PDA

View Full Version : Olanda - ROMÂNIA

steauaclub.tk
14th June 2008, 10:47
Marti, 17 iunie, ora 21:45, Stade de Suisse (Berna).

Hai România în sferturi!

#EffecT
14th June 2008, 11:11
Castigam si ii trimitem pe broscari si africani acasa . Olanda e o echipa fair-play , cu o mentalitate adevarata...dar sa rateze ei sansa sa scape definitiv de Italia si Franta ? no wayyyyyyyyyyyyyy :))

zapata
14th June 2008, 11:34
sper la o vicrotie...trebuie sa atacam pentru ca daca facem ca italienii si francezii sa astepte pana se linistesc atacantii portocelei mecanice ne vor manca si pe noi

Marius_Black
14th June 2008, 11:36
Trebuie sa speram la calificare ...Hai Romania!!

bend_it_like_banel
14th June 2008, 11:38
blat! o reeditare la danemarca - suedia din 2004? :icon_lol:

ps: ca sa nu mai sara toti aiurea...cand am spus "blat" am glumit :imported_icon_rolle

eli.
14th June 2008, 12:12
bogdane nu cred ca incape cuvantul blat pe aici sincer:icon_lol:nu stiu de ce eu cred ca 'olandejii' vor face tot posibilul sa ne bata chiar daca nu or sa scape de Italia/Franta , inca au rana deschisa din calificarile alea cand am jucat contra lor. Oricum lasand la o parte meciul asta nu cred ca Franta vs Italia se va termina egal , sunt 2echipe cu orgolii nici una nu-si permite sa plece acasa , anyway o sa asteptam si o sa vedem
HAI ROMANIA !

valy
14th June 2008, 12:15
ROMANIA poate obtine calificarea...cu ajutor, fara ajutor dar cred k Olanda ne va lua cu ei mai departe...dak vor lua Franta sau Italia...in semifinale pot da peste ei...si pot fi eliminati...asa k sper s castigam...

HAI ROMANIA!!!

sorin_g
14th June 2008, 12:57
La pariuri cotele sunt:
Olanda - Romania 3.1 3.9 1.9
Astia cu pariurile: ce ziceti - e un semn bun?

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:01
La pariuri cotele sunt:
Olanda - Romania 3.1 3.9 1.9
Astia cu pariurile: ce ziceti - e un semn bun?

N-are cum sa existe asa ceva.

Partida 1 X 2
Olanda - Romania 1.85 3.35 4.10
Cam asa stau cotele.

steauaclub.tk
14th June 2008, 13:04

Partida 1 X 2
Cam asa stau cotele.

Ba chiar asa sunt cotele., in genul Olanda - Romania 3.1 3.9 1.9. Probabil s-a luat in calcul faptul ca noi le-am luat 4 puncte in preliminarii si ca pe ei nu ii mai intereseaza rezultatul.

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:05
Eu am cautat si n-am gasit cotele acelea,raman la parerea ca daca ar fi asa ar fi o tampenie.

LE:
la Bwin: EURO 2008 - Grupa C Olanda - România 3.15 3.95 1.95
la Bet-at-home: Olanda 3,30 3,55 2,00 Romania

Ia cititi aici;) (http://www.pariori.ro/stiri/961/olanda--romania-cota-4-10-pentru-tricolori.htm)

sorin_g
14th June 2008, 13:06
Pe ce site te uiti tu? Ca eu vad ca peste tot avem intre 1.85 si 2 sa castigam?

http://www.betbrain.com/oddsDetail/Netherlands-Romania/eventId/111302419/betTypeId/43/scopeId/2/site/0

Bogdanbibi
14th June 2008, 13:07
facem egal si ne calificam, pt ca va fi egal si in meciul celalalt

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:14
Pe ce site te uiti tu? Ca eu vad ca peste tot avem intre 1.85 si 2 sa castigam?

http://www.betbrain.com/oddsDetail/Netherlands-Romania/eventId/111302419/betTypeId/43/scopeId/2/site/0

Click Sorine:D (http://www.pariori.ro/stiri/961/olanda--romania-cota-4-10-pentru-tricolori.htm)

sorin_g
14th June 2008, 13:17
Sursa ta e si neactualizata si mai putin credibila decat unele din cele mai importante case de pariuri.

oop
14th June 2008, 13:18

Partida 1 X 2
Cam asa stau cotele.

probabil astea erau cotele inainte de inceperea campionatului european.
Acum situatia s-a schimbat in favoarea noastra,tinand cont ca Olanda a castigat deja grupa si le-ar conveni eliminarea Italiei si Frantei

jointu_ucigash
14th June 2008, 13:26
olandejii ar fi chiar fraieri daca nu ne dau noua meciu. Altfel vor merge mai departre cu Italia probabil, iar in semifinale ii vor bate aia cu un gol in min 90+5 marcat cu ceafa de Toni dupa o degajare a unui fundas olandez, sau ii vor cafti la penalty'uri, acolo unde olandejii sunt experti in a lua bataie.

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:31
Sa lasam cotele,victoria e importanta,cum spune si jointu fraieri sa nu ne dea meciul...

eli.
14th June 2008, 13:41
fraieri sa nu ne dea meciul...
ce am ajuns - sa ne rugam de altzii sa ne dea meciul cand am avut calificarea in mana cu un penalty care trebuia inscris. in plm ... chiar credeti ca olandejii nu au orgoliu , demnitate dupa ce le-am facut in calificari ? cand din cauza noastra erau sa ramana acasa la Euro daca nu batea pe Luxemburg cu 1-0 ?

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:43
Treaba lor sa mearga mai departe cu Italienii,ca sa-i macelareasca bine,dupa acel 3-0...

eli.
14th June 2008, 13:44
Treaba lor sa mearga mai departe cu Italienii,ca sa-i macelareasca bine,dupa acel 3-0...
dani pan' la urma eu cred ca toate 3echipe : ROMANIA , italia , franta SUNT la mana lor .. practic ei decid cine merge alaturi de ei mai departe sau gresesc?

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 13:47
dani pan' la urma eu cred ca toate 3echipe : ROMANIA , italia , franta SUNT la mana lor .. practic ei decid cine merge alaturi de ei mai departe sau gresesc?

Cam asa sta treaba,din pacate...acel penalty si nu ne mai interesa

r0bb3n
14th June 2008, 14:51

ps: ca sa nu mai sara toti aiurea...cand am spus "blat" am glumit :imported_icon_rolle

pai va fi blat dar pe planeta marte.. unde se desfasoara tot Euro 2008.. normal ca o sa fie blat.. dar fara sa se vorbeasca, gen antrenorul o sa bage niste potarnichii.. sa se menajeze titularii, de "ciobanii" romani..

KosmyN
14th June 2008, 15:04
Noua ne trebuie neaparat victorie ca sa nu asteptam si celalalt meci.
Sincer, nu vad eu Olanda sa se dea chiar asa la o parte.
Sa o punem de un egal este posibil, dar trebuie sa asteptam si egalul in celalalt meci.

r0bb3n
14th June 2008, 15:25
Noua ne trebuie neaparat victorie ca sa nu asteptam si celalalt meci.
Sincer, nu vad eu Olanda sa se dea chiar asa la o parte.
Sa o punem de un egal este posibil, dar trebuie sa asteptam si egalul in celalalt meci.

se joaca concomitent.. asa ca o sa ne lasa direct olandezii sa-i batem..

koma666
14th June 2008, 15:29
Olandezii n-o sa riste sa se faca de rahat,toti sunt cu ochii pe ei,plus ca-si respecta suporterii,o sa joace la victorie!Probabil ca o sa-si menajeze din titulari,dar asta nu-i un mare avantaj,ca intra aia mai motivati,ca sa arate ce pot!S'apoi,la ce rezerve au.......:puppyeyes:
Plus ca nu prea avem cu cine sa-i inlocuim pe Goian si Radoi!Cred ca o remiza e tot ce putem spera!

Fishu'
14th June 2008, 15:30
Pff, pacat mare de penalty-u` ala. Personal, nu cred ca stam neaparat la mana olandezilor. Sincer, cred ca stam la mana italiei si frantei. Daca fac ei meci egal, un 0-0 acolo, am putea lua bataie la 2 goluri diferenta de la olanda si tot ne-am califica. Desi nu cred ca vom lua bataie. un egal ar fi bun, o victorie ar insemna siguranta, dar in primul rand eu sper la egal intre franta si italia!

ww
14th June 2008, 15:33
Pff, pacat mare de penalty-u` ala. Personal, nu cred ca stam neaparat la mana olandezilor. Sincer, cred ca stam la mana italiei si frantei. Daca fac ei meci egal, un 0-0 acolo, am putea lua bataie la 2 goluri diferenta de la olanda si tot ne-am califica. Desi nu cred ca vom lua bataie. un egal ar fi bun, o victorie ar insemna siguranta, dar in primul rand eu sper la egal intre franta si italia!

Romania sta la mana ei... nu sta la nici o mana... daca bate se califica...

MIREL6RADOI
14th June 2008, 16:07
In mod normal,ne bat olandezii..:))

LoMax8
15th June 2008, 21:01
Auzi ba frate daca facem 0-0 avem sanse de calificare, orice alt scor avantajeaza Italia datorita COEFICIENTULUI DE TARA care brusc e criteriu de departajare.

Ramai prost dar nu mai prost decat sefii UEFA!!!

Victorie ROMANIA!!!

steauaclub.tk
15th June 2008, 22:21
Poate ca noi speram la cel putin un egal, pe care chiar il putem obtine, dar cum ar fi ca Franta sa castige, ca un cadou din partea Italiei, urmand sa intoarca serviciul in meciul viitor...

valy
15th June 2008, 22:57
Fostul selectioner al Italiei, Cesare Maldini, a declarat ca garanteaza pentru Marco van Basten, despre care a spus ca isi doreste sa antreneze in viitor in Italia si ca nu va ajuta Romania la Euro
"Pot garanta pentru seriozitatea lui Van Basten si a olandezilor, stiu cum gandesc ei. Vor juca serios cu Romania. Van Basten are doi ani contract cu Ajax, dar stiu ca dupa aceea vrea sa antreneze in Italia. Daca va fi Milan? Vom vedea. Sigur e ca vrea sa vina in Italia fara pata, nu-si poate permite sa isi propuna sa piarda cu Romania", a spus Maldini, citat de cotidianul La Repubblica.

Golul valabil anulat Italiei in meciul cu Romania l-a costat pe norvegianul Tom Henning Ovrebo, care a fost trimis acasa de UEFA.
Norvegianul Tom Henning Ovrebo, centralul meciului Italia 1-1 Romania, a fost trimis acasa de sefii UEFA, anunta Gazzetta dello Sport. Ovrebo a anulat un gol valabil marcat de Luca Toni in prima repriza, iar UEFA a decis imediat sa-l includa pe lista celor 4 arbitri la care se va renunta dupa incheierea fazei grupelor.

MIREL6RADOI
16th June 2008, 14:31
Daca tiganul de rat baga materiale cum a facut-o cu RADOI...atunci exista o sansa...ii sperii pe olandezi,or sa zica "ba,tiganu asta e nebun...vrea sa ma accidenteze..o las mai moale":)) Daca si olandezii intra la "bataie",o sa fie cu multe goluri in poarta lui lobont!:))

Marius_Black
16th June 2008, 14:49
Daca tiganul de rat baga materiale cum a facut-o cu RADOI...atunci exista o sansa...ii sperii pe olandezi,or sa zica "ba,tiganu asta e nebun...vrea sa ma accidenteze..o las mai moale":)) Daca si olandezii intra la "bataie",o sa fie cu multe goluri in poarta lui lobont!:))

Bai nene tu ai ramas setat pe Rat? ..mai lasa omu` sa respire...omu` s-a descurcat admirabil cu zambrotta si pirlo pe partea lui desi era lasat mai mereu singur Mutu si Dica dupa ce au intrat nu l-au sprijinit pe partea lui ,la accidentat involuntar pe Radoi...asta e , dar nu merita hulit in halul asta ...esti prea de tot

bend_it_like_banel
16th June 2008, 14:52
pai o fi concurenta intre "tigani". si MIREL6RADOI tine sa ne demonstreze ca e mai jmeker decat fratele sau de etnie - rat.

Guardian
16th June 2008, 15:08
pai o fi concurenta intre "tigani". si MIREL6RADOI tine sa ne demonstreze ca e mai jmeker decat fratele sau de etnie - rat.

Off:Ti-am mai spus ca n-ai cu cine....de ce nu vrei sa ma asculti?

On:Imi e mai frica de meciul asta decat mi-a fost de cel cu Italia sau Franta.Si nu stiu cat imi e de frica de olandezi, cat imi e de noi si de faptul ca nu vom reusi sa ne impunem.Sper sa vad un blat cat casa gen Cfr-Crapid din sezonul asta.:))

zapata
16th June 2008, 15:16
se joaca concomitent.. asa ca o sa ne lasa direct olandezii sa-i batem..

nu ne vor lasa ei cu una cu doua sa ii batem...rezervele lor sunt peste titularii nostrii asa ca aia vor intra motivati si ne va fi greu insa ca un nebun optimist ce sunt sper intr'un egal...infrangere nu accept,mai ales daca vom mai rata vreun penalty

ioana20
16th June 2008, 15:21
Eu sper sa vad un meci curat dupa care Romania sa se califice, si un meci curat, nu un meci socotit curat de presa din Romania si de lpf. Vreau sa ii vad luptand pentru calificare precum in meciul cu Italia, dar mai cu cap sau ca si turcii aseara. Hai Romania!

MIREL6RADOI
16th June 2008, 15:24
Ioana: turcii aia nu-s sanatosi la cap....oare piti tot pe ala lasa sa execute 11m?

ioana20
16th June 2008, 15:34
Oare hotaraste Piti sau Mutu? Eu l-as propune clar pe Dica sau pe Chivu. Cu Italia nu trebuia sa bata el, chiar daca a mai marcat in acel meci. Dar asta este. Aveam ocazia sa batem Italia dupa aproape 20 de ani (asta dincolo de ocaziile lor), dar mai tre sa asteptam.
In ceea ce ii priveste pe turci, probabil ca nu sunt, dar au luptat pana la capat, nu se ineaca ca romanul la mal.

MIREL6RADOI
16th June 2008, 15:37
Pai bine,daca a vrut sa devina super-erou...:)) Totusi a realizat ceva,a facut 3 greseli in 30 secunde...1.nu trebuia se execute 2.a fost indecis in ce parte sa traga...3 a tras pe mijloc si la picioarele portarului...ce mai,mutu a fost precum detergentii 3 in 1:imported_icon_naugh
Cine trage 11m decide Satana...parerea mea.

m.dionis
16th June 2008, 16:20
Pai bine,daca a vrut sa devina super-erou...:)) Totusi a realizat ceva,a facut 3 greseli in 30 secunde...1.nu trebuia se execute 2.a fost indecis in ce parte sa traga...3 a tras pe mijloc si la picioarele portarului...ce mai,mutu a fost precum detergentii 3 in 1:imported_icon_naugh
Cine trage 11m decide Satana...parerea mea.

1. Mutu este executantul canonic al penalty-urilor la echipa de club si la "nationala". De 7 ani nu mai ratase nici o astfel de lovitura la "nationala". In mod normal, nu ar fi trebuit sa aiba probleme; in orice caz, era cel mai firesc executant in situatia data.
2. Da, a fost indecis. Si altii au patit-o.
3. Mutu nu a tras pe mijloc si la picioarele portarului. Asa cum poate observa oricine din imaginea atasata, Mutu a tras circa 1,5 m la stanga portarului si la semiinaltime (aproape 1 m), Buffon a respins mai intai cu bratul ridicat apoi cu piciorul (a fost teribil de norocos, Buffon nu este prea tare la parat 11 m: el se arunca pe o parte si spera ca atacantul va trage acolo). Mutu a tras fara indoiala slab, insuficient de departe de mijlocul portii, insa greseala este consecinta unica a indeciziei, inseparabila de aceasta.

jointu_ucigash
16th June 2008, 20:07
Piturca i'a zis lu Mutu sa traga, iar Mutu i'a spus ca s'a lasat. A tras abia dupa ce a fost convins ca era vorba de un penalty si nu de altceva.

kalashnikov
16th June 2008, 21:24
sincer , in privirea dinaintea penaltyului , am vazut 50% din anelka

marios_mms
16th June 2008, 22:11
io nu am vazut doar 50% din anelka, ci 100%. dar toata lumea rateaza asa ca.........

zapata
16th June 2008, 22:42
100% din anelka a fost mutu...chiar nu inteleg de ce a batut el

Boggy
16th June 2008, 23:08
100% din anelka a fost mutu...chiar nu inteleg de ce a batut el

Chiar asa... nici eu nu inteleg... De parca Mutu e executantul obisnuit de penalty-uri din nationala Romaniei... Imi mentin parerea. Trebuia sa execute comentatorul stadionului, ca sa nu-i reproseze nimeni nimic daca rata...:imported_icon_ermm:

LoMax8
16th June 2008, 23:58
@m.dionis exagerezi putin. Arata-mi imagini in care mingea se duce exact pe centrul portii. Impart distanta la doi si apoi diametru mingii...sa fie exact! Daca e un milimetru mai in stanga atunci nu mai e pe centru`. Mutu a tras prost si punct! Buffon a avut bulan.

valy
17th June 2008, 00:02
@m.dionis exagerezi putin. Arata-mi imagini in care mingea se duce exact pe centrul portii. Impart distanta la doi si apoi diametru mingii...sa fie exact! Daca e un milimetru mai in stanga atunci nu mai e pe centru`. Mutu a tras prost si punct! Buffon a avut bulan.

asa e...Mutu a tras prost...degeaba s-a scuzat k a tras p centru, k n-a fost...

Bogdanbibi
17th June 2008, 00:06
evident ca a tras prost, iar cand a spus ca a vrut sa traga mai sus dar nu s-a dus mingea cum trebuie am ramas masca ... pai la cati bani iau fotbalistii profesionisti ar trebui sa nimereasca o musca din 11 metri ... si eu am vrut sa trag o data jos la colt, dar s-a dus mingea sub bara, insa eu joc o data pe luna fotbal ... e clar ca a fost o chestie psihologica, si cea mai mare prostie ar fi sa bata tot el in caz ca primim unul cu olanda

bothuman
17th June 2008, 00:08
hai sa fim seriosi. cand ratezi un penalty -ca apara portarul, ca dai pe centru, ca dai pe langa, etc- inseamna ca ai executat slab.
da, se mai rateaza penalty-urile, insa e clar ca atunci executantul nu da bine

KosmyN
17th June 2008, 00:22
Si meciul cu broscarii a trecut, Mutu a ratat, nu cred ca a fost ultima lui ratare, etc.

Revenind, maine ne asteapta un meci decisiv, in care depindem doar de noi.
In general romanilor le fuge pamantul de sub picioare cand e vorba sa realizeze ceva insemnat si vorba aia, ne inecam ca tiganul la mal.
Ramane de vazut daca si maine baietii or sa mai poata tine strocul ridicat din primele 2 meciuri.
Ar fi ceva sa mergem in sferturi dupa o asemenea grupa.

eli.
17th June 2008, 00:31
In general romanilor le fuge pamantul de sub picioare cand e vorba sa realizeze ceva insemnat si vorba aia, ne inecam ca tiganul la mal.
grupa.
Steaua vs Boro ?

jointu_ucigash
17th June 2008, 01:35
Romania-Suedia 1994?

valy
17th June 2008, 10:32
Romania va incepe cu:

---------------Lobont--------------
---Contra--Tamas--Ghionea--Rat---
----Cocis-----Chivu-----Codrea----
-------Nicolita---------Mutu-------
-------------M.Niculae-------------

Marius_Black
17th June 2008, 10:38
Romania va incepe cu:

---------------Lobont--------------
---Contra--Tamas--Ghionea--Rat---
----Cocis-----Chivu-----Contra----
-------Nicolita---------Mutu-------
-------------M.Niculae-------------

Cred ca ai vrut sa zici Cocis - Chivu - Codrea la mijloc ca doar nu se cloneaza Contra :icon_mrgreen:

valy
17th June 2008, 10:41
Cred ca ai vrut sa zici Cocis - Chivu - Codrea la mijloc ca doar nu se cloneaza Contra :icon_mrgreen:

dap...asa e...Codrea...e inca dimineatza...:icon_mrgreen:

m.dionis
17th June 2008, 11:51
@m.dionis exagerezi putin. Arata-mi imagini in care mingea se duce exact pe centrul portii. Impart distanta la doi si apoi diametru mingii...sa fie exact! Daca e un milimetru mai in stanga atunci nu mai e pe centru`.

Daca portarul trebuie sa se deplaseze oleaca pentru a prinde mingea, nu se mai cheama ca e pe centru. E pe centru nu intr-un interval +/- 1 mm in jurul piciorului perpendicularei pe linia portii ci in caz ca portarul nu are nevoie sa isi miste picioarele de pe sol pentru a para: nu a fost cazul aici.

Mutu a tras prost si punct! Buffon a avut bulan.

Asta am scris si eu. Am aratat numai ca eticheta "pe centru" nu este valabila.

zapata
17th June 2008, 12:14
Chiar asa... nici eu nu inteleg... De parca Mutu e executantul obisnuit de penalty-uri din nationala Romaniei... Imi mentin parerea. Trebuia sa execute comentatorul stadionului, ca sa nu-i reproseze nimeni nimic daca rata...:imported_icon_ermm:

nu inteleg de ce a batut mutu stiind faptul ca e obosit...nu vedeai ca abia mai trage aer...dar vedetismul

LoMax8
17th June 2008, 12:39
Daca portarul trebuie sa se deplaseze oleaca pentru a prinde mingea, nu se mai cheama ca e pe centru. E pe centru nu intr-un interval +/- 1 mm in jurul piciorului perpendicularei pe linia portii ci in caz ca portarul nu are nevoie sa isi miste picioarele de pe sol pentru a para: nu a fost cazul aici.
Vezi ca am exagerat si eu :)

Asta am scris si eu. Am aratat numai ca eticheta "pe centru" nu este valabila.

Eticheta pe centru au pus-o si ziaristii nostri. Apropos, ce zic italienii de meciul nostru cu Olanda? Blat & Co???

bothuman
17th June 2008, 12:42
...dar vedetismul

pai nu ati observat ca mutu la meciurile nationalei doar de asta se tine... rar cand ar da o pasa, si nici pasa ai calumea ca trebuie sa incerce un calcai sau ceva si sa nu-i iasa. la fiorentina joaca bine(din cate aud)... dar acolo joaca pe bani, daca face vedetisme nu-l mai tin aia.

MIREL6RADOI
17th June 2008, 13:08
pai nu ati observat ca mutu la meciurile nationalei doar de asta se tine... rar cand ar da o pasa, si nici pasa ai calumea ca trebuie sa incerce un calcai sau ceva si sa nu-i iasa. la fiorentina joaca bine(din cate aud)... dar acolo joaca pe bani, daca face vedetisme nu-l mai tin aia.

Tu nu esti roman...cum sa nu ingenunchezi in fata lui Mutu?!:cartman_h4h_sp:
:mfr_lol:

valy
17th June 2008, 13:20
Vezi ca am exagerat si eu :)

Eticheta pe centru au pus-o si ziaristii nostri. Apropos, ce zic italienii de meciul nostru cu Olanda? Blat & Co???

italienii spun k meciul e un ,,biscotto''.:romaniaflag2:

m.dionis
17th June 2008, 13:25
Eticheta pe centru au pus-o si ziaristii nostri.
... si au repetat-o o buna parte dintre colegii de forum. :)
Apropos, ce zic italienii de meciul nostru cu Olanda? Blat & Co???
La italieni, cuvantul de ordine este tot cu rezonante culinare: "biscotto" (maestrul cofetar italian aplicat la fotbal nu face blat ci biscuiti). Spre deosebire de francezi, care par convinsi ca au pierdut deja calificarea, italienii sunt incredibil de optimisti: "depinde de noi", "reusim si ne calificam", etc. Evident, nu uita sa mentioneze de 10-20 de ori pe transmisiune sportiva cum ca nu le face Van Basten "biscotto": cica visul lui e sa ajunga sa antreneze in Italia - poate chiar peste numai 2 ani - si s-ar pata iremediabil daca le-ar da meciul romanilor, apoi e un profesionist, bla-bla. Atat de mult se vaicaresc de chestia asta incat daca as fi in locul lui Van Basten as pierde deliberat cu Romania ca sa ii invat minte. S-au vehiculat nume de persoane care i-ar da chipurile telefon lui Van Basten sa se asigure ca joaca pe bune, de la Galliani la Berlusconi. Singura reactie de bun-simt a venit din partea lui Donadoni (fost coleg de echipa la Milan cu Van Basten) care a zis ca nu ii da telefon, cica ar fi penibil si insultator sa il sune doar pentru a ii spune sa joace corect.

Esential in aceasta partida (extrem de dificila pentru noi) este sa nu primim gol rapid (asa cum au patit si Italia si Franta). Absenta lui Van Nistelrooy va fi un mic avantaj pentru noi (Van Persie si Huntelaar sunt fara indoiala foarte buni, insa Ruud e masina absoluta de speculat ocazii, semi-ocazii si sferturi de ocazii, fie prin bagarea mingii in ate, fie prin crearea conditiilor de a o baga in ate pentru coechipieri), schimbarile din defensiva sunt un experiment al lui Van Basten in singura partida in care rezultatul conteaza mai putin pentru ei, acolo trebuie sa speculam (inca mai mult decat in partida cu Italia); poate nu joaca Sneijder si Robben ceea ce ar insemna pericol in minus.
Totusi noi trebuie sa invingem indiferent de formatia pe care o vom intalni.
Problema Romaniei este constanta: rareori a facut mai mult de doua meciuri bune la rand. Daca vor reusi sa se concentreze cel putin la acelasi nivel precum in partidele precedente, avem sanse bune de a trece cu bine de aceasta partida (mai ales ca, dincolo de orice teorie inutila despre blat, olandezii nu pot elimina din mintea lor informatia de baza cum ca sunt deja calificati de pe primul loc si pentru ei nu poate fi partida decisiva cum este in schimb pentru noi: trebuie sa ne dorim victoria mai mult decat ei si cu incredere totala din primul pana in ultimul minut).

Boggy
17th June 2008, 13:47
Singura reactie de bun-simt a venit din partea lui Donadoni (fost coleg de echipa la Milan cu Van Basten) care a zis ca nu ii da telefon, cica ar fi penibil si insultator sa il sune doar pentru a ii spune sa joace corect.

Daca ar avea vreo... 1,7 milioane de euro, si Maybach cu icoane... altfel ar sta treaba... S-ar duce imediat sa cumpere niste terenuri in Olanda:icon_lol:

bend_it_like_banel
17th June 2008, 15:00
e posibil sa mai fi spus cineva asta, oricum:

daca noi evitam infrangerea si franta - italia se termina egal... africanii si broscarii vor fi eliminati dar tot trebuie sa bata penalty-uri pt a stabili cine termina pe 3 in grupa. am inteles ca e vb de coeficient. penalty-uri fara miza, asta clar as vrea sa vad :icon_lol:

#Caddy
17th June 2008, 15:25
http://uk.youtube.com/watch?v=e36xQWW1YDQ&feature=related

http://uk.youtube.com/watch?v=3OwbPKjBfzA

Romaniaaaa Romaaaaaaaaania :romaniaflag2:

danielac
17th June 2008, 15:35
e posibil sa mai fi spus cineva asta, oricum:

daca noi evitam infrangerea si franta - italia se termina egal... africanii si broscarii vor fi eliminati dar tot trebuie sa bata penalty-uri pt a stabili cine termina pe 3 in grupa. am inteles ca e vb de coeficient. penalty-uri fara miza, asta clar as vrea sa vad :icon_lol:

super tare ar fi, chiar mi-ar place!

eli.
17th June 2008, 16:20
http://www3.gsp.ro/zoom/83087/428-41976-primul11.jpg

jointu_ucigash
17th June 2008, 16:26
cu titularizarea lu Cocis yo unu nu sunt de acord. In rest, e bine fac uta echipa. Nici M.Niculae nu prea ma incanta, dar cum D.Niculae e obosit si nici nu a confirmat, iar Marica e accidentat, alta varianta nu era. Ar fi fost mult mai potrivit un Bratu, dar asta e.

Dumitrescu.Daniel
17th June 2008, 18:43
Marius Niculae varf,cred ca mai bine era cu Nico sau Bratu care are un atu important(viteza)

bubutza
17th June 2008, 19:15
as fi preferat aceeasi formatie din meciul cu Italia.Cocis nu prea are ce cauta pe teren ... daniel niculae ... nu prea a facut nimic inafara de penaltyul scos cu italia.Bine ca e Marius in teren.Apararea asta as fi pus-o si eu(linia de fundasi).
Dica si Petre ar fi fost mai nimeriti in teren .... sa speram ca o sa intre repede... macar dica in locul lui cocis.
banel iar va fugi la prostu ... sa vedem poate nimereste si mingea... cu italia n-a jucat rau... dar eu nu-l sufar deloc.... ai auzit ba babaneleeee...

MIREL6RADOI
17th June 2008, 21:31
Imnul suporterilor romani (http://www.sport.ro/euro-2008/suporterii-romani-din-elvetia-canta-pentru-romania-asculta-noul-imn-al-nationalei.html?autoplay=true) Pe baiatu din stanga l-am recunoscut la prima vizionare...e baimarean de-al meu!Sta undeva prin zona unde locuiesc eu in Baia Mare:)) Apoi,Moraru a zis ca toti 3 sunt MARAMURESENI care lucreaza in afara(Austria)Doamne,cat am ras cand am vazut cantecul=)):specool:
MANDRU CA SUNT MARAMURESEAN!
:romaniaflag2:
LUPTAM (si )PT RADOI (http://www.sport.ro/euro-2008/rat-ii-dedicam-victoria-cu-olanda-lui-radoi.html)
:respect:

Marius_Black
17th June 2008, 21:45
Imnul suporterilor romani (http://www.sport.ro/euro-2008/suporterii-romani-din-elvetia-canta-pentru-romania-asculta-noul-imn-al-nationalei.html?autoplay=true)

,,Si cu Banel in echipaaa nu ne frica de nimicaaaa !!'' :rofl: criminali :romaniaflag2:

zapata
17th June 2008, 22:05
Marius Niculae varf,cred ca mai bine era cu Nico sau Bratu care are un atu important(viteza)

daca asa e echipa pe care ai aratat'o tu am nimerit'o...:imported_icon_naugh

Dumitrescu.Daniel
17th June 2008, 23:09
Pierdem cm repede si usor mingea.

rayden
17th June 2008, 23:29
jur ca daca il mai vad pe ciordel facand un dribling ma duc la cel mai kkcios club de fotbal din romania, ma antrenez 6 luni si il scot pe asta din natzionala .

jointu_ucigash
17th June 2008, 23:39
bai nene, ce inutil era D.Niculae, dar ce inutil e M.Niculae. Astanici macar nu poa sa alerge. E absolut degeaba in teren. Cocis si'a demonstrat inca o data "clasa", iar Mutu, nici nu e in forma, nici nu poate de unul singur. NU AVEM ATAC NENE!!!

valy
17th June 2008, 23:40
Super meci...se vede clar k Olanda vrea s castigam...ne lasa prea mult...si la ratarea lui Codrea...de ce nimeni nu s-a bagat?...

in concluzie dak nu batem...e vina noastra...clar...:romaniaflag2:

p.s. Banel esti tare...super dribling....imi place k radea...n-avea nici o gara...s vedetzi voi c IDOL o s ajunga...:naughty:

:rofl::rofl::rofl:

jointu_ucigash
17th June 2008, 23:42
sa intre in plm Dica in locu lu Cocis si Nico/Marica in locu expiratului M.Niculae.

Kingpin
18th June 2008, 00:01
ce putori avem in teren. nu legam 2 pase. nici nu alearga, nici nu paseaza. mutu a ajuns un nivel de penibilitate greu de atins. ciordel e praf de cand la fatat ma-sa. cocis nu are treaba cu fotbalul si marius nicolae parca acum a vazut mingea prima oara.

iti vine sila.

valy
18th June 2008, 00:04
Super meci...se vede clar k Olanda vrea s castigam...ne lasa prea mult...si la ratarea lui Codrea...de ce nimeni nu s-a bagat?...

in concluzie dak nu batem...e vina noastra...clar...:romaniaflag2:

p.s. Banel esti tare...super dribling....imi place k radea...n-avea nici o gara...s vedetzi voi c IDOL o s ajunga...:naughty:

:rofl::rofl::rofl:

nu mai e super....:unsure:

valy
18th June 2008, 00:19
ROMANIA - Olanda 1-0
Italia 2-0 Franta

plecam acasa...:((

Kingpin
18th June 2008, 00:22
meritam sa plecam acasa. nu avem ce cauta la o competitie de o asa anvergura cu o echipa dezlanata. nici macar un pic de orgoliu. niste putori ordinare. putin ne-am propus, putin am obtinut.

Dumitrescu.Daniel
18th June 2008, 00:24
Pfoai ce carpa e Nico:imported_icon_naugh

jointu_ucigash
18th June 2008, 00:24
nu ii putem numi putori, ci mai degraba antitalente

Dumitrescu.Daniel
18th June 2008, 00:32
2-0 Van PERSIE si s-a terminat visul nostru,pacat de acel penalty....:imported_icon_ermm:

valy
18th June 2008, 00:35
2-0 Van PERSIE si s-a terminat visul nostru,pacat de acel penalty....:imported_icon_ermm:

si asa nu aveam pretentii prea mari...s'a intamplat s ajungem intr-o astfel de situatie...

rayden
18th June 2008, 00:36
n-ai cu cine...niste tarani :)

bend_it_like_banel
18th June 2008, 00:43
sper ca cioara aia de banel sa primeasca interdictie de intrare in tara.

in alta ordine de idei se pare ca totusi nu meritam mai mult. IAR ne-am inecat ca tiganii la mal - tipic. de mult nu am mai vazut o atitudine mai delasatoare. olandezii au fost baieti cu noi la inceput, dar cred ca apoi s-au gandit si ei ca se fac de ras daca lasa o echipa asa slaba sa-i bata. si va rog nu mai invocati acel penalty ca suntem penibili cu acest "daca si parca". asa am facut si la meciul ala cu arsenal din toamna, cand a ratat iacob. ne-au calarit aia tot meciul, am avut si noi o ocazie si apoi il injuram pe ala pt ca din cauza lui am pierdut meciul.

sa vina boloni sa ne mai spuna vreo 2 ca meritam!

jointu_ucigash
18th June 2008, 00:49
se vede ca romanii nu sunt razboinici innascuti cum sunt turcii. Pay turcii au fost intr'o situatie similara si au mancat pamantu. Ai nostri, acelasi stil fricos cu autobaza in poarta si stil 0lar0iu™ in atac, adica mingi bubuite la intamplare.

Am fost o echipa cu o organizare defensiva exemplara, dar plina de antitalente pe posturile ofensive. Nu ai cum sa faci minuni cu atatea verze in echipa. Grecia pe langa organizarea defensiva a mai avut si un Karagounis, un Zagorakis, un Basinas sau un Charisteas pe faza de atac (nu vorbim de campionatu asta cand au imbatranit si ei).

Concluzia e simpla: NU puteam mai mult.

steauaclub.tk
18th June 2008, 00:52
Astia s-au facut mai de rahat in meciul asta decat au castigat respect dupa meciurile cu Franta si Italia. Adevarul e ca am obtinut punctele astea doua doar ca am jucat cu 8 aparatori plus portarul, ca in rest seceta totala.
Nici nu mai e nimic de zis, nu am sperat nicio secunda intr-o calificare in sferturi, pentru ca stiam cat de tampiti si slabi suntem.
Acum sper doar ca "ratatii" aia de italieni sa castige trofeul. :)

ioana20
18th June 2008, 00:56
Am obtinut mai mult decat speram dupa aflarea grupei. Daca bateam echipele ce puteau fi batute in aceasta grupa, cu putin mai mult noroc dar mai ales mai multa ambitie si hotarare, ne calificam. In seara asta nu stiu la ce s-au gandit. Cu toate calculele, era clar dupa cum au aratat in primele 2 etape, ca Italia bate Franta, si trebuia sa castigam. Dar nu s-a vazut pic de ambitie in acest meci si nici o idee clara in joc. Il preferam si eu pe lentul Dica in locul lui Cocis si chiar pe Marica in locul lui M. Niculae. Cel mai mult mi-au placut Lobont si Ghionea in aceasta seara. Chivu si Mutu au facut destul de multe greseli. Codrea nu a mai facut acelasi meci bun ca si cel cu Italia, iar Cocis a fost mai mult in plus.
Nu aveam valoare de sferturi si plecam acasa. Felicitari Romania pentru meciul cu Italia si pentru punctele luate.

jointu_ucigash
18th June 2008, 00:59
Cocis a fost mai mult in plus.

de fapt a fost in minus

bend_it_like_banel
18th June 2008, 01:00
stiu cu ce lot ne-am dus acolo si e clar ca am depasit asteptarile, dar atitudinea din meciul asta a fost execrabila. parca ma uitam la un meci al stelei cu mingile bubuite aiurea. ciordel am vazut ca se simtea excelent cand se maimutarea pe teren....:ablow:

zapata
18th June 2008, 01:02
n-ai cu cine...niste tarani :)

exact...nu a fost degeaba facuta reclama asta

jointu_ucigash
18th June 2008, 01:08
Lobont - 6 - a scos cateva mingi grele, dar a luat 2 goluri
Contra - 6 - unul dintre putinii romani cu coae, dar degeaba
Tamas - 6 - conducatorul de joc al Romaniei
Ghionea - 6 - a scos cateva mingi importante, dar l'a scapat cam des pe van Persie
Rat - 5 - epuizat
Codrea - 4 - fara orizont, fara pase, fara sut, 0
Chivu - 4 - haotic si inutil la ambele faze
Nicolitza - 3 - daca in primele 2 jocuri s'a comportat onorabil, a dat cu mucii'n fasole la final
Cocis - 1 - a jucat incredibil
Mutu - 4 - praf
M.Niculae - 4 - zer0 barat. Un expirat si o putoare.
D.Niculae - 4 - in media jocurilor sale de la euro. A alergat si atat.
Dica - 4 - invizibil
Flocentin a jucat prea putin, dar ii dau un 5 din oficiu

zapata
18th June 2008, 01:11

10 pentru lobont...si inca pentru cineva ghionea...mie unu mi'a placut

valy
18th June 2008, 01:15
Contra - 6 - unul dintre putinii romani cu coae, dar degeaba
Tamas - 6 - conducatorul de joc al Romaniei
Ghionea - 6 - a scos cateva mingi importante, dar l'a scapat cam des pe van Persie
Rat - 5 - epuizat
Codrea - 4 - fara orizont, fara pase, fara sut, 0
Chivu - 4 - haotic si inutil la ambele faze
Nicolitza - 3 - daca in primele 2 jocuri s'a comportat onorabil, a dat cu mucii'n fasole la final
Cocis - 1 - a jucat incredibil
Mutu - 4 - praf
M.Niculae - 4 - zer0 barat. Un expirat si o putoare.
D.Niculae - 4 - in media jocurilor sale de la euro. A alergat si atat.
Dica - 4 - invizibil
Flocentin a jucat prea putin, dar ii dau un 5 din oficiu

tare....c note bune au...au invatat bine....:icon_lol:

LoMax8
18th June 2008, 02:18
Lobont- 7 - Cand jucatorii din camp sunt praf macar portaru se remarca cu ceva.
Contra - 6 - Multa daruire putine realizari. Nici varsta nu-l mai ajuta.
Tamas - 7 - El e cu pasele decisive in loc sa fie altii
Ghionea - 6 - A facut cam ce a trebuit in aparare.
Rat - 4 - E greu sa joace bine cand n-are nici o concurenta pe post
Codrea - 2 - Afon complet
Chivu - 5 - Bun la deposedari, praf la organizare si constructie
Nicolitza - 2 - Aceeasi fuga inutila
Cocis - 1 - De acord cu jointu`. Omul meciului.
Mutu - 2 - Da paseaza fmm de handicapat si nu te mai crede vedeta ca nu esti.
M.Niculae - 4 - Asteptam mai mult de la el
D.Niculae - 4 - Nimic nou sub soare. Alearga mult dar face preluari ca din perete si paseaza pe culoare pe care doar el le vede
Dica - 4 - N-a jucat nimic, o centrare buna dar pentru nimeni

Nu pot sa nu remarc schimbarile de doi lei facute de Piturca. Pentru ce plm a intrat Petre nu inteleg? De ce nu l-a schimbat pe Cocis la pauza nici atat.

Brigante
18th June 2008, 03:32
Piturca : "Era foarte greu sa ne calificam. Olandezii pur si simplu nu vroiau sa-si dea autogol..."

In alta ordine de idei, ii multumesc lui Dumnezeu ca i-am apucat pe Hagi si ai lui, si am vazut romani jucand FOTBAL. Vin vremuri grele...

KosmyN
18th June 2008, 03:46
Putin vrei, nimik obtii...

Trebuia sa jucam si noi cu "rezervele", poate cine stie...
In rest, mult prea laudatii tricolori dupa meciul cu broscarii, m-au scarbit in ultimul hal...
In plus de asta piti a gandit dezastruos meciul. Noua ne trebuia cel putin un egal, dar noi ne aparam. Cand am fost nevoiti sa atacam (inca era 0-0), nu aveam cu cine si nici nu stiam cum....penibil.
Batavii au avut bun simt...si au jucat la relax asa...da daca au vazut ca nu au cu cine...

Omul meciului: Radoi - s-a vazut absenta lui...si sunt convins ca el ar fii vrut sa joace...

In rest:
Lobont - 6 - interventii bune, fara vina la goluri
Contra - 3 - pensionare rapida ii doresc....Ogararu unde e?!?
Tamas - 6 - acceptabil
Ghionea - 6 - s-a miscat destul de bine
Rat - 4 - cata bulevardu era acolo
Codrea - 4 - slab
Chivu - 5 - n-a putut tine singur mijlocul
Cocis - 3 - foarte slab
Mutu - - nu-l notez, pe mine unul m-a scarbit aseara prin tot ce a facut
M. Niculae - 3 - praf
D. Niculae - 4 - s-a agitat un pik si gata
Dica - - tb sa fie titular, nu sa joace 15 min
Petre - - bomboana de pe coliva

sorin_g
18th June 2008, 10:04
Jenant, sa nu fim in stare sa castigam un blat...

radu_b
18th June 2008, 10:10
olanda chiar a incercat sa ne ajute...nu prin schimbarea unei echipe intregi ci prin fazele de joc create...uitati-va la faza cu boulahrouz pe dreapta cand putea sa rupa plasa dar el paseaza in careu, la ocazia lui robben din 3 metri cu poarta goala, care "rateaza", la preluarea si sutul lui van persie din careu, cand la fel, putea sa o catapulteze in poarta.. si multe alte momente mai ales in prima repriza cand nu mai stiau cui sa dea pase doar doar om incerca si noi vreo recuperare..

Pro
18th June 2008, 10:28
sa zicem mersi olandezilor care nu au jucat cu prima echipa,ca ne dadeau si mai multe!Pacat ca noi in loc sa atacam ca sa castigam am jucat la egal, a fost un al doilea episod pentru serialul din campionat"Dinamo-Steaua"!
Chivu din toate pasele care le-a dat nu cred ca mai mult de 20% au fost bune! Mutu saracu nu poate sa faca totul de unu singur...
Singul de care mi-a placut a fost Lobont, bravo lui, a facut un CE de exceptie...
app : ce preluari poate sa faca Van Persie!!!!!!oare d niculae stie sa faca si el asa ceva?ca sa nu zic de badea si nicolita!

ioana20
18th June 2008, 10:32
Jenant, sa nu fim in stare sa castigam un blat...

Meciul asta s-a asemanat oarecum (evident la proportii mai mici) cu buzau - Steaua. Ai nostri au intrat pe teren crezandu-se deja invingatori si au asteptat sa isi dea aia autogol. Sau asteptat ceva de la Mutu care numai la meci nu se gandea.

danielac
18th June 2008, 10:47
Piturca : "Era foarte greu sa ne calificam. Olandezii pur si simplu nu vroiau sa-si dea autogol..."

In alta ordine de idei, ii multumesc lui Dumnezeu ca i-am apucat pe Hagi si ai lui, si am vazut romani jucand FOTBAL. Vin vremuri grele...

Nici nu pot sa spun mai mutl de atat... din pacate, toata repriza a doua am jucat mai rau decat o divizionara C... nici un pic de daruire, nici un pic de dorinta... si senzatia mea a fost aceeasi ca Olanda ne-a oferit ... dar noi nu am putut nici macar atat...

danielac
18th June 2008, 10:55
Nu stiu daca ati citit deja chestia asta, dar spune totul despre meci:

"Cica van Basten, antrenorul Olandei, isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef si, la un moment dat, portarul Van der Saar zice:

- Baieti, uite ce zic eu: joc eu singur contra Romaniei si voi mergeti intr-un club, OK?

Toti sint de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute, aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90".

Fuga toti la stadion si, la vestiare, il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in miini...

- Ce s-a intimplat, mai Van der Saar?

- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6..."

nistoras
18th June 2008, 11:06
Din nationala de aseara a lipsit clasa lui Lovin, ar fi fost tacamul complet.

Banel a fost, Dica a fost, Niculaii au fost... pacat ca a lipsit Lovin.

LoMax8
18th June 2008, 11:10
Cred ca din dorinta de a se face remarcati: Sapunaru, Cristea, Sergiu Radu, Popa si altii care-mi scapa si n-au jucat ar fi facut-o cu mult mai multa daruire!!!

m.dionis
18th June 2008, 11:17
Cred ca din dorinta de a se face remarcati: Sapunaru, Cristea, Sergiu Radu, Popa si altii care-mi scapa si n-au jucat ar fi facut-o cu mult mai multa daruire!!!

Sergiu?! Probabil Stefan Radu, cel de la Lazio.
Iar Popa saracu' e totusi portar, nu cred ca in locul lui Lobont ar fi facut mult mai mult.
Insa e adevarat, mai penibili decat cei din teren cu greu ar fi putut fi.

mirabela83
18th June 2008, 11:28
:forzasteaua:Sunt , inca sub stare de soc , trista si dezamagita. Am ramas cu un gust amar dupa meciul de aseara , imaginile unei echipe incapabile sa atace m-au bantuit toata noaptea . Recunosc ca am inceput sa plang dupa primul gol al olandezilor , nu-mi venea sa cred ca cei din teren erau jucatorii romaniei , nu puteau sa lege 2 pase . Oare de ce tot timpul trebuie sa renuntam asa de usor , mi-am amintit de turci cum au resusit un ultimele 15 minute de joc sa intoarca jocul si sa se califice. Toti am sarit in sus la remarca lui Boloni , dar am ajuns la concluzia ca a avut dreptate , suntem o natie care cedeaza mult prea usor . Aseara am avut impresia ca Piturca a vrut sa faca un egal , cum e posibil asa ceva? Sa ai nevoie de o victorie si sa te aperi , ce atac? de unde atac Nea Piti cand l-ai cobarat pe Mutu pe a ajuta defensiva . Trezeste-te Piti , e buna pararea dar mai aven nevoie si de atac . Ce d.... cauta Cocis in atac , iar Mutu in aparare . Nu vreau sa ma multumesc cu repliva deja expirata ca sa zic asa "Atat putem " , ma doare prea tare sa vad pe tern 11 marionete care nu au reusit sa dea un gol. Olandezii s-au chinuit sa nu ne dea gol , au ratat , la primul gol nici nu le venea sa creada , pt ce nu trebuia sa inte in poarta . Dar s-or fi saturat si ei de atitudinea jucatorilor nostri , doamne ce umilinta . Am incercat sa inteleg cu Franta si Italia , dar cu Olanda nu pot . Preferam sa luam bataie in toate meciurile dar sa jucam fotbal adevarat , nu parodia asta . Nu am plecat din grupa cu capul sus , iar daca jucatorii cred asta sa le fie rusine . Am plecat umiliti chiar de noi insine prin fotbalul pe care l-am jucat , mai bine zis pe care am incercat sa ill jucam . M a bucur ca ama apucat era lui Hagi ,pt ca altfel nu as fi stiut ce inseaman fotbalul adevarat. Chivu , Mutu ar trebui sa invatati de la cei in varsta cum se joaca fotbalul , nu sa va suparati cand suporterii fac comparatie intre voi si ei , deoarece ei jucau cu daruire , pt noi , suporterii , nu ca voi care sunte-ti mercenari , si jucati doar pt bani . Imi vine sa plang cand imi amintesc cum Suporterii de pe stadion cantau imnul incercand cu disperare sa va revitalizaze . Pacat ca ne-ati pacalit din nou , mare pacata pt noi cei care am vrut mai mult decat pute-ti da voi .

Multumesc Radoi pt tot ce ai dat pe teren , apreciz efortul tau , esti un adevarat roman care joaca cu sufletul , ar trebui sa le dai lectii 'CELOR MARI' dar care s-au dovedit a fi mai mici decat voi . GOIAN , BANEL , RADOI , GHIONEA SI DICA , sunt multumita de voi , adevarati luptatori . Pacat pt cei care au jucat ca Dl Mare ( MUTU0 e un jucator mediocru , care nu-si poate "arata adevarata valoare "cu echipele mari , ci numai cu echipele mici , doar atunci Mutu e un mare jucator .
Piti daca asa vei aborda si meciurile de la CM mai bine ti-ai da demisia , nu vrem un antrenor care nu risca nimic si vrea doar egaluri , nu multumim mai bine pleci .:steagsimplu:

FORTZA STEAUA

LoMax8
18th June 2008, 11:31
Sergiu?! Probabil Stefan Radu, cel de la Lazio.
Iar Popa saracu' e totusi portar, nu cred ca in locul lui Lobont ar fi facut mult mai mult.
Insa e adevarat, mai penibili decat cei din teren cu greu ar fi putut fi.

Da, Radu Stefan am gresit. Cat s-a agitat Lobont putea sa se agite si Popa, n-ai vazut ca "olandejii" nici n-au vrut sa incrie si ne-au tot asteptat pe noi. Dar noi nimic...Putea juca si Popa un meci la turneu final, sau Stancioiu daca tot i-a carat pana acolo.

catalin.andronic
18th June 2008, 11:39
cea ce am trait aseara e rezultatul lui piti si a incapatanarii lui.ma deranjeaza enorm ca nu stie sa-si asume o infrangere pt ca la meciurile reusite imediat vb de parca a intors lumea.nu cred ca in acest ritm ne vom putea depasi conditia de ekipa incomoda.ne amgim cu gandul ca suntem o ekipa mare dar de fapt suntem mai mici de cat asa ziselefurnicute cum am citit in presa.asadar o singura speranta:PITI PITI LASANE LASANE

m.dionis
18th June 2008, 11:46
n-ai vazut ca "olandejii" nici n-au vrut sa incrie si ne-au tot asteptat pe noi. Dar noi nimic...

Deh, ne-au si lasat sa tragem la poarta (Engelaar); i-a mai dat fundasul ala un "umar" lui Cocis de l-a zburat cat colo in careul lor, doar-doar iesea de un penalty pentru noi, insa arbitrul n-a fost de acord cu ideea. Pe urma si-au zis probabil ca ar fi prea penibili daca continua in acelasi fel si in repriza a doua, dar tot nu s-au bucurat cine stie ce la goluri.
Pentru ai nostri, o prestatie ce se inscrie cu succes in galeria marilor meciuri cacacioase traditionale.

colonelu Voiculescu
18th June 2008, 11:50
In buna traditie mioritica nu legam 2 partide bune consecutiv

In rest , problema la noi mai veche e ca cei care stiu cu besica sunt lenesi , se misca in dorul lelii pe teren si au fumuri de vedeta , iar cei care pun osul si alearga stiu prea putin fotbal , unii fiind certati rau de tot cu balonul

La olandezi aia alearga , paseaza , dribleaza , suteaza ... sunt fotbalisti nu jucatori de fotbal . Iar ieri nu s-au omorit cu fotbalul . La golurile lor s-au bucurat cum s-a bucurat Bunica dupa un gol la un alt blat nereusit

#EffecT
18th June 2008, 12:04
Parca jointu facea o comparatie intre noi si turci . Intr-adevar, aia sunt mai razboinici , mananca pamantul dar nici nu-l putem compara pe Banel cu Turan Arda sau pe Cocis cu Sabri , sau pe D.Niculae cu Nihat si asa mai departe

Piturca a facut minuni cu o linie de mijloc in care il avem pe Mutu reprofilat, doi fundasi convertiti in mijlocasi , un fotbalist mediocru din Seria A si 2 mijlocasi dreapta care n-ar fi prins nici lotul Austriei .

m.dionis
18th June 2008, 12:34
Parca jointu facea o comparatie intre noi si turci . Intr-adevar, aia sunt mai razboinici , mananca pamantul dar nici nu-l putem compara pe Banel cu Turan Arda sau pe Cocis cu Sabri , sau pe D.Niculae cu Nihat si asa mai departe.

Pe turci i-am batut recent cu 3-0 in amical, practic nici n-au miscat. Nu valoarea individuala decide ci valoarea grupului.
Ceea ce li se poate reprosa jucatorilor nostri nu este lipsa de valoare fotbalistica in sine ci cantonarea in mentalitatea penibila de loseri, cu intreg cortegiul de consecinte. Ieri trebuia sa manance pamantul, in schimb au facut pe ei, facandu-mi natia de rusine cu ocazia asta. Iar la final nici macar nu au catadicsit sa mimeze ca ar fi afectati. Macar cehii plangeau in minutul 90+5.
Penibili pana la sfarsit.

stefan_moraru
18th June 2008, 13:27
...sa fi fost toti 11 aromani ,sa vezi ce jucau...mancau iarba de pe gazon...lasand gluma la o parte...un singur cuvant imi venea in minte ,incepand cu primul minut al partidei, si anume: impotenta...

Nu's de ce, dar in ultimii ani, cele mai mari emotii la un meci de fotbal, le am doar la meciurile Stelei.

r0bb3n
18th June 2008, 13:42
eu zic sa se inchida si topicul asta... sa nu mai prelungim agonia.. sa lasam fotbalul profesionist.. si sa ne apucam.. de bautura..in mod profesionist...

Marius_Black
18th June 2008, 15:04
eu zic sa se inchida si topicul asta... sa nu mai prelungim agonia.. sa lasam fotbalul profesionist.. si sa ne apucam.. de bautura..in mod profesionist...

perfect de acord ..macar asa avem sanse sa devenim campioni :icon_lol:

MIREL6RADOI
18th June 2008, 15:09
Capturi de ecran de la televiziunea germana ZDF
http://img380.imageshack.us/img380/1200/tvzdf1wl7.jpg
Dupa ce ziaristul francez ne-a facut "gainari",italienii ne fac "tigani",germanii ne fac "comunisti"...cam asta e imaginea noastra...

-------------------
Mioriţa la Euro 2008
Pe-un picior de plai
Unde habar n-ai
Iată vin cu tot
La aeroport
Jucători – vedete
Cu cercei şi plete,
Ghiuluri, celulare,
Şi cu girofare
Cu gagici frumoase,
În ţoale bengoase.

Se vor îmbarca
Cu toţi vor pleca
Spre un campionat
De toţi aşteptat
Cam de vreo opt ani
Speranţe şi bani,
Ni s-a împlinit
Pohta ce-am pohtit

Ne-au aruncat sorţii
Într-o grupă a morţii,
Cu dârzi olandezi,
Cu cocoşi francezi
Şi italieni
Iuţi şi cam vicleni.

Cu toţi am crezut
De la început,
Biata Mioriţă
Va fi chisăliţă,
Vom fi nişte miei
În groapa cu lei,
Cu toţi ne gândeam
Şi ne plănuiam
De la început
Nu-i nimic pierdut,
Să jucăm frumos
Şi spectaculos,
Orice gol marcat
Sau punct câştigat
Va fi preţuit
Şi sărbătorit...

Umpluţi de emoţii,
Am înfruntat sorţii
Jucând primul meci
C-o echipă – terci,
De cocoşi francezi
Ce ai noştri iezi
De se-nvârtoşau,
Sigur o bateau.

Dar am remizat
C-un zero barat
Într-un meci închis
De mare plictis...

Apoi a urmat,
Meciul aşteptat,
Mare tevatură
Cu echipa azură,
Ce fusese încinsă,
Umilită, învinsă,
De nişte batavi
Aprigi rău şi bravi.

Dumnezeu din cer
Şi c-un tuşier
Mult ne-au ajutat,
Gol le-au anulat,
Şi-un italian
Puţin cam plăvan,
S-a cam bâlbâit,
Direct l-a servit
Pe al nostru Mutu,
Care a dat cu şutu’
Le-a băgat-o în plasă
Şi mortul în casă.

Dar nu a ţinut
Decât un minut,
Că ne-au egalat
Dintr-un gol ciudat,
Căci un brav fundaş
Zis Gabi Tamaş,
Dă pe lângă minge
Şi meciul se-ncinge.

Nenea flueraş
Cu capul golaş,
Ne face cadou
Ca la anul nou,
Un pinalti mare
De calificare,
Numa’ gol să dai,
Că noroc tot ai...

Intră iar în scenă,
Vedeta eternă
Tot Mutu şutează
Şi normal, ratează!
În toată splendoarea
Şi calificarea...

Acum olandezii
Au bătut francezii,
Făcând cu ei borş
Zeamă de cocoş.

Bieţii noştri iezi
Spun la olandezi
S-o lase mai moale,
Capul nu-i mai doare
Sunt calificaţi
Şi-ar fi câştigaţi,
Meciul lor să-l dea,
Atunci ar scăpa
De italieni
Care sunt vicleni,
Sărmanii francezi
Văd doar stele verzi,
Sunt împrăştiaţi,
Descalificaţi.

În al treilea joc,
Nu mai era loc
Să se speculeze,
Să se parieze,
Mioriţa laie
Iese la bătaie,
Că e favorită
De lume iubită,
Temuţii batavi
Nu mai sunt chiar bravi,
Vor să se conserve
Au băgat rezerve,
Sunt buni de bătut
De la început.

Joacă relaxat,
Ratează distrat,
Ai noştri stresaţi
Cad ca seceraţi,
Cu fundul pe jos
Şi joacă fricos.

Dică parcă doarme,
Mutu are toane,
Contra n-are treabă
Tot cade prin iarbă,
Bănel tot aleargă
Mingea s-o culeagă,
Şi face marcaj
La kilometraj,
Iar bietul Piţurcă
E sătul de ţurcă,
Schimbă disperat
Dar s-a terminat!

Meciul s-a sfârşit,
Rău ne-au umilit,
Jucând cu rezerve
Iar noi cu conserve.

Vor veni în ţară,
Pentru a câta oară?
Spunând răspicat:
IARĂŞI AM RATAT!

Cristian Ionuţ
(LDS)
steaua.ro

Marius_Black
18th June 2008, 15:23
,,Aşa suntem noi românii, credem mereu într-o poveste de succes şi se întâmplă ca în Scufiţa Roşie, tot timpul o mănâncă lupul" - Adrian Mititelu (prostport)

Descrierea perfercta....

LoMax8
18th June 2008, 15:38
E vorba si de cum ii pregateste antrenorul. Daca luam 2-0 si aveam o prestatie ca aceea din meciul cu Italia mai mergea dar noi am jucat mai slab decat cu Franta. Daca stau bine sa ma gandesc la acest turneu final noi am practicat cel mai slab joc, in ciuda celor 2 puncte obtinute in fata campioanei si vicecampioanei mondiale, puncte pe care lumea le va uita cam pe vremea asta saptamana viitoare daca nu le-a uitat deja.
Piturca a gandit complet prost jocul. A incercat sa joace la egal dar cand Italia a marcat in loc sa schimbe complet tactica el n-a facut nimic, a asteptat sa egaleze Franta. Schimbarile au fost total neinspirate. Cocis ala e afon complet si singura scuza pe care o are Piti in decizia de a nu-l schimba este aceea ca nu l-a observat pe teren, cum nu l-am observat nici eu. Introducerea lui F.Petre a fost absolut inutila iar Marina nu a jucat pentru ca auzi tu: nu s-a incalzit bine?! Ce plm de exprimare e si asta. Pai ce daca te incalzesti bine inseamna ca vei juca bine. Pai inseamna ca fratii Niculae nu s-au incalzit niciodata la ce joc au prestat, de Cocis nu mai zic nimic.

Wholigan
18th June 2008, 16:46
Lui Pitzi i s-a intors foaia. I-a mers in calificari fara Ogararu, I-a mers in doua meciuri fara Danciulescu sau/si Bratu, dar cand a trebuit cu adevarat sa atace, s-a dus la kkt absolut tot jocul. Defensiva fara Radoi si Goian a fost zero total, iar atacul si mai jos, daca e posibil. Tamas a gresit cu Italia si Olanda, Contra a gresit la ambele goluri ale Olandei aseara. Ogararu ar fi fost clar mai bun.

Nicolita nu are ce cauta pe un teren de fotbal, toata lumea stie asta, numai Pitzi nu, si radem ca alearga mult. Marius Niculae nu joaca degeaba la o echipa de mana a doua din Scotia.
Nu e vorba de analiza matematica, e vorba de bun simt, ulciorul nu merge de multe ori la apa.
O echipa incapabila am vazut cu Olanda.

sorin_g
18th June 2008, 16:52
Cred ca suntem singura nationala care nu a fost in stare sa castige un blat.

roby_stelist4ever
18th June 2008, 16:54

numai de la noi te poti astepta la asa ceva...

zapata
18th June 2008, 17:59

pai ceea ce semanam culegem...semanam prostie din belsug asta culegem...aia dadeau pe langa din 2 metrii , nici macar nu ne atacau atunci cand aveam mingea noi ca sa reusim doua faze de poarta si noi su eram in stare sa legam doua panse...romania trezeste'te!!!

alter ego
18th June 2008, 18:27
Lui Pitzi i s-a intors foaia. I-a mers in calificari fara Ogararu, I-a mers in doua meciuri fara Danciulescu sau/si Bratu, dar cand a trebuit cu adevarat sa atace, s-a dus la kkt absolut tot jocul. Defensiva fara Radoi si Goian a fost zero total, iar atacul si mai jos, daca e posibil. Tamas a gresit cu Italia si Olanda, Contra a gresit la ambele goluri ale Olandei aseara. Ogararu ar fi fost clar mai bun.

Nicolita nu are ce cauta pe un teren de fotbal, toata lumea stie asta, numai Pitzi nu, si radem ca alearga mult. Marius Niculae nu joaca degeaba la o echipa de mana a doua din Scotia.
Nu e vorba de analiza matematica, e vorba de bun simt, ulciorul nu merge de multe ori la apa.
O echipa incapabila am vazut cu Olanda.

Sunteţi absolut incredibili. V-aţi gândit vreodată că toată campania EURO 2008 începând cu preliminarile şi terminând cu meciul contra Italiei a fost un succes TOTAL FAŢĂ DE CE JUCĂTORI AVEM. În afară de chivu (care joacă la inter) niciun alt jucător român nu mai evoluează la o echipă de champions league din afară. Steaua, care e fără îndoială cea mai bună echipă românească ( CFR nu intră în discuţie, întrucât în afara lui tataia Trică -32 de ani- restul sunt străini) a fost ciuca bătăilor în liga campionilor. Vă tot plângeţi de Ogăraru, uitând că în ultimul an a lustruit banca de rezervă unei echipe penibile în cupele europene, în timp ce Contra a prins vârf de formă în aprilie. De tânăra speranţă Dănciulescu ce şi-a atins vârful careierei în China mai e ceva de spus ? sau de Bratu care la frageda vârstă de 28 de ani nu a confirmat ?
But who gives a damn about this... Piturcă e de vină, clar !

ANTIDINAMO
18th June 2008, 20:35
domne voi chiar credeati ca o sa batem Olanda (putea sa fie si o echipa din campionatul olandez ) ?
cate goluri am dat in 3 meciuri ?
NU AM AVUT ATAC !
s-a jucat la minimum nu dam dar nici nu luam !
din kkt nu faci bici !
ce jucatori de atac am avut ! mutu zero nu stie sa bata un penalty ! dica zero nu stie sa faca o pasa ! cei 2 niculae se impiedicau in minge ! petre si banel alergau ca bezmeticii si nu puteau sa faca o centrare ! cocis calca pe minge ! marica n-a jucat o secunda .
am avut portar care ne-a scos in primele 2 meciuri ! in aparare tamas a gafat de 3 ori si am luat 3 goluri !
la mijloc a fost ceva miscare dar atat pot saracii !
jucatorii care joaca in strainatate sunt rezerve /accidentati daca joaca in campionate puternice sau joaca in campionate de mana a 2-a !

ca de obicei la romani nu e nimeni de vina ,doar soarta a fost crunta !:romaniaflag2:

ghindoi
18th June 2008, 20:43
Sunteţi absolut incredibili. V-aţi gândit vreodată că toată campania EURO 2008 începând cu preliminarile şi terminând cu meciul contra Italiei a fost un succes TOTAL FAŢĂ DE CE JUCĂTORI AVEM. În afară de chivu (care joacă la inter) niciun alt jucător român nu mai evoluează la o echipă de champions league din afară. Steaua, care e fără îndoială cea mai bună echipă românească ( CFR nu intră în discuţie, întrucât în afara lui tataia Trică -32 de ani- restul sunt străini) a fost ciuca bătăilor în liga campionilor. Vă tot plângeţi de Ogăraru, uitând că în ultimul an a lustruit banca de rezervă unei echipe penibile în cupele europene, în timp ce Contra a prins vârf de formă în aprilie. De tânăra speranţă Dănciulescu ce şi-a atins vârful careierei în China mai e ceva de spus ? sau de Bratu care la frageda vârstă de 28 de ani nu a confirmat ?
But who gives a damn about this... Piturcă e de vină, clar !

pe bratu si daciulescu i a lasat piti acasa sa se pregateasca pt UCL :pig: !!!(porcea l a rugat)

eli.
18th June 2008, 20:58
pe bratu si daciulescu i a lasat piti acasa sa se pregateasca pt UCL :pig: !!!(porcea l a rugat)
lasa frate ca Mutu si D.Niculae au rupt tot la turneul asta ...nu?

alexxx89
18th June 2008, 21:37
asta nu e nimic...daca nu se va face repede ceva la nivel national cu investii masive in infrastructura mai ales o sa devenim incet incet la stadiul UNGARIEI de acum.....sumbru

alter ego
18th June 2008, 22:16
asta nu e nimic...daca nu se va face repede ceva la nivel national cu investii masive in infrastructura mai ales o sa devenim incet incet la stadiul UNGARIEI de acum.....sumbru

Am o veste proastă. Nu va investi nici dracu în infrastructură. La 19 ani după revoluţie performanţele noastre în această materie sunt:
-desfiinţarea a sute de baze sportive pentru a valorifica terenul.
-demolarea stadionului naţional .
-fărâmiţarea stadionului giuleşti.
-proiecte marca Videanu care se vor realiza la sfantu' aşteaptă
-amăgiri că baza sportivă ghencea va arăta măcar onorabil dacă armata va concesiona pe mii şi mii ani baza (că vezi domne al nostru fiinanţator ar vrea, dar generalii care în mod cert sunt dinamovişti şi PSD-işti , se opun, fiindcă... fiindcă aşa vor ei).
-scutiri pe bandă rulantă la orele de sport.

La capitolul realizări palpabile am putea trece câteva mii de scaune prin ţară şi nişte nocturne. Sigur că toate celelalte ţări din jurul nostru rezolvaseră treaba asta acum un milieniu, dar vorba proverbului : mai bine acum, decât niciodată.

Cât priveşte viitorul nostru sumbru de tip Ungaria - atâta vă zic : Mutu are 30 de ani, iar jucătorii sub 25 de ani titulari la acest turneu au fost Bănel şi Tamaş.

jointu_ucigash
18th June 2008, 22:33
Generatia emo a fotbalului romanesc

Olanda 2 (bucati)- Romania 0(servit!)
Nationala lui Piturca a dorit sa incheie rapid conturile cu olandezii si inca din primele minute ne-am asezat solid si confortabil la 20-25 de metri de poarta lui Lobont.

Mingile centrate in careul nostru erau bubuite cu finete de alde Tamas si Ghionea in timp ce olandezii ne rugau in toate limbile pamintului sa le dam un gol cit mai repede deoarece incepeau sa devina prea evidente spatiile largi pe care ni le lasau in defensiva. Noi la rindul nostru le intindeam tot felul de capcane astfel incit Van Persie sa ramina cit mai liber in careul nostru dar acesta ne-a dejucat de fiecare data planurile, fie dind cu ea in tribune fie aruncindu-se la sacrificiu in offside.

Din fericire insa ratarile lui Robben si Huntelaar nu ne-au descumpanit ci am incercat in continuare sa cream noi ocazii pentru atacantii olandezi in ciuda faptului ca astia au inceput sa-l ameninte pe Van Basten ca ies de pe teren daca mai primesc pase de la Cocis sau de la Rat.

E adevarat ca am tremurat putin de frica la ratarile lui Mutu insa nu se putea ca cel mai bun jucator al nostru sa ne faca tocmai acum figura si sa inscrie, Doamne-fereste! In afara de Mutu nu exista nici un pericol ca vreun alt jucator roman sa o bage in ate, toti fiind exceptional de daruiti si hotariti in a demonstra lumii ca lipsa de valoare si penibilul se pot intilni pe terenul de fotbal in aceasi zi, la aceasi ora pentru a apara culorile Romaniei.

Dupa aproape o ora de joc, vreme in care tot retragindu-ne am ajuns sa jucam cu Niculae virf ascuns pe linia propriului careu de sase metri, am reusit in sfirsit sa ne desprindem si sa-i prostim pe olandezi sa ne dea gol, in urma unei scheme-scoala, probabil indelung exersata la antrenamente, in care fundasii nostri i-au blocat extraordinar cimpul vizual lui Huntelaar fortindu-l practic pe acesta sa trimita in poarta lui Lobont. Golul ne-a descatusat cit de cit si de aici inainte pasele mijlocasilor nostri au inceput sa-i gaseasca tot mai des pe olandezi punindu-i pe acestia in niste pozitii extrem de stinjenitoare cind trebuiau sa pretinda ca isi fac mingea prea lunga sau ca sunt deposedati de Codrea sau Banel. Oricum nici batavii nu sunt nimeni in sportul asta si au inteles rapid noua strategie a lui Piturca care daca a vazut ca olandezii se caciulesc sa mai inscrie le-a cerut jucatorilor sai sa aduca mingea cit mai aproape de poarta lui Lobont. Asta l-a descumpanit asa de tare pe Van Basten incit olandezul resemnat si rusinat s-a trintit pe banca de unde nu s-a mai ridicat pina la final.

La 1-0 pentru Olanda meciul nu era inca jucat, oricind prostanacii aia de Bouma sau Heitinga putind sa si-o bage singuri in poarta si totul se putea transforma intr-o tragedie pentru formatia noastra. A fost nevoie de experienta si valoarea unui jucator precum Contra sa transeze definitiv disputa in favoarea noastra. Acesta, crosetind o faza superba pe dreapta, la o faza care nu anunta nimic deosebit, s-a impiedicat singur folosind spectaculosul procedeu cu stingu-n dreptu' ceea ce l-a facut practic pe Van Persie sa loveasca gresit balonul si sa-l trimita in poarta noastra.

Pe final nu am mai avut emotii, deoarece nici macar mingile aruncate la intimplare spre terenul olandezilor nu depaseau linia de centru. Piturca insa, ambitios si perseverent cum il stim nu vroia insa sa riste nimic asa ca l-a trimis in teren si pe Florentin Petre sa aduca un plus de siguranta si sa cimenteze rezultatul. Daca mai tinea meciul probabil l-ar fi schimbat si pe Lobont cu un fundas sa tina de scor insa fluierul izbavitor al arbitrului a pus capat unei inclestari de legenda in care am ingenuncheat invingatoarea Italiei si Frantei obligind-o practic sa ne dea doua goluri si putem spune ca ne-am dorit infringerea mai mult decit adversarul.

brizu.catavencu.ro

ghindoi
19th June 2008, 00:13
lasa frate ca Mutu si D.Niculae au rupt tot la turneul asta ...nu?

de astia doi eram mai mult ca sigur ca nu o sa faca nimic la euro si nu pt ca nu ar sti, ci pt ca nationala a jucat ca si cum ar fi fost antrenata de cartu...