PDA

View Full Version : Italia - ROMANIA !!!

KosmyN
10th June 2008, 13:27
Vineri 13 Iunie !!!

Ora 19.00, Zurich

Al 2-lea meci din grupa, impotriva campioanei mondiale !!!

Hai ROMANIA !!! :romaniaflag2:

MIREL6RADOI
10th June 2008, 13:29
Banel va marca golul victoriei(in poarta corecta:))) Jucator care le va rascoli amintiri neplacute italieni...banel,fa-o pt fratele tau:Mailat!::romaniaflag2:

Marius_Black
10th June 2008, 13:31
Eu merg pe un egal , sa dea Dumnezeu sa fie mai mult de-atat dar ...greeeu

Thrylos
10th June 2008, 13:34
Cu toate ca avem in lot 5 fotbalisti care joaca sau au jucat in Serie A (Mutu,Chivu,Codrea,Contra,Lobont)si cu toate ca Italia nu a aratat nimic cu Olanda ba chiar s-a facut de ras,nu prea cred sa ne mearga prea bine cu ei asa cum ne-a mers cu Franta.Italienii ne-au cam dat-o pe coaja pe unde ne-au prins.Cred ca vom pierde acest meci din pacate.

IULIA MATASA
10th June 2008, 13:58
:romaniaflag2:cred ca o sa-i batem si cred ca mirel o sa dea golul victoriei sau poate goian la un corner
HAI ROMANIA

cogdao
10th June 2008, 14:10
Daca mergem pe aceeasi tactica ca in meciul cu Franta avem ssanse la un 0-0.

Thrylos
10th June 2008, 14:14
da este posibil si asta...eu insa ma tot gandesc ca ne-au batut pe oriunde ne-au prins,si in plus daca nu castiga cu noi adio euro...asa ca vor fii mobilizati la maxim.Daca se termina egal aseara cu olanda aveam sanse mult mai mari,acum italienii au cutitul la gat.

Brigante
10th June 2008, 14:38
Sa vedeti acum temporizare. O sa ajungem la performanta de a-i face si pe italieni sa-si puna mainile-n cap cand vad jocul nostru. :icon_mrgreen:

Wholigan
10th June 2008, 15:00
Daca mergem pe aceeasi tactica ca in meciul cu Franta avem ssanse la un 0-0.

Nu prea sunt de acord. Franta a jucat submediocru, daca era sa facem trei puncte cu Franta puteam sa le facem. Daca jucam la fel cu Italia, ne bat 2-0.

jointu_ucigash
10th June 2008, 15:07
dpdv al inividualitatilor, Italia e sub Frantza si poate si Olanda (cel putin de la mijloc in sus). Ca stil de joc insa, Italia e cel mai incomod adversar pt romani. Cred ca daca jucam in acelasi stil enervant pt adversari si nu luam gol repede, avem shanse la un 0-0. Pana acum Italia ne'a batut mereu pt ca am iesit la joc. Acum situatia o sa fie total diferita.

valy
10th June 2008, 15:18
putem s castigam...dak Italia joak cum a jukt cu Olanda...

ROMANIA 1-0 Italia!!!

Pro
10th June 2008, 15:36
maxim egal facem cu italia...de fapt nu prea vad cum am putea sa ii batem(daca jucatorii nostrii nu o sa fie intr-o forma mai buna- si ma refer la cei de la mijloc in sus).HAI ROMANIA!:romaniaflag2:

catalin.andronic
10th June 2008, 15:40
daca ne luam dupa ce a jucat in meciul cu olanda putem sai batem dar si noi trebuie sa jucam cum a jucat olanda.oricum nu va fi aceiasi italie si noi ar trebui sa fim la fel de exacti in defensiva si cu mia mult curaj in ofensiva
HAI ROMANIA

LoMax8
10th June 2008, 16:31
Daca Italia joaca cum a jucat cu Olanda ne bat cu 1-0 sau 2-0 dintr-o faza fixa. Daca joaca la adevarata ei valoare luam 3 sau 4. Italia isi joaca accederea in fazele superioare in meciul cu noi si sigur vor aborda meciul de o alta maniera. Aseara Olanda a jucat foarte bine si i-a intrat absolut tot.
Primul gol a fost dintr-un ofsaid absolut clar, 2 metri...golul doi a fost cu sansa, BUffon nereusind sa inchida unghiul la timp, cred ca daca-l mai pui sa dea o data de acolo n-o mai baga. Golul 3 a venit pe un contraatac clasic, dupa ce italienii au avut 3 ocazii periculoase din care puteau reduce din diferenta.

Am citit pe gsp.ro explicatiile lui Taylor cu privire la golul din ofsaid, cred ca si eu gaseam mai bine. Comentez doar putin:

"Trebuie să fie doi apărători implicaţi. Unul dintre ei a fost portarul, iar al doilea este un fundaş, care era căzut īn afara suprafeţei de joc, dar el tot era implicat īn joc. Van Nistelrooy nu era mai aproape de poartă decāt ultimul fundaş, aşa că nu a fost ofsaid."

Jucatorul era cazut in afara suprafetei de joc dar el era tot implicat in joc!!!! Nu-mi suna deloc romaneste, cum poti sa nu fi in suprafata de joc dar in acelasi timp implicat in joc!
Van Nistelrooy era mai aproape de poarta decat ultimul fundas. Fals! Nistelrooy era cel mai aproape jucator de poarta. Exista riscul ca in Anglia sa fie evactuata peluza din spatele portii pentru ca, suporterii de acolo, desi nu se afla in suprafata de joc, sunt implicati in joc si ar putea influenta meciul in vreun fel sau altul, te miri ce idei tampite mai apar.

bend_it_like_banel
10th June 2008, 16:37
Primul gol a fost dintr-un ofsaid absolut clar, 2 metri...golul doi a fost cu sansa, BUffon nereusind sa inchida unghiul la timp, cred ca daca-l mai pui sa dea o data de acolo n-o mai baga.

primul gol a fost valabil. al doilea a fost greseala de portar si totusi nu putem spune ca a fost la bulan... doar sneijder nu e banel si olandezul a dat alte goluri mai grele ca ala.

catalin.andronic
10th June 2008, 16:42
primul gol a fost valabil. al doilea a fost greseala de portar si totusi nu putem spune ca a fost la bulan... doar sneijder nu e banel si olandezul a dat alte goluri mai grele ca ala.

cum sa nu fie ofsaid acolo?de unde ai dedus tu?sau cum ai vazut tu faza?

LoMax8
10th June 2008, 16:43
primul gol a fost valabil.

Mi se pare hilar ca atunci cand o echipa ataca iar pasa curge spre un jucator care se afla in offsaid, daca acesta se opreste si nu urmareste mingea nu se considera offsaid iar daca unul e lovit in bot si e KO in afara suprafetei de joc sa scoata din offsaid un altul. Regulamente de doi lei.

A da si cireasa de pe tort, daca tot era in joc italianul ala nu inteleg de ce dupa ce s-a sculat a trebuit sa ceara permisiune arbitrului de a revenii in joc?

zapata
10th June 2008, 16:47
cu italia cel mult un egal , italienii sunt campionii mondiali si au orgoliul lor de a merge mai departe , ne va fi mult mai greu decat cu franta , sper sa ma insel dar.....

catalin.andronic
10th June 2008, 16:50
cu italia cel mult un egal , italienii sunt campionii modiali si au orgoliul lor de a merge mai departe , ne va fi mult mai greu decat cu franta , sper sa ma insel dar.....

eu zic ca ne va fi greu in prima repriza dar daca scapam fara gol italia se va crispa pt ca dupa aceia i va astepta duelul de moarte cu franta.in a2a repriza am putea sa speculam kestia asta.eu sper sai batem cu armele lor.aparare organizata si o faza fixa sau un contraatac:romaniaflag2:

m.dionis
10th June 2008, 17:22
Daca Italia joaca cum a jucat cu Olanda ne bat cu 1-0 sau 2-0 dintr-o faza fixa.

Poate, insa in ipoteza ca noi nu incercam nimic (in buna traditie romaneasca la nivel de fotbal): apararea italiana e varza si nu au cu cine sa o peticeasca (poate intra Chiellini in locul lui Materazzi, altul care se intelege la fel de prost cu Barzagli in centru). Acolo e de presat; pe benzi e mai greu. Trebuie speculata neaparat absenta lui Cannavaro, regizorul defensivei Italiei.

Daca joaca la adevarata ei valoare luam 3 sau 4. Italia isi joaca accederea in fazele superioare in meciul cu noi si sigur vor aborda meciul de o alta maniera. Aseara Olanda a jucat foarte bine si i-a intrat absolut tot.

Olanda nu a jucat foarte bine, nici apararea lor nu a stat prea bine pe picioare, doar ca Toni si Di Natale au luat tinta in balarii iar Del Piero a fost fara vlaga. Olandezii au inscris 3 din 5 ocazii, profitand si de jocul bramburit al italienilor la centru si in aparare.

Primul gol a fost dintr-un ofsaid absolut clar, 2 metri...

Chestiunea este strict de regulament, nu de tusier/arbitru rau intentionat si merita o mica paranteza.
In urma cu un an si jumatate, in campionatul italian s-a disputat partida Roma-Fiorentina. In cursul unei faze rapide, fundasul Fiorentinei, Pazienza, a iesit pentru scurt timp in afara terenului (din inertie) si se intorcea inspre suprafata de joc de dincolo de linia de fund a terenului in momentul in care Mancini (de la Roma) a receptionat mingea si a inscris. In momentul transmiterii mingii catre Mancini, intre acesta si linia de fund nu se gasea decat portarul Fiorentinei, Pazienza inca nu apucase sa reintre in teren. Arbitrul partidei a invalidat golul pe motiv de offside.
A doua zi, seful arbitrilor italieni, Collina, a facut publica pozitia corpului de arbitri si a comisiilor abilitate FIFA cum ca arbitrul ar fi trebuit sa valideze golul intrucat un jucator ajuns dincolo de linia de fund si care este in masura sa reintre in teren se considera a fi pe aceasta linie. In consecinta, intre Mancini si poarta adversa se gaseau (din punct de vedere regulamentar) doi jucatori ai Fiorentinei: portarul Frey si fundasul Pazienza, chit ca acesta din urma nu era fizic in suprafata de joc; pozitia lui Mancini era regulamentara.
Cazul respectiv a condus la formularea explicita a acestei reguli particulare in cazul pozitiilor de afara din joc, fiind chiar exemplul de la care a plecat comisia de arbitri FIFA. Este de retinut ca ideea de baza din spatele acestei reglementari este eliminarea posibilitatii de a sanctiona pozitiile artificiale de afara din joc: daca un fundas iese voit din terenul de joc in momentul pasei pentru a il scoate din joc pe atacant, daca fundasul iesit in afara terenului isi intarzie voit reintrarea in teren pentru a il mentine in afara din joc pe un atacant sau daca din inertie, fundasul iese cateva clipe in afara terenului aducand in pozitie de afar din joc un atacant advers. Imposibilitatea reintrarii in teren se refera la cazurile evidente in care un jucator se afla in afara terenului pentru ingrijiri medicale si (evident) nu este in masura sa intre in teren pentru a participa la joc.

In partida Italia-Olanda, chestiunea spinoasa si inca neclara este interpretarea regulamentului. In mod evident, Panucci este lovit si impins de Buffon in afara terenului la faza premergatoare golului. Caderea lui este destul de urata si nu se poate ridica, necum sa participe in vreun fel la joc: in momentul pasei si al golului olandez, Panucci se tine cu ambele maini de cap, intins in afara terenului (si, desigur, nu simuleaza). In aparenta, situatia este similara cu cea descrisa de regulament; exista insa doua deosebiri: Panucci nu a iesit intentionat din teren pentru a scoate artificial in afara jocului atacantul advers si nu este in masura de a reintra imediat pentru a participa la joc.
Interpretarea arbitrului a fost ca situatia lui Panucci nu se inscrie in cazul prevazut de regulament (jucator accidentat care primeste ingrijiri dincolo de linia de fund) ci de jucator inca potential participant la joc, al carui statut de accidentat nu era stabilit. Pe de alta parte, bunul simt spune ca Panucci era in imposibilitate de a lua parte la actiune si oricum nu pentru astfel de situatii a fost introdusa regula.
Jucatorii italieni au interpretat ca Panucci era iesit din joc si l-au lasat in pozitie presupus neregulamentara pe Van Nistelrooy, apoi au protestat inutil.

In curand, vom avea probabil un comunicat oficial care sa precizeze punctul de vedere al comisiilor de arbitri fata de justetea interpretarii date de arbitru.

golul doi a fost cu sansa, BUffon nereusind sa inchida unghiul la timp, cred ca daca-l mai pui sa dea o data de acolo n-o mai baga.

Golul doi a fost greseala de portar in primul rand (axiomatic in fotbal: golul pe "scurt" e greseala de portar), ar fi trebuit sa isi tina coltul, mai ales ca sutul nu a fost foarte puternic, apoi de aparare (cel care vine cu intarziere sa il contreze pe Sneijder este atacantul [!] Di Natale, ceea ce spune multe despre grava deficienta de organizare defensiva a Italiei). Este indecent sa spui ca Sneijder a avut sansa la sut: a tras la poarta cu coordonare perfecta, un gol de acest gen nu poate fi inscris din intamplare ci pe baza de talent si multe-multe exercitii la antrenament.

Oricum, cu noi le va fi probabil mai usor in aparare si mai greu in atac (olandezii le-au lasat multe spatii), dar vor intra cu gandul sa ne faca feliute. Daca nu intram si noi cu un gand similar (i.e. noi pe ei), suntem pierduti.

roby_stelist4ever
10th June 2008, 17:26
0-1. Hai Romania!

LoMax8
10th June 2008, 17:46
Poate, insa in ipoteza ca noi nu incercam nimic (in buna traditie romaneasca la nivel de fotbal): apararea italiana e varza si nu au cu cine sa o peticeasca (poate intra Chiellini in locul lui Materazzi, altul care se intelege la fel de prost cu Barzagli in centru). Acolo e de presat; pe benzi e mai greu. Trebuie speculata neaparat absenta lui Cannavaro, regizorul defensivei Italiei.

Cand am spus 1-0 sau 2-0 am tinut cont si de prestatia modesta pe care am expus-o in prima intalnire. Nici un sut pe poarta nu suna tocmai bine.

Olanda nu a jucat foarte bine, nici apararea lor nu a stat prea bine pe picioare, doar ca Toni si Di Natale au luat tinta in balarii iar Del Piero a fost fara vlaga. Olandezii au inscris 3 din 5 ocazii, profitand si de jocul bramburit al italienilor la centru si in aparare.

Asta am spus si eu dar pe alt thread...am incercat sa atrag atentia celor care in urma acestui meci ne vad deja invingatori in fata Italiei ceea ce mi se pare deplasat. Italia este echipa pentru care s-a inventat expresia: "si cand joaca prost castiga", vezi Italia-Australia 1-0 la mondialul din 2006.

Legat de partea cu golul din offsaid. Stiam de faza din Italia dar cred ca intr-un sezon competitional gasesc enspe faze care sunt tratate fiecare in viziunea arbitrului iar regulamentul este foarte ambiguu. Spre exemplu o accidentare grava ar putea surveni in urma unei astfel de situatii si arbitrul s-a nu tina cont de ea. Ce nu inteleg eu este de ce italianul a avut nevoie de acordul arbitrului pentru a reveni la joc in conditiile in care el a fost considerat ca facand parte din el.??!!

Golul doi a fost greseala de portar in primul rand (axiomatic in fotbal: golul pe "scurt" e greseala de portar), ar fi trebuit sa isi tina coltul, mai ales ca sutul nu a fost foarte puternic, apoi de aparare (cel care vine cu intarziere sa il contreze pe Sneijder este atacantul [!] Di Natale, ceea ce spune multe despre grava deficienta de organizare defensiva a Italiei). Este indecent sa spui ca Sneijder a avut sansa la sut: a tras la poarta cu coordonare perfecta, un gol de acest gen nu poate fi inscris din intamplare ci pe baza de talent si multe-multe exercitii la antrenament.

Oricum, cu noi le va fi probabil mai usor in aparare si mai greu in atac (olandezii le-au lasat multe spatii), dar vor intra cu gandul sa ne faca feliute. Daca nu intram si noi cu un gand similar, suntem pierduti.

Golul a fost greseala de portar, asta am spus si eu, Buffon n-a avut timp sa inchida unghiul dar raman la parerea ca golul a fost cu sansa.

bothuman
10th June 2008, 17:49
cu tot optimismul meu dinainte... zic ca ne bat italienii. normal, as vrea sa castigam, insa dupa ce si-au luat-o italienii de la olandezi nu vor avea chef sa piarda cu noi si vor juca foarte bine

Boggy
10th June 2008, 18:48
Motivarea se poate foarte usor transforma in stres. Vorba lui Contra... Presiunea e pe ei acum...

bend_it_like_banel
10th June 2008, 18:58
cum sa nu fie ofsaid acolo?de unde ai dedus tu?sau cum ai vazut tu faza?

nu am "dedus" eu asta. baietii aia de la uefa (http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=711341.html) spun ca golul e regulamentar, deci daca nu esti tu cumva sepp blater sau vreun stab la fifa zic sa o iei de buna. :imported_icon_wink4

ps: seful arbitrilor din italia zice la fel + alti mari arbitri...:imported_icon_ermm:

bothuman
10th June 2008, 19:10
nu am "dedus" eu asta. baietii aia de la uefa (http://www.euro2008.uefa.com/news/kind=1/newsid=711341.html) spun ca golul e regulamentar, deci daca nu esti tu cumva sepp blater sau vreun stab la fifa zic sa o iei de buna. :imported_icon_wink4

ps: seful arbitrilor din italia zice la fel + alti mari arbitri...:imported_icon_ermm:

oficial e offside, noi nu mai avem ce face. insa daca ar mai fi la un meci o faza asemanatoare(de data asta un asistent atent) ar ridica sigur fanionul

ca zice seful arbitrilor... acum s-ar scoate si ei cumva :)

eli.
10th June 2008, 19:14

hmmm cred ca este foarte clar : italienii stau foarte prost in aparare pe axu central deoarece evident lipseste Cannavaro care tinea toata defensiva in spatele lui. Problema este urmatoarea : daca vom juca in aceasi formula ca in meciul cu Franta nu cred ca putem face mare lucru in atac deoarece s-a vazut clar ca noi nu am avut un om de legatura in teren care sa faca legatura dintre mijloc si atac. Mutu a jucat lateral , Nicolita la fel(in dreapta) iar in atac singurul om a fost D.Niculae care nu a primit nici un fel de ajutor din spate , nu a fost de nimeni sustinut deoarece am avut o linie de mijloc clar cu intentii defensive chiar daca , Cocis a fost titular - anyway a fost invizibil pe teren. Mutu a facut un meci foarte slab deci nu l-a ajutat deloc pe D.Niculae.
La ce ax central in defensiva au italienii , atacantul nostru trebuie sustinut DIN SPATE deoarece pe benzi va fi foarte greu sunt foarte sigur de asta.
Singurul jucator care poate face foarte bine aceasta legatura cu siguranta este Nicolae Dica dar daca-l pui pe el in teren nu mai poti sa-i ceri sa ajute si defensiva(cum au facut-o ieri Chivu,Radoi,Cocis?). Dica trebuie lasat liber sa joace ce stie el mai bine sa se simta el in largul lui. Oricum sunt sigur ca Pitzi va incepe cu aceasi formula defensiva meciul cu Italia deoarece nu are tupeu , daca avea tupeu il baga ieri pe Dica mai devreme si-l scotea pe mortu de Cocis si atunci echipa ajungea la o formula de genu :
Radoi--------Chivu
Banel----Dica----Mutu
------Niculae----
Ceva de genu trebuia sa arate echipa in a doua repriza deoarece s-a vazut clar ca francezii pot fi batuti cu putina "dorinta" in atac.

m.dionis
10th June 2008, 19:22
Cand am spus 1-0 sau 2-0 am tinut cont si de prestatia modesta pe care am expus-o in prima intalnire. Nici un sut pe poarta nu suna tocmai bine.

Imi inchipui ca Piturca are o strategie de a iesi din grupe alta decat a turna beton pentru trei egaluri si a spera ca nici Italia si nici Franta nu vor mai obtine vreo victorie pentru a putea noi sa ne calificam cu trei puncte fara goluri primite si inscrise. In prima partida am obtinut putinul pe care si l-a propus, ar fi cazul ca in a doua sa isi propuna totusi ceva mai mult. Iar ceea ce joaca echipa este si in functie de obiectivul fixat de selectioner, nu numai de prestatia adversarului si de propriile limitari.

Asta am spus si eu dar pe alt thread...am incercat sa atrag atentia celor care in urma acestui meci ne vad deja invingatori in fata Italiei ceea ce mi se pare deplasat. Italia este echipa pentru care s-a inventat expresia: "si cand joaca prost castiga", vezi Italia-Australia 1-0 la mondialul din 2006.

Expresia s-a inventat pentru Germania, insa e valabila si pentru alte echipe cu mentalitate similara traditionala. Nu cred ca exista cineva atat de naiv incat sa creada ca gata, i-am si batut pe italieni. In ultimele noastre intalniri, rezultatul a fost mai curand neplacut pentru noi: au un stil pe care nu reusim de obicei sa il gestionam, acum au si constiinta clara ca numai doua victorii le garanteaza accederea in "sferturi". Avem insa o sansa de care trebuie sa profitam. Avem o probabilitate relativ scazuta dar nu insignifianta de a o face.

Legat de partea cu golul din offsaid. Stiam de faza din Italia dar cred ca intr-un sezon competitional gasesc enspe faze care sunt tratate fiecare in viziunea arbitrului iar regulamentul este foarte ambiguu.

Faze de genul respectiv sunt totusi putine iar precizarile pe langa regulament sunt menite tocmai sa elimine posibilele ambiguitati. Viata este insa mai inventiva decat regulamentul. :)

Spre exemplu o accidentare grava ar putea surveni in urma unei astfel de situatii si arbitrul sa nu tina cont de ea. Ce nu inteleg eu este de ce italianul a avut nevoie de acordul arbitrului pentru a reveni la joc in conditiile in care el a fost considerat ca facand parte din el.??!!

Daca zace suficient de mult timp in afara terenului si are nevoie de ingrijiri medicale, e clar ca are nevoie de aprobarea formala a arbitrului. In momentul inscrierii golului, statutul lui Panucci inca nu era precis definit "accidentat".
LE. Ca veni vorba, Taylor zice asa: If we did not have this interpretation of the player being off the pitch then what could happen is that the defending team could use the tactic of stepping off the pitch deliberately to play players offside, and that clearly is unacceptable. The most simple and practical interpretation of the law in this instance is the one that is adopted by referees throughout the world – that is that unless you have permission from the referee to be off the pitch, you are deemed to be on it and deemed to be part of the game. Aplicarea mecanica a regulii este absolut stupida: in viziunea lui Taylor, un jucator care nu mai misca fiindca a luat o lovitura in cap ar trebui sa ceara voie arbitrului sa iasa de pe teren pentru a nu mai fi considerat participant la joc. Deh.

Golul a fost greseala de portar, asta am spus si eu, Buffon n-a avut timp sa inchida unghiul dar raman la parerea ca golul a fost cu sansa.

Sansa a fost ca apararea (in frunte cu Buffon) a dormit. Buffon avea timp sa inchida coltul scurt insa a avut reactivitate scazuta. Chestia nu se va mai repeta si in partida cu noi.

LoMax8
10th June 2008, 21:51
Imi inchipui ca Piturca are o strategie de a iesi din grupe alta decat a turna beton pentru trei egaluri si a spera ca nici Italia si nici Franta nu vor mai obtine vreo victorie pentru a putea noi sa ne calificam cu trei puncte fara goluri primite si inscrise. In prima partida am obtinut putinul pe care si l-a propus, ar fi cazul ca in a doua sa isi propuna totusi ceva mai mult. Iar ceea ce joaca echipa este si in functie de obiectivul fixat de selectioner, nu numai de prestatia adversarului si de propriile limitari.

Sa-ti inchipui e una, sa se si intample e alta. Sincer, dupa parerea mea, strategia piturchiana era evidenta inca inainte sa inceapa europeanul: egal cu Franta, egal sau infrangere cu Italia si victorie cu Olanda, mergand pe ideea ca i-am batut si in preliminarii, final 4 puncte si vedem daca ajung sau nu. Cu Italia poti sa-ti propui multe dar italienii sunt in fata situatiei de a ramane pe langa si de a fi cea mai slaba echipa de top de la Euro 2008. Imi doresc sa reusim mai mult decat cu Franta dar sunt rezervat in a face pronosticuri favorabile.

Jucator cazut jos cu mainile pe fata vaitandu-se, lovit de un coechipier, deci fara intentii de simulare, mi se pare mai mult decat tatuat cu statutul: accidentat.
Oricum n-are importanta, scorul de neprezentare ramane.

m.dionis
10th June 2008, 22:05
Sa-ti inchipui e una, sa se si intample e alta. Sincer, dupa parerea mea, strategia piturchiana era evidenta inca inainte sa inceapa europeanul: egal cu Franta, egal sau infrangere cu Italia si victorie cu Olanda, mergand pe ideea ca i-am batut si in preliminarii, final 4 puncte si vedem daca ajung sau nu.

Nu pot sa cred ca Piturca e atat de dobitoc incat sa se ghideze dupa aceasta strategie. Daca totusi e: cu atat mai rau, suntem deja out.

Cu Italia poti sa-ti propui multe dar italienii sunt in fata situatiei de a ramane pe langa si de a fi cea mai slaba echipa de top de la Euro 2008. Imi doresc sa reusim mai mult decat cu Franta dar sunt rezervat in a face pronosticuri favorabile.

Nici un pronostic. Chestiune de probabilitati.

Jucator cazut jos cu mainile pe fata vaitandu-se, lovit de un coechipier, deci fara intentii de simulare, mi se pare mai mult decat tatuat cu statutul: accidentat.
Oricum n-are importanta, scorul de neprezentare ramane.

Asta zic si italienii (minus Donadoni, singurul convins ca presa e de vina: http://it.eurosport.yahoo.com/10062008/45/euro-2008-donadoni-l-olanda-non-ci-dominato.html - prostia lui ar putea fi si sansa noastra).

jointu_ucigash
10th June 2008, 22:18
Nu pot sa cred ca Piturca e atat de dobitoc incat sa se ghideze dupa aceasta strategie. Daca totusi e: cu atat mai rau, suntem deja out.

din moment ce a facut selectia asa cum a facut'o, e clar ca singuru scop al lui e sa nu se faca de ras la acest turneu, iar daca mai iese cate un punct, cu atat mai bine.

Gruppo Aparte
10th June 2008, 22:34
0-0 cu italia, olanda bate franta, apoi in ultimul meci olanda sa scape de franta si italia ne da noua meciul si uite asa ne calificam cu 5 puncte :romaniaflag2:

LoMax8
10th June 2008, 22:42

Depinde cum vezi lucrurile. Noi din start am plecat cu zero sanse la calificare. Daca, sa presupunem terminam grupa pe ultimul loc cu zero puncte care ar fi fost problema? Ce analize sa faci sau sa te iei de numele jucatorilor selectionati, cum ai spus si tu dintr-o paleta slab bogata fata de cea a adversarilor? Ce poti sa le reprosezi unor jucatori care au in fata o campioana respectiv o vicecampioana mondiala. Plecand de la aceasta baza nu poti sa zici ca Piti e dobitoc in abordarea unei strategii de "prelucrare a betonului". A, ca Bratu ar fi fost mult mai util decat D. Niculae, sau mai bun decat Cristea care oricum nu va prinde nici un minut. Ca pe dreapta putea sa gaseasca o solutie mai viabila decat tractoristul de Nicolita si pescarul de Petre, ca jucatorul Cocis e pe post de "ou umplut". Si totusi tinand cont de adversar nu prea conteaza cu cine joci. Asa ca si concluzie, noi eram deja out inainte, tinand cont si de mentalitatea piturchiana deja consacrata, si din cauza adversarilor infinit mai puternici. Cred ca punctul cu Franta in loc sa fie pe post de Red Bull va turna si mai mult plumb in picioarele alor nostri. Dar nu vreau sa fiu Mama Omida...

Donadonni e praf si nu merita sa fie pus sub observatie...

cosminash_90
11th June 2008, 18:37
Facem un egal cu Italia , Olanda bate Franta la 2 goluri diferenta , iar in ultima etapa Franta-Italia fac un egal , si noi putem sa pierdem la un gol diferenta in fata Olandei si putem sa mergem mai departe cu 2 puncte.:imported_icon_naugh
Da,da stiu,am baut prea multa cafea de dimineata :imported_icon_pimp:

#EffecT
11th June 2008, 19:09
Facem un egal cu Italia , Olanda bate Franta la 2 goluri diferenta , iar in ultima etapa Franta-Italia fac un egal , si noi putem sa pierdem la un gol diferenta in fata Olandei si putem sa mergem mai departe cu 2 puncte.:imported_icon_naugh
Da,da stiu,am baut prea multa cafea de dimineata :imported_icon_pimp:

Eu cred ca ai baut altceva :icon_lol:

Dumitrescu.Daniel
12th June 2008, 01:25
Nimic nu e imposibil,dupa meciul Elvetia - Turcia am vazut acest lucru
Daca am luat-o de la Italieni adio...

aheobarbos
12th June 2008, 13:07
Tactica din meciul cu Italia va fi similara celei din meciul cu Franta. Iata declaratiile lui Piturca:
"Meciul cu Italia va fi tacticizat. Vom juca tot la rezultat. Normal, vor forta o victorie, asta e cert, dar jocul nostru i-a pus pe multi in alerta. Nu sunt deloc usor de batut daca nu ne facem treaba cum trebuie. Nu ma intereseaza parerile celor care nu sunt de acord cu mine. E responsabilitatea mea, iar eu depind de rezultate. "

"Obiectivul este sa nu pierdem. Calculele sunt simple. Daca facem egal cu Italia, si Olanda bate Franta, vom avea un avantaj mare fata de celelalte doua. Nu decisiv, dar mare. Mergem din aproape in aproape. Apoi, cu Olanda, vom vedea."

Din punctul meu de vedere are dreptate, o tactica ofensiva a echipei noastre, va da posibilitatea Italiei sa faca ceea ce stie ea mai bine si anume contraatacul. Daca ne vom duce peste ei, vom pierde meciul. Pe de alta parte, Italia a incasat, in preliminarii, goluri de la echipe mai slab cotate si anume: Lituania,Georgia, Ukraina, Scotia, cate un gol, in timp ce Faroe le-au inscris italienilor cate un gol in fiecare meci.

valy
12th June 2008, 14:29
Romania - Italia

11 ROMANIEI:

---Lobont---
-Contra---Tamas-Goian-Rat-
--Codrea---Radoi---Chivu--
--Fl.Petre-----------Mutu--
----------D.Niculae---------

11 Italiei:

-------------------Bufon---------------------
-Zambrota--Barzagli--Panucci(Chelini)--Grosso-
-------------------De Rossi-------------------
-----Pirlo-------------------------Gattuso----
------------------Camoranesi-----------------
----------Toni----------------Del Piero--------

Dumitrescu.Daniel
12th June 2008, 14:38
Di Natale rezerva :imported_icon_blink

LoMax8
12th June 2008, 15:27
Di Natale rezerva :imported_icon_blink

Da, Del Piero e 10 clase peste!

Dumitrescu.Daniel
12th June 2008, 16:03
Da, Del Piero e 10 clase peste!
La varsta?

Cred ca cu Di Natale aveam mai multe probleme.

LoMax8
12th June 2008, 16:12
La varsta?

Cred ca cu Di Natale aveam mai multe probleme.

La varsta de golgheter al campionatului italian in sezonul tocmai incheiat.

m.dionis
12th June 2008, 19:11
Romania - Italia
11 Italiei:

Asta e dat cu parerea, nu?!
Italienii mai mult ca sigur vor schimba modulul: afara Gattuso si (probabil) Ambrosini, intra De Rossi, posibil Del Piero din primul minut in spatele varfurilor, Camoranesi putin retras, pe banda, pentru un probabil 4-4-2; sau Toni varf unic sustinut de Camoranesi, Del Piero si Perrotta, cu De Rossi si Pirlo la centru pentru 4-2-3-1. In aparare probabil ca salta Barzagli si intra Chiellini, posibil si Panucci central in locul lui Materazzi, pe aripi Zambrotta si Grosso inamovibili. Dat fiind ca toti au veleitati ofensive, iar axul central al apararii nu este unul standard, pot fi taxati pe contraatac (mult mai usor decat francezii), in schimb e greu de crezut ca vom scapa fara gol primit. Important e sa marcam noi primii, si daca se poate, de doua ori. Daca inscriu italienii primii, partida este probabil "rezolvata" in favoarea lor. Meciul Italia-Romania va fi decis in primul rand la nivelul psihicului, la care italienii au din start un avantaj; insa noi putem sa ii contram.
Si asta e dat cu parerea, bazat insa pe ce zic Mazzola, Tardelli et. co. :imported_icon_naugh

valy
12th June 2008, 19:39
Asta e dat cu parerea, nu?!
Italienii mai mult ca sigur vor schimba modulul: afara Gattuso si (probabil) Ambrosini, intra De Rossi, posibil Del Piero din primul minut in spatele varfurilor, Camoranesi putin retras, pe banda, pentru un probabil 4-4-2; sau Toni varf unic sustinut de Camoranesi, Del Piero si Perrotta, cu De Rossi si Pirlo la centru pentru 4-2-3-1. In aparare probabil ca salta Barzagli si intra Chiellini, posibil si Panucci central in locul lui Materazzi, pe aripi Zambrotta si Grosso inamovibili. Dat fiind ca toti au veleitati ofensive, iar axul central al apararii nu este unul standard, pot fi taxati pe contraatac (mult mai usor decat francezii), in schimb e greu de crezut ca vom scapa fara gol primit. Important e sa marcam noi primii, si daca se poate, de doua ori. Daca inscriu italienii primii, partida este probabil "rezolvata" in favoarea lor. Meciul Italia-Romania va fi decis in primul rand la nivelul psihicului, la care italienii au din start un avantaj; insa noi putem sa ii contram.
Si asta e dat cu parerea, bazat insa pe ce zic Mazzola, Tardelli et. co. :imported_icon_naugh

nu. in gsp este data echipa Italiei, pt meciul cu Romania.

m.dionis
12th June 2008, 20:32
nu. in gsp este data echipa Italiei, pt meciul cu Romania.

Da. Pai cine ii crede pe aia din GSP? Deja schema nu e credibila in momentul in care numele apar scrise la plesneala: Bufon in loc de Buffon, Zambrota in loc de Zambrotta, Chelini in loc de Chiellini; sa ne mai miram ca apare Camoranesi in centru in loc sa fie pe banda dreapta?! ca Pirlo e trecut pe dreapta?! ca Barzagli si Gattuso sunt mentinuti in echipa?!
Bine, la ce varza e in capul lui Donadoni, nimic nu e de mirare, dar nici chiar asa.

LE: iata ce formatie au pregatit italienii impotriva romanilor :icon_lol:

zapata
12th June 2008, 20:54
Romania - Italia

11 ROMANIEI:

---Lobont---
-Contra---Tamas-Goian-Rat-
--Codrea---Radoi---Chivu--
--Fl.Petre-----------Mutu--
----------D.Niculae---------

11 Italiei:

piturca nu mai are fixul ca nicolita trebuie titular , dar donadoni inca joaca cu ratatul ala de camoranesi

bothuman
12th June 2008, 22:19
piturca nu mai are fixul ca nicolita trebuie titular

in schimb il baga pe florentin petre... tot aia e. daca pui la socoteala creasta lui petre zici ca au si aceeasi intaltime
si oare nu mai bine l-ar pune pe marius inculae in loc la daniel?

jointu_ucigash
12th June 2008, 23:05
M.Niculae e un atacant greoi. E util in meciurile contra echipelor care se apara contra bnoastra, nu in cele in care stai cu gaozu'n poarta si vrei sa reusesti ceva pe contraatac.

zapata
12th June 2008, 23:09
in schimb il baga pe florentin petre... tot aia e. daca pui la socoteala creasta lui petre zici ca au si aceeasi intaltime
si oare nu mai bine l-ar pune pe marius inculae in loc la daniel?

cred ca era bine sa incerce si cu marius daca a vazut ca daniel nu prea a mers cu franta , in schimb are poate planuri mai ofensive de l-a baga pe petre in locul lui banel , banel in meciul cu franta a avut rol defensiv

Dumitrescu.Daniel
12th June 2008, 23:13
cred ca era bine sa incerce si cu marius daca a vazut ca daniel nu prea a mers cu franta , in schimb are poate planuri mai ofensive de l-a baga pe petre in locul lui banel , banel in meciul cu franta a avut rol defensiv

Cate pase a primit Nico?

zapata
12th June 2008, 23:19
Cate pase a primit Nico?

si din cate a primit a reusit macar sa faca un stop??? stateam langa doi rapidisti si aia de nervi ca nu reusea macar un stop la minge au inceput sa il injure (mai moderat , bineinteles)

Dumitrescu.Daniel
12th June 2008, 23:47
Mda la ce pase primea ii trebuiau aripi sa le ajunga.:icon_lol:
Sper sa fie Titular si cu Italia....merita

KosmyN
13th June 2008, 03:24
Chiar nu prea mai conteaza cine intra si cine nu.
La un rezultat prost, mereu ar fii fost mai bine daca jucau aia de pe banca, iar la rezultat pozitiv, erau bune alegerile.

Asa ca una peste alta, important e sa practicam un joc care sa ne dea sperante pentru un rezultat acceptabil, adica sa evitam infrangerea.

zapata
13th June 2008, 12:13
una peste alta se apropie meciul...asa ca eu am sperante intr-un rezultat bun...am si motive axul central al italienilor e improvizat pentru ca nu vor juca cannavaro si nici materazzi...dar cu o conditie sa atacam

Marius_Black
13th June 2008, 12:16
una peste alta se apropie meciul...asa ca eu am sperante intr-un rezultat bun...am si motive axul central al italienilor e improvizat pentru ca nu vor juca cannavaro si nici materazzi...dar cu o conditie sa atacam

Se pare ca Marco Materazzi s-a refacut si va fi titular diseara ;)

Boggy
13th June 2008, 12:27
Iar jucam in 10 vs. 12, sau intra Fl. Petre? Nu c-ar fi Ronaldinho de 1 metru juma', da' decat tractoristu' sef...

zapata
13th June 2008, 12:35

daca s'a refacut sper sa joace ca in meciul cu olanda

m.dionis
13th June 2008, 13:14

Buna poanta.
Azi-dimineata, sistemul de joc preconizat de italieni este unul foarte dezechilibrat; exista practic consens intre comentatori cu privire la cine o sa joace insa nu e clar cum vor fi dispusi. Daca pana ieri se vorbea de 4-2-3-1:

========== Buffon ==========
Zambrotta -- Panucci -- Chiellini -- Grosso
====== De Rossi ------ Pirlo ======
Camoranesi ---- Del Piero ---- Perrotta
========== Toni ==========

alaturi de un mai clasic 4-4-2, astazi Del Piero (investit capitan) a afirmat ca va face "seconda punta" alaturi de Toni, iar modulul de joc ar deveni 4-1-3-2:

========= De Rossi =========
Camoranesi ----- Pirlo ----- Perrotta
======= Toni - Del Piero =======

foarte dezechilibrat inainte. De Rossi ar fi in pozitie sacrificata, la centru, fara sustinere pe aripi, Toni si Del Piero se pot calca reciproc pe picioare dar pot sa si destabilizeze apararea noastra pe centru. Daca Donadoni ii trimite pe teren dispusi in acest mod, ii putem surprinde mai usor pe contraatac (in caz ca are cine sa il poarte).
Chiellini a fost anuntat ca va juca titular. E un fundas tanar si foarte promitator, comite insa de multe ori faulturi aiurea alaturi de interventii de clasa: trebuie provocat sa dea cu atacantii de pamant drept care arbitrul sa dea si el cu cartonasul galben/rosu si niscai lovituri libere sau chiar 11 m. Panucci poate fi depasit in viteza. Pe extreme ne va fi greu.

jointu_ucigash
13th June 2008, 13:24
e greu cu broscarii

oop
13th June 2008, 14:28
Hai baietii!!!pe ei,pe mama lor!

MIREL6RADOI
13th June 2008, 14:46
Hai baietii!!!pe ei,pe mama lor!

define "mama" age?:imported_icon_naugh
Totusi,nu e mai bine pe ei,pe fetele lor(adult)?!:blush-anim-cl: precum asta (http://img478.imageshack.us/img478/5999/elena20santarelli4xl.jpg)
Cica a promis ca daca ne bate italia...va face strip-tease!:imported_icon_naugh

bothuman
13th June 2008, 14:58
define "mama" age?:imported_icon_naugh
Totusi,nu e mai bine pe ei,pe fetele lor(adult)?!:blush-anim-cl: precum asta (http://img478.imageshack.us/img478/5999/elena20santarelli4xl.jpg)
Cica a promis ca daca ne bate italia...va face strip-tease!:imported_icon_naugh

daca bate italia? pacat, n-avem parte de spectacol :imported_icon_wheel

valy
13th June 2008, 16:59
Buna poanta.
Azi-dimineata, sistemul de joc preconizat de italieni este unul foarte dezechilibrat; exista practic consens intre comentatori cu privire la cine o sa joace insa nu e clar cum vor fi dispusi. Daca pana ieri se vorbea de 4-2-3-1:

====== De Rossi ------ Pirlo ======
Camoranesi ---- Del Piero ---- Perrotta
========== Toni ==========

alaturi de un mai clasic 4-4-2, astazi Del Piero (investit capitan) a afirmat ca va face "seconda punta" alaturi de Toni, iar modulul de joc ar deveni 4-1-3-2:

========= De Rossi =========
Camoranesi ----- Pirlo ----- Perrotta
======= Toni - Del Piero =======

foarte dezechilibrat inainte. De Rossi ar fi in pozitie sacrificata, la centru, fara sustinere pe aripi, Toni si Del Piero se pot calca reciproc pe picioare dar pot sa si destabilizeze apararea noastra pe centru. Daca Donadoni ii trimite pe teren dispusi in acest mod, ii putem surprinde mai usor pe contraatac (in caz ca are cine sa il poarte).
Chiellini a fost anuntat ca va juca titular. E un fundas tanar si foarte promitator, comite insa de multe ori faulturi aiurea alaturi de interventii de clasa: trebuie provocat sa dea cu atacantii de pamant drept care arbitrul sa dea si el cu cartonasul galben/rosu si niscai lovituri libere sau chiar 11 m. Panucci poate fi depasit in viteza. Pe extreme ne va fi greu.

ITALIA:

-----Zambrotta -- Barzagli -- Chiellini -- Grosso
====Pirlo===== De Rossi ===== Ambrosini ====
------------------Camoranesi ---------------
==========Toni ========Del Piero======

m.dionis
13th June 2008, 17:42
ITALIA:

-----Zambrotta -- Barzagli -- Chiellini -- Grosso
====Pirlo===== De Rossi ===== Ambrosini ====
------------------Camoranesi ---------------
==========Toni ========Del Piero======

Cine mai zice chestia asta?! Pirlo nu sta pe dreapta. Camoranesi este mai curand pe partea dreapta decat central. Ambrosini probabil nu o sa joace.
Altfel, sistemul ar fi acceptabil, un 4-4-2 cu Camoranesi retras pe dreapta liniei de mijloc si cu Pirlo adus mai spre centru.

steaua_ro
13th June 2008, 17:51
Fiind vineri 13 nu cred ca scorul va putea fi altfel decat 1-3 Italia - Romania :imported_icon_naugh

edit: "Este a13-a confruntare directa din istorie intre cele doua echipe. Mai mult,partida de diseara este a13-a disputata la aceste Europene. Si pentru ca misterul sa fie complet asistam la a13-a editie a Campionatelor Europene de fotbal.Asadar,a 13-a intalnire directa in al 13lea meci de la a13-a editie de EURO." (mysport) :icon_twisted: .... si Piti are 666 la masina :devil:

valy
13th June 2008, 18:04
Cine mai zice chestia asta?! Pirlo nu sta pe dreapta. Camoranesi este mai curand pe partea dreapta decat central. Ambrosini probabil nu o sa joace.
Altfel, sistemul ar fi acceptabil, un 4-4-2 cu Camoranesi retras pe dreapta liniei de mijloc si cu Pirlo adus mai spre centru.

gsp....au dat in ziarul de azi 11 Italiei si al nostru...asta au scris, asta va scriu...

eli.
13th June 2008, 18:25
Fiind vineri 13 nu cred ca scorul va putea fi altfel decat 1-3 Italia - Romania :imported_icon_naugh

edit: "Este a13-a confruntare directa din istorie intre cele doua echipe. Mai mult,partida de diseara este a13-a disputata la aceste Europene. Si pentru ca misterul sa fie complet asistam la a13-a editie a Campionatelor Europene de fotbal.Asadar,a 13-a intalnire directa in al 13lea meci de la a13-a editie de EURO." (mysport) :icon_twisted: .... si Piti are 666 la masina :devil:
intr-o VINERI 13 :devil:

koma666
13th June 2008, 18:57

Toate semnele sunt de partea "vampirilor" condusi de Satana:icon_mrgreen:!
Hai Romania!!!

rayden
13th June 2008, 20:39
daca ciordel era petarda...flocentin e bomba :imported_icon_ermm:

jointu_ucigash
13th June 2008, 20:50
cat bulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan !!!!!!!!!!!

Mare pacat de Radoi. Dupa iesirea lui ne'au calarit aia in ultimu hal.

Balanel cred ca era mai util decat flocentin, cu tot antitalentu lui.

D. Niculae e haotic.

Mutu e praf.

valy
13th June 2008, 20:51
meici cat de cat acceptabil....fatza de cel cu Frantza...asta e klumea...
imi pare rau pt Radoi...s-a accidentat destul de grav....m mir k Rat s mai tine p picioare...
Golul lui Toni a fost regulamentar...

sper s castigam...1-0 HAI ROMANIA!!!

eli.
13th June 2008, 20:53
nu stiu ce plm cauta Rat sa sara la cap daca CAPITANUL avea prim-planul:imported_icon_ermm:
dupa accidentarea lui Mirel ne-au sufocat italienii.
Fl.Petre e mort , Banel asa cum era el macar facea jocul defensiv si nu mai zburau atatea centrari in careul nostru.
D.Niculae e al 2lea meci cand joaca titular si e mort si el nu stiu ce plm il tine in teren Piti.
Mutu nici numai stiu ce sa zic la el , aveam pretentii:puppyeyes:
ps : multumesc Lobont

Marius_Black
13th June 2008, 20:54
pff..greu greu , ne-o luam azi daca nu facem ceva pe benzi , Rat nu poate singur pe stanga , iar Petre e prea mic pt a putea face fata atacurilor lui Grosso , m-a surprins introducerea lui Dica , jucator care in 15 min a atins mingea de max 2 ori , Mutu se vede ca nu e in apele lui , Niculae e inexistent (sau neexistent cum spun unii :icon_mrgreen: ) si apararea a facut fata cu greu . Sa speram in repriza a 2 a sa vedem altceva , eu unul sper in introducerea lui Banel (da , Banel Nicolita) pt a spera macar la un egal....HAI ROMANIA!

p.s. Lobont a fost magistral

eli.
13th June 2008, 20:57
Cu cīteva momente īn urmă. Rădoi a fost transportat la spital. Rămīi pe gsp.ro pentru amănunte!!!
----
pacat mare pacat ... incredibil cum romanii din tribune strigau : MIRELLLLLLLLLL RADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

jointu_ucigash
13th June 2008, 20:59
Radoi era printre cei mai importanti jucatori in sistemu gandit de Pitzi. El, Lobont, Tamas, Goian, Rat si Chivu sunt cei mai importanti oameni la acest turneu.

rayden
13th June 2008, 21:17
shit :mofo:

valy
13th June 2008, 21:18
1-0 gol mutu min55
1-1 gol marcat d ,,sa-l ia draq"...min56

cum se da asa s ia....
ghinion...azi 13...

a intrat si Banel....s vedem c face...:forzasteaua:

edit2:

mutu...ne-ai rezolvat...:forzasteaua:

Marius_Black
13th June 2008, 21:54
Mutu ne-a dat...Mutu ne-a luat ..asta e , mergem mai departe Hai Romaniaaaa!!!

p.s.Hai Olanda in seara asta :icon_mrgreen:

rayden
13th June 2008, 21:55
cel mai frumos meci din istoria recenta a Romaniei, pe care pot sa mi-l amintesc[precizez: impotriva unui adversar de asemenea calibru].

steaua_ro
13th June 2008, 21:56
pana acum vineri 13 pt noi :ablow: sa speram ca nu pana la capat. Hai Olanda !!!

eli.
13th June 2008, 21:57
Mutu ne-a dat...Mutu ne-a luat ..asta e , mergem mai departe Hai Romaniaaaa!!!

p.s.Hai Olanda in seara asta :icon_mrgreen:
ce sa mergem in plm ... ne multumim cu putin cand puteam sa luam totul si ii trimiteam acasa pe obositii astia. S-a vazut clar ca Mutu e cu moralul la pamant ce plm a mai batut el ? batea Dica a nostru il executa pe bufonu ala
acum stai sa vezi ca toti or sa zica : bine ca am facut egal bravo meci frumos .. de ce bravo in plm cand puteam sa luam 3pct in loc de 1? daca cu Franta nu s-a putut cu Italia sa ai tu si penalty practic sa ai victoria la cheremu tau si sa nu batzi ....

jointu_ucigash
13th June 2008, 21:58
Doamne, ce meci!!!

De 8 ani nu am mai vazut un asemenea meci (de la acel 3-2 cu Anglia).

Pacat ca nu i'am batut. Cred ca meritam.

In aparare nu am mai facut un joc la fel de bun cum am facut cu francejii, dar in schimb in atac am avut multe ocazii. S'a vazut plusul lu Dica din atac si minusu lu' Radoi din aparare.

Dupa parerea mea trebuia sa bata Dica penalty'ul, fiind un jucator necunoscut pt italieni. In schimb Buffon cred ca stie si ce mananca Mutu, ei fiind fosti colegi la Juve.

rayden
13th June 2008, 21:58
sa nu-l maniem pe D-zeu...si broscarii au avut vreo 4 ocazii mari cat casa... ;)
vorba lui Vochin[care e acum la realitatea ;)] : sa fim mandri ca am facut un asa meci...:romaniaflag2:

valy
13th June 2008, 21:59
lui Toni i-a fost anulat un gol pe nedrept, noi am ratat un penalty...

colonelu Voiculescu
13th June 2008, 22:00
Trebuie sa fim mindri de echipa nationala

bothuman
13th June 2008, 22:01
da, a fost foarte frumos meciul. insa puteam castiga. ati vazut si voi, daniel niculae nu a facut absolut nimic! cand ajungea mingea la el era sigur ca o pierdea... ca a scos penalti... oricine putea fi faultat. mutu.. nici el nu a facut mare lucru, cand a dat gol a avut o intuitie ca da ala in spate, in rest nu a facut nimic, a si ratat penalti. cum sa ratezi mai penalti in conditii deastea?!?!
in fine, si lobont a avut ceva interventii bune insa la amjoritatea centrarilor se plimba de la o poarta la alta. Nicolita si el praf.. florentin petre macar stie da pase.. goian a luat galben aiurea fara niciun folos a aruncat mingea ca ai nostri erau repliati. tamas chiar a facut un meci bun, nu ma asteptam de la el. dica iar nu a facut mare lucru... ce ami, sa speram ca vom castiga cu olanda... alte sanse de calificare nu prea cred ca avem, chiar daca pierde franta deaseara...
si lasand toate astea la o parte hai romania!!! sa batem olanda ce naiba!
/later edit: golul anulat al italienilor trebuia sa fie validat, nu a fost niciun offside

jointu_ucigash
13th June 2008, 22:02
pacat de galbenu' stupid al lu Goe. O sa ne lipseasca la meciu cu Olanda. Goe a fost imperial la acest turneu final.

Mabrick
13th June 2008, 22:03
Din cauza lui Dica s-au creat vreo doua sau 3 ocazii de gol pe partea lui,habar n-are sa se apere si nici n-alearga destul!!
pacat de radoi,nu stiu daca ne mai egalau italienii cu el in teren

sorin_g
13th June 2008, 22:03
Excelent meci, felicitari baieti.
Am jucat F O T B A L!

Codrea si Contra jucatorii meciului.

ioana20
13th June 2008, 22:04
Pacat! Un joc mult mai bun ca cel cu Franta. Pacat, cu putin noroc (in vineri 13) acum eram calificati. Lobont a fost magistral azi, Goian nu a fost atat de "banal", pacat ca nu va juca marti. Mi-au placut Codrea, Lobont, linia de fund si Nicolita mai mult ca Petre. Pacat de accidentarea lui Radoi, numai de asta nu avea nevoie. Bravo Romania! Hai ca se poate!

zapata
13th June 2008, 22:05
sunt extra , mega dezamagit...nu ma multumesc cu putin...insa vreau sa zic ceva: geniali romanii nostri din tribune

Marius_Black
13th June 2008, 22:06
Din cauza lui Dica s-au creat vreo doua sau 3 ocazii de gol pe partea lui,habar n-are sa se apere si nici n-alearga destul!!
pacat de radoi,nu stiu daca ne mai egalau italienii cu el in teren

da ...dar Dica in repriza a 2 a a creat si cateva faze bune in atac , raman la parerea ca Romania nu are la ora actuala nici un mijlocas lateral de meserie , florentin petre e prea mic si s-a vazut in prima repriza cu grosso si-a batut joc de el iar apoi dupa intrarea lui Banel nu a mai suflat nimic italianul.
Apoi pe stanga Mutu si Dica au alternat fazele in care se retrageau odata cu Zambrotta si fazele in care pur si simplu il lasau singur pe Rat.
Pacat..cu niste mijlocasi laterali veritabili poate altfel era situatia , asta e , acum iar stam la mana altora...

p.s. Si un pivot in atac ar mai fi necesar , Daniel Niculae nici macar nu merita o nota pentru prestatia de azi , sau daca merita cu siguranta merita una cu minus in fata chiar daca a scos acel penalty...
p.s2 :@ros_albastru90 : tu vorbesti de ban? :rofl:

steaua_ro
13th June 2008, 22:14
Rădoi are fractură de piramidă nazală! Cred ca e gata Euro pt el. :mofo:
p.s. confirmata de Piti + are nevoie de interventie chirurgicala :(

edit: "Rădoi accidentat grav la cap!

Stelistul Mirel Rădoi s-a acccidentat extrem de grav īn minutul 20 al meciului cu Italia şi a fost īnlocuit de Nicolae Dică.

Căpitanul stelist s-a lovit cap īn cap cu Raţ şi a fost scos pe targă de pe gazon, medicii naţionale bandajānd-i faţa, după ce acesta s-a aflat īn pragul leşinului.

După ce jucătorul naţionale a fost supus examenelor medicale, s-a stabilit că a suferit o factură de pomete şi va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

Raţ se resimte şi el după contactul dur cu Rădoi şi a evoluat cu un bandaj pe frunte, selecţonerul Piţurcă a continuat să-l ţină īn teren."

prosport.ro

bend_it_like_banel
13th June 2008, 22:15
Trebuie sa fim mindri de echipa nationala

:yup: piturca e super selectioner...mai ales la ce lot avem...

jointu_ucigash
13th June 2008, 22:19
Omu cu zaru' face minuni

zapata
13th June 2008, 22:29
Rădoi are fractură de piramidă nazală! Cred ca e gata Euro pt el. :mofo:
p.s. confirmata de Piti + are nevoie de interventie chirurgicala :(

crezi?:D e sigur...din pacate...a confirmat ca are valoare si in acest meci , cat a jucat, a fost cel mai bun

ULTRAS STEAUA
13th June 2008, 22:35
:yup: piturca e super selectioner...mai ales la ce lot avem...

te-ai contrazis singur...

piturca e super selectioner
mai ales la ce lot avem

>Cine a facut lotul?

Mutu senzational nu puteai sa ii ceri mai mult.
Lobont de senzatie.
Goian a fost degeaba ca a facut ce a vrut toni cu el.
Bulan cu arbitrajul...
Gol valabil italia
Chiar daca nu am marcat, a fost un penalty cel putin discutabil

jointu_ucigash
13th June 2008, 23:06
Lobont - 8 - meci perfect
Contra - 6 - cam usor depasit de Grosso. Cat a fost flocentin in teren, a fost dezastru pe partea lui
Tamas - 7 - meci bun, l'a anihilat pe Del Piero, golu italienilor nu i se poate imputa, chiar daca a luftat la mingea aia
Goian - 6 - Mai slab ca in meciul precedent, nu ma asteptam sa il domine Toni la jocu aerian
Rat - 7 - Din nou a dus in spate de unul singur flancu stang
Flocentin Petre - 5 - a fost degeaba pe teren in faza defensiva, nici in cea ofensiva nu a reusit nimic notabil
Codrea - 8 - Meci excelent. Foarte sigur si precis, ne'a scos din cakat de vreo 2 ori. Cu sigurantza cel mai bun meci al sau la nationala.
Radoi - 6 - a jucat prea putin,dar cat a jucat, a dat sigurantza defensivei
Chivu - 7 - meci bun din nou facut de capitan. A blocat cam tot ce i'a iesit in cale
Mutu - 6 - 1 gol si atat. In rest ne'a mancat meciu. E clar ca e cu moralu varza.
D. Niculae - 5 - foarte slab. A pierdut toate mingile, singurul merit e scoaterea acelui penalty.
Nicolita - 6 - odata cu intrarea sa, Grosso nu a mai facut ce a vrut pe partea aia de teren
Dica - 6 - aduce un plus clar de clarviziune in ofensiva, a pasat precis, dar in aparare e inexistent.
Cocis - a jucat foarte putin si era sa o comita grav.

Dumitrescu.Daniel
13th June 2008, 23:22

Bulan cu arbitrajul...
Gol valabil italia
Chiar daca nu am marcat, a fost un penalty cel putin discutabil

Uita-te in urma cat am fost furati si noi;)

bend_it_like_banel
13th June 2008, 23:32

piturca e super selectioner
mai ales la ce lot avem

>Cine a facut lotul?

cand am spus LOT, m-am referit la calitatea jucatorilor in general... ca pana la urma nu i-a lasat acasa pe kaka, zidane si maldini... noi am urlat aici ca poate meritau altii sa fie acolo avand in vedere forma. dar nu poti spune ca aia erau worldclass si pitzi a plecat la euro cu niste carlani. doar mutu, chivu si poate lobont se desprind clar de restu...

lil_ginny
13th June 2008, 23:40
cand am spus LOT, m-am referit la calitatea jucatorilor in general... ca pana la urma nu i-a lasat acasa pe kaka, zidane si maldini... noi am urlat aici ca poate meritau altii sa fie acolo avand in vedere forma. dar nu poti spune ca aia erau worldclass si pitzi a plecat la euro cu niste carlani. doar mutu, chivu si poate lobont se desprind clar de restu...

si goian, radoi, dica se desprind clar de restul...parerea mea

MIREL6RADOI
13th June 2008, 23:41
Ce-ar fi fost daca penalti-ul il executa banel..mureau italienii,tocmai un tigan sa-i trimita acasa!:)))

valy
13th June 2008, 23:42
Ce-ar fi fost daca penalti-ul il executa banel..mureau italienii,tocmai un tigan sa-i trimita acasa!:)))

dadea o scarita peste Lobont:imported_icon_naugh

Marius_Black
13th June 2008, 23:42
O daaa Banel sa fi dat gol...era prea frumos :icon_mrgreen: poate ii trimite acasa Banel cu un gol impotriva Olandei :rofl:

MIREL6RADOI
13th June 2008, 23:46
Mai,dar nici Rat,nici Radoi n-a zis "eeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu"...noi suntem sado-maso,dupa ,marica vs niculae:wallbash: acu', RADOI vs ratz:mofo:

valy
13th June 2008, 23:48
Mai,dar nici Rat,nici Radoi n-a zis "eeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuu"...noi suntem sado-maso,dupa ,marica vs niculae:wallbash: acu', RADOI vs ratz:mofo:

Radoi a strigat...dar s pare k nu a fost auzit d rat...:unsure:

MIREL6RADOI
13th June 2008, 23:49
A strigat?Ciudat....inseamna ca ,ciorile n-aud bine?:))

steaua_ro
13th June 2008, 23:50
Radoi a strigat...dar s pare k nu a fost auzit d rat...:unsure:

Eu am auzit ca ar fi strigat Rat si Mirel nu a auzit. Cine sa-i mai creada si pe ziaristii astia. :imported_icon_ermm:

valy
13th June 2008, 23:54
Eu am auzit ca ar fi strigat Rat si Mirel nu a auzit. Cine sa-i mai creada si pe ziaristii astia. :imported_icon_ermm:

depinde unde erau ziaristii...:icon_lol:

Fishu'
14th June 2008, 00:01
Pff, pacat ca Mirel s-a lovit mai serios. Nu putea sa-i curga matele prin cap lu` Rat? :( a trebuit sa iasa bulit Radoi :-<

Aleks_777
14th June 2008, 00:05
uff ca puteam sa scoatem lejer 3 puncte...pe de alta parte puteam sa luam bataie la scor...tot sunt usor dezamagit de rezultat.
La cum am jucat noi si la cum au jucat ei italia era echipa de batut

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 01:24
uff ca puteam sa scoatem lejer 3 puncte...pe de alta parte puteam sa luam bataie la scor...tot sunt usor dezamagit de rezultat.
La cum am jucat noi si la cum au jucat ei italia era echipa de batut

E echitabil egalul....

LE: LoMax ti-am zis ca Del Piero nu va misca;)

Guardian
14th June 2008, 02:06
Dupa emotiile pe care le-am trait in seara asta si meciul pe care l-au facut baietii eu nu spun decat:Mandru de baietii care ne reprezinta.In rest e relativ daca am obtinut mai mult sau mai putin decat meritam.Sa nu uitam ce sanse ne dadeam singuri inainte de startul turneului,ce echipe intalnim si faptul ca suntem cvasidebutanti la un turneu final ,dupa 8 ani de absenta.

KosmyN
14th June 2008, 04:17
Emotii ca la meciul asta nu am mai avut de mult (ma refer strict la meciurile Nationalei).
Accidentarea lui Radoi ne-a dat tot mijlocul peste cap, dar si benzile, pt ca daca nu aparea aceasta accidentare stupida, Piti il baga pe Banel pana in pauza.
Italienii au fost superiori tactic, iar rezultatul este echitabil, mai ales daca tinem cont ca la 10 okazii ale lor, raspundeam si noi cu 1-2 ocazii, iar 11m ratat compenseaza cu golul lor anulat aiurea.

Lobont - 8 - omul meciului
Contra - 5 - a fost bulevard pe partea lui
Tamas - 6 - mare greseala la gol
Goian - 7 - s-a batut cu Toni si a avut si niste interventii foarte bune
Rat - 6 - si-a acoperit banda bine, tinand cont ca nu prea a avut dublaj
Codrea - 7 - recuperari bune, a avut si vreo 2 interventii decisive
Radoi - 7 - pacat de accidentare, pana atunci era "pe val", nu miscau broscarii in centru acolo, nici Del Piero si nici Perotta
Chivu - 8 - un meci foarte bun, un capitan potrivit si un lider in teren
Petre - 5 - depasit de miza intalnirii, jalon si el ca si Contra
Mutu - 6 - slab, prea multe aere de vedeta si o ratare penibila de 11m
Niculae - 5 - mult zgomot pentru nimic
Dica - 6 - in prima repriza parca fugea de faza, iar in mitanul secund a reusit mai multe in plan ofensiv, dar din pacate in plan defensiv a avut foarte multe lacune
Cocis - - a jucat prea putin.

Marius_Black
14th June 2008, 11:34
Ca de obicei Kosmyn il ,,uita'' pe Banel care si in meciul asta n-a facut un meci rau , l-a oprit pe Grosso de la ,,plimbarea'' de pe bulevardul de pe partea dreapta a apararii , a avut cateva centrari si deasemenea a aparut la finalizare de cateva ori .

Aleks_777
14th June 2008, 15:39
daca imi permiti sa te corectez, banel a avut un meci bun pe faza defensiva dar pe ofensiva a fost de-a dreptul penibil.
Centrari ratate , suturi pe care orice jucator decent le transforma in gol lovite aiurea, etc.
Cu toate acestea chiar si in faza ofensiva s-a descurcat mult mai bine decat flocentin care parca nici nu era pe teren.Nici nu stiu ce cauta un exemplar ca asta pe teren...

LoMax8
14th June 2008, 15:52
LE: LoMax ti-am zis ca Del Piero nu va misca;)

Pai n-a miscat deloc...nici la lovitura aia libera de s-a uitat Lobont dupa savarine, noroc ca a fost peste, nici la pasa printre pentru colegu` Toni aflat intr-o pozitie buna, nici la pasa la Perrotta de a scapat singur si numa Codrea stie cum a intervenit acolo si binenteles de lovitura aia de cap din startu partidei ce l-a lovit in tzasta pe Goian si a trecut milimetric pe langa nici nu merita sa mai pomenesc. In afara de astea n-a miscat deloc...

Bogdanbibi
14th June 2008, 15:59
pasa la perrotta a dat-o toni cu capul

MIREL6RADOI
14th June 2008, 15:59
Mutu o fi fost inca sub efectul prafului...cat de drogat trebuie sa fii,sa executi un 11 m,in min 81 impotriva unui portar care te cunoaste fff bine(perioada juventus).Bine a zis coloratul de lucescu,mutu s-a dus indecis,era cu cola cao la....a stiut ca-l buffon stie cum trage si totusi a ales sa fie erou!:))Ce drogat...:)) N-a tras nici in stanga, nici in dreapta...a tras pe mijloc si prost!:mfr_lol: Pe mijloc se trage tare si la inaltime medie...mi se rupe de scuzele sale!:)) Si-a cerut scuze si dupa ce s-a drogat in draci..acu,iar...de cate ori isi cere scuze fata de oameni care-l iubesc?!=))
Dupa parerea mea,Lobont,Codrea si Chivu au fost cei mai buni.De la italieni cei mai buni: buffon ,grosso,rossi.

oop
14th June 2008, 16:03
nici la pasa la Perrotta de a scapat singur si numa Codrea stie cum a intervenit acolo

la faza aia Del Piero nu a participat ... centrare Zambrotta,Toni intoarce la Perrotta care e blocat de Codrea!
Del Piero a fost unul dintre cei mai slabi din tabara italienilor(a luat nota 5 pe goal.com),nu degeaba a fost schimbat!

Mutu o fi fost inca sub efectul prafului...cat de drogat trebuie sa fii,sa executi un 11 m,in min 81 impotriva unui portar care te cunoaste fff bine(perioada juventus).Bine a zis coloratul de lucescu,mutu s-a dus indecis,era cu cola cao la....a stiut ca-l buffon stie cum trage si totusi a ales sa fie erou!:))Ce drogat...:)) N-a tras nici in stanga, nici in dreapta...a tras pe mijloc si prost!:mfr_lol: Pe mijloc se trage tare si la inaltime medie...mi se rupe de scuzele sale!:)) Si-a cerut scuze si dupa ce s-a drogat in draci..acu,iar...de cate ori isi cere scuze fata de oameni care-l iubesc?!=))
Dupa parerea mea,Lobont,Codrea si Chivu au fost cei mai buni.De la italieni cei mai buni: buffon ,grosso,rossi.

dupa faza asta cred ca tu esti ala care trage pe nas ...
mi-e sila de oameni cu atitudinea asta de cacat!impuscati-l dreacu sa nu se mai chinuie :imported_icon_doh:

Marius_Black
14th June 2008, 16:32
Nu`s fan Mutu deloc dar cum a mai spus si cineva la threadul ,,pe ei..'' toti v-ati bucurat si l-ati laudat dupa golul inscris repede la-ti injurat si ,,gratulat'' cu diverse apelative dupa ce a ratat ...daca era in locul lui Roberto Baggio la CM94? Il impuscati ca pe Escobar? pfff...

MIREL6RADOI
14th June 2008, 16:37
dupa faza asta cred ca tu esti ala care trage pe nas ...
mi-e sila de oameni cu atitudinea asta de cacat!impuscati-l dreacu sa nu se mai chinuie :imported_icon_doh:
Ai auzit de diversitatea de opinie..ce-ar fi daca la fiecare opinie contrarie,as zice ca tragi pe nas,samd?:)) Niciodata n-am fost fan Mutu...e un jucator de valoare,insa s-a cacat pe el..trebuia sa lase pe altu sa suteze.Apropo,mi-am argumentat optiunea,insa tu esti prea "cool" ca s-o bagi in seama...mai bine pe misto-uri,alea,alea.Ca nu-ti convine parerea mea..asta e...de aia nu ninge in brazilia!::imported_icon_naugh
Mda..nu stiu dupa ce trebuie sa ma justific fata de alte persoane!:mfr_lol:

" Daca e sa ne intoarcem fata de la rezultate catre competitie, Romania a aratat ca poate fi frumoasa.
Si in tribune, si pe teren, si acasa. Va multumesc pentru spectacolul din tribune si de acasa. Asa arata un al 12-lea jucator frumos. Va multumesc din suflet. In special fanilor care m-au incurajat prin intermediul site-ului oficial adrianmutu.com.
Romania a fost frumoasa si pe teren, unde spectacolul a fost complet. Sansa este un factor important si si-a spus cuvantul. Mergem mai departe cu fruntea sus, caci acolo tintim. "
http://adrianmutu.com/Blog/AdrianMutu/art/80/O-Romanie-frumoasa.html

oop
14th June 2008, 16:48
e drept ca suntem suficient de norocosi incat sa avem libertate de exprimare dar nu abuza de acest drept cand nu e cazul ... una e opinie contrara si alta e sa incepi sa aberezi si sa o tii ca Ivan cu fluierul ...

am si eu dreptul sa imi fie sila de oamenii care scuipa dupa ce au lins si pt asta chiar nu trebuie sa ma justific,e o chestie de bun simt!

Bun,prost,drogat,nedrogat,Mutu tine nationala in spate de cativa ani buni si multumita lui am ajuns aici ... ca tu nu esti capabil de un dram de respect pt omul asta e alta problema,dar macar nu ii intoxica si pe altii cu "justificarile" tale savante ...

jointu_ucigash
14th June 2008, 16:50
niciodata nu am fost un fan Mutu. Chiar mi'e antipatic, dar la acest campionat ii acord circumstante atenuante avand in vedere necazurile pe care le are in acest moment (si nu ma refer la penalty). La faza aia trebuia sa bata un jucator necunoscut pt Buffon, dar asta e. Se poate intampla oricui. Si mie imi vine sa il injur, dar cum am mai spus, are circumstante atenuante.

valy
14th June 2008, 17:43
1-Adrian Mutu a explicat pentru presa italiana secretul de la golul pe care l-a marcat lui Gianluigi Buffon!
Faptul ca Mutu joaca in Italia s-a dovedit a fi decisiv in meciul Romaniei cu echipa lui Donadoni. Mutu a recunoscut ca l-a auzit pe Buffon cum ii cerea mingea lui Zambrotta si a profitat de ocazie.

"L-am auzit pe Buffon cum il striga pe Zambrotta sa-i dea mingea. L-am auzit, l-am intuit si am incercat. Totul a mers bine", a explicat Mutu.

2-Mutu a dezvaluit pentru presa italiana ca a fost foarte deprimat dupa ratarea penalty-ului cu Italia dar ca jucatorii l-au ajutat sa-si revina.
"Da am plans dupa ratare, suntem oameni si stim ce inseamna sa dai totul pentru gloria si onoarea tricoului nationalei si a tarii" a recunoscut Mutu pentru Gazetta dello Sport.

"Erau 7 ani de cand nu am mai ratat, va spun 7 ani de cand nu am ratat un penalty cu Romania. In campionat cu Buffon am mai ratat si anul acesta un penalty. Am decis sa schimb totul.Stiam ca el cunostea modul meu de a juca, dar mingea aplecat gresit, nu s-a inaltat suficient. Restul l-a facut Buffon, mi-a mai aparat un penalty acum 7 ani. Nimeni nu mi-a aparat doua penalty-uri. Si la nationala am gresit doar o data. Acum sunt mai bine, insa dupa meci eram deprimat. Va trece" a marturisit Mutu.

Bogdanbibi
14th June 2008, 20:07
am vazut la o emisiune de pe ITV, cum Zenden dadea vina pe contra la golul lui panucci ... contra era la prima bara si trebuia sa ramana acolo pana se termina faza, insa el a plecat cand a vazut ca centrarea se duce pe lung ... deci injurati si pe altcineva, nu pe mutu

Aleks_777
14th June 2008, 23:27
pai la golul respectiv marea majoritate din vina opoarta tamas care din motive necunoscute inca(era prea departe, fusese tras de tricou, voia sa respinga din cadere sau pur si simplu are la fel de multa tehnica ,ca o scandura)a luftat penibil, mingea revenindu-i italianului.
Dar Mutu e mai la indemana de injurat ca nu prea s-a achitat de faza ofensiva cu exceptia catorva faze

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 23:35
pai la golul respectiv marea majoritate din vina opoarta tamas care din motive necunoscute inca(era prea departe, fusese tras de tricou, voia sa respinga din cadere 1.sau pur si simplu are la fel de multa tehnica ,ca o scandura)a luftat penibil, mingea revenindu-i italianului.
Dar 2.Mutu e mai la indemana de injurat ca nu prea s-a achitat de faza ofensiva cu exceptia catorva faze

1.Pare sa fie cea mai credibila(mai se incurca ca doar e om)
2.Daca nu era Mutu cu golul(Merita injurat ca a tras pe jumate` la penalty)

tecton_sdr
14th June 2008, 23:41
pai la golul respectiv marea majoritate din vina opoarta tamas care din motive necunoscute inca(era prea departe, fusese tras de tricou, voia sa respinga din cadere sau pur si simplu are la fel de multa tehnica ,ca o scandura)a luftat penibil, mingea revenindu-i italianului.
Dar Mutu e mai la indemana de injurat ca nu prea s-a achitat de faza ofensiva cu exceptia catorva faze

tamas a fost unul din cei mai buni oameni din Italia-Romania. Mai bine te injuram pe tine, dar pe un alt thread.

Dumitrescu.Daniel
14th June 2008, 23:46
tamas a fost unul din cei mai buni oameni din Italia-Romania. Mai bine te injuram pe tine, dar pe un alt thread.

Nu vreau sa iasa cu cearta dar Mutu a tras penalty-ul prost,daca ai motive injura-ma:imported_icon_naugh

Aleks_777
15th June 2008, 00:13

n-am zis nimic de cum a jucat in rest(si intr-adevar consider ca a jucat bine)
ci am scos in evidenta faptul ca golul italienilor a fost pe greseala sa deoarece se spunea ca era pe greseala lui contra(care a jucat execrabil tot meciul dar n-a avut nici o contributie la golul italienilor)

Bogdanbibi
15th June 2008, 00:21
(care a jucat execrabil tot meciul dar n-a avut nici o contributie la golul italienilor)
daca fugea lobont din poarta la un sut al italienilor, n-avea nici el vreo vina, pt ca nu era in zona ... este?
contra este de vina tocmai ca a plecat de unde trebuia sa fie, pe linia portii, la coltul scurt

Aleks_777
15th June 2008, 02:21
bine, am gresit, a avut o anumita contributie dar nu una directa..
In fine s-a terminat cum s-a terminat si nu mai avem ce face.Acum trebuie sa batem Olanda

danielac
16th June 2008, 13:05
Sper din toata inima sa reusim un meci frumos cu Olanda si cand zic frumos ma gandesc in primul rand la rezultat... si cu toate astea vreau un egal Italia-Franta...

steauaclub.tk
16th June 2008, 13:54
“La noi moralitatea e ca gripa. Pleaca si vine. Acum vine. Popor de Moggi, smecheri si sclavi machiavelici, redescoperim cinstea. De vineri seara, mottoul e sa primim de la altii ceea ce altii nu asteapta nciodata de la noi. Am ciugulit un punct mizer in doua partide si acum cersim mila si fair-play. Noi, campionii aranjamentelor si maestrii pactului scelerat, ne agitam ca sa prevenim un scandal deloc scandalos. Si ii invitam pe batavi la imensa cina a cretinilor. Pentru ei conteaza doar sa joace ca sa castige. Deci, sa piardă. Daca nu-s dobitoci, stiu ca trebuie sa evite in semifinale fiara ranită, Italia ori Franta, preferand o Romanie epuizata si satula", noteaza editorialistul Roberto Beccantini.

Foarte buna descrierea italienilor, desi la fel suntem si noi.

jointu_ucigash
16th June 2008, 14:37
“La noi moralitatea e ca gripa. Pleaca si vine. Acum vine. Popor de Moggi, smecheri si sclavi machiavelici, redescoperim cinstea. De vineri seara, mottoul e sa primim de la altii ceea ce altii nu asteapta nciodata de la noi. Am ciugulit un punct mizer in doua partide si acum cersim mila si fair-play. Noi, campionii aranjamentelor si maestrii pactului scelerat, ne agitam ca sa prevenim un scandal deloc scandalos. Si ii invitam pe batavi la imensa cina a cretinilor. Pentru ei conteaza doar sa joace ca sa castige. Deci, sa piardă. Daca nu-s dobitoci, stiu ca trebuie sa evite in semifinale fiara ranită, Italia ori Franta, preferand o Romanie epuizata si satula", noteaza editorialistul Roberto Beccantini.

jos palaria! Un articol excelent. Probabil ca ni s'ar fi potrivit si noua daca eram in situatia broscarilor.

MIREL6RADOI
16th June 2008, 16:28
1. Mutu este executantul canonic al penalty-urilor la echipa de club si la "nationala". De 7 ani nu mai ratase nici o astfel de lovitura la "nationala". In mod normal, nu ar fi trebuit sa aiba probleme; in orice caz, era cel mai firesc executant in situatia data.
2. Da, a fost indecis. Si altii au patit-o.
3. Mutu nu a tras pe mijloc si la picioarele portarului. Asa cum poate observa oricine din imaginea atasata, Mutu a tras circa 1,5 m la stanga portarului si la semiinaltime (aproape 1 m), Buffon a respins mai intai cu bratul ridicat apoi cu piciorul (a fost teribil de norocos, Buffon nu este prea tare la parat 11 m: el se arunca pe o parte si spera ca atacantul va trage acolo). Mutu a tras fara indoiala slab, insuficient de departe de mijlocul portii, insa greseala este consecinta unica a indeciziei, inseparabila de aceasta.
1.Buffon il stie din perioada juve...un motiv destul de bun de a nu exista un penalti atat de important.
2.Esti nehotarat?Lasa pe altu care are mintea limpede.
3.A recunoscut ca tras pe mijloc...si jos.Un penalti executat pe mijlocul portii, se trage TAAAAAAAARE si la inaltime medie...nu la picioare si slab.
Restul e can can...

oop
16th June 2008, 17:03
1.Buffon il stie din perioada juve...un motiv destul de bun de a nu exista un penalti atat de important.
asta ca il stia Buffon pe Mutu de cand jucam impreuna la Juve e folclor ... portarului poti sa ii si spui pe ce colt dai,daca tragi tare si plasat nici n-are timp sa o vada!
Atat tam-tam nu s-a facut nici dupa finala de UCL de anul asta ... geeez,nu e nici primul,nici ultimul care rateaza un 11m reveniti-va fratilor(in special tu,Mirele,ca vad ca bati apa-n piua pe tema asta peste tot)

r0bb3n
16th June 2008, 17:31
eu zic sa inchida orice moderator acest thread... sa aprindem o lumanare la morti italienilor si cam atat.. o sa ne calificam in dauna lor

bend_it_like_banel
16th June 2008, 17:48
3.A recunoscut ca tras pe mijloc...si jos.Un penalti executat pe mijlocul portii, se trage TAAAAAAAARE si la inaltime medie...nu la picioare si slab.

la cate goluri din penalty ia-i dat tu lui buffon, la fifa, cred si eu ca ai habar...:imported_icon_rolle

ps: ma intreb ce s-ar fi intamplat daca batea radoi si rata...:imported_icon_whist

Boggy
16th June 2008, 18:15
Da' daca batea Lobont si rata? Da' daca batea portarul stadionului si rata? Mereu, altcineva ar fi trebuit sa bata in locul celui care a ratat. Daca dadea Mutu gol, ii pupati toti picioarele. Gata, s-a dus, am luat doar un punct, si asta a fost. Daca si cu parca se plimbau in barca...

Marius_Black
16th June 2008, 18:39
Da' daca batea Lobont si rata? Da' daca batea portarul stadionului si rata? Mereu, altcineva ar fi trebuit sa bata in locul celui care a ratat. Daca dadea Mutu gol, ii pupati toti picioarele. Gata, s-a dus, am luat doar un punct, si asta a fost. Daca si cu parca se plimbau in barca...

Perfect spus dar na ...mereu se gaseste cate unul sa comenteze ca deh...in orice discutie exista 2 parti...asta e :)

m.dionis
16th June 2008, 18:41
2.Esti nehotarat?Lasa pe altu care are mintea limpede.
Restul e can can...

1. Chestia e valabila si invers: si Mutu il stie pe Buffon, atat de la Juve cat si din campionat;
2. Indecizia lui Mutu s-a manifestat abia in momentul in care efectiv se pregatea sa traga, cam greu sa se retraga in acel moment si sa paseze pisica in curtea altuia (nu mai discutam cum s-ar fi simtit celalalt ipotetic executant al penalty-ului in momentul in care ar fi trebuit sa execute el lovitura, fara pregatire psihica, in locul lui Mutu care declara forfait);
3. E irelevant ce declara unul sau altul, e relevant ce a fost. Pe imaginea stearsa impreuna cu mesajul meu (BTW: de ce a fost stearsa? jignea pe cineva? era ingrozitor de off-topic pe forumul dedicat partidei din care a fost extrasa? era imposibil de argumentat impotriva evidentei imaginii doar cu ventilatie bucala?) se observa cu claritate mingea care sare din mana ridicata a lui Buffon, portar ce s-a aruncat spre stanga. Daca s-a aruncat, nu e pe centru, iar daca mingea sare din mana ridicata, nu poate fi la nivelul picioarelor. A, ca Buffon ridica piciorul de care se izbeste succesiv mingea este adevarat, insa asta nu inseamna ca acela e nivelul picioarelor;
4. Mutu a tras tare, insuficient de aproape de bara din stanga (cam 1,5 m din 3,66) si la o inaltime medie-joasa (cam 1 m pe 2,44): un sut nefericit. Buffon a fost totusi norocos ca s-a aruncat pe directia buna si ca a ridicat piciorul drept in care a ricosat mingea din pumn; ridicarea bratului este contributia lui de portar excelent si cu reflexe.

Marius_Black
16th June 2008, 19:02
E irelevant ce declara unul sau altul, e relevant ce a fost. Pe imaginea stearsa impreuna cu mesajul meu (BTW: de ce a fost stearsa? jignea pe cineva? era ingrozitor de off-topic pe forumul dedicat partidei din care a fost extrasa? era imposibil de argumentat impotriva evidentei imaginii doar cu ventilatie bucala?)

mda..lipsa de fairplay din partea unei anumite persoane...pacat , oricum pana la urma noi discutam aici degeaba , pt ca uitam factorul determinant in transformarea penalty-ului : Norocul! ...daca executantul are noroc poate trage pe mijloc si mingea sa-i treaca printre picioare portarului si e gol , daca executantul are ghinion poate mingea sa se duca in vinclu dar portarul sa aiba un reflex de zile mari si sa o scoata , oricat de bun executant ai fi macar o data in cariera ai ratat un penalty , executantul perfect...nu exista ;)

LoMax8
16th June 2008, 20:06
"Un penalty nu se apara, se rateaza"

Punct!

ioana20
16th June 2008, 21:18
ps: ma intreb ce s-ar fi intamplat daca batea radoi si rata...:imported_icon_whist

Daca batea Radoi si rata, cred ca "ii rupeau dintii" toti suporterii nationalei, nu doar stelistii. Ceea ce cu Mutu nu se intampla. Si nu zic ca ar trebui sa se intample asta, Mutu a gresit intr-adevar decisiv, dar nu e nici primul nici ultimul care o face. Si nu cred ca ar trebui sa se faca atat de mare caz, ba sa il sustinem, ba sa il condamnam.

MIREL6RADOI
17th June 2008, 13:06
Daca batea Radoi si rata, cred ca "ii rupeau dintii" toti suporterii nationalei, nu doar stelistii. Ceea ce cu Mutu nu se intampla. Si nu zic ca ar trebui sa se intample asta, Mutu a gresit intr-adevar decisiv, dar nu e nici primul nici ultimul care o face. Si nu cred ca ar trebui sa se faca atat de mare caz, ba sa il sustinem, ba sa il condamnam.
Daca Mutu avea accidentarea lui RADOI..la aflarea vestii,s-ar fi oprit metroul bucurestean, se face coada la biserici pt a depunde o lumanare pt el:popa:,samd:))

Bogdanbibi
17th June 2008, 13:13
doar un nestiutor poate compara importanta lui radoi la nationala cu cea a lui mutu ... fara mutu terminam pe locul 4 ultimele calificari la turnee finale, timp in care radoi a jucat 3 meciuri