View Full Version : steag pe 2 bete...
-HuntR-
13th June 2008, 13:45
vreau sa fac un steag pe 2 bete...daca stie careva cum se face si are timp sa-mi explice pls sa bage id-ul acesta: cristi_stelistu_15 si vb pe mess... Multumesc:D
#Alex
13th June 2008, 13:56
pe scurt , asa: http://www.220.ro/Cum_se_face_un_steag_cu_doua_bete-15852.html
-HuntR-
13th June 2008, 14:01
am vazut filmul...dar as vrea sa vorbesc cu cineva care a facut si stie toate detaliile despre realizarea unui steag :D
#Alex
13th June 2008, 14:20
iei o panza de 1/1,5 m, o cosi la capete ca sa poti baga betele, iei un marker sau creion mai gros, trasezi conturul si apoi treci la vopsit. betele tre sa fie de ca. 1,7 m. iti mai trebuie o idee buna, rabdare si putin talent la desen si iese ok :) succes
edit: in functie de stadion si baietii cu cascheta de la intrare e posibil sa intampini niste dificultati in a intra cu betele in peluza .. grosimea chiar conteaza :imported_icon_naugh long live mitica :steagsimplu:
-HuntR-
13th June 2008, 14:23
asta-i toata problema: TREBUIE TALENT !Ca de cusut panza si de cumparat materialele nu e greu dar de desenat e cel mai greu...:D sigur voi apela la cv profesor de desen de la mine din oras...
#Caddy
14th June 2008, 19:49
iei o panza de 1/1,5 m, o cosi la capete ca sa poti baga betele, iei un marker sau creion mai gros, trasezi conturul si apoi treci la vopsit. betele tre sa fie de ca. 1,7 m. iti mai trebuie o idee buna, rabdare si putin talent la desen si iese ok :) succes
edit: in functie de stadion si baietii cu cascheta de la intrare e posibil sa intampini niste dificultati in a intra cu betele in peluza .. grosimea chiar conteaza :imported_icon_naugh long live mitica :steagsimplu:
mai ai domnu steagu care l-am facut pt supercupa? :steagsimplu:
pune poza macar :cartman_h4h_sp:
#Alex
14th June 2008, 20:00
:) vorbim pe private.
-huntR- succes cu japoneza
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.