PDA

View Full Version : Claudiu Ionescu

MIREL6RADOI
27th June 2008, 19:51
Claudiu Ionescu
Data nasterii: 20 Martie 1983
Ultima echipa: Gloria Buzau

http://img228.imageshack.us/img228/2774/ionescuprincipallt8.jpg

Noua achizitie a Stelei, Claudiu Ionescu, a vorbit vineri despre primele antrenamente alaturi de colegii sai, precum si despre lupta pentru titlu din sezonul viitor.

Este foarte bine la Steaua, cu toate ca este mai greu. Este vorba de un club mare, unde trebuie sa te pregatesti foarte bine si sa dai mereu 100%

Goian, Dica si Radoi si-au facut datoria fata de club si, daca vor pleca, sunt sigur ca vor merge la mai bine. Daca nu vor pleca, cu siguranta va fi mai bine pentru echipa

Nu stiu daca eu ii pot lua locul lui Dica la echipa, fiindca eu sunt Claudiu Ionescu si nu pot imita pe nimeni. Este posibil ca echipa sa fie slabita daca pleaca jucatorii de echipa nationala, fiindca au demonstrat ca au valoare

Noi, cei care am fost adusi in aceasta vara suntem tot fotbalisti si speram sa ii inlocuim cat mai bine pe cei care vor pleca. Daca suntem la Steaua, inseamna ca avem valoare. Eu cred ca bucuria celor de la Dinamo si Rapid este doar pentru presa, fiindca Steaua ramane la fel de puternica si daca pleaca internationalii. Cred ca vom pune mari probleme in campionat

Multumesc si apreciez faptul ca am fost comparat cu marele Gica Hagi, cel mai mare fotbalist roman din toate timpurile. Sper sa pot evolua la macar 80% din cat a facut-o el

Steaua se va lupta cu aceleasi contracanditate de pana acum pentru titlu. Rapid, Dinamo, Poli Timisoara si CFR Cluj. A fost o surpriza faptul ca CFR a castigat titlul, desi lupta a fost foarte stransa pana la finalul sezonului. Eu cred ca nu se va mai repeta istoria si in campionatul viitor, deoarece Steaua o sa castige titlul inca cinci ani de acum incolo

Gloria Buzau nu a jucat niciodata pentru Steaua, ci normal. I-a luat Stelei doua puncte si a pierdut sase cu CFR. Ardelenii ne numeau Steluta fiindca aveau interesul de a se lupta in presa si, poate, de a salva pe Ceahlaul Piatra-Neamt de la retrogradare. A ramas Gloria Buzau

Nu cred ca voi fi imprumutat inapoi la Gloria Buzau. Eu consider ca am valoare de Steaua. Avem conducatori si antrenori care sa decida daca va fi cazul sa fiu imprumutat inapoi la Buzau sau la orice alta echipa. Mie imi plac toti jucatorii Stelei, fiindca au jucat in UEFA Champions League. Nu am modele de jucatori si prefer sa nu mai iau dupa alti fotbalisti in ceea ce priveste stilul de joc

La Steaua este o adevarata familie. Am fost primiti excelent aici, iar colegii ne-au facut sa ne simtim de parca am juca in Ghencea de multi ani, nu doar de zece zile

Consider ca Steaua poate obtine mai multe puncte decat CFR Cluj in UEFA Champions League, deoarece are experienta mai mare la acest nivel. Si ei au sanse si consider ca ar fi bine ca Romania sa castige cat mai multe puncte pentru coeficientul UEFA, indiferent de echipa care le aduce

Claudiu Ionescu

steauafc.com (http://www.steauafc.com/ro/articole/ionescu_austria/)

Dumitrescu.Daniel
27th June 2008, 19:52
Sa-l vedem si pe el ce poate,el era cu lov.libere la Buzau sau era Iovita:unsure:

Muggs
27th June 2008, 21:56
finally :D, ms de topic .
Sper sa fie lasat sa isi faca treaba si sa arate ce stie . E probabil singurul mijlocas din tara care inca mai joaca spectaculos....driblinguri, suturi la poarta ...etc. Are avantajul ca poate juca de la mijloc in sus practic oriunde , mai putin inchizator .
Bafta si sper sa ramai la Steaua Claudiu.

valy
27th June 2008, 22:33
Nu se va mai repeta situatia din sezonul trecut, cand CFR a iesit campioana, spune Claudiu Ionescu. Fostul jucator al Buzaului a declarat ca Steaua va fi campioana pentru urmatorii 5 ani.
"Nu cred ca Steaua va mai pierde titlul in urmatorii cinci ani. Nu se va mai repoeta situatia din anul trecut", a declarat Claudiu Ionescu.

si app: lasati-mi buzoianul in pace :laugh:

jointu_ucigash
27th June 2008, 22:33
alt moft al oierului

rayden
27th June 2008, 22:37
o fi moft, dar asta e cel mai tehnic mijlocas al nostru :icon_lol:

jointu_ucigash
27th June 2008, 22:46
mi'am dat seama de asta vazand pe la ce echipe de renume a jucat pana la 25 de ani

Muggs
27th June 2008, 23:10
mi'am dat seama de asta vazand pe la ce echipe de renume a jucat pana la 25 de ani

imi spui Szekely pe la ce nume mari ale fotbalului nostru a jucat ? Sau Thiago...sau eu mai stiu cine .
Incetati sa va dati cu parerea despre cineva care nu l-ati vazut jucand . Vroiati mijlocati mingicar si cu viziune, poftim el este. Si eu mi-as fi dorit pe cineva de afara, insa nu dam noi banii din pacate.
Lasati-l sa joace ( daca va apuca) si dupa aceea faceti-va o parere .

Bogdanbibi
27th June 2008, 23:17
cel mai bun exemplu e badoi care a debutat in A la 25 de ani ... si cat a jucat la rapid a facut-o bine

jointu_ucigash
27th June 2008, 23:25
nush, da' eu il vad Croitoru 2. Sper sa ma insel si Ionescu asta sa fie o mare surpriza, desi nu cred ca a costat mai mult de 100k.

Muggs
27th June 2008, 23:32
nush, da' eu il vad Croitoru 2. Sper sa ma insel si Ionescu asta sa fie o mare surpriza, desi nu cred ca a costat mai mult de 100k.

este si nu este . Este mai tehnic ca, Croitoru si este ambitios ca sa nu mai zic ca o fi el mic insa nu arata a purcel cum arata Croitoru in ultimu timp . Oricum sper sa nu dezamageasca pentru ca talent are cu caru.
ps. era si culmea sa dea mai mult pe el cand a venit de la prietenu de la buzau . Ciobandate la luat foarte repede pentru ca balena vroia sa ii achite rezilierea care era 250k.

Bogdanbibi
28th June 2008, 00:13
nu cred ca o sa fie o prastie, macar stim ca anul trecut a pus probleme unor echipe bune din liga 1, deci macar pentru campionat ar avea cu ce sa ne ajute ... eu il vad ca pe un pitu ... poate sa ne castige niste meciuri cu echipe mici si cu autocar mare

roby_stelist4ever
28th June 2008, 00:32
Nu stiu ce va fi,ce nu va fi...
Asteptam si vom vedea. Nu ma grabesc sa trag concluzii despre un jucator pana nu il vad jucand la noi (nu conteaza cum a jucat la alta echipa,important e cum o sa joace aici.):romaniaflag2:

Aleks_777
30th June 2008, 11:47
Chiar nu l-am vazut jucand decat in vreo doua meciuri si am impresia ca o sa fie un mare fass...nu iei jucatori de 25 de ani de la o echipa de talia Gloriei Buzau dar sper din tot sufletul sa ne dovedeasca faptul ca poate ajuta Steaua macar prin campionat sa ne mai scoata din rahat...

kalashnikov
6th July 2008, 14:53
sincer , cred ca ar trebui sa se apuce de alta meserie

roby_stelist4ever
6th July 2008, 14:55
Sau ar trebui expediat undeva prin Vietnam:))

colonelu Voiculescu
6th July 2008, 15:02
Chiar nu l-am vazut jucand decat in vreo doua meciuri si am impresia ca o sa fie un mare fass...nu iei jucatori de 25 de ani de la o echipa de talia Gloriei Buzau dar sper din tot sufletul sa ne dovedeasca faptul ca poate ajuta Steaua macar prin campionat sa ne mai scoata din rahat...

Jucatorul asta a stat 3 ani la Poli Iasi unde a prins cateva meciuri (vreo 10-11 cred) . Asta pentru ca era foarte "valoros" . Aia de la Iasi nu stiau cum sa scape de el si l-au trimis imprumut la Buzau (pe atunci in B ) Dupa jumate de sezon buzoienii l-au cumparat pe 70.000 euro

Sezonul 2007/2008 e cel mai reusit a lui Claudiu din cariera sa . A jucat mai mereu la Buzau si a dat destule goluri

Exista speranta ca poate o fi un jucator bun pentru Steaua , dar ratiunea imi spune ca este Croitoru 2

zapata
6th July 2008, 15:07
mare figura nu va face , nu stiu de ce, dar cred ca va ajunge la buzau pana incepe campionatul

valy
6th July 2008, 15:10
oricum e mai bun k surdu sau altii...

Muggs
6th July 2008, 15:23
fiind un "fan" al lui ca sa zic asa, l-am urmarit de cand a intrat numai pe el . NU A FOST JUCAT ABSOLUT DELOC . In cel putin 4 faze, fundasii dadeau mingea la coordonatorul lovin care in loc sa joace mai departe central cu ionesc care teoretic poate sa duc mingea mai departe , sau sa scoata un om prin dribling ceva nu facea altceva decat sa dea pasa lunga. Nici macar 1 singura data nu a primit pasa in pozitie favorabila, aproape ca a fost sarit in intregime de coechipieri .