu il vad titular, dar cine stie. Ieri am gasit o stire care zicea ca baiatul a fost pe la nationalele de tineret, juniori ale Greciei...
Cristi89
10th July 2008, 14:40
S-ar putea sa-l regretam pe Pepe.:rolleyes2: Nici Arthuro, nici Kapenatanos nu cred ca vor rezista prea mult in Ghencea. M-as bucura sa ma insel dar ...
Thrylos
10th July 2008, 14:43
@stilatul
A fost luat pe liber,asa scrie si in presa din Grecia.
Intradevar a fost in nationala de tineret,a fost titular la AEK in returul 2005-2006 si in turul 2006-2007 cand a jucat si in Liga Campionilor titular.Apoi a avut o accidentare lunga care l-a tinut departe de teren tot returul 2006-2007.Iar sezonul trecut pur si simplu nu a reusit sa isi recastige locul in echipa din cauza concurentei.A adus foarte multi atacanti AEK in ultima vreme.Mie personal nu mi-a placut niciodata Kapetanos insa multi greci spun ca este un atacant foarte valoros si daca nu le avea si cu bautura,era chiar si mai bun.
valy
10th July 2008, 15:03
poate o face cva....macar el
alexxx89
10th July 2008, 16:36
Ianiz Pagoz: "Kapetanos înnebuneşte dacă nu e titular"
Ianiz Pagoz, jurnalist grec la publicaţia „Exedra“, îl caracterizează pe masivul atacant al Stelei drept "labil psihic" şi îi avertizează pe şefii din Ghencea că dacă acesta va sta pe banca de rezerve vor apărea probleme :)
„Pantelis Kapetanos se anunţa o mare speranţă a fotbalului grec, dar este un jucător cu un psihic labil. Dacă stă pe bancă, înnebuneşte! Când Kapetanos era la Iraklis, conducătorii l-au transferat şi pe cunoscutul Nikos Machlas .
Kapetanos a crezut că atunci a venit sfârşitul carierei lui, pentru că jucau pe acelaşi post, şi a decretat că n-are nicio şansă să fie titular! La AEK Atena avea salariul de 300.000 de euro pe sezon. Conducătorii de acolo au investit mult în el, dar s-au săturat. Mai are un frate, Kostas (n.r. - care evoluează la Panionios), care este mult mai bun decât Pantelis“, a spus Ianiz Pagoz pentru EVZ.
asta a fost tare am ras cu lacrimi:)))))
KosmyN
10th July 2008, 18:27
Sa asteptam sa-l vedem la joc, cum se integreaza, etc. Doar din iarna cred ca o sa ne putem forma o parere despre el.
alexxx89
10th July 2008, 19:27
Sa asteptam sa-l vedem la joc, cum se integreaza, etc. Doar din iarna cred ca o sa ne putem forma o parere despre el.
cred ca din iarna deja isi ia bilet de intors spre grecia.....:rolleyes2:
valy
10th July 2008, 19:56
cred ca din iarna deja isi ia bilet de intors spre grecia.....:rolleyes2:
sau Buzau...:steagsimplu:
alexxx89
10th July 2008, 20:49
sau Buzau...:steagsimplu:
noooo la ce sa incaseze asta 200-250 kile de branza proaspata dejeaba pe la buzau? mai bine ii dau 1 kil de pastrama de oaie si reziliem amiabil contractu.........apropo amatorii ne conduc cu 2-0...io cand v-am zis ca am facut "transferuri de transferuri" nu m-ati crezut.....sper sa NU ne calificam printr-o minune in ucl ca anul trecut o sa ni se para ca am jucat fabulos si am facut performanta fata de anu asta...:)
jointu_ucigash
10th July 2008, 20:51
eu nici macar transferu lu Arthuro nu l'am inteles. De asta ce sa mai zic. E un transfer incredibil!
Bogdanbibi
14th July 2008, 16:13
kapetanos la FM ... la cum arata, s-ar bate pt statutul de al 5-lea atacant la Steaua
jointu_ucigash
14th July 2008, 22:22
AEK e o echipa pe care o simpatizez de multi ani si o urmaresc destul de atent. Cum am mai spus, Kapetanos era cam ultimu atacant din lot. In schimb, brazilianu' Julio Cesar transferat de rrapid avea statut de titular. Alti atacanti din sezonu trecut sunt Liberopoulos, Rivaldo, Blanco si Kallon.
Thrylos
14th July 2008, 23:39
Nici Julio Cezar nu a fost titular in sezonul trecut a jucat insa in majoritatea meciurilor.De cele mai multe ori era introdus in repriza secunda.Oricum ar fii fost un transfer mult mai reusit decat lesinatul asta de Kapetanos,plus ca Julio joaca la fel de bine si ca extrema stanga.
alexxx89
14th July 2008, 23:58
Nici Julio Cezar nu a fost titular in sezonul trecut a jucat insa in majoritatea meciurilor.De cele mai multe ori era introdus in repriza secunda.Oricum ar fii fost un transfer mult mai reusit decat lesinatul asta de Kapetanos,plus ca Julio joaca la fel de bine si ca extrema stanga.
da dar nu te-ai gandit ca Kapetanos are un avantaj mare in fata lui , faptul ca este fffffffff odihnit mai nu lesinat.:)..nu uita ca el a jucat 63 min tot anu si julio cezar ala a fost mai fraier si a jucat o groaza de min si acu e lesinat...logic nu?:)))))..plus ca il avem si pe noul hagi in echipa (ionescu) ce-si mai poate dorii un suporter al Stelei zau asa !!
Nea Popa
15th July 2008, 16:20
da dar nu te-ai gandit ca Kapetanos are un avantaj mare in fata lui , faptul ca este fffffffff odihnit mai nu lesinat.:)..nu uita ca el a jucat 63 min tot anu si julio cezar ala a fost mai fraier si a jucat o groaza de min si acu e lesinat...logic nu?:)))))..plus ca il avem si pe noul hagi in echipa (ionescu) ce-si mai poate dorii un suporter al Stelei zau asa !!
In caz ca nu stiai ,el a jucat atata ,deoarece a fost accidentat ,inainte sa fie accidentat a jucat 27 de meciuri si a marcat 5 goluri . Deci ,mai interesati-va si voi nu spuneti ca a jucat 63 de minute deoarece nu a avut valoare ,a jucat atata ptr ca a venit dupa o accidentare si ia fost greu antrenorului sa il introduca in ultimele meciuri ,ptr ca` nu avea meciuri in spate si nu puteai sa te bazezi la sfarsitul campionatului pe un jucator venit dupa o mare accidentare :sly:
Thrylos
15th July 2008, 16:35
bai rzv daca nu stii nu vorbi.stiu foarte bine ca a fost accidentat a jucat 27 de meciuri in tot returul 2005-2006 si turul 2006-2007.Si in cele mai multe intra in ultimele 10 minute.A fost accidentat tot returul 2006-2007 si putin din 2007-2008,dar in rest a fost 100% apt de joc.Nu a intrat deoarece AEK s-a redresat si a redevenit o echipa de top dupa problemele financiare din 2005.A cumparat jucatori foarte valorosi precum Rivaldo,Blanco sau Mohamed Kallon,plus ca ii mai avea si pe Liberopoylos si pe Julio cesar.Unde sa il mai bage pe terminatul asta?Per asta il aveau suporteri lu AEK cum il avem noi pe Surdu.Si asta imi zic prietenii mei care majoritatea tin cu AEK.Nu e nevoie sa ne spui tu sa ne interesam.
Raul_07
15th July 2008, 23:33
Azi o dat un sut de mo durut mintea dar a avut si 2 lovituri de cap acceptabile ;)) Ramane sa vdm cum se va descurca in continuare.
jointu_ucigash
15th July 2008, 23:44
avand in vedere ca tactica Stelei a ramas aceeasi de pe vremea slugar0iului, Kapetanos se pliaza perfect pe aceste mingi bubuite in fatza, chiar si asa varza cum e el.
valy
16th July 2008, 01:41
mie mi-a placut cum joaca
sergiuku
16th July 2008, 13:17
slab Kapetanos ... asta e ... daca nu putem sa cumparam jucatori de fotbal ce sa mai faci ? mergem inainte . De mult timp incoace aratam ca o echipa mediocra ... si probabil asta suntem ,numai cu norocul nu faci performanta !
kalashnikov
16th July 2008, 15:02
avand in vedere ca forumul contine mai multe posturi la thread-ul mircea badea decat la thread-ul acestui jucator ... nu il vad sa fie un jucator care sa iasa in evidenta asa de mult
Generalu assasino
16th July 2008, 15:04
macar stie sa loveasca bine mingea cu capul....sa aibe si el o calitate acolo
jointu_ucigash
16th July 2008, 16:06
mai are o mare calitate: a venit moka.
alexxx89
16th July 2008, 18:46
mai are o mare calitate: a venit moka.
si va pleca MOCA....
gerula
16th July 2008, 19:51
bai rzv daca nu stii nu vorbi.stiu foarte bine ca a fost accidentat a jucat 27 de meciuri in tot returul 2005-2006 si turul 2006-2007.Si in cele mai multe intra in ultimele 10 minute.A fost accidentat tot returul 2006-2007 si putin din 2007-2008,dar in rest a fost 100% apt de joc.Nu a intrat deoarece AEK s-a redresat si a redevenit o echipa de top dupa problemele financiare din 2005.A cumparat jucatori foarte valorosi precum Rivaldo,Blanco sau Mohamed Kallon,plus ca ii mai avea si pe Liberopoylos si pe Julio cesar.Unde sa il mai bage pe terminatul asta?Per asta il aveau suporteri lu AEK cum il avem noi pe Surdu.Si asta imi zic prietenii mei care majoritatea tin cu AEK.Nu e nevoie sa ne spui tu sa ne interesam.
+1 foarte corect postul tau, statistica nu minte niciodata iar pe pe grecu' asta nu il ajuta absolut deloc
Nea Popa
16th July 2008, 20:46
Cum se face ca prietenii tai zic ca e un jucator terminat , dar Ilie Dumitrescu ,care a antrenat in Grecia ,spune ca este un jucator foarte bun ,care ii lipseste Stelei :rolleyes2:
jointu_ucigash
16th July 2008, 22:09
Ilie a antrenat 1 an sau 2 in Grecia, prietenii lui stau de-o viatza acolo, deci cine cunoaste mai bine jucatoru? Ca sa nu mai spun ca Ilie nu a avut nicio treaba cu Kapetanos (El a fost la AEK si PAOK parca in timp ce Kapetanos era atunci la Iraklis).
Nea Popa
16th July 2008, 23:57
Ilie a antrenat 1 an sau 2 in Grecia, prietenii lui stau de-o viatza acolo, deci cine cunoaste mai bine jucatoru? Ca sa nu mai spun ca Ilie nu a avut nicio treaba cu Kapetanos (El a fost la AEK si PAOK parca in timp ce Kapetanos era atunci la Iraklis).
Totusi un antrenor simnte in 2 ani mai bine un jucator decat un suporter in 10 ani....si cine a zis ca prieteni lui stau de o viata acolo`?:sly:
jointu_ucigash
17th July 2008, 00:10
pai daca sunt greci...
Tinere, cine crezi ca il stie mai bine pe Surdu, de exemplu? Zenga sau suporterii Stelei? E o situatie identica.
Nea Popa
17th July 2008, 01:18
pai daca sunt greci...
Tinere, cine crezi ca il stie mai bine pe Surdu, de exemplu? Zenga sau suporterii Stelei? E o situatie identica.
Jointule nu a zis nimeni ca sunt greci ,s-au a uitat sa precizeze el ...a zis ca sunt suporteri`lui AEK ,cum sunt si eu suporterul lui Barca sau Inter :)
jointu_ucigash
17th July 2008, 01:21
era logic din moment ce baiatu locuieste in Grecia de foarte multi ani.
ANTIDINAMO
17th July 2008, 11:08
si va pleca MOCA....
domne deabia a venit grecu' si-l luati in bashcau !?
asa ati facut si cu Iacob si cu Thereau si cei 2 au jucat BINE cat au jucat .... hai sa avem putina rabdare ....
JustMe
17th July 2008, 11:19
Pepe din ce postura a venit la noi??? Era cumva titular si mare vedeta la Dinamo Kiev??? Iacob de unde a venit la noi?? Thereau era un jucator necunoscut de la o echipa mediocra din Belgia... Ce minune? Da-ti o sansa. Deocamdata se pare ca singurele minusuri ale lui sunt lipsa conditiei fizice (se poate remedia) si a vitezei (nu se poate remedia), in schimb are multe calitati: pozitionare, lovitura de cap, tine excelent de minge pana vin cei din linia mediana in sprijin...
#EffecT
17th July 2008, 11:57
Subscriu la mesajul lui justme
Kapetanos mi se pare peste Pepe ca varf impins . Pentru ceea ce se vrea acum la Steaua de la unicul varf(adica jocul de pivot,dueluri aeriene castigate,devieri , protejarea balonului) si Kapetanos si Arthuro o sa ne ajute mult mai mult decat ar fi facut-o Pepe
LoMax8
17th July 2008, 15:51
Subscriu la mesajul lui justme
Kapetanos mi se pare peste Pepe ca varf impins. Pentru ceea ce se vrea acum la Steaua de la unicul varf(adica jocul de pivot,dueluri aeriene castigate,devieri , protejarea balonului) si Kapetanos si Arthuro o sa ne ajute mult mai mult decat ar fi facut-o Pepe
Primu bold: -nu cred ca poti trage o concluzie ca asta dupa un meci, las sa treaca cateva.
Al doi-lea bold: - "o sa ne ajute mult mai mult" e speculatie nu certitudine.
#EffecT
17th July 2008, 16:02
L-am vazut in destule meciuri pe columbian ca sa-mi pot face o parere , el nu era varf impins clasic ,ceea ce se doreste acum la Steaua . Ar fi dat mai bun randament intr-un sistem 4-4-2 cu cineva care sa-l ajute , de aceea am si urlat atat pe forum sa i se dea o sansa lui Mendoza in fata .
Concluzia am tras-o ca urmare a faptului ca Arthuro si Kapetanos se pliaza mai bine pe cerintele noului sistem si de aceea cred ca ne vor ajuta mai mult
LoMax8
17th July 2008, 16:06
Concluzia am tras-o ca urmare a faptului ca Arthuro si Kapetanos se pliaza mai bine pe cerintele noului sistem si de aceea cred ca ne vor ajuta mai mult
Sa inteleg ca noua tactica de joc in sistemul cu varf impins e tot aia, mingi bubuite direct pe atacant care trebuie sa se descurce. Inseamna ca cei doi au in plus fata de Pepe viteza si stop mai bun.
#EffecT
17th July 2008, 16:08
In ultimul meci amical eu am vazut altceva . Sistem 4-1-4-1 cu Kapetanos jucand rolul de pivot foarte bine .
or sa ma apuce dracii daca tot cu mingi bubuite o sa jucam ... tampit sistem!
jointu_ucigash
17th July 2008, 16:14
din moment ce s'au adus numai jucatori inalti (asta fiind al doilea criteriu de selectie dupa pretz), sistemu nu are cum sa fie altu decat cel brevetat de 0litza™.
#EffecT
17th July 2008, 16:26
In primul rand , mingiile bubuite nu fac parte din niciun sistem . Au fost o consecinta fireasca a faptului ca am avut un cuplu de inchizatori redutabil in Ov.Petre-Lovin , un mijlocas de banda fara viziune , valoare si atehnic si inca un jucator care desi dispunea de calitati tehnice remarcabile , nu obisnuia sa transpire pentru a alerga sa primeasca ceva mingi utile . De asemenea , noua ne-a lipsit un fundas central care sa ia mingea si sa creeze superioritate in terenul advers (Radoi mai face lucrul asta din cand in cand) .
Sper ca odata cu Szekely,Dayro dar si Tiago(care nu e vreo dezamagire,baiatul joaca cu pase din prima , are executii fine , ii lipseste consistenta si luciditatea in unele momente insa) spaima stelistilor aka mingiile bubuite sa dispara incet-incet din jocul Stelei .
Si eu sunt sceptic in ceea ce priveste viitorul Stelei ,dar voi deja dramatizati . In campionatul romanesc am intalnit atatea formatii care se apara cu 7-8 fundasi in propriul careu si e nevoie de un om masiv care sa castige dueluri aeriene asa cum face Kapetanos
M4r|us
17th July 2008, 16:36
Mie mi s-a parut OK Kapetanos. Asta avand in vedere faptul ca a jucat primul meci pentru Steaua. Pentru rolul pe care il are, acela de pivot, mi se pare f potrivit. Intr-adevar sufera la capitolul viteza insa compenseaza din plin prin determinare, protejarea balonului si jocul de cap foarte bun. Sa speram ca jocul lui se va imbunatatii odata cu jucarea mai multor meciuri.
Oricum, se pare ca Arthuro e peste grec, ceea ce este o veste buna.
jointu_ucigash
17th July 2008, 16:39
Oricum, se pare ca Arthuro e peste grec, ceea ce este o veste buna.
de unde stii matale ca Arthuro este peste grec? L'ai vazut jucand la Steaua?
M4r|us
17th July 2008, 16:52
Am dedus asta din urmatoarele:
- sezonul trecut grecu a jucat ceva mai mult de-o ora pe cand Arthuro a fost titular ( din cate stiu ). Daca era grecu f bun, era si el titular pe la AEK Atena sau juca ceva mai mult.
- Arthuro a fost adus pentru a fi titular, in schimb grecul pentru a fi rezerva, ceea ce implica faptul ca Arthuro ar fi mia bun decat Kapetanos.
- desigur exista o posibilitate sa ma insel si grecul sa impresioneze pe toti si sa-l tina pe Arthuro pe banca.
Multumit ? :)
ANTIDINAMO
17th July 2008, 16:53
bine mistere da-le peste degete ! Arthuro a jucat pana in iunie e drept ca in divizia B pe cand grecu' revine dupa accidentare grava ... grecu a intrat la joc dar Arthuro inca se ,,capaciteaza ''
daca brazilianu nu intra nici cu nemtzii e ceva putred !
e greu de facut conexiuni .... de aceea copiaza ei la bac .....
jointu_ucigash
17th July 2008, 16:56
Pai problema e ca daca ne luam dupa referintze, Steaua a adus 2 jucatori V-A-R-Z-A. Un jucator de liga a 2-a si ultima rezerva de la AEK (fie ea si Atena si nu Timisoara).. Daca e sa ne luam dupa faptu ca cei 2 au fost considerati candva sperante (Kapetanos era titular la 21 d ani la Iraklis, iar Arthuro a venit de tanar in europa), putem spune ca pana acum nu au avut cu adevarat shansa sa explodeze si e posibil ca unu dintre ei sa o faca la Steaua.
LoMax8
17th July 2008, 19:24
In primul rand , mingiile bubuite nu fac parte din niciun sistem . Au fost o consecinta fireasca a faptului ca am avut un cuplu de inchizatori redutabil in Ov.Petre-Lovin , un mijlocas de banda fara viziune , valoare si atehnic si inca un jucator care desi dispunea de calitati tehnice remarcabile , nu obisnuia sa transpire pentru a alerga sa primeasca ceva mingi utile . De asemenea , noua ne-a lipsit un fundas central care sa ia mingea si sa creeze superioritate in terenul advers (Radoi mai face lucrul asta din cand in cand) .
Stelistuu stii treaba asta cu "consecinta fireasca" nu e prea batuta in cuie. Inainte jucam cu Mirel si cu Para la inchidere, infinit mai mobili decat Sarma si Ata, poate nu atat de eficienti la recuperare, dovada si faptul ca aveam meciuri in care desi dar, vorba aia, "cu capu pe sus", mult mai devotati si mai muncitori si cu pase inainte, incalcand fireasca regula a regby-ului pe care cei doi se sfiesc de ceva vreme sa o neglijeze. Noi trebuia sa aducem un mijlocas la inchidere gen Para, sau daca am vazut ca Mirel pleaca la Bolognia sa facem ceva, noi ne-am bazat tot pe ei. Plesan poti spune ce vrei nu e chiar inchizator, la Poli sigur n-a jucat asa ceva. Intradevar nu e potrivit sa-i spui sistem de joc ci stil de joc, ce putea fi evitat daca exista encefal si maduva in coloana conducerii.
Sper ca odata cu Szekely,Dayro dar si Tiago(care nu e vreo dezamagire,baiatul joaca cu pase din prima , are executii fine , ii lipseste consistenta si luciditatea in unele momente insa) spaima stelistilor aka mingiile bubuite sa dispara incet-incet din jocul Stelei .
Acelasi lucru l-am observat si eu la Tiago, lumea il critica dar nu pot sa ceri prea mult de la un jucator proaspat adus. Dayro este un alt exemplu, cand il vezi pe teren de multe ori ai senzatia ca toate pasele lui sunt aproasta cand defapt el n-are cu cine juca. Spaima mingilor bubuite pe varf nu se va oprii. Eventual vom juca mai mult pe banda de unde se vor lansa mingi pe Kape si Arth. Sper ca acest Kapetanos sa fie mai mobil decat Pepe si mai muncitor.
Si eu sunt sceptic in ceea ce priveste viitorul Stelei ,dar voi deja dramatizati . In campionatul romanesc am intalnit atatea formatii care se apara cu 7-8 fundasi in propriul careu si e nevoie de un om masiv care sa castige dueluri aeriene asa cum face Kapetanos
Viitorul indepartat nu suna rau, avand in vedere ca am luat tot ce se putea lua in materie de valoare la nivel de juniori. Mai trebuie encefal si maduva pentru a face ce trebuie cu ei.
Viitorul apropiat nu suna bine si aici sunt si eu de acord cu scepticii.
alexxx89
17th July 2008, 19:47
grecu a intrat la joc dar Arthuro inca se ,,capaciteaza ''
daca brazilianu nu intra nici cu nemtzii e ceva putred !
o posibilitate poate fi ca a venit la Steaua accidentat si avand in vedere cat de "profesionisti" si "competenti" sunt cei care conduc Steaua nu este exclus sa fi semnat contractul inainte sa faca vizita medicala mergand pe incredere si pe deasupra sa si ascunda asta ca sa nu se faca de ras presa fructificand asta din plin....da bn e doar o supozitie...:steagsimplu:
Olympian
17th July 2008, 20:28
o posibilitate poate fi ca a venit la Steaua accidentat si avand in vedere cat de "profesionisti" si "competenti" sunt cei care conduc Steaua nu este exclus sa fi semnat contractul inainte sa faca vizita medicala mergand pe incredere si pe deasupra sa si ascunda asta ca sa nu se faca de ras presa fructificand asta din plin....da bn e doar o supozitie...:steagsimplu:
daca venea accidentat,nu mai facea antrenamente plus ca daca se afla ca este accidentat,nu cred ca mai facea Adi transferul.
jointu_ucigash
17th July 2008, 21:42
probabil motivu pt care nu a intrat, cum a mai spus un coleg de pe forum, este ca sa nu se faca de ras.
Boggy
19th July 2008, 15:08
Capitanu' Panseluta n-a impresionat. Nu zic ca a jucat execrabil, insa ne tot zbatem in mediocritate si mediocrii. Ochii la campionatele de tineret, draga domnilor tantalai din echipa de scouting.
cosminash_90
19th July 2008, 17:49
Seamana izbitor cu Vicoras Iacob din ultima vreme la Steaua, cel care in meciul cu Arsenal rata impecabil o minge pe care scria "gol".
joseph_stelist
19th July 2008, 18:10
numai ca grecul nu a avut o ocazie asa de mare ca iacob...
ma rog,chiar am observat si eu ca seamana ca joc cu victoras...dispare cate juma' de ora din joc si iti aduci aminte ca e pe teren doar cand semnalizeaza tusierul ca e in pozitie de ofsaid...
Guardian
21st July 2008, 03:06
Capitanu' Panseluta n-a impresionat. Nu zic ca a jucat execrabil, insa ne tot zbatem in mediocritate si mediocrii. Ochii la campionatele de tineret, draga domnilor tantalai din echipa de scouting[.
1.Nu exista "domnilor ....din echipa de scouting" pentru ca nu sunt mai multi e unul singur.:evil:
2.O ECHIPA DE SCOUTING presupune existenta mai multor scouteri.Dupa cum stim ei nu exista deci nu avem nici ECHIPA DE SCOUTING.:evil:
3.Steaua nu are nevoie de scouteri,echipa de couting sau alte tampenii de genul asta pentru ca il are pe SCOUTERUL Suprem.El este inzestrat cu un ochi de ager,experienta de viata,ani de cautare a tinerelor talente(la stana ce-i drept) si un DVD cu mii de ore de viata ,de la Altex.Datorita acestor unelte Prealuminatul vede si alte atribute pe care ceilalti scouteri nu le pot observa:gradul de piosenie si credinta al omului, sufletul bun, karma,gradul de servilism si gradul de suportabilitate al umilintei.:evil:
Gepeto
27th July 2008, 01:17
In meciul cu Roma, s-a plasat binisor, dar in loc sa loveasca balonul, s-a lovit acesta de el...Mai are de munca pana sa-si revina...altfel va pleca la sfarsitul turului...
m-am lamurit si cu Kapetanos asta ...
Stancu ar trebui folosit mai mult,e si mai tanar si mai talentat
eli.
27th July 2008, 02:02
m-am lamurit si cu Kapetanos asta ...
eu cred ca e cam devreme sa ne dam cu parerea despre Kapetanos desi nu a aratat prea mult in meciul cu As Roma. Totusi daca stateati mai atenti si urmareati vedeati cum a fost in mare parte a timpului cat a jucat IGNORAT de coechiperi(Dayro chiar daca a fost senzational astazi a fost si egoist). S-a vazut clar ca nu are nici meciuri in picioare si sta cam rau cu pregatirea DAR eu zic sa-i dam putin timp si sa asteptam sa vedem ce-i de capul lui cu adevarat.
Nu cred ca putem spune de pe acum ca e slab si nu are fata de Steaua atata timp cat jucatori ca Nicolita,Surdu sunt inca in lotul Stelei.
sa dea Domnul sa ma insel eu si Kapetanos sa fie super smecher dar cateodata iti dai seama de calitatile unui fotbalist dupa cum pune piciorul prima data pe minge.
A avut 2 faze importante : cand nu a reusit sa preia o minge recuperata de Szekely(o preluare buna il lasa singur cu portarul advers) si atunci cand a fost lansat _ideal_ in careu pe partea dreapta si el a avut o tentativa jenanta de sut ...
mi se pare muuult sub Pepe si nu ar trebui sa fie preferat in locul lui Stancu
ag1313
27th July 2008, 03:24
A avut 3-4 ocazii dar nu gaseste poarta inca sau finalizeaza prost. Important e ca isi creaza ocazii deci se mai poate lucra cu el. Si Pepe la primele meciuri a tras nishte placinte in portar... mai ales cu Iasul. Daca prindea niste suturi sanatoase la fazele pe care le-a avut dadea gol.
#EffecT
27th July 2008, 12:39
@Edi , stii ca de valoarea unui atacant iti dai seama in momentul in care isi creeaza ocazii sa finalizeze . Kapetanos a avut 2-3 ocazii bunicele aseara , a mai avut inca vreo 2 cu Besiktas . E sub Arthuro ca valoare ,dar mie mi se pare o rezerva acceptabila
Trebuie sa intelegem ca atat Arthuro cat si Kapetanos au fost adusi nu pentru ceea ce erau , ci pentru ceea ce pot deveni , ambii avand un imens potential inca de la o varsta frageda. La Steaua isi pot demonstra valoarea si pot 'erupe' pentru ca acum avem si un mijloc care sa-i ajute
PS : Si cu toate acestea,nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi jucat Pepe cu o linie de mijloc ca cea de aseara
de acord cu tine,Cosmine,dar mi se pare stupida zgarcenia conducerii cand a venit vorba de transferul definitiv a lui Pepe.Omul jucase acceptabil,se integrase in echipa si putea fi si mai bun in noul campionat ... Acum am luat 2 'pivoti' noi(grecul mi se pare sub Pepe) si aiar trebuia sa avem rabdare cu ei,sa se obisnuiasca cu jocul echipei samd ...
Daca as fi in locul lui Laca,as juca cu Stancu pt ca el se poate integra cel mai usor in echipa
PS : ocaziile de care vorbesti nu au fost create de Kapetanos,ci pentru Kapetanos si finalizarile au fost ca in filmele cu prosti :)
ok,nu arunc inca cu piatra dar sunt un pic nelinistit in privinta lui
Cristi89
27th July 2008, 14:33
daca stateati mai atenti si urmareati vedeati cum a fost in mare parte a timpului cat a jucat IGNORAT de coechiperi(Dayro chiar daca a fost senzational astazi a fost si egoist).
Da, dar totusi Kapetanos s-a aflat asaea de 2 ori in pozitie ideala de a marca si a finalizat foarte slab.:imported_icon_nope: Pana acum nu mi se pare ca este atacantul de care avem nevoie. Sper sa ma insel, vom vedea in meciurile urmatoare ce va reusi...
sorin_g
27th July 2008, 18:36
Kapetanos asta nu e cu nimic peste Ciocoiu (din ziua de azi).
Daca ar fi sa dau note varfurilor de careu care au trecut pe la Steaua as zice:
Pepe 8
Thereau 7.5
Iacob 7.5
Kapetanos 4
Arthuro 5.5
Ambele varfuri aduse in aceasta vara sunt mult sub Pepe Moreno, care probabil ar fi trebuit pastrat (pretul transferului nu era unul exagerat fata de cum s-au aruncat banii pe jucatori gen Surdu).
Generalu assasino
27th July 2008, 19:18
ei hai nu era nici pepe moreno mare jucator...oricum in cazul ambilor atacanti de careu arthuro si kapetanos...la primul gol marcat crek s`ar descatusha....se vede ca grecul nu prea a jucat in sezoanele trecute...am incredere ca dupa primul gol marcat va fi altfel
jointu_ucigash
27th July 2008, 22:41
Kapetanos asta imi aduce aminte de Ciocoiu in zilele lui proaste. Ala macar avea un shut foarte bun.
Aleks_777
27th July 2008, 23:27
nu stiu de ce multa lume il tot ridica in slavi pe Pepe...mi s-a parut un atacant slabut, rata multe ocazii clare de gol si nu poti spune ca avea cine stie ce calitati tehnice sau ca era bun in jocul aerian.Cu toate ca l-am vazut o singura ora pe Arthuro tind sa cred ca e peste Pepe.
Cat despre Kapetanos, cred ca are nevoie de timp, timp de acomodare la echipa si timp de reacomodare cu jocul..
alexxx89
28th July 2008, 00:22
nu stiu de ce multa lume il tot ridica in slavi pe Pepe...mi s-a parut un atacant slabut, rata multe ocazii clare de gol si nu poti spune ca avea cine stie ce calitati tehnice sau ca era bun in jocul aerian.Cu toate ca l-am vazut o singura ora pe Arthuro tind sa cred ca e peste Pepe.
Cat despre Kapetanos, cred ca are nevoie de timp, timp de acomodare la echipa si timp de reacomodare cu jocul..
de fapt cred ca astia 3 ...pepe....king arthur....kapetanos sunt cam de aceeasi valuare adica mediocra kapetanos jucand si mai mediocru decat cei 2 probabil din lipsa de jocuri in picioare...
roby_stelist4ever
29th July 2008, 16:44
de fapt cred ca astia 3 ...pepe....king arthur....kapetanos sunt cam de aceeasi valuare adica mediocra kapetanos jucand si mai mediocru decat cei 2 probabil din lipsa de jocuri in picioare...
Orice jucator cand joaca doar 68 de min intr-un sezon, e mai slab decat toti atacantii din echipa.Are nevoie de meciuri.Pun pariu ca dupa cateva meciuri in care sa prinda primul 11,sau macar o repriza din fiecare meci,o sa isi revina si va juca bine.
Marius_Black
29th July 2008, 20:58
Orice jucator cand joaca doar 68 de min intr-un sezon, e mai slab decat toti atacantii din echipa.Are nevoie de meciuri.Pun pariu ca dupa cateva meciuri in care sa prinda primul 11,sau macar o repriza din fiecare meci,o sa isi revina si va juca bine.
Va juca pe naiba...omul intradevar stie sa se plaseze dar are mari carente tehnice ...mie unul mi se pare o gogoasa umflata adusa pe moca..dar deocamdata sa mai asteptam cateva meciuri ..poate ma contrazice (sper)
Olympian
30th July 2008, 02:02
Va juca pe naiba...omul intradevar stie sa se plaseze dar are mari carente tehnice ...mie unul mi se pare o gogoasa umflata adusa pe moca..dar deocamdata sa mai asteptam cateva meciuri ..poate ma contrazice (sper)
nu cred ca dupa o accidentare care l-a tinut pe bara 9 luni,te poti astepta acum sa devina un atacant super.
Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 02:02
nu cred ca dupa o accidentare care l-a tinut pe bara 9 luni,te poti astepta acum sa devina un atacant super.
Acum nu..dar cu timpul sigur se va ridica.:yes:
Olympian
30th July 2008, 02:21
Acum nu..dar cu timpul sigur se va ridica.:yes:
nu ma astept de la el sa devina unul care sa dea 20 si ceva de goluri,dar ma astept ca dupa ce se va acomoda la jocul Stelei sa dea 10-15 goluri.poate unii o sa zica,ca e o idee fantezista,dar eu nu cred.
alexxx89
30th July 2008, 13:51
nu ma astept de la el sa devina unul care sa dea 20 si ceva de goluri,dar ma astept ca dupa ce se va acomoda la jocul Stelei sa dea 10-15 goluri.poate unii o sa zica,ca e o idee fantezista,dar eu nu cred.
chiar e credema..performanta asta de abi a reusit-o Thereau parca cu 10-11 goluri....si ala era cu 2 clase peste imitatia asta...:soccer_h4h:
Nea Popa
30th July 2008, 14:36
Era cu 2 clase zici ? De aceea n-a rezistat nici macar un sezon la Anderlecht si acum e imprumutat la fosta lui echipa Charleroi ,care se zbate ptr evitarea retrogradari (ex. Poli Iasi ,mereu se salveaza pe final)
alexxx89
30th July 2008, 15:49
Era cu 2 clase zici ? De aceea n-a rezistat nici macar un sezon la Anderlecht si acum e imprumutat la fosta lui echipa Charleroi ,care se zbate ptr evitarea retrogradari (ex. Poli Iasi ,mereu se salveaza pe final)
am zis fata de kapetanos asta ca nici thereau nu era de ucl si asta s-a vazut...
sorin2k
30th July 2008, 16:09
In meciul cu Roma n-a aratat nimic, chiar dimpotriva. Sa vedem ce va face in continuare, desi ceva imi spune ca nici aici n-o sa joace mai mult de 60 min tot campionatul. :))
Nea Popa
30th July 2008, 16:09
am zis fata de kapetanos asta ca nici thereau nu era de ucl si asta s-a vazut...
pai daca un jucator care nu e de UCL e cu 2 clase peste alt jucator ,inseamna ca jucatorul al 2a e de divizia C /D ;)
alexxx89
30th July 2008, 16:11
pai daca un jucator care nu e de UCL e cu 2 clase peste alt jucator ,inseamna ca jucatorul al 2a e de divizia C /D ;)
BINGO!:yes:
sorin2k
30th July 2008, 16:11
Pretul unui jucator nu arata valoarea sa adevarata. Degeaba se tot vorbeste despre asta.
Poate fi adus gratis si vandut apoi cu milioane de euro. Si inca nu stiti cu cate clase este peste/sub altcineva pentru ca n-a jucat aproape deloc pana acum. :)
Nea Popa
30th July 2008, 16:14
Gata ,nu ar trebui sa ne mai pronuntam atata ca este jucator de liga a 3a ca nu e bun ,ca nu are valoare de Steaua ,ar trebui sa il vedem 5/6 meciuri la lucru apoi putem sa ne facem o impresie despre el !:yes:
sorin2k
30th July 2008, 16:17
Gata ,nu ar trebui sa ne mai pronuntam atata ca este jucator de liga a 3a ca nu e bun ,ca nu are valoare de Steaua ,ar trebui sa il vedem 5/6 meciuri la lucru apoi putem sa ne facem o impresie despre el !:yes:
BINGO din nou! :)) :yes:
Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 17:01
Pai eu deja am o impresie buna despre el numai ca trebuie sa lucreze serios la finalizare.
Boggy
30th July 2008, 19:00
Capitanu' Panseluta o sa aiba de dovedit pe final de meci. 10-20 de minute o sa aiba la dispozitie sa incante, si cum atacul pe final de meci e de obicei incetinit, n-o sa aiba decat vreo 5 mingi pe meci cu care sa lucreze... E greu...
mihai_danubius
14th August 2008, 22:15
mie mia placut pantelis cat lam vazut daca lucreaza serios la finalizare, va fi un atacant de exceptie. pacat ca nu a jucat in meciu cu galata
Krysty91
14th August 2008, 22:41
Kapetanos=Victoras Iacob 2
Dumitrescu.Daniel
15th August 2008, 14:28
Kapetanos=Victoras Iacob 2
Comentariu aiurea.Cate meciuri l-ai vazut jucand pe Kapetanos?
Krysty91
15th August 2008, 16:16
La prima vedere cam asa arata
Dumitrescu.Daniel
17th August 2008, 15:43
Speram sa-l vad si pe asta macar 15-20 min aseara.
bend_it_like_banel
19th August 2008, 13:35
mai bine il vedem pe bogdan stancu meci de meci si cu arthuro rezerva.
joseph_stelist
19th August 2008, 13:40
asta daca nu a intrat deloc inseamna ca e praf total si laca si-a dat seama ca nu are rost nici macar sa-l incerce...
ag1313
19th August 2008, 13:44
asta daca nu a intrat deloc inseamna ca e praf total si laca si-a dat seama ca nu are rost nici macar sa-l incerce...
Pai a intrat la Vaslui si nici n-a atins mingea in 20 de minute.
Wholigan
19th August 2008, 17:29
mai bine il vedem pe bogdan stancu meci de meci si cu arthuro rezerva.
Plusez! Stancu titular si Arthuro pe plaja in Brazilia. E mai prost ca atacant decat era Carlos ca portar.
jointu_ucigash
19th August 2008, 18:09
sa nu exageram.
Arthuro e un atacant de 450.000 E
alexxx89
20th August 2008, 14:35
Plusez! Stancu titular si Arthuro pe plaja in Brazilia. E mai prost ca atacant decat era Carlos ca portar.
nu e vina lui.....e vina amatorilor care l-au adus si au fost de acord cu aducerea lui ca se stia ca nu e un atacant foarte bun dupa nr golurilor date anii trecuti ,meciuri jucate,echipe la care a juc totusi 26 ani nu 19-20 si asa mai departe........si acelasi lucru la kapetanos care e si mai si da ala macar e doar imprumutat parca...
Wholigan
22nd August 2008, 11:11
sa nu exageram.
Arthuro e un atacant de 450.000 E
Atat am dat noi pe el, nu inseamna automat ca atata face. DAR, daca e sa mergem pe principiul enuntat de tine mai sus, de ce nu e Stancu titular? Am inteles ca a costat cel putin 2 * 450.000.
Marea mea durere e ca Arthuro a ratat cat pentru un campionat intreg, multe pase geniale de la Dayro sau altii, si nu mi-a placut nici in rolul de pivot, pasator, nimic.
Stancu a jucat de 3 sau 4 ori mai putin si a dat mai multe goluri deja!!!!
colonelu Voiculescu
22nd August 2008, 11:25
Stancu a jucat de 3 sau 4 ori mai putin si a dat mai multe goluri deja!!!!
Stancu e fotbalist !
King Arthur si Kapetanos ... mai vedem . Problema e ca ambii fac parte din categoria "atacanti > 26 ani cu < 20 goluri la activ in toata cariera " . Iar mie nu-mi plac atacantii care nu marcheaza
ag1313
22nd August 2008, 11:28
Stancu e fotbalist !
King Arthur si Kapetanos ... mai vedem . Problema e ca ambii fac parte din categoria "atacanti > 26 ani cu < 20 goluri la activ in toata cariera " . Iar mie nu-mi plac atacantii care nu marcheaza
Kapetanos e panarama. In afara de statura nu are nimic. Imi aminteste de Ciocoiu in vremurile proaste care alerga de parca ii batea taifunul din fata.
roby_stelist4ever
22nd August 2008, 12:40
Stancu e fotbalist !
Arthuro parca mai stie cate ceva.Singurul lucru ce ma deranjeaza la el pana acum e ca rateaza in situatii bune.Sper sa-si revina.
Raul_07
22nd August 2008, 12:54
Stancu e fotbalist !
King Artur are 24 de ani:P corectie;) iar Stancu cred eu ca daca i s-ar oferi sansa de a juca titular cateva meciuri la rand nimeni nu-l mai scoate din primul 11.P.S: Kapetanos Bye Bye
oop
22nd August 2008, 14:39
habar n-am de ce a fost adus ... pt binele nostru,dar si al lui,sper sa plece cat mai repede.Nu de alta,dar am inteles ca se cam crizeaza daca nu e titular
jointu_ucigash
22nd August 2008, 15:04
inseamna ca de cand s'a transferat la AEK a tinut'o numa in crize
ag1313
23rd August 2008, 22:03
habar n-am de ce a fost adus ... pt binele nostru,dar si al lui,sper sa plece cat mai repede.Nu de alta,dar am inteles ca se cam crizeaza daca nu e titular
A atins o data mingea si a dat pasa de gol :D Procentaj 100% :D:D. Ce mai vrei ?:))
Dumitrescu.Daniel
23rd August 2008, 22:06
A atins o data mingea si a dat pasa de gol :D Procentaj 100% :D:D. Ce mai vrei ?:))
Acel dribling pe tusa m-a facut sa cred ca acest jucator nu e chiar terminat:yes:
valy
23rd August 2008, 22:09
s-a miscat bine.....pt inceput
ag1313
23rd August 2008, 22:36
Acel dribling pe tusa m-a facut sa cred ca acest jucator nu e chiar terminat:yes:
E ditai vaca. Jucatori de genul asta nu or sa ajunga mari niciodata. Am vazut unul singur dar nici ala nu a confirmat. Maxi Lopez.
alexxx89
23rd August 2008, 23:15
E ditai vaca. Jucatori de genul asta nu or sa ajunga mari niciodata. Am vazut unul singur dar nici ala nu a confirmat. Maxi Lopez.
chiar pe unde mai e jucatorul asta? ca poate il luam la steaua:afro:
Rio
23rd August 2008, 23:23
Kapetanos e un jucator bun. Am vazut 2 calitati importante la el azi pt un varf de atac. Pivotarea in jurul mingii, respectiv intoarcerea la poarta/joc si devierea in viteza a mingilor inalte
Marius_Black
23rd August 2008, 23:39
Maxi Lopez a ajuns undeva prin Rusia..e coechipier cu Pompiliu Stoica la FC Moscova :yes:
mihai_danubius
23rd August 2008, 23:43
mie imi place kapetanos. are totusi probleme cu sutul spre poarta, dar e bun sa le paseze altora. face preluari foarte bune si paseaza foarte bine in viteza:yes:
ag1313
23rd August 2008, 23:52
A fost imprumutat mi se pare un sezon pe la o echipa de mijlocul clasamentului din Spania dupa care parca a semnat prin Rusia daca nu ma insel. Dupa asta nu mai stiu ce s-a intamplat cu el.
ag1313
23rd August 2008, 23:53
Maxi Lopez a ajuns undeva prin Rusia..e coechipier cu Pompiliu Stoica la FC Moscova :yes:
Exact la FC Moscova. Numai ca nici pe acolo parca nu e titular ca nu l-am vazut la fazele pe care le mai dau astia pe a TV.
alexxx89
24th August 2008, 00:02
mie imi place kapetanos. are totusi probleme cu sutul spre poarta, dar e bun sa le paseze altora. face preluari foarte bune si paseaza foarte bine in viteza:yes:
adik sa-l bagam playmacher?:hubba
Generalu assasino
24th August 2008, 00:06
ei nici chiar...oricum nu e chiar de aruncat la gunoi...faza la meciu cu bistritza e ca lacatush a gresit cand lo schimbat pe arthuro cu dayro...iar kapetanos intrase mai mult sa repare greseala facuta
ag1313
24th August 2008, 00:07
adik sa-l bagam playmacher?:hubba
No. Il bagam al 3 -lea atacant cand avem nevoie pe sfarsit de meci de inca unul sa dea cu capul . Alta utilizare nu-i vad.
#EffecT
24th August 2008, 01:17
Kapetanos e un jucator bun. Am vazut 2 calitati importante la el azi pt un varf de atac. Pivotarea in jurul mingii, respectiv intoarcerea la poarta/joc si devierea in viteza a mingilor inalte
Perfect spus ! Kapetanos s-ar putea sa ne surprinda placut , prea multi s-au grabit sa-l critice desi venea dupa o pauza indelungata si nici nu era pus la punct cu pregatirea fizica .
Rio
24th August 2008, 13:45
Acum sincer, nu cred ca Adi Ilie l-a luat chiar degeaba
jointu_ucigash
24th August 2008, 13:52
nu stiu daca l'a luat sau nu degeaba, dar stiu sigur ca l'a luat pe degeaba.
Rio
25th August 2008, 13:37
Asta nu inseamna ca nu poate fi un jucator bun
Thrylos
25th August 2008, 16:48
Cred ca ar trebui folosit in meciul cu Galata.Grecii au boala mare pe turci,ar fii foarte motivat si mai mult ca sigur ca ar inscrie:yes:
jointu_ucigash
25th August 2008, 16:49
:rofl: tare asta! Macar sa il rupa pe Arda ala si tot ar fi ceva.
Partea nasoala e ca si turcii au boala pe greci...
Thrylos
25th August 2008, 16:55
1 greek=10 turks:brucelee:...Cel putin cam asa era situatia in 1848 cand i-au zburat pe turci din Grecia.:yes:
Bogdanbibi
25th August 2008, 16:57
si moldovenii ii nenoroceau pe truci desi erau de 50 de ori mai putini
Thrylos
25th August 2008, 17:01
Bun asa...ca avem si dastia cativa in echipa...
bend_it_like_banel
25th August 2008, 17:05
deci trebuie sa jucam cu ghionea, goian, baciu, lovin, ochiroşii...ca sa avem sanse.
roby_stelist4ever
25th August 2008, 17:12
deci trebuie sa jucam cu ghionea, goian, baciu, lovin, ochiroşii...ca sa avem sanse.
poate dam lovitura cu astia:steaua:
LoMax8
25th August 2008, 18:15
Pentru 10 minute cat a jucat cu Bistrita Kapetanos si-a facut treaba. O fi un jucator de final, arma secreta type.
alexxx89
25th August 2008, 19:23
Partea nasoala e ca si turcii au boala pe greci...
mai ales cand o auzi Servet Cetin ala de Kapetanos ca e grec il mamnaca de crud la pranz:)))))
ag1313
14th September 2008, 01:29
A intrat de 3 ori ca rezerva de la inceputul campionatului si de 2 ori si-a facut treaba. La Bistrita cu pasa de gol la Stancu si azi cu gol si cu penalty scos. E un jucator care ajuta Steaua. Nu pare extraordinar dar pare macar serios altfel nu-l baga Laca.
Cine stie. A fost accidentat mult timp. Poate acolo se ascunde un atacant bun. O sa vedem in timp. El a avut cica o perioada fenomenala in Grecia inainte sa se accidenteze. La cati ani s-au dat pe el adica 0, merita tinut. Daca nu e chiar bun, macar il vinzi la vara si scoti niste bani pe el.
valy
14th September 2008, 01:31
s-a miscat bine....tinand cont d timpul pe care l-a avut
Taica Tereza
14th September 2008, 01:33
A intrat de 3 ori ca rezerva de la inceputul campionatului si de 2 ori si-a facut treaba. La Bistrita cu pasa de gol la Stancu si azi cu gol si cu penalty scos. E un jucator care ajuta Steaua. Nu pare extraordinar dar pare macar serios altfel nu-l baga Laca.
Cine stie. A fost accidentat mult timp. Poate acolo se ascunde un atacant bun. O sa vedem in timp.
Daca te uiti atent pe reluarea golului 2 al lui Stancu la Bistrita, cel care ii prelungeste mingea lui Bogdan este Ghionea (trimis in disperare in atac de Lacatus). In rest, total de acord cu afirmatiile tale.
ag1313
14th September 2008, 03:06
Daca te uiti atent pe reluarea golului 2 al lui Stancu la Bistrita, cel care ii prelungeste mingea lui Bogdan este Ghionea (trimis in disperare in atac de Lacatus). In rest, total de acord cu afirmatiile tale.
Pai deja ai taiat jumate din ce am scris :DD
Boggy
14th September 2008, 04:45
Are si ceva viteza... Cu toate ca fundasul constantean era si obosit, s-a dus tare pe langa el Capitanu' Panseluta.
Generalu assasino
14th September 2008, 11:40
Are si ceva viteza... Cu toate ca fundasul constantean era si obosit, s-a dus tare pe langa el Capitanu' Panseluta.
da asta am observat si eu...nu e chiar genu de atacant f lent....oricum cred ca si-a dorit foarte mult sa faca o impresie buna de aia a alergat mult....pana una alta e un jucator util ...bine ca a marcat un gol ca asta ii da incredere....vreau sa il vad si pe pedrielinho in actiune
Olympian
14th September 2008, 12:29
a jucat destul de bine.felicitari pentru gol.poate ar fi cazul ca Laca sa il treaca pe Arthurica pe banca(sau in afara lotului) si sa il titularizeze pe Kapetanos.lui Arthuro i s-au dat atatea sanse si nu prea a aratat nimic si ar fi bine sa i se dea si lui Kapetanos o sansa.
Raul_07
14th September 2008, 13:30
Nu pot sa trag concluzii as vrea sa-l vad intr-un meci mai tare titular ca sa vdm ce poate cu Farul probabil ca si Vlad Rusu ar fi dat acel gol si ar fi scos acel penalty dar cine stie poate e un mare atacant si eu ma insel oricum cand va fi titularizat intr-un meci cu miza atuncea vom putea vedea daca e sau nu atacant de valoare.
LoMax8
14th September 2008, 13:36
Eu zic sa nu aruncam cu flori dupa el cum au obiceiul spaniolii...valoarea lui Kapetanos s-a vazut atunci cand a primit pasa din laterala si n-a reusit decat o amarata de preluare cu piciorul de baza urmata de un sut care, probabil a spart parbrizul unei masini din parcarea stadionului.
La faza golului a scapat singur si a inscris, cred ca in general sunt foarte mici sanse sa ratezi 1 la 1.
Olympian
14th September 2008, 14:57
La faza golului a scapat singur si a inscris, cred ca in general sunt foarte mici sanse sa ratezi 1 la 1.
intreaba-l pe Dayro care sunt sansele sa ratezi 1 la 1,asa cum a facut in meciul cu Galatasaray,ca el le stie.acum oricine poate rata 1 la 1,chiar si cei mai mari,totul depinde cat de repede gandesti faza si sa stii sa tragi.s-au intamplat faze sa se rateze si cu poarta goala si cel mai bine imi revine in minte faza cand "marele" zicu a ratat cu poarta goala de la 5m intr-un meci cu Farul de acum cativa ani si mai are la activ alte cateva ratari monumentale.
LoMax8
14th September 2008, 14:58
intreaba-l pe Dayro care sunt sansele sa ratezi 1 la 1,asa cum a facut in meciul cu Galatasaray,ca el le stie.acum oricine poate rata 1 la 1,chiar si cei mai mari,totul depinde cat de repede gandesti faza si sa stii sa tragi.s-au intamplat faze sa se rateze si cu poarta goala si cel mai bine imi revine in minte faza cand "marele" zicu a ratat cu poarta goala de la 5m intr-un meci cu Farul de acum cativa ani si mai are la activ alte cateva ratari monumentale.
ce n-ai inteles din "mici sanse"???
Olympian
14th September 2008, 15:01
ce n-ai inteles din "mici sanse"???
d-aia a ratat in meciul cu turcii de vreo 3 ori singur cu portarul,totul venind din aceeasi pozitie.cand ratezi de 3 ori intr-un singur meci,plecand din aceeasi pozitie,trebuie sa iti pui anumite intrebari(nu in privinta valorii,care o are).
anarchist_grunger
14th September 2008, 15:20
d-aia a ratat in meciul cu turcii de vreo 3 ori singur cu portarul,totul venind din aceeasi pozitie.cand ratezi de 3 ori intr-un singur meci,plecand din aceeasi pozitie,trebuie sa iti pui anumite intrebari(nu in privinta valorii,care o are).
las' ca a dat gol in tur "singur cu portaru' "...:coffee:
alexxx89
14th September 2008, 16:35
dupa ce l-am mai vazut si pe Kapitanu' , cu toate ca nu e cine stie ce atacant dar mi se pare ca e mai atacant totusi decat king-arthur.....imi inspira mai multa productivitate parca...
cred ca in atac ar trebui sa fie Pedriel primele 65-70 de minute si kapetanos pe urma
:yes::fular_campionii:
mihai_danubius
14th September 2008, 16:40
mie mi-a placut intotdeauna pantelis, mi se pare un atacant adevarat, care stie sa se demarcheze, stie sa execute portarul cand il are in fata. cred ca in atac ar trebui sa fie Pedriel primele 65-70 de minute si kapetanos pe urma
Dumitrescu.Daniel
14th September 2008, 17:07
Eu zic sa nu aruncam cu flori dupa el cum au obiceiul spaniolii...valoarea lui Kapetanos s-a vazut atunci cand a primit pasa din laterala si n-a reusit decat o amarata de preluare cu piciorul de baza urmata de un sut care, probabil a spart parbrizul unei masini din parcarea stadionului.
Corect..eu zic ca merita felicitat dupa gol,mai se intampla asemenea preluari sau suturi dupa o mare perioada de accidentare.Mi-a placut de el aseara,pana acum pare in fata lui Arthuro,mai ramane sa se puna la punct cu finalizarea si conditia fizica.
cosminash_90
14th September 2008, 17:35
mie mi-a placut intotdeauna pantelis, mi se pare un atacant adevarat, care stie sa se demarcheze, stie sa execute portarul cand il are in fata. cred ca in atac ar trebui sa fie Pedriel primele 65-70 de minute si kapetanos pe urma
L-ai vazut la antrenamente sau unde?
JustMe
15th September 2008, 10:36
Diferenta dintre Dayro si Kapetanos la fazele respective e ca Dayro alergase non-stop pana sa aiba ocaziile respective si era stors de vlaga, pe cand Kapetanos abia intrase in teren... NU mai comparati prunele cu perele ca nu ajungeti la nici un rezultat.
oop
15th September 2008, 10:56
fazele n-au cum sa fie comparate ... Kapetanos nu avea nici un adversar pe o raza de 20 m,autorul pasei are cea mai mare contributie la gol
Rio
16th September 2008, 20:54
Diferenta dintre Dayro si Kapetanos la fazele respective e ca Dayro alergase non-stop pana sa aiba ocaziile respective si era stors de vlaga, pe cand Kapetanos abia intrase in teren... NU mai comparati prunele cu perele ca nu ajungeti la nici un rezultat.
Diferenta intre Dayro si Pantelis e ca primul e atacant retras iar celalalt e atacant impins si in concluzie nu prea pot fi comparati
Bogdanbibi
21st September 2008, 23:48
s-a pisat pe tot ce a facut arthuro cu realizarile din finalurile ultimelor 2 etape
Dumitrescu.Daniel
21st September 2008, 23:52
Pare mai bun decat Arthuro per total,acum nu stiu cat de rezistent e.As vrea sa-l vad titular macar o etapa.Daca nu avea perioada de stat pe tusa,cred ca era la un alt nivel acum.
Aleks_777
21st September 2008, 23:53
si uite ca marele atacant Panseluta cum era numit de unii chiar misca ceva.
Oricum pare mult peste Arthuro care ar trebui sa joace mijlocas central avand in vedere ca numai acolo il gasesti..
Diseara a dat o pasa buna de gol si un gol ca la carte dupa o centrare de prima mana a lui Szekely si pare sa-si fi castigat dreptul la o sansa in prima echipa.
joseph_stelist
21st September 2008, 23:53
eu nu sunt asa entuziasmat de acest kapetanos. cel putin azi nu a avut de indeplinit decat o formalitate,sa bage mingea in plasa de la 3 metri... nu cred ca are rost sa-l laudam aiurea.
PS: nu-l compar cu arthuro. pur si simplu mie nu-mi place acest grec,cum nici arthuro nu m-a multumit. anul asta nu avem varf impins,asta e... pacat ca Lacatus tot insista cu sistemul 4-2-3-1,unde valoarea varfului impins e esentiala pt jocul echipei.
st3listul_firstboy
21st September 2008, 23:57
Eu spun k Atacantul Kpetanos nu are nici-o valuare a fost adus de la o echipa din spania in care a jukt dekt 2 meciuri X-( .... si a fost adus la Steaua....Dayro ii mai bun dekt Pantelis de 1 mie de ori .... Nu conteaza dak rateaza 3 - 5 -10 ocazii singur cu portarul intr-un meci....dak el salveaza echipa atunci knd ai nevoie de el.....asa si cu Banel Toti Va-ti luat de el sa plece de la echipa k este cel mai slab si uite k incet incet si-a revenit....si joak mai bn dekt toti....Bravo Banele si Dayro ... Si pakt de Neaga k este mai bun dekt Atacanti Stelei :((....nu stiti nimic de Neaga da o sa aflati...:steag_steaua_ro:
Marius_Black
21st September 2008, 23:59
Pff..si eu care credeam ca-s singurul fan Rica de pe aici...se pare ca m-am inselat :))
p.s. da nu tre` sa-l lauzi atat nene
st3listul_firstboy
22nd September 2008, 00:08
:)) ee pe Rik nu-l stiti ... Sunt Fan Rik deknd Era in echipa cu Mutu la Pitesti si era vedeta Argesului .... Nu a ajuns mai faimos dekt Mutu pt k a fost km lenes....da oricum cred k sunt multi fani Rik pe aci :P .... si zik k ar merita sa joace pt Steaua in locul lui Pantelis ...:steag_steaua_ro:
kalashnikov
22nd September 2008, 00:30
hai ca incepe sa joace din ce in ce mai bine , sper sa il vad jucand cat mai curand si un meci intreg
Boggy
22nd September 2008, 00:49
Eu spun k Atacantul Kpetanos nu are nici-o valuare a fost adus de la o echipa din spania in care a jukt dekt 2 meciuri X-( .... si a fost adus la Steaua....Dayro ii mai bun dekt Pantelis de 1 mie de ori .... Nu conteaza dak rateaza 3 - 5 -10 ocazii singur cu portarul intr-un meci....dak el salveaza echipa atunci knd ai nevoie de el.....asa si cu Banel Toti Va-ti luat de el sa plece de la echipa k este cel mai slab si uite k incet incet si-a revenit....si joak mai bn dekt toti....Bravo Banele si Dayro ... Si pakt de Neaga k este mai bun dekt Atacanti Stelei :((....nu stiti nimic de Neaga da o sa aflati...:steag_steaua_ro:
-----------------------------------------------------------------------
:)) ee pe Rik nu-l stiti ... Sunt Fan Rik deknd Era in echipa cu Mutu la Pitesti si era vedeta Argesului .... Nu a ajuns mai faimos dekt Mutu pt k a fost km lenes....da oricum cred k sunt multi fani Rik pe aci :P .... si zik k ar merita sa joace pt Steaua in locul lui Pantelis ...:steag_steaua_ro:
Romanian pls... Nici Rica si nici Toja nu au valuare... Nimeni de la Steaua si nici de la Barcelona nu are valuare!:hubba:boxing::ablow:
GEEZ
Rica25
22nd September 2008, 00:49
Pff..si eu care credeam ca-s singurul fan Rica de pe aici...se pare ca m-am inselat :))
:imported_icon_ntz::imported_icon_whist
eu nu sunt asa entuziasmat de acest kapetanos. cel putin azi nu a avut de indeplinit decat o formalitate,sa bage mingea in plasa de la 3 metri... nu cred ca are rost sa-l laudam aiurea.
PS: nu-l compar cu arthuro. pur si simplu mie nu-mi place acest grec,cum nici arthuro nu m-a multumit. anul asta nu avem varf impins,asta e... pacat ca Lacatus tot insista cu sistemul 4-2-3-1,unde valoarea varfului impins e esentiala pt jocul echipei.
in mare, sunt de acord
M4r|us
22nd September 2008, 01:11
Singurul lucru care imi place la el este jocul de cap care intr-adevar este unul f bun. In rest, mi se pare muuult prea greoi, se misca prea greu, parca n-are nici o viteza si sincer ma gandesc ca bunica-mea de 75 de ani se misca mai bine decat el...
Boggy
22nd September 2008, 01:21
Glumesti nu? Mie mi se pare destul de sprinten... Daca asta e lent, la Arthuro da cu -x km/s
jointu_ucigash
22nd September 2008, 01:35
a intrat, a dat o pasa de gol si un gol, deci a fost decisiv. Si-a facut f bine treaba, chit ca e greoi si uneori pare ratacit pe teren.
Generalu assasino
22nd September 2008, 08:56
pasa de gol chiar a fost perfect inch....oricum cat a jucat si`a facut datoria, oricum crek si-a depasit cifrele de anul trecut :))
stefan_moraru
22nd September 2008, 12:32
..decât Arthuro, de o mie de ori Kapetanos. Eu aş fi vrut să fie în locul lor,Cyril Thereau. :D
M4r|us
22nd September 2008, 12:48
Daca ar avea si un pic de viteza in plus..
jointu_ucigash
22nd September 2008, 14:03
Cred ca ar merita sa intre titular in urmatoru meci, asta daca nu se va opta din nou pt o formula cu Stancu in atac.
joseph_stelist
22nd September 2008, 14:34
Cred ca ar merita sa intre titular in urmatoru meci, asta daca nu se va opta din nou pt o formula cu Stancu in atac.
stancu mi s-a parut foarte slab cu gaz metan,chiar cred ca ar trebui bagat si Kapetanos titular,poate nu neaparat cu CFR-ul.
addik_200
22nd September 2008, 20:55
dita kapatana c are ! dak nu o avea nu marca de 2 ori !
Rica25
22nd September 2008, 21:57
..decât Arthuro, de o mie de ori Kapetanos. Eu aş fi vrut să fie în locul lor,Cyril Thereau. :D
cine nu ar fi vrut ?:imported_icon_whist
gligabecky
23rd September 2008, 11:04
E mult mai bun decat Arthuro dupa parerea mea. O fi greoi,dar asta macar face ceva , nu ca Arthuro... Ma intreb de ce nu i se da si lui o sansa de titular?
Marius_Black
23rd September 2008, 14:26
,,Rasfoind'' gsp-ul azi de dimineata am gasit o statistica interesanta ..
http://img90.imageshack.us/img90/5255/statisticacr1.jpg (http://imageshack.us)
Grecul care a jucat de 10 ori mai putine minute decat Arthuro are inifinit mai multe realizari si este atacantul cel mai eficace din lotul Stelei si totusi Arthuro ramane atacantul titular...chestia asta incepe sa semene cu situatia Pepe Moreno - Dayro Moreno din returul campionatului trecut...
stefan_moraru
23rd September 2008, 15:09
...tot se bătea monedă prin vară , că Pantelis ar fi labil psihic, şi cred că asta nu îi dă încredere lui Lăcătuş.
Wholigan
23rd September 2008, 16:53
Labil Psihic? Bine, nu il punem sa bata penalty-uri. Il lasam sa dea goluri si pase de gol doar. Nu mi se pare MARE jucator, dar e mai bun ca Arthuro... statistic.
gligabecky
27th September 2008, 00:01
Tipul asta e mult peste Arthuro...Tot nu pot intelege de ce asta e pe banca desi are 2 goluri, penalty scos si pase de gol si ala, care nici din penalty nu e in stare sa dea gol, e in teren si titular meci de meci:nono:
zapata
28th September 2008, 17:13
baaa .... :shutup3: e mai bun arthuro decat kapethanos diferenta : Kapetanos 2 goluri marcat cu capul in minutele 90 in meciurile cu farul si gaz metan arthuro e prost pentru steaua da macar a dat si el o pase buna pe acolo ... mi-e dor de thereau :(( si de badea de multi mi-e dor :((
baaaaaaaaaaaaaaaa gandesti cand scrii?????
jointu_ucigash
28th September 2008, 17:21
a, tot vazut ce poate arthuro...
zapata
28th September 2008, 17:21
lasa ca o sa vezi ce poate arthuro in meciul de marti
sincer eu tot nu am inteles nimic din primul post , kapetanos e bun ca a dat 2 goluri , arthuro nu e bun de steaua , iar in al doilea il lauzi pe arthuro , tu intelegi ce scrii?
Thrylos
28th September 2008, 21:46
tu nu vezi numele lui de user?"io si numai io"...adica el si numai el intelege...pfuuuuu iar tre sa deschid lista de ignore sa mai adaug un individ...devine obositor...
Boggy
1st October 2008, 00:43
In juma de faza era sa dea gol... Titular ar trebui sa scrie pe el.
stelis2`4ever
1st October 2008, 00:45
isi creaza multe ocazii, rateaza mult, dar daca ar fi titular poate din "greseala" o baga si el in ate.
spernik
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa insistam cu el ca titluar cel putin cateva meciuri sa vedem ce poate:fular_steaua2:
nu putem sa ii reprosam nimic astazi pt ca a jucat cateva minute!
jointu_ucigash
e clar ca merita o sansa...
Mabrick
1st October 2008, 01:56
Stancu a fost 0 azi, poate Kapetanos tinea mai mult de minge,totusi Laca s-a obisnuit sa-l bage doar pe final de meci
aheobarbos
1st October 2008, 02:07
Ce ziceti de un atac Stancu - Kapetanos la meciul cu Otopeniul? Merita si Kapetanos o sansa , ca sa ne lamurim si noi ce poate grecul ca titular.
Master Steaua
1st October 2008, 08:44
Ce ziceti de un atac Stancu - Kapetanos la meciul cu Otopeniul? Merita si Kapetanos o sansa , ca sa ne lamurim si noi ce poate grecul ca titular.
Pe Kapetanos nu il vrea ''specialistu" titular. La iarna va scapa de el, iar noi vorbim aici degeaba.
ULTRA_BOY
1st October 2008, 10:25
Cifrele si realizarile vorbesc in numele lui Kapetanos si cu asta am spus tot.
Florin30
2nd October 2008, 14:52
Bine v-am gasit :)
Si eu cred ca merita sa joace mai mult, macar ultima jumatate de ora in Liga.............si nu 5-10 minute.
Si titular in campionat.
aheobarbos
2nd October 2008, 14:54
Titular cu Otopeniul sa vedem si noi daca este peste Arthuro.
AZ_Andrei
4th October 2008, 17:55
Nu stiu ce sa zic despre acest Kapetanos...Se vede ca totusi mai misca ceva in comparatie cu Arthuro. La fel de mult se vede ca nu are meciuri in picioare si a cam uitat gustul jocului. L`am luat de`a moaca de la AEK, unde de`abia a jucat si il tinem la noi pt ultimele 5 minute. De ce nu jucam cu 2 atacanti? Unul inalt, de careu si al doilea agil si tehnic. Dupa parerea mea, e cea mai buna combinatie in atac. In fine, sa`l vedem azi la treaba!
r0bb3n
4th October 2008, 18:07
Opinie Personala : Thereau > Pepe Moreno > Kapetanos > Arthuro
Ce se intampla cu Kapetanos, e clar mult mai puternic decat Arthuro , isi creaza ocazii , dar inexplicabil le rateaza ? Ce-i de facut !?! Un set special de antrenamente doar pentru el.. pentru ai stimula finalizarea.. incontinuu, pana marcheaza.. si am putea sa avem si noi un atacant
AZ_Andrei
4th October 2008, 18:20
Opinie Personala : Thereau > Pepe Moreno > Kapetanos > Arthuro
Ce se intampla cu Kapetanos, e clar mult mai puternic decat Arthuro , isi creaza ocazii , dar inexplicabil le rateaza ? Ce-i de facut !?! Un set special de antrenamente doar pentru el.. pentru ai stimula finalizarea.. incontinuu, pana marcheaza.. si am putea sa avem si noi un atacant
Il vezi tu pe Laca facand ce ai propus? Stai linistit omule...Nici sansa..Mai bine il tine pe bara si insista cu "prea-pregatitul" Arthuro decat sa faca sesiuni special pt un singur jucator!:pig:
gligabecky
4th October 2008, 21:39
Va vine sa credeti? E al doilea meci in care Arthuro nu joaca? Oare in sfarsit sa-si fi dat si Laca seama ca n-are cu cine :hubba?
Oricum, cred ca pe Kapetanos il baga, macar in ultimele 5 minute
Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 22:58
Felicitari,n-am nimic de spus,cred ca e cel mai bun varf din lotul Stelei,cu Stancu se pare ca a fost doar un foc de paie.
Marius_Black
4th October 2008, 23:00
Va vine sa credeti? E al doilea meci in care Arthuro nu joaca? Oare in sfarsit sa-si fi dat si Laca seama ca n-are cu cine :hubba?
Oricum, cred ca pe Kapetanos il baga, macar in ultimele 5 minute
Chill omule , Arthuro nu joaca pt ca are o problema medicala , daca ar fi apt era pe teren ai uitat ca e ,,cel mai bun atacant din lotul stelei'' ?
Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 23:03
Cred ca o sa se prelungeasca problema medicala...
AZ_Andrei
4th October 2008, 23:03
Baiatul asta e chiar fantastic. SI cred ca a dat peste nas multora, inclusiv lui Lacatus, mai ales lui El Grande Tacticiano, care a insistat cu gluma aia de jucator Arthuro si cu golgheterul de 5 minute Stancu. Cu un pic de efort, perseverenta, s`ar putea sa avem un atacant valoros in echipa, luat pe 0 lei, in persoana lui Kapetanos! Bravo, copilule! Ai demonstrat ca esti un jucator bun!
gligabecky
4th October 2008, 23:04
Bravo Kapetanos, tot respectul! Acum cred ca si-au dat toti seama ce diferenta e intre el si arthuro. Mereu intra in a doua repriza si mai mereu marcheaza. Tot respectul :fular_steaua2:.
spernik
4th October 2008, 23:18
Are o medie de 3 goluri pe meci!!!RESPECT!!!
Rica25
4th October 2008, 23:20
Chiar daca a dat azi gol, tot nu m-a convins ca e atacantul de care avem nevoie...
Marius_Black
4th October 2008, 23:24
Chiar daca a dat azi gol, tot nu m-a convins ca e atacantul de care avem nevoie...
a dat 3 goluri in mai putin 100 de minute jucate de-a lungul a catorva finaluri de partida ...ce mai vrei?
rayden
4th October 2008, 23:26
da' pretentios mai esti bre...
AZ_Andrei
4th October 2008, 23:28
Pai intr`adevar, nu este atacantul de care o echipa de talia Stelei ar avea nevoie. Noi avem nevoie de un atacant de cel putin 5-10 milioane, care sa fie cheia atacului nostru. Dar dat fiind ca nu`l avem, ne multumim si cu Pantelis cel de 0 $, care deocamdata ne scoate din rahat!
Rica25
4th October 2008, 23:32
a dat 3 goluri in mai putin 100 de minute jucate de-a lungul a catorva finaluri de partida ...ce mai vrei?
nu stiu, pur si simplu nu-mi place... Eu vreau ca Steaua sa aiba un atacant care sa-i dea gol si lui Fiorentina si lui Bayern, nu numai lui Otopeni...
Dupa mine, cel mai bun atacant din ultimii ani a fost Thereau, pacat ca a vrut sa plece...
sorinst
4th October 2008, 23:38
Pacat ca si Thereau dadea goluri numai cu Nationalul,jiul si Galati si nu cu Kievul sau Lyon sa nu mai zic de Real Madrid oricum cred ca trebuia pastrat macar Pepe Moreno
Rica25
4th October 2008, 23:39
a dat si contra altor echipe, nu mai tin minte care, dar macar a marcat in acel 4-2 pt javre...
Marius_Black
4th October 2008, 23:40
nu stiu, pur si simplu nu-mi place... Eu vreau ca Steaua sa aiba un atacant care sa-i dea gol si lui Fiorentina si lui Bayern, nu numai lui Otopeni...
Dupa mine, cel mai bun atacant din ultimii ani a fost Thereau, pacat ca a vrut sa plece...
Nu uita ca omul a jucat la Florenta 2 min si a fost foarte aproape sa marcheze si acolo pe cand atacantii nostrii care au jucat titulari (Stancu , Dayro ) nu au avut nici macar o ocazie cat au fost pe teren!
Rica25
4th October 2008, 23:41
Nu uita ca omul a jucat la Florenta 2 min si a fost foarte aproape sa marcheze si acolo pe cand atacantii nostrii care au jucat titulari (Stancu , Dayro ) nu au avut nici macar o ocazie cat au fost pe teren!
daca am lasat impresia ca ii laud pe cei 2, imi pare rau ;))
AZ_Andrei
4th October 2008, 23:41
Cum sa fi dat goluri cu formatii de genul celor enumerate cand se stia clar ca atunci preferati pe posturile alea erau Dica si Vali Badea. In plus, Thereau era la momentul respectiv in situatia noilor veniti Kapetanos si Arthuro...Ma rog...Eu zic ca dupa cateva sesiuni speciale de care vorbea robb3n, daca nu ma insel :)), Kapetanos ar putea fi un atacant, daca nu exceptional, macar unul peste norma din Liga 1.
Edit: Imi cer scuze, robb3n, intr`adevar! Mersi mult daby pt precizare! :D
daby
4th October 2008, 23:42
A zis bine Robben
Un set special de antrenamente doar pentru el.. pentru ai stimula finalizarea.. incontinuu, pana marcheaza.. si am putea sa avem si noi un atacant
MIREL6RADOI
5th October 2008, 00:53
Am facut caterinca de el,insa ne-a salvat de la o rusine MARE CAT CHINA...
Florin30
5th October 2008, 11:55
Bravo pentru golul de aseara :)
Boggy
5th October 2008, 15:04
Bravo Panseluta!
roby_stelist4ever
5th October 2008, 17:01
E de 100 de ori mai bun decat King pana acum.Merita sa fie titular in locul lui Arthuro.A jucat putin insa a facut mai multe lucruri decat acest "brazilian." Ma intreb oare Arthuro asta chiar e brazilian?:coffee:
Rica25
5th October 2008, 17:25
E de 100 de ori mai bun decat King pana acum.Merita sa fie titular in locul lui Arthuro.A jucat putin insa a facut mai multe lucruri decat acest "brazilian." Ma intreb oare Arthuro asta chiar e brazilian?:coffee:
nu degeaba are pasaport italian ;))
Dumitrescu.Daniel
5th October 2008, 17:27
Nu stiu ce mai are gigi de comentat la adresa lui,i-auzi la el "arthuro are probleme de sanatate si uite..n-ai cu cine sa joci,Kapetanos e .... Kapetanos"
Boggy
5th October 2008, 17:39
Si oieru' e... oier... Ce sa ceri de la omul asta??
jointu_ucigash
5th October 2008, 18:06
isi bate oieru joc de el cum si'a batut si de Zaharia.
zapata
5th October 2008, 18:18
Am facut caterinca de el,insa ne-a salvat de la o rusine MARE CAT CHINA...
cat Rusia :D
Dumitrescu.Daniel
7th October 2008, 19:40
Salvatorul Stelei in ultimele meciuri, cand a marcat de trei ori, Kapetanos a declarat pentru site-ul goalday din Grecia, citat de ProSport, ca Lacatus i-a cerut sa aiba rabdare si ca el si Arthuro nu pot juca in aceeasi echipa:
"Am stiut intotdeauna ca lucrurile vor reveni la normal in ce ma priveste. Steaua e o echipa cu multi jucatori buni, e greu sa prinzi echipa., dar Lacatus e multumit de mine si se va baza pe mine in continuare. Arthuro e talentat, dar nu avem loc in aceeasi echipa, pentru ca sistemul gandit de antrenor include un singur post de atacant", a declarat Kapetanos pentru sursa citata.
sport.ro
r0bb3n
12th October 2008, 11:14
Salvatorul Stelei in ultimele meciuri, cand a marcat de trei ori, Kapetanos a declarat pentru site-ul goalday din Grecia, citat de ProSport, ca Lacatus i-a cerut sa aiba rabdare si ca el si Arthuro nu pot juca in aceeasi echipa:
"Am stiut intotdeauna ca lucrurile vor reveni la normal in ce ma priveste. Steaua e o echipa cu multi jucatori buni, e greu sa prinzi echipa., dar Lacatus e multumit de mine si se va baza pe mine in continuare. Arthuro e talentat, dar nu avem loc in aceeasi echipa, pentru ca sistemul gandit de antrenor include un singur post de atacant", a declarat Kapetanos pentru sursa citata.
sport.ro
toti balcanicii gandim la fel.. :) in echipa asta e loc pentru un SINGUR ATACANT..
ca sa refrasez si parafrasez in acelasi timp
Dumitrescu.Daniel
26th October 2008, 22:26
Bravo baiatule!
Cred ca ar fi o prostie sa nu joace titular cu dinamo,dupa mine este cel mai atacant de la steaua momentan.
Gepeto
26th October 2008, 22:28
Bravo baiatule!
Cred ca ar fi o prostie sa nu joace titular cu dinamo,dupa mine este cel mai atacant de la steaua momentan.
Din pacate, este singurul!
jointu_ucigash
26th October 2008, 22:48
kapetanos a mai dat inca o palma morala oierului oligofren. Din pacate, aceste realizazri nu ii vor schimba cu nimic statutul de persoana non-grata in fatza conducerii.
aheobarbos
26th October 2008, 22:51
Stau si ma intreb cum ar fi jucat Kapetanos daca ar fi avut in picioare meciurile disputate de Arthuro ca si titular... Oare Lacatus s-a autoflagelat?!
IO
27th October 2008, 11:25
Felicitari si sa o ti cel putin tot asa.
De fiecare data cand intra pe teren ne-a scos din rahat (cat a putut si el). Nu e el mare valoare de jucator, dar macar isi face treaba.
P.S.: si nici n-are cum sa nu se remarce la o echipa (Steaua) care n-are nici un atacant adevarat.
valy
27th October 2008, 19:45
felicitari....poate vei ajunge titular in locul lui arturo
AEK Atena
1st November 2008, 15:22
Kapetanos este bun? Ce gluma si asta!
Cind a fost in AEK supporteri au facut ris de el. Foarte rar a fost titular (in special anul trecut) si antrenorul punea el ca extrema dreapta! Va imaginati cum evolua!
El a venit in AEK ca mare talent si niciodata n-a justificat transferulul lui. Personal, cred ca jucatorii ca el nu au loc la o echipa ca Steaua.:nono:
Dumitrescu.Daniel
1st November 2008, 15:40
Cind a fost in AEK supporteri au facut ris de el. Foarte rar a fost titular (in special anul trecut) si antrenorul punea el ca extrema dreapta! Va imaginati cum evolua!
El a venit in AEK ca mare talent si niciodata n-a justificat transferulul lui. Personal, cred ca jucatorii ca el nu au loc la o echipa ca Steaua.:nono:
Parca a fost accidentat sezonul trecut,cum sa joace titluar?!?!
mai taci bre` ,nu cred ca ai vazut niciun meci de al stelei din sezonul asta si vii sa iti dai cu parerea total aiurea.
#Alex
1st November 2008, 15:50
Jucatorii ca el nu au loc la o echipa ca Steaua dar momentan n-avem altceva mai bun pe postul lui, iar omul si-a facut bine treaba de cate ori a intrat.
Wholigan
1st November 2008, 16:01
Parca a fost accidentat sezonul trecut,cum sa joace titluar?!?!
mai taci bre` ,nu cred ca ai vazut niciun meci de al stelei din sezonul asta si vii sa iti dai cu parerea total aiurea.
Tu ori eşti turc ori nu pricepi. Omul l-a văzut pe Kapetanos mult mai mult decât oricare dintre noi, ştie ce (nu) poate, şi ne-a spus şi nouă. Că a jucat f puţin la noi şi a fost cinci clase peste RETARDATUL de Arthuro, nu e ceva special. Mulţumesc.
Thrylos
1st November 2008, 16:34
hey forumul asta e prea mic pt 2 suporteri stelisti din Grecia:p.Le-am zis si eu ca era un fel de Surdu la AEK,treaba e ca este singurul atacant din lot care isi face treaba.Stii treaba aia schioapa,oarba cum era,imi faceam treaba cu ea.
oop
1st November 2008, 19:55
Din pacate nu avem o linie de atac de valoare.
Il avem pe Stancu,o tanara speranta a fotbalului romanesc,dar mai are mult pana sa confirme,mai avem un brazilian Arthuro - foarte slab,nu stiu de ce se insista cu el si Kapetanos de care am ras cu totii cand a fost adus in vara.E drept nu e atacantul de care Steaua are atata nevoie,dar de fiecare data cand a intrat(5-10 minute pe finalul meciurilor) si-a facut datoria dand goluri,creand altele dau scotand penalty-uri ...
Dumitrescu.Daniel
1st November 2008, 20:26
Tu ori eşti turc ori nu pricepi. Omul l-a văzut pe Kapetanos mult mai mult decât oricare dintre noi, ştie ce (nu) poate, şi ne-a spus şi nouă. Că a jucat f puţin la noi şi a fost cinci clase peste RETARDATUL de Arthuro, nu e ceva special. Mulţumesc.
A ajutat echipa mai mereu cand a intrat..si a aratat cat de cat a atacant fata de parasutele de la steaua,conteaza ce joaca acum nu ce juca cand l-a vazut respectivul.
Raul_07
1st November 2008, 21:35
A ajutat echipa mai mereu cand a intrat..si a aratat cat de cat a atacant fata de parasutele de la steaua,conteaza ce joaca acum nu ce juca cand l-a vazut respectivul.
Si va juca pentru prima data titular la steaua is curios sa vad cum va juca.
MIREL6RADOI
1st November 2008, 22:53
Face ce face..si-o baga.Asta e un pui de fenomen!:)) Iar i-a dat peste coarne la berbecul din Pipera!:imported_icon_notwo:imported_icon_notwo
aheobarbos
1st November 2008, 22:57
mai bine i le-ar taia decat sa-i dea peste ele, ce zici?!
jointu_ucigash
2nd November 2008, 00:12
Kapetanos i'a dat inca o data la :uie: oierului oligofren.
Il felicit pe Dorinel pt decizia de a'l trimite din primu minut in teren. A fost cel mai bun om al Stelei, alaturi de Banel.
Marius_Black
2nd November 2008, 00:19
si Ogararu , cei 3 au facut un meci mare , pacat ca n-am avut norocul cainilor...bravo Kape!! :yes:
#Alex
2nd November 2008, 00:21
felicitari pt evolutia din seara asta.
Rica25
2nd November 2008, 00:22
felicitari pt evolutia ta de azi si in special pt gol ! Bravo, am sa am mai multa incredere in tine data viitoare !:yes:
oop
2nd November 2008, 00:29
Kapetanos a fost ZEU in seara asta!
A marcat contra marii rivale,a avut si o bara + o evolutie excelenta.A alergat mult,a facut pressing,a intrat foarte bine in combinatii ...
:respect: Kapetanos!
aheobarbos
2nd November 2008, 00:31
E mult peste Arthuro, cel putin la demarcari si atitudine... Restul...sa vedem in viitor.
Pro
2nd November 2008, 01:10
felicitari lui!
A venit la Steaua din postura de jucator liber de contract, considerat de multi drept terminat si rezerva lui Arthuro si din fericire cu fiecare joc al sau ne-a demonstrat contrariul si sper(am) sa o tina tot asa!
AEK Atena
2nd November 2008, 01:54
Kapetanos a fost ZEU in seara asta!
A marcat contra marii rivale,a avut si o bara + o evolutie excelenta.A alergat mult,a facut pressing,a intrat foarte bine in combinatii ...
:respect: Kapetanos!
Se intimpla si minuni uneori! :pray: ;))
Master Steaua
2nd November 2008, 02:43
Poate ca in Grecia Pantelis nu a fost cine stie ce, dar aici vad ca isi face treaba. Pe mine unul nu m-ar deranja sa il vad titular si in meciul de la Lyon si in cel cu ciorile. Ce as mai ride sa dea gol si in meciurile de saptamina viitoare.....
Ronaldo07
2nd November 2008, 09:18
kapetanos joaca mai bine ca arthuro
2nd November 2008, 09:24
Se intimpla si minuni uneori! :pray: ;))
da,chiar asa :))
Daca ar juca asa mereu ne-ar rezolva o parte din problemele avute in atac!
Olympian
2nd November 2008, 12:02
sa speram acum,ca ciobanului nu ii mai trece prin cap sa il dea afara din iarna.
colonelu Voiculescu
2nd November 2008, 12:09
Kapetanos la cat a jucat ne-a ajutat mai mult decit inutilul Dayro , oscilantul Stancu sau penibilul king Arthur
Nu o fi mare fotbalist , dar e mai util decit cei 3 sus mentionati
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.