PDA

View Full Version : Bundesliga 2008-09

MIREL6RADOI
23rd June 2008, 19:52
Topic dedicat primii ligi germane:Bundesliga http://img145.imageshack.us/img145/2619/gralogoxt4.gif (http://imageshack.us)

In mai putin de 10 zile,principalele echipe din Bundesliga isi vor incepe pregatirile pt noul sezon.
Dupa parerea mea,va fi o lupta Fc Bayern vs restul...

bubutza
23rd June 2008, 21:33
cred ca Hamburg va reusi un nou sezon de exceptie ... si Schalke are sanse mari. Pe werder nu o vad acolo sus... bayernul ... sa speram ca nu.

mazilinho2008
23rd June 2008, 22:40
bayern munchen este o echipa puternica cu multi jucatori talentati cred ca va putea sa castige campionatul

jointu_ucigash
23rd June 2008, 22:42
Bayer Munchen? N'am auzit de echipa asta. Poate te referi la Bayer Leverkusen.

valy
23rd June 2008, 22:57
Bayern fara rival in Bundesliga....poate vor face o figura frumoasa si in UCL

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 00:42
Hamburger SV sper sa traga mai tare anul asta.

Marius_Black
24th June 2008, 21:54
Si dupa modelul ,,azi Bayern la anul altcineva'' merg pe mana celor de la Hamburg SV :icon_mrgreen:

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 22:52
Daca e sa o iei logic HSV nu e echipa de locul 1 in Germania,dar sa speram ca va face o figura frumoasa.

MickaelC
24th June 2008, 23:04
Greu sa ia titlul o echipa ca HSV, pe care plecarea lui Van der Vaart ar face-o o echipa de pluton. Cred ca Bayern o sa ia titlul si anul asta, chiar daca imi sunt nesuferiti, cu toate mizeriile pe care le fac sa transfere jucatori. Si cred ca merita urmarita anul asta Wolfsburg, s-au intarit cu fundasi italieni, si apararea e mereu o problema in Bundesliga. Asa ca tineti un ochi pe ei sa vedeti ce inseamna sa ai fotbalisti si sa n-ai antrenor. Posibil sa se implice la titlu Schalke daca folosesc cu cap banii de la Gazprom si poate chiar Werder, daca isi gasesc atacantul pe care il cauta (am auzit discutii de Fred).

MIREL6RADOI
24th June 2008, 23:20
Dupa parerea mea,in Bundesliga se joaca cel mai frumos fotbal comparand:Italia,Germania,Spania,Anglia.Ador sa ma uit la fotbalul din Bundesliga!Spre diferenta de Italia(unde tactica ruleaza) si Anglia (unde ruptul picioarelor e o cerinta) Spania (fotbal de fetite:imported_icon_naugh )in Germania se joaca direct pe poarta,se trage mult din afara careului..A joy to watch!

#Caddy
25th June 2008, 11:00
Bayern Munchen wird letzte Saison Leistungen wiederholen.
Bayern
Bayern
Bayern

roby_stelist4ever
25th June 2008, 11:55
Schalke 04 :imported_icon_naugh. Au sanse destul de mari. Nu imi plac Bayern si Werder...

valy
25th June 2008, 11:58
vad k multi(4) ati votat cu HSV....d c?....nu mi se pare k are sanse la campionat, tinand cont k s mai gaseste Werder, Schalke 04, Stuttgard si BAYERN...

BAYERN va castiga si anul acesta

Bogdanbibi
25th June 2008, 12:11
daca se dadeau premii in caz ca ghicesti campioana punea toti pe bayern ... asa votezi cine ti-ar placea sa castige

bubutza
25th June 2008, 13:30
eu as fi votat werder daca ar fi fost cum ai zis tu :imported_icon_ermm:
bayern nu va mai castiga campionatul anul asta.presimt :))

Bogdanbibi
25th June 2008, 13:35
punea toti pe bayern
cand am vazut n-am mai putut edita .. :P

bayern o sa castige la pas, aduna cam tot ce inseamna jucator de mare valoare din germania ... parca si pe gomez il doreau

jointu_ucigash
25th June 2008, 13:44
mare valoare gomez asta!

MIREL6RADOI
26th June 2008, 13:25
Cateva modele de tricouri ale unor echipe din Bundesliga
Werder
http://img159.imageshack.us/img159/641/trikotshv9.png
Schalke
http://www.schalke04.de/fileadmin/user_upload/medialib/Fotos_News_0708/080506_trikot.jpg
Borussia Mönchengladbach
http://www.footballshirtculture.com/images/stories/may0809kits/borussia_m%F6nchengladbach-08-09-home-lotto-shirt.jpg

Stuttgart
http://www.footballshirtculture.com/images/stories/may0809kits/stuttgart-08-09-puma-football-shirts.jpg
Bayern Away

http://img515.imageshack.us/img515/594/blueshirthv0.jpg

Aleks_777
30th June 2008, 12:40
Daca ma intrebi pe mine Schalke ar avea a 3a sansa dupa Bayern si Werder dar cu Schalke04 am votat :)

sergiuku
2nd July 2008, 01:00
Bayern Munchen !!!

St3phano
2nd July 2008, 21:53
Mirele, ai pus tricourile alea si ma enervez cand ma gandesc ce echipament de cacao fara lapte are Steaua....ce plm e cu galbenul ala aiurea??
unde e echipamentul cu argintiu (numerele) pe spate....:uie: pacalicilor de la marketing.

ON: bayern va lua titlul daca antrenorul nou nu va face greseli mari. au cel mai bun lot.

MickaelC
3rd July 2008, 00:34
Cel putin tricourile lui Werder sunt super naspa vazute de aproape, nu fi prea trist.

sergiuku
4th July 2008, 15:14
Vlad Munteanu va părăsi Wolfsburg în aceasta vară. Jucătorul a început pregătirile cu trupa cu trupa antrenată de Felix Magath, însă nu va începe campionatul la Wolfsburg.

Surse din apropierea jucătorului susţin că trei echipe din Bundesliga sunt interesate de achiziţionarea fostului mijlocaş al lui Dinamo. Este vorba de Arminia Bielefeld şi Hertha Berlin, dar şi de o echipă nou promovată în Bundesliga. Hertha l-a vrut pe Vlad Munteanu şi în vară, însă l-au ofertat după ce jucătorul semnase cu Auxerre. Vlad Munteanu va lua o decizie în aceste zile, după revenirea din cantonament.

Cu un salariu de 700.000 de euro anual, clubul care-l va achiziţiona va trebui să-i satisfacă pretenţiile financiare. În caz contrar, Vlad Munteanu va rămîne la Wolsburg unde va încasa aceşti bani chiar dacă nu va juca nici un minut.

gsp.ro

Nea Popa
4th July 2008, 15:26
Vlad Munteanu va părăsi Wolfsburg în aceasta vară. Jucătorul a început pregătirile cu trupa cu trupa antrenată de Felix Magath, însă nu va începe campionatul la Wolfsburg.

Surse din apropierea jucătorului susţin că trei echipe din Bundesliga sunt interesate de achiziţionarea fostului mijlocaş al lui Dinamo. Este vorba de Arminia Bielefeld şi Hertha Berlin, dar şi de o echipă nou promovată în Bundesliga. Hertha l-a vrut pe Vlad Munteanu şi în vară, însă l-au ofertat după ce jucătorul semnase cu Auxerre. Vlad Munteanu va lua o decizie în aceste zile, după revenirea din cantonament.

Cu un salariu de 700.000 de euro anual, clubul care-l va achiziţiona va trebui să-i satisfacă pretenţiile financiare. În caz contrar, Vlad Munteanu va rămîne la Wolsburg unde va încasa aceşti bani chiar dacă nu va juca nici un minut.

gsp.ro

inafara de cele 3 echipe ,un cotidian din Germania , anunta o bomba pe piata transferurilor.Steaua interesata de Vlad Munteanu !

MIREL6RADOI
23rd July 2008, 19:38
http://www.footballshirtculture.com/images/stories/fsc6/bayern_munchen_08_09_away_3rd_adidas_kits.jpg
http://www.footballshirtculture.com/images/stories/fsc6/bayern_munchen_08_09_away_3rd_adidas_football_shir t.jpg

MickaelC
23rd July 2008, 20:48
In seara asta, Borussia - Bayern in supercupa. La Dortmund a venit unul din cei mai simpatici antrenori, Jürgen Klopp, si mi-ar placea sa inceapa cu un succes.

#Alex
23rd July 2008, 23:26
Dortmund 2-0 Bayern la pauza. Meci frumos, Bayern pare mult mai slaba decat anul trecut cel putin pe partea stanga unde ar fi trebuit sa fie Lell a fost bulevard, Rensing destul de nesigur, iar Toni invizibil. (nici Klose nu s-a remarcat decat la sigura si uriasa ocazie ratata de Bayern). De partea cealalta un joc frumos prestat de Borussia, cu un mijloc format din jucatori tehnici si rapizi. Pana la inscrierea celui de-al doilea gol s-a jucat doar la poarta Bayernului (exceptand ocazia ratata de Klose). La 2-0 meciul s-a echilibrat, iar ocaziile au disparut.

PS. Meciul este in direct pe Sportklub

#Alex
24th July 2008, 00:33
http://bilder.sportsandbytes.de/bvb/20072008/PokalT_1208285102.jpg

Borussia Dortmund castiga supercupa. Rezultat final: 2-1.

Dumitrescu.Daniel
24th July 2008, 01:09
In seara asta, Borussia - Bayern in supercupa. La Dortmund a venit unul din cei mai simpatici antrenori, Jürgen Klopp, si mi-ar placea sa inceapa cu un succes.

Si ce succes:clap:

MIREL6RADOI
24th July 2008, 01:37
Ciudat acordarea super-cupei....Pana anul trecut,era Liga Pokal,la care participau mai multe formatii.
xxy,poza ta,nu e cumva DFB Pokal?Nu cred sa exista o copie DFB Pokal....:)

#Alex
24th July 2008, 04:11
Poza de mai sus e de la finala cupei.

DFB Supercup 2008
http://farm4.static.flickr.com/3103/2697379484_89677d8676.jpg?v=0

MIREL6RADOI
25th July 2008, 13:35
S-a stabilit programul de campionat.
Prima etapa.
1. Spieltag
Freitag 15.08.2008 20:30
Bayern München - Hamburg

1. Spieltag
Samstag 16.08.2008 15:30
Schalke - Hannover
Wolfsburg - Köln
Leverkusen - Dortmund
Karlsruhe - Bochum
Cottbus - Hoffenheim
Bielefeld - Bremen
1. Spieltag
Sonntag 17.08.2008 17:00
Frankfurt - Hertha Berlin

M'gladbach - Stuttgart

MickaelC
25th July 2008, 21:25
In Bundesliga meciurile sunt transmise in pay-per-view si la televiziunea publica e doar primul meci al sezonului, cel de vineri seara. E al doilea an la rand cand meciul asta e un derbi, sunt convins ca nu e numai o intamplare si ca se umbla la tragerea la sorti.

Favoritii mei, in afara de echipa locala Werder Bremen, Dortmund pentru Klopp si Cottbus pentru Jula.

MickaelC
26th July 2008, 11:33
Adler, Tim Wiese, mai ales Hildebrand, toti sunt peste Rensing acum. Mi se pare absurd sa vina ca titular la nationala numai pentru ca joaca la Bayern. O sa aiba acum ocazia sa demonstreze ce poate; parerea mea e ca o sa ajunga rezerva lui Butt.

Oricum, incredibil ce scoala de portari au nemtii.

Bogdanbibi
26th July 2008, 13:38
butt a jucat un meci tot sezonul trecut, nici vorba sa fie titular ... pe rensing l-au pregatit atatia ani sa-l inlocuiasca pe kahn ca sa-l puna rezerva?

Nea Popa
26th July 2008, 13:52
Da ,era clar ca Michael a venit l-a echipa ca sa-l inlocuiasca pe Kahn ,nu putea sa-l bage pe Rensing titular ,daca Kahn a spus clar ca este ultimul lui sezon ...l-au lasat pe Kahn sa bata toate recordurile in poarta:)

Cine e Adler ? :)
Tim Wiese este un portar bun ,dar zic eu nu de valoarea lui Resing`
in timp ce Timo Hildebrand ,e clar ca nu este in forma , avand in vedere lotul valoros al Valenciei ,si sezonu execrabil care l-a facut Valencia ..se datoreaza si lui` Timo ,care s-a dovedit a fi un transfer neinspirat ..dar probabil ca inca nu s-a acomodat cu Spanioli

MickaelC
26th July 2008, 15:02
Adler e portarul lui Leverkusen, a avut un sezon extraordinar si a ajuns in lotul pt Euro, cred ca pe el il pregatesc nemtii pentru postul de titular la nationala.

Wiese e un portar de forta, cred ca ii lipseste un pic constanta, dar cred ca o sa vina si asta o data cu jocurile.

Si apropo de Hildebrand, tin minte ca am vazut un rezumat, cu Real sau cu Barcelona daca nu gresesc, si puteau sa fie lejer 10 goluri primite in loc de 5. Sezonul prost al Valenciei se datoreaza in primul rand lipsei de organizare de la club.

Pe Rensing nu l.am vazut in nici un meci la Bayern in care sa ma convinga.

Nea Popa
31st July 2008, 14:58
Adler e portarul lui Leverkusen, a avut un sezon extraordinar si a ajuns in lotul pt Euro, cred ca pe el il pregatesc nemtii pentru postul de titular la nationala.

Wiese e un portar de forta, cred ca ii lipseste un pic constanta, dar cred ca o sa vina si asta o data cu jocurile.

Si apropo de Hildebrand, tin minte ca am vazut un rezumat, cu Real sau cu Barcelona daca nu gresesc, si puteau sa fie lejer 10 goluri primite in loc de 5. Sezonul prost al Valenciei se datoreaza in primul rand lipsei de organizare de la club.

Pe Rensing nu l.am vazut in nici un meci la Bayern in care sa ma convinga.

o sa-l vezi in acest sezon . Se pare ca Bayern nu prea a facut cine stie ce achizitii anul acest si se pare ca se bazeaza pe omogenitatea lotului ,inafara de mijlocasul Tim Borowski de la Werder si de portarul Butt de la Benfica ,care este si accidentat ,nu prea a mai luat nimic`...:soccer_h4h:

PS.Cei drept nimeni din Bundesliga nu a facut achizitii extraordinare in sezonul aceasta

MIREL6RADOI
15th August 2008, 22:31
Peste 1 minut incepe Bundesliga 2008/09.Primul meci:FC BAYERN - Hsv
Cine vrea sa vada meciul o poate face pe sportklub sau aici. (http://www.justin.tv/strecoptetor) daca nu va place comentariul in spaniola, alegeti de aici. http://www.justin.tv/directory?category=sports
Incepe era post-Kahn!:yes: Frumos trofeul acordat castigatoarei campionatului.
Ah, trebuie sa ajung si eu pe Allianz Arena!Senzational stadion..german job!
Geh' BAYERN!!!:steag_steaua_ro:
tooooooooooooooor schweini!;)) 1-0 BAYERN
Doamne, ce frumos fotbal se joaca in Bundesliga.:yes: Nu ma plictisesc niciodata...e ca si cum m-as uita la un meci al lui Sens(alex;)) )

bubutza
15th August 2008, 22:53
In liga a doua:
FSV Mainz 05 3-3 1. FC Kaiserslautern

pt oaspeti a marcat Reghecampf golul 1 pentu Kaiserslautern la 3-0 pt gazde.

Meciul a fost dat tot pe sport klub.

bayern conduce 1-0 HSV. Schweinsteiger a marcat in min 12.

Dumitrescu.Daniel
15th August 2008, 23:59
Meci superb

Bayern 2 - 2 Hamburger SV

MIREL6RADOI
29th August 2008, 18:40
Dupa campionatul italian(Serie A),www.sport.ro va transmite si meciuri din campionatul german(4 meciuri/etapa).Azi, Karlsruhe vs 1FC Koln,de la 21:30.

bubutza
29th August 2008, 19:14
asta e transmisa si de sport klub ... interesant ca nu le baga pe televiziune...

MIREL6RADOI
29th August 2008, 23:01
Nu vreau sa gresesc...insa cred ca un jucator al lui FC Koln a murit pe teren.A cazut jos...a facut infarct,cica...Sa vedem.Doamne ajuta sa fie bine..sa gresesc eu...Mondragon portarul lui FC Koln plangea si Daum la fel.:wallbash:

steauaclub.tk
29th August 2008, 23:13
Am vazut faza. Incredibil, dar am inteles ca nu a murit, dar a fost dus la spital si probabil a avut probleme grave cu inima.

MIREL6RADOI
29th August 2008, 23:16
Mie mi s-a parut ca a fost lovit...gresesc?Ai vazut ca medicii faceau semn ca si-a inghitit limba!!!

steauaclub.tk
29th August 2008, 23:27
A cazut pur si simplu din picioare, fara sa fie cineva langa el, eu asa ceva am vazut pe reluare.
Edit: Noaptea asta ramane in spital, dar ceea ce s-a intamplat nu a fost o intamplare. Cu siguranta stia ca are probleme si ma gandeam ca testele in Germania sunt ceva mai dezvoltate.

http://www.sport1.de/media/_redaktion/sportarten/fussball/bundesliga/_diashows_9/3spieltag/ksc-fck-ozat-trage5x2_AufmacherTeaser.jpg

MickaelC
30th August 2008, 00:30
Din ce scrie pe ziarele online nemtesti, situatia lui e stabila si nu ar fi fost lovit de nimeni.

roby_stelist4ever
30th August 2008, 01:27
Din ce scrie pe ziarele online nemtesti, situatia lui e stabila si nu ar fi fost lovit de nimeni.

care are vreun link sa vad si eu faza.... habar n-am ce s-a intamplat.:coffee:

eli.
30th August 2008, 01:30
care are vreun link sa vad si eu faza.... habar n-am ce s-a intamplat.:coffee:
http://www.youtube.com/results?search_query=FC+Koln&search_sort=video_date_uploaded
primele 3 cred.. este vorba despre Ümit Özat

roby_stelist4ever
30th August 2008, 02:05
http://www.youtube.com/results?search_query=FC+Koln&search_sort=video_date_uploaded
primele 3 cred.. este vorba despre Ümit Özat

Mersi frumos,eli.Urata faza,sper sa fie totul bine,nu vreau un nou caz Puerta.:pray:

Bogdanbibi
30th August 2008, 02:07
de ce "caz puerta"? puerta n-a fost nici primul, nici cel mai bun fotbalist care a murit dupa ce a cazut pe teren

roby_stelist4ever
30th August 2008, 02:11
de ce "caz puerta"? puerta n-a fost nici primul, nici cel mai bun fotbalist care a murit dupa ce a cazut pe teren

Pai nu e nici primul nici ultimul,e cel mai recent.Si asa au mai fost cativa (Fehrer,Mark Vivien Foe) ,nu mai vreau altii.

Nea Popa
30th August 2008, 14:50
Iata avancronica etapei a 3a din Bundesliga:

Bayern - Herta

Cu doar doua puncte castigate in primele doua etape, echipa lui Jurgen Klinsman ocupa un modest loc 12 in clasament, departe de pretentiile fanilor.

Evolutiile bavarezilor de pana acum au fost modeste in toate compartimentele, motiv pentru care Klinsman ar putea face unele schimbari. El ar putea sa inceapa cu Tim Borowski titular, dupa ce acesta a marcat golul egalarii in deplasarea de la Dortmund, de etapa trecuta. De asemenea, revine Ze Roberto, un jucator a carui absenta la mijlocul terenului s-a simtit din plin. Van Bommel nu va putea fi folosit, dupa ce a primit cartonas rosu in etapa trecuta, iar Ribery, Hamit Altintop, Sagnol si Butt sunt accidentati.

Echipa probabilă: Rensing - Lell, Lucio, Demichelis, Lahm - Borowski, Zé Roberto - Schweinsteiger, Kroos - Toni, Klose

Absenţi: Oddo, Sagnol, Ribery, Hamit Altintop, van Bommel, Butt

Herta a adunat 4 puncte pana acum, si este posibil ca antrenorul Favre sa mearga in continuare pe mana aceluiasi 11 folosit pana acum. Singura modificare ar putea fi introducerea lui Radjabali in locul accidentatului Chermiti. Dardai, Fiedler si Hartman sunt indisponibili.

Echipa probabilă: Drobny - Chahed, Simunic, A. Friedrich, Radjabali-Fardi - Lustenberger, Kacar - Ebert, Cicero - Raffael, Pantelic

Absenţi: Chermiti, Dardai, Fiedler, Hartmann

Partida 1 X 2
Bayern - Hertha 1.46 4.50 9.00

Bayer Leverkusen - Hoffenheim

Bayer Leverkusen

Echipa probabilă: B. Fernandez - Vidal, M. Friedrich, Henrique, Djakpa - Rolfes - Kießling, Renato Augusto, Barnetta - Gekas, Helmes

Absenţi: Adler, Sarpei, Gresko, Sinkiewicz, Risse, B. Schneider, Castro

Hoffenheim

Echipa probabilă: Özcan - Beck, P. Nilsson, Compper, Jaissle - Weis, Luiz Gustavo, Salihovic - Carlos Eduardo - Ba, Ibisevic

Absenţi: Obasi, Strifler

Partida 1 X 2
Leverkusen - Hoffenheim 1.72 ; 3.75 ; 4.50

Arminia Bielefeld - Hamburger SV

Arminia

Echipa probabilă: Eilhoff - Lamey, Bollmann, Kucera, Schuler - Kauf - Kirch, T. Marx - C. Katongo, Wichniarek, Halfar

Absenţi: Mijatovic, Kampantais, Fernandez

Hamburger SV

Echipa probabilă: F. Rost - Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Jansen - Jarolim, de Jong - Trochowski, Olic - Petric - Guerrero

Absenţi: Boateng, Alex Silva, Choupo-Moting

Partida 1 X 2
Arminia - Schalke 3.80 3.30 .00

M'Gladbach - Werder Bremen

Borussia Monchengladbach

Echipa probabilă: Heimeroth - M. Ndjeng, Brouwers, Daems, Jaures - Paauwe, Alberman - Matmour, Rösler, Marin - Friend

Absenţi: Schachten, Gohouri

Werder Bremen

Echipa probabilă: Wiese - C. Fritz, Prödl, Naldo, Pasanen - Baumann - Frings, D. Jensen - Diego - Rosenberg, Pizarro

Absenţi: Hunt, Mertasacker

Partida 1 X 2
M'Gladbach - Werder Bremen 4.33 3.50 1.83

FC Schalke - VfL Bochum

FC Schalke

Echipa probabilă: Schober - Westermann, Höwedes, Bordon, Pander - Jones, F. Ernst, Kobiashvili - Halil Altintop, Kuranyi, Rakitic

Absenţi: Neuer, Engelaar

VfL Bochum

Echipa probabilă:Fernandes - Concha, Maltritz, Yahia, C. Fuchs - Freier, Imhof, Azaouagh, Dabrowski - Sestak, Hashemian

Absenţi: Epale, Renno

Partida 1 X 2
Schalke - Bochum 1.40 4.33 8.50

WfL Wolfsburg - Frankfurt

Wolfsburg

Echipa probabilă: Benaglio - Riether, Ricardo Costa, Barzagli, M. Schäfer - Josué - Zaccardo, Gentner - Misimovic - Grafite, Saglik

Absenţi: -

Frankfurt

Echipa probabilă: Nikolov - P. Ochs, Russ, Bellaid, Spycher - Chris - M. Fink, Toski - Steinhöfer, Fenin - Amanatidis

Absenţi: Preuß, Vasoski, Bajramovic, Korkmaz, A. Meier, Pröll, Zimmermann, Kruk

Partida 1 X 2
Frankfurt - Wolfsburg 1.66 3.60 5.25

Energie Cottbus - Borrussia Dortmund

Energie Cottbus

Echipa probabilă: Tremmel - Pavicevic, Kukielka, Cvitanovic, Cagdas - S. Angelov, T. Rost - Rivic, Skela, D. Sörensen - Rangelov

Absenţi: da Silva, Ziebig

Borussia Dortmund

Echipa probabilă: Marc Ziegler - Rukavina, Subotic, Hummels, Schmelzer - Blaszczykowski, Hajnal, Kehl, Kringe - Valdez, Zidan

Absenţi: Weidenfeller, Frei, Dede, Buckley

Partida 1 X 2
Cottbus - Dortmund 3.50 3.30 2.10

VfB Stuttgart - Hannover 96

VfB Stuttgart

Echipa probabilă: Lehmann - Osorio, Tasci, Delpierre, Boka - Pardo - Hilbert, Hitzlsperger - Bastürk - Gomez, Marica

Absenţi: Cacau, Magnin, Khedira

Hannover 96

Echipa probabilă: Enke - Cherundolo, Eggimann, Vinicius, C. Schulz - Lala - Balitsch, Huszti - Bruggink - Hanke, Schlaudraff

Absenţi: Zizzo, Ismael, Balogun, Tarnat

Partida 1 X 2
Stuttgart - Hannover 1.80 3.50 4.50

Karlsruher - FC Koln

Karlsruher

Echipa probabilă: M. Miller - Celozzi, Sebastian, Stoll, Eichner - Aduobe, Mutzel - Freis, da Silva, Carnell - Kennedy

Absenţi: A. Görlitz, Franz

FC Koln

Echipa probabilă: Mondragon - Ümit Özat, Geromel, Mohamad, Brecko - Matip, Petit - Vucicevic, Antar, Radu - Novakovic

Absenţi: Wome, Pezzoni, Ishiaku, A. Mitreski

Partida 1 X 2
Karlsruher - FC Koln 2.10 3.30 3.50

Ieri ,s-a incheiat Karlsruher SC - . FC Köln =0-2 ,au inscris 72' M.Novakovic 84' S.Radu

#Alex
31st August 2008, 21:39
bayern 4-1 hertha (toni, lahm, schweinsteiger (pen.) , klose (pen.) / pantelic)

Thrylos
31st August 2008, 23:56
not good...

Dumitrescu.Daniel
3rd September 2008, 15:22
Adio Oli Kahn

Marele portar al lui Bayern Munchen, Oliver Kahn a avut parte ieri de meciul de gala prin care "Kaiserul" a pus pentru o ultima data manusile pe maini.

In cadrul unui eveniment festiv, Bayern Munchen a jucat ieri un meci amical impotriva nationalei Germaniei pentru a-l celebra pe marele Oliver Kahn care s-a retras din fotbal.

In cei 20 de ani de cariera, Oliver Kahn a cucerit titlul european cu Germania in 1996, vicecampion mondial in 2002 cu nationala tarii sale dupa o finala pierduta in fata Braziliei, de opt ori campion al Germaniei cu Bayern Munchen si castigator al trofeului UEFA Champions League in anul 2001 si de patru ori desemnat cel mai bun portar din Europa.

Meciul de retragere a avut loc luni seara pe stadionul Allianz Arena, scorul final fiind 1-1, marcatori, Klose in minutul 51 si Trochowski minutul 33.

Sport.ro

Mare portar....la un moment dat cel mai bun din lume!:yes:

Nea Popa
20th September 2008, 19:13
incredibil ,ce a patit Bayern azi..este minutul 88 ,am vazut pe flashscore , poate sa imi spuna cineva care a urmarit meciul daca au jucat chiar asa de slab Bavarezi ? sau Werder a fost prea buna..oricum la 5-1 nu se mai poate spune nimic

oop
20th September 2008, 19:22
are bayern un portar de tot rasul ... 5-2 scorul final!
Mare echipa Bayern ... nu-mi vine sa cred cat de praf suntem noi:(

KosmyN
20th September 2008, 20:04
Werder a fost 5 clase peste Bayern.
Klinsmann a sfeclit-o si el la pauza cand a schimbat sistemul de joc, iar Rensig e o caricatura de portar.
La Bayern daca nu merge Bastian sau Ze Robero e deranj mare.

MickaelC
20th September 2008, 20:51
Bayern mi s-au parut storsi fizic. Cred ca s-a vazut diferenta intre a juca acasa cu Famagusta si a juca in deplasare, pe un teren greu si cu o echipa ca Steaua. Oricum m-am distrat la meciul asta, sper sa ne faca Rensing bucurii de-astea mai des.

oop
20th September 2008, 21:05
sper sa ne faca Rensing bucurii de-astea mai des.
imi pare rau ca n-am profitat si noi pt ca saracul Rensing e in pom rau!

Dumitrescu.Daniel
27th September 2008, 20:41
16:30 Final Bochum 2 - 3 Leverkusen (0 - 2)
16:30 Final Bremen 5 - 4 Hoffenheim (4 - 2)
16:30 Final Dortmund 3 - 0 Stuttgart (2 - 0)
16:30 Final Hamburger 1 - 0 Moenchengladbach (1 - 0)
16:30 Final Hannover 1 - 0 Bayern (1 - 0)
16:30 Final Hertha 0 - 1 Cottbus (0 - 1)

Multe surprize,super-meci la bremen

oop
27th September 2008, 20:48
16:30 Final Hannover 1 - 0 Bayern (1 - 0)
ce rau i-am obosit pe astia ... nu-si revin nici dupa 2 saptamani!;))

MIREL6RADOI
27th September 2008, 22:06
Cineva mi-a zis ca presedintele lui Hoffenheim e cel mai bogat om din Germania si construieste un stadion de 40.000 de locuri.Apropo, populatia orasului Hoffenheim ar intra toata pe stadionul Steaua.:mfr_lol:

Marius_Black
27th September 2008, 22:15
Cineva mi-a zis ca presedintele lui Hoffenheim e cel mai bogat om din Germania si construieste un stadion de 40.000 de locuri.Apropo, populatia orasului Hoffenheim ar intra toata pe stadionul Steaua.:mfr_lol:

Mai sunt cazuri d-astea...vezi RC Lens din Franta care are stadion de 40.000 si orasul are 20.000 de locuitori :))

alexxx89
27th September 2008, 22:21

pai atunci la ce sa-l iroseasca facandu-l acolo mai bine sa-l faca in ghencea:) si sa-l luam si pe el cu tot cu banii lui:))))

Nea Popa
1st October 2008, 22:12
Mai sunt cazuri d-astea...vezi RC Lens din Franta care are stadion de 40.000 si orasul are 20.000 de locuitori :))

sau vezi AS Monaco tot din Franta...

Marius_Black
1st October 2008, 23:57
sau vezi AS Monaco tot din Franta...

neah , stadionul din Principatul de Monaco are doar 18.500 de locuri ;) si 30.000 de locuitori...mai documenteaza-te si tu data viitoare

Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 19:41
Bayern 3 - 3 Bochum

Ce meci...

MIREL6RADOI
4th October 2008, 19:45
Hoffenheim sunt pe locul 1 in campionat.:yes: Nici macar n-au stadion omologat pt Bundesliga, joaca la Mannheim!:)) Excelent!!!
Bayern a condus 3-1 pana in minutul 82, dupa care a luat 2 goluri in min 83 si 85.Rensig e mediocru,vatca al nostru ii da clasa!:coffee: Nu stiu cat o sa mai reziste si Beckenbauer si Hoeness cu asa rezultate.

Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 20:05
O sa fie Hamburg in curand pe 1,cel putin asa cred ca la cate surprize se intampla.

Dumitrescu.Daniel
9th October 2008, 17:37
Hoffenheim sunt pe locul 1 in campionat.:yes: Nici macar n-au stadion omologat pt Bundesliga, joaca la Mannheim!:)) Excelent!!!
Bayern a condus 3-1 pana in minutul 82, dupa care a luat 2 goluri in min 83 si 85.Rensig e mediocru,vatca al nostru ii da clasa!:coffee: Nu stiu cat o sa mai reziste si Beckenbauer si Hoeness cu asa rezultate.

http://www.sport.ro/germania/100-de-milioane-de-euro-pentru-loc-de-champions-league.html

Nu mai e de ras..

Totul a inceput in 1990, cand Hoffenheim era in liga a 8-a (opta) din Germania....restu cititi si voi

r0bb3n
12th October 2008, 10:15
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gvPZUziD3Go&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gvPZUziD3Go&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
asta e noua stea a fotbalului din Germania.. sper sa nu-l ia Bayern,totusi...

Marius_Black
12th October 2008, 15:15
Pe cat pariem ca in max 1 an ajunge la Bayern? :))

El si cu Toni Kroos sunt 2 mari sperante ale fotbalului german

jointu_ucigash
12th October 2008, 17:14
ei tot produc tineri talentati pt ca sunt fraieri si ii promoveaza, desi nu au experienta. La noi, daca avem vreun tanar talentat, il exilam la echipa a 2-a sa ii facem loc unul Nicolitza sa joace ca altfel se demoralizeaza, sau unui Semedo care e febletea patronului...

Rica25
18th October 2008, 21:20
In ultimul meci al lui Bayern, Klose a dat singurul gol al meciului... Acesta s-a bucurat prin saltul sau caracteristic, moment in care a cazut in fund si s-a accidentat la glezna.=))

Marius_Black
18th October 2008, 21:35
Hoffenheim isi continua seria de rezultate in Bundesliga invingand azi cu 5-2 pe terenul celor de la Hannover 96 , marcand numai putin de 4 goluri in numai putin de 13 minute !!!

Alte rezultate din Bundesliga:

Bremen - Dortmund 3 - 3
Colonia - Cottbus 1 - 0
Frankfurt -Leverkusen 0 - 2
Hannover - Hoffenheim 2 - 5
Hertha - Stuttgart 2 - 1
Karlsruher - Bayern 0 - 1
Wolfsburg - Bielefeld 4 - 1

Dumitrescu.Daniel
18th October 2008, 21:36
Interesante au fost meciurile

Hannover 2 - 5 Hoffenheim
Bremen 3 - 3 Dortmund,meci in care s-a marcat de 3 ori in 4-5 minute pe final.

ingerash_negru
18th October 2008, 21:46
Altii care imi distrug nervii!!
Oh da au jucat a 11-a si a-12-a clasata!:yes:
Nici nu stiu daca am avansat in clasament...dar avea Kahn o vorba:
"Nuts, we need nuts!"

Marius_Black
18th October 2008, 21:53
Nici nu stiu daca am avansat in clasament...dar avea Kahn o vorba:
"Nuts, we need nuts!"

Bine zis...d-astea le-ar trebui si alor nostrii..mai ales lui Laca!

Dumitrescu.Daniel
26th October 2008, 19:39
18:00 '39 Hoffenheim 3 - 0 Hamburger (3 - 0)

E clar..ceva merge excelent aici.

lucian_iasi
29th October 2008, 08:57
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 0-2 :punk::punk::punk::imported_icon_yes:
Karlsruhe - Schalke 0-3
Bielefeld - Cottbus 1-1
Wolfsburg - Gladbach 3-0

Restul meciurilor se joaca azi:

Koln - Dortmund
Bochum - Hoffenheim
Frankfurt - Bayern
Hamburg - Stuttgart
Hertha Hannover

Marius_Black
29th October 2008, 15:39
18:00 '39 Hoffenheim 3 - 0 Hamburger (3 - 0)

E clar..ceva merge excelent aici.

Patron miliardar fara arici la buzunar + antrenor de prima mana + jucatori de valoare adusi pe sume mai mari de 500.000 de euro => echipa care se bate la primele locuri in Germania

Daca ar fi un d-asta si la noi...

lucian_iasi
30th October 2008, 09:35
Rezultatele etapei 10:
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 0-2
Karlsruhe - Schalke 0-3
Bielefeld - Cottbus 1-1
Wolfsburg - Gladbach 3-0
Koln - Dortmund 0-1
Bochum - Hoffenheim 1-3
Frankfurt - Bayern 1-2
Hamburg - Stuttgart 2-0
Hertha - Hannover 3-0

Clasament dupa 10 etape:
1.Hoffenheim 22 p
2.Leverkusen 21 p
3.Hamburg 20 p
4.Bayern 18 p
5.Hertha 18 p
6.Schalke 17 p
7.Dortmund 17 p
8.Wolfsburg 16 p
9.Stuttgart 16 p
10.Bremen 13 p
11.Koln 13 p
12.Eintracht 9 p
13.Karlshrue 9 p
14.Hannover 9 p
15.Arminia 8 p
16.Bochum 7 p
17.Gladbach 7 p
18.Cottbus 6 p

Etapa 11:
Leverkusen - Wolfsburg
Hannover - Hamburg
Bayern - Arminia
Bremen - Hertha
Hoffenheim - Karlshrue
Stuttgart - Koln
Cottbus - Schalke
Dortmund - Bochum
Gladbach - Eintracht

lucian_iasi
1st November 2008, 13:13
Leverkusen - Wolfsburg 2-0 :yes: a 4 a victorie consecutiva.....si toate cu acelasi rezultat:2-0 :yes:

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 20:55
Apararea lui Bayern e varza calita.2-2 cu Moenchengladbach.

16:30 Final Cottbus 1 - 0 Karlsruher (0 - 0)
16:30 Final Dortmund 4 - 0 Frankfurt (3 - 0)
16:30 Final Hertha 2 - 1 Hamburger (0 - 1)
16:30 Final Hoffenheim 3 - 2 Wolfsburg (2 - 2):yes:
16:30 Final Leverkusen 2 - 1 Schalke (2 - 0):yes:
16:30 Final Moenchengladbach 2 - 2 Bayern (0 - 1)
16:30 Final Stuttgart 0 - 0 Bielefeld (0 - 0)

lucian_iasi
17th November 2008, 15:22
Werder - Koln 3-1
Stuttgart - Arminia 0-0
Leverkusen - Schalke 2-1
Hannover - Bochum 1-1
Hertha - Hamburg 2-1
Dortmund - Frankfurt 4-0
Cottbus - Karlsruhe 1-0
Monchengladbach - Bayern 2-2
Hoffenheim - Wolfsburg 3-2

Clasament:
1.Leverkusen 28p
2.Hoffenheim 28p
3.Bayern 25p
4.Hertha 24p
5.Hamburg 23p
6.Dortmund 21p
7.Werder 20p
8.Schalke 20p
9.Wolfsburg 19p
10.Koln 19p
11.Stuttgart 18p
12.Frankfurt 13p
13.Hanover 13p
14.Gladbach 11p
15.Bochum 10p
16.Karlshrue 10p
17.Arminia 9p
18.Cottbus 9p

Marius_Black
17th November 2008, 16:19
Hoffenheim rulzzz!! :afro:

Deja am devenit fan :))

Marius_Black
11th December 2008, 02:09
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N6F1FOsUD9w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N6F1FOsUD9w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>

Asa se apara un penalty...si culmea , era fundas! =))

Marius_Black
14th December 2008, 21:00
Rezultatele din ultima etapa a turului de campionat in Bundesliga:

VFL Bochum 1 - 2 FC Koln (0 - 1)
Werder Bremen 2 - 1 Wolfsburg (1 - 1)
Hamburg SV 1 - 0 Frankfurt (0 - 0)
Hannover 1 - 1 Bielefeld (1 - 0)
Hertha 4 - 0 Karlsruher (1 - 0)
Leverkusen 1 - 1 Cottbus (0 - 0)
Stuttgart 2 - 2 Bayern (1 - 0)
Dortmund 2 - 1 Monchengladbach (1 - 0)
Hoffenheim 1 - 1 Schalke 04 (0 - 1)

TSG Hoffenheim nou promovata in Bundesliga e campioana de toamna! :yes:

Dumitrescu.Daniel
14th December 2008, 21:23
meritat puteau sa scoata puncte si de la bayern...dar n-a fost sa fie.

MIREL6RADOI
20th December 2008, 23:03
Eurosport a achizitionat drepturile tv pentru primele 2 ligi germane, incepand cu sezonul urmator.Meciurile vor fi televizate de Eurosport2.
Daca Hoffenheim ar castiga titlul in Germania, n-ar fi prima echipa care reuseste sa castige campionatul in primul an dupa promovare.Un caz similar s-a intamplat cu 1.fc kaiserlautern, care a castigat campionatul dupa promovare.Nu mai stiu anul exact.

Raul_07
21st December 2008, 13:13
Eurosport a achizitionat drepturile tv pentru primele 2 ligi germane, incepand cu sezonul urmator.Meciurile vor fi televizate de Eurosport2.
Daca Hoffenheim ar castiga titlul in Germania, n-ar fi prima echipa care reuseste sa castige campionatul in primul an dupa promovare.Un caz similar s-a intamplat cu 1.fc kaiserlautern, care a castigat campionatul dupa promovare.Nu mai stiu anul exact.

1995 park...

ww
21st December 2008, 18:02
in 1996 retrogradeaza... si in 1998 castiga