PDA

View Full Version : Serie A 2008-2009

Pages : [1] 2

MIREL6RADOI
23rd June 2008, 19:58
http://img410.imageshack.us/img410/5089/seriea600yr6.jpg
Incepand cu luna iulie,echipele italiene vor incepe pregatirea sezonului 2008-09.
Ramane de vazut,daca Inter va reusi sa castige cel de-al 3 lea titlu la rand.

m.dionis
23rd June 2008, 20:48
Incepand cu luna iulie echipele italiene vor incepe pregatirea sezonului 2008-09.

O singura observatie: daca numim campionatele din Europa "Bundesliga", "FA Premier League" sau "La Liga", cu numele originale din limbile respective, atunci prima divizie italiana trebuie sa se cheme "Serie A" iar nu "Seria A". Altminteri avem trei dintre nume in original si unul in romana: nu e prea coerent.

mazilinho2008
23rd June 2008, 22:48
yo sunt singurul care a votat cu fiorentina?
cred ca echipa lui mutu a capatat multa experienta si sunt sigur ca se va lupta pentru titlu cu celelalte echipe din serie A

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 00:42
AC Milan - Eterno Amore:wub:

MIREL6RADOI
24th June 2008, 00:55
Iarasi se voteaza in draci pe MILANi si parca vad ca MILAN termina pe 4...:wallbash:
Ar fi cazul sa castige campionatul..n-au CL,decat UEFA care nu e la fel de obositoare.La ce transferuri au facut MILAN,si locul 4 e in pericol....:wallbash:

jointu_ucigash
24th June 2008, 01:04
pe cine au adus?

PS: eu am votat milan pt ca nu aveam pe cine sa votez. Juve mi'a fost antipatica dintotdeauna, iar pe inter nu mai pot sa ii sufar dupa ce am pierdut o carutza de bani la pariuri din cauza lor in meciu ala de cakat cu siena.

MIREL6RADOI
24th June 2008, 01:07
Aici (http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/11314/tabella+acquisti+estate+serieA)gasiti toate transferurile si echipa probabila in functie de transferuri.

r0bb3n
24th June 2008, 08:26
Amauri - La Juventus.. Nu mai e nimic de vorbit.. s-a terminat.. Juve Campioana

Marius_Black
24th June 2008, 21:58
Scurt si la obiect - Forza Juve :icon_mrgreen:

valy
24th June 2008, 22:30
Scurt si la obiect - Forza Juve :icon_mrgreen:

exact.....Forza Juve:forzasteaua:

Bogdanbibi
24th June 2008, 22:33
acum ceva ani ma uitam si eu cu interes la campionatele straine, aveam favorite, ma bucuram cand dadea milanul gol, acuma nu mi se contracta un muschi indiferent ce s-ar intampla ... am votat milan din obisnuinta

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 22:50
Ce aveti ma toti cu Juve.Nu vad nimic deosebit la echipa asta in afara de 2-3 jucatori.

valy
25th June 2008, 01:24
Ce aveti ma toti cu Juve.Nu vad nimic deosebit la echipa asta in afara de 2-3 jucatori.

asa ne place noua......cu echipe slabe si surprize mari...:icon_mrgreen: :laugh:

bubutza
25th June 2008, 12:08
putine voturi pentru Inter.... f putine... milanul a adunat cateva... dar are sanse mai mari sa ia UCL-ul decat campionatul italiei.

App. cine e antrenor la milan acum?

valy
25th June 2008, 12:10
putine voturi pentru Inter.... f putine... milanul a adunat cateva... dar are sanse mai mari sa ia UCL-ul decat campionatul italiei.

despre c milan vorbesti?...inter sau AC?

bubutza
25th June 2008, 13:25
Inter e inter .... milan e milan.
ziceam ca interul a adunat putine voturi,chiar daca e murinio acolo sau cum s-a mai scrie.
intrebam ce antrenor are AC Milan...

valy
25th June 2008, 13:36
ziceam ca interul a adunat putine voturi,chiar daca e murinio acolo sau cum s-a mai scrie.

din cate stiu, AC are acelasi antrenor......iar inter.....nu prea este sustinut...mie unu nu-mi place...

3346

d p site-ul oficial al lui ACM.

scz d double post

Raul_07
25th June 2008, 14:00
AC Milan va castiga titlu fara discutie e anul diavolului milanez:) Presimt ca Pippo iese golgheter anu asta

bubutza
25th June 2008, 14:07
daca nu se retrage pippo cred ca da.

cat despre ancelotti stiam ca l-au dat afara.... oricum mie imi place de el... sper sa ramana ...

Dumitrescu.Daniel
25th June 2008, 22:53
La cum s-a jucat in Italia sezonul trecut...
Sper ca Interul sa nu mai prinda nici UCL,la ce bulan au avut si cate blaturi au facut.

roby_stelist4ever
26th June 2008, 01:35
am votat cu Interu'...poate mai au un bulan,ca turcii :))

r0bb3n
26th June 2008, 12:54

Milan SIGUR ia UCL =)) , decat campionatul.. vezi ca Milan e in Uefa frate, mai lasa Fifa..si revino in viata reala..

bubutza
26th June 2008, 13:04
nu mai rade asa .... nu cumva i-a luat locul lui TSKA Sofia ? echipa lui Florentin Petre?
pe Porto am auzit ca au reprimit-o in liga...

Bogdanbibi
26th June 2008, 13:08
levski i-a luat locul lui tska

bubutza
26th June 2008, 13:09
Deci nu avem parte de Milan in CL... mai ramasesem si eu cu speranta ...

r0bb3n
26th June 2008, 13:11
nu mai rade asa .... nu cumva i-a luat locul lui TSKA Sofia ? echipa lui Florentin Petre?
pe Porto am auzit ca au reprimit-o in liga...

IN MOD NORMAL , NU ! ar trebui o alta echipa din Bulgaria, sa-i ia locul.. si daca se intampla chestia asta.. pe bune ca nu ma mai uit la niciun meci profesionist.. asta si dupa cei 2 ani de plictiseala majora.. cand am reusit performanta de a adormi in pub la un meci al Stelei.. documentarul cu coruptia din fotbalul Mondial.. Mi-au Ajuns..

MIREL6RADOI
26th June 2008, 13:14
Bine,in mod normal,intr-o tara care se respecta....coruptia facuta da tata moggi(vreo 13 ani)= dizolvarea,radierea echipei sau cel putin divizia C1...daca tot vorbim de coruptie.:imported_icon_coffe
http://fansjersey.com/upfile/2008635165529691.jpg

http://fansjersey.com/upfile/2008635171236733.jpg

http://fansjersey.com/upfile/2008635174079283.jpg
Cam asa vor arata tricourile lui Milan.Sau asa...
http://img177.imageshack.us/img177/733/collectionfe1.jpg
Juventus
http://img244.imageshack.us/img244/8024/juvehome200809ha2.png

http://img357.imageshack.us/img357/3061/juveaway200809gb2.png
Inter
http://img299.imageshack.us/img299/8899/2amaglianewot6ge6.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/8400/inter12008jo3.jpg

bubutza
26th June 2008, 13:59
abia astept s-o vad pe milan la treaba in tricourile astea.
daca tot joaca in uefa ... poate vine prin romania sa bata echipele noastre un pic :unsure:

Dumitrescu.Daniel
27th June 2008, 01:28
Fanii Fiorentinei nu-l mai vor pe Mutu!

Decarul naţionalei României, Adrian Mutu, nu mai este dorit de fanii echipei din Firenze, anunţă site-ul oficial al grupării viola, fiorentina.it. Deşi în sezonul trecut din Serie A "Briliantul" a înscris 17 goluri, completate cu alte 6 reuşite în Cupa UEFA, atacantul român nu se mai bucură de o aşa mare apreciere în rândul suporterilor Fiorentinei.

Într-un sondaj, "Ce aţi face în cazul Mutu?", 53% dintre suporterii Fiorentinei s-au declarat de acord cu vânzarea starului român, 17% au optat ca Mutu să-şi încheie contractul, iar 30% susţin că vedeta naţionalei lui Piţurcă ar trebui să semneze o nouă înţelegere cu echipa din Firenze.

Prosport (http://prosport.ro)

lucian_iasi
29th June 2008, 10:50
Juventus :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Aleks_777
30th June 2008, 13:05
As vrea ca Juve sa ia Il Calcio avand in vedere ca bulanul interistilor e pe sfarsite....daca nu s-ar putea sa profite Roma sau chiar Ac Milan desi Milan imi aduce aminte de Liverpool...n-ar lua campionatul nici daca ar fi retrogradate Juve Inter si Roma dintr-un foc(acuma mi-l aprind pe mirel in cap)

Dumitrescu.Daniel
30th June 2008, 16:51
As vrea ca Juventus sa nu prinda nici Uefa...

valy
30th June 2008, 20:00
nu stiu d c, dar cred k JUVE va produce surprize...in campionat, dar si in UCL

LoMax8
30th June 2008, 20:04

Vezi pe ce loc a terminat Juve sezonu` anterior cu lotu` ala de doi lei?

zapata
30th June 2008, 21:30
eu "tin" cu juve de mic si mi'as dori sa castige ea campionatul sezonul acesta

Marius_Black
30th June 2008, 21:32

Si eu as vrea ca Milan sa retrogradeze dar lucrul asta nu e posibil :mofo: ambele echipe se vor bate la titlu anul asta si cel mai bun sa castige :yes:

p.s. Fairplay Danny fairplay :ranting2:

jointu_ucigash
30th June 2008, 22:50
Si eu as vrea ca Milan sa retrogradeze dar lucrul asta nu e posibil :mofo: ambele echipe se vor bate la titlu anul asta si cel mai bun sa castige :yes:

p.s. Fairplay Danny fairplay :ranting2:

o persoana care simpatizeaza pe juve nu cred ca tine cont de fair-play.

MIREL6RADOI
30th June 2008, 22:56

Ce rau esti...:imported_icon_naugh de unde vine "simpatia" asta pt la gobba?:icon_lol:
La campania de transferuri a MILAN-ului...surprizantor de multe voturi are MILAN!:)) Gazeta scrie ca Ancelotti a fost la Buc (http://www.gsp.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=85040&rss=1\) (ieri seara) ca sa il ia pe Lobont...daca e vb de RADOI?Pff, ar fi un vis pt mine:imported_icon_rolle

sergiuku
2nd July 2008, 00:52
sa ia oricare campionatul in afara de Inter....nu prea il suport pe Mourinho (ingamfat) !!! Fiorentina imi place...dar sunt cateva echipe peste ea...

Dumitrescu.Daniel
2nd July 2008, 12:47
Foarte adevarat Sergiu,Mourinho e un increzut fara pereche..

Nea Popa
2nd July 2008, 15:03
Sempre Inter !!!!

Cu Jose si nou-venitii Lampard , Hleb , Samuel Etoo 99% incheiate ,si posibilele sosiri Didier Drogba , Ricardo Carvalho ,pentru mai multe informatii despre Transferurile facute sau nu de Internationale intrati aici (http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Inter+Milan),luam sigur titlul !:steagsimplu:

bend_it_like_banel
2nd July 2008, 15:18
nou-venitii Lampard , Hleb , Samuel Etoo 99% incheiate ,si posibilele sosiri Didier Drogba , Ricardo Carvalho

mda....momentan sunt doar zvonuri...n-a semnat nimeni oficial.

Dumitrescu.Daniel
2nd July 2008, 16:39
Sempre Inter !!!!

Cu Jose si nou-venitii Lampard , Hleb , Samuel Etoo 99% incheiate ,si posibilele sosiri Didier Drogba , Ricardo Carvalho ,pentru mai multe informatii despre Transferurile facute sau nu de Internationale intrati aici (http://www.footballtransferleague.co.uk/football_club.aspx?football_club=Inter+Milan),luam sigur titlul !:steagsimplu:

Macar sa faca o echipa ca lumea care sa joace fotbal nu sa-l pacaleasca ca anul trecut.

St3phano
2nd July 2008, 18:15
fac pariu ca interul cu toate achizitiile mentionate nu va lua titlul...de CL nu mai vorbim....nush de ce mi se pare ca se aseamana cu o formatie de la noi...de undeva din banat..:)):))

m.dionis
2nd July 2008, 20:18
nush de ce mi se pare ca se aseamana cu o formatie de la noi...de undeva din banat..:)):))

Cu deosebirea esentiala ca Inter a castigat totusi niste titluri nationale (mai mult sau mai putin pe teren), pe cand Fulgerul AEK Banatu' nu.

St3phano
2nd July 2008, 21:38
asemanarea e totusi izbitoare. prostia si infatuarea cred ca stapanesc ambele cluburi.

Nea Popa
3rd July 2008, 01:49
este parerea ta ,dar ce spui de 11`posibil al acestei echipe "proaste si infatuate ":

...................................Júlio César......................

Maicon.........Iván Córdoba............Marco Materazzi...............Cristian Chivu

Javier Zanetti(cpt) .....Aliaksandr Hleb......Frank Lampard.......Dejan Stanković

..................Zlatan Ibrahimović......Eto`o..........

Rezerve : , " neimportanti " :Francesco Toldo , Maxwell , Walter Samuel , Esteban Cambiasso , Olivier Dacourt , Abou Diaby (Moratti a declarat ca a batut palma cu Arsenal), Mancini (aproape sigur), Julio Cruz , David Suazo

Pe Luis Figo nu l-am trecut ,deoarece , deja e dat ca sigur in Quatar :D

si asta fara celalate Posibile sosiri : Didier Drogba , Jussi Jaaskelainen , Michael Essien , Ricardo Carvalho -Mourinho merge dupa principiul "Ce-a fost al meu ,al meu sa fie ":))

deci fara sa includem posibilele sosiri ,asea arata o echipa "proasta si infatuata"

bend_it_like_banel
3rd July 2008, 03:18
deci fara sa includem posibilele sosiri ,asea arata o echipa "proasta si infatuata"

ai scris numai aberatii acolo. si sunt cam satul de vedetele de la inter. de ani buni au cel mai bun lot din europa(pe hartie) dar sunt praf-tzandari cand vine vorba de CL....in serie A au castigat datorita calciopoli ca era vai de ei. :sly:

Nea Popa
3rd July 2008, 11:21
ok`vedem noi
Eu anul sezonu asta pariez pe Inter-Barcelona la castigarea CL. :)

St3phano
3rd July 2008, 12:12
este parerea ta ,dar ce spui de 11`posibil al acestei echipe "proaste si infatuate ":

...................................Júlio César......................

Maicon.........Iván Córdoba............Marco Materazzi...............Cristian Chivu

Javier Zanetti(cpt) .....Aliaksandr Hleb......Frank Lampard.......Dejan Stanković

..................Zlatan Ibrahimović......Eto`o..........

Rezerve : , " neimportanti " :Francesco Toldo , Maxwell , Walter Samuel , Esteban Cambiasso , Olivier Dacourt , Abou Diaby (Moratti a declarat ca a batut palma cu Arsenal), Mancini (aproape sigur), Julio Cruz , David Suazo

Pe Luis Figo nu l-am trecut ,deoarece , deja e dat ca sigur in Quatar :D

si asta fara celalate Posibile sosiri : Didier Drogba , Jussi Jaaskelainen , Michael Essien , Ricardo Carvalho -Mourinho merge dupa principiul "Ce-a fost al meu ,al meu sa fie ":))

vad ca s-a raspuns deja ... :mf_type:
btw...din cate stiu eu doar o echipa castiga CL, nu doua.:sly:

PS: ai grija la gramatica, nu te mai grabi cand scrii ceva pe forum...poti modifica/edita apoi.:)

valy
3rd July 2008, 13:58
Milan si Juve se vor bate pt a castiga Serie A.

Wholigan
3rd July 2008, 20:32
Napoli per siempre. Bate tot acasa. Ce daca's gunoaie in orash?

MIREL6RADOI
4th July 2008, 11:03
Se pare ca Ronaldinho va veni la AC Milan...:)) Damn,acu va creste nr suporterilor lui MILAN:rolleyes2: Ronaldinho va aduce "vagoanele" de fani ai brazilianului...care il vor urma si cand va pleca de la MILAN(Sper cat mai repede)...:imported_icon_coffe
Ronaldinho e "pa"...ce-a avut mai bun a dat la barcelona in primii 2 ani si la psg.Acum va veni sa isi traga niste euro pe sfr de cariera:mad22:
rayden: am vaz si eu poze cu el...are burta!Sincer,nu am fost niciodata fan ronaldinho,i-am recunoscut valoarea,insa nu m-am dat in vant dupa el.Cunosc multi fani italieni ai Milan-ului,care-s innebuniti dupa ronaldinho.Daca se va perfecta transferul,atunci o sa fie mare show!:)) Efectul ronaldinho se va vedea la abonamente...vor vinde cel putin 70.000!:rolleyes2:

rayden
4th July 2008, 11:09
bre...daca omu' se redreseaza si se pune pe picioare cu conditia fizica si kilogramele, ar mai avea o sansa sa evolueze macar decent.insa in halul in care arata acum...

sergiuku
4th July 2008, 11:25
am vazut rezumatul ultimului meci ... si vad ca nu si-a pierdut din "magie" ...sa vedem cum se descurca..Dar mie mi se pare ca nu a vrut sa continue la Barcelona :unsure:

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 11:48
Eu tineam cu ACM dar de cand a venit balonu` ala de Ronaldo...acum sper sa vina Ronaldinho care desi nu sunt un fan al lui...joaca fotbal.

Nea Popa
4th July 2008, 12:35
pana acum nimic nu este sigur de Ronaldinho ,el are oferte si de la LA Galaxy ,si de la Milan ,si de la Chelsea ,dar cea mai buna oferta este de la Manchester City ,si pentru club ,si pentru jucator :)

Sempre Inter ! :X

MIREL6RADOI
4th July 2008, 12:40
danny:cel care tine cu o echipa,dupa care se..suceste:( nu e suporter,e simpatizant! "Cu x pana la moarte" e doar pt cei putini....pt cei multi "ba,nu-mi mai place cum joaca X..:wallbash: uite ce frumos joaca y!:clapping: Gata!!!!!!! tin cu Y!:imported_icon_punk:"
:imported_icon_coffe

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 14:50
Nu imi place de Ronaldo mai nou care se da la travestiti.Cel mai corect sunt simpatizant al echipei AC Milan si ma uit la majoritatea meciurilor...

bend_it_like_banel
4th July 2008, 15:02
Nu imi place de Ronaldo mai nou care se da la travestiti.

vorbesti totusi de(probabil) cel mai bun atacant al tuturor timpurilor... :rolleyes2: daca nu avea probleme cu acele accidentari era un candidat serios la titlul de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. :unsure:

Nea Popa
4th July 2008, 15:16
danny:cel care tine cu o echipa,dupa care se..suceste:( nu e suporter,e simpatizant! "Cu x pana la moarte" e doar pt cei putini....pt cei multi "ba,nu-mi mai place cum joaca X..:wallbash: uite ce frumos joaca y!:clapping: Gata!!!!!!! tin cu Y!:imported_icon_punk:"
:imported_icon_coffe

asea este ,in sfarsit ceva pentru care sunt intru totu deacord cu tine !:clapping:

Eu am 5 echipe de suflet ,restu vreau sa vad spectacol s-au tin cu ele 1 meci ,doar daca am pus la pariuri :))

Echipele sunt 3 de club :

1.STEAUA BUCURESTI
2.BARCELONA / INTER MILAN Dintre acestea 2 nu pot alege ,doar ca as vrea sa vad o finala de CL.in care sa castige spectacolul

Echipele Nationale :

1.ROMANIA
2.BRAZILIA

St3phano
4th July 2008, 19:13
esti prea tare...cinci echipe favorite :)) :)) :)) si astea numai la fotbal....:rofl:

oop
4th July 2008, 19:30
Eu am 5 echipe de suflet
ce suflet mare ai!:glasses3:

Nea Popa
4th July 2008, 19:41
ms oop,mi s-a mai spus ,oare asea o fii ?:))

esti prea tare...cinci echipe favorite :)) :)) :)) si astea numai la fotbal....:rofl:

Eu ma pricep la fiecare sport ?daca vrei vorbim la discuti libere despre alte sporturi ,inafara de fotbal .Si asta e , eu am 5 echipa "de suflet"sa ii zic asea , dar una mai presus si anume STEAUA :steagsimplu:

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 22:50
vorbesti totusi de(probabil) cel mai bun atacant al tuturor timpurilor... :rolleyes2: daca nu avea probleme cu acele accidentari era un candidat serios la titlul de cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor. :unsure:

Ca atacant tot respectul da ca om...

Nea Popa
4th July 2008, 23:37
Ca atacant tot respectul da ca om...

l-ai cunoscut personal ?:)

MIREL6RADOI
6th July 2008, 13:52
http://img65.imageshack.us/img65/8344/primamg5.jpg (http://imageshack.us)
Cine s-ar putea intoarce la MILAN...daca devine realitate,ma torpilez rau de tot!:drink_nl:

zapata
6th July 2008, 14:25

de ce??? moggi reprezinta o persoana nu JUVE , exact ca la STEAUA jiji nu reprezinta toata echipa , si nu il prea il vad pe jijel fair-play

jointu_ucigash
6th July 2008, 14:39
Cine s-ar putea intoarce la MILAN...daca devine realitate,ma torpilez rau de tot!:drink_nl:

de fericire sau de suparare?

@ros-albastru90, juve nu a trisat numai in scandalu ala cu Moggi. De cand ma uit eu la fotbal, adica de prin 92-93, ei mereu au fost impinsi de la spate de arbitrii, iar alimentatia si medicamentatia jucatorilor de la Juve a fost si este cel putin suspecta, asta ca sa nu zic mai mult.

zapata
6th July 2008, 15:12
de fericire sau de suparare?

@ros-albastru90, juve nu a trisat numai in scandalu ala cu Moggi. De cand ma uit eu la fotbal, adica de prin 92-93, ei mereu au fost impinsi de la spate de arbitrii, iar alimentatia si medicamentatia jucatorilor de la Juve a fost si este cel putin suspecta, asta ca sa nu zic mai mult.

poate e cum zici tu nu te contrazic , dar mie de mic mi'a placut JUVE , de cand era peruzzi cu tricou cu stelute :D

valy
6th July 2008, 15:16
si c dak JUVE a facut c a facut?.....nu mai conteaza....e in SERIE A?....e in UCL?....a facut un an in SERIE B?....gata a scapat d tot

tin cu JUVE din 05....asa k oricine mi-ar zice cva rau d JUVE, mie nu-mi pasa....e JUVE si gata .(punct)

bubutza
6th July 2008, 19:52
Ronaldo ar fi fost f bun la Milan daca nu s-ar fi accidentat. Sheva nu trebuia sa plece... cel putin nu in Anglia...
Ronaldinho ... nu-l suport ... nush ce forme are acum... dar daca tot vine la Milan ... sa nu vina degeaba .

Milan daca-si mai imbunatateste echipa are sanse .
Juve nu cred ca va incepe din nou hegemonia. Tot Inter cred ca va lua campionatul, insa sper din tot sufletul meu sa castige Milanul.

Dica va iesi golgheter :)) urmat de Mutu :))
Fiorentina se va culege de pe locul 5-6 chiar mai jos.

Nea Popa
7th July 2008, 17:31
Ronaldo ar fi fost f bun la Milan daca nu s-ar fi accidentat. Sheva nu trebuia sa plece... cel putin nu in Anglia...
Ronaldinho ... nu-l suport ... nush ce forme are acum... dar daca tot vine la Milan ... sa nu vina degeaba .

Juve nu cred ca va incepe din nou hegemonia. Tot Inter cred ca va lua campionatul, insa sper din tot sufletul meu sa castige Milanul.

Uite-l pe Ronaldinho la 90 kg ,pacat de comentariu ,dar Talentul ramane !!Uitati-va Aici (http://youtube.com/watch?v=NwMxSOb-4X4)ce face Ronaldinho in meciul din Venezuela ,pe o ploaie Teribila - Team Ronaldinho vs. Team Messi.`

bubutza
7th July 2008, 20:52
Surprinzator ... f talentat... acum daca o veni... macar sa faca treaba buna

r0bb3n
7th July 2008, 21:48

Ronaldinho nu s-ar duce never ever la Milan.. a si zis ca nu se duce.. de prin aprilie.. bn si Galliani cica nu-l mai doreste.. esti intarziat rau de tot.. a fost vorba sa se duca si la Manchester... City.. dar nu l-au primit aia.. si probabil se va duce in statele unite pe o caruta de bani.. la LA GALAXY.. de unde are si oferta

bubutza
7th July 2008, 21:54
nu eu am venit cu subiectul asta... Ronaldinho la milan... si cum nu am mai citit stirile ... am crezut ca s-ar putea perfecta transferul....
tocmai pe mine m-ai vazut? mai ceteste forumul

r0bb3n
7th July 2008, 21:55
nu eu am venit cu subiectul asta... Ronaldinho la milan... si cum nu am mai citit stirile ... am crezut ca s-ar putea perfecta transferul....
tocmai pe mine m-ai vazut? mai ceteste forumul

OFF-TOPIC.. Nu te simti agresat.. ca nu am nimic cu tine.. nu te-am vazut tocmai pe tine.. tu ai scris ultimul pe acest subiect..

MIREL6RADOI
10th July 2008, 14:00
Cu ceva zile in urma,ma intrebam ce echipa va refuza 80 milioane de euro pe un jucator(propunerea lui real madrid pt c.ronaldo).Se pare ca AC MILAN a refuzat 94 mil de euro de la Chelsea pt KAKA!:))

Thrylos
10th July 2008, 15:05
Sunt nebuni la cap.Cum sa dai asa o suma pt un singur fotbalist.Nu se gandesc ca poate aluneca dreaq in baie,se loveste la cap si moare si pierd ca prostii o gramada de milioane.Iar astia de la MILAN si cei de la MAN UTD si mai idioti ca nu accepta.ii dadeam in secunda 2.Peste vre-un an 2 or sa fie epuizati fizic si psihic si nu vor mai prinde nici macar echipa.Vor pati cum a patit Barcelona cu Ronaldinio.In loc sa il fi dat cand trebuia la Chelsea,l-a tinut pana nu mai e bun de nimic.Stau si ma gandesc ca daca acolo la echipe asa mari sunt niste oameni asa idiotio precum Berlusconi,Calderon,ce sa ne asteptam fratilor de la Becali.Cum dracu ia lovit norocul in cap pe toti idiotii?

MIREL6RADOI
10th July 2008, 15:20
Alex:orice echipa isi asigura proprii jucatori...

MIREL6RADOI
12th July 2008, 23:05
E o chestiune de ore, pana ce vor fi oficializate transferul lui ronaldinho si imprumutul lui Shevchenko la AC MILAN.
Juventus si-a inceput perioada de pregatire (http://youtube.com/watch?v=3pX8klk1DxY&feature=related).

Nea Popa
13th July 2008, 00:43
E o chestiune de ore, pana ce vor fi oficializate transferul lui ronaldinho si imprumutul lui Shevchenko la AC MILAN.
Juventus si-a inceput perioada de pregatire (http://youtube.com/watch?v=3pX8klk1DxY&feature=related).

Patronul echipei Ac Milan ,Berlusconi ,a declarat ca nu are bani pentru Ronaldinho :)

Dumitrescu.Daniel
13th July 2008, 01:13
Da daca AC Milan ajungea in UCL probabil ca Ronaldinho era transferat.

valy
13th July 2008, 01:16
deocamdata Ronladinho e la Barca....iar la cum a jucat in ultimu' timp.....mi-e greu s cred k ar putea s fie titular

HAI JUVE!!!

Nea Popa
13th July 2008, 15:37
poate ,daca se pregateste bine fizic ,Pep Guardiola il va introduce pe Ronaldinho titular ,talentul lui e clar ,poate cel mai talentat jucator din istoria fotbalului ,dar trebuie si fizic .... :) ..dar nu inteleg de ce ,Barca nu il lasa pe Ronaldinho la Nat.Braziliei :(

Olympian
14th July 2008, 15:21
poate ,daca se pregateste bine fizic ,Pep Guardiola il va introduce pe Ronaldinho titular ,talentul lui e clar ,poate cel mai talentat jucator din istoria fotbalului ,dar trebuie si fizic .... :) ..dar nu inteleg de ce ,Barca nu il lasa pe Ronaldinho la Nat.Braziliei :(

Barcelona nu il lasa la Olimpiada din razbunare pentru sezonul trecut cand nu a jucat nimic plus ca vor sa fie pus la punct fizic,ca la cate accidentari a avut sezonul asta e la pamant cu fizicul si vor sa il resusciteze.btw,Ronaldinho nu este cel mai talentat din istoria fotbalului,nu e nici pe aproape.inaintea lui sunt Maradona,Zidane,van Basten(din pacate s-a retras prea devreme din cauza accidentarilor.dupa parerea mea si Jay-Jay Okocha e mai talentat decat el numai ca a avut ghinioane cu carul.

Nea Popa
14th July 2008, 16:25
Barcelona nu il lasa la Olimpiada din razbunare pentru sezonul trecut cand nu a jucat nimic plus ca vor sa fie pus la punct fizic,ca la cate accidentari a avut sezonul asta e la pamant cu fizicul si vor sa il resusciteze.btw,Ronaldinho nu este cel mai talentat din istoria fotbalului,nu e nici pe aproape.inaintea lui sunt Maradona,Zidane,van Basten(din pacate s-a retras prea devreme din cauza accidentarilor.dupa parerea mea si Jay-Jay Okocha e mai talentat decat el numai ca a avut ghinioane cu carul.

:rolleyes2: Okocha m-ai talentat ca Van Basten sau ca Maradona si Zidane la un loc ?...aici te inseli ,cum sa fie Okocha mai talentat ca Ronaldinho sau ca cei enumerati mai sus daca el a jucat in ultimi 6 ani la echipe gen Bolton Wanderers , Hull City si in Qatar

Olympian
14th July 2008, 17:31
:rolleyes2: Okocha m-ai talentat ca Van Basten sau ca Maradona si Zidane la un loc ?...aici te inseli ,cum sa fie Okocha mai talentat ca Ronaldinho sau ca cei enumerati mai sus daca el a jucat in ultimi 6 ani la echipe gen Bolton Wanderers , Hull City si in Qatar

n-am zis ca e mai talentat ca toti aia la un loc,fereasca Dumnezeu.dar eu unul sincer il prefer pe Okocha decat pe Ronaldinho.
watch this:http://youtube.com/watch?v=swptzrAb3as e posibil sa stii video.

asa cum spune la finalul videoclipului..."So good,they named him twice"

Nea Popa
14th July 2008, 21:40
n-am zis ca e mai talentat ca toti aia la un loc,fereasca Dumnezeu.dar eu unul sincer il prefer pe Okocha decat pe Ronaldinho.
watch this:http://youtube.com/watch?v=swptzrAb3as e posibil sa stii video.

asa cum spune la finalul videoclipului..."So good,they named him twice"

Nici la dans nu-l intrece ...:rolleyes2:,nu ai vazut ca in acel video sunt maxim 2-3 driblinguri intr-o faza si in tot videoclipul aprox 5 goluri din Lovitura Libera (inafara de ultima faza), si dupa aceea ` baga alt fragment din alt meci. Cei drept el are un talent incredibil ,dar nu este jucator de clasa mondiala (vezi si echipele la care a evoluat..)Ronaldinho ,dupa mine ,este ,cel putin in primi 10 fotbalisti din ani `50 incoace ,s-au de mai devreme ,de cand fotbalul este telivizat Intra tu aici (http://youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98) ,sa vezi jucatorul unic al fotbalului modern ,probabil ca si tu stii acest video ,dar parerea mea este si va ramane ...intre cei 2 singura asemanare ...este culoarea si geniul pe moment`:clapping::)

Uita-te ce trofee a castigat Ronaldinho :

Individual

* Pelé named Ronaldinho in his 125 Top Living Footballers in March 2004.
* FIFA World Player of the Year: 2004, 2005
* World Soccer Player of the Year: 2004, 2005
* European Footballer of the Year: 2005
* FIFPro World Player of the Year 2005, 2006
* FIFPro World XI: 2005, 2006, 2007
* UEFA Club Footballer of the Year: 2005-06
* UEFA Club Best Forward: 2004-05
* UEFA Team of the Year: 2004, 2005, 2006
* Best foreign player in La Liga: 2004, 2006
* EFE Trophy: Best Ibero-American Player in La Liga: 2004
* FIFA World Cup 2002 All-Star team: 2002
* FIFA Club World Cup Bronze Ball Award: 2006
* FIFA Confederations Cup Top Scorer: 1999
* FIFA Confederations Cup Golden Ball: 1999
* Rio Grande do Sul State Championship Top Scorer: 1999

si Club

* Rio Grande do Sul State Championship: 1999
* Rio Grande do Sul State Cup: 1999
* Intertoto Cup: 2001
* Spanish Liga: 2005, 2006
* Supercopa de España: 2005, 2006
* UEFA Champions League: 2006
* FIFA Club World Cup 2006: Runners-up

International

* FIFA U-17 World Cup: 1997
* Copa America: 1999
* FIFA World Cup: 2002
* Confederations Cup: 2005
gata ,ca ne intindem pe off ! ;)

MIREL6RADOI
14th July 2008, 22:30
Nu e chiar off....conducerea lui AC MILAN se afla la Barcelona.Incearca sa il cumpere pana maine seara,ca sa-l poata prezenta la reunirea lotului(miercurea asta).

Olympian
14th July 2008, 22:51
Nici la dans nu-l intrece ...:rolleyes2:,nu ai vazut ca in acel video sunt maxim 2-3 driblinguri intr-o faza si in tot videoclipul aprox 5 goluri din Lovitura Libera (inafara de ultima faza), si dupa aceea ` baga alt fragment din alt meci. Cei drept el are un talent incredibil ,dar nu este jucator de clasa mondiala (vezi si echipele la care a evoluat..)Ronaldinho ,dupa mine ,este ,cel putin in primi 10 fotbalisti din ani `50 incoace ,s-au de mai devreme ,de cand fotbalul este telivizat Intra tu aici (http://youtube.com/watch?v=P-bWsOK-h98) ,sa vezi jucatorul unic al fotbalului modern ,probabil ca si tu stii acest video ,dar parerea mea este si va ramane ...intre cei 2 singura asemanare ...este culoarea si geniul pe moment`:clapping::)

Individual

si Club

* Supercopa de Espańa: 2005, 2006

International

no offence dar il prefer pe Okocha.pur si simplu nu imi place Ronaldinho asa cum nu imi place nici C. Ronaldo.Sunt 2 fotbalisti pentru mine care nu se pot compara cu cei din garda veche,nu le ajung nici la degetul mic de la picior unora ca Ryan Giggs,Maradona,Zidane.Okocha cu Ronaldinho au fost si colegi la PSG un an.

Nea Popa
14th July 2008, 22:58
Nu e chiar off....conducerea lui AC MILAN se afla la Barcelona.Incearca sa il cumpere pana maine seara,ca sa-l poata prezenta la reunirea lotului(miercurea asta).

daca Milan ii relanseaza cariera ,sa-l ia :) ! Dar stii ce a zis marele prim-ministru nu ? :brucelee:

valy
14th July 2008, 23:00

Individual

si Club

* Supercopa de Espańa: 2005, 2006

International

pai vezi knd a castigat ultimul trofeu?....06...noi suntem in 08....A5150A zice k lui nu-i place.....RONALDINHO poate fi si nr1 k lui nu-i place...

si yo pot zice...d GERRARD.....k e cel mai bun...dar ultimul
trofeu....05...

Nea Popa
14th July 2008, 23:01
pai vezi knd a castigat ultimul trofeu?....06...noi suntem in 08....A5150A zice k lui nu-i place.....RONALDINHO poate fi si nr1 k lui nu-i place...

si yo pot zice...d GERRARD.....k e cel mai bun...dar ultimul
trofeu....05...

Ultimul trofeu l-a luat in 2006 ,dar eu am zis din toate timpurile ,nu din 2008...e o diferenta :excl:

valy
14th July 2008, 23:04
Ultimul trofeu l-a luat in 2006 ,dar eu am zis din toate timpurile ,nu din 2008...e o diferenta :excl:

am inteles...dar dak e asa si RONALDO d la Milan e bun....

Nea Popa
14th July 2008, 23:07
ma nu intelegi ,eu am dat performanta lui individuala si la echipa de club si echipa nationala ,numai vorbi aiurea ,o fi si Ronaldo bun ,dar aici vorbeam de Ronaldinho si Okocha :)

valy
14th July 2008, 23:12
da......tu zici k ronaldinho e mare k a facut stiu yo c..........individual.........dar A FACUT acu e varza

Nea Popa
14th July 2008, 23:17
da......tu zici k ronaldinho e mare k a facut stiu yo c..........individual.........dar A FACUT acu e varza

ma gata sa ne oprim aici ,dar cum sa fie "varza" daca se bat pe el :

Milan
Chelsea
Man City
L.A.Galaxy
etc....

echipele acestea sunt "varza" e parerea ta ,daca tu te iei dupa unu si dupa altu si vezi ca intre 2 accidentari nu a fost titular la Barca ,care este o echipa modesta dupa tine ,gata e varza Ronaldinho ,dar l-ati vazut in meciul amical de caritate ? cu foarte multi jucatori de valoare ,uitate aici (http://youtube.com/watch?v=NwMxSOb-4X4) ce face Ronaldinho la 90 de kg ,pe o ploaie teribila

MIREL6RADOI
14th July 2008, 23:19
O mica rugaminte...nu mai dati quote la mesaje luuungi...arata ca dracu:( scrieti "user:raspuns".Multumesc.
Desi e un jucator de valoare...eventualul transfer al lui ronaldinho la AC MILAN nu ma entuziasmeaza.Sincer,mi-e indiferent....insa daca revine SHEVCHENKO,am sa ma torpilez rau de tot!:))

valy
14th July 2008, 23:20
ok...gata....un meci de caritate nu te solicita la fel k unul oficial....

O mica rugaminte...nu mai dati quote la mesaje luuungi...arata ca dracu:( scrieti "user:raspuns".Multumesc.
Desi e un jucator de valoare...eventualul transfer al lui ronaldinho la AC MILAN nu ma entuziasmeaza.Sincer,mi-e indiferent....insa daca revine SHEVCHENKO,am sa ma torpilez rau de tot!:))

nu e msg lung :icon_mrgreen:

asa da...SHEVCHENKO e alat treaba decat ronaldinho

scz d double post

zapata
14th July 2008, 23:40
ronaldinho ar putea ajunge ca banel al nostru...din idol un jucator ratat

Aleks_777
14th July 2008, 23:54
banel a fost vreodata idol?

zapata
15th July 2008, 00:15
banel a fost vreodata idol?

dupa meciul cu betis statuie multi vroiau sa ii faca

Wholigan
16th July 2008, 11:18

Visul tau s-a implinit, dintzosu pe San Siro. Daca merge Sheva pe Nou Camp, ceea ce nu a zis nimeni, cred ca dai baieram :D

bubutza
16th July 2008, 11:46
Daca merge Sheva pe Nou Camp

? ce sa caute la Barcelona? si de ce ar fi bucuros daca s-ar duce la Barca ... cred ca voiai sa spui San Siro .. :clap:

MIREL6RADOI
16th July 2008, 11:58
E oficial...L'AC Milan e l'FC Barcelona hanno raggiunto un principio di accordo per il trasferimento di Ronaldinho alla Società rossonera. Il calciatore sarà domani a Milano per sottoporsi alle visite mediche e per firmare il contratto che lo legherà al Milan fino al 30 Giugno 2011.
Aiurea...:wallbash:
Nu-l suport pe dintos :uie:...cred ca schimb echipa...:))

eli.
16th July 2008, 12:55
Nu-l suport pe dintos :uie:...cred ca schimb echipa...:))
am fost si sunt fanul lui , tocmai de asta mi-ar place sa-si revina la Milan si sa fie acel Ronaldinho din nou care avea lumea la picioarele lui. Stiu pt unii suna imposibil dar tare mi-ar place sa dea peste nas la multi...

sergiuku
16th July 2008, 13:00
eu cred ca Ronaldinho nu e un jucator terminat...el inca joaca foarte bine ,doar ca la Barcelona nu a jucat deloc , ba era accidentat ,ba s-a dat accidentat (motivele numai el le stie) , ba stiind ca va pleca nu l-a mai folosit antrenorul in primul 11 !!! Mie mi-a placut intotdeauna si eu cred ca se va adapta si va face fata cu brio :clap: ..abia astetp sa il vad jucand :clap:

MIREL6RADOI
16th July 2008, 17:57
http://www.ustream.tv/channel/milan-channel
Stream cu Milan Channel,canalul oficial al AC MILAN.Acum sunt imagini cu reunirea lotului+ conf de presa + ronaldinho la Milanello.

cosminash_90
16th July 2008, 19:00
yo sunt singurul care a votat cu fiorentina?
cred ca echipa lui mutu a capatat multa experienta si sunt sigur ca se va lupta pentru titlu cu celelalte echipe din serie A

Mazi,sa stii ca de multe ori pe acest forum ai fost un "geniu neinteles".

Nea Popa
16th July 2008, 20:33
Starul naţionalei Braziliei, Ronaldinho, a ajuns în Italia pentru a semna contractul cu AC Milan. Salariul jucătorulu va fi de 6.5 milioane de euro pentru fiecare din cele trei sezoane de contract.

Echipa italiană a plătit Barcelonei 15 milioane de euro. 70 de goluri în 145 de partide a înscris brazilianul în cele 5 stagiuni petrecute în tricoul "blaugrana"

gsp

6,5 milioane salariu bunicel ,de la zgaritul de Berlusconi :boxing:

MIREL6RADOI
17th July 2008, 23:02
Conferinta de presa si prezentarea lui Ronaldinho (http://www.ustream.tv/channel/milan-channel)pe San Siro.

Dumitrescu.Daniel
18th July 2008, 02:19
Sper intr-o noua reincarnare a jucatorului brazilian la Milan si astept de la el ceva ce ACM nu prea a mai avut in ultimul timp..Spectacolul!

jointu_ucigash
18th July 2008, 03:20
cred ca va face la Milan fix ce a facut si Rivaldo.

MIREL6RADOI
21st July 2008, 18:57
Aseara am vazut prezentarea lui Ronaldinho.
40.000 de mii suporteri au asistat la prezentarea acestui.Daca venea la Steaua,strangeam lejer 100.000!:))Atunci cand a intrat pe stadion,zici ca era un copil in prima zi de scoala..:))
Faza care mi-a placut cel mai mult,a fost cand a batut palma cu fiecare dintre copii....saracii,cred ca ieri nu s-au mai spalat pe maini.:mfr_lol:
"Efectul dinho" incepe sa-si faca efectul.Intr-o singura zi au vandut peste 3000 de abonamente si pre-comandezi pt tricoul lui dinho=3 mil euro.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U5nYstoyfOM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U5nYstoyfOM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Freestyle cu Tumzani (http://youtube.com/watch?v=S_gg5TY2QaU&feature=user)!:clap:Probabil cel mai bun "football freestyler".
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hi2KMhlWT7o&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hi2KMhlWT7o&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Aici aproape plange (http://youtube.com/watch?v=f_ai9sHrI-0) 3:45

AC MILAN si-a prezentat tricourile oficiale pt sez 08-09.
http://gazzatown.gazzetta.it/img_2/prodotti/big/M8002.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/7554/kaparomg1.jpg
Wow...dupa ani de zile,MILAN si-a facut niste tricouri extraordinare!!!!:clap::clap:
Tricoul alb si cel cu Pato sunt de-a dreptul extraordinare....:clap::clap:
Ronaldinho va purta nr 80.
Pentru doritori,cumparati de aici (http://store.acmilan.com/default.asp).

bend_it_like_banel
21st July 2008, 19:05
Wow...dupa ani de zile,MILAN si-a facut niste tricouri extraordinare!!!!
Tricoul al si cel cu Pato sunt de-a dreptul extraordinare

ce dreaq e asa "extraordinar" la ele? faptul ca au renuntat la guler le face "extraordinare"??? :doh:

St3phano
21st July 2008, 19:20
neaahhh...is naspa rau...mai mijto sunt ale noastre de o mie de ori...:doh:

bend_it_like_banel
21st July 2008, 19:25
St3phano nu le-am comparat cu ale noastre... si poti sa-mi spui si mie de ce sunt "extraodinare"? sau ce au asa special?

St3phano
21st July 2008, 20:45
pai uita-te si tu la design. mai ales cele in care predominant e rosu sau negru...si in plus dungile pe umeri si brate mi se par foarte tari.:imported_icon_drool
numerele is scrise altfel si marimea dungilor in comparatie cu marimea tricoului is optime.
ca sa nu mai vb de faptul ca adidas in ultima perioada a dat clasa la nike la tricouri de fotbal.:evil:

multumit? :)

daca le comparam cu ale noastre, iese rau.ashea ca ma abtin.:unsure:

Bogdanbibi
21st July 2008, 22:08
nu mi se par deloc deosebite, ba chiar trebuia sa se lipseasca de dungile verticale in jurul numarului de pe spate ..

bend_it_like_banel
22nd July 2008, 00:33
pai uita-te si tu la design. mai ales cele in care predominant e rosu sau negru...si in plus dungile pe umeri si brate mi se par foarte tari.:imported_icon_drool
numerele is scrise altfel si marimea dungilor in comparatie cu marimea tricoului is optime.
ca sa nu mai vb de faptul ca adidas in ultima perioada a dat clasa la nike la tricouri de fotbal.:evil:

multumit? :)

mda de fapt tie iti plac dungile adidas de pe maneci - foarte tare. apoi nu sunt prea diferite fata de alea de anul trecut. a disparut gulerul si au fost adaugate doar elemente subtile. deci nu sunt "extraordinare", doar ca sunt adidas si ai tu o preferinta pt firma in cauza...GTFO. :rolleyes2:

St3phano
22nd July 2008, 12:11
mda de fapt tie iti plac dungile adidas de pe maneci - foarte tare. apoi nu sunt prea diferite fata de alea de anul trecut. a disparut gulerul si au fost adaugate doar elemente subtile. deci nu sunt "extraordinare", doar ca sunt adidas si ai tu o preferinta pt firma in cauza...GTFO. :rolleyes2:

auzi bre, eu inteleg carcoteala, da sa nu cadem in derizoriu.
daca nu poti observa elementele subtile care confera alt aspect tricoului sau nu iti plac, treaba ta.
poate ai treaba si eu te retin...

Nea Popa
22nd July 2008, 12:27
On Topic : Se pare ca Adi Mutu a declarat ,ptr Fanatik ,faptul ca dabea asteapta sa joaca contra Interului deoarece vrea sa il reintalneasca pe....Chivu ,de Mourinho a declarat ca ii place asea cum il place si Domnul Arogant :X Pe el .... :)

bend_it_like_banel
22nd July 2008, 12:29
@st3phano: si eu inteleg preferinta pt o anume firma de echipament sportiv, dar sa nu cadem in penibil. deci de la "extraordinare" ai ajuns la "confera alt aspect"... incearca sa oferi o explicatie logica la ce zici ca link-uri gasesc si eu. :sly:

Nea Popa
22nd July 2008, 12:32
Echipamente extraordinare au fost cele ale echipei nationale a Camerunului ! :clap:

St3phano
22nd July 2008, 12:40
@ bogdan: un alt aspect poate insemna si un aspect extraordinar. mie asa imi par. in fine, daca tie nu iti plac sau nu ti se par extraordinare, treaba ta.

@razvan: tinere, cand o sa intelegi spusele altora, anunta-ma.

Nea Popa
22nd July 2008, 12:43
ai o impresie gresita...:sly:

Nea Popa
22nd July 2008, 15:12
Iata si Noile echipamente de joc al celor de la Inter :clap:

http://www.inter.it/aas/img/107755-480.jpg (http://tzeapa.ro)

http://www.inter.it/aas/img/107764-480.jpg (http://tzeapa.ro)

bend_it_like_banel
22nd July 2008, 15:52
adriano nu prea pare fericit :)

ps: oh, am uitat sa mentionez ca echipamentele sunt extraordinare!!! cele mai cool ever. echipamentele altor echipe arata ca niste carpe de sters pe jos in comparatie cu super-mega-adevaratele echipamente ale celor de la inter. :evil:

St3phano
22nd July 2008, 16:03
"Iata si Noile echipamente de joc al celor de la Inter"
tati, in propozitia asta, nu e ceva ciudat? :wtf: :evil:

ps: :doh:

Nea Popa
23rd July 2008, 03:08
3.5 MILIOANE DE EURO PE SEZON
Quaresma la Inter
de Theodor Jumatate

"Mustangul" Quaresma, aşa cum l-a poreclit Loţi Boloni, cel care l-a promovat la Sporting Lisabona, va juca la Inter Milano şi va fi coleg cu Cristi Chivu. Supertalentul lui FC Porto, în vîrstă de 24 de ani, s-a înţeles cu gruparea nerazzurra: contract pe patru sezoane, salariu anual de 3,5 milioane de euro. De trei ori mai mare decît cel actual.

Impresarul său, Jorge Mendes, care este şi agentul lui Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene, a negociat rapid şi bine cu Inter după ce a primit acceptul lui FC Porto. Suma de transfer? Va fi, se estimează, minimum 20 de milioane de euro, jumătate din clauza de reziliere a angajamentului cu Porto.

gsp`

In sfarsit ne miscam si noi cat de cat ! :)

ketsbaya
23rd July 2008, 18:52
Un transfer super bun, luam campionatul si anul asta!

Nea Popa
24th July 2008, 13:39
nu cred ca putem sa luam campionatul cu un jucator ,dar e clar ca la Inter aveam nevoie de un mijlocas puternic si cu viteza stanga si de un mijlocas central-ofensiv care sa coordoneze atacul(n.r. Lampard) ,dar se pare ca intram in impas cu transferul lui Frank :(

St3phano
24th July 2008, 16:28
nu are fata inter de lampard :evil::evil:

bend_it_like_banel
24th July 2008, 16:35
nu cred ca putem sa luam campionatul cu un jucator ,dar e clar ca la Inter aveam nevoie de un mijlocas puternic si cu viteza stanga si de un mijlocas central-ofensiv care sa coordoneze atacul(n.r. Lampard) ,dar se pare ca intram in impas cu transferul lui Frank :(

lampard coordonator :rofl: hai sa fim seriosi ca adevaratul coordonator la chelsea e ballack si mai nou deco. lampard nu e nici xavi, nici fabregas, nici pirlo. cand o sa dicteze lampard jocul de la mijloc asa cum o fac cei amintiti de mine sa vii sa ma anunti. omul e bun la plasament, la sut si are acea atitudine de luptator, dar e doar un "box-to-box midfielder"....nu "playmaker".

Nea Popa
24th July 2008, 18:24
am zis central sau coordonator `ofensiv ... ;)

MIREL6RADOI
28th July 2008, 16:51
S-a stabilit calendarului Serie A (http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo14004.shtml).Campionatul incepe pe 31 august 2008 si se incheie pe 31 mai 2009.
Prima etapa,31 august 2008.
Atalanta-Siena
Cagliari-Lazio
Catania-Genoa
Chievo-Reggina
Fiorentina-Juventus
Milan-Bologna
Roma-Napoli
Sampdoria-Inter
Torino-Lecce
Udinese-Palermo
Maine va avea loc un turneu amical la care vor participa:Inter,Juventus si Ac Milan.Se va juca fiecare intre ele,pe durata a unei reprize de 45 de minute .
Partita 1: Milan-Juventus; Partita 2: Perdente partita 1-Inter; Partita 3: Vincente partita 1-Inter.
Cred ca turneul va fi transmis de sport.ro .

St3phano
28th July 2008, 16:54
cam tarziu...ii vroiam la pariuri mai devreme :))

Nea Popa
28th July 2008, 17:05
S-a stabilit calendarului Serie A (http://www.sportmediaset.it/calcio/articoli/articolo14004.shtml).Campionatul incepe pe 31 august 2008 si se incheie pe 31 mai 2009.
Prima etapa,31 august 2008.
Atalanta-Siena
Cagliari-Lazio
Catania-Genoa
Chievo-Reggina
Fiorentina-Juventus
Milan-Bologna
Roma-Napoli
Sampdoria-Inter
Torino-Lecce
Udinese-Palermo
Maine va avea loc un turneu amical la care vor participa:Inter,Juventus si Ac Milan.Se va juca fiecare intre ele,pe durata a unei reprize de 45 de minute .
Partita 1: Milan-Juventus; Partita 2: Perdente partita 1-Inter; Partita 3: Vincente partita 1-Inter.

Turneul TIM , am impresia ca este difuzat in direct de sport.ro ,Nu?sau ma insel:rolleyes2:...srry am vazut mai tarziu editarea postului tau Dani ,oricum se pare ca ne inselam - http://port.ro/pls/w/tv.channel?i_ch=32&i_date=2008-07-28&i_where=1

app ,as vrea dupa etapa a 5a ,Inter sa fie pe primul loc :clap:(dupa o victorie pe San Siro cu echipa lui Ronaldinho ) si normal ,sa fie asea pn pe ..31 Mai:rolleyes2:

ww
28th July 2008, 17:13
eu vreau ca Inter sa castige turneul:)))

Nea Popa
29th July 2008, 02:43
Trofeul Tim se pare ca il vom vedea Live ca anul trecut pe sport.ro :) , nu stiu de ce cei de la port.ro au facut confuzia aceasta... :

Ronaldinho, Ibrahimovici si Del Piero joaca in direct pe Sport.ro si www.sport.ro, marti 29 iulie, de la 8 seara, in triunghiularul TIM Trophy.

Primele meciuri al lui Ronaldinho in tricoul lui AC Milan si al lui Mancini in tricoul lui Inter sunt pe Sport.ro si www.sport.ro.

fotbal de clasa mondiala ! :yes:

St3phano
29th July 2008, 11:18
nu tre sa zici de o mie de ori acelasi lucru...unii dintre noi ne prindem din prima :751::coffee:

MIREL6RADOI
29th July 2008, 12:23
Ronaldinho e cu nationala olimpica la Beijing.Insa va juca Kaka.

Nea Popa
29th July 2008, 14:10
A da mi-a scapat acest lucru ,dar in prima faza cei de la sport.ro au gresit ptr ca s-au folosit intr-un fel de Ronaldinho sa faca reclama la Turneul TIM ,eu doar am uitat sa zic si sursa...si sa o verific :)

MIREL6RADOI
30th July 2008, 11:58
Rezumatul (http://youtube.com/watch?v=rnGSODb-gIU) trofeului TIM,acesta fiind castigat de AC Milan.

St3phano
30th July 2008, 13:08
asa rau imi pare ca nu l-a castigat interul... :ntz: :lame:

ww
30th July 2008, 13:39
sper ca o ia TIM Trophy pe cealalta panta... anul trecut a mers... sper si anul asta:d

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 14:05
Ce goluri a dat Seedord cu Juve:))Marca Inregistrata

Nea Popa
30th July 2008, 14:54
Rezumatul (http://youtube.com/watch?v=rnGSODb-gIU) trofeului TIM,acesta fiind castigat de AC Milan.

Dupa regulamentul de anul`trecut ,turneul trebuia castigat de Juve ,dar s-a enervat Berlusconi si a modificat regulamentul in ultima instanta:))glumesc cred

Raul_07
30th July 2008, 16:17
UN trofeu de asta TIM ar merge si la noi intre Steaua Crapid si dinamu si sa fie organizat de Orange de exemplu inaintea fiecarui inceput de campionat zic eu ca ar tine si ar iesi meciuri frumoase.

bend_it_like_banel
30th July 2008, 16:52
la asta ma gandeam si eu aseara, dar nu cred ca merge la noi. e tigania prea mare si ar iesi circ. pai aseara ati vazut ce atmosfera era intre jucatorii acelor echipe? credeti voi ca la romani nu s-ar specula momentul si n-ar aparea tot felul de discutii si balacareli in presa?

ps: pai daca s-ar gresi la noi cum au gresit tusierii aseara, imediat ar urla unii ca arbitrajul a fost partinitor si mai stiu eu ce

Nea Popa
30th July 2008, 19:28
UN trofeu de asta TIM ar merge si la noi intre Steaua Crapid si dinamu si sa fie organizat de Orange de exemplu inaintea fiecarui inceput de campionat zic eu ca ar tine si ar iesi meciuri frumoase.

Excelenta idee ,inafara de faptul ca orange este sponsorul secundar al celor 3 echipe ,am mai castiga si imagine + si bani ...dar zic eu ca suntem foarte departe de acest lucru ,deoarece se stie ura dintre conducatorii din Liga 1:nono::coffee:

bubutza
31st July 2008, 11:32
Ce facu Fiorentina ieri? era 1-0 pt Barca la un moment dat...

Am vazut cateva faze cu Messi in prim plan... f bun jucatorul.
L-am vazut si pe Mutu in teren gresind o pasa..

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 12:14
3-1 Pentru Barcelona la final.Veteranul Puyol si pustii Jeffren si Bojan au punctat pentru Barcelona.
LE:Pentru Fiorentina a marcat Pazzini.

bubutza
31st July 2008, 12:48
A marcat si mutu? sau gilardino ? altu nu cred

Marius_Black
31st July 2008, 21:39
A marcat si mutu? sau gilardino ? altu nu cred

Pazzini a marcat nene...Mutu merita titlul de petarda meciului..nu i-am auzit numele de 3 ori tot meciul cred :soccer_h4h:

bubutza
1st August 2008, 10:48
Am citit ulterior ca mutu a fost schimbat in min 55 si ca nu s-a vazut pe teren... oricum nu ma asteptam sa faca mare branza...

Nea Popa
1st August 2008, 14:11
si Mutu si Gilardino au fost schimbati foarte devreme ,Adi a jucat bine ,a incercat cateva pase reusite ,a coborat sa isi ia mingii ,ba chiar a fost laudat dupa meci de Messi ...si sa nu uitam ca adversarul lui era Puyol ,dupa mine cel mai bun fundas din lume..

Nea Popa
3rd August 2008, 15:15
acum pe sport.ro , Milan - Chelsea =0-4 ,min 54, Turneu de la Moscova.Milan are gauri serioase in centrul defensivei precum si in poarta ,unde portarul a iesit o singura data din careul mic ,cand a dat pe langa minge :)) si a marcat Anelka

ps.Francezul chiar este in forma a marcat un hattrick .

St3phano
4th August 2008, 13:36
s-a terminat 5 parca.
milanu nici daca juca 3 zile nu batea chelsea cu formula de jucatori expirati ce o avea: ce cautau simic, bonera, kalac...un 11 fara atacant.

Nea Popa
4th August 2008, 20:56
Da ,s-a terminat 5-0 ,Anelka (nu stiu ce sa intamplat cu el) dar a marcat 4 goluri (sper ca sezonul viitor in CLS sa nu miste :D),nu m-a incantat jocul lui Chelsea atat cat m-a dezamagit Milan ,se vede ca lipsesc atacanti si jucatori de creatie gen:Filippo Inzaghi ,Ronaldinho ,Pato etc ,dar pur si simplu defensiva a fost etrem de slaba. Se pare ca Milan ,dar si Inter spera in achizitionara fundasului central brazilian Thiago Silva. Sper sa il ia Milan pe Silva si Inter pe Radoi

r0bb3n
5th August 2008, 15:35
rezultatele in amicale nu sunt concludente.. Milan poate bate pe Chelsea la orice ora.. intr-un meci oficial..si cu jucatori expirati , fie proaspeti..
exact asa s-a intamplat si cu Juve.. a batut pe Arsenal.. si pe urma a luat-o de la Hamburg.. cu 3-0..parca... si in mod normal Juve i-ar fi distrus pe HSV

Raul_07
5th August 2008, 23:11
Daca ajunge Mirel la Inter crek ma fac macar cat e mirel la Inter din suporter al lui Ac Milan suporter al lui Inter.Plus ca mai e si Mourinho acolo care mie imi place foarte mult ca antrenor .

MIREL6RADOI
6th August 2008, 00:28
Daca ajunge Mirel la Inter crek ma fac macar cat e mirel la Inter din suporter al lui Ac Milan suporter al lui Inter.Plus ca mai e si Mourinho acolo care mie imi place foarte mult ca antrenor .

:red: Esti simpatizant...suporterul nu-si schimba echipa de la o zi la alta.:coffee:

Wholigan
6th August 2008, 12:48
Pana una alta suporterul merge la meciuri si sustine echipa. Toti ceilalti sunt simpatizanti. Si fiind din alta tzara echipa...

MIREL6RADOI
8th August 2008, 15:07
www.sport.ro va transmite 5 meciuri Live/etapa din Serie A.

Nea Popa
9th August 2008, 00:57
As vrea sa apuc si eu ziua cand un post de televiziune romanesc de sport o sa transminta 2 -3 campionate straine (puternice gen :Spania ,Italia ,Anglia,Franta chiar si ..Olanda) Live (a fost o tentativa a televiziuni sport.ro ,dar a tinut putin deoarece Sarbu nu a fost de acord cu principiu :Fotbalul din Vest e mai valoros si mai frumos :D.)

Dumitrescu.Daniel
9th August 2008, 01:13
As vrea sa apuc si eu ziua cand un post de televiziune romanesc de sport o sa transminta 2 -3 campionate straine (puternice gen :Spania ,Italia ,Anglia,Franta chiar si ..Olanda) Live (a fost o tentativa a televiziuni sport.ro ,dar a tinut putin deoarece Sarbu nu a fost de acord cu principiu :Fotbalul din Vest e mai valoros si mai frumos :D.)

Boom Sport One difuzeaza Primera si Seria A;)

Nea Popa
9th August 2008, 01:18
asta ptr cei care sunt abonati la Boom ,eu ma refeream la televiziuni gen Sport.ro /Telesport/ Sport 1 /Eurosport care le prind cam toti....

valy
9th August 2008, 01:27
asta ptr cei care sunt abonati la Boom ,eu ma refeream la televiziuni gen Sport.ro /Telesport/ Sport 1 /Eurosport care le prind cam toti....

noi deabia ne batem sa cumparam LIGA 1 Frutti.....si vrei SERIE A si Primera?

Nea Popa
9th August 2008, 01:31
as prefera sa vad la tv Seria A si Primera ,decat sa vad un blat gen Iasi -Dinamo (pe Steaua o sa o vedem sigur pe Antena 1 ,daca nu pe Felix post ,atunci pe gsp tv 1 -cool-tv ;) )

MIREL6RADOI
9th August 2008, 22:32
Azi,intr-un amical:Man City 1-0 AC MILAN.
De la ora 22:15,Ajax - Inter live @ sport.ro
Un suporter milanist,care stresat fiind n m de telenovela "ronaldinho la Milan?!" a gasit o metoda aparte de relaxare http://img413.imageshack.us/img413/6936/facasns2xt0.jpg (http://imageshack.us)
;))

Rica25
12th August 2008, 17:21
Sper sa castige Milan, iar pe 2 sa fie Juventus.

Nea Popa
12th August 2008, 17:24
parerea mea este ca Milan va porni ca favorita deoarece se va concentra doar pe Campionat ...Cupa Uefa e un premiu de consolare ptr ei si probabil ca acolo vor juca cu rezervele si pusti

Rica25
12th August 2008, 17:30
pusti
au asa ceva ?:lolabove:

Nea Popa
12th August 2008, 17:33
orice echipa de valoare are si o scoala foarte puternica ...Milan B sau ceva de genu :sly: (Pana si Parma acum 2/3 ani parca jucau cu rezervele prin SdeF Uefa ptr ca peste 3 zile aveau meci important ptr locul 4 si nu joaca Ac Milan care spera la titlu ?..)

Rica25
12th August 2008, 17:36
Din cate stiu, una din marile probleme ale Milanului e varsta jucatorilor, iar in aparare se observa cel mai bine. Totusi, cred ca ai dreptate, e posibil sa se incerce o intinerire a lotului in acest sezon.

Nea Popa
12th August 2008, 17:45
poate anul acesta ,in sfarsit ,Ancelotti va avea curaj sa promoveze la echipa tineri in defensiv (acolo e marea lor problema ,in rest un lot destul de echilibrat si valoros)

Rica25
12th August 2008, 17:51
Batrani batrani dar....sunt buni. Nu strica sa ai in primul 11 un Maldini(parca nu s-a retras inca:unsure:), un Nesta, un Zambrotta sau un Jankulovski. Bine ar fi sa ai si rezerve pt ei.

Nea Popa
12th August 2008, 17:55
Din cate stiu, una din marile probleme ale Milanului e varsta jucatorilor, iar in aparare se observa cel mai bine.

Batrani batrani dar....sunt buni. Nu strica sa ai in primul 11 un Maldini(parca nu s-a retras inca:unsure:), un Nesta, un Zambrotta sau un Jankulovski. Bine ar fi sa ai si rezerve pt ei.

Te contrazici singur :sly:

Rica25
12th August 2008, 19:11
Pai il mai au si pe Kaladze, a fost Costacurta, Cafu, Dida, Oddo, chiar si Inzaghi.

Nea Popa
12th August 2008, 20:20
Din cate stiu, una din marile probleme ale Milanului e varsta jucatorilor, iar in aparare se observa cel mai bine. .

Pai il mai au si pe Kaladze, a fost Costacurta, Cafu, Dida, Oddo, chiar si Inzaghi.

Unu la mana inafara ca te-ai contra zis singur ,ai mai lasat de inteles faptul ca Inzaghi este fundas..

Doi la mana Dida este portar si este accidentat

Trei la mana Costacurta este de aproximativ 1 an si ceva antrenorul secund la Ac Milan iar de Cafu naibi mai stie ce face .Noi vorbim despre prezent si viitor sau despre fundasi care "le mancau zilele suporterilor acum 1 an 2 ?"

Patru la mana haide sa incheiam aici .. :sly::steag_steaua_ro:

Rica25
12th August 2008, 20:57
Sa-ti raspund si dupa aia inchidem.

1.Nu m-am contrazis singur, zicand ,,chiar si", m-am referit ca si in atac au jucatori mai ,,batrani"
2.O fi Dida portar, insa portarii tot in aparare sunt. Faptul ca e accidentat n-are legatura cu ce discutam noi.
3.Cu Costacurta si Cafu am vrut sa evidentiez faptul ca Milan are problema cu ,,varsta" jucatorilor de mai mult timp.
4.Sunt de acord.

valy
12th August 2008, 22:29
CUPA UEFA nu cred k poate s fie un premiu de consolare ptr ei, si probabil ca acolo vor juca cu rezervele si pusti...s ne uitam anul trecut...BAYERN Munchen...a fost data k favorita, si a sfarsit in semi-finale

MIREL6RADOI
13th August 2008, 01:28
Cei de la sport.ro au facut publcitate la greu cu privire la meciul Fiorentina 2-0 Slavia Praga, pe care urmau sa-l transmita pe site.Surprise!!!O prietena de-a mea,se plangea ca nu merge site-ul si nu poate vedea meciul.Daca la fel vor face si cu Seria A, e clara treaba...:coffee:

Nea Popa
13th August 2008, 15:39
Meciul a fost in direct pe gsp tv ...ptr cine are :soccer_h4h:

Rica25
13th August 2008, 17:05
pt cine are....internet, nuh ?;))

St3phano
13th August 2008, 21:02
Rica si Popa, pacat ca ati incheiat acea discutie...deveneati amuzanti :)) :rofl: :))

bubutza
14th August 2008, 23:24
Seria A de cine este transmisa sezonul asta?

Imi plac de cei de la Sport Klub care dau meciurile nemtilor si ale austriecilor, mai dau si din Olanda si Franta, cel putin asa au dat anul trecut.
Sport 1 parca da din Portugalia.

care stie cum stau transmisiile?

Rica25
14th August 2008, 23:26
sport.ro (site-ul), va transmite 5 meciuri din Serie A.

bubutza
14th August 2008, 23:37
dar televiziunea nu poate..?

Rica25
14th August 2008, 23:48
dar televiziunea nu poate..?

nu, ca nu-i duce mintea

Nea Popa
15th August 2008, 00:12
Sau mai bine zis nu ,ptr ca n-au bani de transmis in`direct la tv... :sly: (au ramas faliti de cand au transmis un Sezon de Primera ..oare cum au reusit :O )

Rica25
16th August 2008, 04:15
Duminica, parca, joaca Milan cu Juve, pe sport.ro...
Sper sa fie un meci frumos, 3-3, goluri Ronnie si Del Piero:wub:...

Nea Popa
16th August 2008, 13:50
Ronaldinho si Pato sunt la olimpiada .. :sly:deci Ronnie nu are cum sa marcheze..

Rica25
16th August 2008, 17:11
a da, am uitat:doh:

MIREL6RADOI
19th August 2008, 00:31
Franco Sensi fostul presedinte al AS Roma, a murit..era grav bolnav. Pagina oficiala e in "doliu".http://www.asroma.it/ O.I.P :popa:

Nea Popa
20th August 2008, 00:27
Ronaldinho si Pato se vor alatura colegilor de la Milan in aceasta saptamana ,dar vor rata Trophy Birra Moretti

Wholigan
20th August 2008, 01:12
Franco Sensi fostul presedinte al AS Roma, a murit..era grav bolnav. Pagina oficiala e in "doliu".http://www.asroma.it/ O.I.P :popa:
WTF unde e restul site-ului?!

MIREL6RADOI
20th August 2008, 10:52
Of,Doamne,ce mi-a fost dat sa vad azi pe un forum al fanilor lui MILAN...SHEVA SE INTOARCE LA AC MILAN! Of,nici nu imi fac iluzii, altfel,in cazul in care nu s-ar intoarce,as fi ff dezamagit.:sad::sad:
http://img84.imageshack.us/img84/3517/primaep5.jpg
Sursa 1 (http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/Primo_Piano/2008/08/20/sheva.shtml)
Sursa 2 (http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/14860/milan+ritorno+shevchenko)
DACA DEVINE REALITATE...Cred ca ma imbat,ADICA SIGUR MA IMBAT...moni,join me?!;))

St3phano
20th August 2008, 16:07
WTF unde e restul site-ului?!

mmm..in doliu? :yes:

sheva daca ar mai avea o sansa sa demonstreze ca nu e terminat ar fi doar al milan sau in ucraina. sper sa isi revina ca e un adevarat varf. :yes:

Rica25
22nd August 2008, 01:33
Ar fi bine sa se intoarca Sheva la Milan. Dupa plecarea lui Gilardino, Milan nu sta foarte bine la atacanti. Repet atacanti, nu jucatori de atac, fiindca Ronaldinho si Kaka nu pot fi atacanti, cel mult varf retras, Pato e prea tanar iar Inzaghi ar cam ramane fara concurenta pe postul lui. Ar fi binevenita o revenire a lui Sheva:yes:, cred ca in acel moment Milan ar avea cel mai bun lot din Europa.

Wholigan
22nd August 2008, 11:07
Cica nu se mai face tranzactia, Milan cica n-ar avea bani cash dupa ce l-au luat pe Ronaldinho si Chelsea nu vor sa-l dea pe Shevchenko imprumut. Asa ca o sa stea cu el in tribuna si o sa ii dea salarii. Bine baieti!

bubutza
22nd August 2008, 14:20
niste idioti... nush de ce l-au mai cumparat si nu inteleg de ce sheva a plecat la chelsea.

Rica25
22nd August 2008, 18:03
si nu inteleg de ce sheva a plecat la chelsea.
pentru bani:soccer_h4h:...Pacat

bubutza
22nd August 2008, 20:10
Cred ca si Mutu a jucat la Chelsea mai mult decat Sheva ... iar cei 2 nu se compara ...

St3phano
22nd August 2008, 23:08
nu chiar...adrian a lu porcea nu a prea prins echipa in cl.
si de ce nu se compara?? ambii starneau strigatele publicului: unu ca facea curat pe gazon de acele linii inutile, altul ca ii se cerea antrenorului sa il bage in teren si fetele autografe ;))

anyway: ar fi frumos sa se refaca cuplul sheva-superpippo. :yes::hubba:soccer_h4h:

MIREL6RADOI
23rd August 2008, 12:50
pentru bani:soccer_h4h:...Pacat
Zici?Scrii ca sa te aflii in treaba....:coffee:
Momentan nu zic nimic de SHEVA,astept pana la sfr lunii august.

steauaclub.tk
23rd August 2008, 21:37
AC Milan: L'A.C.Milan comunica di aver raggiunto un accordo con l'FC Chelsea per il passaggio di Andriy Shevchenko in maglia rossonera. Il calciatore sarŕ domani a Milano per sottoporsi lunedě alle visite mediche.
I termini dell'accordo economico con l'FC Chelsea sono confidenziali.

Chelsea: SHEVCHENKO RETURNS TO MILAN
Posted on: Sat 23 Aug 2008

Chelsea FC have agreed terms for Andriy Shevchenko to return to AC Milan. Details of the agreement will remain confidential.

The move is subject to a successful medical.

MIREL6RADOI
23rd August 2008, 21:40
AC Milan: L'A.C.Milan comunica di aver raggiunto un accordo con l'FC Chelsea per il passaggio di Andriy Shevchenko in maglia rossonera. Il calciatore sarŕ domani a Milano per sottoporsi lunedě alle visite mediche.
I termini dell'accordo economico con l'FC Chelsea sono confidenziali.

Chelsea: SHEVCHENKO RETURNS TO MILAN
Posted on: Sat 23 Aug 2008

Chelsea FC have agreed terms for Andriy Shevchenko to return to AC Milan. Details of the agreement will remain confidential.

The move is subject to a successful medical.
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAA!ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!NU-MI VINE SA CREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED!
Eu beau......

Nea Popa
23rd August 2008, 23:23
Inca unul transferat doar dupa trecut ,o sa sfarseasca ca Ronaldo avand in vedere ca de 1 an 2 nu joaca nimic !:yes:

Numarul 7 e a lui Pato sunt curios sa-l vad cu ce nr joaca....

LE.Are numarul 76 ,data sa de nastere...era mai frumos un 77 (de 2 ori fostul nr)

PSS.La Milan e la moda sa ai pile ,dupa fratele lui Kaka` a venit si fratele luI Clarence Seedorf ,Chedric Seedorf de la vestitul club din liga a 3a A.S. Pizzighettone

Rica25
24th August 2008, 03:38
Zici?Scrii ca sa te aflii in treaba....:coffee:
Momentan nu zic nimic de SHEVA,astept pana la sfr lunii august.

Pai zi tu atunci de ce a plecat...Pt bani ! Si pt nevasta sa:))
Oricum, cred ca e bine ca s-a intors...Si pt el si pt Milan...

MIREL6RADOI
24th August 2008, 14:03
In momentul de fata,AC MILAN are cel mai bun atac din campionatul italian si din Europa.Problemele apar in aparare:wallbash: Nesta e accidentat,Maldini are o varsta,Kaladze inconstant,Bonera nu e de MILAN.
Abia astept primul meci din campionat(saptamana viit:AC MILAN -bologna).Kaka si Borriello sunt out..in atac s-ar putea juca ceva de genu:Ronaldinho-SHEVA-Pato.:afro:
Diseara,incepand cu 21:45, are loc Supercupa Italiei:Inter-AS Roma.:soccer_h4h:

roby_stelist4ever
24th August 2008, 17:32
Sper sa ia Roma Supercupa Italiei.Inter Milano -Roma 1-2 :soccer_h4h:

bubutza
24th August 2008, 18:43
cred ca inter ca va castiga in stil italian. 1-0 sec.

Rica25
24th August 2008, 21:06
In momentul de fata,AC MILAN are cel mai bun atac din campionatul italian si din Europa

Nici cu mijlocasii nu imi e rusine:yes:...Poate ca sunt cam entuziasmat, dar cred ca vor defila in campionat:clap:

ULTRAS STEAUA
24th August 2008, 21:26
au atac dar apararea e pardaf

MIREL6RADOI
24th August 2008, 21:35
Milan are un potential in atac de peste 100 de goluri in sez care va incepe.Din pacate are si un potential de vreo 50 de goluri incasate...:wallbash:

valy
24th August 2008, 23:02
Nici cu mijlocasii nu imi e rusine:yes:...Poate ca sunt cam entuziasmat, dar cred ca vor defila in campionat:clap:

ACM a facut kteva transferuri importante.....dar nu cred k vor defila in campionat....si nici in UEFA

Rica25
24th August 2008, 23:59
stiu ca nu vor chiar defila in campionat, am zis ca sunt doar entuziasmat, dar in Cupa Uefa...Sincer cred ca finala, cel putin, o prind...Stiu, veti zice ca la fel si anul trecut Bayern era mare favorita, dar parerea mea e ca Milan este peste germani, mai ales la ce echipa si-au facut acum:hubba...
Revenind la campionat...Inafara de Inter, Juve, Roma si Fiorentina nu cred ca vor avea mari probleme...
Cat desprea aparare, Maldini joaca bine...daca din cand in cand mai este odihnit de catre antrenor...

MIREL6RADOI
25th August 2008, 11:06
Inter a castigat Supercupa,in urma victoriei la 11m(2-2 dupa 90 min si prel).Totti a "facut-o lata"...a executat ultimul 11m,daca marca erau castigatorii!!!Ce n-a reusit capitanul Romei, a reusit capitanul lui Inter, Javier Zanetti.Rez aici (http://www.youtube.com/watch?v=F-w_iZpSVGI).
Ieri seara, la Milano si-au facut aparitia Pato,Ronaldinho(intorcandu-se de la Olimpiada) SI SHEVA!:wub: Imagini de la sosirea jucatorilor.Aici (http://www.sportmediaset.it/calcio/video/video1890.shtml).

valy
25th August 2008, 11:08
mai bine lua ASR supercupa

Nea Popa
26th August 2008, 00:26
mai bine postai si tu ceva inteligent , parerea mea este ca Inter a dominat SuperCupa Italiei prin privinta jocului dar si a faptului ca Romani au inscris in minutul 90 ,oricum eu ma bucur ptr ca a marcat pustiul Balotelli si Muntari care se pare ca s-a adaptat perfect.

valy
26th August 2008, 01:14
si uite k nu vreau s postez cva mai inteligent.....dak yo asa cred, asta e parerea mea, asa scriu...nu am tinut si nu voi tine vreodata cu inter...si ACM imi este mai draga

s vedem campionatul....FORZZA JUVE!!!

Rica25
26th August 2008, 03:02
Si eu as fi vrut sa Roma sa castige, pt simplu fapt ca nu-mi place Inter-ul...Nici macar jucatorii nu-mi plac, cu exceptia lui Figo, pe cand la As Roma este unul dintre preferatii mei din Italia...Totti:yes:
Cam aceeasi poveste merge si la faptul ca simpatizez Juventus-ul (Del Piero)...:laugh:, dar povestea cu meciurile aranjate m-a dezamagit enorm:nono:
Oricum, im mod normal in Italia tin cu Milan !

MIREL6RADOI
26th August 2008, 22:38
Imagini de la primul antrenament al lui SHEVA la AC MILAN!:wub::wub:
http://img246.imageshack.us/img246/4848/19321064ow2.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/7076/83831550ey0.jpg
http://img384.imageshack.us/img384/4947/96227256da1.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/901/40609773xh1.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/4453/98402410hd5.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/4787/37270799gb7.jpg
:afro:
Gata!Ancelotti vrea spectacol...conform unui site important din Italia,echipa va arata ceva de genul.Abbiati-Zambrotta, Senderos, Kaladze Jankulovski-Pirlo Ambrosini/Flamini/Gattuso- Ronaldinho, KAKA, SHEVA -Pato/Borriello/Inzaghi. :hubba
ps ciudat ca in echipa nu apare MALDINI si Seedorf...

eli.
27th August 2008, 00:07
nu sunt fan infocat Ac Milan dar spun cu mana pe inima , daca Ronaldinho , Kaka si Sheva vor juca asa cum stiu ei mai bine si cum ne-au incantat atunci au o SUPER ECHIPA si putini ii pot opri!

rayden
27th August 2008, 00:59
apararea Milanului e varza, insa mijlocul si atacul sunt extraordinare

#EffecT
27th August 2008, 01:03
I-au transferat pe Zambrotta si Senderos , nu cred ca mai au chiar atat de multe probleme in aparare . Oricat si eu o sa-i urmaresc anul asta , chiar sunt curios sa vad tripleta magica Ronaldinho-Kaka-Sheva :)

valy
27th August 2008, 01:05
stati mai intai s vedem ce va face SHEVA la ACM......poate va fi k la Chelsea

Rica25
27th August 2008, 02:54
http://img167.imageshack.us/img167/4453/98402410hd5.jpg

Ce echipa !!! Ce atac !!!!!:clap:
Daca joaca Ronaldinho:wub: si Shevchenko la forma prin care s-au consacrat chiar va fi o super echipa...
Totusi, n-ar strica sa se mai aduca un fundas central:yes:...

MIREL6RADOI
27th August 2008, 10:00
L-au adus pe Senderos de la Arsenal.Alex,nu uita de Pato!:yes: MILAN ar putea avea in atac 3 castigatori Balonului de Aur:SHEVA,KAKA,Ronaldinho...unic in fotbalul mondial!:glasses3:

Wholigan
27th August 2008, 12:33
La Barcelona nu a mers deloc ceea ce se preconiza a fi o incredibila tripleta ofensiva Ronaldinho - Eto'o - Henry. Ideile astea suna bine pe hartie dar sunt greu de aplicat in pratica. Sper doar sa termine peste juve in campionat.

bend_it_like_banel
27th August 2008, 13:53
senderos :rofl:

ketsbaya
27th August 2008, 18:10
shevcenko e terminat, nu a mai jucat de un an si deja are o varsta (defapt pentru milan e inca tanar, ei au numa pusti de peste 30 de ani), iar ronaldinho nu cred sa mai joace vreodata ce a jucat la barca ! Asadar forta Inter, luam si anu asta campionatu fara probleme !

Rica25
27th August 2008, 19:50
La Barcelona nu a mers deloc ceea ce se preconiza a fi o incredibila tripleta ofensiva Ronaldinho - Eto'o - Henry.
defapt era un cvartet, mai era si Messi pe acolo undeva:yes:
La Barca nu a mers pt ca anafara de ei nu ma era concurenta, pe cand acum la Milan mai sunt Seedorf, Kaka, Inzaghi, Pato...Plus, la Barca nu era cine sa dea ultima pasa, pe cand la Milan mai este si Pirlo...
Anu' asta, trofeul va fi castigat de Milan !:yes:
PS: Scuzati la faza cu fundasu central, am uitat de Senderos...

MIREL6RADOI
28th August 2008, 12:43
shevcenko e terminat, nu a mai jucat de un an si deja are o varsta (defapt pentru milan e inca tanar, ei au numa pusti de peste 30 de ani), iar ronaldinho nu cred sa mai joace vreodata ce a jucat la barca ! Asadar forta Inter, luam si anu asta campionatu fara probleme !
Asa e.Milan se va bate pt evitarea retrogradarii.:soccer_h4h: Va lasam pe voi,astia de la inter sa va bateti pt campionat.:coffee:
Am gresit cand am afirmat ca MILAN e unicat cu cei 3 castigatori de Balon de Aur(SHEVA,KAKA,Ronaldinho).Alta echipa ar fi real madrid:zidane,figo si ronaldo.:yes:

ketsbaya
28th August 2008, 17:55
n-am zis ca va bateti pentru evitarea retrogradarii, sa nu exageram totusi, dar locul 1 e acontat.

bend_it_like_banel
28th August 2008, 18:43
"I think Sheva will feel good at Milan,” Boban is quoted as saying by SKY.

“He has always done well at San Siro.

“However, I do not agree with Milan’s purchase. I don’t like soups re-heated." :imported_icon_rolle

..and in other news: oddo imprumutat la bayern 1 an cu optiune de cumparare.

MIREL6RADOI
28th August 2008, 22:35
Trebuie sa recunosc ca nu inteleg decizia de-al lasa pe Oddo...Nu prea mai sunt fundasi dreapta la Milan.Abia astept sa inceapa campionatul(sambata aceasta)

Nea Popa
30th August 2008, 15:03
Azi se da startul Seriei A :

Saturday Aug 30, 2008 Udinese Calcio 18 : 00 US Città di Palermo
Saturday Aug 30, 2008 UC Sampdoria 20 : 30 FC Internazionale Milano
Sunday Aug 31, 2008 Torino FC 15 : 00 US Lecce
Sunday Aug 31, 2008 AC Milan 15 : 00 Bologna FC 1909
Sunday Aug 31, 2008 Calcio Catania 15 : 00 Genoa CFC
Sunday Aug 31, 2008 Cagliari Calcio 15 : 00 SS Lazio Roma
Sunday Aug 31, 2008 AS Roma 15 : 00 SSC Napoli
Sunday Aug 31, 2008 AC Chievo 15 : 00 Reggina Calcio
Sunday Aug 31, 2008 Atalanta 15 : 00 AC Siena
Sunday Aug 31, 2008 ACF Fiorentina 20 : 30 Juventus FC

Derbiul etapei ar fi confruntarea de pe Stadio Artemio Franchi dintre Fiorentina si Juve. Se pare ca Adi Mutu nu este 100% refecaut si Cesare Prandelli nu vrea sa riste o eventuala accidentare.
Cristi Chivu va fi si el absent ptr Nerazzurri ,in timp ce Stefan Radu (SS Lazio) si Paul Codrea(Siena)sunt anuntati titulari .

PS.Sper ca n-am uitat pe nimeni:)) Forza Inter !!!

Dumitrescu.Daniel
30th August 2008, 15:25
Hai Sampdoria!!!

Nea Popa
30th August 2008, 15:35
http://inter.it/aas/img/108823.jpg

Lasa ca vedem noi dupa meci , oricum chiar daca absenteaza Adriano, Chivu, Samuel, Burdisso, Rivas, Dacourt, Vieira pariez pe un 2-0 scurt ,marcatori Zlatan si Muntari

Iata Echipa probabilă Sampdoria (3-5-2): Mirante, Campagnaro, Lucchini, Accardi - Stankevicius, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri - Cassano, Bonazzoli

Echipa probabilă Inter(4-3-3): Julio Cesar - Maicon, Cambiasso, Materazzi, Maxwell - Zanetti, Stankovic, Muntari - Balotelli, Ibrahimovic, Mancini
http://www.tlntv.com/images/cms/ICS.jpg

valy
30th August 2008, 15:52
HAI JUVENTUS!!! si sampdoria!!!

roby_stelist4ever
30th August 2008, 16:03
Juventus-Fiorentina X
Sampdoria-Inter 2

PS:Unde pot vedea meciul Cataniei?:coffee:

Nea Popa
30th August 2008, 17:39
Cotidianul Gazzetta dello Sport a scris, sâmbătă, că tehnicianul echipei AC Milan, Carlo Ancelotti, l-ar putea înlocui pe Mircea Lucescu în funcţia de antrenor principal al formaţiei Şahtior Doneţk.

Sursa citată notează că Ancelotti ar fi primit o ofertă cu un contract pe trei sezoane şi un salariu anual de zece milioane de euro. Deşi Gazzetta dello Sport scrie că Ancelotti ar fi refuzat oferta, clubul ucrainean speră să-l convingă pe antrenorul italian să preia gruparea din Doneţk la începutul anului viitor.

Daca ramane si fara antrenor ,dupa ce a plecat Oddo, cu defensiva actuala Milan se lupta ptr locul 4 in Seria A.

Dumitrescu.Daniel
31st August 2008, 00:15
Ma da` ce echipa are Interu` ala=))

Rica25
31st August 2008, 01:37
Din nefericire, n-am putut vedea meciurile din Seria A...Imi poate spune cineva daca sport.ro a transmis pana la urma meciurile ?

MIREL6RADOI
31st August 2008, 14:27
Ieri a inceput Serie A: Sampdoria 1-1 Inter
Udinese 3-1 Palermo
Fac urmatoarele pronosticuri:
Clasamentul final va arata in felul urmator.
1.AC MILAN 2.As Roma 3.Inter 4.Juventus.
Uefa:Fiorentina,Udinese si Lazio.
Golgheter:Trezeguet peste 22 de goluri.
AC Milan va marca peste 80 de goluri in campionat.
Retrogradeaza:Reggina,Lecce si Cagliari.

Dumitrescu.Daniel
31st August 2008, 17:21
AC Milan 0 - 1 Bologna

Inscrie Marco Di Vaio,asta e echipa sa marce 80 goluri;))