PDA

View Full Version : 11. Arthur Henrique Bernhardt

Pages : [1] 2

MIREL6RADOI
22nd June 2008, 20:02
FC Steaua a ajuns la un acord oficial cu Deportivo Alaves si cu jucatorul Arthuro Henrique Bernhardt (foto-in centru) pentru transferul definitiv al brazilianului. Masivul varf sud-american (1,90 metri), care a jucat in sezonul trecut, sub forma de imprumut, la gruparea spaniola de divizie secunda Cordoba, a mai activat la Middlesbrough, Racing Santander, Sporting Gijon si Deportivo Alaves. Arthuro, care va implini 26 de ani pe 27 august, va sosi in perioada urmatoare in Romania, pentru a semna un contract cu Steaua.
http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_arthuro/ (steauafc.com)

jointu_ucigash
22nd June 2008, 20:36
Mare jucator!

Bogdanbibi
22nd June 2008, 20:38
am ajuns sa transferam jucatori numai dupa inaltime ... mai bine il aduceam dreaq pe jardel, chiar daca are 100 de ani, si ala e inalt, dar macar stie drumul spre poarta

bend_it_like_banel
22nd June 2008, 21:30
sau pe kluivert...asa aveam si noi ce povesti la nepoti si vindeam o gramada de tricouri. :icon_lol:

Olympian
22nd June 2008, 21:44
sau pe kluivert...asa aveam si noi ce povesti la nepoti si vindeam o gramada de tricouri. :icon_lol:

da,vindeam o gramada de tricouri si ne faceam gramada de nervi.Kluivert nu mai este ce a fost.sa vedem ce poate Arthuro.sper sa fie de ajutor echipei,ca il lauda prea mult cei din conducere.

Marius_Black
22nd June 2008, 21:48
Sa vedem ce-o sa fie...multa bafta la Steaua ! :yes:

Nea Popa
22nd June 2008, 22:29
FC Steaua a ajuns la un acord oficial cu Deportivo Alaves si cu jucatorul Arthuro Henrique Bernhardt (foto-in centru) pentru transferul definitiv al brazilianului. Masivul varf sud-american (1,90 metri), care a jucat in sezonul trecut, sub forma de imprumut, la gruparea spaniola de divizie secunda Cordoba, a mai activat la Middlesbrough, Racing Santander, Sporting Gijon si Deportivo Alaves. Arthuro, care va implini 26 de ani pe 27 august, va sosi in perioada urmatoare in Romania, pentru a semna un contract cu Steaua.
http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_arthuro/ (steauafc.com)

multumim pentru copy/paste ,mare lucru ai facut ! Cat despre Brazilian...sa vedem ce stie ,daca ne dam mereu cu barfa ca e praf ca e super bun ,bineinteles in ghilimele ...nici nu l`ati vazut jucat si gata e praf ca joaca la alaves... :) Succes si bun Venit !

joseph_stelist
22nd June 2008, 22:31
Mare jucator!

=)) hai ca am râs cu pofta...ce sec: Mare jucator! :))
oricum,ma mir ca l-au transferat definitiv,parca se miza mai mult pe imprumuturi...cel putin asa zicea Adi Ilie...:imported_icon_ermm:

bend_it_like_banel
22nd June 2008, 22:33
da,vindeam o gramada de tricouri si ne faceam gramada de nervi.Kluivert nu mai este ce a fost.

hap! ai inghitit galusca....:lame:

Bogdanbibi
22nd June 2008, 22:42
speram ca in viitor sa faca un cuplu de vis cu andre nunes

valy
22nd June 2008, 23:01
multumim pentru copy/paste ,mare lucru ai facut !

mai da' trebuia sa scrie cumva....

on: ma bucur pt el....speram s faca treaba buna aici la STEAUA!

Olympian
22nd June 2008, 23:23
hap! ai inghitit galusca....:lame:

lasa ca era vorba vara trecuta sa vina Kluivert la Steaua.asa zicea ciobanul.sunt multi jucatori care au avut perioadele lor dar acum nu mai joaca nici la 20% din capacitatea cu care jucau in vremurile bune.

jointu_ucigash
22nd June 2008, 23:24
multumim pentru copy/paste ,mare lucru ai facut ! !

da' ce vroiai bre, sa inventeze povesti despre el? Nu tre sa existe o sursa? Ai 15 posturi la activ si deja ii pui la punct pe moderatorii/adminii forumului. Bravo! Esti coios.

On-topic: Acest transfer ii va da apa la moara oierului care va spune ca strainii nu sunt buni de nimic.

ag1313
23rd June 2008, 09:16
N-am auzit in viata mea de Arthuro. Dar de asemeni pana cu 4-5 ani nu auzisem nimic de Drogba si pana acu 3 ani nimic de Tony care au si ei niste varste rezonabile. Astia pur si simplu au explodat la maturitate dupa 25 de ani.
Poate fi un jucator bun care nu a fost bagat in seama din cauza ca nu a fost extraordinar si care prin munca poate fi si mai bun. Sper sa fie un jucator de macar 15 goluri pe sezon in campionatul nostru. Inafara de Dica n-am mai avut atacant care sa inscrie atat de mult timp. Noi avem noroc in momentul de fata ca inscrie toata echipa inclusiv fundasii dar avem nevoie de un atacant care sa inscrie constant si sa aduca puncte cu echipele mici cu care am zbarcit-o de multe ori in ultimii ani.
La cluburile mari atacantii fac diferenta in meciurile cu echipele mici si echipa in derby-uri.

MIREL6RADOI
23rd June 2008, 12:37
L-am luat pe King Arthur...mai trebuie sa luam pe Camelot si in aparare pietrele de la stonehenge:))

Dumitrescu.Daniel
23rd June 2008, 15:20
Pai nu stii ca Gigi ia numai razboinici:imported_icon_naugh
Sa-l vedem ce poate.

jointu_ucigash
23rd June 2008, 15:40
L-am luat pe King Arthur...mai trebuie sa luam pe Camelot si in aparare pietrele de la stonehenge:))

daaa! King Arthur si Cavalerii Valizei Patrate

ANTIDINAMO
23rd June 2008, 16:30
daaa! King Arthur si Cavalerii Valizei Patrate

domne asa ati zis si de Iacob cand a venit si a fost cel mai tare !

colonelu Voiculescu
23rd June 2008, 17:27
Iacob a fost la noi jumate de an . Dupa aia a fost imprumutat la FC Isokinetic Bologna

bend_it_like_banel
23rd June 2008, 17:46
domne asa ati zis si de Iacob cand a venit si a fost cel mai tare !

sper ca glumesti.....:unsure:

dargo
23rd June 2008, 17:53
sper ca glumesti.....:unsure:

In tur atunci a cam fost vedeta Stelei in atac... Facea presa presiuni sa fie convocat la nationala, el a iesit golgeterul Stelei in cupele europene...

jointu_ucigash
23rd June 2008, 18:27
a fost doar un simplu foc de paie

bend_it_like_banel
23rd June 2008, 20:25
In tur atunci a cam fost vedeta Stelei in atac... Facea presa presiuni sa fie convocat la nationala, el a iesit golgeterul Stelei in cupele europene...

daca un tur de campionat = "cel mai tare", atunci vreau si eu ce fumati voi :imported_icon_naugh

valy
23rd June 2008, 20:26
am si yo o intrebare: azi pe sport.ro (la TV), am vazut k Arthuro este imprumutat, si k STEAUA a dat 700.000 p el.....cum e? l-a cumparat sau l-a imprumutat?

dargo
23rd June 2008, 23:15
daca un tur de campionat = "cel mai tare", atunci vreau si eu ce fumati voi :imported_icon_naugh

La momentul respectiv, s-a zis ca e "cel mai tare". Deci daca eu spun acu ca a fost cel mai tare, sunt acoperit din punct de vedere logic :).
Si Cristea a fost cel mai tare, pentru un singur meci, dar a fost "cel mai tare".

JustMe
24th June 2008, 14:09
Eu zic sa ne potolim si sa asteptam sa vedem ce poate. S-ar putea sa avem o surpriza placuta...

Raul_07
24th June 2008, 15:47
Eu sper sa faca treaba buna cine stie ce scula de jucator o fi sa asteptam si dupa aia sa criticam ;) Daca nu e bun o sa avem dreptu sa criticam da dak e bun atuncea trebe sa tacem din gura;)

alexxx89
24th June 2008, 18:19
Eu sper sa faca treaba buna cine stie ce scula de jucator o fi sa asteptam si dupa aia sa criticam ;) Daca nu e bun o sa avem dreptu sa criticam da dak e bun atuncea trebe sa tacem din gura;)

Pe pariu ca e o EPAVA esuata in vechiul teritoriu comunist?

jointu_ucigash
24th June 2008, 21:16
Oricum, un transfer jenant pt o echipa cu traditia Stelei.

Olympian
24th June 2008, 21:49
Oricum, un transfer jenant pt o echipa cu traditia Stelei.

lasa ca am mai avut si alte transferuri jenante gen Carlos,Andrey,Saban.macar pe ei i-am vazut la lucru.acum sa il vedem si pe Arthuro si dupa sa vorbim.

jointu_ucigash
24th June 2008, 22:24
- Andrey era titular la Figuerense, echipa respectabila in prima liga braziliana. Eta talentaat, dar nu a fost lasat sa arate ce poate.
- Carlos venea din postura de titular al Boavistei (este inca un mister cum ajunsese sa apere in poarta unei echipe respectabile la acea vreme in Portugalia)
- Saban venea din postura de international israelian (o nationala care in perioada 2002-2007 a avut rezutate mai bune ca a noastra). Nu a confirmat pt ca de la primu meci oieru s'a pus pe el si nu a avut niciun fel de sustinere din partea staffului.

Niciunul nu era de prin ligi inferioare.

Dumitrescu.Daniel
24th June 2008, 22:32
- Andrey era titular la Figuerense, echipa respectabila in prima liga braziliana. Eta talentaat, dar nu a fost lasat sa arate ce poate.
- Carlos venea din postura de titular al Boavistei (este inca un mister cum ajunsese sa apere in poarta unei echipe respectabile la acea vreme in Portugalia)
- Saban venea din postura de international israelian (o nationala care in perioada 2002-2007 a avut rezutate mai bune ca a noastra). Nu a confirmat pt ca de la primu meci oieru s'a pus pe el si nu a avut niciun fel de sustinere din partea staffului.

Saracul de el ce patise in meciul cu Real:icon_lol:Imi era mila de el cand se apropia Robinho.

Olympian
24th June 2008, 23:05

tu ai zis transferuri jenante,nu transferuri din prima liga sau a 2-a.eu m-am referit la prestatiile din teren.cati nu pot fi internationali dar sa joace prost.Carlos era titular la Boavista(echipa care nu mai e respectabila si de temut de mult timp) pentru ca portarul titular se accidentase,a jucat bine si a ramas titular.ce mari rezultate a avut nationala Israelului?eu unul nu imi aduc aminte sa fi reusit ceva notabil.iar Andrey o fi fost el talentat,dar cat a jucat la Steaua,a facut-o catastrofal.

Raul_07
25th June 2008, 14:09

doar timpul ne va spune dak e epava sau un jucator bun.Sa asteptam si sa vedem.

alexxx89
25th June 2008, 21:11
Steaua trebuie sa achite, pana la 1 iulie, clubului Deportivo Alaves suma de 200.000 de euro pentru transferul atacantului Arthuro Henrique Bernhardt.

"Pentru a renunta la primul jucator dintre cei de care intentioneaza sa se desparta in aceasta vara, Alaves asteapta ca Steaua Bucuresti sa plateasca pentru transferul lui Arthuro, suma ridicandu-se la ceva mai putin de 200.000 de euro. De cateva zile cluburile pun la punct conditiile de vanzare.

De asemenea s-au stabilit detaliile contractului, dar incheierea intelegerii este conditionata de o data: 1 iulie. Pana marti, Steaua trebuie sa vireze clubului Alaves banii stabiliti prin contract, altfel tranzactia ar putea esua, din cauza neindeplinirii angajamentelor din contract de catre partea romana", scrie cotidianul spaniol El Correo Digital.

Potrivit El Correo Digital, despartirea de Arthuro reprezinta pentru Alaves eliberarea de la plata a 1,2 milioane de euro, suma ce reprezinta salariul brazilianului pe urmatorii trei ani.

"Negocierile cu Steaua ofera gruparii Alaves un beneficiu mai mare decat suma de transfer propriu-zisa. Vanzarea atacantului brazilian, cedat in sezonul trecut la Cordoba, echivaleaza in primul rand cu eliberarea de povara unui contract pe trei ani. In termeni economici, suma pe care ar fi trebuit sa o primeasca jucatorul de la Alaves pana la finalul contractului se ridica la 1,2 milioane de euro brut.

presimnt ca o sa fie cel mai mare atacant (de clasa mondiala) pe care la avut Steaua!!!
sunt mandru de conducerea Stelei...in 2-3 ani cu putin noroc putem castiga din nou Liga CAMPIONILOR...OO YESSS !!

roby_stelist4ever
25th June 2008, 21:43

de ce oare ne grabim? nici macar nu l-am vazut atingand mingea in tricoul Stelei...
nu mai trageti concluzii pripite..:imported_icon_ermm:

jointu_ucigash
25th June 2008, 22:26
cam 200.000 Euro valoreaza si jucatorii din divizia secunda de la noi.Jiji ar fi putut sa gaseasca un atacant aici si avea mult mai multe avantaje:
1.nu mai platea drumurile pana in Spania ceea ce inseamna o economie de cel putin 2000 Euro
2. daca lua unu din divizia B, era mai mult ca sigur roman, asa cum ii place lu jorjel
3. avea mai mult ca sigur pretentii salariale mai mici ca strainu asta, rezulta o economie de cel putin 30.000 Euro/an, sa zicem.

LoMax8
26th June 2008, 11:56
tu ai zis transferuri jenante,nu transferuri din prima liga sau a 2-a.eu m-am referit la prestatiile din teren.cati nu pot fi internationali dar sa joace prost.Carlos era titular la Boavista(echipa care nu mai e respectabila si de temut de mult timp) pentru ca portarul titular se accidentase,a jucat bine si a ramas titular.ce mari rezultate a avut nationala Israelului?eu unul nu imi aduc aminte sa fi reusit ceva notabil.iar Andrey o fi fost el talentat,dar cat a jucat la Steaua,a facut-o catastrofal.

Nu poti sa cataloghezi un transfer ca fiind jenant dupa prestatia ulterioara a sa din teren. Astfel gasim nume mari ce nu s-au acomodat la echipe de top, gen Sheva la Chelsea si sa-l consideram transfer jenant. Jointu` s-a referit prin transfer jenant la faptul ca o echipa de talia noastra aduce un jucator de prin ligile inferioare ale unor tari din care am putea cumpara jucatori si din prima liga destul de lejer. Carlos era titular la Boavista exact cum a ajuns si Reina titular la Liverpool. La portari e alta treaba. A aparat foarte bine, a venit aici ca un transfer reusit nu ca unul jenant. Prestatia sa a fost jenanta. Nationala Israelului in perioada amintita de jointu` nu a avut rezultate notabile concretizate prin trofee dar a avut rezultate mai bune ca noi, daca nu ma insel chiar la ultimul amical ne-au dat-o lejer de tot. In concluzie nu este si nu a fost o nationala de neglijat. Saban era titular acolo si a venit din postura aceasta, a fost un trasfer comparabil cu cel al lui Golanski, diferenta de pret doar. Primul n-a reusit nimic, zic eu ca ZerO nici nu i-a dat prea multe sanse, imi amintesc de faptul ca nu jucase 3 meciuri daca nu 4 inainte de cel cu Real in care a fost introdus titular si umilit de Robinho. Andrey a fost privit din start cu neincredere si apoi si-a batut joc JJ de el asa cum a facut-o si cu Elton.

zapata
26th June 2008, 13:28
cum sa nu tragi concluzi...daca era mare jucator fiti sigur ca cei de la alaves nu il dadeau ei asa usor la Steaua...e brazilian si se stie ca daca vinzi un jucator brazilian care e de certa valoare scoti bani...si acesta nu mai este mare speranta , asa ca nu vad mare lucru in transferul lui

Olympian
26th June 2008, 14:05
Nu poti sa cataloghezi un transfer ca fiind jenant dupa prestatia ulterioara a sa din teren. Astfel gasim nume mari ce nu s-au acomodat la echipe de top, gen Sheva la Chelsea si sa-l consideram transfer jenant. Jointu` s-a referit prin transfer jenant la faptul ca o echipa de talia noastra aduce un jucator de prin ligile inferioare ale unor tari din care am putea cumpara jucatori si din prima liga destul de lejer. Carlos era titular la Boavista exact cum a ajuns si Reina titular la Liverpool. La portari e alta treaba. A aparat foarte bine, a venit aici ca un transfer reusit nu ca unul jenant. Prestatia sa a fost jenanta. Nationala Israelului in perioada amintita de jointu` nu a avut rezultate notabile concretizate prin trofee dar a avut rezultate mai bune ca noi, daca nu ma insel chiar la ultimul amical ne-au dat-o lejer de tot. In concluzie nu este si nu a fost o nationala de neglijat. Saban era titular acolo si a venit din postura aceasta, a fost un trasfer comparabil cu cel al lui Golanski, diferenta de pret doar. Primul n-a reusit nimic, zic eu ca ZerO nici nu i-a dat prea multe sanse, imi amintesc de faptul ca nu jucase 3 meciuri daca nu 4 inainte de cel cu Real in care a fost introdus titular si umilit de Robinho. Andrey a fost privit din start cu neincredere si apoi si-a batut joc JJ de el asa cum a facut-o si cu Elton.

pai si care e problema daca luam din ligile inferioare?ce,de exemplu in liga a 2-a din Brazilia nu sunt jucatori buni sau ce?nu Neto Baiano ala,dar sunt altii care sunt poate mai buni decat unii de la noi.l-am luat pe Arthuro din Segunda.care e problema?Segunda e peste campionatul nostru cu mult,la fel cum e si Serie B sau Championship,mai ales Championship.pana la urma oricat de mult sustinem Steaua trebuie sa recunoastem,momentan suntem o echipa mediocra,care nu poate atrage jucatori extraordinari si aici nu ma refer la numele mari,ca multi sunt umflati cu pompa si altii care sunt mai buni ca ei nu sunt mediatizati.transfer jenant a facut dinamo,ca a luat din Moldova jucatorul ala brazilian,nu noi.prefer sa luam din Segunda,Serie B sau Ligue 2 decat sa luam din Moldova sau mai stiu si eu ce tara cu un fotbal sub-dezvoltat.iar pe Sheva l-a mancat in fund si nu a stiut sa se scarpine,preferand sa plece la Chelsea,decat sa ramana la Milan si sa faca ceva si acum se da cu fundaul de pamant ca nu stie cum sa mai plece de acolo,ca nu e titular.iar cu Arthuro,sa stii,daca nu are valoare sa fi sigur ca nu va juca si nu va fi titular.oricum,cred ca stie Adi Ilie de ce l-a luat.noi nu l-am urmarit,pe cand el da.

LoMax8
26th June 2008, 14:37
pai si care e problema daca luam din ligile inferioare?ce,de exemplu in liga a 2-a din Brazilia nu sunt jucatori buni sau ce?nu Neto Baiano ala,dar sunt altii care sunt poate mai buni decat unii de la noi.l-am luat pe Arthuro din Segunda.care e problema?Segunda e peste campionatul nostru cu mult,la fel cum e si Serie B sau Championship,mai ales Championship.pana la urma oricat de mult sustinem Steaua trebuie sa recunoastem,momentan suntem o echipa mediocra,care nu poate atrage jucatori extraordinari si aici nu ma refer la numele mari,ca multi sunt umflati cu pompa si altii care sunt mai buni ca ei nu sunt mediatizati.transfer jenant a facut dinamo,ca a luat din Moldova jucatorul ala brazilian,nu noi.prefer sa luam din Segunda,Serie B sau Ligue 2 decat sa luam din Moldova sau mai stiu si eu ce tara cu un fotbal sub-dezvoltat.iar pe Sheva l-a mancat in fund si nu a stiut sa se scarpine,preferand sa plece la Chelsea,decat sa ramana la Milan si sa faca ceva si acum se da cu fundaul de pamant ca nu stie cum sa mai plece de acolo,ca nu e titular.iar cu Arthuro,sa stii,daca nu are valoare sa fi sigur ca nu va juca si nu va fi titular.oricum,cred ca stie Adi Ilie de ce l-a luat.noi nu l-am urmarit,pe cand el da.

In primul rand ca era vorba de notiunea de "transferi jenant" pe care tot n-ai inteles-o si pe care nu ma mai chinui s-o explic; jointu` a incercat si el sa fie cat se poate de clar dar n-a reusit. In al doi-lea rand statisticienii de la UEFA au catalogat campionatul nostru ca fiind peste secunda division, serie b si championship. De unde ai scos tu aberatiile alea nu stiu. Ca sunt jucatori acolo care ar face fata la noi sau ca ar juca chiar foarte bine e cu totul altceva. In al 3-lea rand Steaua in intreaga ei istorie a demonstrat ca nu este o echipa mediocra. Steaua nu atrage jucatori din simplul motiv ca nu le poate satisface nevoile salariale & Co.

Olympian
26th June 2008, 15:07
In primul rand ca era vorba de notiunea de "transferi jenant" pe care tot n-ai inteles-o si pe care nu ma mai chinui s-o explic; jointu` a incercat si el sa fie cat se poate de clar dar n-a reusit. In al doi-lea rand statisticienii de la UEFA au catalogat campionatul nostru ca fiind peste secunda division, serie b si championship. De unde ai scos tu aberatiile alea nu stiu. Ca sunt jucatori acolo care ar face fata la noi sau ca ar juca chiar foarte bine e cu totul altceva. In al 3-lea rand Steaua in intreaga ei istorie a demonstrat ca nu este o echipa mediocra. Steaua nu atrage jucatori din simplul motiv ca nu le poate satisface nevoile salariale & Co.

stai linistit ca am inteles la ce se referea jointu si la ce te refereai si tu,dar eu consider un transfer jenant d-abia dupa ce vad jucatorul la lucru,ca daca il iau asa din oala ca e nu stiu cum,ca nu are fata de Steaua si altele,nu o sa iasa nimic niciodata.Steaua trebuia sa recunosti ca momentan este o echipa mediocra in Europa.pe mine nu ma incanta ca intram in CL si ne-o luam de la toti.asa mai bine intram in Uefa si facem acolo ceva.eu nu m-am referit ca Steaua este o echipa mediocra,asta a demonstrat-o de o mie de ori,ci momentan,in Europa,Steaua nu mai este ce era inainte.daca vrea sa faca ceva in CL,conducatorii trebuie sa bage bani mai multi,vezi cum a facut Fenerbahce.pe mine nu ma intereseaza sa luam vedete supra evaluate asa cum fac altii,ci sa luam jucatori care sa ne ajute cu adevarat si sa faca ceva pentru echipa.asa cum zis MM atunci cand era la Steaua,ca prefera un Gattuso in detrimentul unui Ronaldinho.la fel si eu,prefer unul care sa stea in umbra si sa isi faca treaba si sa dea totul pentru echipa,nu unul care imediat ce vede ca il "ia in brate presa" si il lauda,ii se urca la cap si dupa joaca la misto,asa cum fac Dica sau Ronaldinho.prefer sa castigam toate meciurile cu 1-0 si sa jucam eficient,nu spectaculos,dar sa castigam trofee,nu sa jucam frumos si sa facem ca aia de sub pod,ca ei sunt campionii morali de vreo 3 ani incoace,dar termina pe 3-4.in istorie raman trofeele si nu cum ai jucat,ca peste 20 de ani nimeni nu isi va aduce aminte cum ai jucat,ci ca ai luat campionatul,cupa si altele.in finala din 86 am jucat spectaculos?NU.acum ce isi aduc toti aminte,ca am luat trofeul sau cum am jucat?
iar cu Segunda,Serie B sau Championsip,sa stii ca nu ma iau eu dupa statistici,ca astea nu tin.Championship e al 2-lea campionat dupa Premier League la bani.in Championship pe an se investesc enorm de multi ani pentru o liga secunda,in jurul a 1 miliard.la noi nu se investesc nici 50 de milioane,asa ca este peste noi.

jointu_ucigash
26th June 2008, 15:26
stai linistit ca am inteles la ce se referea jointu si la ce te refereai si tu,dar eu consider un transfer jenant d-abia dupa ce vad jucatorul la lucru,ca daca il iau asa din oala ca e nu stiu cum,ca nu are fata de Steaua si altele,nu o sa iasa nimic niciodata.

bre, daca acest jucator era cumparat ca o optiune de rezerva pt un titular mult mai valoros, nu cred ca se supara prea multa lume, dar tu cand iei un jucator de 200.000 sa iti pui baza in el si sa il joci titular meci de meci, fara concurent pe post, atunci e grav. Cum am mai spus, jucatori de 200k gasesti si in divizia B la noi, nu tre sa iti mai bati capu sa te duci pe nush unde sa il iei.

roby_stelist4ever
26th June 2008, 15:35
Sunt jucatori romani mai buni de cat brazilieni sau portughezi,spanioli de pe nush unde.La noi conducerea se ghideaza dupa fraza:"e brazilian,hai sa-l luam,ce daca a jucat in a 4-a liga vietnameza. "

Putem gasi jucatori tineri,pe care sa ii crestem,de la echipa a II-a sau de prin B,pe bani mai putini.Ii crestem si in 3-4 ani ii dam la pret triplu.

Olympian
26th June 2008, 15:45
bre, daca acest jucator era cumparat ca o optiune de rezerva pt un titular mult mai valoros, nu cred ca se supara prea multa lume, dar tu cand iei un jucator de 200.000 sa iti pui baza in el si sa il joci titular meci de meci, fara concurent pe post, atunci e grav. Cum am mai spus, jucatori de 200k gasesti si in divizia B la noi, nu tre sa iti mai bati capu sa te duci pe nush unde sa il iei.

nu a zis nimeni ca o sa fie titular.pana la urma Lacatus decide echipa.poate cine stie,daca se materializeaza transferurile lui Weldon si Goitom,mi-e greu sa cred ca ar fi titular.

mihai_danubius
26th June 2008, 17:33
nu a zis nimeni ca o sa fie titular.pana la urma Lacatus decide echipa.poate cine stie,daca se materializeaza transferurile lui Weldon si Goitom,mi-e greu sa cred ca ar fi titular.

daca imi permiti sa te corectez nu lacatus decide ci becali

roby_stelist4ever
26th June 2008, 17:52
daca imi permiti sa te corectez nu lacatus decide ci becali

face ca pe vremea lu' Gica..
telefoane din loja:"baga pe x,scoate pe y,schimba in 4-4-2..."

LoMax8
26th June 2008, 18:54

Stai calm ca va fi titular. Nu vezi ca noi nici pe Pepe care de bine de rau a dat o mana de goluri. Astea cu Wldon si Goitom suna a Camus si Armentereos.

Olympian
26th June 2008, 20:00
Stai calm ca va fi titular. Nu vezi ca noi nici pe Pepe care de bine de rau a dat o mana de goluri. Astea cu Wldon si Goitom suna a Camus si Armentereos.

pana nu se termina oficial perioada de transferari,nu avem cum sa stim.la Goitom sincer ma astept pentru ca s-a zis de atatea ori ca Adi Ilie a plecat in Spania sa caute jucatori si probabil l-o fi urmarit.acum Adi Ilie e plecat in Spania sa transfere niste jucatori,cica,deci e posibil.pe Weldon probabil l-o fi vazut atunci cand l-au urmarit pe Dady,cand jucau la Belenenses,in vara trecuta si probabil s-o fi reorientat acum spre el.eu sper sa vina amandoi,ca avem nevoie de ei.

alexxx89
27th June 2008, 18:14
08/09 -3.000.000 €
Zugang
Bogdan Stancu (Unirea Urziceni) 1.000.000 €
Janos Szekely (Otelul Galati) 1.500.000 €
Claudiu Ionescu (Gloria Buzau) 100.000 €
Robert Gabriel Neagoe (Dacia Mioveni) 100.000 €
Tiago Gomes (CD Estrela Amadora) * 300.000 €
Arthuro Henrique (Cordoba CF) 2.500.000 €

Abgang

Mahamoudou Habibou (RSC Charleroi) * -
Andrés Mendoza (Vereinslos) -
Constantin Nicolae Dica (Catania Calcio) 2.500.000 €

incredibil !!! "magiciano-braziliano king arthur va fi dedeparte cel mai mare transfer din istoria Stelei.... pe locul 2 fiind Dayro Moreno 1.400.000 euro (2.000.000 $)

jointu_ucigash
27th June 2008, 18:15
cred ca e un zero in plus in dreptul super-brazilianului

Thrylos
27th June 2008, 18:17
ce zice asta ma?de unde a venit cu 2,5 mil?

alexxx89
27th June 2008, 18:19
ce zice asta ma?de unde a venit cu 2,5 mil?

sursa:transfermarkt.de

ag1313
27th June 2008, 19:52
Asta a costat 2 mil si jumate? Nu mi-a venit nici mie sa cred dar chiar asa scrie pe transfermarkt. Ar fi adevarat doar daca astia de la transfermarkt l-au dat vandut pe Dica caci numai asa iese calculul. Totusi sa se fi intepat astia din presa? Presa zicea ca numai 250 de mii am dat pe el.
Din ce am vazut in datele sale se pare insa ca nu e jucator de 90 de minute. Aici s-ar putea sa fie o problema la meciurile din 3 in 3 zile.

Suma de 2 mil jumate e adevarata doar daca Jiji spera la un loc in parlament la toamna.

Apropos. Singurii pe plus dintre granzi si fara nici un ban investi in transferuri sunt Dinamu :DD

LoMax8
27th June 2008, 20:04
E evaluat la 700k pe transfermarkt.de!

bend_it_like_banel
27th June 2008, 20:07
Apropos. Singurii pe plus dintre granzi si fara nici un ban investi in transferuri sunt Dinamu :DD

pe plus la petarde poate...:icon_lol:

alexxx89
27th June 2008, 20:11
E evaluat la 700k pe transfermarkt.de!

inseamna ca jiji a dat mai mult pe el crezand ca e un fotbalist de viitor si o sa-l vanda la Chelsea pe 20-25 mil de coco....cred ca vrea dupa modelu porto....:)))

ag1313
27th June 2008, 21:22
pe plus la petarde poate...:icon_lol:

No. La bani. L-au vandut pe Stefan si nu au bagat un leu.

dargo
27th June 2008, 21:41
"Arthuro e al Stelei. Steaua si jucatorul au semnat contractul, iar el va juca trei ani la Steaua. Nu am platit 800.000 de euro pe Arthuro, ci mult mai putin", a spus Argaseala, citat de www.sport.ro.

Sursa: PresaOnline.com

steauaclub.tk
27th June 2008, 22:00
Asta cu 2,5 milioane de euro pe saracu' asta sper ca e o gluma proasta. A fost rezerva rezervelor la toate echipele pe unde a jucat. Era fotbalist pe foaie, ca te teren nu prea ajungea.
Atacantu' lu' peste, cu 28 de goluri in 8 ani. Si Oprita parca era mai productiv.

colonelu Voiculescu
27th June 2008, 22:08
Asta cu 2,5 milioane de euro pe saracu' asta sper ca e o gluma proasta. A fost rezerva rezervelor la toate echipele pe unde a jucat. Era fotbalist pe foaie, ca te teren nu prea ajungea.
Atacantu' lu' peste, cu 28 de goluri in 8 ani. Si Oprita parca era mai productiv.

Mai , atita poate conducerea asta pe care unii o ridica in slavi . O sa-i vanda pe Dica , Radoi si Goian , iar in loc vin muraturi

Banii adevarati vor fi tinuti pentru indirecte :icon_lol:

alexxx89
28th June 2008, 14:46
"Arthuro e al Stelei. Steaua si jucatorul au semnat contractul, iar el va juca trei ani la Steaua. Nu am platit 800.000 de euro pe Arthuro, ci mult mai putin", a spus Argaseala, citat de www.sport.ro.

Sursa: PresaOnline.com

mai bine se orientau la o investitie serioasa anume Ernestio Schevanton de la Sevilla ca cu toate ca nu prea a jucat mai deloc sezonu trecut ,cand a intrat a dat si gol,e o masinarie de goluri zic io,un 3 mil euro acolo + 800 mii prima instalare cu salar 400 mii si ne-am fi facut in sfarsit cu un atacant adevarat....ar fi fost bani de tigari pentru jiji efortu asta...dar de are spirit de aventura omu si mai frumos suna indirectele....

Olympian
28th June 2008, 16:00
mai bine se orientau la o investitie serioasa anume Ernestio Schevanton de la Sevilla ca cu toate ca nu prea a jucat mai deloc sezonu trecut ,cand a intrat a dat si gol,e o masinarie de goluri zic io,un 3 mil euro acolo + 800 mii prima instalare cu salar 400 mii si ne-am fi facut in sfarsit cu un atacant adevarat....ar fi fost bani de tigari pentru jiji efortu asta...dar de are spirit de aventura omu si mai frumos suna indirectele....

poate vrei sa spui Javier Chevanton.oricum nu ar lasa el Sevilla pentru Romania,indiferent de numele echipei.

dargo
28th June 2008, 20:11

Moa, ne zici de Chevanton de parca ar fi cine stie ce atacant necunoscut. Asta e un jucator foarte bun, si care joaca la un nivel suficient de inalt incat sa n-avem nicio sansa de a visa la aducerea sa. Chit ca n-a jucat prea mult la Sevilla, tot e un atacant de clasa si sunt multe cluburi mult mai in masura sa-l ia ca noi.

alexxx89
28th June 2008, 21:53
Moa, ne zici de Chevanton de parca ar fi cine stie ce atacant necunoscut. Asta e un jucator foarte bun, si care joaca la un nivel suficient de inalt incat sa n-avem nicio sansa de a visa la aducerea sa. Chit ca n-a jucat prea mult la Sevilla, tot e un atacant de clasa si sunt multe cluburi mult mai in masura sa-l ia ca noi.

tocmai de aia ziceam de el ca stiu ca e un atacant adevarat....dar nejucand ziceam ca printr-un efort poate il puteam lua....nu se stie niciodata ,totusi Steaua daca si-ar ridica stacheta la salarii cat de cat si ar avea un proiect adevarat pentru performanta ar venii jucatori adevarati la echipa...dar asa............................................... .................................................. ..............................................

dargo
28th June 2008, 22:55
tocmai de aia ziceam de el ca stiu ca e un atacant adevarat....dar nejucand ziceam ca printr-un efort poate il puteam lua....nu se stie niciodata ,totusi Steaua daca si-ar ridica stacheta la salarii cat de cat si ar avea un proiect adevarat pentru performanta ar venii jucatori adevarati la echipa...dar asa............................................... .................................................. ..............................................

Bine, visatul nu e interzis :). Dar momentan nu se poate :)

Fishu'
28th June 2008, 23:40
A zburat putin off topic cu Chevanton asta..

Anywayz, welcome intarziat Arthuro! multa bafta si la mai multe goluri!

Bogdanbibi
30th June 2008, 13:41
mi-e c-o sa fie asta bagat titular fortat, doar pentru ca are 2 metri, si o sa tina pe banca o speranta ca Dayro sau Stancu

la banii astia, 800k, mai bine il luam pe .. stiu eu .. Danalache ... tot mai bun ar fi fost

dargo
30th June 2008, 13:49
mi-e c-o sa fie asta bagat titular fortat, doar pentru ca are 2 metri, si o sa tina pe banca o speranta ca Dayro sau Stancu

la banii astia, 800k, mai bine il luam pe .. stiu eu .. Danalache ... tot mai bun ar fi fost

Danalache :)))). Ti-ai gasit :). Bine la o adica, si Iacob era la fel ca Danalache cand a venit la Steaua, si s-a dovedit o achizitie foarte buna pana sa-l "rezolve" sapunaru.

jointu_ucigash
30th June 2008, 13:50
da' nu a costat 800k, a costat 200k.

Muggs
1st July 2008, 22:59
hmmm...nu stiu ce sa zic . Mie unu la prima vedere nu mi-a facut o impresie buna. Cam multe figuri din pozele postate de ziare , zici ca a jucat toata viata lui la barca si milan .
nu cred ca face multi pureci prin Ghencea.

M4r|us
1st July 2008, 23:11
hmmm...nu stiu ce sa zic . Mie unu la prima vedere nu mi-a facut o impresie buna. Cam multe figuri din pozele postate de ziare , zici ca a jucat toata viata lui la barca si milan .
nu cred ca face multi pureci prin Ghencea.

Wow, atata concluzii dupa niste poze. Ce sa spun...you have a gift, man!

Muggs
1st July 2008, 23:29
Wow, atata concluzii dupa niste poze. Ce sa spun...you have a gift, man!
THX ! Sunt mai ceva ca mama OMIDA :icon_lol:

steauaclub.tk
1st July 2008, 23:35
Dar omu' asta a jucat cumva pentru Steaua? Ca nu am auzit de el ca ar fi in cantonament.

La naiba! A ajuns. Dovada:

http://www.steauafc.com/pix/1arthuro-principal.jpg

sergiuku
2nd July 2008, 00:25
probabil e jucatorul ala de careu..Care vine in locul lui Iacob ;))...macar sa dea goluri !!!! Bine ai venit !!!:steagsimplu::forzasteaua:

anarchist_grunger
2nd July 2008, 01:21
Cam multe figuri din pozele postate de ziare , zici ca a jucat toata viata lui la barca

nu, doar le-a dat gol din lovitura libera :))

Olympian
2nd July 2008, 02:14
pe wikipedia,Arthuro a luat numarul 10.mai bine ar lua numarul 9.sper sa nu fie adevarata chestia cu nr 10.

eli.
2nd July 2008, 02:20
pe wikipedia,Arthuro a luat numarul 10.mai bine ar lua numarul 9.sper sa nu fie adevarata chestia cu nr 10.
:| wtf mate ... daca ii da lu asta nr 10 ce sa mai spunem?

jointu_ucigash
2nd July 2008, 02:23
ce conteaza cine ce nr poarta la tricou?

Olympian
2nd July 2008, 02:37
ce conteaza cine ce nr poarta la tricou?

nu prea conteaza,dar in mod normal,nr 10 il dai unui jucator tehnic,nu unuia care se bazeaza pe forta.

jointu_ucigash
2nd July 2008, 02:46
I don't give a shit. Lucru asta chiar nu e relevant. Gallas joaca la Arsenal cu nr 10, de exemplu. Important e sa isi faca treaba pe teren, poa sa poarte si nr 0 daca vrea. Nu mai suntem pe vremuri cand nr 2 si 3 erau pt fundasii laterali, 4,5,6 pt stopperi si mijlocasi defensivi, 7 si 8 pt extreme, 10 pt conducatoru de joc si 9 si 11 pt atacanti.

Olympian
2nd July 2008, 03:10
I don't give a shit. Lucru asta chiar nu e relevant. Gallas joaca la Arsenal cu nr 10, de exemplu. Important e sa isi faca treaba pe teren, poa sa poarte si nr 0 daca vrea. Nu mai suntem pe vremuri cand nr 2 si 3 erau pt fundasii laterali, 4,5,6 pt stopperi si mijlocasi defensivi, 7 si 8 pt extreme, 10 pt conducatoru de joc si 9 si 11 pt atacanti.

stiu,nici pe mine nu ma prea intereseaza,atata timp cat isi face treaba in teren si da multe goluri.ma gandeam sa ii dea lui 9,lui Dayro 10 si lui Stancu 11,sau lui Stancu 10 si lui Dayro 11.

roby_stelist4ever
2nd July 2008, 08:20
o sa tina pe banca o speranta ca Dayro sau Stancu

Nu stiu daca o sa il tina pe banca si pe Dayro...Acum nu il mai avem pe Dica si cred ca Laca o sa il joace pe Dayro in spatele varfurilor.
Cat despre Stancu....cred ca va cam face banca de rezerve.

MIREL6RADOI
2nd July 2008, 12:02
Interviu steaufc.com (http://www.steauafc.com/ro/articole/arthuro_velden/)cu Arthuro.

MickaelC
2nd July 2008, 12:19

Nu ca vremurile alea n-ar fi fost mai faine decat fotbalul Nike-Mastercard pe care il avem acum.

Olympian
2nd July 2008, 15:28
dupa poza cu el de la antrenamentul de azi,se pare ca a luat numarul 11.

Bogdanbibi
2nd July 2008, 15:29
la Steaua doar numarul 7 conteaza cine-l are ... poate sa ia si Baciu numarul 10

Nea Popa
2nd July 2008, 15:40
parerea ta ,orice numar are semnificatia lui , de exemplu nimeni nu stie de ce Lovin a luat a 2a oara numarul 20...si pentru cei care nu stiu le zic eu ....vreti ?
ok`

....suspansu ma omoara....
pentru ca ,cand a venit la Steaua ,20 era a lu George ,si Lovin la sapat 3 ani sa plece ,si dupa ia furat numaru...=)) teoria conspiratiei

Eu zic ca ,conteaza ,dar nu inteleg ,dc nu vrea sa ia nimeni numarul 2 ,parca pe vremuri era a lu Florentin Dumitru ,e blestemat sau ce are ?:D

Marius_Black
2nd July 2008, 21:07
Eu zic ca ,conteaza ,dar nu inteleg ,dc nu vrea sa ia nimeni numarul 2 ,parca pe vremuri era a lu Florentin Dumitru ,e blestemat sau ce are ?:D

Numarul 2 a fost purtat de Emil Ninu cat a stat in lot dar n-am apucat sa-l vedem decat in meciul cu Bacau in cupa pe teren :)

eli.
2nd July 2008, 21:12
....suspansu ma omoara....
pentru ca ,cand a venit la Steaua ,20 era a lu George ,si Lovin la sapat 3 ani sa plece ,si dupa ia furat numaru...=)) teoria conspiratiei

bai esti nebun ? l-a sapat 3ani sa plece Lovin pe George ? mwhahhahahahahahahhahaahha dar ce legatura are cand Lovin joaca mijlocas la inchidere si George juca fundas dreapta si era dupa Radoi cred cel mai apreciat jucator? gandeste-te si tu inainte sa scrii ...

Nea Popa
4th July 2008, 13:29
bai esti nebun ? l-a sapat 3ani sa plece Lovin pe George ? mwhahhahahahahahahhahaahha dar ce legatura are cand Lovin joaca mijlocas la inchidere si George juca fundas dreapta si era dupa Radoi cred cel mai apreciat jucator? gandeste-te si tu inainte sa scrii ...

treabuia sa te gandesti ca am facut o mica gluma ...dar.. :)in fine..

Arthuro a primit numarul 11 ,deci acum unul dintre cei 3 care vor veni ,va avea numarul 10 :)

Nea Popa
13th July 2008, 01:00
oare va intra Arthur pana la meciul cu Besiktas Istambul macar 10 minute ,sa-l vedem si noi la lucru...?

PS . Ti-am trimis PM ,Dani schimba numele la topic ,numele lui complet este Arthur Henrique Bernhardt nu Arthuro Henrique Bernhard :) ,e o diferenta...`

Bogdanbibi
13th July 2008, 12:53
ia vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Arthuro_Henrique_Bernhardt

Nea Popa
13th July 2008, 14:03
ia vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Arthuro_Henrique_Bernhardt

Arthur sau Arthuro ,dar tot e numele gresit ,ptr ca el a scris Bernhard in loc de Bernhardt :)

Dumitrescu.Daniel
13th July 2008, 17:26
La o asa valoare nu merita sa-i gresesti numele.

MIREL6RADOI
13th July 2008, 19:41
razvan esti stres.... topicul a fost facut dupa stirea aparuta pe site-ul oficial. http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_arthuro/ Du-te si te "razboieste" cu cei de pe site-ul oficial.

Nea Popa
13th July 2008, 20:08
razvan esti stres.... topicul a fost facut dupa stirea aparuta pe site-ul oficial. http://www.steauafc.com/ro/articole/transfer_arthuro/ Du-te si te "razboieste" cu cei de pe site-ul oficial.

:))

pai ,eu ti-am trimis si un Pm ,ptr ca nu am vrut sa fac public ,si sa zica useri ca ai gresit :rolleyes2: ...dar daca dupa 24 de ore nu mi-ai raspuns... :)

ps.Mai gresesc si cei de pe site-ul oficial ,tu trebuia sa iti verifici sursa de 2 ori inainte :clapping:

Cristi89
13th July 2008, 21:01
A fost cumva accidentat de nu a jucat deloc pana acum iar in meciul de azi cu cehii este doar rezerva?:unsure: Inteleg, o fi in urma cu pregatirea, dar macar sa fi intrat cateva minute putea.:)
Poate acum in repriza a doua...:steagsimplu:

JustMe
13th July 2008, 21:04
Probabil ca o sa il bage vreo 15 minute...

Cristi89
13th July 2008, 22:24
Pana la urma nu a jucat nici astazi.:imported_icon_mello Chiar si Radoi care stim sigur ca a fost accidentat a intrat pe teren...

joseph_stelist
14th July 2008, 01:39
probabil le e rusine sa-l bage pe teren si tot amâna momentul...:))

jointu_ucigash
14th July 2008, 02:38
mi se pare o explicatie pertinenta

ANTIDINAMO
14th July 2008, 10:00
mi se pare o explicatie pertinenta

Arthuro & Kapetanos sunt in concediu la munte ...

alexxx89
14th July 2008, 15:18
Arthuro & Kapetanos sunt in concediu la munte ...

io cred ca sunt baietii cu apa:))))))da bine ca la steaua ar candida trei sferturi din lot pe postu asta.....

ANTIDINAMO
18th July 2008, 23:56
e ceva suspect cu Arthuro de nu-l baga Laca macar 5 minute !

zapata
18th July 2008, 23:57
e ceva suspect cu Arthuro de nu-l baga Laca macar 5 minute !

e accidentat omule...mai informeaza'te

joseph_stelist
19th July 2008, 03:34
ba chiar e foarte suspecta nefolosirea lui arthuro...
omu' a jucat meci de meci in Segunda si acum nu a bifat niciun minut in tricoul Stelei...Kapetanos nu a jucat aproape deloc in Grecia si totusi a fost introdus in amicale...

Nea Popa
19th July 2008, 11:40
ba chiar e foarte suspecta nefolosirea lui arthuro...
omu' a jucat meci de meci in Segunda si acum nu a bifat niciun minut in tricoul Stelei...Kapetanos nu a jucat aproape deloc in Grecia si totusi a fost introdus in amicale...

Doamne ,nu ai urmarit ma meciul ,nu ai auzit ce a spus comentatorul ??! :rolleyes2: "Arthuro are suferit o contractura musculara la unul din antrenamentele Stelei si s-a antrenat separat ,cu preparatorul fizic , cu o zi inainte de meciul cu nemti`" :sly:

ANTIDINAMO
22nd July 2008, 21:53
e accidentat omule...mai informeaza'te

fiinta umana ce esti incearca sa intelegi ce iti spun :

- Arthuro a facut vizita medicala si a fost OK !
- unde s-a accidentat ca nu a jucat macar 1 secunda ?
- de cand a venit la STEAUA doar alearga si nu face antrenament !

Nea Popa
23rd July 2008, 00:29
fiinta umana ce esti incearca sa intelegi ce iti spun :

- Arthuro a facut vizita medicala si a fost OK !
- unde s-a accidentat ca nu a jucat macar 1 secunda ?
- de cand a venit la STEAUA doar alearga si nu face antrenament !

Domnule Superior ,in primele 2 antrenamente la Steaua nu a facut alergari ,a fost cu restu`colectivului ! Dupa aceea a simtit dureri ...:taz: ..e clar ,iar ai uitat sa-ti intrebi incredibila Sursa ! :unsure:

Tu esti foarte important si nu esti doar o fiinta umana ,doar esti singuru`bucurestean care isi scrie numele propriului`oras cu Litere Mari (privind raportul oras-strazi =)) )

joseph_stelist
23rd July 2008, 00:33
st3lystu_vrz,las-o balta...
chiar ca e suspecta treaba cu arthuro,ce e asa greu de inteles...omu' a venit de la o echipa unde a jucat,chiar daca in Segunda.A trecut cu bine de proba medicala,s-a antrenat separat de la inceput,apoi nu a jucat pt Steaua niciun minut. Ciudat,nu e clar?

Nea Popa
23rd July 2008, 00:38
st3lystu_vrz,las-o balta...
chiar ca e suspecta treaba cu arthuro,ce e asa greu de inteles...omu' a venit de la o echipa unde a jucat,chiar daca in Segunda.A trecut cu bine de proba medicala,s-a antrenat separat de la inceput,apoi nu a jucat pt Steaua niciun minut. Ciudat,nu e clar?

Mi se pare ca m-ai rebotezat`... :)Ce sa fie suspect la faptul ca s-a accidentat la antrenament ? :rolleyes2:

joseph_stelist
23rd July 2008, 00:50
Mi se pare ca m-ai rebotezat`... :)Ce sa fie suspect la faptul ca s-a accidentat la antrenament ? :rolleyes2:

chiar e suspect sa alergi si din senin sa te accidentezi.Personal cred ca king arthur asta are o problema medicala mai veche...ma rog,sper sa gresesc.
PS: noul tau nume l-am imprumutat de la un coleg de forum...intr-adevar,si mie mi s-a parut mai potrivit St3lystu # vrz ...:rolleyes2:

ANTIDINAMO
23rd July 2008, 13:16
Domnule Superior ,in primele 2 antrenamente la Steaua nu a facut alergari ,a fost cu restu`colectivului ! Dupa aceea a simtit dureri ...:taz: ..e clar ,iar ai uitat sa-ti intrebi incredibila Sursa ! :unsure:

Tu esti foarte important si nu esti doar o fiinta umana ,doar esti singuru`bucurestean care isi scrie numele propriului`oras cu Litere Mari (privind raportul oras-strazi =)) )

e de prisos sa-ti mai explic despre Arthuro ca NU intelegi ..
copilashu' e mai bine sa stai in BUCURESTI decat ,,in mijlocul marginii '' ....
PENIBIL ca de obicei....
decat sa postezi ,,aberatii'' mai bine citeste lectura de vacantza .....

p.s. vezi ca ioshka a scris vrz (varza) in loc rvz !

jointu_ucigash
23rd July 2008, 15:29
PS: noul tau nume l-am imprumutat de la un coleg de forum...intr-adevar,si mie mi s-a parut mai potrivit St3lystu # vrz ...:rolleyes2:

Off: Recunosc, eu sunt nashul tanarului st3|yst. Cine vrea sa il apeleze asa trebuie sa imi ceara mie voie intai:evil:

On: Am inteles ca Arthuro are un salariu comparabil cu al lu' Radoi. Chiar nu inteleg cum un jucator care a jucat numa' la echipe anonime este atatr de bine vazut de conducerea Stelei. Bine, daca ma gandesc la cazutrile balanel, surdu s.a.m.d., nu ar trebui sa ma mire.

Wholigan
23rd July 2008, 15:35
Dragii co-forumisti. NU VA MAI CERTATI CA FEMEILE! Mersi.
Tot ce se discuta pe acest thread din cat am vazut sunt estimari legate de valoarea baiatului, pareri subiective despre accidentarea lui... nimic nu e absolut intr-o astfel de discutie, ce sens are se va jigniti la fiecare post?

P.S. Pana cand nu transferam un jucator cu adevarat valoros si cotat bine, sansele sunt sa luam si shtifturi, si jucatori bunutzi, fiecare e un risc...

alexxx89
23rd July 2008, 19:05
Dragii co-forumisti. NU VA MAI CERTATI CA FEMEILE! Mersi.
Tot ce se discuta pe acest thread din cat am vazut sunt estimari legate de valoarea baiatului, pareri subiective despre accidentarea lui... nimic nu e absolut intr-o astfel de discutie, ce sens are se va jigniti la fiecare post?

P.S. Pana cand nu transferam un jucator cu adevarat valoros si cotat bine, sansele sunt sa luam si shtifturi, si jucatori bunutzi, fiecare e un risc...

da dar nu te-ai gandit vazand situatia din unghiul asta....ce sanse sunt sa luam jucatori la pret redus si ei sa fie juc adevarati in plus neavand nici macar o echipa de scoutari ca sa reuseti 1 din 4 transferuri din astea asa aria se mareste la 1 din 30 transf:steagsimplu:

eli.
25th July 2008, 02:40
se pare ca va juca in meciul cu AS Roma : http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/arthuro-va-debuta-la-steaua-in-amicalul-cu-as-roma-2811633

Nea Popa
25th July 2008, 16:30
N-ai de unde sa stii ,jurnalisti si restu l-au mai anuntat pn acuma titular in alte 3-4 meciuri ,dar.. :)

Nea Popa
25th July 2008, 18:55
iata ce a declarat Arthur ptr steauafc.ro ` :

"Ma simt foarte bine aici. Mai avem nevoie sa invatam limba pana cand o putem stapani. Conteaza sa ne intelegem pe teren si sunt convins ca o vom face. Meciul cu AS Roma va fi unul special pentru mine. Voi juca pentru prima oara in tricoul Stelei si in fata propriilor suporteri. Am asteptari mari si sper sa arat multe. Imi pare rau ca nu am jucat pana acum, fiind in urma cu pregatirea. O sa incerc sa schimb perceptia despre brazilieni in Ghencea. Vreau sa-mi fac treaba, iar la final suporterii sa fie bucurosi. M-am antrenat foarte bine, meciul cu Roma va fi o pregatire pentru meciurile oficiale si sper sa ajung in curand la suta la suta din potential. Le pot promite suporterilor ca voi munci, fiindca spectacolul se obtine in urma efortului echipei. E normal ca la Steaua sa joci si foarte bine, nu numai sa castigi. Vreau sa fiu eficient, dar importante sunt punctele. Daca vor fi momente cand trebuie sa joci urat pentru a invinge, asta este. Cu Roma e un meci de palmares, in fata unei echipe foarte mari si vom incerca sa castigam. Este un test in care trebuie sa aratam ce putem. Nu pot comenta eu declaratiile persoanelor care spun ca strainii din Liga I sunt de mana a doua. Prefer sa ma abtin"

In sfarsit o sa-l vedem si noi la lucru` :)

Bogdanbibi
27th July 2008, 00:10
n-a aratat rau cu Roma, pare oricum mai valoros decat kapetanos, care e prastie

Dumitrescu.Daniel
27th July 2008, 00:15
n-a aratat rau cu Roma, pare oricum mai valoros decat kapetanos, care e prastie

Prastie la finalizare din motiv ca nu are multe meciuri in picioare in ultimul timp:(

Aleks_777
27th July 2008, 00:29
Mi-a placut..oricum e peste ce avem in lot azi.
Stie sa protejeze si are un joc de cap bunicel si e si oleaca tehnic.Acu sa-l vedem in oficiale dar mie mi-a facut o prima impresie buna

valy
27th July 2008, 00:42
se pare k cei adusi acum misca cva....

app: kapetanos este prezent in joc, stie unde sa stea........dar cu sutul nu le are.....deloc...poate isi revine...

Gepeto
27th July 2008, 00:57
Mi-a placut..oricum e peste ce avem in lot azi.
Stie sa protejeze si are un joc de cap bunicel si e si oleaca tehnic.Acu sa-l vedem in oficiale dar mie mi-a facut o prima impresie buna

Important e sa marcheze, nu sa dribleze sau sa protejeze balonul. Goluri, cat mai multe! Atat!! Daca are si tehnica, dribleaza bine, protejeaza mingea, asta e un plus. Dar sa bage cat mai multe goluri!! Asta e lucrul care lipseste Stelei!!

Aleks_777
27th July 2008, 01:01
Sunt complet de acord dar azi nu prea a vazut mingea, si cand a vazut-o trebuise sa coboare cam mult s-o ia..
Azi dayro si ochirosii au fost cam egoisti dar il consider in stare sa bage mingea-n poarta.

P.S. ati vazut sutu' ala din marginea careului? ala a fost un sut bun ca dovada ca se pricepe

Gepeto
27th July 2008, 01:03
Sunt complet de acord dar azi nu prea a vazut mingea, si cand a vazut-o trebuise sa coboare cam mult s-o ia..
Azi dayro si ochirosii au fost cam egoisti dar il consider in stare sa bage mingea-n poarta.

P.S. ati vazut sutu' ala din marginea careului? ala a fost un sut bun ca dovada ca se pricepe

Din pacate, Dayro si Ochirosii au facut treaba lui Arthuro...el...mai are de recuperat...

ag1313
27th July 2008, 03:21
Mai are de lucrat la conditia fizica si se vede ca asta a fost primul meci cu echipa deci asta e punctul de pornire. Probabil ca e undeva la 60% din potential. E incurajator cand un varf joaca bine de la primul meci cu o echipa caci inseamna ca se va adapta la jocul echipei foarte repede. Pacat ca nu a prins meciurile de pregatire. Ii trebuie pe putin o luna sa ajunga la potential maxim.

Cristi89
27th July 2008, 15:26
A jucat mai bine decat ma asteptam. Este doar primul meci la Steaua asa ca are timp sa mai progreseze. Nu s-a miscat rau , a reusit sa faca culoare pentru colegii sai si a avut un sut frumos in repriza a 2-a:).

alexxx89
27th July 2008, 16:11
nu sunt nici el nici kapetanos de ceea ce se doreste la steaua poate va mai cumpara ciobanu un atacant adevarat...

roby_stelist4ever
27th July 2008, 16:14
Amandoi au destul timp sa demonstreze.Vedem la sfarsitul turului ce facem.

alexxx89
27th July 2008, 16:22
Amandoi au destul timp sa demonstreze.Vedem la sfarsitul turului ce facem.

pai vrem sa trecem de grupele ucl sau nu vrem?

roby_stelist4ever
27th July 2008, 20:55

Normal ca vrem... dar chiar daca jucam asa cum am facut-o ieri,ce sanse avem?:unsure: Daca dam peste Roma,ei o sa joace la 100% si nu vad prea situatia prea bine....

Nea Popa
28th July 2008, 16:36

In primul rand vrem sa intram in grupe
Steaua is va fixa obiectivul (locul 3 probabil) ,abia dupa ce vom intra in grupe si va avea tragerea la sorti (daca nimerim cu Inter Milan -Liverpool ;s-au Barcelona -Arsenal etc...e clar ca ne vom multumii cu locul 3)

Rica25
29th July 2008, 19:12
In primul rand vrem sa intram in grupe
Steaua is va fixa obiectivul (locul 3 probabil) ,abia dupa ce vom intra in grupe si va avea tragerea la sorti (daca nimerim cu Inter Milan -Liverpool ;s-au Barcelona -Arsenal etc...e clar ca ne vom multumii cu locul 3)

Da, insa daca infrangem la scor o echipa slaba in turul 3 preliminar, sa vezi cum voievodul Jiji tuna si fulgera ca vom defila in grupe.
Bine ar fi totusi ca Steaua sa joace meciul din turul 3 preliminar ca in cel cu AS Roma si eventual chiar asa si in grupe.

Nea Popa
29th July 2008, 19:57
Da, insa daca infrangem la scor o echipa slaba in turul 3 preliminar, sa vezi cum voievodul Jiji tuna si fulgera ca vom defila in grupe.
Bine ar fi totusi ca Steaua sa joace meciul din turul 3 preliminar ca in cel cu AS Roma si eventual chiar asa si in grupe.

Cred ca ne-am obisnuit cu declaratile astea furtunoase a lui George Becali ,ar trebui sa numai facem atata tam-tam pe ce spune el ,si sa il lasam sa vorbeasca cat vrea .Daca vede ca nu il bagam in seama se plictiseste si poate nici presa nu-l mai baga in seama daca vede ca nu prezinta interes :bye: . Eu zic ca nu ar trebui sa il bagam pe toate topicurile pe Becali asta ,inafara de faptul ca este finantator Steaua (si sa numai zica el ca baga bani la Steaua s.a.m.d ,de aceea este finantator la Steaua sa bage bani ,el este fortat , intre ghilimele , sa investeasca si sa adica oameni competenti la Steaua ), ca a ajutat fotbalul Romanesc ,deoarece a investit ceva sume de bani si ca a format un nucleu (cu antrenorii care au venit) care sa joace 2 ani consecutivi in UCL si o SF de Cupa Uefa...nu prea a adus mari beneficiu acestui club . Cei drept l-a salvat de la Frati Paunescu care ...numai de investit aveau chef :soccer_h4h: ,in rest ar fi bine sa-l bagam pe Becali in seama doar pe topicul lui :D
Parerea mea (si poate nu numai a mea) este aceea ca el are foarte mult de pierdut din comportamentul lui si din faptul ca face niste acuzati apoi le infirma (n-ar trebui sa intram in subiect ,stim cu toti) si in toate scandalurile in care a intrat ,exceptand cazul valiza , i-a adus mari prejudicii imaginii.

Thrylos
3rd August 2008, 23:44
Pepe Moreno marca 100% din pozitia aia.Daca de Kapetanos stiam dinainte sa joace pt noi cat de varza este,acum m-am convins si de asta.Stancu si Dayro ar trebui sa formeze cuplul de atacanti al echipei.

valy
3rd August 2008, 23:45
arthur nu joak mai nimic...in prima repriza mai da,....dar acum...

L.E.: imi retrag cuvintele

Thrylos
3rd August 2008, 23:47
P.S imi mentin parerea...

Generalu assasino
4th August 2008, 00:04
mi se pare in urma tare cu preg fizica....nu e chiar distrus

ghindoi
4th August 2008, 00:07
mi se pare in urma tare cu preg fizica....nu e chiar distrus

in orice caz mai are de lucrat...si totusi, e de abia la al treilea meci in tricoul Stelei...

Bogdanbibi
4th August 2008, 00:09
poate incepe mai greu, sa nu uitam ca si fabbiani in primele meciuri la cluj parea de divizia onoare

dargo
4th August 2008, 00:32
Domne oricum stiu eu pe unul care era convins ca Arthuro nu da niciun gol in turul asta...

Cristi89
4th August 2008, 00:39
Felicitari pentru gol! S-a vazut o crestere fata de primele 2 meciuri.:yes: Inca nu este ce ne asteptam dar cred ca pe masura ce se va pune la punct cu conditia fizica va juca mai bine.

Wholigan
4th August 2008, 02:46
Cristi89 glumesti??? Ma doare ca exista un asemenea jucator la noi in lot. Nu am vazut niciodata in Ghencea un ratangiu ca asta. De 3 ori cu poarta goala!! I-a pus Dayro mai multe mingi pe cap sau pe gheata decat a dat el goluri in Segunda de cand se stie. Jenibil acest "brazilian".

ag1313
4th August 2008, 07:48
Cristi89 glumesti??? Ma doare ca exista un asemenea jucator la noi in lot. Nu am vazut niciodata in Ghencea un ratangiu ca asta. De 3 ori cu poarta goala!! I-a pus Dayro mai multe mingi pe cap sau pe gheata decat a dat el goluri in Segunda de cand se stie. Jenibil acest "brazilian".

:) Adevarul e ca a avut vre-o 3-4 ocazii singur cu portarul . Dar la finalizare parca are 2 picioare stangi. Cu capul stie bine dar pe jos cred ca ramane fara suflare.
BIne ca pana la urma a bagat-o.
Dar acum ma intreb eu. Daca Jiji baga mana la saltea si aducea un atacant din aia valorosi, oare aseara nu terminam cu vre-o 3-4 goluri diferenta?

sorin_g
4th August 2008, 11:09
Omul asta are o finalizare dezasatruoasa.
In afara loviturii de cap pe care a scos-o Stelica in prima repriza, a avut numai executii hilare (pentru neutri, chinuitoare pentru noi). Adevarul e ca Dayro ma poate face si pe mine fotbalist, las-o dracului de treaba, a avut niste ocazii imense, unele cu poarta goala si a ratat. Este intr-adevar un fotbalist de liga a 2-a, care nu se ridica nici macar la nivelul lui Victoras Iacob. Din pacate nu avem alternativa la el.
Pepe ar fi marcat 3 goluri din cele 5-6 ocazii pe care le-a avut Arthuro aseara.

ioana20
4th August 2008, 11:22
Pepe ca Pepe dar si Zaharia daca ar fi avut ocaziile lui ar fi marcat vreo 2 goluri. Nu zic ca trebuia sa il fi pastrat pe Dorel, desi mai rau ca altii de la noi nu a fost. Sper insa sa fie doar forma de vina, dar ma cam indoiesc. Asta este cei de supt pod l-au luat pe Julio Cesar si se vede, iar noi pe Arthuro si Kapetanos si se vede. :(

sorin_g
4th August 2008, 11:30
Si l-a mai si incurcat pe Goian la un corner, de a fost ala la un pas sa-l ia la omor acolo pe loc.

Cristi89
4th August 2008, 11:35

Nu m-a dezamagit Arthuro pentru ca nu ma asteptam la mare lucru din partea lui. Normal ca nu se compara cu Pepe(poate nici cu Zaharia) dar fata de Kapetanos si Badea este mai bun.

Muggs
4th August 2008, 11:57
ratarile au venit pe fondul caderii fizice, parerea mea. sper ca in urmatoarele 2 meciuri, cu iasi si galata sa nu il mai vedem ratand asa.
cu el defilam pentru ca e clar nu ca mai pupam nici un transfer.

ag1313
4th August 2008, 13:08
ratarile au venit pe fondul caderii fizice, parerea mea. sper ca in urmatoarele 2 meciuri, cu iasi si galata sa nu il mai vedem ratand asa.
cu el defilam pentru ca e clar nu ca mai pupam nici un transfer.

Mai este timp. Eu cerd ca daca Arthuro se face de kkt in urmatoarele meciuri pana pe 30 august se mai poate transfera.

M4r|us
4th August 2008, 14:01
Felicitari pt gol. Are un joc de cap foarte bun, asta e f important pt un jucator de profilul lui, viteza mai putin. Insa, se vede cu ochiul liber ca inca nu este 100% dpdv fizic. Sa speram ca jocul lui va creste odata ce se vor rezolva problemele cu pregatirea fizica.

4steaua
4th August 2008, 14:58
deci vazandu-l pe acest penibil jucator in meciul de aseara, si totodata pe zaharia in teren impotriva noastra, chiar ma gandeam, ce ar fi facut zaharia cu asemenea centrari, asemenea ocazii.omul a fost incredibil, cu asa ocazii rar se va mai intalni. sper sa-si revina in urmatoarele meciuri, desi sincer ma indoiesc teribil, nu prea are ce cauta in ghencea

sorinst
4th August 2008, 15:58
Chiar daca a ratat mult aseara mie mi se pare un transfer bun.
UN varf trb sa marcheze el a dat gol.Si-a facut treaba.
daca va da un gol pe meci si va mai rata 4 ocazi ios multumit.
Oricum io zic ca e tehnic dupa felul cum controleaza balonul plus de asta se intelege perfect cu DAYRO

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 16:51
Chiar daca a ratat mult aseara mie mi se pare un transfer bun.
UN varf trb sa marcheze el a dat gol.Si-a facut treaba.
daca va da un gol pe meci si va mai rata 4 ocazi ios multumit.
Oricum io zic ca e tehnic dupa felul cum controleaza balonul plus de asta se intelege perfect cu DAYRO

S-a vazut asta la multe faze:imported_icon_doh::mfr_lol:

JustMe
4th August 2008, 18:05
Arthuro e clar ca nu e in cea mai buna forma fizica. Asta ar putea explica de ce rateaza asa de mult. In plus cred ca inca nu e integrat bine in jocul echipei. Poate ca ar trebui sa ii mai dam ceva sanse. S-ar putea ca dupa inca vreo 3-4 jocuri sa isi dea drumul la joc. Am zis s-ar putea.

Olympian
5th August 2008, 00:15
Arthuro e clar ca nu e in cea mai buna forma fizica. Asta ar putea explica de ce rateaza asa de mult. In plus cred ca inca nu e integrat bine in jocul echipei. Poate ca ar trebui sa ii mai dam ceva sanse. S-ar putea ca dupa inca vreo 3-4 jocuri sa isi dea drumul la joc. Am zis s-ar putea.

a jucat decat 3 meciuri cu echipa.acum toti sau cel putin majoritatea,care il contesta s-ar fi asteptat sa dea vreo 15 goluri,40 de pase de gol.cu AS Roma a jucat decat 60 de minute,mai ales ca era primul lui meci si s-a miscat destul de bine.la Vaslui a jucat vreo 70 de min si la fel,a jucat destul de bine.ieri a marcat un gol.acum give him a break,nu il mai contestati atata,ca nu a facut aia,ca bla bla bla.

Thrylos
5th August 2008, 00:35
Hai ma fratilor voi chiar nu ati vazut cat de penibil a fost la pasa perfecta primita de la Dayro si la faza aia cand i-a luat ala mingea prin alunecare in careu?Intradevar poate nu e pregatit fizic,poate nu s-a adaptat dar fazele mentionate de mine mai sus nu au nici o treaba cu pregatirea sau adaptarea.Acolo e vorba de calitatile tale de atacant.Asta e Surdu 2.M-a exasperat asa de rau incat nici nu imi mai pasa ca a dat gol.

jointu_ucigash
5th August 2008, 00:39
vine totusi dintr-o liga secunda. Greseala a fost a conducerii. La atacantzi nu tre sa te zgarcesti, pt ca e un post cheie.

alexxx89
5th August 2008, 01:28
vine totusi dintr-o liga secunda. Greseala a fost a conducerii. La atacantzi nu tre sa te zgarcesti, pt ca e un post cheie.

asta sa io spui lui argaseala si el te va lamurii....

mido
9th August 2008, 03:38
Ma ce dracu aveti cu toti ce atacant doriti Torres sau Drogba, Steaua nu a mai avut un astfel de atacant de cand e ea , e tehnic,dribling are ,cu capu le baga.... Praf sunteti voi care dracu sunteti toti manageri si antrenori cu cine sa joace cu banel cu centrarile sale si lovin "atotcreatorul",e abia al treilea meci...
Nu e de mirare sentimentul de ovina ce bantuie prin acest forum, unu mananca rahat iar restul ce ramane...
Pentru toti aceia ii invit sa vada meciu cu iasu din nou si sa vad ce pasa i-a dat lui radoi la autogol si cum dracu a intrat cu mingea in careu si a sutat destul de bine trecand pe langa trei adversari,omu a vazut cat prost putem juca si a incecar de unul singur
Dar na am mai spus-o genii peste genii in acest forum...

alexxx89
9th August 2008, 12:23
Ma ce dracu aveti cu toti ce atacant doriti Torres sau Drogba, Steaua nu a mai avut un astfel de atacant de cand e ea , e tehnic,dribling are ,cu capu le baga.... Praf sunteti voi care dracu sunteti toti manageri si antrenori cu cine sa joace cu banel cu centrarile sale si lovin "atotcreatorul",e abia al treilea meci...
Nu e de mirare sentimentul de ovina ce bantuie prin acest forum, unu mananca rahat iar restul ce ramane...
Pentru toti aceia ii invit sa vada meciu cu iasu din nou si sa vad ce pasa i-a dat lui radoi la autogol si cum dracu a intrat cu mingea in careu si a sutat destul de bine trecand pe langa trei adversari,omu a vazut cat prost putem juca si a incecar de unul singur

mult rahat mananci tu "desteptule"

Generalu assasino
9th August 2008, 12:48
arthuro este un atacant peste pepe moreno...stie cu mingea...are tupeul sa ia o actiune pe cont propriu, da bine si cu capu...insa nu prea o avut cine sa ii dea pasele bune....centralile au fost mediocre...pasele intarziau sa vina si deseori din cauza acestei intarzieri intra in offside...oricum raman la parerea ca ink ii mai trebe vreo 2 sapt sa aibe o conditie fizica cat de cat....mi se pare ca in a doua repriza incepe sa adoarma

Boggy
9th August 2008, 13:08
arthuro este un atacant peste pepe moreno...stie cu mingea...are tupeul sa ia o actiune pe cont propriu, da bine si cu capu...insa nu prea o avut cine sa ii dea pasele bune....centralile au fost mediocre...pasele intarziau sa vina si deseori din cauza acestei intarzieri intra in offside...oricum raman la parerea ca ink ii mai trebe vreo 2 sapt sa aibe o conditie fizica cat de cat....mi se pare ca in a doua repriza incepe sa adoarma

Pai si ce vroiai? Centrari de calitate? De la cine? Chiar vrei sa se demoralizeze aurul negru?:coffee:

cosminash_90
9th August 2008, 13:31

Daca ar citi cineva , care nu a vazut meciul Stelei , postul tau , ar zice ca Steaua a dat lovitura cu Arturo asta.Pai , Boya ,Y.Kone , Ruiz si alti atacanti de la contracandidate se pisa pe "King" Arthur(o).

alexxx89
9th August 2008, 13:33

daca e asa de bun cum zici inseamana ca nu se pliaza pe sistemul jucat de Steaua si asta iar inseamna ca marele antrenor trebuie sa schimbe sistemul....chiar sunt curios daca cu galata jucam cu Arthuro titular....ca daca e asa, lacatus nici de divizia D nu are valuare.....ca el vrea sa jucam la instambul foarte precaut mai mult pe aparare cu 2 inchizatori + fundasul niculita si astfel arthuro va fi degeaba ca e mai lent ca bunicamea......solutia cea mai buna avand in vederea tactica fricoasa pe care o va adopta este clar bogdan stancu....:coffee:...

MIREL6RADOI
9th August 2008, 13:49
Baiatu asta nu stie lectia nr.1 pentru un atacant:EVITA ofsaidul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristi89
9th August 2008, 15:08
Pai ieri a avut un sut si in rest nu a mai atins mingea pentru ca de fiecare data era in ofside...

Generalu assasino
9th August 2008, 16:04
Pai ieri a avut un sut si in rest nu a mai atins mingea pentru ca de fiecare data era in ofside...

asa`i are vina lui intr`o mare proportie la faptul ca nu se sincronizeaza cu linia fundashilor adversi...dar la meciu cu iasi au mai fost si tinerile obsesive de minge iar el lua startul la un interval normal...insa atunci cand se dadea drumu la minge facea drumu intors la linie...si era prins in offside

Thrylos
9th August 2008, 16:07
Am vb cu unchiumeu ieri la tel.S-a dus sa faca poze cu Toja la antrenamente si l-a vazut pe Arthuro cum se antrena.cica e formidabil,preluari,suturi driblinguri,e tare rau.Probabil mai are nevoie de timp.Mie sincer nu prea imi plac deloc evolutiile lui de pana acum.

alexxx89
9th August 2008, 19:29
Am vb cu unchiumeu ieri la tel.S-a dus sa faca poze cu Toja la antrenamente si l-a vazut pe Arthuro cum se antrena.cica e formidabil,preluari,suturi driblinguri,e tare rau.Probabil mai are nevoie de timp.Mie sincer nu prea imi plac deloc evolutiile lui de pana acum.

pe Niculita la vazut? facea vre-o braziliana ceva??:))))

jointu_ucigash
9th August 2008, 19:45
]Am vb cu unchiumeu ieri la tel.S-a dus sa faca poze cu Toja la antrenamente si l-a vazut pe Arthuro cum se antrena.cica e formidabil,preluari,suturi driblinguri,e tare rau.[/B]Probabil mai are nevoie de timp.Mie sincer nu prea imi plac deloc evolutiile lui de pana acum.

poate glumea cu tine...

Bogdanbibi
9th August 2008, 20:05
si carlos jongla ca la circ

Nea Popa
10th August 2008, 15:22
s-a miscat bine cu Iasi ,sper sa ne ajute cu Galata mai mult ,poate si marcheaza in tur golul victoriei (ca la meciul cu Brasovul si in minutul 89 e bine cu Galta :yes:)

oop
11th August 2008, 18:22
in ce sens s-a miscat bine?ca numai in offside a stat...

alexxx89
11th August 2008, 18:38
in ce sens s-a miscat bine?

s-a miscat in ritm de samba..=))

AZ_Andrei
17th August 2008, 15:29
Cred ca o sa ne scoata la toti fire albe in cap daca mai joaca cum a facut`o in ultimele meciuri. Nu vreau sa fiu rautacios cu baiatul, dar i s`a dat sansa sa se acomodeze, sa arate ce stie. Din punctul meu de vedere, Stancu nu prea a avut ocazia asta si uite ca a dat niste goluri relativ importante. Sa mai viziteze oleaca banca de rezerve acest Arthuro...Mai da si niste declaratii...Sancu tace si face.

#Alex
27th August 2008, 02:10
La multi ani :happybday: .. azi marchezi, sau o pasa de gol tot dai, clar ?

ULTRAS STEAUA
27th August 2008, 02:36
Cred ca o sa ne scoata la toti fire albe in cap daca mai joaca cum a facut`o in ultimele meciuri. Nu vreau sa fiu rautacios cu baiatul, dar i s`a dat sansa sa se acomodeze, sa arate ce stie. Din punctul meu de vedere, Stancu nu prea a avut ocazia asta si uite ca a dat niste goluri relativ importante. Sa mai viziteze oleaca banca de rezerve acest Arthuro...Mai da si niste declaratii...Sancu tace si face.

prefer sa albesc si sa ne calificam....nu conteaza cum..sa ne calificam:pray:

Pro
27th August 2008, 10:37
la multi ani Arthuro! sper ca evolutia ta sa creasca pe fiecare meci!:fular_steaua2:

Krysty91
27th August 2008, 14:25
La multi ani, Arthuro!!!! Sper sa iti faci si tie o bucurie si noua o bucurie azi, si sa ne calificam!!!:steag_steaua_ro:

roby_stelist4ever
27th August 2008, 16:13
La Multi Ani Arthuro! Astept de la tine un gol sau macar o pasa de gol.Bafta! Fortza Steaua!

oop
27th August 2008, 17:50
macar o foarfeca sa dai si tu azi ... la multi ani!

ULTRAS STEAUA
27th August 2008, 18:16
macar o foarfeca sa dai si tu azi ... la multi ani!
Nici nu ai pretentii :))

valy
27th August 2008, 21:51
LA MULTI ANI!!! si hai cu golu' :D

Marius_Black
27th August 2008, 21:56
La multi ani ! :yes:

sergiuku
27th August 2008, 23:45
La multi ani !!! :fular_steaua2:

ioana20
28th August 2008, 00:05
La multi ani, Arthuro! Pacat ca nu ai marcat, dar ai timp si in grupe. Felicitari!

Aleks_777
28th August 2008, 00:08
meci mediocru, nici rau nici bun..
La Multi ani si iti urez un nou coechipier in atac, pe Stancu , care cred ca putea specula mult mai bine devierile lui.S-a vazut ca Stancu e cam petarda-n aer

joseph_stelist
28th August 2008, 00:12
nu m-a dezamagit prestatia lui arthuro in meciul cu turcaletii,poate doar preluarea aia pe marginea careului a lasat de dorit...
in rest,a dat dovada ca stie foarte bine jocul fara minge. Apoi am observat ca e deosebit de tehnic pt un atacant. cred eu ca a facut un meci destul de reusit...

Aleks_777
28th August 2008, 00:14
pai da..o preluare decenta la faza aia si era 90% gol..totusi, in rest, meci bunicel

NIKOLETA
28th August 2008, 00:16
Nu stiu..nu vreau sa fiu rea dar mie nu-mi place deloc prestatia lui Arthuro...deloc:fular_steaua2:

Generalu assasino
28th August 2008, 00:28
a creat f multe culoare ... este un atacant tehnic...a deviat impecabil mingile pt nicolitza...una peste alta a jucat bine pentru echipa...daca ar si marca ar fi foarte bine insa astazi a creat mai multe faze pt colegi si e de laudat

radu_b
28th August 2008, 13:46
cu asta m-am cam lamurit, bun pe spatii mici mai ales cand vine spre tusa, la devieri,ceva jonglerii cu mingea k doar e specific natiei, dar cam atat.
il astept pe Pedriel.

jointu_ucigash
28th August 2008, 13:56
cu preluarea aia de divizie judeteana, si-a dat cu firma'n cap. E bun la jocul fara minge, deviaza bine, dar cam atat. E totusi prea putin pt un atacant.

JustMe
28th August 2008, 14:24
Cred ca in curand Arthuro va deveni rezerva lui Pedriel. Daca bolivianul marcheaza asa cum o facea in tara lui natala atunci e clar ca Arthuro va lua loc pe banca.

sergiuku
29th August 2008, 00:46
creeaza spatii in atac si asta ii place lui Lacatus...nici eu nu sunt fanul lui Arthuro...probabil din cauza ca nu prea imi plac atacantii de careu !!!

alexxx89
31st August 2008, 14:16
Presa spaniolă: "Apaticul şi indolentul Arthuro va juca în Champions League"

Jurnaliştii de la El Dia de Cordoba au rămas uimiţi de calificarea atacantului brazilian, alături de Steaua, în Liga Campionilor şi îl caracterizează pe acesta drept un fotbalist neîndemânatic.
"Arthuro va juca în Liga Campionilor. Vă vine să credeţi? Da, acel deşirat şi apatic Arthuro, se pare că nu este chiar atât de rău. Deşi indolent şi neîndemânatic, cu cele zece goluri din campionat şi unul în cupă, a obţinut un contract foarte bun la Steaua, şi va juca cu echipe ca Bayern, Lyon şi Fiorentina în Liga Campionilor. Nimic de zis. Acum, samba se aude în România. Asta demonstrează că totul este posibil într-o lume atât de capricioasă", scriu jurnaliştii de la El Dia de Cordoba.

oare de ce nu ii pot contrazice )).....numai la noi se intampla sa dam sansa extraordinara unor jucatorui anonimi sa joace in ucl....noi suntem Mos Craciun al jucatorilor de fotbal indupitabil....

jointu_ucigash
31st August 2008, 14:55
interesant articol...

PS: Ce inseamna "indupitabil"?

BLUERED 4EVER
31st August 2008, 16:20
indubitabil-sigur, cert, fara dubii, neindoielnic

Boggy
31st August 2008, 16:22
interesant articol...

Cred ca s-a referit la altceva, + ca nu-si are rostul in propozitie acolo...

Dumitrescu.Daniel
31st August 2008, 17:41
interesant articol...

Eu m-am obisnuit.;))

La inceput credeam ca e petarda Arthuro asta,acum mi-am schimbat parerea.

MIREL6RADOI
1st September 2008, 15:38
King Arthur ar face bine sa profite de meciul din aceasta seara.Daca nici azi n-o baga in atze, Pedriel ii pune in pericol locul de titular.

MIREL6RADOI
14th September 2008, 01:45
Domnia lui King Arthure e pe sfarsite.Daca miercuri nu face un meci de exceptie, Laca ar trebui sa mai joace si pe altii.

Rica25
14th September 2008, 02:13
A jucat ca o cizma azi :soccer_h4h:

LoMax8
14th September 2008, 13:41
Foarte multa lume il lauda spunand ca are o tehnica foarte buna la inaltimea sa, ca iese dintre fundasi si coboara la combinatii, vine sa-si culeaga mingi si nu asteapta "piturchian" la pomana. Nu contest, dar postul sau cere un singur lucru: GOLURI!

Nea Popa
14th September 2008, 14:48
A jucat ca o cizma azi :soccer_h4h:

La ce meci te-ai uitat ? Sau cumva a jucat ca o cizma la biliard sau bownling ...? Daca te rog acum sa postezi repede cine a marcat golurile si sa spui ceva despre joc nu stii (sau ai noroc ca s-au inventat site-urile online de sport):hubba .Inteleg ,n-a marcat ,dar nu poti sa-l faci cu ou si cu otet pentru lucrul asta...cizma poti sa-i zici lu ma-ta ..daca iti permite

PS : ma-ta pron. pers. (Reg. şi fam.) Mama Ta ; nu este un cuvant obscen ,vulgar sau interzis...pana si I.L.Caragiale il foloste foarte des:yes:

LoMax8
14th September 2008, 14:50
cizma poti sa-i zici lu ma-ta ..daca iti permite

Popicu vezi ca te grabesti singur spre ban si nu-i nimeni in spate sa te forteze. :yes:

Arthur a jucat slab si nu face ce trebuie, adica nu da goluri. Nu cred ca ne dorim un jucator foarte bun, tehnic si de spectacol dar fara priza la gol pe un post care cere EXCLUSIV asta.

Boggy
14th September 2008, 16:05
La ce meci te-ai uitat ? Sau cumva a jucat ca o cizma la biliard sau bownling ...? Daca te rog acum sa postezi repede cine a marcat golurile si sa spui ceva despre joc nu stii (sau ai noroc ca s-au inventat site-urile online de sport):hubba .Inteleg ,n-a marcat ,dar nu poti sa-l faci cu ou si cu otet pentru lucrul asta...cizma poti sa-i zici lu ma-ta ..daca iti permite

Daca acum ii iei apararea lui Arthuro, trebuie mers ori cu TV-ul la reparat, ori la nenea care repara ochii, ori la psiholog.

P.S. Poa' sa-i spuna si lu' ma-ta ca stiu sigur ca-i permite. Stie juma' de forum.

PS : ma-ta pron. pers. (Reg. şi fam.) Mama Ta ; nu este un cuvant obscen ,vulgar sau interzis...pana si I.L.Caragiale il foloste foarte des:yes:

"Ii permite" = ma refeream la faptul ca au fost colegi de scoala, desigur.

alexxx89
14th September 2008, 17:08
asta de cand a venit trebuia redirectionat spre buzau...nu are nici o legatura cu postul de atacant....in cel mai bun caz calitatile putine pe care le are sunt pentru mijocas central dar aici ii trebuie mobilitate si viteza.....probabil de aceea nu a reusit pana la 26-27 ani in fotbal cu toate ca a plecat in europa la 18 ani, pentru ca e un juc total incomplet...

jointu_ucigash
14th September 2008, 19:15

Pustiulica, vad ca devii din ce in ce mai recalcitrant...Calm the fuck down!

Cat despre Arthuro, yo am spus de la inceput ca nu e atacantu de care aveam nevoie, dar se pare ca e batut in cuie momentan acolo in fatza.

Dumitrescu.Daniel
14th September 2008, 21:05
Pustiulica, vad ca devii din ce in ce mai recalcitrant...Calm the fuck down!

Cat despre Arthuro, yo am spus de la inceput ca nu e atacantu de care aveam nevoie, dar se pare ca e batut in cuie momentan acolo in fatza.

Eu as juca cu Kapetanos,in locul lui,mi s-a parut peste Arthuro.

@Nea Popa...ce sa-i ceri...

LE:Nici nu merita sa iti mai raspund.

Nea Popa
14th September 2008, 21:10
adica , ce sa-mi ceri ? sa nu-mi ceri nimic baiete ca spre deosebire de tine eu sunt suporter nu vanator de posturi...

Bogdanbibi
14th September 2008, 23:43
eu sunt suporter nu vanator de posturi...
HA

on: arthuro nu e in stare sa fie atacantul de care avem nevoie in sistemul actual ... kapetanos probabil a prins o zi norocoasa, sa vedem ce e cu pedriel ...

Marius_Black
15th September 2008, 00:06
adica , ce sa-mi ceri ? sa nu-mi ceri nimic baiete ca spre deosebire de tine eu sunt suporter nu vanator de posturi...

Sa facem un sondaj?

p.s. sorry de off

joseph_stelist
15th September 2008, 01:42
eu sunt suporter nu vanator de posturi...

buna,buna asta! :))

on-topic: se pare ca nici anul asta nu am adus un atacant eficace,care sa marcheze goluri multe... asta pt ca ciobanul nu a vrut sa bage mana in buzunar. la ce mijloc avem acum e pacat ca nu avem un atacant cu simtul portii...

Rica25
15th September 2008, 17:48

te rog, nu fii nesimtit...
,,Daca te rog acum sa postezi repede cine a marcat golurile si sa spui ceva despre joc nu stii (sau ai noroc ca s-au inventat site-urile online de sport)"...Ce dracu e asta ? Ar trebui sa fiu impresionat ?
Pt ce e postul de atacant ? Nu ca sa faci culoare, nu ca sa dai altora mingile si ca sa dai GOLURI ! Daca nu ma crezi, intreab-o pe ,,ma-ta", poate ea stie mai bine...Hai trece un meci, trec 2, trec 3, dar cand el este titular si nu-si face treaba doar nu vrei sa-l laudam...Cel mai bun moment al lui a fost cel cu Galata, cand l-a izbit mingea in ceafa, in rest n-a stralucit deloc...
A jucat praf, cand va juca bine, o sa-l laudam cu totii, daca nu...Ti se pare ca l-am jignit ? Am spus cum a jucat, nu ce e, e o mica ,,mare" diferenta, speram sa o sesizezi...

Nea Popa
15th September 2008, 17:51
te rog, nu fii nesimtit...
,,Daca te rog acum sa postezi repede cine a marcat golurile si sa spui ceva despre joc nu stii (sau ai noroc ca s-au inventat site-urile online de sport)"...Ce dracu e asta ? Ar trebui sa fiu impresionat ?
Pt ce e postul de atacant ? Nu ca sa faci culoare, nu ca sa dai altora mingile si ca sa dai GOLURI ! Daca nu ma crezi, intreab-o pe ,,ma-ta", poate ea stie mai bine...Hai trece un meci, trec 2, trec 3, dar cand el este titular si nu-si face treaba doar nu vrei sa-l laudam...Cel mai bun moment al lui a fost cel cu Galata, cand l-a izbit mingea in ceafa, in rest n-a stralucit deloc...
A jucat praf, cand va juca bine, o sa-l laudam cu totii, daca nu...Ti se pare ca l-am jignit ? Am spus cum a jucat, nu ce e, e o mica ,,mare" diferenta, speram sa o sesizezi...

mie mi-ati dat un avertisment ptr " Limbaj inadecvat " . Nu ar trebui sa il primeasca si Rica25 ?sau veti spune ca eu am inceput?..:soccer_h4h:

LE.Nu , dar ptr acel cuvant eu am primit avertisment ,si mi se pare corect ca sa primesti si tu .Numai de bine , :yes:

Rica25
15th September 2008, 17:52
sau veti spune ca eu am inceput?..:soccer_h4h:

Ce-am zis ? Am spus doar ce ai zis si tu, te-ai simtit ofensat prin cuv ,,ma-ta " ?

St3phano
16th September 2008, 19:25
ce ma intriga pe mine e ca acest arthur seamana din ce in ce mai mult cu moreno din sezonul trecut.
ce face el in teren e mai mult sa joace pt restu si nu sa finalizeze.
din cauza asta ma gandesc ca de fapt asta i se cere si de fapt golurile trebuie sa vina si de la el, dar mai ales de la dayro, semedo, sekely, tziganel, stancu, goe, samd.
acuma e clar ca nu se stie unde e scurtcircuitul: la arthur sau la restu sau poate nu e deloc si atata poate el.

PS: vanatorii de posturi sunt amuzanti pana nu li se urca la cap

mido
18th September 2008, 02:31
Proasta natie pot sa fiu uneori,un beshit ca asta steaua n-a mai vazut,determinare zero,viteza zero,simtul portii zero,cum naiba ne-am ales cu pricopsitu asta,si eu daca ma inregistrez si bag reluare fug de 2 ori mai repede ca asta,vorbind serios eu scotand lejer sub 6.5 secunde 50 de metri la 1.80 cm...
Cu bara de azi si sutul acela cu sigurantza laca e multumit....

Wholigan
18th September 2008, 02:49
mido esti cam chibitzar. Arthuro creeaza culoare, ca asta ne trebuie. Goluri sa dea Ghionea sau Nicolitza, cand revine in echipa. Ii batem la culoare create!

Thrylos
18th September 2008, 03:03
Pedriel nu e pe lista UEFA nu?we're screwed...macar mai aveam o speranta...Asta o sa ne imbolnaveasca de nervi.Pisheam-asi pe culoarele lui care cica le creaza.Habar nu are ce face pe teren.A facut si toata pregatirea de vara cu echipa,a jucat si vreo 10 meciuri oficiale,ce plm mai vrea?Saracu Stancu intra cate 5 minute meci de meci si da si gol,a dat si azi,nici nu intrase bine pe teren,chiar daca nu i l-au validat.

mido
18th September 2008, 03:09
Da culoare si nu uitati de stopuri,ca aici se ia a intrecere cu baditza

Muggs
18th September 2008, 10:06
foarte slab a jucat aseara, insa nici nu stii ce sa mai crezi in momentul cand il vezi ca face dublaj la Ogararu !!!
LACATUS, PENIBIL !

oop
18th September 2008, 12:52
impuscati-l dreacu pe Arthuro asta ca sa nu se mai chinuie!

alexxx89
18th September 2008, 15:17
nici macar atacant de mana 2 nu e ci de mana 3-4...daca il vad iar titular pe terminatul asta cu mediasi si pedriel cu stancu pe banca sparg tv-ul:crash:

aheobarbos
18th September 2008, 15:24
Pedriel n-a jucat fiindca nu i-a venit cartea verde, dar nu se stie daca acest Pedriel e mai bun ca Arthuro. Oricum Arthuro ar trebui sa vada putin banca de rezerve.

Boggy
18th September 2008, 15:26
Oricum Arthuro ar trebui sa vada putin banca de rezerve.

Nici atat... Kapetanos rezerva, sau titular, impreuna cu Stancu!

Pedriel... sa vedem cum joaca intai, apoi ii gasim locul.

Loc teoretic, ca vad ca posturile sunt de-a-mpulea la Steaua acum...
Cu Metan il vedem pe Cernea mijlocas de constructie:ohoh:

jointu_ucigash
18th September 2008, 15:31
ma intreb cat oare va mai fi tinut titular asta...

Adica roman nu e, nici rrom nu e, nici macar ortodox nu e, deci ce motiv ar mai fi sa fie tinut titular cu japca?

alexxx89
18th September 2008, 15:37
ma intreb cat oare va mai fi tinut titular asta...

Adica roman nu e, nici rrom nu e, nici macar ortodox nu e, deci ce motiv ar mai fi sa fie tinut titular cu japca?

tu chiar ni intelegi ca el creaza culoare?? cine din tot campionatul asta poate crea sute de culoare fantastice pe meci? e esential in fotbal sa-i bati pe adversari la culoare:)..intreaba si tu oameni de fotbal ca fiara lacatus, gigi, adi ilie, prezidente argaseala etc etc

Boggy
18th September 2008, 15:42
tu chiar ni intelegi ca el creaza culuare??? cine din tot campionatul asta poate crea sute de culuare fantastice pe meci? e esential in fotbal sa-i bati pe adversari la culuare:)..intreaba si tu oameni de fotbal ca fiara lacatus, gigi, adi ilie, prezidente argaseala etc etc

Culuare?:ablow:

http://dexonline.ro/

Baga-l la favorite te rog, si ai mila de noi pe viitor...

OT. A avut 2 faze. O ghiulea cu dreptul la 10cm de vinclu, si o bara... Suna bine, dar pentru un atacant "de profesie" asta ar fi jenant.

jointu_ucigash
18th September 2008, 15:55
si culmea! cand se trezise si el un pic din somn, s-a gasit marele nostru antrenor sa il schimbe

JustMe
18th September 2008, 15:57
Da.... si nu inteleg de ce nu l-a lasat acolo si sa il scoata pe Semedo si sa il mute pe Toja pe stanga, ca oricum nu mai aveam nimic de pierdut. Oricum presimt ca Arthuro incet incet va ajunge pe banca. Apropo cand ii vine cartea aia verde la Pedriel... ca m-am saturat de Arthuro si Kapetanos.

Pro
18th September 2008, 17:50
cand am citit articolul celor din Spania de spunea ceva de genul "apaticul si indolentul de arthuro in cl" m-am gandit ca spaniolii sunt rautaciosi si invidiosi pe el ca a facut pasul din segunda in cl...dar au perfecta dreptate!
mi se pare inadmisibil sa ai 2 ocazii tot meciul, iar stancu la maxim 5 minute dupa ce a intrat a dat si gol, pacat ca a fost anulat!
Arthuro...ar fi bine sa pleci de unde ai venit sau pe la buzau, de Steaua nu ai fata!cel putin asta e parerea mea!

colonelu Voiculescu
18th September 2008, 17:59
King Arthur e jucator de bani putini . Atita dai , atita face

r0bb3n
18th September 2008, 20:00
daca eram in locul lui.. ieseam singur afara..si ma ceream schimbat!
pe mine , m-a exasperat cu ratarile sale.. dupa o perioada lunga de timp, un jucator de fotbal, a reusit sa ma exaspereze..si asta e Arthuro...

LoMax8
18th September 2008, 23:05
M-am saturat de lovit bara si mingile sutate de el ce trec milimetric pe langa poarta. Vreau goluri simple si penibile cum dadea pishatu de Piturca. In rest sa nu faca nimic.

Raul_07
18th September 2008, 23:23
daca eram in locul lui.. ieseam singur afara..si ma ceream schimbat!
pe mine , m-a exasperat cu ratarile sale.. dupa o perioada lunga de timp, un jucator de fotbal, a reusit sa ma exaspereze..si asta e Arthuro...

Da ce o ratat in afara de bara aia ca eu nu l-am mai vazut sa mai atinga mingea:))

Nea Popa
19th September 2008, 11:30
M-am saturat de lovit bara si mingile sutate de el ce trec milimetric pe langa poarta. Vreau goluri simple si penibile cum dadea pishatu de Piturca. In rest sa nu faca nimic.

Stii vb aia..mai bine o bara frumoasa ,decat un gol urat :))

LoMax8
19th September 2008, 13:53
Stii vb aia..mai bine o bara frumoasa ,decat un gol urat :))

da...e buna pe la 3-0 sau in meciuri amicale si demonstrative.

alexxx89
19th September 2008, 16:31
dar oare o exista atacant mai lent si greoi ca specimenul asta?

colonelu Voiculescu
19th September 2008, 17:20
Victoras Iacob

St3phano
19th September 2008, 17:58
hm...pacat ca s-a retras ciocoiu, ca era un concurent serios ;))

rayden
19th September 2008, 18:16
ciocoiu, in perioada lui de gratie, ii dadea clasa lu' arthuro.

Boggy
19th September 2008, 18:19
Mie mi-e dor de Vladoiu...

bend_it_like_banel
19th September 2008, 18:44
las ca jean mai nou e profet si latrau pe langa rednic...ii sta bine asa.

Boggy
19th September 2008, 18:53
Vorbesc de jucatorul Vladoiu... Cat a fost la noi a jucat exceptional. Acum, chiar nu ma mai intereseaza. Tin minte ca a plecat in urma unui conflict cu conducerea.

bend_it_like_banel
19th September 2008, 19:20
aaa ma scuzi, eu vorbeam de papagalul vladoiu...