PDA

View Full Version : Stiri Liga 1 2008-09

Pages : [1] 2

MIREL6RADOI
3rd June 2008, 12:30
Astazi s-a tras la sorti programul Ligii 1 REALITATEA!:imported_icon_naugh

Iata-l
Etapa 1

Rapid - Gloria Bistriţa
Universitatea Craiova - Politehnica Iaşi
FC Vaslui - Steaua
FC Braşov - Unirea Urziceni
Pandurii Tīrgu-Jiu - Dinamo
FC Argeş - Poli Timişoara
Gaz Metan Mediaş - Oţelul Galaţi
CS Otopeni - CFR Cluj
Gloria Buzău - Farul Constanţa

Etapa 2

Gloria Bistriţa - Universitatea Craiova
Politehnica Iaşi - FC Vaslui
Steaua - FC Braşov
Unirea Urziceni - FC Argeş
Dinamo - Gaz Metan Mediaş
Poli Timişoara - Pandurii Tīrgu-Jiu
Oţelul Galaţi - CS Otopeni
CFR Cluj - Gloria Buzău
Farul Constanţa - Rapid

Etapa 3

Rapid - CFR Cluj
Universitatea Craiova - Farul Constanţa
FC Vaslui - Gloria Bistriţa
Pandurii Tīrgu-Jiu - Unirea Urziceni
FC Argeş - FC Braşov
Gaz Metan Mediaş - Poli Timişoara
CS Otopeni - Dinamo
Gloria Buzău - Oţelul Galaţi
Politehnica Iaşi - Steaua

Etapa 4

FC Braşov - Pandurii Tīrgu-Jiu
Gloria Bistriţa - Politehnica Iaşi
Steaua - FC Argeş
Unirea Urziceni - Gaz Metan Mediaş
Dinamo - Gloria Buzău
Poli Timişoara - CS Otopeni
Oţelul Galaţi - Rapid
CFR Cluj - Universitatea Craiova
Farul Constanţa - FC Vaslui

Etapa 5

Rapid - Dinamo
Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi
FC Vaslui - CFR Cluj
Pandurii Tīrgu-Jiu - FC Argeş
Gaz Metan Mediaş - FC Braşov
CS Otopeni - Unirea Urziceni
Gloria Buzău - Poli Timişoara
Gloria Bistriţa - Steaua
Politehnica Iaşi - Farul Constanţa

Etapa 6

FC Braşov - CS Otopeni
FC Argeş - Gaz Metan Mediaş
Steaua - Pandurii Tīrgu-Jiu
Unirea Urziceni - Gloria Buzău
Dinamo - Universitatea Craiova
Poli Timişoara - Rapid
Oţelul Galaţi - FC Vaslui
CFR Cluj - Politehnica Iaşi
Farul Constanţa - Gloria Bistriţa

Etapa 7

Rapid - Unirea Urziceni
Universitatea Craiova - Poli Timişoara
FC Vaslui - Dinamo
Gaz Metan Mediaş - Pandurii Tīrgu-Jiu
CS Otopeni - FC Argeş
Gloria Buzău - FC Braşov
Gloria Bistriţa - CFR Cluj
Politehnica Iaşi - Oţelul Galaţi
Farul Constanţa - Steaua

Etapa 8

FC Braşov - Rapid
Pandurii Tīrgu-Jiu - CS Otopeni
FC Argeş - Gloria Buzău
Steaua - Gaz Metan Mediaş
Unirea Urziceni - Universitatea Craiova
Dinamo - Politehnica Iaşi
Poli Timişoara - FC Vaslui
Oţelul Galaţi - Gloria Bistriţa
CFR Cluj - Farul Constanţa

Etapa 9

Rapid - FC Argeş
Universitatea Craiova - FC Braşov
FC Vaslui - Unirea Urziceni
CS Otopeni - Gaz Metan Mediaş
Gloria Buzău - Pandurii Tīrgu-Jiu
Gloria Bistriţa - Dinamo
Politehnica Iaşi - Poli Timişoara
CFR Cluj - Steaua
Farul Constanţa - Oţelul Galaţi

Etapa 10

FC Braşov - FC Vaslui
Pandurii Tīrgu-Jiu - Rapid
FC Argeş - Universitatea Craiova
Gaz Metan Mediaş - Gloria Buzău
Steaua - CS Otopeni
Unirea Urziceni - Politehnica Iaşi
Dinamo - Farul Constanţa
Poli Timişoara - Gloria Bistriţa
Oţelul Galaţi - CFR Cluj

Etapa 11

Rapid - Gaz Metan Mediaş
Universitatea Craiova - Pandurii Tīrgu-Jiu
FC Vaslui - FC Argeş
Gloria Buzău - CS Otopeni
Gloria Bistriţa - Unirea Urziceni
Politehnica Iaşi - FC Braşov
Oţelul Galaţi - Steaua
CFR Cluj - Dinamo
Farul Constanţa - Poli Timişoara

Etapa 12

FC Braşov - Gloria Bistriţa
Pandurii Tīrgu-Jiu - FC Vaslui
FC Argeş - Politehnica Iaşi
Gaz Metan Mediaş - Universitatea Craiova
CS Otopeni - Rapid
Steaua - Gloria Buzău
Unirea Urziceni - Farul Constanţa
Dinamo - Oţelul Galaţi
Poli Timişoara - CFR Cluj

Etapa 13

Rapid - Gloria Buzău
Universitatea Craiova - CS Otopeni
FC Vaslui - Gaz Metan Mediaş
Gloria Bistriţa - FC Argeş
Politehnica Iaşi - Pandurii Tīrgu-Jiu
Dinamo - Steaua
Oţelul Galaţi - Poli Timişoara
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Farul Constanţa - FC Braşov

Etapa 14

Rapid - Steaua
FC Braşov - CFR Cluj
Pandurii Tīrgu-Jiu - Gloria Bistriţa
FC Argeş - Farul Constanţa
Gaz Metan Mediaş - Politehnica Iaşi
CS Otopeni - FC Vaslui
Gloria Buzău - Universitatea Craiova
Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi
Poli Timişoara - Dinamo

Etapa 15

Universitatea Craiova - Rapid
FC Vaslui - Gloria Buzău
Gloria Bistriţa - Gaz Metan Mediaş
Politehnica Iaşi - CS Otopeni
Steaua - Poli Timişoara
Dinamo - Unirea Urziceni
Oţelul Galaţi - FC Braşov
CFR Cluj - FC Argeş
Farul Constanţa - Pandurii Tīrgu-Jiu

Etapa 16

Rapid - FC Vaslui
Universitatea Craiova - Steaua
FC Braşov - Dinamo
Pandurii Tīrgu-Jiu - CFR Cluj
FC Argeş - Oţelul Galaţi
Gaz Metan Mediaş - Farul Constanţa
CS Otopeni - Gloria Bistriţa
Gloria Buzău - Politehnica Iaşi
Unirea Urziceni - Poli Timişoara

Etapa 17

FC Vaslui - Universitatea Craiova
Gloria Bistriţa - Gloria Buzău
Politehnica Iaşi - Rapid
Steaua - Unirea Urziceni
Dinamo - FC Argeş
Poli Timişoara - FC Braşov
Oţelul Galaţi - Pandurii Tīrgu-Jiu
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş
Farul Constanţa - CS Otopeni

Ingrozitor program avem...cu javre si ciori,consecutive....lucratura de program...
pff,in retur avem cu tiganii si cu dinamuistii ,consecutive pe Steaua!Ii nenorocim!:steagsimplu:
ps + cfr + craiova in retur!:))
Hai,fratilor,ca,ne jucam campionatul pe Ghencea!:imported_icon_naugh
In retur,doar la poli aek si urziceni avem meciuri grele in deplasare..in rest,cu toti jucam pe Ghencea!

Wholigan
3rd June 2008, 12:41
Mizerie de final.
Sper sa fim, asa cum am mai fost in vremuri imemoriale, atat de puternici incat sa nu ne speriem de Urziceni, Craiova, Timisoara, si sa consideram ca avem 2 etape de foc consecutive, in giulesti si st cel mare, restul fiind meciuri normale de 3 puncte.
Laca, ce zici prietene?

sorin_g
3rd June 2008, 12:56
Incredibil, cred ca este a 4-a oara in ultimii 5 ani cand jucam cu Dinamo si Rapid meciuri consecutive. Daca va uitati pe finalul de campionat pe care o sa-l aiba CFR o sa vedeti ca e cel putin dubios programul asta...

colonelu Voiculescu
3rd June 2008, 12:59
Laca zice ca o sa facem egaluri cu marile forte Otopeni , Medias , Arges , Poli Iasi sau Brasov si rezolvam campionatul pina in etapa a 13-a

In iarna vor veni eternele scuze ca n-avem lot , ca jucatorii sunt epuizati dupa meciurile din CL , ca Dica si Goian sunt lipsiti de motivatie , ca Nicolita e asa cum il stim , ca Lovin nu poate mai mult , ca avem atacanti , dar nu avem mijlocasi etc+samd

Raul_07
3rd June 2008, 13:06
Criminal programu nush cum draku l-au nimerit asa bine ii belea.Da las ca daca ne descurcam onorabil in tur adica in caz de nu se poate locu 1 sa fim si noi la 2-3 puncte maxim de locu 1 in retur o sa defilam.

Kingpin
3rd June 2008, 13:35
totul depinde de campania de transferari, bineinteles daca va exista una. daca o sa avem aceiasi jucatori in lot ne vom zbate iar meci de meci. ne vom baza pe noroc si nu pe valoare.

catalin.andronic
3rd June 2008, 13:42
poate vom avea un avantaj ca jucam in tur cu toate 3 mizerii in deplasare

ag1313
3rd June 2008, 13:53
Incredibil, cred ca este a 4-a oara in ultimii 5 ani cand jucam cu Dinamo si Rapid meciuri consecutive. Daca va uitati pe finalul de campionat pe care o sa-l aiba CFR o sa vedeti ca e cel putin dubios programul asta...

Problema nu e ca jucam cu DInamu si Rapid la rand. Asta nu e tare dubios. Dubios o sa fie daca jucam iar etape intermediare in perioada aia. Adica la 3 zile una dupa alta cum s-a intamplat acu 2 ani cand pe langa asta ne-au ars si arbitrii in ambele meciuri degeaba si am jucat in 10 sau 9.
Daca nu ma insel la meciurile alea a inceput caderea Stelei si accidentarile pe banda rulanta. Am jucat turul ala meciurile mai mult in 10. Nu erau 2 meciuri fara sa luam un rosu sau sa se accidenteze un jucator. Mergea echipa lui Olaroiu ceas pana a inceput sa scartie si a ajuns repede primul 11 de rezerve. Bataie de joc a fost atunci si nu cred ca intamplator .

In schimb acum nu mi se pare tare greu programul dar nici nu stiu cum se desfasoara etapele de la sfarsit. Daca e groaa treaba si in CL nu mai avem nici o sansa eu zic sa bage juniorii in Europa la ultimele 3 meciuri ca sa ne putem tine de campionat ori :icon_lol: sa faca Jey Jey 2 echipa tari si late ca sa ne distram in ambele parti.

Stai ca nu CFR e principala problema anul asta. Tu chiar crezi ca CFR mai ia puncte aiurea pe la Crapid sau Dinamuw ? Ai de capu lor. Or sa aiba niste meciuri de or sa le sara dintii . NU prea vad sa mai scape vre-o echipa in iarna la asa distanta de puncte. Sunt cel putin 5-6 echipe bune plus alte 4-5 care pot incalta pe oricine daca-s pun ambitia. Meciuri ushoare nu mai are nimeni . 2-3 echipe din alea promovate poate or fi mai de batut. Dar restul ... tre sa joci ca sa bati pe restul.

Sper sa nu vad vre-un Otelul care nu e bagat in seama cu vre-o 10 puncte in fata in iarna.

LoMax8
3rd June 2008, 16:33
Etapa 13

Dinamo - Steaua
Eterna rivala...
CFR Cluj - Unirea Urziceni
Sigur egal...

Etapa 14

Rapid - Steaua
Eterna pseudorivala...
FC Braşov - CFR Cluj
Nou promovata vs campioana...

Etapa 15

Steaua - Poli Timişoara
Noi vs Balena Ucigasa
CFR Cluj - FC Argeş
Campioana vs nou promovata

Etapa 16

Lejer cu mititelu dar nu si cu Napoli
Nou promovata vs campioana

Etapa 17
Steaua - Unirea Urziceni
Prieteni, prieteni dar branza-i pe bani
CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş
Campioana vs nou promovata

Cu lotu asta si cu finalu asta de campionat sigur si la anu tragem la locul 2.

Marius_Black
3rd June 2008, 16:43
Etapa 16

Lejer cu mititelu dar nu si cu Napoli
Nou promovata vs campioana

Eu stiam ca pandurii sunt de ceva timp prin liga 1... :unsure:

LoMax8
3rd June 2008, 18:02
Eu stiam ca pandurii sunt de ceva timp prin liga 1... :unsure:

copy-pasteu` e de vina...oricum Pandurii "e pepsi"

colonelu Voiculescu
3rd June 2008, 18:11
Facem si anul asta un egal cu ei

Marius_Black
5th June 2008, 14:13
Aflată īntr-unul dintre cele mai grele momente din istoria ei, Steaua este lovită şi de rivalii din Liga I!

Deşi Gigi Becali a spus că va convoca Adunarea Generală pentru a schimba componenţa Comisiei de Disciplină, mai multe cluburi nu numai că nu-l susţin pe finanţatorul roş-albaştrilor, dar chiar salută verdictul de ieri! „Suspendarea lui Gigi Becali de pe stadion e o măsură dureroasă. Totuşi, pentru fapte grave de corupţie, dacă ar exista o decizie judecătorească īn acest sens, Steaua ar trebui chiar retrogradată”, a declarat Marian Iancu , patronul lui Poli Timişoara.

Poli Iaşi şi FC Vaslui au aplaudat şi ele hotărārea de ieri. „Spun doar că depunctarea steliştilor şi a clujenilor a fost o măsură corectă. Aşa se prevede īn regulament”, a afirmat Adrian Porumboiu. ,,Este o sentinţă conformă cu regulamentul. Noi am jucat doar pe teren şi aşa o vom face tot timpul”, a spus preşedintele ieşenilor, Sorin Boca. Iese astfel din nou la iveală coaliţia anti-Steaua formată īn sezonul trecut īn jurul lui CFR Cluj, Rapid şi Poli Timişoara, grupări cu care roş-albaştrii s-au aflat īn conflict deschis, mai ales după scandalul „bricheta”

D-aia nu sufar eu Iasiu`.....da-le-as..:ablow: :ablow: :ablow: :ablow: ca oricum pe Poli si Vaslui nu le sufera nimeni

Dumitrescu.Daniel
7th June 2008, 13:38
Mai ales pe Vaslui de cand a facut Porumboiu faza cu Dorinel..

zapata
7th June 2008, 22:46
va fi greu in finalul turului , respectiv returului

roby_stelist4ever
7th June 2008, 23:23
va fi greu in finalul turului , respectiv returului

asa va fi tot campionatul :rofl:

jointu_ucigash
8th June 2008, 16:20
Djakpa la Bayer Leverkusen!

Fundaşul ivorian al echipei Pandurii Tîrgu-Jiu, Constant Djapka, a fost cumpărat de gruparea germană Bayer Leverkusen în schimbul a 1,1 milioane de euro.

Djakpa, 21 de ani, transferat de gorjeni de la formaţia norvegiană de ligă secundă Sogndal pentru numai 75.000 de euro în vara anului trecut, face parte din naţionala U21 a Cote D'Ivoire pentru care a marcat două goluri la ediţia din acest an a Festivalului de Tineret de la Toulon.

jsp

asa ca totzi cei de pe forum care il tot cereau pe "Costel" la Steaua sa se reorienteze.

suciuconstantin1978
8th June 2008, 19:16
sa speram :)ca va fi un sezon al razbunarii !!!!:)

zapata
9th June 2008, 15:58
asa va fi tot campionatul :rofl:

daca zici tu

roby_stelist4ever
9th June 2008, 16:03
daca zici tu

poi e clar ca daca si turul si returul sunt grele, asta inseamna tot campionatul.

Doamne....:unsure:

zapata
9th June 2008, 16:39
poi e clar ca daca si turul si returul sunt grele, asta inseamna tot campionatul.

Doamne....:unsure:

eu am zis doar de finalurile de tur si retur :console:

roby_stelist4ever
9th June 2008, 17:21
eu am zis doar de finalurile de tur si retur :console:

si ce crezi,ca pana la finaluri e usor? nu cred...

zapata
9th June 2008, 18:46
si ce crezi,ca pana la finaluri e usor? nu cred...

daca avem valoarea pe care o cere un nume ca STEAUA asa ar trebui

roby_stelist4ever
9th June 2008, 19:06
daca avem valoarea pe care o cere un nume ca STEAUA asa ar trebui

valoare avem,numai ca la ora actuala,unii din jucatorii nostri joaca doar pentru ei. Crezi ca le pasa pe ce loc terminam? Pt ei putem si sa retrogradam.Ei oricum isi primesc banii. (aici ma refer la un anume jucator care se gandeste doar la impresari si la echipe de pe afara....):imported_icon_ermm:

Marius_Black
9th June 2008, 19:09
valoare avem,numai ca la ora actuala,unii din jucatorii nostri joaca doar pentru ei. Crezi ca le pasa pe ce loc terminam? Pt ei putem si sa retrogradam.Ei oricum isi primesc banii. (aici ma refer la un anume jucator care se gandeste doar la impresari si la echipe de pe afara....):imported_icon_ermm:

Sa fie oare marele Dica? :imported_icon_naugh

zapata
9th June 2008, 19:11

aici e vorba de dica?:imported_icon_naugh

roby_stelist4ever
9th June 2008, 19:13
aici e vorba de dica?:imported_icon_naugh

Dap. Decat sa mai continue asa,mai bine sa se duuuuuuuuuca!:mofo:

zapata
9th June 2008, 19:17

daca va face un meci bun la EURO pun pariu ca nu mai doriti cu asa mare ardoare sa plece:dica10:

roby_stelist4ever
9th June 2008, 19:24
daca va face un meci bun la EURO pun pariu ca nu mai doriti cu asa mare ardoare sa plece:dica10:

nu pot sa zic ca vreau exagerat de mult sa plece,dar... poate sa si ramana,atata timp cat isi vede de treaba si lasa visele pentru mai incolo.

roby_stelist4ever
9th June 2008, 19:27

stiu ca mi-am cam pus in cap unii din suporteri (mai ales de sex feminin ):unsure:

joseph_stelist
9th June 2008, 22:07
stiu ca mi-am cam pus in cap unii din suporteri (mai ales de sex feminin ):unsure:

eu cred ca ti-ai pus in cap cam toti suporterii care realizeaza ce inseamna Dica pt Steaua.:imported_icon_ermm:

MIREL6RADOI
15th June 2008, 20:09
Bugetul e mai mare decat anul trecut pentru ca si cheltuielile sunt mai mari. Inca nu am primit niciun leu si am cheltuit mai mult decat o sa primim in total din Liga Campionilor. De la turnicheti pana la sitemul de supraveghere si de la tabela noua de marcaj, pana la nu situ ce alte minunatii costa mult. Anul acesta, bugetul este undeva la 35-38 de milioane", a spus Paszkany.

Finantatorul clujenilor a atacat autoritatile locale si judetene. "La noi bugetul este mai elastic. In orice caz, cheltuielile sunt foarte mari, atat in ceea ce priveste infrastructura pentru ca stadionul creste. Stadionul este cel care ne mananca jumatate de buget. Consiliul Judetean si Consiliul Local in patru ani de zile nu au fost capabile, din bani publici, sa construiasca un stadion, noi am facut treaba asta practic intr-un an de zile. In vara anului trecut a inceput reconstructia acestui stadion si sper ca la finele lunii august sa si terminam acest lucru."

"Este un efort financiar si organizatoric deosebit si nu exista riscul sa nu putem juca la Cluj in Liga Campionilor. In ceea ce priveste transferurile, nu avem in plan jucatori scumpi. Alergam dupa jucatori care speram sa aduca un plus valoric echipei si sa se integreze cat mai repede in sanul echipei, ca si stil de joc, ca si filosofie", a mentionat Paszkany.

Arpad Paszkany a dezvaluit si ce le-a spus jucatorilor in sedinata care a precedat primul antrenament din aceasta vara.

"Le-am spus baietilor ca ii astepta un sezon mult mai greu decat cel care s-a terminat acum cateva saptamani, pentru ca este greu sa ajungi sa ajungi in varful piramidei, dar este si mai greu sa te mentii acolo. Ne asteapta un sezon greu pentru ca, daca anul trecut toate echipele din campionat au jucat impotriva unei pretrendente la titlu, anul acest fiecare echipa stie ca joaca impotriva campioanei, ceea ce intotdeauna te motiveaza in plus."

"Pentru asta, echipa va trebuie sa dea un plus de cel putin 15-20 la suta din randament fata de sezonul precedent. Le-am mai spus ca primul loc trebuie onorat cu dublarea acestui rezultat, locul doi nu exista in nicio competitie, stiti foarte bine ca si in istorie nu se vorbeste despre locul doi, ramane doar in statistici. Cine conteaza e campioana si cine termina sezonul pe primul loc. Pentru noi urmeaza o perioada foarte grea, spre deosebire de anul trecut, vom lupta pe trei fronturi."

"Principala noatra preocupare e castigarea campionatului, dar fara sa neglijam nici Cupa Romaniei, care este o competitie frumoasa si este foarte accesibila. Joci cinci meciuri si poti sa-ti asiguri din start participarea pentru sezonul urmator in Cupa UEFA. In Liga Campionilor ne vom masura fortele cu alte echipe campioane sau de prim rang din campionatele puternice ale Europei. Avem un lot numeros, nu conteaza cine intra din primele etape in teren."

"Este in egala masura nevoie de toti jucatorii care imbraca tricoul. Cum am vazut si sezonul trecut, este necesar sa ai un lot numeros ca sa poti sa tintesti primul loc. E inevitabil sa se intample accidentari, suspendari. Fiecare jucator trebuie sa fie pregatit suta la suta pentru ca atunci cand este nevoie de el sa-si onoreze tricoul de «ceferist»", a mai declarat Paszakany.

Finantatorul CFR-ului considera ca Dinamo va fi principala contracandidata la titlu a in sezonul urmator.

"Eu sincer vad mai multe echipe care se pot lupta la titlu. In primul rand Dinamo, pe ei ii vad principala contracandidata la titlu alaturi de noi. Rapidul se pare ca se intareste atat pe banca tehnica ca si in ceea ce priveste lotul de jucatori. Binenteles, e si Steaua, dar nu sunt de neglijat Poli Timisoara, Vasluiul sau Urziceniul. Oricare din echipe acestea pot sa sara in frunte", a afirmat Paskany.

Arpad Paszkany spune ca vor mai veni maxim doi jucatori la CFR pana la debutul campionatului. "Cand faci transferuri, ai speranta ca acestea sa-ti aduca un plus valoric. Sper ca jucatorii pe care i-am adus si, foarte probabil unul-doi care vor veni pana la sfarsitul perioadei de pregatire, sa ne permita sa speram la castigarea campionatului si in sezonul viitor."

"CFR trebuie sa fie capabila sa joace si in Liga Campionilor si in campionat sa se bata la titlu. Vrei sa castigi un campionat, sa ajungi acolo, dar odata ce ai ajuns acolo nu te poti plange. Nu poti spune: «sunt obosit ca am jucat miercuri sau ca am jucat marti. Tu ai vrut asta. Daca nu, atunci, renunti si dai locul altcuiva. Asta nu e o scuza»."

"Trebuie sa putem, de aceea avem un lot numeros, cu patru-cinci jucatori mai multi decat anul trecut. E stabilitatea lui Andone si sunt convins ca el stie foarte bine cum trebuie gestionat acest lucru. Si la cluburile consacrate in Liga Campionilor si care sunt campioni aproape an de an, unii joaca martea sau miercurea, patru-cinci se mai odihnesc si joaca altii in locul lor la finele saptamanii. Asta este intotdeauna decizia antrenorului", a explicat Paszkany.

Fundasul Tony da Silva spune ca Rapid e una dintre echipele care se va lupta pentru titlu dupa instalarea lui Jose Peseiro pe banca tehnica.

"S-a terminat viata buna pentru noi. A fost o vacanta scurta. Acum cred ca in viitorul sezon va fi mai greu decat in cel care a trecut pentru ca toate echipele vor juca altfel cu noi si avem si de jucat si in Liga Campionilor. Sper sa facem o figura frumoasa in Liga campionilor, dar pentru asta trebuie multa munca si sper ca noii jucatori sa se adapteze repede si sa ne ajute. Si celelalte echipe au cumparat jucatori."

"Si Rapidul a adus un antrenor portughez foarte bun (n.r. - Jose Peseiro) caruia ii place spectacolul. Echipa lui in Portugalia juca un fotbal frumos, pe atac. Cred ca Rapid in anul viitor are sanse la titlu cu el antrenor, dar ne vom lupta cu ei. Noi suntem pregatiti, stim ca toate echipele vor sa lupte cu CFR, dar eu am foarte multa incredere in noi, avem jucatori buni. Vom vedea daca putem rezista si in Liga Campionilor si in campionat. Acum avem doua cantonamente, muncim bine si vom vedea", a afirmat Tony.

Mijlocasul Ciprian Deac crede ca CFR poate face eventul si in sezonul viitor.

"In primul rand, trebuie sa ne concentram pe campionat si dupa aceea pe Liga Campionilor. Cred ca putem face eventul, pornim cu prima sansa, avem o echipa valoroasa si trebuie sa demonstram acest lucru. La orice echipa mare sunt doi-trei jucatori valorosi, dar eu ma voi lupta pentru un post de titular. Ar fi ceva extraordinar pentru mine sa joc in meciurile din Liga Campionilor."

"As prefera o echipa din Spania in grupe, oricum vor veni cel putin doua echipe mari la Cluj. Nu stiu cate puncte vom face in grupe, important e sa terminam pe locul trei, sa ne atingem obiectivul, calificarea in Cupa UEFA", a spus Deac.

Presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, spune ca echipa e pregatita sa repete performanata din sezonul trecut cand a izbutit sa castige campionatul. "Planul este bun. Uite, acum ploua si la nunta cand ploua se spune ca e belsug. La fotbal se traduce prin noi succese, prin castigarea campionatului care incepe. Noi suntem pregatiti sa repetam performanta de anul trecut, daca nu repetam si nu confirmam, inseamna ca a fost poate o intamplare."

"Noi stim ca nu a fost o intamplare si trebuie sa confirmam. E clar ca ne inscriem de la inceput printre candidatii cei mai seriosi la castigarea campionatului si a Cupei Romaniei", a declarat Muresan.

Oficialul campioanei e convins ca CFR a facut cea mai buna campanie de achizitii.

"Sper sa fie un sezon mai curat. Principalele contracandidate vor fi Steaua, Dinamo, Rapid, Poli Timisoara. Nu stiu cine ar putea fi surpriza sezonului viitor. Sper ca noul sezon sa nu aiba surprize foarte mari si lucrurile sa fie mai clare ca anul trecut. Sunt sigur ca am facut cea mai buna campanie de achizitii."

"Am intarit echipa cu jucatori valorosi, exact unde ne trebuia si ca si anii trecuti, am facut echipa mai buna cu care o sa obtinem performanta cel putin egala pentru ca mai bine ca anul trecut nu mai avem ce castiga pe plan intern. Mai sunt doi jucatori care sunt ai nostri, dar nu pot sa vorbesc despre ei. Poate fi Alvaro Pereira printre ei, pot fi si altii. O sa vedeti la momentul potrivit", a mentionat presedintele clujenilor.

Despre lucrarile la stadion, Iuliu Muresan spune ca "arhitectii l-au asigurat ca in 60 de zile totul va fi terminat". "Lucrarile la stadion sunt in stadiu bun, tribuna o sa fie terminata chiar mai repede. Mai mult putin, cu doua saptamani probabil, se va termina stadiul de finisaje la interioare care sunt foarte bine facute, sunt spatii foarte mari care vor lua putin timp. Chiar in ultimele zile am avut o discutie cu arhitectii si m-au asigurat ca in maxim 60 de zile, totul va fi terminat", a adaugat Muresan.

La primul antrenament al "feroviarilor" s-au prezentat toti jucatorii cu exceptia lui Eduard Stancioiu, Mikael Dorsin si Koumatien Kone, fotbalisti care sunt chemati la echipele nationale ale Romaniei, Suediei si, respectiv, Coastei de Fildes.

In schimb, Dorin Toma si Ciprian Deac, jucatori care au fost imptrumutati in sezonul trecut, vor evolua pentru CFR in campionatul urmator. La reunirea clujenilor s-au prezentat Hugo Alcantara si Cristian Sanchez Prette, jucatori achizitionati in aceasta vara, dar si mijlocasul argentinian de 17 ani, Jose Ignacio Casanave. "Alb-visinii" il vor putea legitima pe tanarul fotbalist abia in august cand acest va implini 18 ani.

Clujenii vor efectua luni si marti vizita medicala, iar miercuri, lotul CFR-ului va pleca la Kossen, in Austria, pentru primul cantonament care se va desfasura in perioada 18 iunie - 3 iulie. In cadrul acestui stagiu de pregatire, CFR are programate doua jocuri de verificare cu Dyskobolia Grodzisk (locul 3 in Polonia) si Dinamo Kiev (locul 2 in Ucraina).

"Sunt meciuri bune, alese bine, sper sa fie o campanie buna de pregatire, de omogenizare a echipei. Am adus jucatori valorosi, unii jucatori vor veni direct in primul stagiu de pregatire in jurul datei de 20-21, direct in Austria si o sa-i vedeti acolo", a completat Muresan.
onlinesport.ro
In mod normal,un asa buget declarat sunt balanarii...cum sunt in aceeasi urba cu arpi,tind sa cred...aici sunt bani in draci:))
Au inceput sa faca si stadionul, l-am vazut vineri.

MIREL6RADOI
16th June 2008, 15:59
EXCLUSIV/Emilian Dolha la Dinamo!
Odată ajuns înapoi la Dinamo, Mircea Rednic s-a pus pe transferat jucători. Cea mai nouă achiziţie a Puriului este portarul Emilian Dolha de la Lech Poznań, care din sursele ProSport ar urma să semneze cu Dinamo pe o perioadă de 2 ani. Fostul rapidist este liber de contract şi deja s-a prezentat astăzi la Săftica pentru a sta de vorbă cu conducerea tehnică a lui Dinamo.

Cristi Borcea urmează să se întoarcă în această seară în ţară din Elveţia pentru a semna actele cu noul portar al lui Dinamo şi există mari şanse ca la antrenamentul de diseară al "câinilor" să participe şi noua achiziţie.
prosport.ro
+
Mureşan: "Am luat încă doi jucători, dar nu vă pot da nume acum"
Am întărit echipa cu jucători valoroşi, deci cred că am făcut cea mai importantă campanie de achizţii pînă acum. La fel ca şi anii trecuţi am alcătuit o formaţie mai bună decît cea din urmă cu un sezon. Vor mai veni încă doi jucători dar nu pot să vorbesc despre ei în acest moment, dar sînt ai noştri. Poate fi şi Pereira, pot fi şi alţii însă nu pot să vă dau numele lor. Unii jucători vor veni direct în stagiul din Austria în jurul datei de 20-21 iunie", a comentat Mureşan.
cfrmania.ro

Marius_Black
16th June 2008, 19:11
La reunirea lotului Stelei de astazi , jucătorii prezenţi au fost următorii:

Portari - Cornel Cernea, Cosmin Vātcă;

Fundaşi:Ionut Rada, Mihai Neşu,Eugen Baciu, Petre Marin, Alexandru Iacob (Steaua II), Bogdan Mustaţă (Steaua II);

Mijlocaşi: Romeo Surdu,Florin Lovin,Razvan Ochiroşii, Claudiu Ionescu (venit de la Gloria Buzău), Tiago Gomes(venit de la Estrela Amadora),Mihaita Pleşan, Robert Neagoe (venit de la Dacia Mioveni), Janos Szekely (Venit de la Oţelul);

Atacanţi:Adrian Neaga, Bogdan Stancu, Valentin Badea,Vlad Rusu (Steaua II)

hmmm..sa vedem cum o sa se contureze lotul dupa efectuarea achizitiilor care se anunta

eli.
17th June 2008, 13:28
Fundaşi: Alexandru Iacob (Steaua II), Bogdan Mustaţă (Steaua II);
Atacanţi:Vlad Rusu (Steaua II)

de fiecare data in pregatiri sunt luati 2-3jucatori de la Steaua II , eu cred ca ar trebui sa ramana si pe perioada sezonului nu numai in pregatiri si sa fie bagati pe sfarsit de meci de ex cum e Vlad Rusu(atacant). La dinamue ,crrapid tot asa se intampla ia 1-2jucatori de la echipa a 2a si ii baga din cand in cand pe final de meci. cum plm vrem sa creasca jucatorii astia daca ii luam numai in pregatiri sau mai nou ii imprumutam la Buzau?
p.s : de E.Bicfalvi ce mai stiti ? tot la Buzau o sa joace ?

Marius_Black
17th June 2008, 14:15
d
p.s : de E.Bicfalvi ce mai stiti ? tot la Buzau o sa joace ?

Se pare ca da..a mai fost imprumutat un sezon la Buzau

MIREL6RADOI
23rd June 2008, 17:14
Īn 2004, imediat după promovarea formaţiei CFR Cluj, īn dauna Jiului Petroşani, favorită clară pīnă īn ultima etapă, Iuliu Mureşan recunoştea că a stimulat alte formaţii: „Sigur că şi noi am mai stimulat echipe adversare Jiului şi la alte echipe contracandidate, dar altceva noi nu am făcut” (sursa TVR - vezi video, minutul 1:20).

Acum, după ce Steaua a fost sancţionată tot pentru presupusa stimulare a unei formaţii adverse, Iuliu Mureşan a declarat la Realitatea TV: "Cred că a procedat corect Comisia, deşi nu deţin toate datele după care s-a judecat. Sper ca īn urma acestei decizii, fiecare să-şi vadă de echipa lui şi să nu mai preocupe pe nimeni stimularea adversarelor altora. Dacă se va mai īntīmpla, atunci să se sancţioneze. Aş vrea ca exemplul Stelei să fie unul educativ pentru cei care se gīndesc la astfel de lucruri, care afectează fotbalul romānesc".
gsp (http://gsp.ro/stire/iuliu-muresan-2004-si-noi-am-mai-stimulat-echipe-in-2008-sa-nu-mai-preocupe-pe-nimeni-stimularea-adversarelor-altora-83962.html)
Mai,mai...ca sa vezi...

ghindoi
23rd June 2008, 23:57
Īn 2004, imediat după promovarea formaţiei CFR Cluj, īn dauna Jiului Petroşani, favorită clară pīnă īn ultima etapă, Iuliu Mureşan recunoştea că a stimulat alte formaţii: „Sigur că şi noi am mai stimulat echipe adversare Jiului şi la alte echipe contracandidate, dar altceva noi nu am făcut” (sursa TVR - vezi video, minutul 1:20).

Acum, după ce Steaua a fost sancţionată tot pentru presupusa stimulare a unei formaţii adverse, Iuliu Mureşan a declarat la Realitatea TV: "Cred că a procedat corect Comisia, deşi nu deţin toate datele după care s-a judecat. Sper ca īn urma acestei decizii, fiecare să-şi vadă de echipa lui şi să nu mai preocupe pe nimeni stimularea adversarelor altora. Dacă se va mai īntīmpla, atunci să se sancţioneze. Aş vrea ca exemplul Stelei să fie unul educativ pentru cei care se gīndesc la astfel de lucruri, care afectează fotbalul romānesc".
gsp (http://gsp.ro/stire/iuliu-muresan-2004-si-noi-am-mai-stimulat-echipe-in-2008-sa-nu-mai-preocupe-pe-nimeni-stimularea-adversarelor-altora-83962.html)
Mai,mai...ca sa vezi...

comisiile sunt in concediu nu au timp de ei, iar cand or sa se intoarca or sa uite si tot asa...

jointu_ucigash
25th June 2008, 17:59
din cate am inteles MFR l'a transferat pe atacantu argentinian Gustavo Oberman, dar nu stiu suma de transfer. Oberman a fost considerat o mare sperantza a fostbalului argentinian, a jucat titular la nationala de tineret in fatza lu Aguero care e acum la Atletico, dar in ultimu sezon a jucat sub forma de imprumut in aceeasi liga cu marele arthuro si a avut un sezon dezamagitor. Oricum este un jucator inca tanar si cred ca franarii au dat lovitura cu el.

MIREL6RADOI
25th June 2008, 18:27
Microbiştii nu pot vedea integral granzii din Liga I! Meciurile se suprapun!
Cătălin Tolontan relatează pe blogul său că īn noul sezon ce va īncepe pe 26 iulie, meciurile din Liga I se vor suprapune, iar microbiştii nu vor putea să urmească granzii campionatului.

Astfel, īn prima etapă, 4 meciuri debutează simultan sīmbătă la ora 18:00, U Craiova - Poli Iaşi, FC Braşov - Urziceni, Gaz Metan - Oţelul, Buzău - Farul. Īn minutul 75 al acestor 4 meciuri, un nou duel din Liga I va īncepe: FC Argeş - Poli Timişoara. Iar la finalul primei reprize al acestei partide va īncepe Rapid - Gloria Bistriţa.

Duminică, 27 iulie, sīnt programate doar 2 meciuri : Otopeni - CFR Cluj la ora 20:00, iar la mijlocul reprizei secunde va īncepe Pandurii - Dinamo.

Īn a doua etapă, Bistriţa - U Craiova şi Oţelul - Otopeni īncep simultan la ora 18:00, iar īn timpul celei de-a doua reprize, de la 19:30, īncepe Poli Iaşi - FC Vaslui. Iar la mijlocul celei de-a doua reprize al acestui meci, īncepe Steaua - FC Braşov. Dacă microbiştii doresc să vadă şi Steaua, şi Poli TImişoara, nu pot, deoarece la pauza meciului Stelei īncepe Poli Timişoara - Pandurii.
gsp.ro
Ce naiba e gsptv1,gsptv2?:)) O fi contra-cost?Adica tre sa platesti ca sa vezi buzau vs poli iasi?!:mfr_lol:
Stiti mai multe?:)

ag1313
26th June 2008, 09:57
Cătălin Tolontan relatează pe blogul său că īn noul sezon ce va īncepe pe 26 iulie, meciurile din Liga I se vor suprapune, iar microbiştii nu vor putea să urmească granzii campionatului.

Astfel, īn prima etapă, 4 meciuri debutează simultan sīmbătă la ora 18:00, U Craiova - Poli Iaşi, FC Braşov - Urziceni, Gaz Metan - Oţelul, Buzău - Farul. Īn minutul 75 al acestor 4 meciuri, un nou duel din Liga I va īncepe: FC Argeş - Poli Timişoara. Iar la finalul primei reprize al acestei partide va īncepe Rapid - Gloria Bistriţa.

Duminică, 27 iulie, sīnt programate doar 2 meciuri : Otopeni - CFR Cluj la ora 20:00, iar la mijlocul reprizei secunde va īncepe Pandurii - Dinamo.

Īn a doua etapă, Bistriţa - U Craiova şi Oţelul - Otopeni īncep simultan la ora 18:00, iar īn timpul celei de-a doua reprize, de la 19:30, īncepe Poli Iaşi - FC Vaslui. Iar la mijlocul celei de-a doua reprize al acestui meci, īncepe Steaua - FC Braşov. Dacă microbiştii doresc să vadă şi Steaua, şi Poli TImişoara, nu pot, deoarece la pauza meciului Stelei īncepe Poli Timişoara - Pandurii.
gsp.ro
Ce naiba e gsptv1,gsptv2?:)) O fi contra-cost?Adica tre sa platesti ca sa vezi buzau vs poli iasi?!:mfr_lol:

Important e ca se vede Steaua mai tot timpul pe Antena 1. Pe catzei si restul panaramelor din Luiga 1 nu-i plang ca or sa plateasca sa vada meciurile echipelor favorite. Ba chiar ar fi bine pentru ca s-ar mai umple si stadioanele de la noi si la alte meciuri decat ale Stelei.

ww
26th June 2008, 15:31

gsp.ro

nu stiu daca nu e continuarea proiectului acela cu ligaonline... atunci nu se platea... imi cer scuze daca gresesc...

zapata
26th June 2008, 15:50
deci cea mai mare prostie...cum sa platesc sa vad toate caricaturile de echipe din romania sau la toamna si la iarna cum se lupta aia prin noroi...ma multumesc cu antena1, si poate se da ceva si pe internet sau poate se va baga si antena1 ca televiziune cu plata

ag1313
26th June 2008, 23:52
deci cea mai mare prostie...cum sa platesc sa vad toate caricaturile de echipe din romania sau la toamna si la iarna cum se lupta aia prin noroi...ma multumesc cu antena1, si poate se da ceva si pe internet sau poate se va baga si antena1 ca televiziune cu plata

A1 n-o sa fie niciodata pay-per view. E la concurenta cu ProTV si isi dau singuri cu tesla in oo daca o baga la plata. Meciurile Stelei sunt singurele probabil care or sa-i apropie de rating-ul ProTV. Ei se plang din alte cauze. Ca nu pot baga pe A1 toate meciurile granzilor care i-ar face probabil lideri pe piata TV din Romania.
In rest GSPTV 1si 2 or sa fie probabil free pe toate firmele de cablu din Ro caci nu da nimeni bani la TV sa se uite la Bistrita sau Urziceni.

Dumitrescu.Daniel
27th June 2008, 01:25
Platini nu vrea Steaua īn Liga Campionilor

Presedintele UEFA, Michel Platini, a declarat că īn Liga Campionilor nu au ce căuta cluburile implicate īn scandaluri de corupţie.

"Īn urmă cu doi ani am fost īmpotriva participării lui AC Milan īn Liga Campionilor. Din acest motiv nu suport admiterea unui club precum FC Porto, sau a altor cluburi implicate anul acesta īn coruptie", a spus Platini pentru Gazzetta dello Sport.

Clubul Steaua Bucureşti a primit o penalizare de 7 puncte īn urma scandalului "valiza" de la Cluj.

Prosport.ro (http://prosport.ro)

roby_stelist4ever
27th June 2008, 01:29
Parca scria in regulamentu' Uefa ca nu sunt interzise premierile adversarilor(stimulari).Nu sunt ilegale.
Coruptie parca e aranjarea meciului,datul banului la arbitrii,etc..

jointu_ucigash
27th June 2008, 01:39
asta e concluzia trasa de prostport. Platini nu a zis nimic de Steaua.

roby_stelist4ever
27th June 2008, 02:43
asta e concluzia trasa de prostport. Platini nu a zis nimic de Steaua.

stiu,dar post'ul anterior era ca sa il fac pe ungur sa taca odata dq din gura...

sergiuku
2nd July 2008, 01:15
mamaaaa ce ne asteapta pe final .....va fi greu dar sa speram ca am facut achizitii bune si sper sa reusim sa tinem ritmul !!!:forzasteaua:

MIREL6RADOI
2nd July 2008, 19:51
De parca nu stiam (http://gsp.ro/stire/vasile-anghel-povesteste-cum-a-momit-dinamo-arbitrii-la-meciurile-cu-inter-si-hamburg-85139.html)...

Costin Stucan, colegul meu de la sport.ro in ultimul an, a hotarat sa plece la noul post de sport, gsptv. Costin era redactor-sef la sport.ro si prezenta Speciale. Va face cam acelasi lucru la gsptv, dar nu va mai fi redactor-sef. Noul post, care in timpul meciurilor din Liga 1 se va imparti in mai multe posturi pentru a transmite simultan partidele , va incepe probabil sa emita in week-end-ul primei etape din noul sezon.
Bafana a “crescut” impreuna cu actuala echipa gsp dupa care a mai lucrat la Realitatea TV (la sport, bineinteles) si la sport.ro.
Ii doresc bafta!
sursa (http://www.valimoraru.ro/2008/07/bafana-la-gsptv/)
Ce penal...:))

ag1313
3rd July 2008, 18:49
mamaaaa ce ne asteapta pe final .....va fi greu dar sa speram ca am facut achizitii bune si sper sa reusim sa tinem ritmul !!!:forzasteaua:

Pana la final tre sa avem niste puncte in plus. Altfel o sa fie greu al naibii de luat titlul.

MIREL6RADOI
3rd July 2008, 19:42
gsptv, postul care va transmite meciurile din Liga 1, mai putin optiunea 1, care apartine Antenei 1, si-a constituit echipa de conducere. Grupul Intact i-a oferit lui Radu Naum pozitia de sef al tuturor operatiunilor sport pe TV: gsptv, A1 si A3. Daca ultimele detalii vor fi rezolvate, contractul se poate semna in citeva zile. Redactor-sef la gsptv va fi Cristi Zagaradniuc (fost Realitatea TV), iar redactor sef la A1 va fi Cristi Cretu.

gsptv si-i doreste la microfonul meciurilor pe Emil Gradinescu, Andrei Vochin, Bogdan Cosmescu si alte nume cu care se negociaza. Printre cei care vor realiza emisiuni se vor numara Ovidiu Ioanitoaia, Costin Stucan ( fost sport.ro), Decebal Radulescu, Catalin Oprisan (telesport), Andrei Vochin si alti jurnalisti.

UNDE SE VA VEDEA? gsptv va fi receptionat, cu certitudine, de catre abonatii RCS si de catre abonatii Digi TV. Celelalte firme de cablu si de DTH poarta negocieri pentru a difuza canalul pe care se vor putea vedea meciurile Ligii 1, dar rezultatele sint incerte.
tolo.ro (http://www.tolo.ro/2008/07/03/gsptv-liga-1-naum-ioanitoaia-gradinescu-vochin-stucan-cosmescu-radulescu/)
Aiurea...sper ca naum si gradinescu sa nu paraseasca tvr1.
lomax: astia de la sport.ro,toti au devenit pers publice,vedete,vip-uri....pe stiucan il suspectez ca-i "baietas":rolleyes2:

LoMax8
3rd July 2008, 19:54
Stiuca, Decebal si Oprisan sunt praf cu accentu pe stiuca!

sergiuku
4th July 2008, 15:19
Salariu record pentru Ezequias

FC Braşov se numără printre primele şase echipe ale Romāniei cīnd vine vorba de contractele oferite jucătorilor. După Cătălin Munteanu (175.000 de euro), Fabinho şi Duarte (170.000 de euro), Măldărăşanu (160.000 de euro) sau Zaharia (150.000 de euro), stegarii au stabilit un nou record īn cadrul propriei echipe. Ultima achiziţie, fundaşul Ezequias Roosevelt Tavares de Melo, jucător ce aparţinea clubului FC Porto, va avea la Braşov un contract anual de 200.000 de euro. Brazilianul de 27 de ani a semnat cu FC Braşov un contract pe trei ani şi i-a costat pe oficialii de sub Tāmpa 250.000 de euro. Ezequies a semnat cu FC Porto īnca din anul 2006 īnsa a evoluat īntr-o singură partidă pentru campioana Portugaliei. Īnca din sezonul 2006-2007 el a fost īmprumutat la Beira Mar unde a evoluat doar de 8 ori. Īn sezonul trecut, el a fost īmprumutat la Leixoes, formaţie ce a terminat campionatul pe locul 14 (din 16 echipe), Ezequias fiind folosit de 25 de ori.

de unde au atatia bani sa poata oferi asa salarii???:mf_type:

Nea Popa
4th July 2008, 15:23
Salariu record pentru Ezequias

de unde au atatia bani sa poata oferi asa salarii???:mf_type:

de la Domnul Ioan Neculaie care niciodata nu s-a laudat ca aduce un jucator si nu la adus ,sau niciodata nu s-a laudat are "talismane" la echipa . Neculaie este un miliardar din Brasov ,in top 300 Romania , si inafara de cele 2 fabrici mari din Brasov pe care le are ,si de averea consistenta ,el mai are si un yaht de un milion de euro şi o colecţie impresionantă de maşini.

jointu_ucigash
4th July 2008, 15:23
pai Neculaie e unu' dintre cei mai bogati oameni din rromania,.

In alta ordine de idei, se pare ca rrapid l'a luat pe Mardare.

Nea Popa
4th July 2008, 15:24
pai Neculaie e unu' dintre cei mai bogati oameni din rromania,.

In alta ordine de idei, se pare ca rrapid l'a luat pe Mardare.

in acelasi timp am raspuns :)):)

sergiuku
4th July 2008, 15:27
Topul bugetelor din Liga I (sezonul 2008/2009)

1. Steaua – 30 de milioane de euro

2. CFR Cluj – 30 de milioane de euro

3. Rapid – 20 de milioane de euro

4. Dinamo – 15 milioane de euro

5. Poli Timisoara – 10 de milioane de euro

6. FC Vaslui – 7 milioane de euro

7. FC Arges – 6 milioane de euro

8. Gloria Bistrita – 3 milioane de euro

9. Gaz Metan Medias - 3 milioane de euro

10. Pandurii Targu Jiu – 2,5 milioane de euro

11. Poli Iasi – 2 milioane de euro

sursa : http://stiri.acasa.ro/articole/sport/Care-sunt-bugetele-echipelor-din-Liga-I-

*puteti citi mai multe detalii accesand linkul de mai sus !

jointu_ucigash
4th July 2008, 15:34
o mare bazaconie. Poate doar mfr sa aibe buget mai mare de 10-15 mil. Restu au mult mai putzin. Un club cu 20-30 mil buget isi permite sa dea salariu 500k la 1 jucator

St3phano
4th July 2008, 19:12
miros de la o posta sumele astea :sly: ...mie imi place ca toate sunt cifre rotunde :)) :))

joseph_stelist
4th July 2008, 19:38
mai fratilor,sursa e : stiri.acasa.ro :))
ce naiba,nici nu are rost sa discutam.

Nea Popa
4th July 2008, 19:47
Topul bugetelor din Liga I (sezonul 2008/2009)

1. Steaua – 30 de milioane de euro

2. CFR Cluj – 30 de milioane de euro

3. Rapid – 20 de milioane de euro

4. Dinamo – 15 milioane de euro

5. Poli Timisoara – 10 de milioane de euro

6. FC Vaslui – 7 milioane de euro

7. FC Arges – 6 milioane de euro

8. Gloria Bistrita – 3 milioane de euro

9. Gaz Metan Medias - 3 milioane de euro

10. Pandurii Targu Jiu – 2,5 milioane de euro

11. Poli Iasi – 2 milioane de euro

sursa : http://stiri.acasa.ro/articole/sport/Care-sunt-bugetele-echipelor-din-Liga-I-

*puteti citi mai multe detalii accesand linkul de mai sus !

E o mare idiotenie , in primele 11 nu se afla Brasovu si Constanta ,care au facut ceva achiziti pe bani ,nu pe branza ,si se afla Pandurii Si Poli Iasi cea mai saraca echipa .... :)

steaua_ro
4th July 2008, 19:52
mai fratilor,sursa e : stiri.acasa.ro :))
ce naiba,nici nu are rost sa discutam.

Stirea a fost publicata de Gardianul, apoi preluata de Antena 3 si apoi Acasa si alte surse de net.

Oricum, indiferent cine le-a furnizat nu sunt realiste.

oop
4th July 2008, 19:53
Steaua nu are buget anual!Buzunarul creditorului este visteria clubului...

jointu_ucigash
12th July 2008, 21:53
se zvoneste ca dinamu il va transfera pe jiani kiritza, unicul kapitan. Consider ca ar fi un transfer f bun pt Steaua si celelalte contracandidate. Kiritza cred ca este unic in istoria fotbalului, ca singuru jucator care isi cauta banderola de kapitan cazuta pe teren in timp ce adversarii atacau de zor.

In alta ordine de idei, se pare ca sapunel va ajunge totusi la Porto, dar cred ca il vor expedia aia repede cand va incepe sa arate :uie: in stanga si in dreapta, lucru la care se pricepe cel mai bine.

Nea Popa
13th July 2008, 15:43
se zvoneste ca dinamu il va transfera pe jiani kiritza, unicul kapitan. Consider ca ar fi un transfer f bun pt Steaua si celelalte contracandidate. Kiritza cred ca este unic in istoria fotbalului, ca singuru jucator care isi cauta banderola de kapitan cazuta pe teren in timp ce adversarii atacau de zor.

In alta ordine de idei, se pare ca sapunel va ajunge totusi la Porto, dar cred ca il vor expedia aia repede cand va incepe sa arate :uie: in stanga si in dreapta, lucru la care se pricepe cel mai bine.

se pare ca nu ,Giani a plecat la Bursa ,din pacate pentru NOI :( :rolleyes2:

jointu_ucigash
13th July 2008, 16:18
mda. O mare pierdere din pacate...

ioana20
14th July 2008, 12:39
De sambata rcs si digi tv au bagat in grila de programe gsp-urile. Nu trebuiau sa fie 4, am gasit doar 1,2,3. Nu ca Steaua ar ajunge vreodata pe gsptv 4, dar pentru orice eventualitate.

valy
14th July 2008, 12:46
De sambata rcs si digi tv au bagat in grila de programe gsp-urile. Nu trebuiau sa fie 4, am gasit doar 1,2,3. Nu ca Steaua ar ajunge vreodata pe gsptv 4, dar pentru orice eventualitate.

si deci acum DIGI va transmite gsp-urile? sau cum...

MIREL6RADOI
14th July 2008, 16:37

La mine e o situatie deosebita...rds& rcs au cumpart o parte din actiunile firmei de cablu la care sunt abonat....Insa nu sunt majoritari!Oare am si eu gsptv?:)

zapata
14th July 2008, 16:43

eu nu am nici un gsp...sa ii i'a dracu cu televiziunile lor...esec total vor avea ...garantez eu asta

Cristi89
14th July 2008, 23:09
La mine a aparut GSP dar a disparut Telesport:mad22:. Am impresia si The Monney Channel. Am inteles ca cei de la RDS incearca sa se razbune in acest mod pe cei de la Realitatea...
Ar fi bine totusi sa fie doar atat si sa nu se atinga si de Eurosport ca altfel...

Nea Popa
14th July 2008, 23:28
la UPC cum e treaba cu Gsp Tv`? :imported_icon_mello

joseph_stelist
15th July 2008, 00:59
La mine a aparut GSP dar a disparut Telesport:mad22:. Am impresia si The Monney Channel.

considera-te norocos... firma de cablu unde sunt abonat a pastrat telesportu si nu a bagat gspTV si nu mai pot de draci.
eu m-as :piss: pe telesport si money channel numai sa am gspTv.

valy
15th July 2008, 01:06
yo am DIGI si toate merg bine...am si GspTV am si TELESPORT si Money Ch.

ioana20
15th July 2008, 01:20
Si eu am Digi Tv si acum in grila gsptv 1, 2 si 3 si a ramas deocamdata si Telesport. Money Channel oricum nu aveam. Dar repet intrebarea pentru cei care au gsptv deja. Cate sunt 3 sau 4?
@stelistu #rzv: deocamdata UPC nu au inclus in grila de programe gsptv, si sunt slabe sanse sa le introduca, si nu in pachetul de baza.

Cristi89
15th July 2008, 12:06
considera-te norocos... firma de cablu unde sunt abonat a pastrat telesportu si nu a bagat gspTV si nu mai pot de draci.
eu m-as :piss: pe telesport si money channel numai sa am gspTv.

Iti dai seama ca nu ma intereseaza Money Channel dar totusi Telesport mai mergea... Oricum e bine si asa fata de celelalte companii de cablu. :)
Ce nu am inteles, ei au licenta de la CNA si pentru cele 3 clone?:unsure: Sau doar pentru GSP 1?

Muggs
15th July 2008, 12:39
mda, se pare ca marea majoritatea a stelistilor va trebui sa se roage ca sa vada meciurile . cred ca sopcast va ramane principala sursa de vizionare a meciurilor din liga1

MIREL6RADOI
15th July 2008, 13:27
Muggs: nu cred ca marea majoritatea a stelistilor mor de nerabdare sa urmareasca un meci intre poli iasi - fcm vaslui.Important e sa vedem pe Steaua pe stadion/la tv (pt cei care nu pot sa mearga la meciuri).

Muggs
15th July 2008, 15:17
Muggs: nu cred ca marea majoritatea a stelistilor mor de nerabdare sa urmareasca un meci intre poli iasi - fcm vaslui.Important e sa vedem pe Steaua pe stadion/la tv (pt cei care nu pot sa mearga la meciuri).

pai, antena1 va transmite prima optiune . restu, pe asa zisele canale tv. in momentul in care steaua nu va "juca" in optiunea 1, va trebui sa o vedem pe sopcast, etc.

Thrylos
15th July 2008, 15:56
@valy:gsp tv pe digi?fug acum sa dau un search :)

valy
15th July 2008, 17:14
@valy:gsp tv pe digi?fug acum sa dau un search :)

ad este...GSP 1, 2 si 3:steagsimplu:

JustMe
15th July 2008, 17:57
Si ce transmite?

valy
15th July 2008, 18:02
Si ce transmite?

GSP TV transmite meciurile din Liga 1

JustMe
15th July 2008, 18:08
Aia stiam. Eram curios ce transmite acuma cand nu sunt meciuri, ca am inteles ca deja se poate receptiona. EU mai am de asteptat cred ca o sapt pana trage RDS-ul cablul in casa aici in Cluj :)

valy
15th July 2008, 18:39
nu se transmite nimic acum....se face publicitate..."Din 26 iulie...."

MIREL6RADOI
23rd July 2008, 20:17
Promo Realitatea la Antena1! (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=3312&title=Spotul_Realitatea_de_promovare_pe_Antena_1)
tk,ziceai?:evil:

Olympian
25th July 2008, 17:27
"Liga Profesionistă de fotbal a hotărīt să schimbe numele Ligii 1. Astfel, primul eşalon se va numi de acum Liga 1 Frutti Fresh. Pe site-ul oficial al LPF este postată noua siglă"

http://img233.imageshack.us/img233/7169/47052038ligaifruttifresjl2.jpg (http://imageshack.us)

ma apuca durerea de cap.altii au Barclays,altii TIM,noi avem Frutti Fresh :clap:

bend_it_like_banel
25th July 2008, 17:43
pai tre' sa faca si ei reclama la pishatul ala ca nu-l mai cumpara nimeni.

jointu_ucigash
25th July 2008, 21:16
cam asta-i nivelu ligii 1. Bine, cel mai potrivit nume ar fi "Liga 1 Rebu", sau ca sa ramanem la bauturi, "Liga 1 Saniuta".

MIREL6RADOI
25th July 2008, 21:18
Si atc de ce...
Promo Realitatea la Antena1! (http://www.gsptv.ro/viewVideo1.php?video_id=3312&title=Spotul_Realitatea_de_promovare_pe_Antena_1)

steauaclub.tk
25th July 2008, 23:23
Si atc de ce...

Problema sta, din cate am inteles, in felul urmator: sezonul viitor exista un parteneriat intre RTV si LPF, ceea ce inseamna ca RTV si LPF va prezinta Liga I Tuti Freş.
Din sezonul viitor se pare ca se schimba numele in Liga I RTV.

Diavolo_Dany
27th July 2008, 11:02
Cu nou antrenor Rapidu joaca mult mai bine ... nu m-am gandit nici o data ca un antrenor facea asa de mult diferenta ..... da lasa ca si Steua joaca fff bine , chiar peste rapid :D

Nea Popa
27th July 2008, 12:22
Rapid nu si-a schimbat doar antrenorul ,a mai adus si vreo 10 jucatori noi ...deci nu doar antrenorul face diferenta

si ps : Cine e Steua? ...

#EffecT
27th July 2008, 12:30
si ps : Cine e Steua? ...

Uite , la asta ma refeream
Stii bine ce a vrut sa zica si stii bine ca acum urmeaza un off-topic de 10 pagini in care o sa va contrati pe faptul ca el nu stie sa scrie si tu esti un dobitoc ca n-ai inteles de la inceput ca a fost o greseala de 'typing'

Deci , chiar a jucat rapidu asa de bine ? :wallbash:

oop
27th July 2008, 12:37
Deci , chiar a jucat rapidu asa de bine ? :wallbash:
se pare ca a jucat ... o sa fie un campionat tare.

roby_stelist4ever
27th July 2008, 19:16
Cine stie pe ce program e meciul Gaz Metan Medias-Otelul? (daca e difuzat) Va rog...

sorin_g
27th July 2008, 19:18
Netelevizat...

ag1313
2nd August 2008, 22:23
Azi i-am auzit pe comentatori cum pronuntau "Liga 1 realitateaa". Sa mor ca se inecau :DDD Sughitau de 3 ori cand ziceau "realitatea".

Dumitrescu.Daniel
2nd August 2008, 22:57
Mama Otopeniu` ala e varza mi-e ca nu face nici 10 p.Poate patim cum am patit cu "U".

ag1313
3rd August 2008, 10:51
Mama Otopeniu` ala e varza mi-e ca nu face nici 10 p.Poate patim cum am patit cu "U".

Pai cam avem obiceiul. NU mai tin minte cand am dat ultimul gol in primele 10 minute.

colonelu Voiculescu
3rd August 2008, 13:37
Otopeniu ca Otopeniu , dar Rapid are 2 victorii si chestia mai importanta e ca arata a echipa de fotbal , nu adunatura de prestatori de turca . Poate ca si pentru ca au antrenor :soccer_h4h:

jointu_ucigash
3rd August 2008, 14:10
dar si pt ca Julio Cesar si Spadacio sunt fotbalisti.

cosminash_90
3rd August 2008, 14:18
Si noi avem lot destul de bun.Problema e in alta parte zic eu si aici ma refer la banca tehnica.

alexxx89
3rd August 2008, 14:37
Si noi avem lot destul de bun.Problema e in alta parte zic eu si aici ma refer la banca tehnica.

io zik ca lui lacatus trebuia sa i se faca o statuie in fata stadionului ca semn de recunostinta pentru o legenda nu pus pe banca tehnica numai ca e legenda stelei...nu are nicio treaba una cu alta si in plus isi mai strica si din imaginea de mare legenda din cauza asta....parerea mea

valy
4th August 2008, 00:22
urmaresc BUZAU - CFR.....2 AUTOGOLURI BUZAU......e incredibil

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 00:23
Ce aplauda ungurii `tu-i in noroc.

ghindoi
4th August 2008, 00:26
urmaresc BUZAU - CFR.....2 AUTOGOLURI BUZAU......e incredibil

=))
spunele frate, ca poarta e in partea cealalta...
(joaca Nicolita?)

valy
4th August 2008, 00:27
=))
spunele frate, ca poarta e in partea cealalta...

dar le-a dat numai asa....s nu ajunga MINCA la ele...

MickaelC
4th August 2008, 01:42
Ce repede s-au separat lucrurile: dupa doua etape avem in primele 8 locuri echipele serioase.

TheScouser
4th August 2008, 11:02
Anul trecut a fost Steluţa. Anul ăsta e Ceferiţa?

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 16:35
Publicatia "Ziua" sustine, in editia de astazi, ca jucatorii Stelei nu si-au primit salariile de doua luni. Presedintele ros-albastrilor a tinut sa dezminta aceasta informatie.

Un jucător al Stelei: "De două luni nici măcar salariul nu l-am primit"

"Tot timpul auzim ca sunt lansate sume care nu seamana cu cat incasam noi ca leafa pe luna. Acum, de exemplu, nici macar salariul nu l-am primit, de doua luni. Si nici macar o explicatie, ceva. Sa ne spuna cineva ca nu sunt bani sau ca a dat faliment banca prin care ni se virau! Nimic, parca nu avem presedinte la acest club.

Suntem tratati de parca nici n-am exista, dar la meciuri toata lumea vrea sa zburam pe teren. Unii dintre noi sunt certati ca vor sa plece, ca aici au castigat bani si nu ar trebui sa se gandesca la transferuri, dar ei nu au muncit pentru clubul asta?

Mai multi dintre jucatorii din lot se gandesc sa depuna memorii in cazul in care salariile nu intra in conturi nici in luna august, atunci cand avem dreptul sa recurgem si la acest lucru. Sa vedem atunci daca o sa fie bine", este declaratia socanta a unuia dintre fotbalistii de top ai Stelei actuale, potrivit "Ziua".

Contactat telefonic de respectiva publicatie, presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a infirmat faptul ca salariile jucatorilor nu au mai fost platite de doua luni.
:imported_icon_wallb:

Sursa (http://www.stelisti.ro/stiri/8034/un-jucator-al-stelei-de-doua-luni-nici-macar-salariul-nu-l-am-primit.htm#)

Nu prea-mi pare aberatie,dar 100% va iesi un scandal monstru.

TheScouser
4th August 2008, 16:39
O fi Rada, Surdu sau Badea sau cine ştie...Bănelinho, nu degeaba are traume. :laugh:

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 16:41
declaratia socanta a unuia dintre fotbalistii de top ai Stelei actuale, potrivit "Ziua".

O fi Rada, Surdu sau Badea sau cine ştie...Bănelinho, nu degeaba are traume. :laugh:

Nu prea cred.

TheScouser
4th August 2008, 16:42
Am uitat să îl bag şi pe Goian pe listă. Aş putea pune pariu că e el. Aşa s-ar şi explica de ce a stat pe bancă. Sau nu?

Dumitrescu.Daniel
4th August 2008, 16:47
Eu l-as banui si pe finu`(daca declaratia exista cu adevarat)...sper sa nu supar pe nimeni.

roby_stelist4ever
4th August 2008, 17:11
Eu l-as banui si pe finu`(daca declaratia exista cu adevarat)...sper sa nu supar pe nimeni.

Dany, stai frate calm.Mirel n-ar zice asa.Sigur e aberatie.E gogoasa,ca n-au zis astia numele.Si oricum "ziua" ce dq de sursa mai e si aia? au scris asa numa sa se simta importanti.

#Alex
4th August 2008, 23:44
Nu prea-mi pare aberatie,dar 100% va iesi un scandal monstru.

Iar cititi ma "ziare" ? Uite solutia: FC Steaua a decis ca, incepand cu data de xx august 2008, sa ridice acreditarile publicatiei Ziua. Hotararea a fost luata in urma relatarilor tendentioase care au rolul de a induce cititorii in eroare si de a prezenta o imagine falsa a clubului nostru. End of scandal monstru :imported_icon_flowe

MIREL6RADOI
5th August 2008, 00:44
Invitat la Telesport, la Fanatik Show, liderul galeriei giuleştenilor, Gigi Corsicanu, a făcut o declaraţie şoc:

"Jose Peseiro trebuia să ajungă la Steaua. Din câte am înţeles eu, Steaua ar fi vrut să îl plătească până în octombrie pentru a sta pe loc, să nu ia nici-un angajament şi din octombrie ar fi trebuit să devină antrenorul Stelei, în funcţie de rezultatele lui Lăcătuş. Şi Julio Cesar ar fi trebuit să ajungă în Ghencea prin aceeasi filieră, dar conducătorii noştri s-au descurcat foarte bine. Constantin Zotta, Grigore Sichitiu şi Nicolae Manea au muncit enorm pentru a se asigura de serviciile acestora. Probabil că cei de la Steaua nu vor recunoaşte asta acum, dar noi avem aceste informaţii din surse foarte bune".
gsp.ro
1st..ce invitat de :shit: are si lingaul de Horia...
2nd.cretul de corsicanu',ca orice rapidist care se respecta...trebuie sa moara de grija Stelei.La cat vorbesc de noi,astia au pusa emblema Stelei sub perna.
3rd mai asteptati cateva etape,dupa ce or sa piarda,cum o sa-i acuze pe jucatori ca s-au vandut lui "nea Jiji":coffee:

steauaclub.tk
5th August 2008, 00:50
Ma uimeste totusi imaginatia acestui "porumbel". In momentul in care a zis "din cate am inteles eu", afirmatia lui nu mai are niciun fel de valoare.

#Alex
5th August 2008, 02:48
Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, dezminte spusele celor de la ziarul Ziua, conform cărora mai mulţi jucători stelişti nu şi-au primit salariile de la patronul Gigi Becali.

Argăseală spune că nu este posibil ca cineva să nu îşi primească banii pentru munca depusă.

"Nu este adevărat ceea ce a scris Ziua despre jucătorii Stelei. Acestea sunt doar zvonuri, nu există argumente şi nici dovezi. Nu mi se pare normal ca atunci când cineva munceşte să nu-şi primească plata muncii sale. Salariile sunt plătite la zi, la Steaua", a declarat preşedintele Stelei, la sport.ro

Dumitrescu.Daniel
5th August 2008, 09:43
"Peseiro şi Julio Cesar trebuiau să ajungă la Steaua"

Preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gigi Corsicanu, spune că antrenorul giuleştenilor, Jose Peseiro, īmpreună cu mijlocaşul Julio Cesar, ar fi trebuit să ajungă la Steaua, īncepānd din octombrie.

"Peseiro este un antrenor extraordinar, mă bucur că a ajuns la noi, deşi trebuia să fie antrenorul Stelei. Cei din Ghencea vroiau să īi plătească salariul pānă īn luna octombrie, cānd portughezul urma să īl īnlocuiască pe Lăcătuş. La fel şi Julio Cesar, a fost dorit de stelişti cu insistenţă. Īi felicit pe domnii Zotta şi Sichitiu că i-au convins să vină la noi", a spus Corsicanu la Fanatik Show.

Prosport.

lucian_iasi
7th August 2008, 01:40
Etapa 4,televizari:

ineri (15 august)
Urziceni - Gaz Metan 20:00 (GSPTV)

Sīmbătă (16 august)
Gloria Bistriţa - Poli Iaşi 18:00 (GSPTV)
Poli Timişoara - CS Otopeni 20:00 (GSPTV)
Dinamo - Gloria Buzău 20:00 (GSPTV2)
Steaua - FC Argeş 20:00 (Antena 1)

Duminică (17 august)
Oţelul - Rapid 18:00 (GSPTV)
Braşov - Pandurii 18:00 (netelevizat)
Farul - Vaslui 19:30 (netelevizat)
CFR Cluj - U Craiova 21:45 (GSPTV)

Dumitrescu.Daniel
7th August 2008, 01:48
De 2 ori rau inainte nu exista meci netelevizat+ca-s toate pe GSP.

TheScouser
7th August 2008, 11:59
Esteeee! Steaua - Argeş la TV! =))

MIREL6RADOI
7th August 2008, 12:59
Sunt curios daca in campionatul acesta,va exista o etapa in care Steaua sa nu fie televizata.:coffee:

roby_stelist4ever
7th August 2008, 17:09
"Abel Gomez nu a vrut să audă de Dinamo"

Gigi Becali, finanţatorul Stelei a motivat decizia de a se reorienta īnspre transferul lui Abel Gomez, după ce īn primă fază, Steaua a refuzat să-l aducă pe spaniol.

"Gomez e un jucător de valoare. Juca cu numărul 10 la Murcia, ceea ce īnsemnă că era jucător de creaţie şi Steaua are nevoie de jucători de creaţie. L-am adus şi pentru că m-a impresionat cānd a declarat ca īn Romānia nu o să joace decāt la Steaua" a declarat Becali.

prostsport

oop
9th August 2008, 19:43
astia de la Craiova sunt prea tari,deja au ratat 2 penalty-uri :)

Bogdanbibi
9th August 2008, 19:56
criminali craiovenii, in loc sa fie 3-0 pt ei, i-a egalat farul la singurul sut pe poarta, dupa o gafa de zile mari

oop
9th August 2008, 20:07
ca in filmele cu prosti ... Craiovenii au ratat 2 penalty-uri,a gafat un fundas ca la cascadorii rasului si constantenii au egalat si acum Dorel Stoica si-a dat autogol ...

Oltenii chiar nu isi dau nici o sansa sa castige azi ...

lucian_iasi
9th August 2008, 20:10
2-2 Costea

oop
9th August 2008, 20:11
e greu sa tii ritmul cu meciul asta demn de spitalul 9 :)

crucificatoru
9th August 2008, 20:41
Sa-mi explice si mie Lacatus cum o nou promovata ca Gaz Metan e in stare sa joaca FOTBAL TOTAL contra Timisoarei ( cei care vad meciul stiu ce zic)... au si un jucator senzational Alexandru Curtean 21 ani hat-trick azi... au si revenit de la 0-1.. eu n-am mai vazut asa fotbal d muuuult timp la noi...

MIREL6RADOI
9th August 2008, 20:47
Gabi Paraschiv la al 6 lea gol in campionat....:hubba

oop
9th August 2008, 20:54
Mediasul nu se mai opreste ... 5 - 1
Magar si Alexandru Tudor ... a prelungit meciul cu 4 minute :))

Bogdanbibi
9th August 2008, 20:55
au si un jucator senzational Alexandru Curtean 21 ani hat-trick azi.
mira-m-as de nu cer astia vreo 2 milioane pe jucator, dupa un singur meci bun

colonelu Voiculescu
9th August 2008, 21:20
Mediasul nu se mai opreste ... 5 - 1
Magar si Alexandru Tudor ... a prelungit meciul cu 4 minute :))

A luat-o Balena@bragadiru . S-au cam dus visele erotice de marire . Si cand ma gandesc ca joaca in cupele europene :hubba
Vai de coeficient

oop
9th August 2008, 21:23
ce-mi place ...mereu le scoate o nou-promovata fotbalul din cap chiar de la inceputul sezonului!
sa vezi durere in cupa UEFA :)

alexxx89
9th August 2008, 21:46
ce-mi place ...mereu le scoate o nou-promovata fotbalul din cap chiar de la inceputul sezonului!
sa vezi durere in cupa UEFA :)

si pana la urma strainii aia de 2 lei luati de Puli Timis cu o groaza de banet s-au facut de tot kkt in fata unor jucatori romani veniti din liga 2

MIREL6RADOI
9th August 2008, 22:43
Eugen Trică a şocat înaintea partidei Rapid - CFR! În momentul în care jucătorii campioanei au ieşit la încălzire, galeria Rapidului a început să scandeze împotriva Stelei şi l-au îndemnat şi pe mijlocaşul adversarei de astăzi, Eugen Trică, să li se alăture.

După câteva momente de ezitare, fostul jucător al Stelei s-a conformat şi a fraternizat cu fanii din Giuleşti, ceea ce a generat furia antrenorului Ioan Andone.

Acesta l-a trimis imediat pe Panin să îl oprească pe mijlocaş şi să îl atenţioneze să continue încalzirea.
prosport.ro
Cred ca or sa fie numeroase mesaje cu :uie: pe nemoderat!:))

oop
9th August 2008, 22:44
oltean prost ... dar atat il duce mintea,nu e vina lui :)

MickaelC
9th August 2008, 23:20
Dupa 30 de minute in Giulesti, as spune ca nici CFR nici Rapid nu au echipe mai bune ca a noastra.

crucificatoru
9th August 2008, 23:57
Bagami-as ceva in bulanul croncanitoarelor....meciul curgea spre un 0-0 perfect pentru noi ..........nu jucau nimica...da trebea sa vina eliminarea aia de kkt :|

LoMax8
10th August 2008, 00:18
Bagami-as ceva in bulanul croncanitoarelor....meciul curgea spre un 0-0 perfect pentru noi ..........nu jucau nimica...da trebea sa vina eliminarea aia de kkt :|

Sincer m-as bucura sa piarda CFRu`. Macar Crapidu` de cand a inceput campionatu` au fost cu ciocu` mic si cu papagalu` pe teren in schimb CFRu` prin vocea parizerului piept de curcan Iuliu Muresan nu-si mai incapeau in ei de mandrii si de piz.dosi.

oop
10th August 2008, 00:21
stai linistit ca incep si rapidistii cu d-astea cat de curand ...

jointu_ucigash
10th August 2008, 00:33
am vazut si yo golurile de la meciu gazului cu fc poli aek fulgerul rocar berceni bragadiru timisoara si am ramas uimit de ce am vazut. Niste goluri senzatzionale si niste faze ce te fac sa crezi daca chiar e vorba de meciu ala.

Un alt lucru demn de remarcat este faptu ca Paraschiv de la Galatzi a reusit 3 duble consecutive in primele 3 etape, lucru care nu stiu sa mai se fi intamplat vreodata de cand ma uit yo la fotbal.

crucificatoru
10th August 2008, 00:40
Si-au bagat ciorile pile bune la federatie...a bagat Taher sponsorizari la greu pentru nea Sandu...hent clar acuma la Boya

MIREL6RADOI
10th August 2008, 01:00
Cruci:sa stii ca ai tu ceva dreptate...ca dovada declaratia de azi a lui sandu.

sorin_g
10th August 2008, 01:00
CFR furati jenant de arbitru...
Mai trebuiau cate 2 eliminari de fiecare parte.
Si pentru tiganul ala care l-a impins pe clujean ar trebui suspendat cel putin stadionul subpodarilor...

oop
10th August 2008, 01:08
exagerezi cu suspendarea stadionului ... nu fi tendentios :p
Repriza a doua a fost destul de buna,de ambele parti,au aratat ca stiu sa atace si sa isi creeze ocazii ...

Sansa noastra in meciurile cu franarii e sa ne aparam bine(avem aparare mai buna) ca la atac ambele echipe sunt peste noi

sorin_g
10th August 2008, 01:12
Credeam ca a fost spectator ala, acum vad ca era antrenor :)

oop
10th August 2008, 01:17
Giulestiul e wonderland-ul fotbalului romanesc,stadionul tuturor posibilitatilor,etc :)

Rica25
10th August 2008, 02:59
Am o intrebare...
Nu fac parte din galeria Stelei, dar sunt STELIST.
As vrea sa stiu cum va fi primit Eugen Trica in Ghencea la meciul cu CFR... Eu nu sunt un adept al injuraturilor pe terenul de fotbal sau in tribuna, intre suporteri, dar de aceasta data voi face o exceptie, intrucat am citit pe stelisti.ro ca Trica a injurat Steaua impreuna cu galeria Crapidului...
Nu cred ca poti avea pic de respect pentru un asemenea jucator.

PS: G.Paraschiv a mai dat 3 goluri, se pare ca plecarea lui Janos i-a fost benefica.

oop
10th August 2008, 03:18
Trica va fi primit cu paine si sare ... si cu mult musetel:)
Imi pare rau ca a luat-o pe cai gresite :slap: ca era unul dintre jucatorii mei favoriti cand era la Steaua

MickaelC
10th August 2008, 11:10
In mod normal trica ar trebui suspendat, si pentru scandari, si pentru ce s-a intamplat dupa meci. Dar n-o sa vedem asa ceva. Ma bucur ca a pierdut CFR, pentru ca in afara de derby-uri o sa fie ajutata la greu si cel mai bine e sa iasa cat mai sifonata din meciurile importante. Pe Rapid cred ca ii putem dovedi, pentru ca o sa mai piarda puncte cu echipele mici.

jointu_ucigash
10th August 2008, 13:34
inca o dovada despre wonderland-u' (asa cum zicea un coleg de forum) Romaniei, stadionu' de subt pod:

"Nu avem noi cum să ne comparăm cu cei de la Rapid. Aici sunt nişte condiţii impropri, ne-au dat locuri foarte proaste şi am fost nevoit să mai dau un milion să cumpăr altele, care mai târziu să aflu că ele nu există. Nu este posibil ca ei să ceară oamenilor din galeria noastră 75 de lei pe un bilet. Suporterii Rapidului sunt foarte violenţi, dacă nu era Gigi Corsicanu nu cred că puteam să ies din stadion pentru că sigur mă luau faii la bătaie.", a spus Mureşan la postul care deţine drepturile de televizare a Ligii I.

stelista_yo
10th August 2008, 13:49
rapidul joaca bine.... cfr nu are cum sa mai castige titlul anul asta, grandomania lor ii face victime... mi`e tare frica de rapid...ei si joaca bine, au si rezultate

sorin_g
10th August 2008, 13:51
Nu va impacientati, Rapidul va pierde cu outsideri.
Spre exemplu la Galati.

Rica25
10th August 2008, 17:48
Sa speram ca ai dreptate.

MIREL6RADOI
12th August 2008, 01:48
În urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al clubului Gloria Buzău, tehnicianul Ştefan Stoica a fost destituit, mişcare anticipată de Gazeta Sporturilor în ediţia sa tipărită de astăzi. Stoica a părăsit întrunirea şefilor buzoieni mai devreme, spunînd: "Mi-am luat un concediu de o lună. Aşa am crezut că e mai bine, pentru că nu mai pot continua. Probabil că va fi numit în tot acest timp un alt antrenor. Vom vedea ce voi face după ce va trece luna de concediu"
gsp.ro
Sper sa pice Buzaul!

MihaiStelistuL
12th August 2008, 01:55
Īn urma unei şedinţe a Consiliului de Administraţie al clubului Gloria Buzău, tehnicianul Ştefan Stoica a fost destituit, mişcare anticipată de Gazeta Sporturilor īn ediţia sa tipărită de astăzi. Stoica a părăsit īntrunirea şefilor buzoieni mai devreme, spunīnd: "Mi-am luat un concediu de o lună. Aşa am crezut că e mai bine, pentru că nu mai pot continua. Probabil că va fi numit īn tot acest timp un alt antrenor. Vom vedea ce voi face după ce va trece luna de concediu"
gsp.ro
Sper sa pice Buzaul!

mda.... si el a "batut un apropo" ! dar totusi ... cat infloreste presa?

MIREL6RADOI
12th August 2008, 21:55
Acţionarul dinamovist Vasile Turcu spune că alb-roşii au reuşit să aducă cel mai bun jucător străin care a jucat vreodată īn Liga I, o achiziţie mult mai importantă decāt aducerea lui Toja la Steaua.

"Am reuşit să aducem un mare campion, de departe cel mai bun jucător care a venit īn Romānia. A jucat la cele mai mari cluburi din Europa, Real Madrid, AC Milan, Olympiacos Pireu, ce să ne dorim mai mult? La Steaua a venit Toja, s-a făcut mare caz pe aducerea lui, vă spun sincer că nici măcar nu se poate face comparaţie. Ce să vorbim de Toja?", a spus Turcu la sport.ro.
"Dinamo a transferat cel mai titrat jucător care a venit vreodată īn Romānia şi unul dintre cei mai buni fundaşi centrali. Au fost discuţii cu el şi vine să ia campionatul cu Dinamo, să intrăm īn grupele Ligii Campionilor", a spus preşedintele lui Dinamo.

Julio Cesar care este cāştigătorul Ligii Campionilor cu Real Madrid īn sezonul 1999-2000, a venit liber de contract īn Groapă.
prosport.ro
Doamne,cat am putut rade de Turcu...=)) Ce suparat e ca nu se vorbeste de dinamo , ca nimeni nu-l suna sa-i ceara parerea.:mfr_lol:

colonelu Voiculescu
12th August 2008, 22:39
Un nou caz Okunowo

jointu_ucigash
13th August 2008, 00:12
Julio Cesar: "Am semnat cu o echipă mare! Vreau în Liga Campionilor!"

msp

Pacat ca baiatu asta inca nu stie ca dinamu si Champions League sunt ca apa si uleiu'.

Dumitrescu.Daniel
13th August 2008, 01:47
Julio Cesar: "Am semnat cu o echipă mare! Vreau īn Liga Campionilor!"

msp

Pacat ca baiatu asta inca nu stie ca dinamu si Champions League sunt ca apa si uleiu'.

Astia nici nu trebuie bagati in seama.

sergiuku
13th August 2008, 15:05
Dezvaluire surprinzatoare a antrenorului rapidist, Jose Peseiro. El spune ca era o vreme cand simpatiza Steaua, mai ales in meciurile din cupele europene.

Peseiro ii linisteste pe fanii rapidisti spunandu-le ca asta se intampla acum 20 de ani si aceasta poveste nu e un afront adus suflarii rapidiste.

"Acum 20-25 de ani imi placea Steaua. Sper ca suporterii Rapidului sa inteleaga ca acesta nu e un afront adus lor sau clubului. Era insa o vreme in care eu, din Portugalia, simpatizam de la distanta Steaua in cupele europene." a spus Peseiro in Prosport.

HAHAAAAAAAAAAAAAA :soccer_h4h::yes::imported_icon_flowe

alexxx89
14th August 2008, 15:31
Dezvaluire surprinzatoare a antrenorului rapidist, Jose Peseiro. El spune ca era o vreme cand simpatiza Steaua, mai ales in meciurile din cupele europene.

Peseiro ii linisteste pe fanii rapidisti spunandu-le ca asta se intampla acum 20 de ani si aceasta poveste nu e un afront adus suflarii rapidiste.

"Acum 20-25 de ani imi placea Steaua. Sper ca suporterii Rapidului sa inteleaga ca acesta nu e un afront adus lor sau clubului. Era insa o vreme in care eu, din Portugalia, simpatizam de la distanta Steaua in cupele europene." a spus Peseiro in Prosport.

HAHAAAAAAAAAAAAAA :soccer_h4h::yes::imported_icon_flowe

pacat ca nu a venit la Steaua ca sigur vedeam acum o Steaua Magica cum isi doresc toti...

Nea Popa
15th August 2008, 03:03
daca nu-l regreti si pe Julio Cesar asta nu rezolvi nimic:nono:

Rica25
17th August 2008, 01:44
Se pare ca dupa meciul cu Buzaul, galeria lui dinam0, l-a chemat pe Andrei Cristea sa scandeze impotriva Stelei... La ce sa te astepti, de la un caracter de :shit: ?

Dumitrescu.Daniel
17th August 2008, 03:01
:hubba Ce mai conteaza...sa vedem daca da vreun gol campionatul asta.

valy
17th August 2008, 11:49
si din nou, Gl. Buzau mai da un autogol :D

Dumitrescu.Daniel
17th August 2008, 14:28
si din nou, Gl. Buzau mai da un autogol :D
Am inceput sa ma obisnuiesc cu Gloria buzau cand o ia la scor.:hubba

bubutza
17th August 2008, 19:29
imi pare foarte rau de ce se intampla cu Poli iasi sezonul asta. Ce gol a luat branet de la 60 m

valy
17th August 2008, 19:33
pe mine ma distreaza ce face echipa locala (GL. BUZAU).....vad k tie iti pare rau :D

ag1313
17th August 2008, 19:47
:hubba Ce mai conteaza...sa vedem daca da vreun gol campionatul asta.

Doamne fereste sa fie cu noi :DDDDD Avem obiceiul s-o incasam de la ultimele clasate.

Rica25
17th August 2008, 19:51
dinam0 ? Ultima clasata ? Imi place cum suna:imported_icon_naugh

bubutza
17th August 2008, 20:07
pai ce fac razboinicii lu' jiji pe care i-o trimis in misiune la buzau?

cati jucatori mai avem pe acolo?

OOOOOOO DAAAAA

Oţelul - Rapid 1-0. Paraschiv a deschis scorul cu un şut de senzaţie!

ps . a innebunit paraschiv :ohoh: ce le trage la toti :))

LE:HA ha ha e 2-0 in min 77

Rica25
17th August 2008, 20:13
pai ce fac razboinicii lu' jiji pe care i-o trimis in misiune la buzau?

cati jucatori mai avem pe acolo?

OOOOOOO DAAAAA

Oţelul - Rapid 1-0. Paraschiv a deschis scorul cu un şut de senzaţie!

ps . a innebunit paraschiv :ohoh: ce le trage la toti :))

In ce min e ?
Ai dreptate cu Paraschiv, pacat ca e cam batran...
Edit: E 2-0 !

ag1313
17th August 2008, 20:59
Ce mardeala au luat franarii. 80 de minute nu au mishcat in front in fata Otelului.

Krysty91
17th August 2008, 21:02
Paraschiv 1 gol si o pasa de gol, omu asta nu se mai opreste si nici macar nu e atacant

alexxx89
17th August 2008, 21:50
Grigoras cel mai tare din oras!:)))))...incredibil ce poate face omul asta orice ar fi el joaca ofensiv cu jucatori de 15-20 mii dolari sau gratis ajungand chiar pe locul 1...:hubba

Dumitrescu.Daniel
18th August 2008, 00:42
Grigoras cel mai tare din oras!:)))))...incredibil ce poate face omul asta orice ar fi el joaca ofensiv cu jucatori de 15-20 mii dolari sau gratis ajungand chiar pe locul 1...:hubba

Era o vreme anul trecut cand Otelul dupa 12-13 meciuri nu avea niciun egal.

Vesti bune,a facut cfr 1-1.

valy
18th August 2008, 00:45
si uite k "cele mai tari echipe" (rapid si cfr) au luat-o

Nea Popa
18th August 2008, 01:49
Bravo Constanta ,Bravo Galati ,Bravo Brasov,Bravo Craiova ...ati demonstrat ca si provincia are un cuvant de spus ,felicitari ptr rezultatele din aceasta Etapa !

PS.Nu stiu cum s-a vazut (daca s-a vazut )meciul rechinilor de pe gsptv 1,dar in a 2a repriza nu am avut nici o emotie si vasluieni au avut un moral la pamant ,inafara de Marko care a incercat 3 suturi ,2 rusinoase la 5-10 m de poarta si unul periculos ,Vasluiul nu a aratat forta care a avut-o in primele etape..

SuperBăse
18th August 2008, 03:10
imi pare foarte rau de ce se intampla cu Poli iasi sezonul asta. Ce gol a luat branet de la 60 m

Pacat de ei,ce meciuri memorabile se jucau la Iaşi sezonul trecut.

@nenea popa:Vasluiul a avut mai mult noroc decāt forţă.

ww
18th August 2008, 11:14
Bravo Constanta ,Bravo Galati ,Bravo Brasov,Bravo Craiova ...ati demonstrat ca si provincia are un cuvant de spus ,felicitari ptr rezultatele din aceasta Etapa !

din echipele enumerate de tine doar Otelul Galati a jucat cu o echipa bucuresteana... restu jucand tot cu echipe din provincie...
daca ne uitam pe clasament... din nou exceptia e Otelul celelalte enumerate de tine fiind sub echipele din capitala...
din cele 2 argumente nu prea vad cum provincia a avut un cuvant de spus... exceptia fiind Otelul Galati

alexxx89
18th August 2008, 17:06
,Vasluiul nu a aratat forta care a avut-o in primele etape..

se revansaza cu chefere:yes:

ag1313
20th August 2008, 11:20
se revansaza cu chefere:yes:

Daca fac macar un egal cu franarii din Cluj se linisteste provincia si incep sa ocupe locurile care li se cuvin. Otelul nu o duce mult asa. In momentul in care se prin astia si lipesc un om de Paraschiv s-a dus pe barca jocul galatenilor. Asa a fost si anul trecut. Il blocai pe Paraschiv , nu mai avea cine pasa spre benzi si jocul lor de contraatac murea din fasa.

Pana la urma eu cred ca spre sfarsitul campionatului cu Dinamo ne vom arde la titlu pentru ca Dinamu si-a intarit apararea. Rapid eu zic ca nu tine ritmul din cauza aparari slabe si acelasi factor ii va trage inapoi si pe cei de la CFR. Ca sa castigi titlul fara o aparare bazata tre sa mor pe teren meci de meci , ori echipele noastre "Europene" nu pot face asta la 3 zile . Noi cu aparare de aparare tot mai infulecam cate un gol si nu aveam vlaga sa revenim .

Am o banuiala ca daca weekendul asta trecem pe primul loc daca porumbeii si catzeii fac egal.

Avem un avantaj colosal fata de anul trecut. Meciurile de dupa etapele de cupe Europene le avem acasa in majoritate daca nu ma insel spre deosebire de anii trecuti.

jointu_ucigash
22nd August 2008, 14:08
"Nu se compară nimeni cu noi ca forţă īn Romānia"

"V-am zis de la īnceput că Dinamo are un buget nelimitat, cum nu s-a mai īntāmplat niciodată după 1990. Ţintele noastre au fost Tamaş, Contra şi Niculae. Nimeni nu mi-a dat vreo şansă, au zis că nu voi aduce pe nimeni. Pe Contra eu īncă īl aştept. Pānă una alta Dinamo nu a vāndut pe nimeni, dar am luat jucători valoroşi. Păi atunci mai se poate compara cineva cu noi, ca forţă, ca buget ?" se īntreabă Borcea.

prostport

HAHAHA!!!

Auzi la ei: buget nelimitat
Au dat cateva sute de mii pe eshuatu ala de niculae si l'au imprumutat moka pe Tamas, care joaca pe un post teoretic acoperit la dinamu.

Probabil porcica vrea sa sarbatoreasca al 61 an al lu dinamu de cand se pregateste de CL.

MickaelC
22nd August 2008, 14:18
Nu ca ar fi vreo mare valoare Tamas, cred ca e mult sub fundasii nostri centrali, dar la catei era bulevard pe acolo cand lipsea Moti.

bend_it_like_banel
22nd August 2008, 14:20
pt liga pishu fresh e chiar bun. daca nu ar fi asa petrecaret poate ajungea la un club adevarat...asa o sa mai auzim de el pe la bamboo.

#EffecT
22nd August 2008, 14:33
Lol , dinamo e red hot - 3 victorii la rand :hubba d'aia isi permit sa vorbeasca si sa mai si transfere ceva...poate s-o lega treaba anu asta si pupa si ei CL :))

roby_stelist4ever
22nd August 2008, 17:49
UEFA Cup le e de-ajuns da-i naibii.:yes:

ioana20
23rd August 2008, 21:57
Poli Iasi - Farul (Nocturna) Constanta 0-3

ag1313
23rd August 2008, 22:01
Poli Iasi - Farul (Nocturna) Constanta 0-3

Farul e la cupa Uefa :DDDD Iasul e in WC in momentul asta. Pacat .

Dumitrescu.Daniel
23rd August 2008, 22:03
Farul e la cupa Uefa :DDDD Iasul e in WC in momentul asta. Pacat .

La 3 minute dupa plecarea arbitrilor si a echipei Farul s-a aprins nocturna,extraordinar!

bubutza
23rd August 2008, 22:13
numai in iasi ni se putea intampla asa ceva... e bataie de joc , dupa ce ca nu avem echipa acuma mai pierdem si la masa verde. ole ole , la anu jucam in B

valy
23rd August 2008, 22:17
e scump curentul... :)).....de etapa viitoare POLI IASI s joace pana in 20:00 k s nu s mai stinga nik

dar park nu trebuia la 60 d min dupa c nocturna s-a stins, s se dea MV?

bubutza
23rd August 2008, 22:43
60 de minute, insa ne-au furat pe fata. http://www.info.frf.ro/multimedia/documente/ROAF%202008.pdf Articolul 18. Golaneala...

cogdao
23rd August 2008, 22:54
Cred ca Mititelu s-a clonat...e in direct si pe gsp.tv si pe sport.ro :))

MickaelC
24th August 2008, 14:59
60 de minute, insa ne-au furat pe fata. http://www.info.frf.ro/multimedia/documente/ROAF%202008.pdf Articolul 18. Golaneala...

Mi se pare de toata jena, sa dai decizie 3-0 pt Farul. Lasand la o parte treaba cu regulamentul, pentru 3-5 minute nu poti sa nu dai drumul la meci. Pentru binele fotbalului, trebuie data rejucare.

Dumitrescu.Daniel
24th August 2008, 15:03
Oricum in liga 2 le e locul,nu mai joaca nimic Iasiul,chiar si daca se rejoaca tot Farul castiga.

cosminash_90
24th August 2008, 18:01
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, e de părere că exculderea din lot a rapidiştilor Boya şi Bozovic este o strategie a conducătorilor clubului din Giuleşti pentru a face loc īn echipă altor fotbalişti.

"Cei de la Rapid aşa au făcut tactica. A trebuit să īi facă loc lui Pitbull, care se aude că e mare fotbalist şi mai vor un fundaş dreapta. Asta e o strategie de-a lor, cu excluderea din lot. Nici măcar nu au probe că jucătorii au fost īn baruri. Pe Bozovic vor să īl transfere la o echipă din Germania.", a spus şeful LPF īntr-o intervenţie telefonică la Sport.ro

Militica' deja cred ca a luat-o pe ulei rau.Nu prea imi vine a crede ca "zburatoarele" din Giulesti , renunta din alte motive decat cele cunoscute la doi dintre cei mai buni jucatori ai lor,tocmai inaintea unui meci cu javrele.

rayden
24th August 2008, 18:09
bozovic si beat e mai bun decat 90% din lotul Crapidului.

alexxx89
24th August 2008, 20:19
bozovic si beat e mai bun decat 90% din lotul Crapidului.

e bun dar nu inscrie ceea ce pentru un atacant reprezinta 80% din sarcinile meseriei

jointu_ucigash
24th August 2008, 20:22
e bun dar nu inscrie ceea ce pentru un atacant reprezinta 80% din sarcinile meseriei

Bozovic atacant??? WTF

si yo care toata viatza am crezut ca e mijlocas/fundas stanga...

MIREL6RADOI
24th August 2008, 20:32
1-0 Vaslui
Min. 29: Greseala in centrul apararii lui CFR Cluj prin Dani, mingea ajunge la Temwanjera care deviaza pentru Burdujan, iar acesta inscrie prin alunecare! 1-0 !

Rica25
24th August 2008, 21:13
la cat de favoriti era pt titlu, sa zica mersi daca prind locul 4...
Acum, intrebarea campionatului !!!!!!! Pe ce loc se va clasa cfr in CL ? Locul 5 sau 7 ?:rofl: Asa ii trebuie ingamfatului Muresan !:imported_icon_devil

ULTRAS STEAUA
24th August 2008, 21:24
la cat de favoriti era pt titlu, sa zica mersi daca prind locul 4...
Acum, intrebarea campionatului !!!!!!! Pe ce loc se va clasa cfr in CL ? Locul 5 sau 7 ?:rofl: Asa ii trebuie ingamfatului Muresan !:imported_icon_devil

Repede uiti prietene ca si noi ne-am ars in moldova.

colonelu Voiculescu
24th August 2008, 21:39
Noi am pierdut deja 5 puncte in 5 etape si nu am jucat inca cu Dinamue , Rapid , Mefere , Urziceni , Temesvar sau la Otelul
Vedem noi ce facem cu astia

MIREL6RADOI
24th August 2008, 21:41
La echipele de la retrogradare nu se vor pierde puncte..vezi Otopeni,Buzau,Iasi.In rest, va fi haos!Sper sa nu egaleze cfr-ul..

valy
24th August 2008, 22:54
a batut Vaslui....acum dak si rapid ar face egal, ar fi f bine

alexxx89
24th August 2008, 23:00
Bozovic atacant??? WTF

si yo care toata viatza am crezut ca e mijlocas/fundas stanga...

scz greseala mea ....eram cu capul altundeva cand am scris:afro:

ioana20
24th August 2008, 23:42
Preferam un egal, dar e bine ca au pierdut javrele. Sunt mai periculoase din toate punctele de vedere. Tudor cred ca incepe sa imbatraneasca, a uitat ca la al doilea galben primesti rosu. E bine ca a pierdut si cfr la vaslui, sper sa impiedice si altii la vaslui si bistrita.

jointu_ucigash
24th August 2008, 23:48
am vazut si yo meciu dintre rrapid si dinamu. Ce pot sa zic...rrapid e mult peste dinamu si a meritat victoria fara dubii. Dinamu nu a jucat nimic.

Cesinha si Pitbull sunt meseriasi, in schimb ma asteptam mai mult de la Julio Cesar. Elinton Andrade ala e o caricatura de portar. Cred ca subpodari au cea mai buna echipa in acest moment.

Bogdanbibi
24th August 2008, 23:50
a batut Vaslui....acum dak si rapid ar face egal, ar fi f bine

au echipa foarte buna vasluiul, au un 11 foarte bine conturat, parctic au inceput fiecare meci in aceeasi formula ...n'doye are niste suturi fabuloase, a tras azi de la 40 de metri in bara, n-avea nici o sansa stancioiu ... s-ar putea sa faca surpriza in uefa, daca prind un culoar favorabil

jointu_ucigash
24th August 2008, 23:52
intr'adevar jigodia aia de paranoiu a facut echipa buna la vaslugi

MIREL6RADOI
25th August 2008, 00:21
Stati linistiti...daca incep sa se rupa titularii lui Vaslui,e clara treaba.Diferenta intr-un campionat , o fac calitatea rezervelor.

Cristi89
25th August 2008, 00:29
Participarea in Uefa nu o sa-i ajute pe vasluieni. Oricum, bine ca i-au batut pe cfr.:yes:

Pacat ca nu s-a terminat egal rrapid cu dinamue...

Dumitrescu.Daniel
25th August 2008, 15:57
au echipa foarte buna vasluiul, au un 11 foarte bine conturat, parctic au inceput fiecare meci in aceeasi formula ...n'doye are niste suturi fabuloase, a tras azi de la 40 de metri in bara, n-avea nici o sansa stancioiu ... s-ar putea sa faca surpriza in uefa, daca prind un culoar favorabil

A fost aproape de vinclu, n-am mai vazut un sut de genul asta de mult timp,daca intra era golul primelor 5 etape.

ULTRAS STEAUA
25th August 2008, 16:04
am vazut si yo meciu dintre rrapid si dinamu. Ce pot sa zic...rrapid e mult peste dinamu si a meritat victoria fara dubii. Dinamu nu a jucat nimic.

Cesinha si Pitbull sunt meseriasi, in schimb ma asteptam mai mult de la Julio Cesar. Elinton Andrade ala e o caricatura de portar. Cred ca subpodari au cea mai buna echipa in acest moment.

Cesinha e superjucator...tre sa recunosc asta :>, are de toate sut, viteza, tehnica, pozitionare...

Thrylos
25th August 2008, 17:08
Si eu ma intreb cum a ajuns Cesinha in Romania,e jucator de echipa de top,asta chiar ar fii o solutie excelenta pt nationala.

LoMax8
25th August 2008, 17:34
Vasluiul practica acelasi joc bun, daca nu chiar mai bun ca anul trecut. Incepe in forta dar nu reuseste sa tina ritmul. Ce ma bucura este ca Porumboiu n-are complexe impotriva echipelor mari sa zici ca joca la rupere si cu daruire cu Steaua si cu Dinamo sau Rapid stau capra. Aranjamentele vin cu echipele mici.

MIREL6RADOI
25th August 2008, 17:42
Mai usor cu Vasluiul.Cand or sa joace din 3 in 3 zile (Camp + cupa Uefa) or sa pice precum mustele.Ma indoiesc ca Vaslui are rezerve la nivelul titularilor.

LoMax8
25th August 2008, 17:44
Mai usor cu Vasluiul.Cand or sa joace din 3 in 3 zile (Camp + cupa Uefa) or sa pice precum mustele.Ma i