View Full Version : AJUTOOOR!!!!Colectionar
george84
4th July 2008, 16:57
Fratilor m-i s-a pus pata pe ceva.cum i se pe vacarului pe vaci asa m-i s-a pus mie pe steaua.de cativa ani am inceput o colectie cu steaua,aproape tot ce se poate strange,dar cel mai mult si cel mai mult ma intereseaza fulare(esrtfe) cu steaua sau echipele cu care a jucat steaua din 84 pana azi,fanioane dintre cele mai vechii,tot la fel cu steaua si echipele care ne-a vizitat taramul,steaguri,si in ultimul rand tricourile de joc(in original)ale jucatorilor.v-as da o adresa in care sa intrati,si sa imi vedeti colectia de pana acum,dar nu stiu daca am voie ,desi nu fac nici un fel de reclama site-ului,doar mie!!asadar daca aveti pe acasa aruncate si nu va mai trebuie un fular,un fanion vechii murdar si prafuit ganditi-va la mine!!!va astept cu propunerile voastre,si ofertele,la adresa de mai igeorge53@yahoo.com sau dati-mi un add la messenger!!Rog preturi rezonabile,ca m-i s-a mai oferit ceva si cerea.........nici nu mai zic!!!:steagsimplu:
steauaclub.tk
4th July 2008, 17:16
Da adresa sa vedem si noi sau ataseaza aici niste poze. :)
Cristi
4th July 2008, 18:03
v-as da o adresa in care sa intrati,si sa imi vedeti colectia de pana acum,dar nu stiu daca am voie
baga bre adresa aia ... hai sa vedem si noi cu ce te lauzi:sly:
steaua_ro
4th July 2008, 19:00
baga bre adresa aia ... hai sa vedem si noi cu ce te lauzi
eu mai curios ca voi :)
http://supersteaua1947.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=171009351&ownerId=217598828
p.s felicitari, la cat mai multe :steagsimplu:
St3phano
4th July 2008, 19:20
am vazut un fular cu banel :yikes: :)) :))
bubutza
4th July 2008, 19:26
ai vazut bine :)))))
george84
4th July 2008, 20:09
Fratilor m-i s-a pus pata pe ceva.cum i se pe vacarului pe vaci asa m-i s-a pus mie pe steaua.de cativa ani am inceput o colectie cu steaua,aproape tot ce se poate strange,dar cel mai mult si cel mai mult ma intereseaza fulare(esrtfe) cu steaua sau echipele cu care a jucat steaua din 84 pana azi,fanioane dintre cele mai vechii,tot la fel cu steaua si echipele care ne-a vizitat taramul,steaguri,si in ultimul rand tricourile de joc(in original)ale jucatorilor!asadar daca aveti pe acasa aruncate si nu va mai trebuie un fular,un fanion vechii murdar si prafuit ganditi-va la mine!!!va astept cu propunerile voastre,si ofertele,la adresa de mai igeorge53@yahoo.com sau dati-mi un add la messenger!!Rog preturi rezonabile,ca m-i s-a mai oferit ceva si cerea.........nici nu mai zic!!!:steagsimplu:
pentru a vedea colectia intrati pe http://supersteaua1947.hi5.com
St3phano
4th July 2008, 20:44
am vazut-o e mijto :clapping::clapping:
totusi nush ce cauta fularu cu banel pe acolo...sau stergi de ulei masina cu el? :)) :))
:steagsimplu:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.