PDA

View Full Version : Turul Italiei 2008

Dumitrescu.Daniel
2nd June 2008, 12:17
Rutierul spaniol Alberto Contador de la echipa Astana a cāştigat, duminică, ediţia 2008 a Turului Italiei, el devenind astfel cel de-al doilea iberic care se impune īn această competiţiei, după ce Miguel Indurain a cucerit ediţiile din 1992 şi 1993.
Contador a fost urmat īn clasamentul general de Riccardo Ricco, de la echipa Saunier Duval-Scott, şi de Marizo Bruseghin, de la Lampre.

Alberto Contador are 25 de ani şi īn 2007 a cāştigat Turul Franţei.

Ultima etapă a competiţiei a fost cāştigată de italianul Marco Pinotti (High Road).

Realitatea (http://www.realitatea.net/)

bubutza
2nd June 2008, 16:22
Turul Frantei l-a castigat pe nedrept. Rasmussen sau cum ii zice trebuia sa il castige... dar...

kalashnikov
2nd June 2008, 17:38
Turul Frantei l-a castigat pe nedrept. Rasmussen sau cum ii zice trebuia sa il castige... dar...

cred ca evans merita ... nu cred ca rassmussen si contador erau curati

bubutza
2nd June 2008, 18:06
de cand a fost dat afara de Rabobank , Rassmussen , nu am mai vizionat nici o cursa din turul frantei si nici alt tur... era preferatul meu... si mi-am pierdut pasiunea pentru ciclism... chiar daca cei 2 comentatori sunt geniali...

Poate o sa ma mai uit la turul frantei , la etapele montane ... in rest ... dezamagit total ...
De acest tur al italiei nu m-am interesant deloc... Savoldelli nici nu cred ca a participat... deci dezinteres total

Cat despre Cadel.... sa fim seriosi.... :unsure::unsure:

Dumitrescu.Daniel
2nd June 2008, 23:29
Nu ma asteptam sa fie "prins" dopat Vinokourov atunci era favoritul meu:-|