PDA

View Full Version : F.A Premier League 2008-2009

Pages : [1] 2

MIREL6RADOI
23rd June 2008, 19:41
Topic dedicat noului sezon de Premier League.http://img293.imageshack.us/img293/5088/012306330549700id4.jpg
Discutii despre meciurile din Premier League,transferuri,samd.
S-a stabilit programul sezon 08-09.
Prima etapa.Sambata 16 august.
Arsenal v WBA
Aston Villa v Manchester City
Bolton v Stoke City
Chelsea v Portsmouth
West Ham Utd v Wigan Athletic
Hull City v Fulham
Man Utd v Newcastle
Middlesbrough v Tottenham
Sunderland v Liverpool
Everton v Blackburn
In Romania,Premier League va fi transmis de Eurosport2(Romania)
Desi nu suport pe Liverpool Fc...cred ca va castiga campionatul.Ar fi cazul..dupa 18 ani de "seceta"!
Conform Nasri s-a transferat la Arsenal.

jointu_ucigash
23rd June 2008, 19:51
ovserv 2 prezente "exotice": Stoke City si Hull City. Cred ca ele vor fi si ocupantele ultimelor 2 pozitii.

La varf lupta se va da intre cei 4 granzi, iar cele mai mari shanse le are tot M.U.

valy
23rd June 2008, 20:13
am votata LIVERPOOL ,din nou!!! echipa mea de suflet (dupa STEAUA). :icon_mrgreen:

bubutza
23rd June 2008, 21:31
sunt singurul care a votat Arsenal?

acum cred ca au mai prins cv experienta si vor lua titlul

mazilinho2008
23rd June 2008, 22:44
yo am votat cu MAN UTD sunt siguri ca demoni rosii vor lua iar campionatul in fata lui chelsea MAN UTd este a doua mea echipa de suflet dupa steaua

valy
23rd June 2008, 22:51
on: sper k LIVERPOOL s ia UCL dar si campionatul. BAFTA LIVER!!!:steagsimplu:

Marius_Black
23rd June 2008, 23:44
Eu merg in continuare pe mana lui Wenger ...c`mon Arsenal! :yes:

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 00:40
on: sper k LIVERPOOL s ia UCL dar si campionatul. BAFTA LIVER!!!:steagsimplu:

Idem,Forzza Liverpool.

Guardian
24th June 2008, 00:55
Numai optimism pe aici copii.Liverpool, Arsenal...Din pacate, pentru voi, lupta in Anglia se va da iar in 2, si anume ManUtd si Chelsea.Invingatoare va iesi United pentru ca nu-l vad pe Scolari luand titlul in primul an.

Glory Glory Man United

bend_it_like_banel
25th June 2008, 11:28
@guardian: cam prin decemrbie o sa tina benitez o conferinta de presa in care o sa spuna ca obiectivul lor e CL :icon_lol:

Raul_07
25th June 2008, 14:04
Daca pleaca Ronaldo de la M.U nu cred ca o sa mai ia titlu am mers pe mana lui Arsenal pentru ca imi plac echipele de pusti:)

bubutza
25th June 2008, 14:08
si totusi liverpool are cele mai multe voturi.... nu mi se par deloc extraordinari jucatorii aia.... pur si simplu o sa cada fizic , psihic si nu o sa ia campionatul.liverpool poate in 20 de ani.

adelina stelista
26th June 2008, 01:24
MAN UTD va lua si anul acesta campionatul cum a facut-o si sezonul trecut si a luat si UCL

Guardian
26th June 2008, 15:44
@guardian: cam prin decemrbie o sa tina benitez o conferinta de presa in care o sa spuna ca obiectivul lor e CL :icon_lol:

Logic insa de faptul ca nu au sanse la titlu ne vom da seama mai devreme.
Liverpool e o obisnuita a starturilor proaste de sezon.Pentru ei e o provocare sa se lupte la titlu pana in ultimele etape si sa termine pe 2, dar sa-l castige.Sincer nu le dau nici o sansa.
O candidata puternica la titlu ar putea fi si Arsenal dar asta dep[inde de cat de repede se vor adapta noii veniti,precum si de ce jucatori vor pleca.Totusi le lipseste omogenitatea asa ca nu-i vad anul acesta in frunte.
Chelsea+Scolari nu stiu daca inseamna chiar LOVE, asa ca ii va lua cel putin un an portughezului sa-si dea seama cum e cu Anglia.L asta mai adaugam si faptul ca unii jucatori ca Drogba,Carvalho,Lampard sunt pe picior de plecare sau sunt doriti insistent de cluburi mari.
United.Sunt favoriti din mai multe puncte de vedere.In primul rand sunt campioni en-titre ,deci au prima sansa.Au de partea lor un lot omogen,bine acoperit cam pe toate posturile, plus un antrenor care a demonstrat ca poate suplini pierderea oricarui jucator.Astfel plecare lui Ronaldo nu stiu daca este chiar o tragedie avand in vedere ca suma de transfer vehiculata este una exorbitanta.Din banii luati pe Ronaldo cred ca se pot achizitiona jucatori sa-l suplineasca, precum si un ST si un DR.
Manchester CityAtentie la City.Nu cred ca se vor bate sus la titlu dar anul acesta vor avea un atu care le-a lipsit pana acum: un antrenor bun, in persoana lui Mark Hughes.Hughes a facut treaba cu echipele mici si era timpul sa faca pasul mai sus.City ii poate oferi un buget mare care sa-i satisfaca nevoile.Sa vedem insa daca rezista presiunii unor obiective mai inalte.Eu cred ca da si mai cred ca se vor plasa in primele 6.
TottenhamRamos incepe cu adevarat primul sezon la londonezi.Anul trecut a fost de acomodare si a incercat sa salveze ce stricase De Joll in tur.Va avea ocazia sa-si pregateasca strategia si transferurile din timp, avand si un buget pe masura la dispozitie.Sunt curios daca va mai reusi la Spurs ce a reusit la Sevilla.Cred ca vor fi si si ei in locurile pentru o cupa Europeana.

Teoretic cam astea sunt cele 6 echipe care ar trebui sa confirme,intr-un fel sau in altul,dupa parerea mea, sezonul acesta.Normal insa ca pot aparea surprize mari.Nu cred insa in surprize mari in grupul celor 4 de la varf.
Clasamentul l-as vedea:

1.United
2.Chelsea
3Arsenal
4.L'pool
5.Tottenham
6.City

Aleks_777
30th June 2008, 12:28
Pentru titlu se vor lupta mai mult ca sigur Manchester Utd, Chelsea si Arsenal..Sunt complet de acord cu Guardian in privinta primelor 3 locuri...cred ca va claca Arsenal cam dupa 3 sferturi de campionat si se va duce lupta intre Chelsea si MU ...avand in vedere ca Scolari e inca nou si ii va lua o perioada de acomodare titlul va fi luat de Utd...Cu toate astea nu ii vad bine pe cei de la Liverpool si nu m-as mira sa le fie luat locul 4 de catre Tottenham(am incredere in Juande Ramos) sau chiar de catre City...

Dumitrescu.Daniel
30th June 2008, 16:53
Vad ca nu o vezi pe Liverpool nici in primele 4,nu cred ca Tottenham poate sa le ia fata.

sergiuku
2nd July 2008, 00:55
ARSENAL - tineri foarte buni si ambitiosi !!! Sper sa ia titlul :hands:

Thrylos
2nd July 2008, 17:24
Merg pe mana lu Chelsea sezonul acesta chiar daca nu sunt fan.Parca combinatia Abramovici-Scolari-lotul de jucatori se potriveste de minune.Asa imi pare mie cel putin...vom vedea.

MIREL6RADOI
2nd July 2008, 17:41
Chelsea l-a luat cu 12mil de euro pe Deco...Conform presei engleze,chelsea e pregatita sa investeasca 250 mil lire sterline pt transferuri (http://dailystar.co.uk/football/view/42564/Rom-would-pay-85m-for-Torres/) (400 mil euro) din care, vrea sa dea 50 mil de lire sterline(80 mil euro) pe Torres:cartman_h4h_sp: + un salar de 200.000 lire sterline pe saptamana.. Vreau sa vad acel club care refuza 80 mil de euro pe un jucator!:imported_icon_naugh

St3phano
2nd July 2008, 21:44
pai liverpool (daca te gandesti cine il patroneaza) nu cred ca se gandeste sa refuze, ci cu ce sa acopere golul si injuraturile fanilor.

Dumitrescu.Daniel
4th July 2008, 11:51
vrea sa dea 50 mil de lire sterline(80 mil euro) pe Torres:cartman_h4h_sp: + un salar de 200.000 lire sterline pe saptamana.. Vreau sa vad acel club care refuza 80 mil de euro pe un jucator!:imported_icon_naugh

Nu cred ca Liverpool va accepta,indiferent de suma.
Daca n-am acceptat noi atunci 10 mil. pe Radoi:imported_icon_naugh:imported_icon_whist

St3phano
4th July 2008, 12:00
:)) :)) :rofl: buna tare aia cu radoi...domne e finu, cum sa plece? :))
in fine, ideea e ca va conta si faptul ca torres o sa vrea si el la un moment dat sa castige vreun campionat, nu?. la liverpool nu prea are cum.la atletico de asemenea nu a avut...omu poate e suparat. ceea ce e normal totusi.:sly:

jointu_ucigash
4th July 2008, 12:03
nu stiu daca a observat cineva da' Man City tocmai a cumparat un jucator (Jo) de la CSKA Moscova pt suma de 24 milioane euro (!!!). Cand l'au luat din Brazilia, rusii l'au cumparat cu 7-8 mil si l'au vandut triplu. Asta da afacere! Jorjel prefera sa ii cumpere jucatori cu 500k si sa ii dea cu 1 mil.

sergiuku
4th July 2008, 12:03
Chelsea l-a luat cu 12mil de euro pe Deco...Conform presei engleze,chelsea e pregatita sa investeasca 250 mil lire sterline pt transferuri (http://dailystar.co.uk/football/view/42564/Rom-would-pay-85m-for-Torres/) (400 mil euro) din care, vrea sa dea 50 mil de lire sterline(80 mil euro) pe Torres:cartman_h4h_sp: + un salar de 200.000 lire sterline pe saptamana.. Vreau sa vad acel club care refuza 80 mil de euro pe un jucator!:imported_icon_naugh

pt 80 de mil de euro l-as da fara intrebari ... si pana la urma suma asta pt un jucator e foarte mare ..De banii aia poti sa iei 3 atacanti de valoarea lui :clapping:

Nea Popa
4th July 2008, 12:36
nu chiar 3 atacanti de valoarea lui ,dar poti sa iti iei 3 atacanti de Valoare ! :D

sergiuku
4th July 2008, 12:40
nu chiar 3 atacanti de valoarea lui ,dar poti sa iti iei 3 atacanti de Valoare ! :D

oke..atunci iei un atacant de valoarea lui , un mijlocas si un fundas de valoare :p ! Totusi de 80 de mil poti sa iei cativa jucatori care sa faca fata in campionatul Angliei :unsure:

valy
4th July 2008, 12:46
oke..atunci iei un atacant de valoarea lui , un mijlocas si un fundas de valoare :p ! Totusi de 80 de mil poti sa iei cativa jucatori care sa faca fata in campionatul Angliei :unsure:

in 80 mil, nea gigi lua jucatori pt 5 echipe

sergiuku
5th July 2008, 00:56
sunt curios ce se va intampla insa cu Cristiano Ronaldo...:huh::unsure:

Nea Popa
7th July 2008, 17:55
in 80 mil, nea gigi lua jucatori pt 5 echipe

sau facea cu ei specalu`ptr Terenurile din Pipera :))

Guardian
7th July 2008, 19:23
sunt curios ce se va intampla insa cu Cristiano Ronaldo...:huh::unsure:

Absolut nimic.Nu va pleca nicaieri,va ramane la United si va mai castiga un titlu :clapping:.

P.S.United a refuzat 80 de milioane.

Nea Popa
13th July 2008, 00:46
jucatorul s-a declarat adept al principiilor lui Blater ,cum ca ,citez :"Un jucator nu ar trebui sa fie sclav ,daca vrea sa plece ar trebui sa fie lasat " dupa acesta afirmatie Ronaldo a declarat ca este total deacord ,prevad o despartire de Man.Untd. si un Beckham Reloded .... :)

valy
13th July 2008, 00:50
s plece odata.....abia ast s vina la REAL k s aiba concurenta si s nu joace :icon_mrgreen:

Nea Popa
13th July 2008, 00:52
Tu crezi ca daca il vor achizitiona pe 85 de milioane de euro va fi rezerva?...Te inseli amarnic `

Kingpin
13th July 2008, 00:55
se numeste merchandising... asta practica realul de ceva vreme incoace

valy
13th July 2008, 00:58
Tu crezi ca daca il vor achizitiona pe 85 de milioane de euro va fi rezerva?...Te inseli amarnic `

cum zici tu....

si oricum dupa accidentare nu va mai fi la fel:steagsimplu:

Nea Popa
13th July 2008, 01:01
pai el nu suferea de o accidentare ,s-a operat deoarece nu vroia sa riste o accidentare ,si cine stie ,poate cei de la United au gasit tactica perfecta sa-l dea accidentat ,ca sa isi indrepte Real`u ochii spre altcineva.

valy
13th July 2008, 01:07
pai el nu suferea de o accidentare ,s-a operat deoarece nu vroia sa riste o accidentare ,si cine stie ,poate cei de la United au gasit tactica perfecta sa-l dea accidentat ,ca sa isi indrepte Real`u ochii spre altcineva.

si cum adik....s-a operat...asa...de placere?...fara s aiba nimic?....si medicii c draq au facut?....i-au admirat piciorul?....:laugh:

Nea Popa
13th July 2008, 15:35
normal ca avea niste dureri ,dar daca era in timpul sezonului mai juca 2 luni fara nici o problema...

wbk|franki
26th July 2008, 00:49
am votat... liverpool.. fiind echipa mea de suflet... dar gandindu-ma ca jucatori ca Riise si Xabi Alonso au parasit corabia ma gandesc ca va fi greu... dar nimic nu este greu pt rafa benitez!

Nea Popa
26th July 2008, 01:02
Xabi Alonso a plecat ?eu stiam ca este in tratative cu Real ...dar e ceva definitiv ?:)

Dumitrescu.Daniel
26th July 2008, 01:35
Riise la AS Roma

Vicecampioana Italiei a anunţat că a definitivat transferul lui John Arne Riise, de la Liverpool, pentru aproximativ 5 milioane de euro. Fundaşul norvegian (27 de ani) va evolua în următorii 4 ani în capitala Italiei.

Riise căzuse în dizgraţia staffului tehnic de pe Anfield şi a dorit să părăsească Anglia, deşi a avut oferte şi de la Aston Villa şi Newcastle.

Roma va mai plati diferite bonusuri pentru Liverpool în funcţie de performanţele din cupele europene şi de numărul de meciuri jucate.

"John a avut un rol foarte important în succesele recente ale clubului prin reuşitele sale. Toată lumea de pe Anfield îi urează succes în noua sa aventură din Italia", apare într-un comunicat al "cormoranilor", semnat de directorul executiv Rick Parry.

Riise a evoluat în 347 de meciuri pentru Liverpool, pentru a marcat 31 de goluri, în cele 7 sezoane petrecute pe Merseyside.

Prosport.

:bye::yes: Pentru tot ce ai facut pentru Liverpool.

5 milioane de Euro vaii...Pai luam 10 pe 5 milioane.

LE:Xabi n-a plecat insa e dorit de Arsenal pentru a-l inlocui pe Flamini

Bogdanbibi
27th July 2008, 12:43
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=792296

un punct de vedere care poate fi valabil, respectand proportiile, si in cazul Romaniei

Aleks_777
27th July 2008, 23:46
dupa ce am vazut meciurile lui Chelsea si cele ale lui ManUtd cred cu tarie ca avem prima sansa la titlu.Luiz Felipe Scolari a adus fotbalul pe Stamford Bridge si sper sa castigam CL si campionatul anu' asta :P

Nea Popa
28th July 2008, 16:42
Chelsea prima sansa la titlu si Ucl ?:) Eu sunt de parere ca tot Manchester United va lua titlul datorita omogenitatii lotului si valorii` antrenorului`,Ucl vreau sa fie o finala Barca-Inter:ole::icon_mrgreen:

valy
28th July 2008, 17:14
LIVERPOOL ia UCl......

MIREL6RADOI
28th July 2008, 17:19
Cei mai "slabi de ingeri (http://youtube.com/watch?v=NfKhYEZCzG8&feature=related)" sa nu priveasca. Este vorba de Bouma de la Aston Villa.

Dumitrescu.Daniel
28th July 2008, 17:24
Liverpool l-a transferat pe Keane

Internaţionalul irlandez, Robbie Keane, s-a transferat de la gruparea londoneză Tottenham Hotspur la Liverpool. Jucătorul a semnat un contract valabil pe patru sezoane.

"Cormoranii" vor plăti īn jur de 25 de milioane de euro, fotbalistul fiind aşteptat īn Spania, acolo unde cei de la Liverpool se află īntr-un stagiu de pregătire. Atacantul īn vārstă de 28 de ani a marcat 23 de goluri sezonul trecut pentru cei de la Tottenham. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Leeds United, Coventry şi chiar Inter Milano.

Prosport.ro

Raul_07
28th July 2008, 17:47
Manchester va castiga cu siguranta Premiere League-ul mai ales daca nu va pleca Ronaldo de la ei.Chelsea e greu cel putin in acest sezon.Liverpool probabil iar se va descurca mai bn in CL decat in campionat.Arsenal au si ei sansa lor dar mica nu reusesc sa fie constanti pe toata durata sezonului asta e marea lor problema;))

Marius_Black
29th July 2008, 21:17
Cei mai "slabi de ingeri (http://youtube.com/watch?v=NfKhYEZCzG8&feature=related)" sa nu priveasca. Este vorba de Bouma de la Aston Villa.

:| pff...adio teren de fotbal pt muuult timp

roby_stelist4ever
30th July 2008, 12:10
:| pff...adio teren de fotbal pt muuult timp

Ca si in cazul lui Eduardo de la Arsenal...deci cat stau astia pe tusa?

Dumitrescu.Daniel
30th July 2008, 12:12
Pai normal ar fi sa stea 8-9 luni dupa ce s-a vazut..

KosmyN
30th July 2008, 15:19
Adriano sta atat, Bouma am inteles ca sta doar 3-4 luni.

Nea Popa
30th July 2008, 19:30
eu chiar mai putin ,am auzit la sport.ro ca pierde maxim o luna din Premier League , deci cu indulgenta poate revine in 2 luni jumate .:soccer_h4h:

roby_stelist4ever
31st July 2008, 17:04
eu chiar mai putin ,am auzit la sport.ro ca pierde maxim o luna din Premier League , deci cu indulgenta poate revine in 2 luni jumate .:soccer_h4h:

La ce accidentare a suferit,nu se reface asa repede.E aproape ca in cazul lui Eduardo,si din cate stiu ala sta 6 luni.S-ar putea sa ma insel,dar Bouma nu revine in 2-3 luni.

TheScouser
31st July 2008, 21:58
Sper că Liverpool va lua totul în acest an, mă bucur că Robbie Keane a semnat cu cormoranii, îl aştept şi pe Barry ăla de la Aston Villa, sper că va sosi şi el în cele din urmă. YNWA!

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 22:47
Nu ştiu cine imi zicea că Robbie este o petardă,a costat mai mult ca Ronaldinho,e un băiat foarte tehnic,sper sa lovească cât mai mult.

TheScouser
31st July 2008, 22:54
Eu cred că acum Torres nu va fi principalul finalizator, va fi cel cu creativitatea, iar Keane va fi finalizatorul. Un cuplu cum era(este) Tevez/C.Ronaldo - Rooney. :)

Dumitrescu.Daniel
31st July 2008, 22:55
Eu cred că acum Torres nu va fi principalul finalizator, va fi cel cu creativitatea, iar Keane va fi finalizatorul. Un cuplu cum era(este) Tevez/C.Ronaldo - Rooney. :)

Nici Kuyt nu trebuie neglijat.

TheScouser
31st July 2008, 23:18
Kuyt cred că va fi retras pe partea dreaptă.

valy
1st August 2008, 00:46
Liverpool are acum un atac foarte bun....sper sa facem treaba....mai ales in UCL....poate din nou sa castigam...

Nea Popa
1st August 2008, 14:09
Kuyt cred că va fi retras pe partea dreaptă.

Kuyt saracu` joaca pe toate posturile pe care il pune Rafa numai sa fie titular la Liverpool ,acesta este un lucru de laudat (sa nu uitam ca in Olanda juca varf impins ,cand a ajuns la L`pool a fost nevoit sa joace mijlocas stanga/dreapta ,deoarece nu putea sa-l inlocuiasca pe Torres ,dar la un meci ca la un meci desfarusat in deplasare de cormorani a jucat chiar si mijlocas ofenosiv :soccer_h4h:)

Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 01:11
Kuyt joaca de obicei LST acum sa vedem cum sta treaba si cu Keane.

Nea Popa
2nd August 2008, 02:18
Keane a jucat la Tottenham varf ,dar varful impins era Berbatov ...deci la Liverpool poate fi si reprofilat ,depinde de randamentul lui de la antrenament`

#Alex
12th August 2008, 21:19
Prima etapa in 4 zile :yes:

Sat 16th August 2008
Arsenal v WBA 14:45
Bolton v Stoke City 17:00
Everton v Blackburn 17:00
Hull City v Fulham 17:00
Middlesbrough v Tottenham 17:00
West Ham Utd v Wigan Athletic 17:00
Sunderland v Liverpool 19:30

Sun 17th August 2008
Chelsea v Portsmouth 15:30
Aston Villa v Manchester City 17:00
Man Utd v Newcastle 18:00

Nea Popa
16th August 2008, 15:22
Frumos.. Avancronica Primei etape din Anglia (http://www.pariori.ro/stiri/2055/anglia-premier-league-avancronica-primei-etape.htm)

oop
16th August 2008, 15:54
1-0 Arsenal in minutul 4.Nasri inscrie primul gol al campionatului

Dumitrescu.Daniel
16th August 2008, 23:42
A batut Liverpool,gol Torres pe final :boxing:

Marius_Black
16th August 2008, 23:44
A batut Liverpool,gol Torres pe final :boxing:

dar greeeeu , Sunderland a jucat neasteptat de bine dar deh..a facut niste achizitii foarte bune in inter-sezon (vezi Diouf , Malbranque , Richardson , Bardsley sau Chimbonda) , pacat , un egal era mai echitabil :))

valy
17th August 2008, 01:09
lasa Mariuse...conteza unde s-au dus punctele....adik la cine merita

Rica25
17th August 2008, 01:11
pe ce post sunt meciurile din Premier League ?
Edit: Ms oop

oop
17th August 2008, 01:11
eurosport 2

#Alex
17th August 2008, 22:02
Rezultatele primei etape

Manchester United 1-1 Newcastle United
Aston Villa 4-2 Manchester City
Chelsea 4-0 Portsmouth
Sunderland 0-1 Liverpool
Bolton Wanderers 3-1 Stoke City
Middlesbrough 2-1 Tottenham Hotspur
Everton 2-3 Blackburn Rovers
West Ham United 2-1 Wigan Athletic
Hull City 2-1 Fulham
Arsenal 1-0 West Bromwich Albion

Etapa 2

Sam 23 August
Blackburn v Hull City 17:00
Liverpool v Middlesbrough 17:00
Newcastle v Bolton 17:00
Stoke City v Aston Villa 17:00
Tottenham v Sunderland 17:00
WBA v Everton 17:00
Fulham v Arsenal 19:30

Dum 24 August
Wigan Athletic v Chelsea 15:30
Manchester City v West Ham Utd 18:00

Lun 25 August
Portsmouth v Manchester United 20:00

MIREL6RADOI
17th August 2008, 22:22
Chelsea si Scolari isi bat joc de SHEVCHENKO....azi, nici rezerva n-a fost!:red: Nu-l baga in teren, nici nu-l lasa sa plece...Ce sens are sa tii un jucator care nu-l folosesti si la care-i platesti un salariu de 9 mil de euro?:coffee: Incep sa-mi devina fff antipatici..:uie: chelsea!

bubutza
17th August 2008, 23:43
mie mi-s antipatici de cand a venit abramovici la ei...

manchester a facut egal :yes:

Dumitrescu.Daniel
18th August 2008, 00:38
mie mi-s antipatici de cand a venit abramovici la ei...

manchester a facut egal :yes:

2 goluri in 2 minute.

valy
18th August 2008, 00:44
MAN UTD...asa mai da...s mai piarda

LIVERPOOL A CASTIGAT!!!...asta e mai important....o s castige si Premier LEague si UCL

Nea Popa
18th August 2008, 01:45
In felul in care a jucat Liverpool daca vor ajunge pe 4/5 sa fie fericiti !:yes: ,presimt discursul lui Rafa de peste cateva luni :"UCL este cea mai importanta competitie pe plan European ,ne concentram asupra castigari Torfeului"

MIREL6RADOI
21st August 2008, 20:56
Wigan Athletic v Chelsea 15:30

C'mon Wigan!!!!:boxing:
:punk:

Dumitrescu.Daniel
23rd August 2008, 22:13
Si din nou Gerrard reuseste un gol castigator in prelungirile meciului cu Middesbrough (scor 2-1)

valy
23rd August 2008, 22:14
Gerrard in min 90 si Carrager (nu-i stiu sigur numele) in min 85........FORTZA LIVERPOOL!!!

Bogdanbibi
23rd August 2008, 22:15
ati vazut faza lui Tuncay de la 0-0? carragher n-a inteles nimic?

Nea Popa
23rd August 2008, 23:18
Gerrard in min 90 si Carrager (nu-i stiu sigur numele) in min 85........FORTZA LIVERPOOL!!!

Esti fan Liverpool si n-ai auzit de Jamie Carragher ?:)) e clar..:yes:

Marius_Black
23rd August 2008, 23:31
Esti fan Liverpool si n-ai auzit de Jamie Carragher ?:)) e clar..:yes:

Ai si sarit pe el...nu stie sa-i scrie numele omul nu ca nu a auzit de el...repede cu gura..pfffff

valy
23rd August 2008, 23:41
asa e....k am uitat un "h" repede nu ai auzit....am auzit destul de bine

Cristiano Ronaldo va reveni in Noiembrie (sport.ro)

bubutza
24th August 2008, 18:41
adica daca eu sunt fan milan trebuia sa-i stiu toate cele 5 sau cate nume are ronaldo ? si sa le mai si scriu corect :)) :yes:

tottenham si-a luat bataie acasa :))
pacat de Boro , a fost superb golul lui Mido + ca nu sunt fan liverpool

#Alex
24th August 2008, 19:13
Blackburn Rovers 1-1 Hull City
Liverpool 2-1 Middlesbrough
Newcastle United 1-0 Bolton Wanderers
Stoke City 3-2 Aston Villa
Tottenham Hotspur 1-2 Sunderland
West Bromwich Albion 1-2 Everton
Fulham 1-0 Arsenal
Wigan Athletic 0-1 Chelsea

citeh joaca acum cu West Ham, meciul a inceput la 6.

Dumitrescu.Daniel
25th August 2008, 13:41
adica daca eu sunt fan milan trebuia sa-i stiu toate cele 5 sau cate nume are ronaldo ? si sa le mai si scriu corect :)) :yes:

tottenham si-a luat bataie acasa :))
pacat de Boro , a fost superb golul lui Mido + ca nu sunt fan liverpool

Mai frumos al lui Gerrard,si in ce momente de presiune.
UTD cand joaca?

Cu tottenham am inceput sa ma obisnuiesc,oricum castiga cupa si tot merge in UEFA.

#Alex
25th August 2008, 22:01
UTD joaca intro ora cu portsmouth. citeh a castigat ieri, 3-0.

Dumitrescu.Daniel
26th August 2008, 00:56
Bulan pe UTD,autogol Portsmouth.

#EffecT
26th August 2008, 01:02
Se numeste stiinta jocului :imported_icon_biggr

Uite ca Manchester poate castiga si fara Ronaldo ;))

bend_it_like_banel
26th August 2008, 12:02
Bulan pe UTD,autogol Portsmouth.

ce autogol bre? ala n-a mai putut sa scoata mingea si tu zici ca e autogol?! si pana la urma fletcher e trecut ca marcator... mai bine iti vezi de liverpool, ca maine-poimaine il aud pe benitez ca se concentreaza pe CL si anul asta. :soccer_h4h:

Raul_07
26th August 2008, 13:08
ce autogol bre? ala n-a mai putut sa scoata mingea si tu zici ca e autogol?! si pana la urma fletcher e trecut ca marcator... mai bine iti vezi de liverpool, ca maine-poimaine il aud pe benitez ca se concentreaza pe CL si anul asta. :soccer_h4h:

Da Benitez se concentreaza pe CL de vreo 4-5 ani:)) asa ca inca unu nu strica:))

Dumitrescu.Daniel
26th August 2008, 13:08

Pai dupa ce castiga UCL,castiga si campionatul.:))

Apropo de gol,mingea nu trecuse de linia portii,a fost impinsa in poarta de jucatorul lui Portsmouth..deci e autogol.

Nea Popa
30th August 2008, 15:08
se pare ca meciul de maine seara dintre Manchester United si Fulam a fost anulat si reprogramat pe 30,05 ,2009 (Incredibil ,cei de la United care joaca din 3 in 3 zile au gasit o data libera abia peste 10 luni :O )

Dumitrescu.Daniel
31st August 2008, 21:09
Cand a jucat si Liverpool mai bine a facut egal:))

MIREL6RADOI
2nd September 2008, 02:10
Nu doar rusii isi cumpara "jucarii" de fotbal, ci si arabii.Man City a fost vandut (http://www.mcfc.co.uk/default.sps?pagegid={DBD12D53-8346-431D-A04F-5D0F8664DE80}&newsid=6617311) unui grup de investitii din Abu Dhabi.

#Alex
2nd September 2008, 11:00
In sfarsit : Berbatov la United :yes:

#Alex
2nd September 2008, 14:11
eu am auzit ca l-a vandut la Chelskii..
In fine aducerea lui Villa mi se pare ca a cazut, Valencia cere 50 mil pe el

Manchester City have made a dramatic late deadline-day swoop for Real Madrid’s Brazilian forward Robinho.

The deal to bring the 24-year-old was completed shortly before the midnight cut-off point, and he has signed a four-year contract.

Robinho, full name Robson de Souza, scored 25 goals in just over 100 games at the Bernabeu, during which time he won two La Liga winner’s medals. He moved to Spain after his attacking talents caught the eye in his home country when with Santos. He has also scored 11 times in 42 caps for Brazil.

He becomes City’s fourth Brazilian player, joining Elano, Jo and Glauber Berti.

Manager Mark Hughes exclusively told mcfc.co.uk, “I am absolutely delighted to get the opportunity to work with such an incredible talent like Robinho. I have said that in order to compete with the best teams in the Premier League we have to be in the market for players of this calibre, and Robinho is undoubtedly one of the best players in the world.

“I am really looking forward to introducing him to the rest of the squad, and to the City fans at the earliest opportunity. This is a real statement of intent as to the ambitions of Manchester City Football Club.”

Tim Oscroft

Dumitrescu.Daniel
2nd September 2008, 15:06
Liverpool - Manchester

Etapa viitoare,sa vedeti meci,Liverpool va castiga pentru ca va fi o atmosfera extraordinara in Anfield.

ulm_street
2nd September 2008, 15:42
Liverpool - Manchester

Etapa viitoare,sa vedeti meci,Liverpool va castiga pentru ca va fi o atmosfera extraordinara in Anfield.

De cat timp nu ati mai dat gol cu United in campionat?:ohoh:

jointu_ucigash
2nd September 2008, 16:32
Boloni a facut cel mai scump transfer perfectat vreodata in Belgia

Loti nu mai mizeaza pe unul dintre cei mai importanti jucatori de la Standard Liege. Marouane Fellaini (20 de ani), international belgian cu radacini marocane, a fost vindut de gruparea ros-alba la Everton contra sumei de 18,5 milioane de euro. Cu bonusuri de performanta si in cazul unei revinzari, pretul ar depasi 20 de milioane de euro, cifra apropiata de bugetul anual al echipei! Oricum, elevul lui Boloni a devenit protagonistul celui mai mare transfer realizat vreodata in Belgia. Precedentul record era stabilit de Van Buyten, care a fost vindut tot de Standard in 2001 la Marseille pentru 16 milioane de euro.

msp

oop
2nd September 2008, 16:39
cand am jucat noi cu Standard a doua oara,Fellaini era prezentat ca marea lor speranta ...

jointu_ucigash
2nd September 2008, 16:42
e un jucator talentat cu un fizic impresionant (1.94 parca), Totusi cred ca mai are multe de demonstrat pana la suma asta... Englezoii astia cred ca se caca bani...

E aiurea totusi sa vedem ca un campionat super mediocru precum al belgiei, poate vinde jucatori atat de scump...

cred ca pana la urma ajungem din nou la discutia aia cu asezarea geografica fata de lumea civilizata.

oop
2nd September 2008, 16:43
petrodolari ... nu e prost cel care cere ...

bend_it_like_banel
2nd September 2008, 16:51
everton erau disperati si au transferat ceva ca sa acopere posturile. englezii sunt cretini totusi. de multe ori arunca sume enorme de bani pe jucatori mediocri sau care inca sunt sperante(fellaini si mai nou robinho).

ps: se pare ca noii patroni ai lui city joaca fantasy football (http://www.arabianbusiness.com/529737-abu-dhabi-planning-240mn-ronaldo-swoop) pe bani reali. ieri a fost robinho maine cumpara tot premier league :hubba

ps2: astia au umblat cu editorul in FM "It is thought a transfer fund totalling $450 million has been allocated for the next two seasons, by which time is “expected” that the club will be as successful on the pitch as Manchester United and Chelsea" :p

Bogdanbibi
2nd September 2008, 17:06
cand am jucat noi cu Standard a doua oara,Fellaini era prezentat ca marea lor speranta ...
nu e ala caruia i-a furat banel mingea la al doilea gol al lui badea?

oop
2nd September 2008, 17:11
asta nu mai stiu,dar daca e asa,sa ii dea D-zeu sanatate :P
De la ei imi placuse Karel Geraerts(unul blond - sare in ochi daca te uiti la rezumatul meciului),un mijlocas bunicel ... nu mai stiu pe unde e acum ...

LE:245 de milioane de euro pentru transferuri la Manchester City!(prosport)

Dumitrescu.Daniel
2nd September 2008, 21:34
asta nu mai stiu,dar daca e asa,sa ii dea D-zeu sanatate :P
De la ei imi placuse Karel Geraerts(unul blond - sare in ochi daca te uiti la rezumatul meciului),un mijlocas bunicel ... nu mai stiu pe unde e acum ...

LE:245 de milioane de euro pentru transferuri la Manchester City!(prosport)

245 sau 24.5?

#Alex
2nd September 2008, 22:19
daca au dat 35 de mil lire pe robinho tu care crezi ca e bugetul pt transferuri ? citeh are in momentul de fata cei mai bogati patroni din lume ... damn

un articol din MEN

The new football powerhouse
Yakub Qureshi
2/ 9/2008

MANCHESTER is now the epicentre of world football after City's dramatic takeover and two record-breaking transfers.

After a day which shook soccer, City became the richest club in the world and their new Arab owners and United's management smashed the transfer fee record TWICE in deals worth £62m.

The Blues' new billionaire owners flexed their financial muscles by landing Brazilian star Robhinho from Real Madrid for a British transfer record of £32.5m. Just minutes before, United secured Spurs' Dimitar Berbatov for £30.7m despite a daring last-minute bid for the Bulgarian by the newly-revived City. The astonishing spending spree took place as City's new owners promised to `spend, spend, spend' to transform the fortunes of the Eastlands team.

The previous record was held by Chelsea when they bought Andriv Shevchenko for £30.8m. The Royal family of Abu Dhabi - one of the world's wealthiest states - announced the £200m sale of the club from deposed Thai prime minister Thaksin Shinawatra yesterday morning.

And their first act was to launch immediate bids for three new players - on the eve of the Premiership's transfer window deadline. Manchester United is already the world's wealthiest and most supported football team in the world, with City ranked 15th in an international rich list.

But the Blues are now tipped to become a sporting superpower - after its new billionaire owners promised to bankroll the club to the tune of hundreds of millions. Businessman Dr Sulaiman Al Fahim, who will represent the Al Nahyan family on the board, told the M.E.N. how he had `hundreds of millions of pounds' to invest.

History

Dr Al Fahim, an Arabian property mogul, said: "The club has got a great football stadium and a great history and a strong fan base but it has not had the investment.

" We can give them that. The club has not been strong for the last few months and we think we can change this situation.

"There is a lot we can do - we will copy what Abramovich did to Chelsea. We will do the same thing.

"We need to get the players and also better branding for the club. We can raise it to the same profile as Manchester United and beyond."

He revealed that they may also consider buying the City of Manchester stadium from Manchester council, although new top class players are their first priority.

Asked to allay the fears of fans concerned about short-term investment, he added: "There is an understanding and a desire to improve the club. Like Abramovich we can bring the money to fund this. The Premier League is a very valuable asset. We are happy to be part of it. When the possibility of a sale came up we thought this was a big opportunity.

"I was aware of other Premiership clubs and deals being made but with Manchester City there is a real development possibility.

"Football is one of the most popular games in the United Arab Emirates so everyone is aware of the Premiership and its teams."

He added that his group planned to use the coaching expertise at Manchester City to develop players from the UAE where the sport is popular but there is no professional league.

Although Dr Al Fahim played down the Royal connections of the Abu Dhabi United Group Investment and Development, it is widely understood that it is a private investment company for the family.

Journalist Anil Bhoyrul, from Arabian business website, said the new owners were looking to create a global brand worth `billions' rather than make a short term profit.

The MEN understands key figures at the city council have not yet held discussions with the Abu Dhabi consortium about The City of Manchester Staduim.

The council is currently looking to develop the site around the stadium after plans for Britain's first £260m supercasino were scrapped by Gordon Brown.

Town hall chiefs are looking for a company to bankroll and build a 'world-class tourist attraction' in the area.

The City of Manchester stadium has not been part of those talks - up to now.

But it is believed the council would be prepared to discuss its ***ure as part of a package of investment.

Dumitrescu.Daniel
2nd September 2008, 22:20
Pfoai,cred ca e cea mai bogata echipa din lume,sau cel putin din Europa.

vectra_gts
2nd September 2008, 22:21
245...numai robinho a fost vreo 40 + vreo 10 pe gio dos santos de la barca.

MIREL6RADOI
2nd September 2008, 22:23
Pe dos Santos l-a luat Tottenham si nu Man City.
Faza saptamanii.Un altfel de presedinte. (http://www.youtube.com/watch?v=yPmiRsRN-jw)
:mfr_lol::mfr_lol:
Nou proprietar al Man City, vrea sa-l achizitioneze pe...C.Ronaldo!Suma dispusa s-o plateasca=156 de mil de euro:coffee: Sursa (http://it.eurosport.yahoo.com/02092008/45/calciomercato-manchester-city-156-milioni-per-ronaldo.html)

#Alex
5th September 2008, 01:30
citeh are in momentul de fata cei mai bogati patroni din lume ... damn

Averea lui abramovic ajunge undeva la £11.7 miliarde, iar a celor care au preluat man city la ... £550 miliarde :puppyeyes: :hubba

valy
5th September 2008, 01:40
se pare k bugetul celor de la Man City este de 600M d euro......dar nu sunt dispusi s cumpere un jucator ce costa mai mult de 100M

LoMax8
5th September 2008, 12:20
City poate sa atace UCL si o cupa dar pentru Premier League iti trebe ceva ani de experienta si echipa nu doar vedete.

oop
5th September 2008, 14:36
City poate sa atace UCL si o cupa dar pentru Premier League iti trebe ceva ani de experienta si echipa nu doar vedete.
Chelsea a reusit ...

#Alex
6th September 2008, 19:56
Manchester United 2007/08 - The Flag Keeps Flying by Johan

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mMhb-g_7cDc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mMhb-g_7cDc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wdn3-dnTTZw&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wdn3-dnTTZw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d3htTTa5v4k&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d3htTTa5v4k&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

MIREL6RADOI
6th September 2008, 21:55
Prieteni,pe viitor sa nu mai punem video embed...nu de alta, dar sa nu ingreuneze forum.:yes:

Dumitrescu.Daniel
6th September 2008, 22:07
Alex,anu asta sa trageti tare sa mai prindeti liga.;))

alexxx89
6th September 2008, 23:18
nu se compara astia de la city cu jiji al nostru..pentru el e bani de tigari ce a bagat astia:)

#Alex
7th September 2008, 01:43
Alex,anu asta sa trageti tare sa mai prindeti liga.;))

Vedem noi sambata viitoare cine ce trage ;)). De la 14:45 ca sa fiu mai exact.

ps. ok poti sa editezi postul ala si sa bagi link direct ca mie mi-a expirat optiunea. si de-acum le pun cu link direct

valy
7th September 2008, 02:00
Vedem noi sambata viitoare cine ce trage ;)). De la 14:45 ca sa fiu mai exact.

LIVERPOOL va castiga sambata....2-1 si gata! FORZZA LIVER!!!:fular_campionii:

#Alex
7th September 2008, 02:13
Poate castiga ca romania cu lituania. :imported_icon_flowe

#Alex
13th September 2008, 15:53
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL TEVEZ

min 3 liv 0-1 Manchester United

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 16:03
http://fanfotbal.net/eurosport2live.html uitati-va la meci aici daca nu aveti eurosport 2

Ce ocazie Liverpool din 5 m era go curat asta

#Alex
13th September 2008, 16:17
mda van der sar a baut dupa tatarusanu ... 1-1

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 16:22
Liverpool merita golul egalizator.

#Alex
13th September 2008, 16:37
pana la gol liverpool a avut un singur sut pe poarta [la cealalta greseala a lui van der sar]

1-1 la pauza

Pro
13th September 2008, 17:24
Liverpool - Manchester
2 - 1
Babel 77!

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 17:42
Ce i-a facut Babel lu` Brown:))

Bravo Liverpool,dupa munca si rasplata!

#Alex
13th September 2008, 17:42
2-1 final .. meci pierdut pe greseli personale ...

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 17:45
11-4 la suturi pe poarta,Liverpool a dominat si a avut ocazii mai mari ca utd:yes:

valy
13th September 2008, 17:51
BV LIVERPOOL!!!

daca va uitati p pagina 2, am ghicit scorul....2-1!

Arrianna
13th September 2008, 17:51
Frumos meci pt Liverpool!;)) Au dominat net,si chiar au meritat victoria.Babel e senzational,ce faze i-au iesit azi!:yes:Ma bucur pt Gerrard ca si-a revenit,si sper sa-si revina in curand si Torres.Inca ceva:publicul de pe Anfield e ireal!
Apropo,are cineva un link pt Eurosport?Ca vreau sa vad si meciul Arsenal-ului,si nu gasesc link-ul!

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 18:03
Click aici (http://fanfotbal.net/eurosport2live.html)

Iti trebuie Sopcast,deschide pagina cu Internet explorer.

Sper sa castige blackburn sau macar egal.

r0bb3n
13th September 2008, 18:16
Frumos meci pt Liverpool!;)) Au dominat net,si chiar au meritat victoria.Babel e senzational,ce faze i-au iesit azi!:yes:Ma bucur pt Gerrard ca si-a revenit,si sper sa-si revina in curand si Torres.Inca ceva:publicul de pe Anfield e ireal!
Apropo,are cineva un link pt Eurosport?Ca vreau sa vad si meciul Arsenal-ului,si nu gasesc link-ul!

Mie mi s-a parut Riera si Kuijt ca au jucat fantastic.. in plus au jucat mult mai mult decat Stevie G sau Ryan , azi..
a jucat frumos liverpool.. un fel de fotbal total cum juca ajax prin anii 70'

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 18:40
Mie mi s-a parut Riera si Kuijt ca au jucat fantastic.. in plus au jucat mult mai mult decat Stevie G sau Ryan , azi..
a jucat frumos liverpool.. un fel de fotbal total cum juca ajax prin anii 70'

Kuyt vrei sa zici...a muncit enorm,dar a si ratat pe masura:))

steauaclub.tk
13th September 2008, 21:21
Kuyt vrei sa zici...a muncit enorm,dar a si ratat pe masura:))

Dirk Kuijt este in buletin, dar s-a preferat varianta in engleza, Kuyt.

Dumitrescu.Daniel
13th September 2008, 21:24
Interesant multi il cunosc ca si Kuyt,mersi de informare:P

ingerash_negru
15th September 2008, 21:24
:rofl: Offf si am ratat meciul!!! A plans Cristiano?? Sau hmm e accidentat park..
Pacat pacat treia sa-i vad moacaaa....

MIREL6RADOI
20th September 2008, 16:24
Nu stiu daca in "presa" din romania s-a pomenit..insa presa internationala scrie de un interesul lui Bill Gates in a achizitiona pe Newcastle Utd.:coffee:

Nea Popa
20th September 2008, 22:48
se pare ca deja a achizitionat-o ..asa auzisem azi pe la sport.ro`

PS.Bun Bun Transferul !!

Aleks_777
20th September 2008, 23:54
Da' n-o vrea si Donald Trump sa achizitioneze Steaua?
Ca au aparut copii din astea de Chelsea ca ciupercile dupa ploaie...

sergiuku
21st September 2008, 17:31
se vede undeva meciul Chelsea-Manchester pe internet ????

pls un steam.

rayden
21st September 2008, 17:41
12tv.ro - pe asta ma uit acum

MIREL6RADOI
21st September 2008, 19:55
Ca tot va plangeti ca nu i-am umilit pe FC Bayern,echipa cu buget de 200 de milioane de euro.
Juan de Ramos i-a uscat de bani pe cei de la Spurs in pauza competitionala.Doar un transfer a facut cat toate achizitiile lui Steaua pe ultimii 3 ani:Modric 28 de milioane de euro.
Consecinta: pe locul 20 din 20 de echipe cu un amarat de puncticel...In min 91,vs Wigan,acasa,scot al 2 lea punctuletz.Daca noi,de bine,de rau suntem pe locul 2 in camp,ne-am batut cu Bayern(cat am putut) suntem atat de nemultumiti...Oare fanii lui Spurs ce-ar trebui sa-i faca?Sa-i traga in tzepe pe jucatori,antrenori,conducere in mijlocul Trafalgar Square sau in fata la Buckingham Palace?
ps final 0-0 acasa cu Wigan...un astfel de 0-0 e precum Steaua ar face 0-0 cu Gaz Metan si ar fi pe locul 18 in campionat.:coffee:

oop
22nd September 2008, 00:49
marea lor greseala e ca si-au vandut toate cele 3 varfuri pe care s-au bazat in campionatul trecut!WTF??

Nea Popa
23rd September 2008, 20:35
numai dezinforma ,au vandut doar 2 atacanti si oricum sunt pe + in raportul principalelor veniri/plecari din aceasta vara , si o sa isi revina si in Premier League ,oricum Ramos face ce face si castiga Cupa Uefa sau o Cupa din Anglia :)) ..

sa o luam pe rand , Gomes este peste Paul Robinson clar , Luka Modric este peste Lee ,iar Giovani dos Santos , Roman Pavlyuchenko mai au nevoie de putina experineta si sigur ii vor intrece pe Robbie Keane si Dimitar Berbatov :yes:

Marius_Black
23rd September 2008, 20:39
Pana acumuleaza Pavlyuchenko si dos Santos experienta il concediaza conducerea pe Juande Ramos :))

oop
23rd September 2008, 21:08
numai dezinforma ,au vandut doar 2 atacanti

+ Jermaine Defoe vandut in cursul campionatului trecut se fac 3:yes:

Giovani dos Santos , Roman Pavlyuchenko mai au nevoie de putina experineta si sigur ii vor intrece pe Robbie Keane si Dimitar Berbatov :yes:

destul de riscant ... adica dai 2 atacanti ce au confirmat si ii inlocuiesti cu un tanar talentat pe care Barca l-a lasat sa plece surprinzator de usor si un rus care se poate sau nu adapta,el nejucand niciodata la un club dinafara Rusiei

PS:nu cred ca o sa apuc ziua cand o sa scrii si tu numai corect!

MIREL6RADOI
24th September 2008, 16:43
Cine s-a uitat la meciul Man Utd- Boro,Carling Cup,a putut vedea o intrare criminala (n-am reusit sa gasesc imagini video) facuta de austriacul Pogatetz asupra jucatorului brazilian Possebon(Man Utd).Ce-o fi in capul unui astfel de jucator....Eu i-as baga in inchisoare sau i-as pune pe tusa pana isi revine jucatorul accidentat.

St3phano
24th September 2008, 17:37
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-4499390-video-cascadorii-rasului-arbitrul-valideaza-gol-desi-mingea-trecut-langa-poarta.htm?cfnl
articolul sucks, da faza e reala.;))

joseph_stelist
24th September 2008, 21:34
http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-4499390-video-cascadorii-rasului-arbitrul-valideaza-gol-desi-mingea-trecut-langa-poarta.htm?cfnl
articolul sucks, da faza e reala.;))

si un comentariu de nota zece la acest articol:
"Bine ca nu s-a intamplat in Romania!
Daca se intampla la noi asa ceva toata lumea (ca sa nu mai vorbim despre presa!) ar fi urlat: numai in Romania se putea intampla asa ceva!" :yes:

KosmyN
25th September 2008, 01:30
Cine s-a uitat la meciul Man Utd- Boro,Carling Cup,a putut vedea o intrare criminala (n-am reusit sa gasesc imagini video) facuta de austriacul Pogatetz asupra jucatorului brazilian Possebon(Man Utd).Ce-o fi in capul unui astfel de jucator....Eu i-as baga in inchisoare sau i-as pune pe tusa pana isi revine jucatorul accidentat.

Am vazut eu meciul si reluarea de mai multe ori.
Nu mi-am putut da seama daca a existat o fractura, dar rana era deskisa si foarte adanca...ca o impuscatura...cred ca a intrat cramponul pana la capat.
Astfel de intrari ar trebui sanctionate cu suspendari exemplare...cea mai buna cred ca ar fi de genul: cat lipseste cel accidentat atat sa stea si cel eliminat.

Dumitrescu.Daniel
27th September 2008, 20:52
14:45 Final Everton 0 - 2 Liverpool (0 - 0) :boxing:
17:00 Final Aston Villa 2 - 1 Sunderland (2 - 1)
17:00 Final Fulham 1 - 2 West Ham (0 - 2)
17:00 Final Manchester Utd 2 - 0 Bolton (0 - 0)
17:00 Final Middlesbrough 0 - 1 West Brom (0 - 0)
17:00 Final Newcastle 1 - 2 Blackburn (0 - 2)
17:00 Final Stoke 0 - 2 Chelsea (0 - 1)
19:30 '22 Arsenal 0 - 0 Hull (0 - 0) Sper sa ramana asa:))

Dumitrescu.Daniel
27th September 2008, 22:02
Gooooooooooooooool Hull 1 - 1,ce mai gol!!!

LE: GOOOOOOOOOOOOOOOL HULL!! 1 - 2

Scz de dublu.

Arsenal 1 - 2 HULL!

oop
27th September 2008, 22:17
ce mah?a innebunit lupu'

Marius_Black
27th September 2008, 22:34
ce mah?a innebunit lupu'

Cica e fan Liverpool ..=))

E si el bucuros acum in tur , ca-n retur trebuie sa se roage sa prinda Benitez si ai lui un loc in editia viitoare a UCL :))

Dumitrescu.Daniel
27th September 2008, 22:44
Cica e fan Liverpool ..=))

E si el bucuros acum in tur , ca-n retur trebuie sa se roage sa prinda Benitez si ai lui un loc in editia viitoare a UCL :))

Pai deocamdata Liverpool nu o ia de la Hull acasa;))

Nea Popa
1st October 2008, 22:11
mda , dar nici nu castiga cu Fc Porto cu 4-0 ;)

St3phano
2nd October 2008, 15:36
deocamdata ;))

Dumitrescu.Daniel
2nd October 2008, 19:12
Cred ca Liverpool castiga campionatul anul asta,joaca foarte bine sunt foarte multumit de Skrtel si Riera.

Marius_Black
4th October 2008, 19:53
Si se pare ca Arsenal o comite din nou ...de data asta pe Stadium of Light din Sunderland unde sunt condusi in minutul 90 cu 1-0 gol Leadbitter in min 86 la doar 2 minute dupa ce il inlocuise pe Dwight Yorke , se pare ca ,,gradinita'' lui Wenger nu mai merge prea bine...

LE: Cesc Fabregas egaleaza in prelungiri 1-1

Dumitrescu.Daniel
4th October 2008, 20:03
Ce gol a marcat Sunderland,iar Fabregas a sarit dintre 3 uriasi si a marcat.

#Alex
5th October 2008, 00:34
Rezultatele de pana acum:

Blackburn 0-2 Man UTD
WBA 1-0 Fulham
Wigan 0-1 M'boro
Sunderland 1-1 Arsenal

maine se joaca :

West Ham Utd - Bolton
Chelsea - Aston Villa
Manchester City - Liverpool
Portsmouth - Stoke City
Tottenham - Hull City
Everton - Newcastle

Dumitrescu.Daniel
5th October 2008, 12:28
A patit si Arsenal la fel ca noi,tinand cont ca vine dupa o infrangere pe teren propriu cu Hull City.

UTD a facut instructie la propriu cu Blackburn.

Astept meciul lui Liverpool.

Dumitrescu.Daniel
5th October 2008, 19:57
Vedeti ma de ce tin cu Liverpool pentru ca joaca fotbal pana in ultimul minut.

Manchester City 2-0 Liverpool pauza
Manchester City 2-3 Liverpool Kuyt '91 + Torres(2)

bravo Liverpool!!!

MIREL6RADOI
5th October 2008, 20:21
West Ham U. 1 - 3 Bolton W.
Chelsea 2 - 0 Aston Villa
Manchester C. 2 - 3 Liverpool
Portsmouth 2 - 1 Stoke C.
Tottenham H. 0 - 1 Hull C.
Nasoala situatia lui Tottenham, nici "magul" Juande Ramos nu-i ridica pe Spurs...sunt la retrogradare. FC Liverpool se va bate cu Chelsea pt titlul de campioana.

jointu_ucigash
5th October 2008, 20:50
FC Liverpool se va bate cu Chelsea pt titlul de campioana.

iar titlul va fi castigat de Man Utd. Liverpool se va bate pt locurile 3-4 cu Arsenal.

M4r|us
5th October 2008, 20:58
Cel mia rau imi pare de Tottenham. Au un lot bun, un antrenor f bun..dar sunt sub orice critica momentan...

Marius_Black
5th October 2008, 20:59
Juande si ai lui si-au mai luat-o odata acum de la Hull City (locul 3 desi e nou promovata!) prin golul lui Geovanni fost jucator al Barcelonei .

Tottenham si Newcastle daca o mai tin asa mult o sa ajunga in liga a 2 a engleza :|

Dumitrescu.Daniel
5th October 2008, 23:18
iar titlul va fi castigat de Man Utd. Liverpool se va bate pt locurile 3-4 cu Arsenal.

Pe o bere ca Liverpool iese pe 1-2?;))

Marius_Black
6th October 2008, 15:03
Golul de exceptie marcat de Geovanni in poarta celor de la Tottenham , sa-l invete careva pe Banel sa bata si el loviturile libere asa :))

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.fliggo.com/embed/x7rIwnzT"></param><param name="wmode" value="opaque"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.fliggo.com/embed/x7rIwnzT" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" allowscriptaccess="always" width="425" height="355"></embed></object><div><a href="http://www.fliggo.com/video/x7rIwnzT">Tottenham vs Hull Highlights</a></div>

MIREL6RADOI
6th October 2008, 15:10
Hull sunt pe locul 3 (http://soccerway.com/national/england/premiership/) desi joaca pt prima data in prima liga a Angliei!!Le-au trebuit 104 ani de existenta sa ajunga in primul esalon.Bineinteles ca nu vor termina in primele 4..still,sa fii pe 3 in Anglia.:yes: E ca si cum,FC Blaj promoveaza in prima liga de la noi, si dupa 7 etape sunt pe 3.Wow...

oop
6th October 2008, 15:18
in 5 ani au promovat din League Two in Premier League ... meseriasi tipii(un fel de CFR in devenire:)))!

Boggy
6th October 2008, 15:36
Manchester mi se pare cea mai solida echipa. In general mi se cam rupe de alte campionate, inafara de al nostru, da' acum imi dau si eu cu parerea... :))

P.S. Ai uitat punctul de langa F.A. in titlu. Perspicac, huh? :))

jointu_ucigash
6th October 2008, 17:10
Pe o bere ca Liverpool iese pe 1-2?;))

nu vreau sa te las fara bani

Boggy
6th October 2008, 17:12
Parca la City s-au investit bani cat in 10 Ligi I, nu(parca patron arab, ceva...)? Unde-s performantele?

Dumitrescu.Daniel
6th October 2008, 17:13
De abia a venit ma,sezonul viitor o sa fie altceva.

bend_it_like_banel
6th October 2008, 17:14
@Boggy: pai tu vrei performante peste noapte? si singura certitudine de jucator world class e robinho. restul sunt prea tineri sau nu se ridica la valoarea celor de la chelsea, man utd etc

Boggy
6th October 2008, 17:18
Nu stiam cand a venit. Auzisem la TV ca e mare revolutie la City, ca o sa fie al mai tare, al mai mare...

Dumitrescu.Daniel
6th October 2008, 17:20
O sa fie,are si pusti promitatori..

P.S. tottenham nu iese din criza..mi-ar parea rau sa retrogradeze

Dumitrescu.Daniel
18th October 2008, 21:40
Liverpool 1 - 2 Wigan Half-Time
Liverpool 3 - 2 Wigan Final-Time

Au inscris:Kuyt(2),Riera/A.Zaki(2)

Liverpool ramane pe 2 la egalitate de puncte cu Chelsea,fiind departajate de golaveraj,saptamana viitoare urmand meciul direct.

$TEAU@
18th October 2008, 21:44
Manchester City, ajutata de noii sefi , niste arabi innebuniti dupa fotbal si plini de bani,va realiza niste surprize mari in campinatul Angliei.!

:fular_steaua2:

Marius_Black
18th October 2008, 21:46
Liverpool ...lucky bastards , second in a row :ablow:

Middlesbrough - Chelsea 0 - 5
Arsenal - Everton 3 - 1
Aston Villa - Portsmouth 0 - 0
Bolton - Blackburn 0 - 0
Fulham - Sunderland 0 - 0
Liverpool - Wigan 3 - 2

Dumitrescu.Daniel
18th October 2008, 21:55
Taci ma asta e valoare..1-2,3-2,cred ca la fiecare meci de a lu` liver,fanii primesc pastile de inima.

#Alex
18th October 2008, 23:05
Man. United 4-0 WBA (Rooney, C.Ronaldo, Berbatov, Nani) :drunk:

Dumitrescu.Daniel
19th October 2008, 22:03
Tottenham 1 - 2 Stoke

Din pacate Spurs se indreapta cu pasi repezi spre liga 2.

St3phano
20th October 2008, 15:25
nu-mi pare rau deloc, mi-au pierdut multe belete...bon voyage ;))

DUMY86
21st October 2008, 20:09
Ce bun ar fi pentru Man United un egal intre Chelsea si Liverpool:yes:

Dumitrescu.Daniel
21st October 2008, 21:33
Ceea ce nu se va intampla 100%,dupa mine e meci de 12

steauaclub.tk
26th October 2008, 14:42
Schimbari importante in Premier League. Juande Ramos a fost demis de la Tottenham si a fost inlocuit cu Harry Redknapp, o mutare pe care o consideram imposibila. Nea Harry a stat in doua mandate cam cinci ani la Pompey.
E ciudat sa pleci de la o echipa de pe locul 7, cu patron un miliardar, si sa te duci la "lanterna rosie".
Cand facea spectacol cu FC Sevilla, Juande era mare antrenor, poate ca acum s-a dovedit ca nu mai e chiar asa cand nu mai ai jucatori foarte buni.

M4r|us
26th October 2008, 15:23
Eu raman la parerea ca Juande Ramos este un antrenor valoros. Poate ca inca nu a fost pregatit sa antreneze in Premiere League. A fost la primul lui sezon... sau poate Spania e mult mai potrivia pentru el. Oricum, Tottenham sub comanda lui este de nerecunoscut...

Sunt curios ce va face noul antrenor, inca mai sunt sanse ca echipa sa se salveze de la retrogradare. Ar fi pacat ca o echipa din Tottenham sa joace in esalonul secund.

Dumitrescu.Daniel
26th October 2008, 18:28
Chelsea FC 0 - 1 Liverpool FC

A marcat Xabi Alonso '11

Si Liverpool trece la carma premier league.

MIREL6RADOI
30th October 2008, 01:02
Arsenal 4-4 Tottenham!!!Ce meci.. :imported_icon_w00t:Spurs a condus cu 1-0 Mikael Silvestre a egalat la 1.X pauza.In a 2 a repriza, Arsenal a condus 3-1 si 4-2.Totusi, in min 89 Spurs a redus din diferenta prin Jenas. si in minut 93:33 au egalat prin Aaron Lenon.Mai lipseau 27 de secunde pana la final.Pentru fanii lui Arsenal,meciul cu Spurs e cel mai important meci din campionat.Daca puteti, downlodati meciul.:yes:
FT Aston Villa 3 - 2 Blackburn R.
FT Fulham 2 - 0 Wigan Athletic
FT Hull C. 0 - 3 Chelsea
FT Stoke C. 1 - 0 Sunderland
FT Bolton W. 0 - 1 Everton
FT Liverpool 1 - 0 Portsmouth
FT Manchester U. 2 - 0 West Ham U.
FT Middlesbrough 2 - 0 Manchester C.

steauaclub.tk
30th October 2008, 14:51
Lampard...gol. Rar asa executie! :hubba

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fXr_3Y18LDU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fXr_3Y18LDU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Dumitrescu.Daniel
30th October 2008, 16:24
Arsenal 4-4 Tottenham!!!Ce meci.. :imported_icon_w00t:Spurs a condus cu 1-0 Mikael Silvestre a egalat la 1.X pauza.In a 2 a repriza, Arsenal a condus 3-1 si 4-2.Totusi, in min 89 Spurs a redus din diferenta prin Jenas. si in minut 93:33 au egalat prin Aaron Lenon.Mai lipseau 27 de secunde pana la final.Pentru fanii lui Arsenal,meciul cu Spurs e cel mai important meci din campionat.Daca puteti, downlodati meciul.:yes:
FT Aston Villa 3 - 2 Blackburn R.
FT Fulham 2 - 0 Wigan Athletic
FT Hull C. 0 - 3 Chelsea
FT Stoke C. 1 - 0 Sunderland
FT Bolton W. 0 - 1 Everton
FT Liverpool 1 - 0 Portsmouth
FT Manchester U. 2 - 0 West Ham U.
FT Middlesbrough 2 - 0 Manchester C.
In fiecare an Tottenham face cate una anul trecut a facut 4-4 cu Chelsea dupa un gol superb in min 87 al lui Keane si o ocazie imensa de 4-5 in min 94 pentru berbatov.

MIREL6RADOI
30th October 2008, 17:23
Lampard...gol. Rar asa executie! :hubba

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fXr_3Y18LDU&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fXr_3Y18LDU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Pai... <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/db4eVM7A-wo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/db4eVM7A-wo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
:imported_icon_notwo:imported_icon_notwo

#Alex
4th November 2008, 01:06
Bolton 2-0 Manchester City
Everton 1-0 Fulham
Chelsea 5-0 Sunderland
Man Utd 4-3 Hull City
Middlesbrough 1-1 West Ham Utd
Portsmouth 1-2 Wigan Athletic
Stoke City 2-1 Arsenal
WBA 2-2 Blackburn
Tottenham 2-1 Liverpool
Newcastle 2-0 Aston Villa

Chelsea 11 26
Liverpool 11 26
Man Utd 10 21
Arsenal 11 20
Aston Villa 11 20
Hull City 11 20

Dumitrescu.Daniel
4th November 2008, 18:49
Pai... <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/db4eVM7A-wo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/db4eVM7A-wo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
:imported_icon_notwo:imported_icon_notwo

Nu prea cred ca vroia sa fie shut;))

Marius_Black
8th November 2008, 19:29
Arsenal - Manchester United 2-1
Nasri (2) / Rafael

:afro:

#Alex
8th November 2008, 20:14
Nu prea cred ca vroia sa fie shut;))

sheva nu e banel. 0:44 se uita la poarta, dupa o fractiune de secunda la posibili coechipieri veniti in careu pt o eventuala centrare, face inca un pas si suteaza. geniala faza :yes:

Arsenal - Manchester United 2-1

cand ai bulanul lu dinamo si stii cum sa te aperi la 2-0 n-ai cum sa pierzi.

Dumitrescu.Daniel
8th November 2008, 21:29
sheva nu e banel. 0:44 se uita la poarta dupa o fractiune de secunda la posibili coechipieri veniti in careu pt o eventuala centrare, face inca un pas si suteaza. geniala faza :yes:

cand ai bulanul lu dinamo si stii cum sa te aperi la 2-0 n-ai cum sa pierzi.

Asta am remarcat si eu,dar as zice ca se uita ca sa centreze..numai el stie.

P.S. Liverpool conduce la pauza cu 2-0 pe WBA dupa golurile marcate de Robbie Keane ' 34 , ' 43

Dumitrescu.Daniel
14th November 2008, 22:01
http://assets.sport.ro/assets/sport/2008/11/14/articles/18276/images/thumb_size1.jpg

Manchester United este cea mai POTENTA echipa din lume. La meciul cu Arsenal oamenii lui Alex Ferguson au iesit la atac cu ...armele din dotare: 9 dintre jucatorii lui United au aratat tuturor de ce Manchester este cea mai potenta echipa din lume.

La poza de grup doar coreeanul Park si olandezul Van der Saar nu au fost excitati inaintea meciului. Explicatia este simplu: correanul Park Ji-Sung vine dintr-o tara recunoscuta pentru masurile mici iar in cazul olandezului batranetea isi poate spune cuvantul. Despre ceilalti jucatori ramane o singura intrebare: ce le-a aspus Sir Alex inainte de meci. Chiar daca au fost STIMULATI la maxim, Manchester a pierdut pana la urma in fata lui Arsenal cu 1-2, ambele goluri ale tunarilor fiind marcate de francezul Nasri.

Sport.ro

Marius_Black
14th November 2008, 23:54
Daniele tata da rezultatul lui Liverpool din Cupa Angliei nu il pui? ;))

#Alex
15th November 2008, 00:14
o sa joace finala cu chelsea :biggrinthumb: asta ca sa nu spun ca sunt mai interesante p..arerile celor de la united decat liverpool. oups;))

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 11:09
Am vazut meciul si am vazut cine a jucat,trateaza cupa ligii cum o trateaza si steaua pe a noastra.
:))@Alex e mai important campionatul decat cupa;))

#Alex
15th November 2008, 14:22
de 18 ani tot important e :))

Etapa asta (+2 la ore)

15th November 2008
Bolton v Liverpool 12:45
Arsenal v Aston Villa 15:00
Blackburn v Sunderland 15:00
Fulham v Tottenham 15:00
Man Utd v Stoke City 15:00
Newcastle v Wigan Athletic 15:00
West Ham Utd v Portsmouth 15:00
WBA v Chelsea 17:30

16th November 2008
Everton v Middlesbrough 13:30
Hull City v Manchester City 16:00

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 16:18
Extraordinar joaca Liverpool.
Bolton 0 - 1 Liverpool a marcat Kuyt.

lucian_iasi
15th November 2008, 18:13
Bolton - Liverpool 0-2 Kuyt si Gerrard :imported_icon_yes:

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 18:47
Inca o demonstratie de fotbal din partea viitoarei campioane.

Marius_Black
15th November 2008, 18:52
Inca o demonstratie de fotbal din partea viitoarei campioane.

Uite unde era Borcea jr =)) , nici nu s-a terminat turul ca deja se cred campioni..pfff :hubba

#Alex
15th November 2008, 18:52
united 2-0 stoke la pauza ronaldo '3, carrick '45

3-0 berbatov

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 19:00
misto golul lui ronaldo;))
@tizu` daca joaca asa pana la capat greu de crezut ca mai pierde campionatul.

#Alex
15th November 2008, 19:46
ooooo ce gol welbeck 4-0

5-0 ronaldo

arsenal 0-2 villa
blackburn 1-2 sunderland
fulham 2-1 tottenham
newcastle 2-2 wigan
westham 0-0 portsmouth

Dumitrescu.Daniel
15th November 2008, 20:31
Surprinzatoare victoria lui Aston Villa.

Marius_Black
16th November 2008, 00:13
Din pacate Newcastle va avea serios de lucru pt a putea scapa de retrogradare in Championship...pacat , echipa cu jucatori buni dar investitor de nota 2 care nu gaseste un antrenor bun...asta e!

#Alex
16th November 2008, 00:17
wba 0-3 chelsea
iar a ajuns "viitoarea campioana" pe 2

Dumitrescu.Daniel
16th November 2008, 00:35
wba 0-3 chelsea
iar a ajuns "viitoarea campioana" pe 2

urmareste ca o felina...

Marius_Black
16th November 2008, 00:36
urmareste ca o felina...

Las ca vine returul cu Stoke City... :soccer_h4h:

Dumitrescu.Daniel
16th November 2008, 00:38
Da..poate atunci arbitrul nu mai anuleaza aiurea 2 goluri.

#Alex
16th November 2008, 20:40
everton 1-1 middlesbrough
hull 2-2 man city

golul lui welbeck
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pwgo43KqPUE&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pwgo43KqPUE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

lucian_iasi
17th November 2008, 15:16
Bolton - Liverpool 0-2
Arsenal - Aston Villa 0-2
Blackburn - Sunderland 1-2
Fulham - Tottenham 2-1
Manchester United - Stoke 5-0
Newcastle - Wigan 2-2
West Ham - Portsmouth 0-0
West Bromwich - Chelsea 0-3
Everton - Middlesbrough 1-1
Hull - Manchester City 2-2

Clasament:
1.Chelsea 32p
2.Liverpool 32p
3.Man United 24p(1 meci mai putin)
4.Arsenal 23p
5.Aston Villa 23p
6.Hull 21p
7.Everton 19p
8.Middlesbrough 18p
9.Portsmouth 18p
10.Fulham 17p(1 meci mai putin)
11.Sunderland 15p
12.Man City 14p
13.Bolton 14p
14.West Ham 14p
15.Stoke 14p
16.Wigan 13p
17.Newcastle 13p
18.Blackburn 13p
19.Tottenham 12p
20.West Bromwich 11p

Dumitrescu.Daniel
17th November 2008, 16:40
Lupta la titlu se va da intre Chelsea si Liverpool..ambele mai au de jucat cu Arsenal acum,in tur.

Marius_Black
17th November 2008, 16:41
Lupta la titlu se va da intre Chelsea si Liverpool..ambele mai au de jucat cu Arsenal acum,in tur.

Si ambele vor lua bataie :)) (Doamne ajuta!)

St3phano
20th November 2008, 18:04
si asta inseamna ca ia arsenal titlul? ;))

jointu_ucigash
22nd November 2008, 16:09
Manchester United dă 9.5 milioane de euro pe Dejan Tosic

Campioana din Premier League, Manchester United, a ajuns la un acord cu Partizan Belgrad în urma căruia internaţionalul sârb de 21 de ani, Dejan Tosic, va ajunge în luna ianuarie la gruparea engleză, care va achita în schimbul său aproximativ 9.5 milioane de euro, informează Daily Mail.

Publicaţiile sportive britanice notează că Sir Alex Ferguson a insistat pentru aducerea mijlocaşului de bandă stângă, pe care îl vede drept succesorul lui Ryan Giggs.

Tosic evoluează la Partizan din 2007, iar în urmă cu un an s-a făcut remarcat la Campionatul European Under 21, competiţie la care Serbia a disputat semifinalele.

Altfel, Zoran Tosic a marcat un gol în victoria pe care echipa sa de club a obţinut-o în prima manşă a turului I al Cupei UEFA în faţa lui Poli Timişora, scor 2-1.

NewsIn

Vedeti ce inseamna sa promovezi jucatori talentati de la varste fragede?

Olympian
22nd November 2008, 16:37
Manchester United dă 9.5 milioane de euro pe Dejan Tosic

Campioana din Premier League, Manchester United, a ajuns la un acord cu Partizan Belgrad īn urma căruia internaţionalul sārb de 21 de ani, Dejan Tosic, va ajunge īn luna ianuarie la gruparea engleză, care va achita īn schimbul său aproximativ 9.5 milioane de euro, informează Daily Mail.

Publicaţiile sportive britanice notează că Sir Alex Ferguson a insistat pentru aducerea mijlocaşului de bandă stāngă, pe care īl vede drept succesorul lui Ryan Giggs.

Tosic evoluează la Partizan din 2007, iar īn urmă cu un an s-a făcut remarcat la Campionatul European Under 21, competiţie la care Serbia a disputat semifinalele.

Altfel, Zoran Tosic a marcat un gol īn victoria pe care echipa sa de club a obţinut-o īn prima manşă a turului I al Cupei UEFA īn faţa lui Poli Timişora, scor 2-1.

NewsIn

Vedeti ce inseamna sa promovezi jucatori talentati de la varste fragede?

cand am scris in vara pe forum ca ar fi bun la Steaua si ar trebui sa incerce sa il ia,cineva,nu mai tin minte cine,zicea ca nu e bun de Steaua,ca nu are experienta.na,ca acum a ajuns la Man Utd pe 9.5 mil,iar in vara putea fi luat cu 1 mil sau 1 jumate.

#Alex
22nd November 2008, 22:25
Chelsea 0 - 0 Newcastle
Liverpool 0 - 0 Fulham
Manchester C. 3 - 0 Arsenal
Middlesbrough 1 - 3 Bolton W.
Portsmouth 2 - 2 Hull C.
Stoke C. 1 - 0 WBA
Aston Villa 0 - 0 Manchester U.

jointu_ucigash
23rd November 2008, 04:14
cand am scris in vara pe forum ca ar fi bun la Steaua si ar trebui sa incerce sa il ia,cineva,nu mai tin minte cine,zicea ca nu e bun de Steaua,ca nu are experienta.na,ca acum a ajuns la Man Utd pe 9.5 mil,iar in vara putea fi luat cu 1 mil sau 1 jumate.

Mentalitatea asta romaneasca de cakat intotdeauna ne va impiedica sa promovam tinere talente. Raman la parerea ca daca acum 2 ani se insista mai mult cu Ochirosii, intr-o vreme cand si asa nu aveam solutii klumea (cristocea si bostina), aveam ocazia sa vorbim si noi de un jucator roman cautat de marile cluburi care ar fi oferit sume consistente. Acum, din pacate, s'ar putea sa fie prea tarziu.

MIREL6RADOI
23rd November 2008, 11:54
Chelsea,Man Utd,Liverpool si Arsenal fara sa marcheze!!!Dupa parerea mea, casele de pariur din lumea intreaga au castigat lejer cateva miliarde euro...in 3 ore.Cred ca uneori, de aceste "mari surprize" casele de pariuri nu sunt straine...

Olympian
23rd November 2008, 23:45
Mentalitatea asta romaneasca de cakat intotdeauna ne va impiedica sa promovam tinere talente. Raman la parerea ca daca acum 2 ani se insista mai mult cu Ochirosii, intr-o vreme cand si asa nu aveam solutii klumea (cristocea si bostina), aveam ocazia sa vorbim si noi de un jucator roman cautat de marile cluburi care ar fi oferit sume consistente. Acum, din pacate, s'ar putea sa fie prea tarziu.

la noi,mai bine se dau cateva sute de mii de euro pe un jucator strain fara pic de valoare decat sa promovezi pusti care sa joace stie istoria clubului si care sa dea tot ce are mai bun pentru el.

OT: sa vedem ce vor face seicii ce la Man City in iarna.sunt de urmarit pe piata transferurilor.din cate se pare,vor sa il cumpere pe John Terry,i mai vor si pe Buffon.daca ar duce la bun sfarsit planul si ar cumpara toti jucatorii pe care ii doresc,si-ar face o trupa care ar domina Anglia si Europa.

Dumitrescu.Daniel
30th November 2008, 18:01
Mi-a placut de milogul de Ronaldo,asa sa faci mereu ma:))

jucator mare,creier mic.

City 0 - 1 United-meci frumos,mai ales finalul.

lucian_iasi
30th November 2008, 20:55
Chelsea - Arsenal 1-2 :yes:

Marius_Black
30th November 2008, 21:58

Si ambele vor lua bataie :)) (Doamne ajuta!)

Una a luat bataie :soccer_h4h:..a mai ramas una :))

Dumitrescu.Daniel
2nd December 2008, 22:59
Dupa victoria de pe Stamford cu chelsea Burnley conduce cu 1-0 pe Arsenal in min 15:))

AdryaN99999
2nd December 2008, 23:05
da de egalul chinuit a lui L`pool dc nu zici nimic ? :)

o sa vedem la sfr meciului , cu o medie de varsta de aprox 18 ani , la ce scor bate Arsenal

Dumitrescu.Daniel
3rd December 2008, 00:10
2-0 Burnley :hubba

ce zici bre`?

Marius_Black
3rd December 2008, 00:12
Las ca dupa Arsenal urmeaza Liverpool ..aaaa , pardon , am uitat , Liverpool e deja eliminata :))

LoMax8
3rd December 2008, 00:12
2-0 Burnley :hubba

ce zici bre`?

Bine dar la Arsenal joaca toti bighidii...oricum ne-am dori vreo 3,4 dintre ei lejer...

Dumitrescu.Daniel
3rd December 2008, 00:17
Bine dar la Arsenal joaca toti bighidii...oricum ne-am dori vreo 3,4 dintre ei lejer...

sunt "bighidi" de viitor,era de asteptat sa castige burnley,app intra undeva cine ia cupa asta?

Marius_Black
3rd December 2008, 00:18
sunt "bighidi" de viitor,era de asteptat sa castige burnley,app intra undeva cine ia cupa asta?

Din cate stiu eu se asigura un post de Cupa Uefa :imported_icon_flowe

Dumitrescu.Daniel
3rd December 2008, 00:20
Cre`ca tottenham o sa traga tare pentru cupa asta,tinand cont ca nu mai are sanse sa prinda un loc de uefa direct din premier la forma pe care o arata in ultimu timp...ar fi buna cupa asta.

#Alex
4th December 2008, 01:01
Watford 1-2 Tottenham
Manchester United 5-3 Blackburn (4 x Tevez, Nani / 2 x McCarthy, Derbyshire)

steauaclub.tk
5th December 2008, 00:52
Two men, aged 49 and 23, have been arrested and will appear before Teesside magistrates court on December 9 charged with racial chanting at the Middlesbrough striker Mido.

Astia vad ca nu se joaca, in Anglia nu mai trebuie sa-i rupi capul unui adversar pentru a ajunge la racoare sau macar sa te friga bine de tot la buzunare.

roby_stelist4ever
5th December 2008, 15:35
Da... pana ajungem noi la nivelul de civilizatie al englezilor,mai trec inca 100 de ani.Noapte buna,Romania!

Marius_Black
6th December 2008, 21:35
Rezultatele din Premier League de azi:

Fulham 1 - 1 Manchester City
Arsenal 1 - 0 Wigan
Blackburn 1 - 3 Liverpool
Bolton 0 - 2 Chelsea
Hull 2 - 1 Middlesbrough
Newcastle 2 - 2 Stoke
*Manchester Utd 0 - 0 Sunderland la pauza

Ce ghinion pe Newcastle , Stoke a egalat in ultimul minut cu golul lui Faye:rtfm:

#Alex
7th December 2008, 01:53
United 1-0 Sunderland - Vidic '90 :popa:

Dumitrescu.Daniel
7th December 2008, 01:57
United domina clar tot meciul si rateaza la greu..si da un gol de tot rahatu.

#Alex
7th December 2008, 19:25
Semifinalele Carling Cup

Tottenham Hotspur v Burnley
Derby County V Manchester United

Tur 5 ian / Retur 19 ian