View Full Version : 28.Bogdan Sorin STANCU
ag1313
23rd June 2008, 08:04
Data nasterii: 28.06.1987
Locul nasterii: Piteşti (Argeş)
Inaltime: 182 cm
Greutate: 74 kg
Născut la Piteşti, Stancu a īnceput să joace fotbal la Centrul de Copii şi Juniori Leo Ianovschi.
Īn 2005, Bogdan Stancu a ajuns la Dacia Mioveni, evoluānd pentru această echipă īn 12 meciuri şi marcānd 3 goluri. Īn 2006, s-a īntors la Piteşti, pentru a īmbrăca tricoul alb-violet al formaţiei FC Arges.
A debutat astfel īn Liga 1, īntr-un meci īmpotriva actualei sale echipe, Steaua Bucureşti.
A evoluat īn doar 7 meciuri la echipa din localitatea sa natală, ajungānd, īn acelaşi an 2006, la Unirea Urziceni, clubul la care s-a remarcat ca fotbalist.
Īn primul său sezon la Urziceni, Bogdan Stancu a evoluat īn 20 de partide, marcānd 5 goluri.
Motanul, după cum este poreclit Bogdan Stancu, a evoluat şi īn următorul sezon, 2007-2008, la Urziceni, marcānd 6 goluri īn 29 de partide şi ajutānd echipa ialomiţeană să termine campionatul pe locul 5, la egalitate de puncte cu Rapid Bucureşti şi Dinamo Bucureşti, ocupantele locurilor 3, respectiv 4.
Īn luna mai a anului 2008, Bogdan Stancu a devenit jucătorul Stelei, suma de transfer fiind de aproximativ un milion de euro. Sportpedia
mazilinho2008
23rd June 2008, 11:50
stancu este un jucator destul de bun dar nu cred ca va juca in multe meciuri ca titular sigur va fii folosit ca rezerva
bend_it_like_banel
23rd June 2008, 12:25
macar pe asta il cunoaste toata planeta din FM 2008. daca ar fi si la fel de bun.....:icon_lol:
Dumitrescu.Daniel
23rd June 2008, 15:32
A inceput sezonul foarte bine dar spre sfarsit s-a cam stins...
joseph_stelist
23rd June 2008, 19:47
Īn 2005, Bogdan Stancu a ajuns la Dacia Mioveni, evoluānd pentru această echipă īn 12 meciuri şi marcānd 3 goluri. Īn 2006, s-a īntors la Piteşti, pentru a īmbrăca tricoul alb-violet al formaţiei FC Arges.
A evoluat īn doar 7 meciuri la echipa din localitatea sa natală, ajungānd, īn acelaşi an 2006, la Unirea Urziceni, clubul la care s-a remarcat ca fotbalist.
Īn primul său sezon la Urziceni, Bogdan Stancu a evoluat īn 20 de partide, marcānd 5 goluri.
Motanul, după cum este poreclit Bogdan Stancu, a evoluat şi īn următorul sezon, 2007-2008, la Urziceni, marcānd 6 goluri īn 29 de partide
a marcat extrem de putin totusi...:puppyeyes:
si noi eram nemultumiti de pepe cu 5 goluri in 15 meciuri...:imported_icon_ermm:
Olympian
23rd June 2008, 23:03
a marcat extrem de putin totusi...:puppyeyes:
si noi eram nemultumiti de pepe cu 5 goluri in 15 meciuri...:imported_icon_ermm:
a fost si accidentat destul de mult timp dupa care a fost introdus imediat si era normal sa nu revina la forma avuta la inceput.din cate imi aduc eu aminte,golurile marcate de el au fost in primele 7-8 meciuri.
jointu_ucigash
23rd June 2008, 23:11
sa speram ca nu o ia pe urmele lu cristea si badea
Muggs
23rd June 2008, 23:11
parerea mea ca e cel mai slab transfer facut de Steaua in intersezon, sub Ionescu si Neagoe .
Generalu assasino
24th June 2008, 11:33
parerea mea ca e cel mai slab transfer facut de Steaua in intersezon, sub Ionescu si Neagoe .
ionescu si neagoe au fost sperantze unu la poli iasi altu la fc arges....makar baiat u asta mai are titulatura de tanara speranta asa ca hai sa ii dam o sansa....potential are
ghindoi
28th June 2008, 02:51
La Multi Ani, multa bafta :happybday:
roby_stelist4ever
28th June 2008, 02:56
La Multi Ani, multa sanatate!:happybday::forzasteaua:
Raul_07
28th June 2008, 11:31
La multi ani si multa bafta Bogdane si fie sa-l faci uitat pe Dica si sa nu o iei pe urma unui cristea sau badea care dupa un sezon bun au devenit praf.
valy
28th June 2008, 11:39
LA MULTI ANI, sa faci treaba buna!!!:happybday:
zapata
28th June 2008, 11:42
la multi ani tinere!!!
MIREL6RADOI
28th June 2008, 13:51
http://img364.imageshack.us/img364/517/stancuprincipalzy6.jpg
Tanarul atacant stelist Bogdan Stancu implineste azi, 28 iunie, varsta de 21 de ani. Cu aceasta ocazie, FC Steaua ii ureaza La Multi Ani, multa sanatate si cat mai multe reusite in culorile ros-albastre. De ziua sa, jucatorul se afla in cantonament alaturi de colegii sai, o situatie in care se afla de cand a inceput sa joace fotbal la nivel profesionist. Cu aceasta ocazie, Bogdan a acordat un mini-interviu in exclusivitate pentru www.steauafc.com:
Bogdan, cum te simti dupa aproape doua saptamani la Steaua?
Ma simt foarte bine. Chiar nu ma asteptam sa ma primeasca baietii asa de bine. Asa era colectivul si la Urziceni, insa nu ma asteptam sa fie la fel si la Steaua, unde concurenta este foarte mare. Din fericire, am fost surprins placut si am vazut ca baietii de aici au caractere deosebite.
Cu cine te intelegi cel mai bine de aici?
Cu Razvan Ochirosii, care imi este coleg de camera atat la Steaua, cat si la echipa nationala de tineret. El m-a introdus in atmosfera de aici si m-a prezentat noilor colegi.
Cum ti se par antrenamentele de la Steaua?
In aceasta perioada sunt destul de grele, insa trebuie sa trecem peste ele si sa ne pregatim cat mai bine, fiindca ne asteapta un campionat destul de greu.
Care este obiectivul tau pentru urmatorul sezon?
Primul obiectiv este sa castig primul meu trofeu la Steaua si, evident, sa imi castig un post de titular in echipa. De asemenea, vreau sa joc in UEFA Champions League.
Ce vei face de ziua ta?
Normal ca n-o sa am timp sa fac ceea ce imi doream. O sa am doua antrenamente, insa m-am obisnuit ca, in ultimii trei ani, sa-mi petrec ziua de nastere in cantonament. Trebuie sa ma conformez.
@steauafc.com (http://www.steauafc.com/ro/articole/aniversare_stancu/)
La multi ani Bogdane...sper sa ramai cu picioarele pe pamant si sa dai tot ce ai mai bun pentru Steaua!
Aleks_777
30th June 2008, 11:58
Ba astia care jucati FM.....acuma ce mai ziceti?
Oricum, la multi ani si evolutii cat mai bune
rayden
30th June 2008, 12:41
Ba astia care jucati FM.....acuma ce mai ziceti?
Oricum, la multi ani si evolutii cat mai bune
daca ar juca si la Steaua cum joaca la FM... :imported_icon_naugh
daca ar juca si la Steaua cum joaca la FM... :imported_icon_naugh
macar 75% din potentialul de la fm sa-l aibe si la noi si sunt super multumit!:D
oricum sa nu fim descurajati daca o sa aibe meciuri mai slabe, noi fiind obisnuiti de la fm sa dea atatea goluri sau etc...
St3phano
3rd July 2008, 13:07
la multi ani :clapping:
PS: erau aproape sa strice poza cu fundalul ala :sly:
stefan_moraru
3rd July 2008, 14:51
...sper ca pentru el Steaua să nu reprezinte punctul culminant al carierei. Sosirea sa la Steaua tre' s-o considere un fel de level up, un upgrade pentru cariera sa. El la Steaua trebuie să evolueze dpdv fotbalistic. Trebuie să-şi crească valoarea īnscriind foarte multe goluri.
Nea Popa
4th July 2008, 11:26
speram cu toti sa fie o rampa de lansare pentru Bogdan ,la echipele mari ale Europei ,dar eu as vrea sa-l vad cel putin 2-3 ani jucand in ros-albastru`
zapata
4th July 2008, 12:09
speram cu toti sa fie o rampa de lansare pentru Bogdan ,la echipele mari ale Europei ,dar eu as vrea sa-l vad cel putin 2-3 ani jucand in ros-albastru`
si sa joace bine , sa ne aduca trofee si meciuri bune in CL
sergiuku
5th July 2008, 00:57
sa vedem in urmatoarele amicale cum se va misca...astazi nu a demonstrat nimic !!!
joseph_stelist
5th July 2008, 01:58
slab tare in meciul cu Red Bull...
nush,eu nu am prea mari asteptari de la el nici in viitor.
alexxx89
5th July 2008, 13:00
daca se nastea in olanda ,spania, italia etc poate era un fotbalist adevarat acum dar asa....in romania nu a avut cine sa-l formeze ca fotbalist....si asa se intampla cu toti de aia nu avem super valori la nationala pentru ca exact nationalele cu supervalori au centre de copii si juniori si proiecte extraordinare care sa formeze tinerii fotbalisti talentati....brazilia,argentina,spania,olanda,ital ia,franta...pe noi nea durut in basca de acest aspect...
ag1313
5th July 2008, 13:04
Nush dar parca Stancu nu e genul de atacant impins. Mai bine juca Laca cu el pe banda in locul lui Banel si baga pe altul varf . La duelurile fizice nu prea se descurca caci nu are forta. S-a agitat el dar nu prea i-a iesit nimic ca varf caci nu prea ajungea mingea la el iar cand ajungea se rasturna cand venea unul cu 30 de kile mai mult peste el.
joseph_stelist
5th July 2008, 16:48
Stancu-urmasul lui Dica e pana acum doar o gluma proasta.
poate dayro...
LoMax8
5th July 2008, 17:42
Lumea asteapta de la Dayro sa fie Dica si de la Stancu sa fie Victoras Iacob, ca pozitie in teren si stil de joc. NICIODATA!!!
Raul_07
6th July 2008, 00:06
Bogdan Stancu nu stie sa joace varf impins si are si doar 180 si nici forta lui Pepe nu o are.El poate veni perfect din linia 2 si probabil zic eu ca s-ar plia perfect intr-un 4-3-2-1 cu Dayro si Stancu in spatele varfului de careu si cu Ov.Petre Tiago si Szekely la mijloc.
colonelu Voiculescu
6th July 2008, 11:48
L-ati luat pe Stancu la forfecat desi are 2-3 meciuri la Steaua si alea amicale
Sunt in lot de cativa ani niste hahalere cu sute de meciuri la activ care ne enerveaza meci de meci si tot le gasim scuze
St3phano
7th July 2008, 16:27
daca se nastea in olanda ,spania, italia etc poate era un fotbalist adevarat acum dar asa....in romania nu a avut cine sa-l formeze ca fotbalist....si asa se intampla cu toti de aia nu avem super valori la nationala pentru ca exact nationalele cu supervalori au centre de copii si juniori si proiecte extraordinare care sa formeze tinerii fotbalisti talentati....brazilia,argentina,spania,olanda,ital ia,franta...pe noi nea durut in basca de acest aspect...
in brazilia sunt numai antrenori in acele favellas...numai unul si unul...brazilia e toata plina de centre "extraordinare"... :doh:
vb colonelului, da pe pacalicii aia 3 care mimeaza fotbalul nu ii vedeti??? :brucelee:
Nea Popa
7th July 2008, 17:01
Bogdan Stancu nu stie sa joace varf impins si are si doar 180 si nici forta lui Pepe nu o are.El poate veni perfect din linia 2 si probabil zic eu ca s-ar plia perfect intr-un 4-3-2-1 cu Dayro si Stancu in spatele varfului de careu si cu Ov.Petre Tiago si Szekely la mijloc.
Petre mai are ceva pana revine ,el acuma a reluat dabea alergarile usoara ,iar daca tu zici cu 3 mijocas la centru ,Petre Tiago si Szekely ,Radoi unde e ?doar nu il vezi fundas central in locul lui Ghionea(care a jucat excelent pana acum in amicale ) sau Goian (cu toti ii stim valoarea lui Goe)?..
alexxx89
7th July 2008, 18:39
in brazilia sunt numai antrenori in acele favellas...numai unul si unul...brazilia e toata plina de centre "extraordinare"... :doh:
vb colonelului, da pe pacalicii aia 3 care mimeaza fotbalul nu ii vedeti??? :brucelee:
sa sti ca nu e chiar asa cum iti imaginezi tu....sunt multe academii de fotbal adevarate in brazilia iar unele cluburi mari mi se pare ca ,chiar sponsorizeaza aceste academii pentru anumite favoruri si in plus totusi nu ne comparam la talente cu brazilia......dar la noi nu e nimic e haos total in cativa ani o sa avem numai fotbalisti romani mediocri importand si mai masiv jucatori putin mai mediocri......
St3phano
7th July 2008, 19:07
se prea poate.eu doar ma gandeam ca sunt mult mai talentati decat noi si daca ar fi obisnuiti sa joaca numai in gunoi si noi am avea super scoala si super antrenori, tot si-ar bate joc de noi si ne-ar bate jucand cu spatele.:imported_icon_mello
asta cu cresterea jucatorilor e o reactie in lant: ca sa ai jucatori, tre sa ai talente, talentele pot fi crescute doar daca ai antrenori ca lumea, care trebuie platiti decent, eliminate pilele, infrastructura serioasa, s.a :pig:
ca sa faci asta iti trebuie bani, creier si un plan bine pus la punct cu etape determinate.cine are bani si e la noi acuma nu are nimk din cele 3....:pig:
trebuie undeva pusa prima caramida, primul pas. poate odata cu scoala asta de juniori :pray:, desi au laudat-o si au mediatizat-o ashea de mult de parca deja ar fi scos 2xdan petrescu si 3xbelodedici.
Bogdanbibi
7th July 2008, 19:30
stancu e acelasi tip de jucator cu badea, numai ca e mai tanar si spre deosebire de badea sta mai mult in picioare decat pe jos ...
alexxx89
7th July 2008, 19:34
trebuie undeva pusa prima caramida, primul pas. poate odata cu scoala asta de juniori :pray:, desi au laudat-o si au mediatizat-o ashea de mult de parca deja ar fi scos 2xdan petrescu si 3xbelodedici.
io nu imi fac prea multe iluzii cu asta o fi pus cat de cat la punct cu infrastructura dar cu leo strizu si....mai tineti minte cand un nepot al ciobanului si-a luat-o de la unu pe strada pentru ca la injurat si la amenintat?..panarama aia era antrenor de juniori la Steaua.....iti dai seama ce fotbalisti scoate ala pe banda rulanta???..asa ca nu va faceti iluzii...fotbalisti nu formam nu cumparam.......eventual prieteni de fotbalisti.....
bend_it_like_banel
7th July 2008, 20:19
stancu e acelasi tip de jucator cu badea, numai ca e mai tanar si spre deosebire de badea sta mai mult in picioare decat pe jos ...
cristea? :rolleyes2:
Dumitrescu.Daniel
8th July 2008, 00:28
Era bun Cristea...Si uite unde a ajuns.
Thrylos
8th July 2008, 02:08
Ca tot veni vorba de (ca)catei,stau cam prost rau sezonul asta la transferuri.Nu am auzit decat de Cristea si Iordache,2 tentative de atacanti.
Da Iordache ala ar fi fost numai bun pentru noi pe stanga ,e bun gagiu dar oricum rezerva va fi...nici anul trecut nu au reusit ...pun mana si in foc ca de acu in 5-6 ani astia se vor ANTRENA pentru castigarea titlul
In ultimele editii castigate in afara de cel cu Rednic...restul au avut norocul cu netoiu ca le-a adus o echipa intreaga,cu blaturile se vede ca de cand s-a bagat DNA nu prea le mai merge,iar cu verii becali nu se mai pupa....
Daca prin grupele Uefa sa zica mersi alta performanta anul asta nu le prevad....
ag1313
8th July 2008, 08:04
Da Iordache ala ar fi fost numai bun pentru noi pe stanga ,e bun gagiu dar oricum rezerva va fi...nici anul trecut nu au reusit ...pun mana si in foc ca de acu in 5-6 ani astia se vor ANTRENA pentru castigarea titlul
In ultimele editii castigate in afara de cel cu Rednic...restul au avut norocul cu netoiu ca le-a adus o echipa intreaga,cu blaturile se vede ca de cand s-a bagat DNA nu prea le mai merge,iar cu verii becali nu se mai pupa....
Daca prin grupele Uefa sa zica mersi alta performanta anul asta nu le prevad....
Sunt prea multe meciuri grele pe care trebuie sa le joace. Anul trecut nici arbitrii nu-i mai puteau pune singuri. Au inceput si al ei accidentarile si n-au mai avut norocul de acu 2 ani. Daca li se accidenteaza un om pe undeva nu mai au cu cine sa-l schimbe. In schimb noi nu ar trebui sa ne facem griji din cauza lor. Sunt multe echipe acu cu potential de titlu si lupta va fi crunta mai ales ca aproape sigur toti "meseriasii" care joaca acu in cupele Europene or sa iasa repede de acolo. Timisoara, Vaslui, Urziceni .. parerea mea e ca nu prind grupele Uefa de nici o culoare si or sa se axeze pe campionat.
Nea Popa
8th July 2008, 12:54
Ca tot veni vorba de (ca)catei,stau cam prost rau sezonul asta la transferuri.Nu am auzit decat de Cristea si Iordache,2 tentative de atacanti.
dupa parerea mea cel mai invana jucator de la caini ,si cred ca ,singurul transfer in ultimi 3 ani , pe care l-am vrut cu totul in alta parte ,numai la dinamo NU ,este Gabriel Torje ,jucator de certa valoare ,de viitor ,si poate ,viitorul mij.stanga al echipei Nationale ,alaturi de Janos Szekely ,mij, dreapta :) asta desigur ,daca mai vine si alt antrenor ,nu un antrenor care lasa aceeasi echipa 3-4 ani :imported_icon_drool
MickaelC
8th July 2008, 13:03
dupa parerea mea Torje o sa moara speranta.
asa cred si eu ... o sa fie Zicu 2
St3phano
10th July 2008, 12:41
:excl:
acesta este thread-ul lui bogdan stancu si acesta e forumul suporterilor stelisti.
:imported_icon_slap:
Nea Popa
23rd July 2008, 00:52
Gol Stancu ,din pasa lui Razvan ! `Bv baieti ,de oare nu ii vedem titulari si la Steaua ? :( ,Hai Romania U21
Gepeto
27th July 2008, 01:11
Pana acum, Bogdan Stancu nu a aratat mare lucru...are timp, dar sa arate ca stie cu balonul si merita sa fie titular la Steaua...Golul cu Roma a fost putin norocos, nu cred ca ar mai reusi sa marcheze din acea pozitie!
Oricum, felicitari si la cat mai multe goluri!
St3phano
28th July 2008, 18:39
cum adica nu va mai reusi sa marcheze din acea pozitie?:)) :rofl: pai era in fata portii la 2 metri...era mai greu sa rateze ..auzi, norocos???!! :wtf:
:mf_type:
Nea Popa
29th July 2008, 14:41
Spalletti: "Stancu e superjucator"
Nu numai Gigi Becali a fost impresionat de Stancu. Antrenorul Romei, Luciano Spaletti, a remarcat un singur fotbalist din Ghencea. "Cine mi-a plăcut? Numărul 28, Stancu. E un jucător cu execuţii extraordinare, se vede că are talent, iar faptul că este tînăr înseamnă că el ar putea progresa mult în anii care vin. L-am văzut şi în meciul România - Italia 1-1, amicalul de la Under 21, cînd a dat gol. S-ar putea să facă parte din planurile Romei în viitor", a declarat Spaletti.
gsp
Si mie mi s-a parut ca Bogdanel a intrat foarte bine in meciul cu Romani ,in afara de gol a mai avut cate incursiuni si combinati (in special cu Neaga):kiss1:
Nea Popa
29th July 2008, 20:12
Ai perfecta dreptate ! :yes:
Bogdan Stancu a facut parte din centrul de copii si juniori "Leonte Ianovschi".In copilarie el a fost indrumat si antrenat de Celebrul Mihai Ianovschi (Un batranel care a lansat spre mare performanta fotbalisti gen :Adrian Mutu ,Nicolae Dica ,Danut Coman , Rica Neaga etc:soccer_h4h:). Pe antrenorul acesta l-a " durat in basca " si in 10 ani a scos peste 10 fotbalisti de valoare certa !
PS.Nu ne putem compara cu Spania Olanda Italia Franta ,nici ca infrastructura ,nici ca trofee ,nici ca valorii .. :imported_icon_ntz:
Nea Popa
4th August 2008, 14:04
sper sa isi revina Bogdanel si sa inscrie golul victoriei cu Galata ,sa le arata bastanilor turci ca Steaua este cu mult peste Galatasaray ! eu sincer sper un 0-0 in Turcia si un 2-0 in Templu ! :ok:
btw , alexxx89 ms ca mi-ai raspuns:soccer_h4h:
alexxx89
4th August 2008, 14:14
Ai perfecta dreptate ! :yes:
Bogdan Stancu a facut parte din centrul de copii si juniori "Leonte Ianovschi".In copilarie el a fost indrumat si antrenat de Celebrul Mihai Ianovschi (Un batranel care a lansat spre mare performanta fotbalisti gen :Adrian Mutu ,Nicolae Dica ,Danut Coman , Rica Neaga etc:soccer_h4h:). Pe antrenorul acesta l-a " durat in basca " si in 10 ani a scos peste 10 fotbalisti de valoare certa !
PS.Nu ne putem compara cu Spania Olanda Italia Franta ,nici ca infrastructura ,nici ca trofee ,nici ca valorii .. :imported_icon_ntz:
generatia asta deja este istorie bai nene deja au trecut 10 ani....io ma refeream ca din cauza ca nu s-a investit in anii astia pentru viitor deja a inceput sa se cunoasca "rezultatele" si inca nu e nimik acum sa vezi peste 5-6 ani....
Nea Popa
4th August 2008, 14:18
ai vazut cele 2 meciuri din Liga 1 a lui Fc Arges ,sunt acolo 4-5 pustani care peste 1 an 2 o sa ii vezi pe la echipele din Bucuresti :soccer_h4h: daca nu ai vazut ,sa te uiti la urmatoru`meci a lui Fc Arges ,apoi sa vi pe forum si sa spui ca la Pitesti este un centru extraordinar de copii si juniori ! :boxing:
stelista_yo
4th August 2008, 15:11
Daca pe Stancu il tinem in tribune, pe Eric la Buzau si Ochirosii pe banca, degeaba am luat cei mai buni tineri jucatori din tara. Lacatus nu risca, ii e frica.
De ce am dat atatia bani pe Stancu? sa`l tinem in tribune?
MickaelC
4th August 2008, 15:17
La pitesteni e baiatul lui Barbulescu, si am auzit ca tot fundas joaca. Mi-ar placea sa fie atat de bun incat sa ajunga la noi.
rayden
4th August 2008, 15:18
pentru "specialistii" de pe forum : postul din teren a lui Bogdan Stancu este de ATACANT!
[nu mijlocas central cum cred unii si altii ;)]
Cristi89
4th August 2008, 15:31
Cred ca cel mai important ar fi sa afle "specialistul" Lacatus.
alexxx89
4th August 2008, 18:37
ai vazut cele 2 meciuri din Liga 1 a lui Fc Arges ,sunt acolo 4-5 pustani care peste 1 an 2 o sa ii vezi pe la echipele din Bucuresti :soccer_h4h: daca nu ai vazut ,sa te uiti la urmatoru`meci a lui Fc Arges ,apoi sa vi pe forum si sa spui ca la Pitesti este un centru extraordinar de copii si juniori ! :boxing:
pai am fost chiar pe stadion cu timisoara ca sunt pitestean, de fapt fc arges e a 2 echipa a mea de suflet dupa steaua...dar apropo de talentatii astia nu o sa ajunga prea departe pentru ca le plac chefurile si bautura&tigarile&jocurile de fapt pe doman si carstoiu ma bazez pe ei in fiecare sapt:))))))
colonelu Voiculescu
4th August 2008, 18:52
Stancu e volante , atacant retras , varf 2 ... cum vreti voi sa-i spuneti
TheScouser
4th August 2008, 18:55
E atacant "reprofilat" de maestrul Lăcătuş!
Nea Popa
4th August 2008, 21:20
astia nu o sa ajunga prea departe pentru ca le plac chefurile si bautura&tigarile&jocurile
Ai auzit de Adrian Mutu ? uite ce aproape a ajuns el cu chefuri , bautura scandaluri , droguri ,violuri (a ajuns doar pe la echipe deastea cu care ne cunoastem noi gen Juventus ,Inter ,Chelsea ,Fiorentina ...:yes:)
Daca pe Stancu il tinem in tribune, pe Eric la Buzau si Ochirosii pe banca, degeaba am luat cei mai buni tineri jucatori din tara. Lacatus nu risca, ii e frica.
De ce am dat atatia bani pe Stancu? sa`l tinem in tribune?
Probabil ca Lacatus l-a lasat in tribuna deoarece nu prea a jucat nimic cu Vasluiul si la Antrenament a dat-o in bara . Oricum e bine ca i-a iesit mutarea cu Arthuro si e bine ca la meciul viitor sigur Badea va ramane in tribuna :yes::kiss1:
valy
4th August 2008, 21:23
Ai auzit de Adrian Mutu ? uite ce aproape a ajuns el cu chefuri , bautura scandaluri , droguri ,violuri (a ajuns doar pe la echipe deastea cu care ne cunoastem noi gen Juventus ,Inter ,Chelsea ,Fiorentina ...:yes:)
JUVE l-a luat la nevoie....ajutandu-l in acel scandal...
alexxx89
4th August 2008, 21:42
[QUOTE=st3listu # rzv `;328838]Ai auzit de Adrian Mutu ? uite ce aproape a ajuns el cu chefuri , bautura scandaluri , droguri ,violuri (a ajuns doar pe la echipe deastea cu care ne cunoastem noi gen Juventus ,Inter ,Chelsea ,Fiorentina ...:yes:)
da tu ai auzit de banelinho?:))))))...poate si neaga
Nea Popa
5th August 2008, 13:49
Tu vrei sa spui ca Neaga este de valoarea lui Mutu ? in al doilea rand Banel a venit din Braila ,nu are nici o treaba cu Arges .
ps : invata sa dai quote caluimea
pss: ptr valy stelistul ,Juve la luat gratis si apoi la vandut cu vreo 8 mil de euro (daca mai tin bine minte) cine a ajutat pe cine ?:))
Nea Popa
15th August 2008, 03:02
speram la mai mult de 45 de minute ptr Bogdanel in meciul cu Arges ? :D
mihai_danubius
15th August 2008, 14:06
bogdan trebuie sa joace. deja a confirmat la steaua, asa ca ar trebui sa joace
Nea Popa
15th August 2008, 14:50
Ca a dat 3-4 goluri dintre care unul in meciurile oficiale nu inseamna ca a confirmat ,o sa confirme cand o sa dea randament si o sa joace meci de meci la Steaua !
MIREL6RADOI
25th August 2008, 12:42
Avem un raising-star la :steaua: In momentul in care Steaua l-a achizitionat pe Stancu,presa l-a considerat urmasul lui Dica.Sincer, nici acum nu inteleg aceasta asociere...in afara de faptul ca ambii sunt pitesteni si cetateni romani,nu vad nicio similitudine intre cei 2.Dupa parerea mea,Stancu ca si pozitie in teren ,il aseaman cu Inzaghi, adica un atacant de "gura portii" si care sa joace la "ofsaid"(dovada stau golurile marcate in acest sezon).Adica un oportunist!
Desi in momentul transferului sau, multi stelisti erau suspiciosi asupra oportunitatii transferului sau, (datorita randamentului sau din ultimele luni de la Urziceni)am avut in credere in Stancu.Pana in prezent, Stancu si-a facut treaba.Sper sa-l vad titular in meciul cu Galatasaray.:yes:
MickaelC
25th August 2008, 12:53
Stancu are nevoie de un gol cu dinamo, si dup-aia o sa explodeze.
ag1313
25th August 2008, 13:05
Avem un raising-star la :steaua: In momentul in care Steaua l-a achizitionat pe Stancu,presa l-a considerat urmasul lui Dica.Sincer, nici acum nu inteleg aceasta asociere...in afara de faptul ca ambii sunt pitesteni si cetateni romani,nu vad nicio similitudine intre cei 2.Dupa parerea mea,Stancu ca si pozitie in teren ,il aseaman cu Inzaghi, adica un atacant de "gura portii" si care sa joace la "ofsaid"(dovada stau golurile marcate in acest sezon).Adica un oportunist!
Desi in momentul transferului sau, multi stelisti erau suspiciosi asupra oportunitatii transferului sau, (datorita randamentului sau din ultimele luni de la Urziceni)am avut in credere in Stancu.Pana in prezent, Stancu si-a facut treaba.Sper sa-l vad titular in meciul cu Galatasaray.:yes:
Gresesti . Nu seamana cu Inzaghi . Insa esti pe aproape. Aduce mult cu Shevchenko in zilele bune. Munceste marcheaza si explodeaza in momentele cheie si nu se loveste mingea de el ca la pomanagiul italian care a trait o viata din noroc porcesc :D .
MIREL6RADOI
25th August 2008, 13:31
Nu gresesc...stie sa joace la "ofsaid" si in fata portii e intotdeauna la locul potrivit precum Inzaghi(putini sunt cei care stiu sa fie acolo cand trebuie)Vezi golul cu Arges sau golurile cu Bistrita.SHEVA isi ia mingea de la 30 de metri de poarta si mergea cu ea pana in poarta.;))
jointu_ucigash
25th August 2008, 16:39
pana acum e cel mau bun transfer al verii
Thrylos
25th August 2008, 16:42
Si eu asta cred...incepe sa semene din ce in ce mai mult cu Bogdan Stancu din Football Manager :D
alexxx89
25th August 2008, 19:11
pai la ce va asteptati doar e pitestean..:))
roby_stelist4ever
25th August 2008, 19:14
pana acum e cel mai bun transfer al verii
cel mai bun alaturi de Janos Szekely :fular_steaua2:
Boggy
26th August 2008, 20:05
Bogdan Stancu, rezerva cu Galatasaray (http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/steaua/37189/bogdan-stancu-rezerva-cu-galatasaray.htm)
Boggy
26th August 2008, 23:41
Au scos link-ul zdrentele.. :))
sergiuku
28th August 2008, 12:01
a aparut ceva informatie cum ca ar fi dorit de Feyenoord :
http://www.sport.ro/liga-1/feyenoord-da-5-milioane-pentru-bogdan-stancu.html
bend_it_like_banel
28th August 2008, 13:12
probabil ca joaca si aia prea mult football manager :imported_icon_rolle
Nea Popa
14th September 2008, 21:14
Despre viitorul golgetar din liga 1 in urmatorii ani nimeni nu zice nimic ? :D
Cu 5 goluri in 7 meciuri(dintre care 2 ca titular) zic eu ca Bogdanel este in grafic ! :D
sorinst
14th September 2008, 21:39
si a mai dat unu cu ROma unu cu Italia under 21 si 2 in pregatiri
jointu_ucigash
14th September 2008, 22:23
da' la antrenamente cate a dat?
MIREL6RADOI
14th September 2008, 22:25
Defapt golul 2 a fost autogol..ramane cu 4.
Nea Popa
14th September 2008, 22:28
in clasamentul oficial al Golgeterilor din Liga 1 2008/2009 are 5 goluri ,deci golul a fost trecut in contul lui.... :yes:
alexxx89
14th September 2008, 23:57
bogdan inscrie 17 goluri sezonul asta .pedriel 13......kapitanu' 3.......king-arthur 1 :)
Nea Popa
15th September 2008, 13:38
bogdan inscrie 17 goluri sezonul asta .pedriel 13......kapitanu' 3.......king-arthur 1 :)
din asta sa inteleg ca vom avea 3 penalty-uri ?..doar 3 goluri da Mirel ?:soccer_h4h:
Boggy
15th September 2008, 14:18
din asta sa inteleg ca vom avea 3 penalty-uri ?..doar 3 goluri da Mirel ?:soccer_h4h:
Era vorba de Capitanu' Panseluta...:ohoh:
alexxx89
17th September 2008, 17:41
Bogdan Stancu golgheterul Ligii Campionilor? Cota 101.00!
Bogdan Stancu este singurul jucător al unei echipe romāneşti cotat cu şanse la cāştigarea titlului de golgheter al Ligii Campionilor. Astfel, dacă vārful Stelei are cota 101.00 pentru a realiza acest lucru, atacantul celor de la Liverpool, Fernando Torres, are doar cota 11.00.
:hmm:as pune la bataie 10 lei:))))
Nea Popa
20th September 2008, 22:40
Bogdanel ptr noi este Hagi doi ! :)) :D
Dumitrescu.Daniel
22nd September 2008, 00:33
Si tu pentru noi...Mazilinho 2.
addik_200
22nd September 2008, 21:26
A marcat de 4 ori , e golgetărul Stelei , dar ieri a avut un meci dezastruos cu Gaz Metan Mediaş !
aheobarbos
23rd September 2008, 20:32
Stancu e al doilea varf si nu va da randament decat in tandem cu un varf de careu. Astfel ca, Stancu va da randament doar cand joaca impreuna cu Kapetanos sau Arthuro( asta pana vedem ce stie Pedriel). Ma tem ca in momentul de fata dilema "Stancu sau Dayro" i-a luat locul uneia mai vechi, " Dayro sau Dica".
joseph_stelist
24th September 2008, 15:44
lacatus nu ar avea nici macar un motiv din lumea asta ca sa-l scoata din primul 11 pe dayro si sa-l bage pe stancu. stancu deocamdata nu a aratat prea multe,nici macar in meciul cu gaz-metan,cand ma asteptam sa zburde pe gazonu' ala si sa bage macar un gol...
addik_200
25th September 2008, 16:42
Unu care e cu mine .
Boggy
25th September 2008, 16:43
Ca are o parere apropiata de a ta, nu inseamna ca "e cu tine". Stop dreaming!
Wholigan
25th September 2008, 17:02
lacatus nu ar avea nici macar un motiv din lumea asta ca sa-l scoata din primul 11 pe dayro si sa-l bage pe stancu. stancu deocamdata nu a aratat prea multe,nici macar in meciul cu gaz-metan,cand ma asteptam sa zburde pe gazonu' ala si sa bage macar un gol...
E golgeterul echipei. Niciun jucator ofensiv din echipa noastra nu a aratat mai mult decat el (poate doar Semedo care are mai putine goluri dar si mai putine meciuri).
Unu care e cu mine .Genial postul. Respect!
joseph_stelist
25th September 2008, 17:05
E golgeterul echipei. Niciun jucator ofensiv din echipa noastra nu a aratat mai mult decat el (poate doar Semedo care are mai putine goluri dar si mai putine meciuri).
zici ca ar trebui scos dayro si bagat stancu?
eu raman la parerea ca ar trebui sa joace amandoi,intr-un 4-4-2 clasic,fara niciun varf impins,atata timp cat nu avem niciunul de meserie[nici arthuro nici kapetanos nu au treaba cu fotbalul].
Marius_Black
25th September 2008, 17:11
zici ca ar trebui scos dayro si bagat stancu?
eu raman la parerea ca ar trebui sa joace amandoi,intr-un 4-4-2 clasic,fara niciun varf impins,atata timp cat nu avem niciunul de meserie[nici arthuro nici kapetanos nu au treaba cu fotbalul].
Totusi grecul are ceva bulan se pare si ii intra destule mingi , eu in liga 1 as incerca un cuplu Stancu - Kapetanos in atac si Dayro in spatele lor asta implicit insemnand sa jucam doar cu un inchizator (Radoi de preferat) .
joseph_stelist
25th September 2008, 17:22
Totusi grecul are ceva bulan se pare si ii intra destule mingi , eu in liga 1 as incerca un cuplu Stancu - Kapetanos in atac si Dayro in spatele lor asta implicit insemnand sa jucam doar cu un inchizator (Radoi de preferat) .
asta ar insemna sa-l chinuim iar pe dayro. omul nu e mijlocas.
Boggy
25th September 2008, 17:23
Oricum, Radoi face cat 2 Lovini, deci e fezabila solutia cu un singur inchizator... atata timp cat e Radoi.
Marius_Black
25th September 2008, 17:25
asta ar insemna sa-l chinuim iar pe dayro. omul nu e mijlocas.
Nu ca mijlocas ci mai degraba un varf retras , la fel cum e folosit de multe ori de Lacatus
p.s doar 2 lovini? poate 2 lovini de acum care mai misca ceva , daca ne luam dupa evolutiile lui Lovin de anul trecut Mirel face cat 5 Lovini ;)
joseph_stelist
25th September 2008, 17:30
pai sa jucam cu stancu si kapetanos varfuri si dayro varf retras?!
Marius_Black
25th September 2008, 17:36
pai sa jucam cu stancu si kapetanos varfuri si dayro varf retras?!
Stiu ca suna prea ofensiv da asta cred ca ar fi solutia ideala ..macar in campionat ..zic eu , mai ales cu echipele mici care pun autobaza in aparare .
Dar deocamdata nu e cazul , mijlocasii laterali fiind adevarati atacanti :yes:
Gepeto
25th September 2008, 19:07
E dificil sa ai 3 atacanti pe teren...poate doar in cazuri disperate...Oricum, greu pe teren, in acelasi timp, Stancu si Dayro...au exact acelasi post, amandoi joaca la fel...poate un plus pentru driblingul lui Dayro sau un plus pentru plasamentul excelent al lui Bogdan Stancu...Rezulta ca antrenorul trebuie sa aiba inspiratia sa ii introduca in functie de adversar si tactica meciului...
alexxx89
25th September 2008, 19:10
ca sa joace si Bogdan Stancu si Dayro cam asa cred ca ar trebuii sa arate echipa tip :
.............................................ZAPAT A................................................. ..............................GOIAN............... .....GHIONEA...................................... ..GOLANSKI........................................ .......................EMEGHARA................... .............................MIREL RADOI............................................. ..
.........SZEKELY.................................. .............................TOJA..............
.......................DAYRO...................... .........STANCU................................... .....................................PEDRIEL...... ..............................................
rezerve: Cernea...Ogararu...P. Marin...Semedo...Nicolita...OV.Petre...Tiago
:steag_steaua_ro:
addik_200
25th September 2008, 21:35
neah ...
Zapata
Ogararu
Radoi
Ghionea
Emeghara
Lovin
Ov.Petre
Nicolita
D.Moreno
Semedo
Stancu
sorinst
4th October 2008, 23:31
Mise pare un tip nemotivat ,dispare des din jocsi nu domina adversarii prin forta ca varf inpins iar ca varf retars nu tine de minge si nu paseaza bine cred ca trebe sa mai creasca
AZ_Andrei
4th October 2008, 23:46
Aici iti dau dreptate. De cand joaca titular, dispare foarte des din joc...Si disparut ramane. Se pare ca e genul de jucator de bagat in ultimele 20 de minute. Nici asta nu e rau..Poate fi folosit ca "arma-secreta" :))
sorinst
4th October 2008, 23:49
Aici iti dau dreptate. De cand joaca titular, dispare foarte des din joc...Si disparut ramane. Se pare ca e genul de jucator de bagat in ultimele 20 de minute. Nici asta nu e rau..Poate fi folosit ca "arma-secreta" :))
Hai sa nu ne mai certam asteas parerile noastre doar avem un singur interes sa joace Steaua bine.
AZ_Andrei
4th October 2008, 23:50
Ok! Fara resentimente! nu are nici un sens tensiunea asta si pe forum! Daca Steaua joaca bine, e atmosfera frumoasa aici! Cand se clatina jocul, devenim impacientati! Suferim amandoi, si toti, pentru Steaua!
joseph_stelist
5th October 2008, 01:34
stancu e pt mine cea mai mare dezamagire dintre toti jucatorii adusi. ca de exemplu de la arthuro sau kapetanos nu asteptam chiar nimic,nu-i stiam,speram doar ceva-ceva,dar nimic mai mult. de la stancu insa asteptam multe... dar el se incapataneaza ca atunci cand e introdus sa devina invizibil... nu face nimic pe teren!
kapetanos ar trebui sa fie titular [nu e grecul mare jucator,dar titularizarea lui ar insemna recunoasterea meritelor sale, ca omul totusi a dat niste goluri...]
dargo
5th October 2008, 01:51
Atata timp cat Stancu va fi jucat varf impins nu va face nimic. Si asta ar trebui sa fie invatzatura de minte pentru toti cei care sustineau titularizarea sa in detrimentul lui Arthuro. Nu e postul lui si punct. Stancu trebuie sa fie rezerva nu pentru ca n-ar avea valoare, ci pentru ca e mult mai util in Liga de exemplu daca de exemplu conducem pe Lyon cu 1-0 si avem nevoie sa jucam pe contra-atac in ultimele 20 de minute. La atacuri pozitionale cu el pe post de pivot n-are nicio sansa.
colonelu Voiculescu
5th October 2008, 09:58
Atata timp cat Stancu va fi jucat varf impins nu va face nimic. Si asta ar trebui sa fie invatzatura de minte pentru toti cei care sustineau titularizarea sa in detrimentul lui Arthuro. Nu e postul lui si punct. Stancu trebuie sa fie rezerva nu pentru ca n-ar avea valoare, ci pentru ca e mult mai util in Liga de exemplu daca de exemplu conducem pe Lyon cu 1-0 si avem nevoie sa jucam pe contra-atac in ultimele 20 de minute. La atacuri pozitionale cu el pe post de pivot n-are nicio sansa.
Cine il baga pe Stancu varf impins ?
joseph_stelist
5th October 2008, 10:31
Cine il baga pe Stancu varf impins ?
legenda...
LoMax8
5th October 2008, 10:42
Am jucat 4-4-2 defensiv care varf inpins stancu.
joseph_stelist
5th October 2008, 10:47
pai mai LoMax,cum sa spui ca "fiara" ar putea juca defensiv in ghencea cu echipa de pe locul 16???? doar nu incepi si tu de-acu' sa contesti tactica "legendei"... :))
LoMax8
5th October 2008, 11:10
pai mai LoMax,cum sa spui ca "fiara" ar putea juca defensiv in ghencea cu echipa de pe locul 16???? doar nu incepi si tu de-acu' sa contesti tactica "legendei"... :))
sitemul era defensiv si asta e adevarul.
Pai asa cum tu spui dupa un meci ca esti satul de doi inchizatori, apoi dupa urmatorul ca vrei doi inchizatori, indiferent de adversar, teren sau rezultatul obtinut...
joseph_stelist
5th October 2008, 14:27
nu e adevarat,LoMax,nu zic ca m-am saturat de sistemul cu doi inchizatori ca apoi sa o intorc...
mi s-ar parea normal sa jucam cu doi inchizatori in Champions League si in meciurile tari din Liga I [dar nu cu Lovin,asta e jucator de Liga II ],iar in restul meciurilor sa jucam cu un singur inchizator... de ce sa joc impotriva Otopeniului cu doi inchizatori??? ce sa blocheze ei,ce atacuri sa distruga?
iar stancu sa stea naibii pe banca de rezerve ca pana acum nu a demonstrat nimic la Steaua. sincer eu prefer sa-l vad pe arthuro in teren decat pe stancu! "motanul" e invizibil,nu apare deloc in joc.
LoMax8
5th October 2008, 15:01
nu e adevarat,LoMax,nu zic ca m-am saturat de sistemul cu doi inchizatori ca apoi sa o intorc...
Posturile tale asta au exprimat dupa ultimele jocuri. Sa ma ierti daca m-am pripit in a trage o asfel de concluzie.
mi s-ar parea normal sa jucam cu doi inchizatori in Champions League si in meciurile tari din Liga I [dar nu cu Lovin,asta e jucator de Liga II ],iar in restul meciurilor sa jucam cu un singur inchizator... de ce sa joc impotriva Otopeniului cu doi inchizatori??? ce sa blocheze ei,ce atacuri sa distruga?
Am ceva de obiectat aici. Sa presupunem ca Plesan si-ar reveni si ar juca la potential maxim, de ce sa nu jucam cu el la mijloc impreuna cu un mijlocas la inchidere si in UCL? Pentru ca avem statut de echipa mica? Ce echipa mare isi schimba sistemul de joc de la un meci la altul? Eventual isi odihneste titularii nicidecum azi jucam 4-4-2 defensiv( adica doi mijlocasi la inchidere), maine jucam 4-4-2 clasic (cu acel numar 10 adevarat), poimaine o dam cu varf impins in 4-2-3-1 si in Cupa jucam cu Neaga titular :) !?
Discutia Lovin nu-si are rostul, mai ales cand, daca te uiti ce note are baiatu asta de cand a inceput sezonul, atat in UCL cat si in campionat, sau peste statistica din dreptul sau ai sa vezi ca a dat randament superior oricarui alt jucator folosit la mijloc, inclusiv Radoi. Si nu-i i-au apararea ci raman la ideea ca atunci cand e de criticat il bag in ma-sa cand nu il laud, daca am de ce.
Am jucat cu Otopeniu asa, cred eu, din lipsa de oameni. Din cauza ca avem aceeasi vesnici accidentati, ca e acelasi Radoi, daca ii dai un umar ii pica genunchiu, ca e acelasi Plesan, care desi revenit dar nu inca 100%, peste x etape cand va ajunge la potential maxim si cand in sfarsit ne vom baza pe el, se va rupe iar, aceeasi jucatori inconstanti incepand cu Lovin si Nicolita si terminand cu dezamagirea Dayro. Acelasi Toja venit cu pompa( "funebra") care se plange ca nu joaca unde trebe dar de stopurile ca din perete si impiedicatu in minge nu zice nimic...
Asta e lotul Stelei. Niciodata valid 100%, niciodata omogen. Fotbalul ramane un joc de echipa si nu unul de vedete, cu individualitati carora antrenorul sa le inspire incredere si sa mazgaleasca o tactica pe hartie.
iar stancu sa stea naibii pe banca de rezerve ca pana acum nu a demonstrat nimic la Steaua. sincer eu prefer sa-l vad pe arthuro in teren decat pe stancu! "motanul" e invizibil,nu apare deloc in joc.
De ce? In fata vrei eficienta. Asa cum toata lumea il vrea pe Kapetanos care, d.p.m.d.v, e praf, titular, asa si Stancu cu cele 4 sau 5 goluri se cere in teren in fata brazilianului care are 1 gol si 4 bare de efect.
gligabecky
5th October 2008, 23:15
N-a fost cine stie ce ieri...De fapt, n-a fost. Titular Stancu nu prea merge...Desi e golgheterul Stelei...Dar nu prea are cine sa fie titular pe acest post. Poate Kapetanos, sa vedem si el ce poate ca titular:coffee:
Dumitrescu.Daniel
9th October 2008, 16:46
Marele :shit: Piturca (http://www.sport.ro/liga-1/kapetanos-out-piturca-intervine-pe-langa-becali-pentru-titularizarea-lui-stancu.html)
Da` nu a fost domne titular si n-a facut nimic!?!? Si mai intrebi de ce se joaca cu Kapetanos.
jointu_ucigash
9th October 2008, 17:12
da' il baga pe kapetanos in discutie de parca grecu i-ar fi luat cumva locu de titular si Stancu nu are loc de el...Cioban idiot care pune botu la aberatiile barbugiului.
colonelu Voiculescu
11th October 2008, 09:24
"Salvaţi-l pe Stancu!"
de Dan Udrea, Eduard Zelgin
Intr-un sondaj pe stelisti.ro, Stancu a fost desemnat cel mai slab jucator al meciului cu CS Otopeni (1-1)
Mihăiţă Ianovschi explică de ce fotbalistul adus īn Ghencea de la Urziceni nu dă randament
Piteşteanul Mihăiţă Ianovschi care l-a descoperit pe Bogdan Stancu şi, alături de tatăl său, Mihai Ianovschi, i-a fost antrenor timp de 7 ani la juniorii lui FC Argeş. El explică acum motivele pentru care stelistul nu joacă strălucit īn trupa roş-albaştrilor.
1. "E folosit pe un post greşit"
Stancu a evoluat ca vīrf īmpins şi la 0-0 cu Fiorentina, şi la 1-1 cu Otopeni, meciuri după care Gigi Becali a răbufnit: "N-a jucat nimic! M-a dezamăgit! Să īnţeleagă că aici nu e Urziceni". Ianovschi explică: "Ştiţi care este principala problemă? Că este folosit pe un post greşit, iar sistemul de joc nu īl avantajează. El nu e vīrf de careu, să-i arunci mingi la bătaie şi centrări! Locul lui este undeva īn spatele atacantului, să i se ofere spaţii de creaţie. Altfel, nu i se exploatează realele sale calităţi".
2. "Aveţi răbdare cu el!"
Adus īn vară de la Urziceni, contra a un milion de euro, Stancu (21 de ani) nu s-a impus īncă. "Evoluţiile sale au fost īn nota echipei. Mai are nevoie de timp ca să crească, trebuie avută răbdare cu el. Să nu uităm că la Steaua este o presiune mare!", credeMihăiţă Ianovschi.
3. "ĪI trebuie 5-6 meciuri să-şi dea drumul la joc"
Tehnicianul piteştean, care īn curīnd va debuta şi ca arbitru īn Liga 1, ştie de ce are nevoie Stancu pentru a ajunge la capacitatea sa maximă şi a da randamentul scontat: "Īi trebuie să joace 5-6 meciuri consecutive şi de abia atunci īşi va da drumul la joc.
CIFRELE LUI STANCU LA STEAUA
- īn Liga I: 9 meciuri dintre care 4 ca titular (3 integralist), 5 rezervă
- īn Liga Campionilor: 3 meciuri, doar unul ca titular
"E introvertit!"
Mihăiţă Ianovschi, cel pe care Bogdan Stancu īl strigă "Tati", l-a caracterizat pe fotbalistul roş-albaştrilor: "E un tip foarte retras, o fire introvertită. Nici nu deschide gura. Este comunicativ doar cīnd e pe teren, atīt! Īnsă datorită valorii lui a fost uşor de acceptat de băieţii de la Steaua".
Foarte bun al doilea vīrf, penibil ca atacant īmpins
Pentru a face o comparaţie īntre randamentul lui Stancu pe postul de atacant retras şi preastaţiile sale ca vīrf īmpins, s-au luat īn calcul doar cele 5 meciuri īn care internaţionalul de tineret a fost folosit ca titular. Vīrf autentic a jucat cu Fiorentina, cu Gaz Metan şi cu Otopeni, īn timp ce al doilea atacant a evoluat contra Bistriţei şi a Farului.
http://img161.imageshack.us/img161/2391/stancugc3.jpg (http://imageshack.us)
www.gsp.ro
Boggy
11th October 2008, 14:57
Ia, Laca n-are pe cine baga in teren, nu? Give me a brake, habar n-are ce e ala antrenorat, da-o-n masa. Si eu daca vin la Steaua o sa joace mai bine...
oop
11th October 2008, 20:18
Give me a brake ...
Poftim:biggrinthumb:
http://autozone.phg.ro/pictures/dictionar/large/24.jpg
ar fi tare sa le bage mortu'n casa francezilor;))
Boggy
11th October 2008, 20:23
Brembo, Brembo, da' fara discuri ventilate? :))
Daca-l joaca Piturca ca al doilea varf, da gol.
KosmyN
11th October 2008, 21:37
Stancu nu a prins nici macar banca de rezerve.
allex_inl
14th October 2008, 19:43
Asta o sa ajunga Andrei Cristea 2! Pacat de el, caci e tanar si are potential!
joseph_stelist
14th October 2008, 20:02
ce a facut stancu asta de cand a venit la Steaua,dom'le? nimic! nu stiu de ce toti ik considera o mare speranta,ca atunci cand intra pe teren nu face nimic! nu e nici prea tehnic,nici puternic...nu dribleaza,dar nici ca pasator nu exceleaza. dec e mama naibii e asta mare talent?!
MIREL6RADOI
14th October 2008, 20:04
N-a facut nimic..asa e.A dat 4 goluri in campionat.N-a facut nimic.:coffee:
aheobarbos
14th October 2008, 20:06
Alt jucator umflat de presa din Romania... Dan Petrescu a vazut ca e prastie si l-a zburat repede la fraierii de la Steaua, care inghit pe banda rulanta expiratii de la echipele din liga 1. Nici eu nu cred in marele talent a lui Bogdan Stancu.
joseph_stelist
14th October 2008, 20:07
hai las-o cu alea 4 goluri,ca m-am saturat sa tot aud de ele! stancu mare jucator,extraordinar! a dat si el gol cu Farul sau cu cine a mai dat si e mare talent! adevarul e ca stancu nu face nimic si asta nu numai in meciurile din Champions League! vad ca nici cu echipele din Liga II nu misca deloc...
nu de astfel de jucatori are nevoie Steaua!
MIREL6RADOI
14th October 2008, 20:09
N-am zis ca e torres2..insa sa zici ca n-a facut nimic e prea mult.Dayro ce-a facut pt Steaua?E ridicat in slavi desi a dat 3 goluri.Mai zi-ne si de avatarul tau..ca sincer, numai gelul e de el.
joseph_stelist
14th October 2008, 20:17
nu vad legatura dintre ce am zis eu si dayro...eu am zis de stancu,tu de dayro,ce urma acum,ca eu sa-l atac pe radoi,ca il ai tu la avatar?
doar pt ca te-am contrazis incerci sa ma ataci acolo unde crezi tu ca m-ar durea... fals,avatarul meu cu dayro e intamplator,am pus poza la repezeala,ca m-a rugat cineva s-o schimb pe cea cu nicolitza. daca tu crezi ca dayro nu a facut nimic pt Steaua,bravo,e parerea ta si nu am sa te contrazic pt ca am da-o in off-topic,domnule moderator!
oricum,raman la parerea ca stancu nici macar la stadiul de speranta nu a ajuns!nu am vazut nicio actiune luata pe cont propriu,vreun dribling,sau orice care sa arate ca pustiul asta e posibil sa explodeze mai tarziu. asa si kapetanos a dat cateva goluri si cu totii stim care e treaba cu grecul...
Marius_Black
14th October 2008, 20:26
Dani termina nu ti-o mai cauta iar ... n-are rost sa va luati la cearta pt o simpla discutie . Asta e , echipa a avut o zi nasoala , suntem toti suparati si dezamagiti dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa ne certam intre noi...
joseph_stelist
14th October 2008, 20:28
nu era la misto,am vrut doar sa subliniez ca poate tu,mai ales ca esti moderator,nu ar trebui sa ma intrebi pe topicul lui stancu despre ce a facut dayro pt steaua,stiind ca putea urma o lunga discutie off-topic. credeam ca esti capabil sa intelegi asta...dar vad ca m-am inselat.
Rica25
14th October 2008, 20:28
Sincer, nu sunt impresionat nici de Dayro, nici de Stancu... De la un decar si de la un varf valoros aveam mai multe asteptari :imported_icon_sad:
LoMax8
15th October 2008, 20:31
Am impresia ca golurile de pana acum in tricoul Stelei au fost norocoase...
Boggy
15th October 2008, 21:04
Pai ia uita-te la reluari... Ca inafara de a le impinge in poarta nu a reusit altceva...
LoMax8
15th October 2008, 21:10
Pai ia uita-te la reluari... Ca inafara de a le impinge in poarta nu a reusit altceva...
Bine tot atata stie si Pippo dar nu asta e ideea...
adelina19
1st November 2008, 20:03
Cred ca ar merita sa fie titular,pentru ca,daca este folosit cum trebuie,joaca bine!!!!!
Raul_07
1st November 2008, 21:40
Ar fi cazul ca Stancu sa faca un meci mare daca nu mare macar sa marcheze in stil pippo ca nu m-ar deranja daca castigam.
$TEAU@
1st November 2008, 21:43
Sper sa faca un meci bun cu Dinamo. Este foarte talentat,tanar si are o viteza de reactie foarte buna! :yes:
:fular_steaua2:
LoMax8
2nd November 2008, 00:24
Nah ca si pe postu` pe care-l "iubeste" nu se intelege cu fotbalul foarte bine...
roby_stelist4ever
2nd November 2008, 00:52
Nu s-a vazut mai deloc meciul asta.Cel putin din punctul meu de vedere.
Marius_Black
2nd November 2008, 01:35
mai are de mancat omul , inca e tanar sa speram ca mai progreseaza pe viitor , pana acum inafara de cele 2 meciuri cu Bistrita si Iasi nu prea a jucat nimic , dar mai are timp :yes:
aheobarbos
2nd November 2008, 01:38
Ce ma deranjeaza mai mult, este faptul ca iti lasa senzatia ca nu e pe teren. Trebuie neaparat sa faca ceva ca sa-si revina, dar parerea mea este ca Stancu nu se va integra niciodata la Steaua.
Marius_Black
2nd November 2008, 01:41
Da...dar sa ne aducem aminte ca si la Urziceni tot la fel a fost sezonul trecut , a inceput furtunos cu goluri impotriva lui Poli Timisoara si a sfarsit in retur a fi rezerva , Dan Petrescu fiind tare nemultumit de randamentul sau , poate ca varsta isi spune cuvantul...vom vedea pe viitor ce va fi
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.