PDA

View Full Version : STEAUA - AS Roma (3-1)

steauaclub.tk
29th June 2008, 12:44
FC Steaua anunta oficial faptul ca pe data de 26 iulie, la ora 20:45, echipa noastra va sustine un meci amical de prezentare inaintea noului sezon in compania celor de la AS Roma. Vom oferi mai multe detalii cu privire la organizarea acestui eveniment deosebit in zilele urmatoare.

http://www.suportersteaua.net/foto/etape/roma1.jpg

FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru aceasta partida in perioada 21-26 iulie, programul caselor de bilete de la stadion fiind cuprins intre orele 12:00 si 20:00. Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008-2009, iar suporterii care si-au achizitionat deja abonamente vor primi o reducere de 20% pentru cumpararea biletelor.

Preturile biletelor pentru meciul Steaua - AS Roma sunt urmatoarele:

Fotolii: 75 lei
Tribuna 0: 50 lei
Tribuna I: 25 lei
Tribuna II: 20 lei
Peluze: 10 lei

MIREL6RADOI
29th June 2008, 12:47
Se stie faptul ca tipii din giulesti se considera as roma din Romania..nu stiu daca nu-s infrati cu o parte din galeria lui as roma.Oare vor veni la meci?Tramvaiul 41 ajuta...
tk: fa si un sondaj:))
Meciul e sambata:hmm:

alex80
29th June 2008, 14:08
Nu e nici un eveniment deosebit ,daca eram fc vaslui,atunci da era un eveniment deosebit....roma nu e nici milan,nici barcelona,nici manchester,nu e cazul sa numim un eveniment deosebit un amical cu roma....oricum felicitari pentru imagine.

Thrylos
29th June 2008, 21:28
la ce amicale de 2 bani am avut in ultimii ani la meciurile de prezentare,meciul cu Roma e unul de 5 stele

roby_stelist4ever
30th June 2008, 01:13
Nu e nici un eveniment deosebit ,daca eram fc vaslui,atunci da era un eveniment deosebit....roma nu e nici milan,nici barcelona,nici manchester,nu e cazul sa numim un eveniment deosebit un amical cu roma....oricum felicitari pentru imagine.

si daca jucam cu ei in ucl,tot "nu e eveniment deosebit" ziceai? Cand eram in stare sa dam si 100 de ron pe un bilet la peluza...:bann:

Aleks_777
30th June 2008, 13:19
Ba e totusi vorba de locul doi din Serie A...lucru deloc usor de realizat....
Cert este ca avem amical cu o echipa mult mai bine clasata decat noi si asta e un lucru bun...

Dumitrescu.Daniel
30th June 2008, 16:41
Poate o sa fie si un meci oficial Steaua - AS Roma...nu amical

roby_stelist4ever
30th June 2008, 17:24
Poate o sa fie si un meci oficial Steaua - AS Roma...nu amical

Poate dam peste ei in grupele UCL,acum ca Uefa ne lasa sa participam si anu' asta :)
Probabil va intrebati "oare trecem de turu' III?" Stati linistiti...

SAMM
30th June 2008, 18:13
e frumos, dar totusi mult sub pretentiile Stelei

Sa nu uitam ca aek tm a adus in ultimii ani Juventus si Fiorentina, si aia sunt echipa de pluton, inventata peste noapte din fostul fulger

nu ca ar fi vreo smecherie sa platesti ca sa joci un amical

frumos ar fii sa fii invitat sa joci amicale cu echipe mari, dar nu e cazul la Steaua cu managementul ciobanesc

catalin.andronic
30th June 2008, 18:27
o veste buna.sper ca roma sa vina cu tot lotul si sa foloseasca jucatorii de valoare.ca altfel putem imbraca pe oricine in ekipamentul lui as roma

steauaclub.tk
30th June 2008, 18:33
In caz ca ati uitat, AS Roma este vicecampioana Italiei si a terminat sezonul trecut la 3 puncte sub Inter, iar la echipa antrenata de Spaletti joaca niste baieti precum Mexes, Panucci, Perrotta, De Rossi, Ludovic Giuly, Pizarro, Vucinic, Totti.

M4r|us
30th June 2008, 18:54
e frumos, dar totusi mult sub pretentiile Stelei

Sa nu uitam ca aek tm a adus in ultimii ani Juventus si Fiorentina, si aia sunt echipa de pluton, inventata peste noapte din fostul fulger

nu ca ar fi vreo smecherie sa platesti ca sa joci un amical

frumos ar fii sa fii invitat sa joci amicale cu echipe mari, dar nu e cazul la Steaua cu managementul ciobanesc

Daca nici un amical cu AS Roma, vicecampioana italiei, nu te multumeste, ma intreb atunci oare ce te-ar multumi pe tine?

Nea Popa
2nd July 2008, 13:14
In caz ca ati uitat, AS Roma este vicecampioana Italiei si a terminat sezonul trecut la 3 puncte sub Inter, iar la echipa antrenata de Spaletti joaca niste baieti precum Mexes, Panucci, Perrotta, De Rossi, Ludovic Giuly, Pizarro, Vucinic, Totti.

ai uitat sa ii pui pe : nou-venitul John Arne Riise ,pe fostul fundas stanga al lui Real Madrid -Cicinho ,tanarul mijlocas central ,care face parte din echipa Under 23 din Seria A ,si din Echipa Under 23 de la Euro Alberto Aquilani , vitezomanul brazilian Mancini ,"batranul "Brazilian Taddei ,care evoluaza la Roma din 2005 si in Italia din 2000`,si nu in ultimul rand titularul din centru defensivei Braziliei ,fostul fundas al lui Bayer Leverkusen -Juan:hands:

St3phano
2nd July 2008, 13:55
jubba si puulii tim sa aduca pe cine vor ei...si pe masa lu jubba si sa ii deie urechi daca vor.
mancini s-a transferat la inter, deci nu cred ca vine :))
as roma astia is nijte desculti...ce mare chestie locu 2 in seria a, ca au batut pe real anu asta de i-au uscat?? spalletti asta, un tzaran domne.
mai degraba charleloi, aia da echipa si palmares.:mofo:

Thrylos
2nd July 2008, 14:43
AS Roma este intre primele 10 echipe din Europa ca valoare a lotului in acest moment.Tre sa fi un om nebun ca sa nu iti placa faptul ca vom juca un meci amical cu ei.

Nea Popa
2nd July 2008, 15:45
jubba si puulii tim sa aduca pe cine vor ei...si pe masa lu jubba si sa ii deie urechi daca vor.
as roma astia is nijte desculti...ce mare chestie locu 2 in seria a, ca au batut pe real anu asta de i-au uscat?? spalletti asta, un tzaran domne.

inca nu s-a transferat ,cel putin transferul nu e omologat..deci poate apuca sa vina si la Bucuresti :))

Ps. daca nici acum stadionul nu va fi plin..atunci cand !???

St3phano
2nd July 2008, 18:24
cand? la meciul cu dinamuistii si cele din cupele europene.

ulm_street
2nd July 2008, 19:41

Din cate imi amintesc acum 2 sau 3 ani si poli aek a jucat un amical cu A.S. Roma(pe un teren de antrenament al romanilor).:unsure:

eli.
2nd July 2008, 19:44
nu cred ca e asa de usor sa aduci la Bucuresti echipe gen Barca,Inter,Chelsea,Man Utd pt un amical precum ziceti voi pe aici! si ca sa gandim si noi .. la ce sa le aducem in amical cand noi jucam in meciuri oficiale cu echipe de genu? ce naiba suntem PuliTM care au adus o echipa buna au facut egal si s-au laudat 1an intreg ?

Boggy
2nd July 2008, 21:31
nu cred ca e asa de usor sa aduci la Bucuresti echipe gen Barca,Inter,Chelsea,Man Utd pt un amical
Ma-ndoiesc ca s-a-ncercat macar...:unsure:

St3phano
2nd July 2008, 21:36
prostia de la pulli tim, jubba & co e neintersanta.
sper sa inteleaga lumea ca prezentarea lotului e motiv de bucurie si speranta pentru un nou sezon. si spectacolul trebuie sa fie cel care sa primeze.

Oare Totti si-a revenit?

sergiuku
2nd July 2008, 21:47
sper sa joace GOIAN ...

in rest sa fie un meci spectaculos :glasses3::glasses3::clapping: ...

Boggy
2nd July 2008, 21:58
Sa le dea Surdu goluri, ca vad ca e pe val... :))

Nea Popa
4th July 2008, 22:50

Roma a invins Campioana Italiei Inter si a invins in CL.Campioana Spaniei ,Real Madrid .Deci nu e chiar asea...si ptr cultura ta generala a terminat inaintea lui Milan cu 3 locuri ,in campionat

tiby007
14th July 2008, 15:50
Va bate Steaua. STEAUA-AS ROMA 2-0

oop
14th July 2008, 19:09
sigur ... maturam pe jos cu Roma si cu vedetele ei.Ce-au patit la Manchester anul trecut o sa li se para o joaca :)

Nea Popa
17th July 2008, 00:06
Meciul incepe la ora 20,45 ,dar la cat incepe prezentarea lotului Stelei si toate cele .... ? :) si dupa meci o sa fie focuri de artificii sau ceva de genu ? rog pe cineva care oficial / sau care stie programul ,sa dea mai multe detalii

Nea Popa
17th July 2008, 23:48
chiar nu e nimeni care sa-mi raspund:rolleyes2: ?`

eli.
17th July 2008, 23:59
chiar nu e nimeni care sa-mi raspund:rolleyes2: ?`
cred ca in cateva zile vei putea gasi informatiile care le cauti pe siteul oficial : www.steauafc.ro
--
later edit : cum ziceam -> FC Steaua anunta oficial faptul ca pe data de 26 iulie, la ora 20:45, echipa noastra va sustine un meci amical de prezentare inaintea noului sezon in compania celor de la AS Roma. Vom oferi mai multe detalii cu privire la organizarea acestui eveniment deosebit in zilele urmatoare.[sursa :http://www.steauafc.com/ro/articole/amical_asroma/ ]

Nea Popa
18th July 2008, 13:37
ok` Ms :)...sper ca in curand...sa fie curand :))

oop
18th July 2008, 13:53
acum la ce te astepti?
Vreau sa vad intr-un joc datator de sperante si sper sa nu mai asistam la un incident ca cel de anul trecut ...

bend_it_like_banel
18th July 2008, 15:03
plm eu sunt mai nesimtit, recunosc ca vin sa-i vad pe totti, aquilani si de rossi. de la noi nu prea ai ce alege si mai mult imi fac nervi :)

Nea Popa
18th July 2008, 19:12
plm eu sunt mai nesimtit, recunosc ca vin sa-i vad pe totti, aquilani si de rossi. de la noi nu prea ai ce alege si mai mult imi fac nervi :)

Eu vin sa vad Steaua Bucuresti in actiune si prezentarea lotului :)

LoMax8
18th July 2008, 19:14
Eu vin sa vad Fotbal cu "F" mare!!! :clap:

daeron
19th July 2008, 14:27
Stie cineva cum se pun in vanzare biletele? Adica stiu ca de pe 21, dar ma intrebam daca va fi ca anul trecut, in primele zile iau abonatii si pe urma restul? Stie cineva ceva legat de asta?

steauaclub.tk
19th July 2008, 15:46
Nu cred ca are importanta daca ai sau nu abonament. Mergi la casa si iei biletul. Cel putin asa cred.:)

EDIT: FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru aceasta partida in perioada 21-26 iulie, programul caselor de bilete de la stadion fiind cuprins intre orele 12:00 si 20:00. Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008-2009, iar suporterii care si-au achizitionat deja abonamente vor primi o reducere de 20% pentru cumpararea biletelor.

Nea Popa
19th July 2008, 16:36
Nu cred ca are importanta daca ai sau nu abonament. Mergi la casa si iei biletul. Cel putin asa cred.:)

EDIT: FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru aceasta partida in perioada 21-26 iulie, programul caselor de bilete de la stadion fiind cuprins intre orele 12:00 si 20:00. Tichetele se vor vinde concomitent cu abonamentele pentru sezonul 2008-2009, iar suporterii care si-au achizitionat deja abonamente vor primi o reducere de 20% pentru cumpararea biletelor.

deci doar atat ,abonati au reducere ,dar cumpara deodata cu ceilalalti Suporteri care au sau nu abonamente :)

oop
19th July 2008, 19:55
Eu vin sa vad Fotbal cu "F" mare!!! :clap:
Lomax,vii la meci?Daca da,sa porti tricoul din avatar ca sa te recunoasca lumea :P

Nea Popa
19th July 2008, 21:49
o sa zica lumea ca e cu Rapidu` :))...

MIREL6RADOI
19th July 2008, 23:09
Am vazut ca Lomax vine la meci.Sugestie: de ce nu va intalniti la o bere/suc/nectar/apa planta/minerala inainte si/dupa meci?N-ar strica o socializare intre vechi si mai noi useri:clap:.Garantez ca Mosh o sa fie cel care face comanda la "bere la metru":drink_nl:
Cunosc cativa baieti si fete din Buc care-s de gasca.:glasses3:
ps sfat2: discutati detaliile prin pm.:mf_type:

daeron
21st July 2008, 05:30
Am citit pe gsp ca luni si marti se vor pune in vanzare bilete doar pentru abonati, de miercuri si pt restul suporterilor

Gruppo Aparte
21st July 2008, 12:07
Cred ca o sa luam na na.

#EffecT
21st July 2008, 13:18
Referitor la ideea lui M6R , eu merg la pn . Daca vrea cineva sa mi se alature , e binevenit :respect: (poate mergem si la o beuta daca castigam/pierdem/facem egal :drink_nl: )

oop
21st July 2008, 14:18
si eu tot la PN merg
daca se organizeaza ceva pm me :)

Nea Popa
21st July 2008, 19:58
Se pare ca s-au vandut intr-o ora 1 mie de bilete :)

joseph_stelist
21st July 2008, 20:04

ok,tine-ne la curent ! :evil:

steauaclub.tk
21st July 2008, 21:11

Si-n restul orelor? :unsure:

Cristi
22nd July 2008, 11:47
Garantez ca Mosh o sa fie cel care face comanda la "bere la metru":drink_nl:
ce vrei sa spui cu asta? vrei sa ma creada lumea betiv?:brucelee:
Cunosc cativa baieti si fete din Buc care-s de gasca.:glasses3:
Aiurea, numai sclifositi am cunoscut pe forumul asta:glasses3:

Sambata vreau sa imi aduc nepotul pe stadion, prima lui vizita in Ghencea, deci trebuie sa fiu baiat cuminte si sa am grija de el ... n-am loc de baute si alte d'astea:(

Nea Popa
22nd July 2008, 11:49
Si-n restul orelor? :unsure:

"Sursa " mea mi-a spus doar intr-o ora cate s-au vandut ,restu....tre`sa dau cu banu gheatza ,numai accepta cartiile de credit :))

#EffecT
22nd July 2008, 12:12
Sambata vreau sa imi aduc nepotul pe stadion, prima lui vizita in Ghencea

Un nou stelist in marea familie ros-albastra :clap:

pe de alta parte insa...

deci trebuie sa fiu baiat cuminte si sa am grija de el ... n-am loc de baute si alte d'astea:(

hahahahahahahaa :rofl:

MIREL6RADOI
22nd July 2008, 13:54
ce vrei sa spui cu asta? vrei sa ma creada lumea betiv?:brucelee:
:rolleyes2:
Aiurea, numai sclifositi am cunoscut pe forumul asta:glasses3:

Exista si din aia...dar sunt minoritatea!
Sambata vreau sa imi aduc nepotul pe stadion, prima lui vizita in Ghencea, deci trebuie sa fiu baiat cuminte si sa am grija de el ... n-am loc de baute si alte d'astea:(
Da-l duci in peluza :boxing: sau unde lumea e mai calma:trib a 2 a?!

Cristi
22nd July 2008, 14:00
e prea mic ptr. peluza, o sa mergem la a 2-a:clap:

MIREL6RADOI
22nd July 2008, 14:02
Naspa ca o sa zica aia "ba,stai jos..." In rest,frumos cum educi tineretul roman!:forzasteaua:
Dupa ce-l duci acasa,te poti intoarce sa faci comanda de "bere la metru'".:evil:

Wholigan
22nd July 2008, 17:20
Se stie faptul ca tipii din giulesti se considera as roma din Romania..nu stiu daca nu-s infrati cu o parte din galeria lui as roma.
De cand cu Mailat, nu mai e tovarasie :))

Diavolo_Dany
22nd July 2008, 18:49
Steaua - AS Roma = 1 ...... Steaua castiga meciu pentru ca nu mai e floscaitura aia de Dica care sta degeaba si acum e minunatul de Messi sud american (Daryo daca nu v-ati dat seama 8-|) .... si dintr-o faza creata de el dribleaza pe un fundasi italian , inca unu , si pe urma o minunata bolta peste portar .

PS : Asa ca nu va mai uitati la meci ca v-am zis io ce se intampla :P ... doar glumesc :D

Nea Popa
23rd July 2008, 00:41
daca nu ziceai ca glumesti ,te credeam...

lucian_iasi
23rd July 2008, 12:12
http://gsp.ro/stire/toja-vine-la-steaua-roma-88561.html

bend_it_like_banel
24th July 2008, 18:32
no de rossi on saturday (http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=789844) :icon_mad:

eli.
25th July 2008, 02:38
Mai sunt 5.000 de bilete pentru meciul Steaua - AS Roma
--------------------------------------------------------
Interesul suporterilor Stelei pentru meciul de mâine este în creştere. Astfel, cu 48 de ore înaintea partidei, se vânduseră aproape 20.000 de bilete, fiind şanse mari ca întâlnirea cu vicecampioana Italiei să se dispute cu casa închisă. Casele de bilete ale stadionului Ghencea vor fi deschise inclusiv mâine, începând cu ora 12:00.

PROGRAMUL FESTIVITĂŢILOR
- Spectacolul va începe la 19:15- Fiecare jucător va fi prezentat separat, printr-un tur de teren cu o maşină decapotabilă
- Prezentarea întregului lot, pe un podium special amenajat
- Scurt foc de artificii
- Meciul cu AS Roma, care va debuta la 20:45- Foc de artificii, la final, acesta urmând să dureze circa o jumătate de oră
---------
sursa : www.prosport.ro

Nea Popa
25th July 2008, 16:26
Frumos ` !

din pacat nu pot sa vin la meci ,dar sper sa fie un spectacol nemaintalnit in Romania :)

Dumitrescu.Daniel
25th July 2008, 16:47
Foc de artificii, la final, acesta urmând să dureze circa o jumătate de oră

---------

Sper sa fie dat si la televizor.

Nea Popa
25th July 2008, 16:56
La tv probabil ca vor fi maxim 5-10 minute ,deoarece meciul se termina in jur de 22,30 iar la ora 22:45 pe ProTv va incepe un film

Dumitrescu.Daniel
25th July 2008, 17:33
Daca nu va fi publicitate:mofo:

steauaclub.tk
25th July 2008, 21:41
25 luglio 2008 - I convocati per Steaua Bucarest - A.S. Roma

ALVAREZ
ANDREOLLI
AQUILANI
ARTUR
CASSETTI
CICINHO
ESPOSITO
J. SERGIO
JUAN
LORIA
MONTELLA
PALERMO
PANUCCI
PERROTTA
PIPOLO
RIISE
TADDEI
TONETTO
TOTTI
VIRGA
VUCINIC

Nea Popa
26th July 2008, 01:13
Doni nu face din lot ? eu stiam ca-l cheama Donieber Alexander Maragon ,dar nici cu acest nume nu-l vad . In rest este formatia standar ,excceptandul pe accidentatul` De Rossi

edit later . e clar J.Sergio cred ca va fi titular in poarta ,pacat vroiam sa vad portarul Nationalei Braziliei in poarta..

alexxx89
26th July 2008, 02:19
25 luglio 2008 - I convocati per Steaua Bucarest - A.S. Roma

ALVAREZ
ANDREOLLI
AQUILANI
ARTUR
CASSETTI
CICINHO
ESPOSITO
J. SERGIO
JUAN
LORIA
MONTELLA
PALERMO
PANUCCI
PERROTTA
PIPOLO
RIISE
TADDEI
TONETTO
TOTTI
VIRGA
VUCINIC

de rosi unde e???

eli.
26th July 2008, 03:48
de rosi unde e???
De Rossi e accidentat si nu vine

jointu_ucigash
26th July 2008, 13:22
nr 16 e anuntat titular in meciu' cu Roma.

joseph_stelist
26th July 2008, 13:24
nr 16 e anuntat titular in meciu' cu Roma.

sa inteleg ca tu ai avut momente in care te-ai indoit de acest lucru? :)

Nea Popa
26th July 2008, 13:57
as vrea sa-l vad macar o repriza pe Ochi in seara asta (eu chiar ma gandeam la mai mult ,dar daca se stie deja ca Banel e titular ,e clar :) )

PS.Am vazut pe stelisti.ro ,Ovidel titular

Nea Popa
26th July 2008, 20:05
In sfr o veste buna ,prezentarea Stelei este in direct pe sport.ro :)

1love_steaua
26th July 2008, 20:37
Sincer as vrea sa-l vad p sekely titular. si p kapetanos de altfel. am sperante mari in ei doi.Pe de o parte e nasol ca rossi nu joaca...

Nea Popa
26th July 2008, 20:56
De Rossi nu joaca deoarece este accidentat ,Lu`Mexes i-a fost rapita fiica ,iar Doni este in vacanta .si Szekely este anuntat titular ,de Kapetanos nu stiu sigur...

roby_stelist4ever
26th July 2008, 21:30
De Rossi nu joaca deoarece este accidentat ,Lu`Mexes i-a fost rapita fiica ,iar Doni este in vacanta .si Szekely este anuntat titular ,de Kapetanos nu stiu sigur...

Szekely va face pereche in atac cu Arthuro,Banel anuntat titular,Plesan titular..Ghionea si Radoi titulari in centrul defensivei. Vom juca 3-5-2 dupa spusele celor de la sport.ro

Nea Popa
26th July 2008, 21:40
Szekely va face pereche in atac cu Arthuro,Banel anuntat titular,Plesan titular..Ghionea si Radoi titulari in centrul defensivei. Vom juca 3-5-2 dupa spusele celor de la sport.ro

:))

Szekely este mijlocas dreapta :)

rayden
26th July 2008, 21:54
absolut superba faza lui golo.i-a umilit pe panucci si pe juan :))

valy
26th July 2008, 21:56
frumos gol......bravo dayro....

Nea Popa
26th July 2008, 21:57
golll STEAUA ,DAYRO MORENO !!!` v-am zis eu ca batem cu 4-3 :)

edit later : ptr prima impresie imi place cum se misca Ovidel` si Dayro dar si Janos .Defensiva nu trebuie sa o mai mentionez ,este ok !:biggrinthumb:

crucificatoru
26th July 2008, 22:26
Te implor Doamne sa vina mai repede Toja....prietenii stiu de ce... La prima impresie pare ca stie ceva Arthuro dar nu e jucat decat de Dayro...

Dumitrescu.Daniel
26th July 2008, 22:28
Mor cand vad ca se joaca inapoi:mad22::mad22::mad22::mad22:
P.S. Pacat ca s-a grabit Dayro.
LE:Iar tu?:imported_icon_wallb:icon8:

Nea Popa
26th July 2008, 22:30
absolut superba faza lui golo.i-a umilit pe panucci si pe juan :))

probabil ca l-a uimit pe Juan ,dar ..de pe banca :rolleyes2:

Mor cand vad ca se joaca inapoi:mad22::mad22::mad22::mad22
da tu vrei sa atacam cu Roma in valuri nu ? :rolleyes2:

Ps .Uitate la meciul Real-Roma =1-2 ,sa vezi cum i-au batut Romani pe Galactici pe contraatac...

edit later: ce aveti ma cu nr 16 ,a atins de 5 ori mingea si de 3 ori a gresit :))? stati linistiti ,vine Juan Toja :X ..sa speram

edit later later: e clar ,sa speram sa nu iesim cu "prea multi"accidentati dupa partida asta ...se pare ca si Tiago se misca ..binisor

pauza

edit later later later ptr roby : tu te iei dupa sport.ro sau dupa mintea ta sclipitoare de STELIST ? :)

edit later later later later ptr crucificatorule ,vad ca te-ai intors in forta dupa ban ,daca vrei sa vorbesti despre jucatori rapidisti e un site mai asea..parca era www.subTpodulgranT.ro.ru ,nu ne intereseaza taticu ce jucator au adus ,noi ne facem treaba cum stim mai bine . o sa vedem la sfr turului daca ce au adus ,au adus bine sau nu ;)

crucificatoru
26th July 2008, 22:34
La naiba cu accidentarile astea...joaca dur italienii..sper sa fie ok Mihaitza si Pawel...... si la naiba ce jucator au rapidistii...:|...

roby_stelist4ever
26th July 2008, 22:39
:))

Szekely este mijlocas dreapta :)

Formula aceea pe care am mentionat-o mai sus,a fost spusa la inceput de aia de la sport.ro. Daca ei is fraieri,eu ce vina am? Ei speculeaza tot felul de chestii...

Dumitrescu.Daniel
26th July 2008, 23:01
Ce naiba o mai cauta Niculita la Steaua nu stiu.

LE:Sta cam mult pe jos Tiago,iar pentru Petre Marin respect!

Ce mai cauta Badea pe teren?:mad22::mad22:

LE: 2-0 Steaua Bogdan Stancu:D, bravo Lovine

crucificatoru
26th July 2008, 23:19
Wow mishto schema de la gol =D> ! I-am facut muci la faza asta :D... si totusi chiar nu remarca si Lacatus ca Razvan e 5 clase peste tigan :((?

Nea Popa
26th July 2008, 23:20
asta vroiam sa spun si eu ,oare la ce se gandeste Laca cand a vazut ca faza de gol a fost rezolvata de 3 rezerve : Razvan , Lovin si Stancu :)) :) `

Goolll STEAUA ,3-0 Rica Neaga ! bv Baieti

crucificatoru
26th July 2008, 23:24
Hai sa nu exageram cu Lovin :D..ii sta bine acolo pe banca de rezerve...in schimb in Stancu am mare incredere ...woooow bravooo ricaaaaaa !!! :D :D

M4r|us
26th July 2008, 23:25
Chiar imi place ce vad la Steaua in acest meci. Jucam mult mai bine decat am facut-o in amicale, si mia important jucam mult mai bine decat am facut-o in returul trecut. Totusi mai sunt cateva lucruri de pus la punct, insa nu mi se par prea grave. Pe benzi suntem tari cand acolo se afla Szekely si Ochirosii.

Se speram ca o sa fie si mai bine..

ag1313
26th July 2008, 23:28
A jucat Tiago bine tare. Mi-a placut mult. pacat de Plesan care si el a inceput bine meciul. Sa peram ca nu are nimic. Per total daca joaca Ochirosii in locul lui banel echipa e aproape de adevar pentru ca nu se mai opresc fazele pe stanga.

Nea Popa
26th July 2008, 23:35
Hai sa nu exageram cu Lovin :D..ii sta bine acolo pe banca de rezerve...in schimb in Stancu am mare incredere ...woooow bravooo ricaaaaaa !!! :D :D

eu ma refeream de faza de gol ,unde a contribuit si el

3-1 ptr Steaua ,a inscris si Vucinic dintr-o lovitura libera :steagsimplu:

MickaelC
26th July 2008, 23:37
Deci in primul rand toate cele "bune" gsptv, urmeaza pay per view.

Apoi, ar fi bine sa nu ne mintim cu rezultatul asta, Roma abia incepe pregatirea si pentru ei nu a insemnat nimic meciul de azi. Mi-a placut Arthuro, mi se pare un castig. Szekely intr-adevar bun si cu rautate in joc, mi-ar placea sa se impuna si in nationala. Repriza a doua s-a vazut foarte greu pe net, dar la cat de prost a jucat Banel in prima, e sigur ca Ochirosii a jucat mai bine. Cred ca e o chestiune de cateva meciuri pana intra titular. Mi-ar placea sa ii vad in teren pe Arthuro, Dayro si Stancu in acelasi timp, dar cred ca e greu.

crucificatoru
26th July 2008, 23:37
Sa ramanem totusi cu picioarele pe pamant..e intradevarun rezultat notabil dar nu ne permitem sa ne culcam pe o ureche doar pentru ca am batut Roma intr-un amical..si ma refer in special la cioban care mai mult ca sigur o sa jubileze cu expresii de genu "suntem campioni rupem tot anu asta "...va fi un campionat infernal pe care suntem obligati sa-l castigam one way or the other...

M4r|us
26th July 2008, 23:41
Pe mine ma multumeste mai mult jocul echipei decat scorul.

alexxx89
26th July 2008, 23:51
jocul echipei a aratat intradevar neasteptat de bn....aprop daca ne-am califica in ucl inainte de grupe am mai putea transfera jucatori? ca un atacant de mare valuare ne-ar mai trebuii o investitie de vreo 2-3 mil euro + Toja neaparat si am putea chiar visa la trecerea de grupe.:).

Dumitrescu.Daniel
27th July 2008, 00:06
Hai sa nu exageram cu Lovin :D..ii sta bine acolo pe banca de rezerve...

A facut cateva deschideri bune mi-a placut jocul lui si al echipei..fara Nicolita...la Kapetanos s-a vazut clar lipsa de meciuri insa nu pare a fi asa rau pe cat se astepta.

ag1313
27th July 2008, 00:10
Castigul e faza ofensiva.
Apararea e aceeasi adica sigura indiferent de formula. Avem 5 fundasi centrali de valoare mare. Nu stiu ce s-a intamplat cu Golanski si Plesan. Doamne ajuta sa nu aiba nimic si in plus sa-si revina Emhegara la forma de toamna trecuta..

ag1313
27th July 2008, 00:11
A facut cateva deschideri bune mi-a placut jocul lui si al echipei..fara Nicolita...la Kapetanos s-a vazut clar lipsa de meciuri insa nu pare a fi asa rau pe cat se astepta.

Kapetanos si-a facut vre-o 3-4 ocazii singur dar sta prost tare la sut. Nu pare chiar o varza de atacant. Ajunge usor la finalizare dar acolo inca nu e in forma.

Dumitrescu.Daniel
27th July 2008, 00:16
Daca vine si Toja ne-am scos pe anu` asta.
Am castigat un jucator magnific pe nume Szekely.

Aleks_777
27th July 2008, 00:35
Overall un joc bun dar repet si eu...pentru Roma a fost doar un alt amical daca era oficial probabil ne luam noi 3-1..
Mi-au placut mult Szekely si Dayro.
Plusuri la Ochirosii Arthuro Thiago
De-a dreptul penibil Nicolita...orice faza care trecea pe la el era sortita esecului...era si inainte petarda da' nici chiar asa...nici macar nu mai e gluma, chiar jucam 10 contra 12 cand e el pe teren...
Ochirosii si Dayro au fost cam egoisti si au dat vreo doua chifle cand puteau sa paseze lui Arthuro

KosmyN
27th July 2008, 04:13
Meciul din seara asta ne-a aratat ca avem totusi ekipa.
Chiar daca pt romani a fost primul meci, ei reluandu-si pregatirea doar de 1 saptamana, victoria este meritata si da un moral foarte bun pentru noul sezon.
Mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar din ce am vazut in seara asta, nu avem voie sa nu venim cu 3 puncte de la Vaslui.
E de remarcat toata ekipa, pentru ca jocul este totusi skimbat, nu se mai bubie mingi, se mizeaza pe viteza, pe devieri, pe skimbari de directie, iar cand vezi ca lipseste pasa de la fundasul central direct pe varf, nu poti sa nu te bucuri.

In rest:
Zapata - omul number one, sigur in interventii, da multa incredere colegilor
Golanski - titular fara probleme, face bine ambele faze
Radoi - il capitano, liderul din teren, idolul tribunelor, e unic
Ghionea - revine la forma pe care o avea inainte de accidentare
Marin - o forma de invidiat la varsta lui, jos palaria
Szekely - putin cam emotiv in seara asta, dar un jucator de mare clasa
Plesan - a jucat putin, sper ca accidentarea sa nu fie grava
Ov Petre - ceasul e putin dereglat, dar o data cu cresterea conditiei fizice, va creste si calitatea jocului
Dayro - noul coordonator sper sa faca ravagii in ultimul sezon. Putina disciplina tactica si poate ajunge departe
Arthuro - mi-a placut, e masiv, tehnic, cu un sut bun, mai ramane sa se integreze
Vatca - evolutie curajoasa, gol imparabil
Baciu - a evoluat pe un post inedit, cel de fundas dreapta, dar nu s-a facut de ras
Goian - se pare ca va pleca, dar si aseara si-a aratat clasa si valoarea
Rada - prin evolutia din aceasta seara demonstreaza ca ramane un candidat viabil pt primul 11
Nesu - o evolutie buna, cu un important aport ofensiv
Badea - sters, dar si datorita faptului ca e fortat pe posturi care nu se regasesc in "fisa" lui
Tiago - mi-a placut destul de mult. Un Paraschiv mai tehnic
Ochirosii - evolutie buna si plina de tupeu. Pana sa-l vedem pe Toja in Templu avem deja cea mia buna solutie pt flancul stang
Stancu - un jucator de mare viitor cred eu, poate cu mai mult curaj in joc s-ar putea impune si in primul 11
Kapetanos - a avut 2 executii ilare in seara aceasta, are mult de munca
Neaga - gol foarte frumos si foarte important pt moralul lui. A fost foarte prezent in joc, asumandu-si rolul de coordonator, a mai si avut o mare ratare.
Continui sa cred in el si sa sper ca atunci cand ii va veni randul, nu va da cu piciorul oportunitatii ivite.

Diavolo_Dany
27th July 2008, 10:54
Daryo , Sekey si Ochirisi vor aduce titlul in Ghnecea !!!

steauaclub.tk
27th July 2008, 11:22
Kosmyne, parca nu ai enumerat toti jucatorii. :)
P.Marin m-a surprins sa-l vad ca pleaca de la stadion pe la 12 fara 20, desi restul erau deja dati cu gel pe par si alaturi de neveste. Si ce neveste! Consoartele columbienilor au facut ravagii printre zecile de viitori PNG-isti care il asteptau pe GB la stadion.

Nea Popa
27th July 2008, 12:04
Overall un joc bun dar repet si eu...pentru Roma a fost doar un alt amical daca era oficial probabil ne luam noi 3-1..
Mi-au placut mult Szekely si Dayro.
Plusuri la Ochirosii Arthuro Thiago
De-a dreptul penibil Nicolita...orice faza care trecea pe la el era sortita esecului...era si inainte petarda da' nici chiar asa...nici macar nu mai e gluma, chiar jucam 10 contra 12 cand e el pe teren...
Ochirosii si Dayro au fost cam egoisti si au dat vreo doua chifle cand puteau sa paseze lui Arthuro

Voua va place si la victori cu 3-1 sa spuneti ceva contra ,haideti sa fim euforici macar 2 zile si sa le dam incredere baietilor ptr meciul de miercuri cu Vaslui`!:clap:

mazilinho2008
27th July 2008, 12:24
a fost un amical foarte bun pentru moralul echipei si cred ca putem sa ne calificam in grupele champions league pentru a 3 oara consecutiv

Cristi89
27th July 2008, 13:42
Meci bun facut de Steaua si rezultat de prestigiu chiar daca AS Roma se afla la inceputul pregatirii.
Dayro si Szekely au evoluat incantator.:clap: Mi-au mai placut Petre Marin, Radoi,Tiago,Ochirosii si Neaga.:glasses3: Neaga chiar a reprezentat o mare surpriza pentru mine deoarece nu a jucat prea bine in celelalte amicale.
Arthuro s-a miscat binisor dar pare inca destul de in urma cu pregatirea fizica. :) Kapetanos cred ca va ajunge in curand la Buzau daca nu o sa-si imbunatateasca jocul.:imported_icon_mofo:Oricum la ora actuala Bogdan Stancu mi se pare cea mai buna solutie pentru postul de atacant.

Sper sa nu aiba probleme Golansky si Plesan. Cred ca daca ar fi fost un meci oficial Aquilani ar fi fost eliminat la cate faulturi a facut.:red:

bubutza
27th July 2008, 14:08
Szekely m-a impresionat,un jucator de perspectiva.
Steaua a jucat frumos, neasteptat de frumos. Singurul afon din teren a fost babanel.
Stancu iar a fost omul potrivit la locul potrivit :rolleyes2:

In concluzie a fost un meci cu un ritm bun, mult peste meciurile ce se joaca in liga 1.

ULTRAS STEAUA
27th July 2008, 14:33
totul a fost ok.....steaua a evoluat excelent.Dar am o singura intrebare: Ce cauta Kapetanos la Steaua?

KosmyN
27th July 2008, 14:43
Kosmyne, parca nu ai enumerat toti jucatorii. :)

Am enumerat toti jucatorii care au JUCAT !!! :clap:

Adrians
27th July 2008, 14:47
Diferenta enorma intre Steaua din celelalte meciuri de pregatire si Steaua de aseara.Cel mai bine este sa raminem cu picioarele pe pamint si sa tragem o prima linie provizorie dupa 3-4 meciuri oficiale.Oricum sperantele au inceput sa apara.

Pro
27th July 2008, 15:00
frumos...ce mai...3-1 cu AS Roma...dar mai important(din punctul meu de vedere) este faptul ca jocul nostru este intr-o crestere vizibila!
app : saracu Lomax...o fi fost la meci? ca el vroia sa se duca la meci cu gandul de a vedea FOTBALISTII de la Roma:)):D dar cred ca se bucura foarte mult de ceea ce a aratat STEAUA!:steagsimplu:

MIREL6RADOI
27th July 2008, 17:46
In mod normal,as roma nu poate lua un gol precum cel marcat de Dayro.Degajare Zapata,mingea loveste gazon si ajunge la Dayro.S-a vazut ca sunt la inceputul pregatirii.
Jan a avut un "standing ovation" cum rar s-a vazut pe Ghencea.
Mustata iz zback?!:))

Raul_07
27th July 2008, 18:50
Meci foarte bun aseara chiar daca nu am vazut decat prima repriza.La sfarsitul meciului jiji o zis ceva de 2 rotite care inca nu merg prima pot sa zic ca-i balanel da a doua? Sper ca transferul lui Toja sa se finalizeze mai rapid si sa castigam inca un jucator excelent.De asemenea trebuie remarcat jocul lui Neaga golul care l-a dat si evolutia per ansamblu sper sa revina la forma dinainte de Corea.

jointu_ucigash
27th July 2008, 19:54
Szekely, Tiago si Ochirosii au fost remarcatii mei la acest meci.

jointu_ucigash
28th July 2008, 00:33
Daryo , Sekey si Ochirisi vor aduce titlul in Ghnecea !!!

:doh: :doh:

PS: ma mir cum de ai reusit sa iti scrii nickname'ul corect

Dumitrescu.Daniel
28th July 2008, 02:08
:doh: :doh:

PS: ma mir cum de ai reusit sa iti scrii nickname'ul corect

Mai scrie omu` si cu picioarele cand il dor mainile.

totul a fost ok.....steaua a evoluat excelent.Dar am o singura intrebare: Ce cauta Kapetanos la Steaua?

Ce are Kapetanos...a jucat bine insa sta cam rau la finishing.

LoMax8
28th July 2008, 17:54
E de remarcat toata ekipa, pentru ca jocul este totusi skimbat, nu se mai bubie mingi, se mizeaza pe viteza, pe devieri, pe skimbari de directie, iar cand vezi ca lipseste pasa de la fundasul central direct pe varf, nu poti sa nu te bucuri.

Asta-i pohta ce-am pohtit!

frumos...ce mai...3-1 cu AS Roma...dar mai important(din punctul meu de vedere) este faptul ca jocul nostru este intr-o crestere vizibila!
app : saracu Lomax...o fi fost la meci? ca el vroia sa se duca la meci cu gandul de a vedea FOTBALISTII de la Roma:)):D dar cred ca se bucura foarte mult de ceea ce a aratat STEAUA!:steagsimplu:

Da am fost la meci si sunt mai mult decat multumit...azi am ajuns home!

"Pentru Roma a fost un amical oarecare.." este sintagma rapidistului si dinamovistului dar am auzit-o si printre stelisti si am ramas prost!? Noi nu doar am batut Roma, am umilit-o din toate punctele de vedere, sa conduci cu 3-0, scor de neprezentare pentru orice echipa de top este umilinta. Oare suporterii lor tot asa gandesc, "a fost doar un amical, nu eram pregatiti fizic"?

PS: Ii compatimesc pe "olaroieni" care sunt frustrati pentru ca s-a schimbat stilu de joc!!! :evil: Glumesc!!!

colonelu Voiculescu
28th July 2008, 18:20
Echipa joaca altceva dupa multa vreme . Speram sa nu fie un foc de paie

m.dionis
28th July 2008, 19:43
Oare suporterii lor tot asa gandesc, "a fost doar un amical, nu eram pregatiti fizic"?

Asa cum au spus si altii, AS Roma a bifat un amical la care se angajase sa participe. Principala cauza a evolutiei sterse a Romei trebuie cautata in cele numai 5 (cinci) zile de lucru pe care le-au avut la dispozitie jucatorii acestei echipe de la intoarcerea din vacanta. Orice echipa abia culeasa de pe drumuri joaca prost (o exceptie, insa de plasat intr-un alt context: Danemarca 1992).
Inclusiv Totti o spune in interviul din Gazzetta dello Sport. Nu numai fizicul era inca nepus la punct ci mai ales mentalul: erau inca buimaci ca li s-a terminat vacanta.

MIREL6RADOI
29th July 2008, 22:53
Prima data la Sud a fost frumos.Pacat ca "spiritul sud-ului" nu atrage mai multi in peluza.In fata mea,era o tipa,care toata repriza intai n-a facut decat sa vorbeasca cu domnisoara...insa a avut grija sa isi scoata in evidenta decolteul:ohoh: Bineinteles,la pauza,fiind obosita si stresata,tacticos si-a aprins o tigara...:))
Am auzit ca Mustata s-a intors la PN.:coffee:In peluza Sud am auzit cantece pe care la Nord nu le-am auzit.Odata cu revenirea lui Mustata,PN va rasuna de "ros-albastrii,ale!":fular_steaua2:

4steaua
29th July 2008, 23:24
eu cred ca-s cam singura dezamagita. nu stiu ce m-a dezamagit mai mult, faptul ca roma n-a jucat nimic, ca s-a-ntors mustata:mad3:, parca mai rau decat in groapa in returul trecut, sau faptul ca toti oamenii erau mult prea optimisti decat ar fi fost necesar. jesus, unu m-a trantit de fericire la gol, :doh:, a fost totusi doar un amical, sa nu ne manifestam chiar asa.
altfel, echipa a jucat parca ceva, are mai multa viteza, mi-au placut radoi, zapata, szekely, dayro si ochirosii.
sper sa fie acelasi optimist si la rmatoarele meciuri, desi tare ma-ndoiesc

Nea Popa
30th July 2008, 00:42
La victori in amicale nu trebuie sa ne bucuram nu ?..da` la infrangeri trebuie sa ii injuram pe baieti`?:yes:

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 00:51
La victori in amicale nu trebuie sa ne bucuram nu ?..da` la infrangeri trebuie sa ii injuram pe baieti`?:yes:

Cine i-a injurat?

roby_stelist4ever
30th July 2008, 00:56
Cine i-a injurat?

N-am idee... @st3listu#rzv,ne spui tu?

Nea Popa
30th July 2008, 01:42
Injurat este un cuvant dur , nu vreau sa intram in off dar multi dintre dvs dupa multe amicale au spus :"Ciordel tigan imputit ce cauti la Steaua fgm" ,"Steaua echipa de kkt" "Jucam praf ,echipa praf " (s.a.m.d ,vezi crucificatoru)

Wholigan
30th July 2008, 15:39
Dar Ciordel chiar e praf, si victorii e cu 2 de i. Si Roma a venit la taiere, nu la meci. Si multi disperati incepusera sa-i injure "Roma Merda" si alte scandari, sunt oameni care chiar nu inteleg ca "Amical" presupune un pic de bun-simt (asta daca nu cumva ideea de sport ar trebui sa presupuna si sportivitate, inclusiv din tribune).
Sunt multi oameni cu probleme mentale in peluza, si acum il avem si pe parnaiash inapoi...

LoMax8
30th July 2008, 20:42
Asa cum au spus si altii, AS Roma a bifat un amical la care se angajase sa participe. Principala cauza a evolutiei sterse a Romei trebuie cautata in cele numai 5 (cinci) zile de lucru pe care le-au avut la dispozitie jucatorii acestei echipe de la intoarcerea din vacanta. Orice echipa abia culeasa de pe drumuri joaca prost (o exceptie, insa de plasat intr-un alt context: Danemarca 1992).
Inclusiv Totti o spune in interviul din Gazzetta dello Sport. Nu numai fizicul era inca nepus la punct ci mai ales mentalul: erau inca buimaci ca li s-a terminat vacanta.

Ai desprins-o din context si daca o luam asa ai dreptate. Eu m-am referit strict la mentalitatea suporterului oricarei echipe de top care are pretentia ca jucatorii sa fie la cel mai inalt nivel indiferent de momentul respectiv. In plus ROMA a acceptat sa joace cu noi nu noi cu ei. Nu cred ca "orice" echipa joaca prost, conteaza si ce adversar intalneste. Am mai spus asta pe alt thread, nu conteaza ca le-am dat 3 goluri, conteaza ca am fost peste ei la toate capitolele din secunda unu, cand erau proaspeti, pana-n secunda 93` cand li se terminase benzina de ceva vreme.
Am pus accent pe faptul ca n-am batut atatea sute de km sa vad un meci de doi lei plicticos si fara vlaga.

roby_stelist4ever
30th July 2008, 23:52
Si dupa cum se vede..meciul asta cu Roma a pus doar paie pe foc...:pig: