PDA

View Full Version : Romānia - Franta (0-0)

Cristi
4th June 2008, 19:19
http://www.suportersteaua.net/foto/diverse/romania_franta.png
Hai ROMĀNIA!!!:romaniaflag2:

valy
4th June 2008, 19:23
cu toate k e Franta....eu sper k Romania s bata pt a incepe cu dreptul EURO 2008...FORTZA ROMANIA!!!

Marius_Black
4th June 2008, 19:23
Realist..votul meu e pt victorie Franta...dar sper din tot sufletul meu sa ma insel si sa invingem hai Romania!!!

Aleks_777
4th June 2008, 20:05
mizez pe un 2-0 sec de la francezi in care noi nu depasim mijlocul terenului de 3 ori

oop
4th June 2008, 20:40
0 - 3 scurt

MickaelC
4th June 2008, 21:28
2-1 Romania: Mutu, Goian si Ribery. Piatra de incercare o sa fie cu Italia, daca scoatem un punct cu italienii putem sa trecem de grupa, daca pierdem, ar fi posibil sa intram cu moralul jos in meciul cu Olanda.

MIREL6RADOI
4th June 2008, 21:32
ics!1-1 Mutu/Goian.

Marius_Black
4th June 2008, 21:38
sa dea Domnu` un 1-0 sau 0-1 , gol banel in ambele situatii :icon_mrgreen:

eli.
4th June 2008, 22:07
victorie Franta

cosminash_90
4th June 2008, 22:33
ics!1-1 Mutu/Goian.

Si care marcheaza in propria poarta ??? Mutu sau Goian ???:icon_twisted:

jointu_ucigash
4th June 2008, 22:51
2-0 pt francezi. Un gol Ribery, iar al doilea il va inscrie unu din atacanti Anelka/Henry/Gomis

Dumitrescu.Daniel
4th June 2008, 23:12
Sincer as merge pe Romania,dar cred ca explozia lu` Ribery va face diferenta.
Daca scoatem egal,e o mare performanta.

valy
4th June 2008, 23:14
ribery are probleme la glezna...dar va juca cu noi...:(

joseph_stelist
4th June 2008, 23:19
ribery are probleme la glezna...dar va juca cu noi...:(

poate il baga pitzi pe radoi din primul minut si asa scapam de ribery. :icon_lol:

Marius_Black
4th June 2008, 23:19
poate il baga pitzi pe radoi din primul minut si asa scapam de ribery. :icon_lol:

pacat ca n-avem si noi un Chiellini :imported_icon_naugh

roby_stelist4ever
5th June 2008, 00:05
dar va juca cu noi...:(

Sau poate nu...:) Daca'l pierde Domenech pt restul turneului? Nu cred ca risca. Deci,poate avem noroc.:romaniaflag2:

cogdao
5th June 2008, 00:09
Nu avem nici o sansa sa luam vreun punct
0-1 gol Ribery

ULTRAS STEAUA
5th June 2008, 00:16
sunt 100% sigur ca problema nu va veni de la ribery...e un jucator care imi place f mult da are un stil de joc care nu il avantajeaza contra noastra.Cu noi tre sa joci pe sus in forta, veti vedea ca vom lua gol din faza fixa sunt sigur de asta.Golul va veni de la cine ne asteptam mai putin.Am inteles ca vom juca la cardeala cu francezii, logic autobaza rulz.Sper sa ma insel sa producem o mare surpriza dar nu avem cum, teoretic practic luati-o cum vreti, doar divintatea ne paote ajuta sa batem franta.

Marius_Black
5th June 2008, 00:29
sunt 100% sigur ca problema nu va veni de la ribery...e un jucator care imi place f mult da are un stil de joc care nu il avantajeaza contra noastra.Cu noi tre sa joci pe sus in forta, veti vedea ca vom lua gol din faza fixa sunt sigur de asta.Golul va veni de la cine ne asteptam mai putin.Am inteles ca vom juca la cardeala cu francezii, logic autobaza rulz.Sper sa ma insel sa producem o mare surpriza dar nu avem cum, teoretic practic luati-o cum vreti, doar divintatea ne paote ajuta sa batem franta.

sa dea domnu` sa batem da eu presimt un gol de la ...Abidal sau Thuram :|

steauaclub.tk
5th June 2008, 00:32
Hai ma sa fim putin mai optimisti si sa-i dam in spanac pe figurantii aia de frantuzi cu baştile lor, cu turnul ala de tabla si mirosul de jeg acoperit cu parfumuri scumpe.
Vive la France cu toti fotbalistii ei bronzati.

LoMax8
5th June 2008, 00:45
La cum au jucat francezii cu columbienii sigur ii batem...la cum am jucat noi in prima repriza cu muntenegrenii sigur ne luam scor

KosmyN
5th June 2008, 02:06
Radem, glumim, dar daca reusim sa ne aparam cum trebuie si ii ardem pe contraatac, putem sa evitam infrangerea.

Brigante
5th June 2008, 02:25
Noroc cu tricourile, ca ma uitam la Franta - Columbia si nu stiam care-i Franta.

Pro
5th June 2008, 09:28
parerea mea este ca scoatem cel putin un egal cu cocosii!sunt slabi in aparare si asta s-a vazut in cel putin 2 meciuri din cele 3 jucate, iar daca Piti isi aranjeaza bine in teren echipa avem sanse mari chiar si la o victorie!
Hai Romania!:romaniaflag2:

M4r|us
5th June 2008, 11:05
Ne este frica de o echipa care s-a chinuit 90 de minute sa dea gol columbienilor. Nu ma intereseaza golul din penalty. Si mai mult decat atat, am vazut cum Columbia a pus reale probleme Frantei. Oricum noi suntem peste Columbieni.

Cred ca vom scoate minim un egal.

valy
5th June 2008, 11:17
vad k toti va temeti de Ribery.... d c?
oricum...la cum a jukt franta columbia...ROMANIA-FRANTA 2-0

catalin.andronic
5th June 2008, 12:02
sincer dupa ce am vazut amicalele lor nu ma mai sperii deloc de ei.cred ca benzema e mai periculos decat henry si riberi

bubutza
5th June 2008, 12:25
Mizez pe o victorie a Romaniei... o sa ii surprindem cu ceva... sper ca nu cu Nicolita...

MickaelC
5th June 2008, 12:27
vad k toti va temeti de Ribery.... d c?
oricum...la cum a jukt franta columbia...ROMANIA-FRANTA 2-0

Pentru ca e de departe cel mai in forma jucator francez. Si pentru ca, dupa parerea mea, e la momentul de fata si cel mai bun. Sper sa il tina sub control cine o avea duel direct cu el, poate i-l trimite Piturca paznic pe Radoi.

In ultimele amicaluri toate echipele au jucat prost, si daca se prezinta asa la EURO nici nu mai stiu cine castiga. Cred ca la EURO o sa vedem alta Franta, alta Germanie si alta Romania.

kalashnikov
5th June 2008, 15:42
Romania-Franta 0-2 ... Ribery si Nicolita

eli.
5th June 2008, 15:58
toti va dati cu parerea ca francezii sunt slabi dar asa se spunea si inainte de WC06 si am vazut pan' unde au ajuns. personal nu-mi fac iluzii ca sa nu am deziluzii , daca batem bine bravo lor bafta

Thrylos
5th June 2008, 16:37
Eu merg pe un egal.Nu cred ca putem bata Franta insa cred ca avem o aparare puternica care cu putin noroc poate face fata.

bothuman
5th June 2008, 18:06
am votat victorie, cat de buni or fi francezii tot i batem:imported_icon_whist

Dumitrescu.Daniel
6th June 2008, 00:35
E bine ca suntem optimisti....

catalin.andronic
6th June 2008, 13:26
Eu merg pe un egal.Nu cred ca putem bata Franta insa cred ca avem o aparare puternica care cu putin noroc poate face fata.

daca bine tin eu minte tu ai dat egal si la meciul cu timisoara nu?sper ca de data asta sa te inseli :))

MIREL6RADOI
6th June 2008, 18:56
Pana si in reclame suntem considerati hoti (http://www.youtube.com/watch?v=GxXYS0JGWg0) ....
ps acu am gasit si video cu italienii...:imported_icon_naugh
Ete ca am gasit si cu olanda (http://www.youtube.com/watch?v=eizJfiKfYA4&NR=1)...se pare ca olandezii sunt mai rai decat noi si italienii la un loc!:imported_icon_naugh Ar trebui sa facem si noi un video cu "francezii"...sa aratam cum un "francez" din accra zboara la paris,alt "francez" din alger,samd!:))

Bogdanbibi
6th June 2008, 19:00
noi am scapat ieftin, pe cand italienii : http://www.youtube.com/watch?v=HfF5fi6AQPA&feature=related

eli.
7th June 2008, 14:43
practic Mutu era singura noastra arma si cam asa e nationala sta in el si inca cativa care sunt fotbalisti acuma cu scandalul asta cu Chelsea + decesul bunicii lui se pare ca este cu moralul la pamant si nu se poate concentra la meciul cu francezii :imported_icon_ermm:

sorin_g
7th June 2008, 15:01
Ăsta este singurul meci în care putem spera la vreun punct. În mod normal putem scoate cel puţin un egal. Gol GOIAN.

Raul_07
7th June 2008, 19:35
Daca ar fi sa zic ce mi-as dori logic ca spun o victorie dar practic tind sa cred ca va fi doar un egal care ne va da ceva sanse.Merg pe mana lui Mutu si Dica pentru acest meci.

Dumitrescu.Daniel
7th June 2008, 20:34
Vieira nu joaca cu Romania citeam pe MySport

suciuconstantin1978
8th June 2008, 19:18
Romania franta 1-1 HAI ROMANIA ! HAI STEAUA ! HAI DICA !

zapata
8th June 2008, 22:38
facem egal, zic eu , goluri mutu pentru noi si benzema pentru cocosii galici

LoMax8
8th June 2008, 23:48
Articol de senzatie in GSP intitulat : "Mutu: gol pentru bunica"

KosmyN
9th June 2008, 03:03
In meciurile cu echipele mari, Nationala lui Piti a scos mereu rezultate bune.
Ramane de vazut si daca la un turneu final, aceste performante se pot repeta.
Primul meci este cel mai important asa ca baietii trebuie sa dea totul si sa scoata un rezultat bun.

roby_stelist4ever
9th June 2008, 12:26
Totusi,cred ca vom incepe un pic crispati jocul.Un inceput in genul meciului Steaua-Lyon 0-3:unsure:

steauaclub.tk
9th June 2008, 13:04
Naţionala Romāniei va īncepe meciul cu Franţa īn următoarea formulă: Lobonţ - Contra, Tamaş, Goian, Raţ - Cociş, Rădoi, Chivu - Nicoliţă, D. Niculae, Mutu.
Ce mai ramane de zis? Doamne ajuta si Hai Romānia!

MIREL6RADOI
9th June 2008, 13:07
Si sa speram ca Nicolita nu va incurca portile...:))
N-ar strica RADOI sa faca asa ceva (http://www.youtube.com/watch?v=E6icLZ3i2Is)...pacat ca nu joaca viera...:mofo:

Dumitrescu.Daniel
9th June 2008, 13:08

Sa le incurce ma ca sa dea in a Francezilor.

eli.
9th June 2008, 13:16
Sa le incurce ma ca sa dea in a Francezilor.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

stiti de ce ma tem eu cel mai mult ? sa nu luam gol rapid deoarece greu mai revenim noi:puppyeyes:

roby_stelist4ever
9th June 2008, 13:28
------------------------------Lobont------------------------------
---Contra-------------Tamas----------Goian-------------Rat---
-------------Cocis------------Radoi------------Chivu------------
------------Nicolita-----------------------------Mutu-------------
------------------------------D.Niculae---------------------------

Brigante
9th June 2008, 13:37
N-ar strica RADOI sa faca asa ceva (http://www.youtube.com/watch?v=E6icLZ3i2Is)...pacat ca nu joaca viera...:mofo:

Comentariile strainilor sunt absolut savuroase.

valy
9th June 2008, 14:07
Karim Benzema si Nicolas Anelka urmeaza sa debuteze in atac cu Romania, conform antrenamentului tactic de duminica al lui Raymond Domenech.

Acesta confirma si absenta lui Patrick Vieira pentru meciul de luni, dar si faptul ca Thierry Henry va fi rezerva", scrie L'Equipe.

Conform sursei citate, la antrenament Domenech a exersat urmatoarea formula:
Coupet - Sagnol, Thuram, Gallas, Abidal - Makelele, Toulalan - Ribery, Malouda - Benzema, Anelka.

valy
9th June 2008, 20:47
dupa parerea mea jukm exceptional....suntem in ofensiva mereu...e chiar perfect. (mie asa mi se pare). :romaniaflag2:

p.s. Mar1us_d ce zici....mai are sanse Romania s castige?:imported_icon_naugh

Marius_Black
9th June 2008, 20:49
p.s. Mar1us_d ce zici....mai are sanse Romania s castige?:imported_icon_naugh

Ma nene...sa speram , in prima repriza ne-am aparat bine cu cateva mici scapari (noroc ca e Anelka si nu Henry ca eram morti) da in atac suferim rau , Mutu se vede ca nu are tragere de inima , Daniel Niculae nu stiu ce cauta pe teren , sa speram ca dupa pauza se gandeste la ceva Piti ca asa e de rau ...in atac suntem morti :unsure:

jointu_ucigash
9th June 2008, 20:50
repriza asta mi'a amintit de meciu de la rotterdam (desi acolo am jucat mai bine). Ne prezentam cu o aparare solida (cu cateva scapari), dar pe faza de atac suntem 0 barat. Nu ai cu cine sa construiesti...

si sa'i dau :uie: la arbitru ala spurcat care ne da galben la fiecare faza.

valy
9th June 2008, 20:54
repriza asta mi'a amintit de meciu de la rotterdam (desi acolo am jucat mai bine). Ne prezentam cu o aparare solida (cu cateva scapari), dar pe faza de atac suntem 0 barat. Nu ai cu cine sa construiesti...

si sa'i dau :uie: la arbitru ala spurcat care ne da galben la fiecare faza.

arbitru' a primit mita de la francezi...la faultul asupra lui D.Niculae....a dat un drac....tot noua galben...

s dea domnu' o repriza a 2a la fel de super k prima...

m.dionis
9th June 2008, 20:55
dupa parerea mea jukm exceptional....suntem in ofensiva mereu...e chiar perfect.

Exceptional e un cuvant excesiv.
Goian are momente de nesiguranta care s-ar putea sa ne coste daca se repeta si in repriza a doua. Cartonasul garben e neplacut.
Contra si Daniel Niculae au luat niste cartonase absolut meritate si absolut stupide, dovada ca nu sunt nici ei foarte siguri.
Mutu nu a facut inca nimic special.
Nicolita e la asa si asa.

Lucrul bun e ca francezii nu reusesc sa construiasca, iar Domenech ne face bucuria sa il tina pe Anelka pe teren.

Noi insa trebuie sa castigam aceasta partida pentru a avea sanse de calificare realiste, or pana acum nu are cine sa o bage in ate.

valy
9th June 2008, 20:58
nu stiu km vi se pare voua jocul nostru...dar mie imi place...:D

joseph_stelist
9th June 2008, 21:00
mie repriza asta mi-a adus aminte de meciurile Stelei in UCL,cand intalneam echipe gen Arsenal sau Real. Ne aparam ,ne aparam...constienti fiind ca va veni si golul in poarta noastra,inevitabil.
Oricum,pana acum Nicolitza e omul meciului. :D

MickaelC
9th June 2008, 21:54
Ne trebuie punct cu Italia si victorie cu Olanda. Pacat ca n-am scos mai mult, cred ca se putea, cu Dica intrat mai devreme.

Marius_Black
9th June 2008, 21:55
Oricum,pana acum Nicolitza e omul meciului. :D

same opinion , Banel a jucat surprinzator de bine alergand enorm , pacat ca n-am avut atacanti pe teren...

steaua_ro
9th June 2008, 21:55
0-0. Scopul scuza mijloacele. Insa, ca si spectacol, meciul a lasat de dorit. Fundu' in poarta si poate o sclipire a lui Mutu. Pentru primul meci este bine si asa. Hai Romania .

joseph_stelist
9th June 2008, 21:57
ce dreq a gandit pitzurca de nu l-a bagat pe Dica titular? :puppyeyes:
il putea schimba daca vedea ca nu misca nimic,dar era posibil de asemenea sa aiba si sclipiri care noua ne-au lipsit azi.Dica e tehnic,mai putea obtine un fault,o lovitura libera,ceva....

Marius_Black
9th June 2008, 21:58
ce dreq a gandit pitzurca de nu l-a bagat pe Dica titular? :puppyeyes:
il putea schimba daca vedea ca nu misca nimic,dar era posibil de asemenea sa aiba si sclipiri care noua ne-au lipsit azi.Dica e tehnic,mai putea obtine un fault,o lovitura libera,ceva....

nene...intotdeauna se spune ca echipa care nu joaca e cea mai buna , ce am vazut azi joc defensiv...dar sa vedeti cu Italia...o sa fie jale...

joseph_stelist
9th June 2008, 22:00
marius,nu poti tine pe banca un jucator ca Dica si sa bagi unul ca cocis sau marius niculae.
Dica iti poate rezolva un meci.

Marius_Black
9th June 2008, 22:01
marius,nu poti tine pe banca un jucator ca Dica si sa bagi unul ca cocis sau marius niculae.
Dica iti poate rezolva un meci.

corect...asta daca vrei sa castigi , dar pariez pe ce vrei ca Piturca in primul rand n-a vrut sa piarda , victoria e alta poveste....
Pariez ca Piti s-a gandit la un egal cu Franta , la o infrangere cu Italia si la o victorie cu Olanda , sa speram ca asa o sa fie :icon_mrgreen:

roby_stelist4ever
9th June 2008, 22:03
Un meci bun facut de stelistii din teren.Tin sa il felicit pe Banel,pentru jocul prestat azi. A fost un meci pragmatic,lipsit de spectacol; ne-am aparat bine,am jucat bine si la mijloc ( bravo Mirele :romaniaflag2: ). In atac suntem cam lipsiti de idei. Oricum e un punct obtinut impotriva Frantei,rezultat care ne da voie sa speram la evolutii bune si rezultate bune in viitoarele partide.

PS: moamaaa! La post'ul asta zici ca a dat interviu Piti pentru TVR :)) :rofl: Zici ca eu is selectioner :))

m.dionis
9th June 2008, 22:05
0-0. Scopul scuza mijloacele. Insa, ca spectacol, meciul a lasat de dorit. Fundu' in poarta si poate o sclipire a lui Mutu. Pentru primul meci este bine si asa. Hai Romania .

Nu este bine.
Franta trebuia batuta astazi. Cu jocul de trei lulele prestat pana acum nu batem pe nimeni, e mai probabil sa o luam pe coaja. Am venit aici ca sa ajungem cat mai departe -> trebuie sa ne calificam -> avem neaparata nevoie de o victorie.
In aceasta seara am pierdut probabil calificarea pentru ca am considerat multumitor rezultatul de egalitate. Doar daca Olanda va juca mizerabil avem o sansa minima de a trece, altminteri din grupa se califica Italia si Olanda.
Jenei: "Dacă vrem puţin, puţin o să primim! ". Asta este.

jointu_ucigash
9th June 2008, 22:05
Cum am mai spus, un joc ca la rotterdam. Excelent in aparare, 0 barat in atac. Oricum Putzirca face minuni cu o ekipa fara mijloc.Francezii au avut o singura ocazie clara tot meciu si asta spune multe. Balanel a fost excelent in aparare, iar in atac a fost exact cum se astepta toata lumea. Goe, Tamas, Radoi si Chivu au facut un meci foarte exact, Contra si mai ales Ratz s'au descurcat f bine pe flancuri, iar Lobontz aproape a shomat. Cocis a fost cam degeaba, desi a incercat cate ceva, iar Mutu, saracu' a fost 0. Cred ca problemele din ultima vreme l'au daramat. Niculae a alergat extraordinar, dar fara nicio realizare notabila. De partea cealalta, am remarcat la francezi precizia tacklingurilor (imediat luam mingea din picioarele alor nostri de fiecare data cand aveau ocazia), iar Ribery e un mare fotbalist (vede jocu extraordinar). Benzema si Gomis au dezamagit crunt, iar Anelka a fost in nota obishnuita. Makelele nu mai e ce a fost, in skimb Toulalan e un jucator f bun pe faza defensiva.

Dumitrescu.Daniel
9th June 2008, 22:10
Un meci plictisitor bazat pe aparare...

Bravo Nicolita.Mi-a placut ca a muncit si a alergat.

joseph_stelist
9th June 2008, 22:16
apropo,pe Ribery l-a lovit trenu' de-i lipseste juma de cap? :unsure:
PS: parca e Quasimodo...

eli.
9th June 2008, 22:17
Nu este bine.
Franta trebuia batuta astazi. Cu jocul de trei lulele prestat pana acum nu batem pe nimeni, e mai probabil sa o luam pe coaja. Am venit aici ca sa ajungem cat mai departe -> trebuie sa ne calificam -> avem neaparata nevoie de o victorie.
In aceasta seara am pierdut probabil calificarea pentru ca am considerat multumitor rezultatul de egalitate. Doar daca Olanda va juca mizerabil avem o sansa minima de a trece, altminteri din grupa se califica Italia si Olanda.
Jenei: "Dacă vrem puţin, puţin o să primim! ". Asta este.
exact asta vreau si eu sa mentionez : asa e mentalitatea romanului sa se multumeasca cu putin , ce domle daca putem sa luam 1 punct FOARTE BINE daca luam bataie asta e . Personal cred ca Franta era singura echipa pe care puteam sa o batem dar o sa vedem :|

m.dionis
9th June 2008, 22:17
apropo,pe Ribery l-a lovit trenu' de-i lipseste juma de cap?

Accident auto, incendiu, scapat ca prin minune cu viata atunci cand era mic.
Nu e de luat peste picior.

jointu_ucigash
9th June 2008, 22:21
pan' la urma s'a ajuns la vorba lu' Boloni.

Noroc ca Frantza are un selectioner foarte slab in persoana lu' Domenech. Astazi Frantza a jucat in stilu antrenorului dse pe banca, adica monoton si nespectaculos, mai mereu salvat de sclipirile starurilor din atac.

eli.
9th June 2008, 22:23
Noroc ca Frantza are un selectioner foarte slab in persoana lu' Domenech. Astazi Frantza a jucat in stilu antrenorului dse pe banca, adica monoton si nespectaculos, mai mereu salvat de sclipirile starurilor din atac.
am tupeu sa pun pariu ca "shusta" asta nu ne merge cu Italia/Olanda:imported_icon_ermm:

Dumitrescu.Daniel
9th June 2008, 22:25
am tupeu sa pun pariu ca "shusta" asta nu ne merge cu Italia/Olanda:imported_icon_ermm:

Acolo ar trebui sa ne mearga atacul.

jointu_ucigash
9th June 2008, 22:25
cu Olanda ne'a mai mers de 2 ori shusta. Singura teama a mea e ca pt a face un astfel de joc tre sa alergi ca nebunu, ori, ai nostri nu stiu daca sunt in stare sa alerge asa 3 meciuri la rand intr'un interval atat de scurt de timp.

oop
9th June 2008, 22:31
Felicitari baietilor,au scos un punct pretios ...
pacat ca nu am indraznit mai mult in atac,dar e bine ca ne-am aparat exact!

steauaclub.tk
9th June 2008, 23:35
Inainte de meci eram foarte multumiti cu un egal, acum nu prea ne mai convine. Mai rau e ca Olanda conduce cu 2-0 Italia...
Apropo, am castigat meciul suporterilor, asa cum zice The Sun.

Thrylos
9th June 2008, 23:44
daca bine tin eu minte tu ai dat egal si la meciul cu timisoara nu?sper ca de data asta sa te inseli

Uite ca nu m-am inselat Cataline :).Daca vrei iti zic ce facem si cu olandezii sau cu italienii...(glumesc nu ma asaltati pe private).
In fine sa ies din offtopic,un scor foarte bun pentru noi sper ca unii dintre pesimistii de pe forum si-au schimbat putin parerea despre echipa nationala,o echipa nu foarte valoroasa sau cu un joc spectaculos,insa o echipa extrem de muncitoare si serioasa.Vreau sa felicit baietii pentru ca au rezistat in fata unei echipe ca Franta si sper sa continuam tot asa si chiar daca nu ne calificam sa iesim cu capul sus.

valy
9th June 2008, 23:45
"Gregory Coupet nu a avut nicio interventie. Am reusit sa gestionam meciul fara probleme, insa nu am fost destul de periculosi pentru a pune adversarul in dificultate", a spus Domenech pentru TV M6.

LoMax8
10th June 2008, 00:37
Un meci tipic "piturchian", defapt tipic romanesc, o traditionala turca cu pase pe latu` terenului si mingi bubuite pe Daniel Nic"O"LAE care a reusit cateva sarje dar nici una in afara lotului unde-i este si locul. Am jucat in sistem autobaza si ne-a iesit. Am intalnit o echipa franceza mega-slaba, usor de batut si cu un joc extrem de previzibil dar avand in vedere ca am abordat partida in stil olaroic: "sa nu luam gol si daca pica, pica" nici nu puteam obtine mai mult.

Ne-am aparat foarte bine, fundasii centrali Goian si Tamas l-au scos din joc pe Benzema, al carui nume nu l-am auzit decat la faza cand a sutat slab, dupa ce l-a intors pe Chivu si mai apoi la schimbare. Maimutza oparita de Ribery s-a mutat cand pe stanga cand pe dreapta dar nu i-a mers deloc, prospetimea si rezistenta fizica l-au ajutat in repriza a doua avand in fata un Contra ceva mai obosit. Din ce am urmarit eu am inteles ca ar fi jucat si Anelka dar nu cred. Maimuta de Malouda a fost cam singurul jucator francez care a miscat ceva.
La noi sper sa nu-l mai vad pe Cocis in teren cu Italia n-a facut absolut nimic. Nicolita confirma regula, anume ca la club e praf iar la nationala e altceva. Ma asteptam la introducerea lui Codrea pentru a betona si mai mult apararea, daca mai era nevoie. Mi-a placut Rat, a fost util in ofensiva si a avut mult de lucru mai ales ca vedeta Mutu n-a prea acoperit flancul stang.

Probabil ca unii cred ca am reusit o mega-performanta ce ne da sperante mari de calificare, eu zic sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa vedem ca am intalnit o echipa a Frantei care l-a pauza n-avea sut pe poarta iar dupa cred ca a avut unul singur, hai doua.

In contextul de fata, anume am scos egal cu Franta iar Olanda la cum joaca nu mai poate scapa victoria cu Italia, sansele de calificare ne-au cam scazut in plus riscam o umilinta in fata broscarilor. Repet Franta era o echipa de batut nu una cu care sa faci egal. Piti la pauza trebuia sa fie mai curajos si sa schimbe mai repede cu Dica si cu M.Niculae.

[luv`Dica]ing3lash
10th June 2008, 01:09
Felicitari baietilor,au scos un punct pretios ...
pacat ca nu am indraznit mai mult in atac,dar e bine ca ne-am aparat exact!

asa e....mai luam poate niste puncte si din celelalte meciuri...si nu ne facem de rusine......:romaniaflag2:..sau poate cn stie?! ne calificam..:popa:

KosmyN
10th June 2008, 02:15
Egal ne-am propus, egal am realizat.
Mentalitate pur mioritica.
Noroc cu Franta care a avut un joc mediocru.
Daca am fii fortat atunci cand trebuia, rezultatul putea fii altul.
Daca am fii avut la mijloc un om de legatura (DICA), rezultatul poate ar fii fost altul, dar asa...
Jucam asa si in urmatoarele 2 meciuri, si suntem mancati.

Lobont - 7 - s-a achitat bine de sarcini
Contra - 5 - prostesc cartonasul galben, iar in duelurile unu la unu, Malouda i-a dat clasa
Tamas - 6 - inceput ezitant, dar ok per ansamblu
Goian - 7 - stalpul defensivei
Rat - 6 - a avut si un aport ofensiv, a incercat cate ceva
Cocis - 5 - a ajutat bine defensiva, dar nu a fost si liantul dintre defensiva si ofensiva
Radoi - 8 - omul meciului in opinia mea. Chiar daca incercarile de a porni faze ofensive nu prea au reusit, in defensiva a fost tartor
Chivu - 7 - a dublat bine pe partea lui Rat, a incercat si ceva ofensiv, poate avea nevoie de mai mult curaj
Mutu - 5 - asa cum zicea si Piti, sper sa vedem alt Mutu in meciul cu Italia
D. Niculae - 5 - fara nicio reusita notabila, doar risipa de efort
Codrea - 5 - nu prea s-a vazut, a avut doar rol distructiv
M. Niculae - 5 - trebuia introdus mai devreme
Dica - - skimbare de trecerea timpului. Ce bun era daca prindea cel putin 15 minute de joc

Taica Tereza
10th June 2008, 02:48
Kosmyne, vezi ca iti lipseste cineva, unul care a arat si discuit partea dreapta. :imported_icon_naugh. Mai lipsea sa se aseze pe vine si sa puna si ingrasamantul natural.

ontopic: Rezultat bun, joc slab calitativ. Ai nostrii: munca multa, alergatura multa, asezare defensiva bine gandita de Piturca, lipsa de curaj si idei in atac (Mutu in forma execrabila, D. Niculae prea izolat). Sper sa reusim sa depasim tracul si la meciul cu Italia (crunta deziluzie in meciul cu olandezii) sa reusim un rezultat mare.

Brigante
10th June 2008, 05:59
"Romānia este o echipă compactă şi defensivă. Se apără īn bloc şi este foarte greu să găseşti spaţii de pătrundere. Am muncit toată săptămāna şi este păcat, pentru că ar fi trebuit să obţinem cele trei puncte. Nu suntem chiar atāt de supăraţi. Am fi vrut să īncepem cu o victorie, dar nici acest egal nu este rău. Am īncercat totul, pe flancuri, prin centru, dar nu am putut să ne creăm ocazii. Romānia a jucat foarte bine īn apărare şi nu a făcut nicio greşeală. Cānd au fost īn pericol au scăpat de minge" zise Makelele.

:icon_mrgreen: Noi suntem adevaratii italieni de la acest turneu final.

PS: Pierdut Hagi, cautam inlocuitor. De opt ani.

zapata
10th June 2008, 09:43
aseara goe si radoi au fost de netrecut pe cand marile vedete chivu si mutu parca nici nu au existat , la mutu gasesc scuze dar la chivu chiar nu inteleg

Marius_Black
10th June 2008, 10:01
Kosmyne, vezi ca iti lipseste cineva, unul care a arat si discuit partea dreapta. :imported_icon_naugh. Mai lipsea sa se aseze pe vine si sa puna si ingrasamantul natural.

Banel maratonistul meciului
Jucatorul legimat la Steaua a alergat nu mai putin de 12,24 km, in timp ce pe pozitia secunda se claseaza un alt roman, Mirel Radoi, tot stelist, cu 10,69 km, la fel ca vedeta lui Chelsea Florent Malouda.
Pe locurile urmatoare se afla Makelele (10, 65 km) Daniel Niculae (10,61 km) si Ribery (10,55 km).
(Onlinesport)

Ce ziceati de arat?:icon_lol:

zapata
10th June 2008, 10:18
Banel maratonistul meciului
Jucatorul legimat la Steaua a alergat nu mai putin de 12,24 km, in timp ce pe pozitia secunda se claseaza un alt roman, Mirel Radoi, tot stelist, cu 10,69 km, la fel ca vedeta lui Chelsea Florent Malouda.
Pe locurile urmatoare se afla Makelele (10, 65 km) Daniel Niculae (10,61 km) si Ribery (10,55 km).
(Onlinesport)

Ce ziceati de arat?:icon_lol:

banel s-a luptat in aparare mai mult pentru ca , fundasul adevarat contra a fost varza

catalin.andronic
10th June 2008, 10:36
dupa ce am vazut la olanda cu italia eu zic sa ne multumim cu acest rezultat.pacat ca mutu cu niculae nu sau vazut deloc defapt noi de la mijloc in sus am jucat pe invisible

danielac
10th June 2008, 11:32
"Gregory Coupet nu a avut nicio interventie. Am reusit sa gestionam meciul fara probleme, insa nu am fost destul de periculosi pentru a pune adversarul in dificultate", a spus Domenech pentru TV M6.

Clasic comentariu al francezilor, care nu isi lasa mandria la usa nici atunci cand vad ca nu sunt cu nimic superiori altora.... Sper din tot sufletul ca Franta sa nu iasa din grupe!

Marius_Black
10th June 2008, 11:33
Clasic comentariu al francezilor, care nu isi lasa mandria la usa nici atunci cand vad ca nu sunt cu nimic superiori altora.... Sper din tot sufletul ca Franta sa nu iasa din grupe!

Daca joaca cum au jucat cu noi...ii mananca la micul dejun olandezii

danielac
10th June 2008, 11:42
Daca joaca cum au jucat cu noi...ii mananca la micul dejun olandezii

Sper sa fie asa si noi sa facem fata cu brio Italiei daramate, iar daca italienii joaca ca aseara pot fi batuti...si atunci putem visa a Olanda si Romania sa iasa din grupa! Doamne ajuta!

Raul_07
10th June 2008, 11:52
Tactica lui Piti a fost foarte clara egalul si pe urma o executie a lui Mutu si 1-0.Dar din pacate Mutu o jucat nu ca slab ci foarte foarte slab.Radoi si Goian au facut un meci foarte bun si cred ca macar Goe va pleca dupa Euro daca o tine tot asa.Din pacate cred ca Dica trebea introdus mai rapid mai prin minutul 75 cand a fost schimbarea aia Mutu-Marius Niculae mai bine il baga pe Dicanu dar asta e asteptam meciurile urmatoare sa vedem ce va fi.P.S:Cocis ala o facut ceva pe teren 60 de minute?

jointu_ucigash
10th June 2008, 12:36
Romania, echipa antifotbal a turneului final:imported_icon_pimp::romaniaflag2:

eli.
10th June 2008, 12:38
personal cred ca noi am oferit cel mai urat meci de pan' acum:icon_lol:
p.s: cel mai frumos clar Olanda vs Italia

ww
10th June 2008, 12:39
dincolo de acest joc nul ramane un punct....

danielac
10th June 2008, 12:47

si Franta cum e? asa de curiozitate!

danielac
10th June 2008, 12:47
personal cred ca noi am oferit cel mai urat meci de pan' acum:icon_lol:

p.s: cel mai frumos clar Olanda vs Italia

personal cred ca am jucat cu Franta, nu singuri... sau ma insel???

joseph_stelist
10th June 2008, 13:07
si Franta cum e? asa de curiozitate!

asa,de curiozitate,ai vazut meciul? noi am fost echipa care s-a aparat si am refuzat jocul,ei au fost cei care ne-au calarit si au atacat mereu.ce dracu'...
nu vad de ce ai sarit asa la afirmatia ca Romania pana acum e echipa antifotbal a campionatului.

#EffecT
10th June 2008, 14:00
Din prima trebuie mentionat ca Dica a fost lasat pe banca pentru ca omului nu-i prea place sa alerge si nici nu are viteza ca sa joace la constructie . El e bun in ultimii 20 de metri si Piti i-a preferat in fata pe Mutu si Niculae , oameni de viteza pentru a profita de un eventual contraatac,dar evident ca acel contraatac nu a existat , pentru ca n-a avut cine sa-l declanseze . Cocis a fost titular pentru ca alearga (la pauza era al doilea dupa Nicolita) ,e mai rapid si ne-a aratat ca poate avea si executii suprinzatoare. Din pacate ,nici el si nici Mutu n-au fost in apele lor . Niculae a fost lasat singur ,dar mie mi-a placut foarte mult jocul lui si daca era sustinut de Cocis si Mutu intr-o forma mai buna cu siguranta acum aveam ce sa vorbim si de jocul ofensiv al Romaniei .
E un punct, nu-l dam - il luam . Italia cu tot cu bulanul lor , e o echipa mult schimbata fata de CM . Apararea pentru prima data de cand ii urmaresc pe la turneele finale, pare destul de subreda ,Di Natale si Toni nu prea se inteleg in joc , iar Camoranesi parca a fost ieri din alt film . Pot fi pusi in dificultate, dar pentru asta avem nevoie de un MUTU in forma maxima si de inca cel putin 2 jucatori care sa sustina cum trebuie atacul(Niculae si Cocis)

Din echipa noastra mi-au placut Rat,Chivu,Radoi si Niculae.

Thrylos
10th June 2008, 14:06
asa,de curiozitate,ai vazut meciul? noi am fost echipa care s-a aparat si am refuzat jocul,ei au fost cei care ne-au calarit si au atacat mereu.ce dracu'...
nu vad de ce ai sarit asa la afirmatia ca Romania pana acum e echipa antifotbal a campionatului.

in 2000 echipa antifotbal a campionatului European,Italia,a ajuns pana in finala unde a pierdut in prelungiri cu Franta.In 2004 echipa antifotbal a campionatului,Grecia,a si castigat finala cu Portugalia.In 2008 echipa antifotbal suntem noi...:imported_icon_naugh

jointu_ucigash
10th June 2008, 14:47
in 2000 echipa antifotbal a campionatului European,Italia,a ajuns pana in finala unde a pierdut in prelungiri cu Franta.In 2004 echipa antifotbal a campionatului,Grecia,a si castigat finala cu Portugalia.In 2008 echipa antifotbal suntem noi...:imported_icon_naugh

Mie nu mi s'a parut deloc ca Grecia ar fi fost o echipa antifotbal in 2004. Eu am vazut o Grecie organizata pefect, cu o aparare extrem de solida care a protejat un portar foarte varza (Nikopolidis), un mijloc care a facut legea in toate meciurile (mai putin cel cu Spania) si un atac extrem de eficient condus de Charisteas. Dupa parerea pea, dpdv al jocului, Grecia a meritat acel euro.

LoMax8
10th June 2008, 16:27
Mie nu mi s'a parut deloc ca Grecia ar fi fost o echipa antifotbal in 2004. Eu am vazut o Grecie organizata pefect, cu o aparare extrem de solida care a protejat un portar foarte varza (Nikopolidis), un mijloc care a facut legea in toate meciurile (mai putin cel cu Spania) si un atac extrem de eficient condus de Charisteas. Dupa parerea pea, dpdv al jocului, Grecia a meritat acel euro.

Permite-mi sa te contrazic Jointule, Grecia a fost o echipa foarte organizata in defensiva si care s-a bazat exclusiv pe contraatac si faze fixe. Au facut clar anti-joc toata lumea a vorbit despre asta dar numai pana in finala. Dupa ce a castigat-o nimeni n-a mai zis nimic. 1-0- cu Portugalia dintr-un corner parca in rest bulan cat casa in aparare la suturile portughezilor si mingi bubuite si aruncate la disperare.
Noi avem o organizare foarte buna, eu n-am vazut mingi bubuite la intamplare, am incercat sa iesim organizat din aparare dar am fost crispati si de aia am oferit senzatia ca jucam rugby pe sistemu "inainte". In plus grecii l-au avut pe Charisteas care a fost senzational, noi am jucat cu D. Nic"O"LAE de care se lovea mingea si sarea ca din perete.

jointu_ucigash
10th June 2008, 17:44
Cred ca diferentza dintre Romania 2008 si Grecia 2004 e facuta de linia de mijloc In rest, filosofia de joc e cam aceeasi.

bothuman
10th June 2008, 18:17
Cred ca diferentza dintre Romania 2008 si Grecia 2004 e facuta de linia de mijloc In rest, filosofia de joc e cam aceeasi.

si dorinta de a castiga... dupa cat isi dau sufletul pe teren, parca nici nu au vrut sa ajunga la euro(cu exceptia lui banel :P)

zapata
10th June 2008, 18:20
iata ce a declarat un goian dupa ce raducioiua zis ca mai bine castiga franta decat romania la cum a jucat :Să fie sănătos Răducioiu. Chiar nu mă interesează ce spune el. Răducioiu probabil ar fi vrut ca Franţa să ne bată cu vreo 2-0"

gsp.ro

#Alex
10th June 2008, 19:12
Propun sa se autosesize comisia frf iar goian sa fie suspendat pentru meciurile cu italia si olanda daca nu aduce probe pentru a dovedi afirmatia de mai sus.

zapata
10th June 2008, 19:33
Propun sa se autosesize comisia frf iar goian sa fie suspendat pentru meciurile cu italia si olanda daca nu aduce probe pentru a dovedi afirmatia de mai sus.

pai si asa e obisnuit cu suspendarile tampite

zapata
10th June 2008, 22:25
click aici (http://www.youtube.com/watch?v=ZQtEngEoBK8) pentru a mai vedea odata cat de frumos si cu cata mandrie in suflet au cantat imnul romaniei tricolorii nostrii

jointu_ucigash
10th June 2008, 22:31
Am decis sa fac si eu o mica analiza a jucatorilor nostri in acest meci:

Lobontz - 6 - nu a fost prea solicitat, dar s'a achitat bine de sarcini
Contra - 6 - cel mai slab dintre fundasi, dar fara greseli decisive
Tamas - 7 - foarte agresiv, si'a anihilat cu brio adversaru direct
Goian - 7 - stalpul apararii, imperial in aer, bun la recuperari, daca nu avea cateva ezitari in prima repriza ii dadeam 8
Ratz - 7 - s'a descurcat f bine avand in vedere ca nu a avut sustinere pe partea sa. A incercat sa ajute si ofensiva, atat cat a putut.
Nicolitza - 7 - excelent in faza defensiva, 0 in atac
Radoi - 8 - omul meciului. O gramada de recuperari, foarte agresiv in zona sa, l'a scapat foarte rar pe Ribery din marcaj, pacat ca nu a avut curaj pe faza ofensiva.
Chivu - 7 - a fost singuru jucator care a mai reusit sa tina de minge fara sa fie deposedat imediat de francezi
Cocis - 4 - cred ca avea tricou albastru pe dedesubt. cred ca mai mult de 80% din pase au fost date la selectionata africana, pardon! francezi.
Mutu - 4 - Saracu are probleme mult mai grave incat sa isi mai bata capu cu un amarat de euro.
D.Niculae - 6 - Risipa mare de efort, si cam atat...
Codrea - 5 - s'a vazut foarte putzin
M.Niculae - 4 - Nu stiu daca a atins mingea de mai mult de 3 ori tot meciu. Pur si simplu nu se preteaza la tactica gandita de omu' cu zaru' pt acest euro.
Dica - a jucat prea putzin.

danielac
11th June 2008, 11:03

tu ce zici??? chiar crezi ca mai vorbeam daca nu vedeam meciul?

de ce am sarit asa? pentru ca ne repezim sa atacam mereu echipa noastra dupa orice meci, daca nu e victorie sau nu e spectacol... fara sa ne gandim la toate datele problemei, fara sa luam in calcul si cum joaca cealalta echipa, fara sa tinem cont de miza si de alti factori...

joseph_stelist
12th June 2008, 01:31
tu ce zici??? chiar crezi ca mai vorbeam daca nu vedeam meciul?

intrebarea mea era ironica,nu trebuia sa-mi raspunzi...
si oricum,am dat "reply" la post-ul tau inainte sa citesc si ce ai scris pe alte thread-uri,ca daca citeam inainte imi dadeam seama ca nu are rost sa raspund.
ti-am inteles parerea,ai nostri dupa un meci spectaculos cu Franta asteapta sa spulbere si Italia...:doh:

aheobarbos
12th June 2008, 12:58
Vad ca multa lume "acuza" jocul Romaniei in meciul cu Franta. Si eu am fost unul dintre cei dezamagiti la finalul meciului, fiindca Franta era o echipa de batut. In schimb, dupa ce am revazut meciul a doua zi, nemaifiind sub imperiul emotiilor si subiectivismului, am tras urmatoarea concluzie: am dominat meciul tactic, Piturca si-a propus strict sa nu primim gol si a aplicat aceasta tactica in care l-a sacrificat efectiv pe Mutu, dandu-i sarcini defensive. Chiar daca ne-am aparat tot meciul, n-am facut-o haotic ca alta data, ci s-a vazut clar ca ne-am aparat organizat, nelasand nici o sansa adversarului de a crea situatii periculoase. Iarasi un lucru pozitiv , n-am facut o imensa risipa de energie ca la alte turnee finale , dupa care sa fim rupti de oboseala. Ne-am dozat perfect efortul. In final spun ca a fost un meci perfect pentru noi, fiindca nu ne-am degradat moralul obtinand 1 punct cu vicecampioana mondiala, in chiar primul meci al nostru. O infrangere ar fi insemnat trimiterea acasa. Omul meciului dupa parerea mea a fost Radoi, urmat de Goian si Chivu. Radoi si Chivu au taiat din fasa actiunile francezilor, permitandu-le lui Goian si Tamas sa joace la interceptie si nu in duel 1 la 1 cu atacantii francezi. S-au vazut insa limitele lui Chivu la acea fenta a lui Benzema, cand capitanul nostru a fost pus in fund efectiv la 14 metri de poarta. Un mare merit in are si Nicolita, care in tandem cu Contra( mai slab) a reusit sa anihileze probabil cel mai bun cuplu de banda din lume, Malouda si Abidal. Toate astea, plus norocul de a beneficia de indolenta lui Anelka si lipsa de experienta a lui Gomis, ne-au adus un punct foarte pretios, in special prin prisma moralului echipei. Ramane sa vedem ce vom face mai departe...