View Full Version : 30. Tiago Filipe Figueiras GOMES
Cristi
29th May 2008, 20:49
http://www.suportersteaua.net/foto/jucatori/tiago2.jpg
Jucatorul portughez Tiago Filipe Figueiras GOMES a semnat astazi, 29 mai, un contract cu Steaua, unde va evolua in sezonul urmator sub forma de imprumut, dupa care clubul nostru poate opta pentru achizitionarea sa definitiva. Lusitanul apartine gruparii Estrella Amadora, unde a jucat, in ultimele doua sezoane, 49 de partide si a inscris trei goluri. Gomes, care va implini 23 de ani pe data de 19 august, este mijlocas central si poate evolua si pe postul de varf retras. A mai trecut pe la Estoril, Oriental si Odivelas, toate acestea fiind grupari din Portugalia. Un detaliu interesant este acela ca intre 11 si 17 ani a evoluat pentru Benfica Lisabona si ca a fost convocat la toate grupele de varsta ale echipei nationale de fotbal a Portugaliei. Tiago va purta la Steaua tricoul cu numarul 30. Contractul jucatorului va intra in vigoare imediat dupa ce acesta va efectua testele medicale.
Mai jos puteti citi primul interviu acordat de noul jucator al Stelei, in exclusivitate pentru www.steauafc.com.
Tiago, cum te simti acum, dupa ce ai semnat cu Steaua?
Tiago Gomes: Ma simt foarte bine, deoarece este un lucru pe care mi-l doream. Este o onoare sa ajung sa joc pentru un club mare precum Steaua. Sunt fericit ca ma aflu aici.
Ce reprezinta acest transfer pentru tine?
Un pas enorm in cariera mea de fotbalist. Asa cum am spus si mai devreme, sunt foarte fericit ca am ajuns aici.
Ce stiai despre Steaua pana in acest moment?
Stiu ca este una dintre marile echipe ale Europei. Este clubul cu cele mai multe titluri din Romania si se lupta anual pentru campionat si Cupa. Acestea sunt obiectivele constante ale Stelei si acesta este un lucru foarte bun.
Ai un mesaj pentru suporterii noii tale echipe?
Le garantez ca voi munci pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. Sper sa joc si sa-i fac pe suporteri fericiti prin intermediul evolutiilor mele.
29 mai 2008, Articol de FC Steaua
Foto: www.steauafc.com
Marius_Black
29th May 2008, 20:58
Bun venit la Steaua!! :yes:
St3phano
29th May 2008, 21:00
bine ai veeenit tiagoooo :welcome(1):
MIREL6RADOI
29th May 2008, 21:13
Bun venit la bord!:forzasteaua:
Presimt ca baiatu asta o sa aiba multe suportere...:))
Pe ce post joaca?Mijlocas la inchidere?Adica "ciao loviiiiiiiiiin" sau pe partea dreapta a se citi "ciao baaaaaaaaaaaaaaanel":imported_icon_naugh
Bine ca-i tanar,22 de ani...e de viitor!Doamne ajuta!:popa:
Cu tiago :spre24:
ag1313
29th May 2008, 21:26
Sa speram ca-i ceva de capul lui. Are un plus ca e tanar. A marcat 3 goluri din postura de mijlocas central. Daca ar aduce un plus major in locul lui Lovin sau Plesan ar fi un transfer reusit. Speranta mea e sa ajunga macar la nivelul lui Paraschiv care ne-a facut sa-l regretam enorma abia cand s-a transferat si s-a vazut golul imens lasat de el..
B
Pe ce post joaca?Mijlocas la inchidere?Adica "ciao loviiiiiiiiiin" sau pe partea dreapta a se citi "ciao baaaaaaaaaaaaaaanel":
mijlocas central, si poate evolua si varf retras:)
deci nici ciao loviiiiiiiiiin si nici ciao baaaaaaaaaaaaanel:))
Bine ai venit Tiago la noi!:steagsimplu: si numai satisfactii aici!
stelista_yo
29th May 2008, 21:55
Bun venit la bord!:forzasteaua:
Presimt ca baiatu asta o sa aiba multe suportere...:))
Pe ce post joaca?Mijlocas la inchidere?Adica "ciao loviiiiiiiiiin" sau pe partea dreapta a se citi "ciao baaaaaaaaaaaaaaanel":imported_icon_naugh
Bine ca-i tanar,22 de ani...e de viitor!Doamne ajuta!:popa:
Cu tiago :spre24:
Dani, si eu presimt :naughty:
Bun venit, Tiago :forzasteaua:
MIREL6RADOI
29th May 2008, 22:00
bianca: mi se pare ca seamana cu ricky martin...sper sa nu fie "baietel" precum cantaretul:))
bun venit Tigo!!!
nu vreau s fiu rau...dar s-ar putea s il vedem la STEAUA II....pt k la mijloc sunt km multi...fatza de fundasi.....
jointu_ucigash
29th May 2008, 22:25
din cate am citit despre el e mijlocas defensiv, deci va fi la concurentza cu lovinho, 0videl, plesica si sensei.
Generalu assasino
29th May 2008, 22:42
da...sper si eu din tot sufletu sa vad un mijloc mai creativ la steaua...bun venit tiago
off: seamana cu palimaru de la iasi la figura :)
roby_stelist4ever
29th May 2008, 22:55
Welcome! Bien venido a nuestro club,Tiago:forzasteaua:
Marius_Black
29th May 2008, 22:57
Welcome! Bien venido a nuestro club,Tiago:forzasteaua:
parca era portughez :icon_mrgreen:
bothuman
29th May 2008, 23:02
tanar, de viitor, talentat.... etc. diferenta dintre el si bicfalvi/ochirosii doar de putini ani...
are toate sansele sa nu fie placut de "viitorul presedinte al romaniei" :pig:
#Alex
29th May 2008, 23:03
Bem-vindo ao nosso clube, Tiago :icon_mrgreen:
MickaelC
29th May 2008, 23:18
Imi place atitudinea cu care vine, de om pentru care pasul asta e important in cariera. Daca nu sunt numai vorbe si chiar o sa dea tot ce poate, o sa il primeasca bine fanii si o sa se adapteze mai usor. Ma bucur ca a venit si astept sa il vedem la treaba. Apropo, in ce competitie participa Camus? :icon_lol:
ag1313
29th May 2008, 23:37
Imi place atitudinea cu care vine, de om pentru care pasul asta e important in cariera. Daca nu sunt numai vorbe si chiar o sa dea tot ce poate, o sa il primeasca bine fanii si o sa se adapteze mai usor. Ma bucur ca a venit si astept sa il vedem la treaba. Apropo, in ce competitie participa Camus? :icon_lol:
Cupa Pacii e aia in care participa Camus. Cred ca-si roade coa*ele singur si ar veni si pe jos acu la Steaua. Nu l-a luat nici o echipa nici mica nici mare. Nu pleci de la Charlerois la Monaco sau Marseille decat daca ai 18 ani si esti superfotbalist. S-a mai si accidentat de cateva ori. Eu ma gandesc insa. Daca era asa meseriash nu-l luau macar cluburile mari din Belgia?
Fishu'
30th May 2008, 00:48
Absolut fenomenal, nu-mi venea sa cred. Acum 2 zile, in jocul meu de Football Manager 2008 aveam nev de un mijlocas central pt al 2-lea sezon si ia ghiciti voi pe cine-am cumparat? :) Am ramas uimit cand am vaz ca a venit la Steaua si in realitate. E a 3-a oara cand o patesc dupa Evra la Manchester si DeGuzman la Deportivo. N-are nev Steaua de un scouter bun? :P
Sa fin si on topic complet, bun venit la Steaua! Multa bafta si spor la munca si totu` o sa fie ok. :)
LoMax8
30th May 2008, 01:04
o sa ne folosim de el ca si de Mendoza...cred ca noua varianta de a imprumuta jucatori pt un sezon sau juma de sezon e mult mai agreata de conducere...
Un jucator pe care o echipa il imprumuta inseamna ca nu are nevoie de el...Estrela parca e echipa si noi suntem Steaua.
nu ma pronunt pana nu-l vad la lucru...
TheGodfather
30th May 2008, 02:16
de ce ziceti ca e mijlocas defensiv, ca eu am citit ca e inlocuitorul lu' dica
KosmyN
30th May 2008, 02:29
de ce ziceti ca e mijlocas defensiv, ca eu am citit ca e inlocuitorul lu' dica
Tiago joaca mijlocas central, dar poate evolua si ca varf retras...
ulm_street
30th May 2008, 02:45
Tiago joaca mijlocas central, dar poate evolua si ca varf retras...
Poate sa joace si mijlocas stanga, asta in cazul in care Laca nu-l va mai "forta" pe Nicolita sa joace si pe stanga.
Marius_Black
30th May 2008, 10:47
Poate sa joace si mijlocas stanga, asta in cazul in care Laca nu-l va mai "forta" pe Nicolita sa joace si pe stanga.
partea stanga ii este rezervata lui Robert Neagoe :icon_lol:
Muggs
30th May 2008, 11:04
partea stanga ii este rezervata lui Robert Neagoe :icon_lol:
partea stanga de la Buzau :rolleyes2:
LoMax8
30th May 2008, 12:07
sper ca Laca sa nu-l mai foteze deloc pe Nicolita si sa-l menajeze tot sezonu`
Cat despre Tiago nu aruncati cu "simpatii" ca deocamdata n-a aratat nimic...
Marius_Black
30th May 2008, 12:21
partea stanga de la Buzau :rolleyes2:
corect ca pe partea stanga de la Buzau nu mai e Claudiu Ionescu ... aaa..stai unde e Ionescu acum? La Steauaaa :rofl:
catalin.andronic
30th May 2008, 13:50
tot se vorbeste pe ce post va juca dar parca vad ca nici nu o sa joace prea curand.cand a venit dayro tot asa se punea problema si abia a jucat.eu unul nu prea cred ca va fi un titular pe care sa ne bazam.stiu ca acum scriu acest lucru fara macar sal fi vazut un meci(la steaua).
Muggs
30th May 2008, 14:08
corect ca pe partea stanga de la Buzau nu mai e Claudiu Ionescu ... aaa..stai unde e Ionescu acum? La Steauaaa :rofl:
La Steaua :) . Si poate juka orice post de la mijloc in sus, mai putin cel de inchizator :blush-anim-cl:
ioana20
30th May 2008, 15:01
@M6R si Bianca: de acord cu voi dar nu vad asemanare intre el si Ricky Martin.
Sper sa il faca pe MM sa auda de el.
niste pareri despre noul jucator,se zice ca are potential
http://www.bigsoccer.com/forum/showthread.php?t=620195
Raul_07
30th May 2008, 15:23
Eu zic ca e un jucator bun car epoate deveni foarte bun ca Golansky pretul de transfer nu e mare asa ca nu cred ca vor mai fi probleme vad ca e undeva pe la 700.000 euro asa ca nui un capat de tara.Cred ca va face treaba buna si sper sa fie acel plus de la mijloc de care aveam nevoie;))
Libra_dominic
30th May 2008, 17:09
mai.....nu stiu ce sa spun pana nul vad jucand..dar sa speram ca poate juca la fel de bine ca dairo moreno.....
roby_stelist4ever
30th May 2008, 19:14
parca era portughez :icon_mrgreen:
dap,e portughez dar cred ca intelege ce am vrut sa ii spun.In fond,portugheza seamana cu spaniola:)
steauaclub.tk
30th May 2008, 21:32
Nu cumva este vorba despre Tiago Gomes de la Benfica, jucator care este imprumutat la Zaglebie?
Gomesu nostru este un ilustru necunoscut, luat de pomana. :imported_icon_ermm:
Nu cumva este vorba despre Tiago Gomes de la Benfica, jucator care este imprumutat la Zaglebie?
nu , uite si numele threadului : Tiago Gomes of Estrela??
Olympian
30th May 2008, 21:55
e vorba de Gomesu luat de noi.threadu se numeste " Tiago Gomes of Estrela??" si a fost facut de catre un fan al celor de la Portsmouth in care intreaba de el,ce calitati are si chestii d-astea.stii ca se spunea ca Tiago e dorit de Portsmouth.Man. City,Celtic si Glasgow Rangers.
M4r|us
31st May 2008, 11:02
Este un jucator tanar, de perspectiva si f talentat, oricum peste Lovin si alte petarde de la noi.
Iata ce spune un jurnalist portughez despre el:
“Pasator, nu marcator”
Nuno Martins, ziarist la cotidianul portughez Record, i-a făcut lui Tiago o scurtă descriere: “E dreptaci, un număr 8 adevărat, care urcă foarte mult în atac, dar care ştie aproape la fel de bine să evolueze şi ca închizător. Chiar dacă profilul lui e ofensiv, el e mai mult un pasator, nu un marcator. Tocmai de aceea a înscris doar 3 goluri în doi ani. Nu joacă niciodată cu capul în pămînt şi nu e genul de fotbalist care să se ducă în dribling pînă în poartă. Aproape întotdeauna deschide jocul la margine”.
Nu zicea ciobanul ca nu mai vrea jucatori straini? Ce l-a facut sa isi schimbe parerea? :)
MIREL6RADOI
31st May 2008, 12:08
lucescu senior,sfatuitorul sau i-a zis sa se axeze pe straini.
ag1313
31st May 2008, 12:40
Ala era fundas dreapta daca nu ma insel. E doar o coincidenta de nume. Are si ala 4 nume numai ca doua dintre ele difera.
ag1313
31st May 2008, 12:44
Este unu acolo pe forum care zice ca e tehnic si seamana cu Deco ba chiar e mai puternic. Doamne ajuta ! Avem un gol imens in centru de cativa ani. Sper sa-l acopere astfel incat nu orice echipa de petarde sa ne mai impinga mijlocul in 30 de metri.
Olympian
31st May 2008, 13:09
Ala era fundas dreapta daca nu ma insel. E doar o coincidenta de nume. Are si ala 4 nume numai ca doua dintre ele difera.
E atacant,dar e varzaaaaaaaaa.
joseph_stelist
31st May 2008, 13:31
Iata ce spune un jurnalist portughez despre el:
Nuno Martins, ziarist la cotidianul portughez Record, i-a făcut lui Tiago o scurtă descriere: “E dreptaci, un număr 8 adevărat, care urcă foarte mult în atac, dar care ştie aproape la fel de bine să evolueze şi ca închizător. Chiar dacă profilul lui e ofensiv, el e mai mult un pasator, nu un marcator. Tocmai de aceea a înscris doar 3 goluri în doi ani. Nu joacă niciodată cu capul în pămînt şi nu e genul de fotbalist care să se ducă în dribling pînă în poartă. Aproape întotdeauna deschide jocul la margine”.
si daca noi in margine il avem pe banel...s-a dus dreq totu' :puppyeyes:
nyquist06
31st May 2008, 14:14
si daca noi in margine il avem pe banel...s-a dus dreq totu' :puppyeyes:
il avem pe szekely acuma
ULTRAS STEAUA
31st May 2008, 14:20
alta petarda de jucator care va pleca dupa imprumut:steagsimplu:
Dumitrescu.Daniel
31st May 2008, 14:55
Stati ma sa-l vedem in teren in meci oficial ca in amicale au confirmat si altii:-|
Raul_07
31st May 2008, 15:56
Fundas stanga mai exact era Gomes de la Zaglebie;)
Raul_07
31st May 2008, 15:56
De curiozitate cand o venit Zapata , Golansky si altii nu tot petarde de jucatori erau?;))
De curiozitate cand o venit Zapata , Golansky si altii nu tot petarde de jucatori erau?;))
Nu, ca aia au fost transferati, nu imprumutati. Daca venea Zapata imprumut, atunci nu avea nici cea mai mica sansa sa ramana la noi pt ca ciobanul nu platea bani pe el.
ag1313
31st May 2008, 18:09
Fundas stanga mai exact era Gomes de la Zaglebie;)
Sau stanga naiba sa-l ia. Oricum nu e acelasi om.
ag1313
31st May 2008, 18:10
E atacant,dar e varzaaaaaaaaa.
No. Ala e brazilianul de la Buzau de zici tu :DDDDDDD Si nu il cheama Gomez si nici Tiago :DDDDDDD
Olympian
31st May 2008, 19:15
No. Ala e brazilianul de la Buzau de zici tu :DDDDDDD Si nu il cheama Gomez si nici Tiago :DDDDDDD
stiu,Andre Nunes,dar Tiago Gomes de ziceai tu ca a jucat la Zaglebie Lubin e atacant si e varza.cel putin asa am vazut pe wikipedia,ca e atacant.
roby_stelist4ever
1st June 2008, 15:49
nu te grabi...
M4r|us
1st June 2008, 16:17
Nostradamus e varza pe langa tine.
nyquist06
1st June 2008, 18:31
stiu,Andre Nunes,dar Tiago Gomes de ziceai tu ca a jucat la Zaglebie Lubin e atacant si e varza.cel putin asa am vazut pe wikipedia,ca e atacant.
e fundas stanga
Marius_Black
1st June 2008, 18:45
http://www.zaglebie-lubin.pl/www/index.php?id=zawodnik&z=82
care stiti poloneza...va rugam :icon_mrgreen:
p.s. dupa diferite ,,aprofundari'' se pare ca omu` e fundas
Olympian
1st June 2008, 21:32
e fundas stanga
sa fie si fanion dreapta si ce vrea el:P
Boggy
1st June 2008, 22:02
Cand incep amicalele? Ca sa vorbim atunci...
roby_stelist4ever
2nd June 2008, 00:02
Cand incep amicalele? Ca sa vorbim atunci...
Lotul echipei Steaua se va reuni la stadion pe data de 16 iunie 2008, cand va incepe perioada de pregatiri dinaintea sezonului 2008/2009.
Pentru inceput, jucatorii lui Marius Lacatus se vor antrena in tara, urmand ca, pe data de 25 iunie 2008, sa plece in primul cantonament, care va dura 10 zile si se va desfasura in Velden am Worther See, Austria.
Delegatia Stelei va reveni pentru cateva zile la Bucuresti, dupa care va urma al doilea cantonament de vara, tot in Austria, la Flachau, care va fi cuprins intre 9 si 19 iulie 2008.
Mai jos puteti vedea programul detaliat al cantonamentelor si partidelor amicale din perioada de pregatire, conform site-ului oficial al Stelei, www.SteauaFC.com/ro :
16 iunie - 24 iunie - pregatire in tara
- reunirea lotului la stadionul "Steaua"(Ghencea)
- pregatire in tara
25 iunie - 4 iulie - cantonament in Velden am Worther See, Austria
- cazare la Hotel Park Villen
- meci amical cu o echipa din Liga a 2-a austriaca - 28 iunie
- meci amical Steaua - MSK Zilina (Slovacia) - 30 iunie
- meci amical Steaua - FC Austria Kanton (Austria) sau FC Koln (Germania) - 2 iulie
- meci amical FC Red Bull Salzburg (Austria) - Steaua - la Salzburg - 4 iulie
9 iulie - 19 iulie - cantonament in Flachau, Austria
- cazare la Hotel Lacknerhof
- meci amical Steaua - Swindon Town (Anglia) - 11 iulie
- meci amical Steaua - AEK Atena (Grecia) sau Victoria Plzen (Cehia) - 13 iulie
- meci amical Steaua - Besiktas Istanbul (Turcia) - 15 iulie
- meci amical Steaua - FC Nurnberg (Germania) sau Everton (Anglia) - 18 iulie
Sursa: www.SteauaFC.com/ro si www.stelisti.ro
PS: scz de off:)
puiu mordasan
2nd June 2008, 22:57
Poate fi Tiago jucatorul determinant al Stelei? Eu spun ca da! M-am interesat despre el in Portugalia la prietenii si rudele mele si toti de comun acord spun ca este viitorul Cristiano Ronaldo!!! Sa-l vedem!!!
MIREL6RADOI
2nd June 2008, 22:59
puiu,vezi ca rade pisica din avatarul tau ,pe bune...rade de tine!:))
ag1313
2nd June 2008, 23:18
Poate fi Tiago jucatorul determinant al Stelei? Eu spun ca da! M-am interesat despre el in Portugalia la prietenii si rudele mele si toti de comun acord spun ca este viitorul Cristiano Ronaldo!!! Sa-l vedem!!!
:blush-anim-cl:
Si eu stau acu si ma intreb. De ce nu s-a batut nimeni pe el? Macar de-ar confirma cat a confirmat Golanski. Adica sa fie o mana sigura la mijlocul terenului care sa ne de-a cat de cat o cursivitate a paselor. Sper sa nu fie cumva sub Bicfalvi care are avantajul ca e doar un copil si are perspectiva de a creste imens in urmatorii 2-3 ani. Jucatorii de pe postul ala buni din Europa sunt la fel de rari ca si atacantii . Pirlo , Lampard, Scholes , Diara , Vieira , ... astia sunt jucatorii mari din Europa de pe postul ala. Ori astia sunt la fel de importanti ca varfurile de geniu sau chiar mai importanti pentru ca pe ei se face pressing, ei trebuie sa paseze perfect , trebuie sa alerge sa intre in combinatii pentru a impinge linia de mijloc in fata si tot ei trebuie sa alerge imediat inapoi pentru a ajuta ba fundasii laterali ba inchizatorul.
Sunt un pic inchizatori, un pic atacanti un pic mijlocasi de banda si pasatori perfecti care gandesc repede cu ajutorul calitatilor native adica oameni care nu gresesc mult in timpul meciului. Lovino de la noi nu e de nici un fel de exemplu desi joaca pe postul ala. Diferenta ar trebui sa se vada imediat cu el in teren cu mai putine mingi pierdute la mijloc , o aparare mai avansata, si un atac mai rapid. Noi la Nationala nu avem un jucator de genul asta sia trebuit sa-l facem pe Chivu mijlocas caci stie sa joace si postul asta.
jointu_ucigash
3rd June 2008, 23:10
din pacate este cam de aceeasi varsta cu C.Ronaldo si totusi n'a auzit nimeni de el...
Dumitrescu.Daniel
3rd June 2008, 23:16
O sa se auda....la fel ca de Banel.
Aleks_777
4th June 2008, 00:26
daca fiecare jucator care vine la Steaua ar fi cum zice danny am fi prin liga a 3a
e nu-mi pun mari sperante ca va ajunge nu stiu ce nume si tot felul de prostii din astea dar eu sper sa fie un profesionis pe postul sau.
Sunt complet de acord cu mini-analiza lui ag1313 si scot in evidenta faptul ca n-a mai venit un mijlocas central pur-sange demult la Steaua.
Dar...putem spera nu? Daca o sa iasa transferul asta ca cel al lui Zapatel nu cred ca ne putem dori mai mult.Eu personal sunt multumit si sa fie la nivelul lui Golo din retur sau cel al lui Eme din tur :blush-anim-cl:
Cer prea mult? vom vedea
Libra_dominic
9th June 2008, 18:16
bai....yo doar sal vad si dupa aia mai vb ceva despre el...pana atunci....sa ne concentram pe faza cu depunctarea si eliminarea din capionat
MIREL6RADOI
22nd June 2008, 14:06
Tiago Gomes, singura achiziţie „de export“ a Stelei de până acum, a intrat deja în pâine. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani împrumutat de la Estrela Amadora pentru o perioadă de un an şi-a impresionat plăcut colegii la antrenamentele pe care le-a efectuat de la începutul săptămânii.
„Ştie cu mingea, o loveşte corect şi are viteză de reacţie. Va fi un plus pentru echipă, pentru că are multe calităţi. Este valoros“, a fost verdictul colegilor după doar patru zile, în condiţiile în care sosirea lui Tiago în Ghencea a fost privită cu uşor scepticism. Cea mai mare problemă de adaptare a portughezului este reprezentată de limbă. „Ne mai chinuim în limba spaniolă, pentru că altfel ne este greu să comunicăm pe teren“, au dezvăluit coechipierii săi. De altfel, portughezul încearcă în această perioadă să prindă câteva cuvinte din limba română ca să-l ajute mai mult la joc, ca de exemplu: „pas“, „eu“, „minge“, „şut“.
Cu Lăcătuş se înţelege în spaniolă
Cel mai probabil, clubul din Ghencea îi va pune meditator lui Tiago Gomes nu numai pentru a-i face acomodarea mai uşoară, ci, în primul rând, pentru a reuşi să comunice aşa cum trebuie cu noii săi colegi. În ceea ce priveşte instrucţiunile pe care le primeşte de la Marius Lăcătuş, acestea îi sunt date tot în spaniolă, limbă pe care „Fiara“ a învăţat-o în perioada în care a activat ca jucător la Oviedo.
'Nu cred că Tiago va avea probleme de adaptare, mai ales că după cel de-al doilea cantonament austriac va veni în România şi familia sa" - Adrian Ilie, manager Steaua
prosport.ro (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/tiago-si-a-impresionat-noii-colegi-de-la-steaua-2731576)
bend_it_like_banel
22nd June 2008, 15:08
ii zice laca in spaniola cum sa frece banca de rezerve :icon_lol: ...cum ii zicea si lui dayro.
ag1313
23rd June 2008, 08:11
Tiago Gomes, singura achiziţie „de export“ a Stelei de până acum, a intrat deja în pâine. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani împrumutat de la Estrela Amadora pentru o perioadă de un an şi-a impresionat plăcut colegii la antrenamentele pe care le-a efectuat de la începutul săptămânii.
„Ştie cu mingea, o loveşte corect şi are viteză de reacţie. Va fi un plus pentru echipă, pentru că are multe calităţi. Este valoros“, a fost verdictul colegilor după doar patru zile, în condiţiile în care sosirea lui Tiago în Ghencea a fost privită cu uşor scepticism. Cea mai mare problemă de adaptare a portughezului este reprezentată de limbă. „Ne mai chinuim în limba spaniolă, pentru că altfel ne este greu să comunicăm pe teren“, au dezvăluit coechipierii săi. De altfel, portughezul încearcă în această perioadă să prindă câteva cuvinte din limba română ca să-l ajute mai mult la joc, ca de exemplu: „pas“, „eu“, „minge“, „şut“.
Cu Lăcătuş se înţelege în spaniolă
Cel mai probabil, clubul din Ghencea îi va pune meditator lui Tiago Gomes nu numai pentru a-i face acomodarea mai uşoară, ci, în primul rând, pentru a reuşi să comunice aşa cum trebuie cu noii săi colegi. În ceea ce priveşte instrucţiunile pe care le primeşte de la Marius Lăcătuş, acestea îi sunt date tot în spaniolă, limbă pe care „Fiara“ a învăţat-o în perioada în care a activat ca jucător la Oviedo.
'Nu cred că Tiago va avea probleme de adaptare, mai ales că după cel de-al doilea cantonament austriac va veni în România şi familia sa" - Adrian Ilie, manager Steaua
prosport.ro (http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/tiago-si-a-impresionat-noii-colegi-de-la-steaua-2731576)
TRe sa dispara Lovin. 2 dintre mijlocasii centrali trebuie sa fie alesi dintre Plesan, Tiago, Ov. Petre si Radoi cu mentiunea ca nu tre sa mai fie ambii in teren Petre si Radoi caci se calca pe ghete unul pe altul.
Plesan bag seama ca isi revine incet incet si daca forma fizica si norocul sa nu se mai accidenteze ii permit poate deveni mijlocasul de care avem atata nevoie. Ma gandesc acum. Daca venea acu 3 ani la Steaua ce jucator ar fi fost azi. Dar poaet acu la maturitate sa evolueze si el la nivelul urmator.
mazilinho2008
23rd June 2008, 11:48
Tiago Gomes este un jucator in varsta de 22 de ani, care a fost imprumutat de Steaua de la Estrella Amadora (Portugalia) pentru sezonul 2008-2009, cu optiune de cumparare. Fotbalistul lusitan a inceput fotbalul profesionist la clubul Estoril Praia, trecand, de asemenea, si pe la Oriental, Odivelas si Estrella Amadora. A mai fost imprumutat, o scurta perioada de timp, la gruparea spaniola Malaga. Crescut la scoala de fotbal a clubului Benfica Lisabona, Gomes a jucat la toate grupele de varsta ale echipei nationale a Portugaliei, cu exceptia selectionatei de seniori.
cred ca este un jucator demn de steaua
M4r|us
23rd June 2008, 12:03
mazilinho2008: multumim pentru copy/paste si pentru informatiile oferite, insa nu ne oferi nimic nou:) tu inca traiesti in trecut, ar fi cazul sa te trezesti. Drept pt care iti spun "buna dimineata!!!".
stelis2`4ever
28th June 2008, 17:05
“Titular din primul meci”
de Răzvan Rotaru
Tiago (1,87 metri) pare a fi soluţia lui Lăcătuş pentru postul de mijlocaş central, dar portughezul poate evolua şi în banda stîngă
Roş-albaştrii sînt încîntaţi de cum se mişcă mijlocaşul portughez la antrenamentele din Austria şi cred că el nu poate lipsi din primul “11”
Steaua a făcut o mişcare ex*ce*lentă transferîndu-l pe Tiago Gomes. Asta susţin cei din Ghen*cea după ce l-au văzut pe por*tughez la cîteva antrenamente.
Mijlocaşul de 23 de ani s-a in*te*grat mult mai repede decît se aş*tep*tau ei şi este foarte implicat la şedinţele de pregătire, încercînd să-l mulţumească deplin pe Lă*că*tuş. “Tiago are nişte exe*cu*ţii de te lasă fără replică! Dă bine la poartă din toate poziţiile şi vede jo*cul foarte bine. Cred că poate e*vo*lua încă de la început ca titular, pen*tru că are ca*li*tăţi extraordinare”, a comentat unul dintre oficialii roş-albaştrilor.
LĂCĂ: “Fii ofensiv!”
La antrenamente, Lăcătuş l-a folosit pe Tiago mai mult ca mij*lo*caş ofensiv şi i-a cerut permanent să apară la finalizare: “Vreau să urci mai mult în careu, trebuie să fii mai des în gura porţii!”.
Portughezul e şi bine pregătit fizic. “Se vede că sezonul trecut a evoluat în aproape toate meciurile celor de la Estrela Amadora”, spun steliştii. Tiago a fost integralist în toate cele 21 de partide jucate pentru lusitani.
“Oameni angajaţi de clubul Steaua l-au urmărit luni întregi pe Tiago înainte de a decide să-l transferăm”
Valeriu Argăseală preşedinte Steaua
“Voi lupta pentru a-mi cîştiga locul în e*chi*pă. Ziariştii din Por*tu*ga*lia mă aseamănă cu Ma*niche, cu Deco. Spun că aduc un pic cu ei doi”
Tiago Gomes mijlocaş Steaua
“Tiago Gomes e dreptaci, un număr 8 adevărat, care urcă foarte mult în atacul echipei sale”
“Ştie a*proa*pe la fel de bine să evolueze şi ca închi*ză*tor. E mai mult pasator decît marcator”
Nuno Martins ziarist Record
300.000 de euro a plătit Steaua pentru împrumutul lui Tiago de la Estrela Amadora. Transferul definitiv costă alţi 700.000 de euro
http://gsp.ro/stire/titular-din-primul-meci-84733.html
Sa speram ca avem noroc si am facut un transfer reusit
roby_stelist4ever
28th June 2008, 18:34
Daca e sa tragem concluzii dupa ce se declara despre el, e chiar un transfer reusit. Mie cel putin imi place.Vreau sa cred ca va face treaba buna si ca va fi un om de baza al echipei.
Thrylos
29th June 2008, 21:54
Chiar are 1,87 Tiago?cam inalt pt un playmaker sau mijlocas de banda nu vi se pare?
Boggy
29th June 2008, 22:04
Ce-aveti fratilor cu inaltimea? Iar vreti exemple nenumarate de jucatori inalti/scunzi care joaca exemplar?
Elton era "prea mic" pt orice, dar juca mai bine decat oricine...
valy
29th June 2008, 22:38
asa e la noi....nu e inalt....nu e bun
jointu_ucigash
29th June 2008, 22:45
nu cred ca are 1.87
mido
30th June 2008, 00:57
[QUOTE=jointu_ucigash;321119]nu cred ca are 1.87[/QUOTE
are 1.83
ag1313
30th June 2008, 03:36
Sunt curios cum o sa joace echipa in 4-2-3-1 . Cel putin asa se anunta noul sistem. A renuntat Laca la 2 inchizatori odata cu venirea lui Tiago. Problema va fi insa la modul in care se va adapta Dayro pe postul de mijlocas in spatele varfului care sa pivoteze intre cele doua benzi impreuna cu Tiago. Are de tras la conditia fizica la greu ca sa faca fata. Dar oricum daca sistemul da roade o sa se asemene cumva cu cel al Barcelonei :D poate nu la fel de rapid.
JustMe
30th June 2008, 10:18
Echipa va juca 4-4-2.
alexxx89
4th July 2008, 22:47
moama thiago asta zici ca a jucat astazi extrema invizibila...v-am zis ca e trompeta...niciun club nu da fotbalisti adevarati cu imprumut cum vrea steaua sa fim seriosi...poate sa nimerim unu cat de cat la 100 de incercari....
sergiuku
4th July 2008, 22:48
probabil trebuie sa se adapteze...nu vreau sa cred ca asta e valoarea lui :unsure::unsure:
alexxx89
4th July 2008, 22:57
probabil trebuie sa se adapteze...nu vreau sa cred ca asta e valoarea lui :unsure::unsure:
mnda asa il asteptam si pe Surdinho sa tot acomodeze de ceva vreme......poate dupa vreo 4-5 sezoane in sfarsit se va acomoda si va da un hatrik cu Barcelona dupaia expediat la barca pe 25 mil si gata!
daca ai valuare intri si joci fotbal adevarat daca nu ai nu ai....si cu asta basta..singurul din achizitiile stelei din ultimul an care a demonstrat ca e fotbalist cat de cat chiar din primul meci este Dayro si sa vedem Sekeli
ag1313
4th July 2008, 23:06
moama thiago asta zici ca a jucat astazi extrema invizibila...v-am zis ca e trompeta...niciun club nu da fotbalisti adevarati cu imprumut cum vrea steaua sa fim seriosi...poate sa nimerim unu cat de cat la 100 de incercari....
Sincer mie mi-a placut cum a jucat. Aia e fisa postului. De aia i-am si dominat la mijloc in prima repriza. Nu trebuia sa faca minuni ci sa ne tina mijlocul mai avansat. Plus ca a trebuit sa joace si pentru Lovin.
Eu zic ca e un transfer reusit.
JustMe
4th July 2008, 23:18
Nu a avut cu cine juca la mijloc. De ce credeti ca atunci cand a jucat cu Plesan la mijloc a fost unul din remarcati...
Bogdanbibi
4th July 2008, 23:52
mie mi-a placut tiago, genul asta de jucator ne trebuie in centrul liniei mediane, nu petre, nu radoi care au o viziune un pic, un pic mai buna decat cernea
zapata
4th July 2008, 23:52
Nu a avut cu cine juca la mijloc. De ce credeti ca atunci cand a jucat cu Plesan la mijloc a fost unul din remarcati...
dar szekely nu e mijlocas?
alexxx89
5th July 2008, 00:01
dayro nu a jucat mijlocas?
roby_stelist4ever
5th July 2008, 00:07
Si Szekely si Dayro au fost mai mult in atac.Rareori i-am vazut sa coboare.Ma rog...poate ma insel.Daca da,corectati-ma.:)
sergiuku
5th July 2008, 00:28
Si Szekely si Dayro au fost mai mult in atac.Rareori i-am vazut sa coboare.Ma rog...poate ma insel.Daca da,corectati-ma.:)
e adevarat ... nu prea coborau in defensiva . Pai normal ,trebuie sa stea cineva si in fata sa primeasca mingile ...
ON : de Tiago nu prea am auzit ... l-am vazut de cateva ori in defensiva... in rest ..pauza
roby_stelist4ever
5th July 2008, 11:02
Stai ca are tot timpul sa arate ce poate.Mai e de jucat in cantonament.Sper sa fie omul de care avem nevoie,acolo,la mijloc.Laca zicea ca e omul care face legatura dintre mijloc si atac.E omul de creatie.In meciul cu Salzburg,nu l-am vazut prea mult,dar mai are timp.:)
ag1313
5th July 2008, 13:08
Stai ca are tot timpul sa arate ce poate.Mai e de jucat in cantonament.Sper sa fie omul de care avem nevoie,acolo,la mijloc.Laca zicea ca e omul care face legatura dintre mijloc si atac.E omul de creatie.In meciul cu Salzburg,nu l-am vazut prea mult,dar mai are timp.:)
Eu chiar nu inteleg . Parerea mea e ca a jucat bine. Mai are un pic de muncit la sioncronizari cu atacul si de un pic de curaj sa traga la poarta. Dar in rest parerea mea e ca a jucat ce i s-a cerut. A pivotat intre benzi , i-a pasat lui Dayro si la mijlocasii de banda. Asta trebuie sa joace. Nu l-am vazut sa piarda mingi sau sa dea pase la adversar ca Lovin. Nush ce voiati voi sa faca. Dar mijlocas central ofensiv pur singe inseamna sa joace langa Dayro dar asta inseamna sa joace si Dayro mai jos ceea ce ar insemna sa nu mai dea el randament. Asa joaca Barca numai ca noi nu suntem Barca . Mai degraba jucam ceva de genul lui Milan ... numai ca Tiago nu e Pirlo :D
alexxx89
5th July 2008, 16:37
Eu chiar nu inteleg . Parerea mea e ca a jucat bine. Mai are un pic de muncit la sioncronizari cu atacul si de un pic de curaj sa traga la poarta. Dar in rest parerea mea e ca a jucat ce i s-a cerut. A pivotat intre benzi , i-a pasat lui Dayro si la mijlocasii de banda. Asta trebuie sa joace. Nu l-am vazut sa piarda mingi sau sa dea pase la adversar ca Lovin. Nush ce voiati voi sa faca. Dar mijlocas central ofensiv pur singe inseamna sa joace langa Dayro dar asta inseamna sa joace si Dayro mai jos ceea ce ar insemna sa nu mai dea el randament. Asa joaca Barca numai ca noi nu suntem Barca . Mai degraba jucam ceva de genul lui Milan ... numai ca Tiago nu e Pirlo :D
e mai bun ca Pirlo pentru ca e mai tanar:))) logic nu...
joseph_stelist
11th July 2008, 01:22
mah fratilor,nu am vazut meciul cu flamanzii aia de englezi din liga a treia,dar am citit parerile voastre si mi-am facut o opinie.
ce m-a ingrijorat insa e faptul ca multi criticau jocul lui Tiago,ba chiar il luau la misto....a jucat omu' slab meciul asta? :unsure:
jointu_ucigash
11th July 2008, 01:25
eu am vazut vreo 10 min din meci si am vazut una bucata executie Badea in plopi si ujna bucata executie tiago mai rau decat atat. Nici nu imi imaginez cum a putut da o asemenea chifla.
ag1313
11th July 2008, 08:40
eu am vazut vreo 10 min din meci si am vazut una bucata executie Badea in plopi si ujna bucata executie tiago mai rau decat atat. Nici nu imi imaginez cum a putut da o asemenea chifla.
Daca dadea numai el era una. Dar toti dadeau aiurea in minge inclusiv Dayro. Parca erau la dansez pentru tine . Nush ce naiba e cu concentrarea. Avem o gramada de ocazii de gol . Nu ne putem plange de asta. Dar nu putem baga in poarta nici un sfert din ele. Exact ibn momentul decisiv vin chiflele. S-a tras in portarul advers ca daca voiau sa-l nimereasca asa nu puteau. la echipa. Concentrarea nu e la ordinea zilei.
Bogdanbibi
11th July 2008, 12:00
tiago a vrut sa traga din prima cu exteriorul, numai ca a lovit mingea gresit, cu siretul, si s-a dus in sus si in directia inversa portii
JustMe
11th July 2008, 14:24
Problema cu suturile aiurea a fost terenul. Sarea mingea de numa din teren. Tiago inca mai trebuie sa se adapteze si apoi vom vedea ce poate. E tanar si e considerat un jucator foarte valoros in Portugalia. Hai sa nu incepem sa dam cu paru si in el.
Nea Popa
11th July 2008, 20:47
sa-l vedem pe Tiago cu Roma ,in Ghencea !!!
alexxx89
11th July 2008, 20:58
:steagsimplu:sa-l vedem pe Tiago cu Roma ,in Ghencea !!!
o sa-si traga cu stangu-n dreptu sau.....va juca mai bine ca Deco....oricum sanse 98% - 2% !:steagsimplu:
Dumitrescu.Daniel
19th July 2008, 19:51
Aproape cel mai slab jucator din meciul cu Nurnberg.:imported_icon_mello
LoMax8
19th July 2008, 20:10
Aproape cel mai slab jucator din meciul cu Nurnberg.:imported_icon_mello
Statistica:
Dayro:
1 dribling
28 pase corecte
3 recuperari
Szekely:
8 driblinguri
12 pase corecte
4 recuperari
Tiago:
5 driblinguri
20 pase corecte
4 recuperari
Ce zici?
roby_stelist4ever
19th July 2008, 20:13
LoMax,de unde ai luat statisticile? as vrea sa vad si restul.
Dumitrescu.Daniel
19th July 2008, 20:24
Statistica:
Dayro:
1 dribling
28 pase corecte
3 recuperari
Szekely:
8 driblinguri
12 pase corecte
4 recuperari
Tiago:
5 driblinguri
20 pase corecte
4 recuperari
Ce zici?
De unde ai luat statistica??
:unsure:
Cred ca se apropie si Banel de astia 3.
roby_stelist4ever
19th July 2008, 20:26
De unde ai luat statistica??
:unsure:
Asta am intrebat si eu.Vreau sa vad si restul echipei.
LoMax8
19th July 2008, 22:51
http://blog.mysport.ro/lywyu2012/2008/07/19/zoom-ros-albastrusteaua-fc-nurnberg-in-cifre/
va fi surpriza noului sezon. cu siguranta va porni mai greu,insa pe cat va juca mai mult cu atat o va face mai bine
Aleks_777
27th July 2008, 00:57
n-a jucat deloc rau azi , a dat multe pase si desi n-a dus nici una la vreun gol e de apreciat faptul ca stie dribla si stie cum sa cada cand se baga in rahat
Gepeto
27th July 2008, 00:58
In meciul cu Roma, a fost sigur pe el, a recuperat si pasat bine, a driblat si a stiut cand sa cada.... Sa speram ca asta e adevarata lui valoare si nu ce a aratat in meciurile de pregatire din Austria.
baiatul asta a fost o surpriza placuta in meciul cu Roma.
Mi-a placut ca a driblat,stie sa dea pase 'printre' direct pe varfuri,a fost foarte bataios ... daca o tine tot asa face cariera
ag1313
27th July 2008, 03:15
baiatul asta a fost o surpriza placuta in meciul cu Roma.
Mi-a placut ca a driblat,stie sa dea pase 'printre' direct pe varfuri,a fost foarte bataios ... daca o tine tot asa face cariera
Imi place ca nu se teme de adversari. Pana acum mijlocasii nostri se k*au pe ei cand vedeau mijlocasii adversi asta din cauza ca tehnica le era ceva strain. Numai Plesan stia ceva ceva cu varza. Acum a aparut si Tiago asta . Ce lipseste e inca omogenitatea. Pentru a mari viteza paselor trebuie sa simta unde-s coechipierii nu sa se uite dupa ei. Deco ala cu care se compara el da pasele instantaneu si le da perfecte. Mai are de invatat dar daca i se da credit pentru moral are sansa sa evolueze. Are tehnica in regim de viteza cat de cat si baga osul. Din ce am vazut in pregatiri sta prost la suturi de la distanta deci mai are de lucrat la ele. Per ansamblu aseara a facut un meci bun. Sa speram ca , continua sa evolueze ca forma si ca valoare.
sorin_g
27th July 2008, 18:23
Tiago a fost surpriza zilei de ieri. Vede bine jocul, imi aminteste de Dica din acest punct de vedere.
Raul_07
27th July 2008, 18:38
Incepe sa arate ca acel numar 8 de care aveam nevoie sa vedem in continuare cum va evolua eu din echipa care a inceput aseara l-as schimba pe Plesan cu Tiago si pe balanel cu Ochirosi in meciul contra Vasluiului.
jointu_ucigash
27th July 2008, 19:58
o mare surpriza in meciu' cu Roma. Chiar nu ma asteptam sa joace atat de bine. Daca o tine tot asa ar trebui sa fie titular in centru alaturi de Radoi sau Ovidel.
Nea Popa
28th July 2008, 16:50
e clar ca la mijloc de`acum in colo` va fi "batut in cuie " Ovidel
Radoi e bine acolo in aparare
iar celalat post de mijlocas central va fi o "lupta" intre Plesan-Tiago-..Lovin
Kingpin
28th July 2008, 18:43
nu cred ca Laca va baga 2 inchizatori in teren, deci Lovin e dublura lui Ov. Petre si nu a lui Plesan sau Tiago
LoMax8
28th July 2008, 18:46
Eu as juca cu o linie de mijloc Ochirosii-Tiago-Plesan-Szekely.
Thrylos
28th July 2008, 19:33
Intradevar o surpriza foarte placuta din partea lu Tiago.Se pare ca sunt adevarate zvonurile din presa in care se spunea ca Tiago e o speranta in Portugalia.
Lomax@
am avea un mijloc prea frumos...nu avem noi noroc din asta sa scapam de 3 incomprtenti din primul 11(Banel,Lovin si Ovidiu care nu e chiar incompetent dar incetineste echipa).Macar sa zicem mersi ca Lovin nu va mai juca cate 20 si de partide pe sezon.Tre sa se accidenteze 3 fotbalisti ca sa mai pupe tzaranul asta in primul 11.Cu Tziganul nu stiu ce ne facem,se pare ca doar o accidentare l-ar scoate din primul 11 insa nu imi doresc asta in nici un caz,orice inafara de asta.
roby_stelist4ever
29th July 2008, 00:01
O prestatie frumoasa a lui Tiago,dar se pare ca numai lu' jiji nu i-a placut...
Cred ca jiji nu il place per total pe Tiago,nu neaparat doar prestatia din meciul cu Roma.
"Nici Tiago nu l-a incantat pe Becali care continua sa creada ca varianta cu Bogdan Stancu langa Dayro ar fi cea mai nimerita. " gsp,28 iulie 2008.
Nea Popa
29th July 2008, 00:53
Eu as juca cu o linie de mijloc Ochirosii-Tiago-Plesan-Szekely.
Ovidel unde e ?:rolleyes2: Oricarei mari echipe ii trebuie un mijlocas defensiv ,care sa fie in fata fundasilor si in umbra atacantilor si mijlocasilor care vand biletele :glasses3:(Vezi Euro : Spania ,Franta ,Italia , Portugalia)
anarchist_grunger
29th July 2008, 02:11
Ovidel unde e ?:rolleyes2: Oricarei mari echipe ii trebuie un mijlocas defensiv ,care sa fie in fata fundasilor si in umbra atacantilor si mijlocasilor care vand biletele :glasses3:(Vezi Euro : Spania ,Franta ,Italia , Portugalia)
pai acolo ar juca Tiago
bend_it_like_banel
29th July 2008, 11:32
nu prea merge ce visati voi cu plesan + tiago la mijloc. din ce am vazut in meciul cu roma, lui tiago ii cam place sa dribleze. deci ar trebui sa fie un mijlocas defensiv adevarat in spatele lui. ori plesan nu e asa ceva. ar fi bine sa avem ceva peste o petre, dar pana una alta ne descurcam asa.
LoMax8
29th July 2008, 11:37
Eventual oricarei mari echipe ii trebuie un mare mijlocas defensiv, vezi Spania, Italia,Franta, Portugalia; iar Ovidel e mare doar in inaltime.
colonelu Voiculescu
29th July 2008, 12:13
Nu ne permitem sa luam un mare mijlocas defensiv . Nu ne-am permis sa luam atacant de careu mai de doamne ajuta
alexxx89
29th July 2008, 14:10
Eventual oricarei mari echipe ii trebuie un mare mijlocas defensiv, vezi Spania, Italia,Franta, Portugalia; iar Ovidel e mare doar in inaltime.
parerea mea ov petre e cel mai bun jucator din Romania si chiar roman pe postul lui poate cu exceptia lui chivu care poate juca si acolo asa ca nu cred ca face parte din punctele slabe ale Stelei...:soccer_h4h:
Nea Popa
29th July 2008, 14:12
pai acolo ar juca Tiago
Nu ,Tiago este mai degraba un mijlocas central-ofensiv ,are mai multa libertate de miscare...si se pare ca va fi primul lui meci oficial la Steaua ,deoarece din pacate Plesan nu face parte din lotul de miercuri ,oricum insanatosire gravnica Mihaita ! :soccer_h4h:
anarchist_grunger
29th July 2008, 15:12
Nu ,Tiago este mai degraba un mijlocas central-ofensiv ,are mai multa libertate de miscare...si se pare ca va fi primul lui meci oficial la Steaua ,deoarece din pacate Plesan nu face parte din lotul de miercuri ,oricum insanatosire gravnica Mihaita ! :soccer_h4h:
in sistemul de joc la care tu ai simtit nevoia sa comentezi Tiago ar fi jucat acolo. oricum, el e destul de polivalent, cred ca si in general ar putea juca la inchidere.
LoMax8
29th July 2008, 15:37
parerea mea ov petre e cel mai bun jucator din Romania si chiar roman pe postul lui poate cu exceptia lui chivu care poate juca si acolo asa ca nu cred ca face parte din punctele slabe ale Stelei...:soccer_h4h:
N-ai auzit de Costin Lazar? Era si Margaritescu. Sau ti s-a parut ca Petre a miscat ceva in fata celor doi in returul campionatului in meciurile directe?
Tiago e DM!!!
bend_it_like_banel
29th July 2008, 15:41
Tiago e DM!!!
says who?!?! din ce am vazut eu nu prea e asa defensiv...
ps: parca s-a discutat cand a venit si am ramas la conlcuzia ca e MC sau box-to-box
Thrylos
29th July 2008, 16:09
nici mie nu imi pare Tiago DM,de accord cu Bogdan.Cat despre Ovidiu Petre,e un mijlocas defensiv acceptabil pt o echipa de talia Stelei.Dar acceptabil,nimic mai mult.
Nea Popa
29th July 2008, 16:15
daca Ovidel n-a jucat bine in meciul cu Roma ,e clar ca ne invartim dupa deget (si tinand cont ca vine dupa o accidentare ,eu zic ca o sa creasca de la meci la meci` :yes: )
Thrylos
29th July 2008, 16:18
Ii lipsesc niste calitati de DM lui Ovidel,aici ma refer la agresivitate si o viteza superioara celei pe care o are.in rest ce sa zic,e valoros,foarte tehnic.
LoMax8
29th July 2008, 19:01
Ii lipsesc niste calitati de DM lui Ovidel,aici ma refer la agresivitate si o viteza superioara celei pe care o are.in rest ce sa zic,e valoros,foarte tehnic.
Ce vorbesti?
sorinst
30th July 2008, 13:44
Daca nisci OV.Petre nu e bun inseamna ca nu stiti fotbal.E cel mai bun inchizator din campionat.Recupereaza multe mingi pe meci si mai si inscrie din faze fixe
Nea Popa
30th July 2008, 14:44
Daca nisci OV.Petre nu e bun inseamna ca nu stiti fotbal.E cel mai bun inchizator din campionat.Recupereaza multe mingi pe meci si mai si inscrie din faze fixe
hai ca nu-i Ovidel mare atacant :)) ,a inscris si el un gol sezonu trecut cu pandurii mi se pare din faza fixa si gata e guliver ?:soccer_h4h: poate nu e cel mai bun din tara ,dar sigur e acolo printre primi 3 :kiss1:
alexxx89
30th July 2008, 16:04
hai ca nu-i Ovidel mare atacant :)) ,a inscris si el un gol sezonu trecut cu pandurii mi se pare din faza fixa si gata e guliver ?:soccer_h4h: poate nu e cel mai bun din tara ,dar sigur e acolo printre primi 3 :kiss1:
si cu cfr si cu sevilla cine a dat? si cu arsenal cine era sa egaleze? si mijlocul echipei cine la tinut sezonu trecut? hai sa fim seriosi degeaba ziceti voi de lazar care daca ii dai un umar se duce 20 metri prin aer si e mai fragil ca sticla si mai stiu io cine...de obicei romanu cand nu mai are acel ceva de abi atunci isi da seama ce valoros era..:imported_icon_ntz:
sorin2k
30th July 2008, 16:07
Ovidiu Petre, asa cum s-a mai zis e un jucator acceptabil. Nu duce singur in spate un meci, doar isi face treaba pe post.
Revenind la topic, sa vedem ce va face acest nou-venit. Sa speram ca va confirma..
Nea Popa
30th July 2008, 16:07
si cu cfr si cu sevilla cine a dat? si cu arsenal cine era sa egaleze? si mijlocul echipei cine la tinut sezonu trecut?
:))
daca ma iei cu cine era sa egaleze ajungem departe .Cum cine a tinut mijlocul echipei anu`trecut ? mijlocasi...Banel ,Surdu ,Lovin ,Neaga :D
sorin2k
30th July 2008, 16:10
:))
daca ma iei cu cine era sa egaleze ajungem departe .Cum cine a tinut mijlocul echipei anu`trecut ? mijlocasi...Banel ,Surdu ,Lovin ,Neaga :D
Surdu ??!?! :imported_icon_ntz:
LoMax8
30th July 2008, 19:32
Ramai pe silence!!!
si cu cfr si cu sevilla cine a dat? si cu arsenal cine era sa egaleze? si mijlocul echipei cine la tinut sezonu trecut? hai sa fim seriosi degeaba ziceti voi de lazar care daca ii dai un umar se duce 20 metri prin aer si e mai fragil ca sticla si mai stiu io cine...de obicei romanu cand nu mai are acel ceva de abi atunci isi da seama ce valoros era..:imported_icon_ntz:
Cine era sa egaleze? Pai fotbalul e pe "aproape goluri"?
Tu de care mijlocul echipei vorbesti, ca eu am vazut mingi aruncate de la Goian, Ghionea, Rada, Baciu, Zapata direct pe varfuri. Care mijloc? Lovin si Ovidiu Petre au stopat atacurile adversarilor dar in rest n-ai vazut pasa inainte de la ei. Lazar poate nu e asa de bun la recuperare ca si Ovidiu Petre sau n-are tehnica aratata de Lovinho in unele meciuri, dar e mult mai echilibrat. Tiago mi se pare si el un jucator foarte echilibrat si cu o tehnica bun, in plus imi place ca e mereu cu capul sus ceea ce e foarte important pentru un jucator de la mijlocul terenului, indiferent ca e la inchidere sau e cu profil ofensiv.
eli.
30th July 2008, 20:24
Lomax eu zic ca Ov.Petre s-ar descurca bine daca ar avea langa el un mijlocas la inchidere OFENSIV care sa aiba ceva viteza sa stie sa dea o pasa printre sa stie sa suteze de la distanta si etc. Per total eu zic ca Ovidel este un jucator acceptabil , e adevarat se poate si mai bine pe postul lui dar momentan in Liga 1 in afara de Lazar de la ciori nu ai pe cine lua. Eu unul la mijloc as merge cu Ov.Petre si langa el Plesan/Thiago(sau cum se scrie).
tonyas
30th July 2008, 23:14
sunt stelist de cand ma stiu
da joc asa de prost nu am mai vazut de cand lumea. Tiago... ce-a facut in meciul cu vaslui, nimic... pase la adversari, interventii eronate si atat. Kapetanos nu a atins mingea, si singurul om de gol (Goian) pus pe banca pentru ce..., pentru faptul ca vrea sa avanseze in viata.
Asta e Steaua din ziua de azi ... din pacate!!!
Pretentii de Liga...bah.
LoMax8
30th July 2008, 23:24
sunt stelist de cand ma stiu
da joc asa de prost nu am mai vazut de cand lumea. Tiago... ce-a facut in meciul cu vaslui, nimic... pase la adversari, interventii eronate si atat. Kapetanos nu a atins mingea, si singurul om de gol (Goian) pus pe banca pentru ce..., pentru faptul ca vrea sa avanseze in viata.
Asta e Steaua din ziua de azi ... din pacate!!!
Pretentii de Liga...bah.
Bah te-ai uitat la alt meci cand vorbesti de Tiago!!!
JustMe
31st July 2008, 10:34
Ov. Petre nu a jucat nimic aseara. In afara de a respinge mingea catre adversari sau de a o bubui cat poate de tare in fatza nu a facut nimic. Cred ca ar trebui pus frumusel pe banca.
Bogdanbibi
31st July 2008, 12:37
nici Tiago n-a excelat, a pierdut destul de multe mingi ... dar cine a jucat bine in afara de Radoi?
LoMax8
31st July 2008, 12:47
Si totusi Tiago e DM!!!
MIREL6RADOI
31st July 2008, 13:08
Are oase tari...la intrarea mancatorului de banane,unul cu lipsa de calciu,era "pa".
LoMax8
31st July 2008, 13:21
Are oase tari...la intrarea mancatorului de banane,unul cu lipsa de calciu,era "pa".
pa vine de la Paunel Plesan....daca-l lovea pe ala ii mai mureau sigur vreo 3 de acasa...sa nu mai vorbesc de Sarma poreclit "picior de sticla"
alexxx89
31st July 2008, 14:42
Bah te-ai uitat la alt meci cand vorbesti de Tiago!!!
hai sa fim seriosi...vorba lui balint daca slabeste 10 kg si el alerga mai repede ca Tiago asta care pur si simplu e un jucator de nivel scazut cum de altfel a si venit de la o echipa mediocra si noi l-am luat ca o super achizitie....speram sa ma insel io cand l-am luat dar pana la urma ca aproape intotdeauna :
"CAT DAI DE ATAT ITI JOACA"
LoMax8
31st July 2008, 14:44
hai sa fim seriosi...vorba lui balint daca slabeste 10 kg si el alerga mai repede ca Tiago asta care pur si simplu e un jucator de nivel scazut cum de altfel a si venit de la o echipa mediocra si noi l-am luat ca o super achizitie....speram sa ma insel io cand l-am luat dar pana la urma ca aproape intotdeauna :
"CAT DAI DE ATAT ITI JOACA"
Ce sa faca Tiago singur singurel in fata lui N`Doye si Aliuta, Imi explici si mie? Cat sa fuga? Noi la mijloc am avut 2 oameni: Szekely ce era pe dreapta si Tiago in centru, in rest absolut nimeni. 2 contra 4.
tonyas
31st July 2008, 19:40
alo da-ti sema... Tiago care joaca la steaua nu e vreunu din acei Tiago cu rezonanta cel putin continentala.
Ar putea sa vina si Ronaldo la steaua si nu ma refer la brazilian sau portughez. Este un jucator mediocru de 1 mil de euroi. Mai bine il lasa acolo unde era.
Cristi89
31st July 2008, 20:53
Sa dea Dumnezeu sa nu incapa vreodata pe mana lui Paligora ca va fi terminat.
In meciul cu Roma a jucat foarte bine, aseara a fost modest. Oricum pare o achizitie acceptabila tinand cont de ce jucatori aveam la mijloc.
steauaclub.tk
19th August 2008, 14:16
La Multi Ani, Tiago Gomes!
http://www.steauafc.com/pix/11tiago-principal.jpgFC Steaua ii ureaza La Multi Ani, sanatate si cat mai multe succese jucatorului Tiago Gomes, care a implinit marti, 19 august, varsta de 23 de ani. Cu ocazia zilei sale de nastere, mijlocasul portughez a declarat ca isi doreste sa fie sanatos si sa obtina rezultate cat mai bune alaturi de Steaua.
Primul lucru pe care mi-l doresc este acela de a fi sanatos, deoarece nu este nimic mai important decat asta. De asemenea, o dorinta speciala pe care o am de ziua mea este aceea de a reusi sa ma calific cu Steaua in UEFA Champions League si sper ca, in viitor, sa facem rezultate cat mai bune in toate competitiile
Tiago Gomes (www.steauafc.ro)
St3phano
19th August 2008, 14:21
cred ca e un super jucator, mi-a placut mult in meciul cu pitestenii.
la multi ani!
Krysty91
19th August 2008, 15:21
La multi ani!!!!!!:steag_steaua_ro: sper sa ne faci multe bucurii de acum in colo!!!
ghindoi
19th August 2008, 15:33
la multi ani!
roby_stelist4ever
19th August 2008, 16:53
La Multi Ani,Tiago!:imported_icon_flowe
Thrylos
19th August 2008, 17:02
La multi ani Tiago!Sper sa reuseasca sa castige locul de titular pe postul de mijlocas defensiv.Cred ca este peste Ovidiu Petre.
ag1313
19th August 2008, 17:04
La multi ani omule si baga mare ca ai potential. Baga la antrenamente serios si lasa-l pe Lovin pe banca .
jointu_ucigash
19th August 2008, 17:10
e clar ca baiatu are calitati. Sa vedem acu' daca se adapteaza. Partea nasoala e ca joaca pe acelasi post cu niste senatori de drept din cadrul echipei: Sarma si Ata.
Cristi89
19th August 2008, 20:21
Si eu sunt multumit de ce a aratat in primele meciuri.:yes:Sper sa apuce sa joace mai mult de acum incolo.
Din pacate, cred ca la sfarsitul imprumutului va avea aceeasi soarta cu Mendoza, Pepe sau Habibou.:imported_icon_nope: Ciobanul cica e nemultumit, el la 200.000 de dolari credea ca l-a transferat pe Deco.:doh:
r0bb3n
20th August 2008, 14:09
parabéns a você , Tiago!
sishuu
20th August 2008, 21:41
e jucator de perspectiva...deocamdata sa-si faca treaba pe timp indelungat si dupaceea mai multe laude...
Bogdanbibi
20th August 2008, 23:20
pai n-are un timp indelungat la dispozitie, e imprumutat pentru un an, daca nu joaca foarte bine se intoarce inapoi la estrella
ag1313
21st August 2008, 09:58
pai n-are un timp indelungat la dispozitie, e imprumutat pentru un an, daca nu joaca foarte bine se intoarce inapoi la estrella
Are timp. Abia a inceput turul si mai are si returul unde ultima impresie conteaza. E foarte importanta rpegatirea din iarna pentru el dupa ce turul ii va oferi sansa sa se integreze in echipa. Postul lui e si unul al naibii de greu de interpretat. Iti trebuie cam toate calitatile posibile la un jucator inafara de viteza. Tehnica , sut, forta, inteligenta, sacrificiu, abilitati sporite de lucrul cu echipa.
Tiago are ceva calitati dar inca sta prost la unele capitole. A nu pierde mingea in momente cheie sau la un pressing al adversarului e unul din capitolele la care tre sa lucreze. E greu dar asta e. Daca vrea sa devina jucator mare tre sa munceasca mult.
St3phano
21st August 2008, 17:27
Are timp. Abia a inceput turul si mai are si returul unde ultima impresie conteaza. E foarte importanta rpegatirea din iarna pentru el dupa ce turul ii va oferi sansa sa se integreze in echipa. Postul lui e si unul al naibii de greu de interpretat. Iti trebuie cam toate calitatile posibile la un jucator inafara de viteza. Tehnica , sut, forta, inteligenta, sacrificiu, abilitati sporite de lucrul cu echipa.
Tiago are ceva calitati dar inca sta prost la unele capitole. A nu pierde mingea in momente cheie sau la un pressing al adversarului e unul din capitolele la care tre sa lucreze. E greu dar asta e. Daca vrea sa devina jucator mare tre sa munceasca mult.
in cazul asta sarma si mai ales ata ar trebui sa se lase de sportul asta.;))
parerea mea e ca e peste cei noi.imi doresc un cuplu tiago-plesan si radoi fundas langa ghionea/goian.:yes:
cred ca ashea inventivitatea si ofensiva nu vor suferi prea mult.
:fular_steaua2:
ag1313
24th August 2008, 17:55
in cazul asta sarma si mai ales ata ar trebui sa se lase de sportul asta.;))
parerea mea e ca e peste cei noi.imi doresc un cuplu tiago-plesan si radoi fundas langa ghionea/goian.:yes:
cred ca ashea inventivitatea si ofensiva nu vor suferi prea mult.
:fular_steaua2:
Deja Tiago a inceput sa ma impresioneze. N-a mai dat passe la adversari si nu a mai pierdut mingea iar verticalizarea jocului duce mingea mai repede in fata . Insa au inceput sa gafeze fundasii.
stelis2`4ever
24th August 2008, 19:11
sincer mi-a placut de la inceput jucatorul asta si incepe sa imi placa din ce in ce mai mult...sa speram ca o sa mai progreseze si ca o sa dea jorj suma de bani care mai trebe sa il cumpere. cred ca e peste lovin si ovidiu petre:steaua:
alexxx89
24th August 2008, 19:41
sincer mi-a placut de la inceput jucatorul asta si incepe sa imi placa din ce in ce mai mult...sa speram ca o sa mai progreseze si ca o sa dea jorj suma de bani care mai trebe sa il cumpere. cred ca e peste lovin si ovidiu petre:steaua:
peste lovin cu siguranta de fapt cine poate fi mai slab decat lovin?
stelis2`4ever
24th August 2008, 20:13
ideea principala era ca e peste ovidiu petre ca e adevarat ca lovin nu prea conteaza :imported_icon_flowe
alexxx89
24th August 2008, 20:24
ar fi bine sa schimbi poza de la avatar ca imi aduce aminte de ziua cand a murit saracul Puerta..:cry:
Taica Tereza
25th August 2008, 01:11
Deja Tiago a inceput sa ma impresioneze. N-a mai dat passe la adversari si nu a mai pierdut mingea iar verticalizarea jocului duce mingea mai repede in fata . Insa au inceput sa gafeze fundasii.
Am spus despre Tiago inca din stagiile de pregatire ca e un jucator promitator si imi mentin parerea. Problema lui e ca e jucat pe un post pe care nu e foarte obisnuit, cel de mijlocas defensiv. El e, ca joc si asezare in teren, un mijlocas central, omul care face legatura intre aparare si atac, cel care trebuie sa alerge mult si sa incerce sa lege jocul. E tehnic, paseaza bine, stie sa faca presing, vede jocul bine, nu e insa un maturator, un mijlocas responsabil exclusiv cu distrugerea atacurilor adverse. Din astia nu avem decat 3 in lot: Mirel, Ceasul si Lovinho. Tiago, Plesan si chiar Toja sunt mijlocasi centrali, oameni care au rol important si la constructie, dar al caror aport defensiv nu e la fel de valoros cu cel al celor 3 inchizatori adevarati mentionati mai sus.
La Bistrita, alegerea lui Lacatus (perechea Tiago - Toja in fata apararii) a fost cu 2 fete:
1) una pozitiva: cei 2 au dat fluenta jocului ofensiv, au legat bine fazele, au jucat mereu inainte, au driblat. Pe scurt au iutit si dirijat jocul de atac.
2) una negativa: cei 2 nu au acelasi aport bun pe faza de aparare, nu recupereaza destule baloane, nu stau destul de grupati si aproape de linia de fundasi. Sabau a speculat asta si cel mai clar s-a vazut la golul 2: cu doar cateva minute inainte, antrenorul GLoriei il schimbase pe Borbely (un varf deja sufocat prin intrarea lui Radoi) cu Hora (un mijlocas ofensiv, cu viteza). La gol Hora s-a infiltrat exact in zona dintre cei 2 mijlocasi centrali si fundasii nostri (zona care in mod normal e acoperita de un inchizator de meserie), primind mingea cu fata la poarta si trecand lejer in viteza pe langa un Ghionea al carui unic punct slab e duelul 1 la 1 cu un adversar rapid.
Tocmai din cauza acestui spatiu mare lasat in zona centrala de Tiago si Toja, a parut ca apararea noastra a gresit. Impresie falsa, pentru ca orice fundas neajutat de omul din fata lui e expus si nu poate rezolva toate fazele perfect. Perioada excelenta prin care a trecut apararea noastra in ultimii ani in campionat s-a datorat tocmai existentei in fata celor 2 fundasi centrali a unor inchizatori valorosi: Mirel, Para si pe alocuri O. Petre si Lovin.
Parerea mea e ca Tiago (ca si Plesan, de altfel) trebuie folosit alaturi de Mirel, sau de Ceas sau de Lovin. Cum insa meciul urmator e un meci in care intram cu un mic avantaj (acela ca adversarul trebuie sa atace), probabil ca Laca va opta pentru cuplul Mirel - Petre/Lovin in fata lui Goian si Ghionea (asezare care , de fapt a si oprit iuresul turcilor in repriza 2 la Istanbul).
Boggy
25th August 2008, 12:12
Toja e mijlocas stanga. E mijlocas de banda, care fuge si trece prin toti pana ajunge in pozitie de centrare, sau vine spre careu. Mi s-a parut cam fara solutii cand a jucat mijlocas centrat la Bistrita. Ahh, daca-i reusea pirueta aia atunci, intre 4 oameni, era deja in Hall Of Fame :))
Vorba ta, Tiago nu e facut sa fure mingiile altora. Nu inteleg de ce joaca asa Lacatus, cand avem foarte multi fundasi buni.
Cu Galata propun asta:
Petre---Goian---Ghionea---Nesu
------------Radoi--------------
------------Tiago--------------
Nicolita---------------------Toja
------------Dayro--------------
-----------Stancu--------------
Cam asa ar sta formatia bine in teren. Merg pe varianta cu un inchizator pentru ca vorba ta... Turcii vor ataca... Asta inseamna ca vor lasa spatii in aparare. Plus ca apararea lor era si fara sa fie descoperita, praf/pulbere. E putin riscant, insa mult mai "linistitor" decat sa ne aparam 87 de minute, si in 88 sa luam gol.
Stancu in locul lui Arthuro pentru ca scapa foarte bine pe contraatac. Arthuro e jucator de atac pozitional.
Cristi89
25th August 2008, 12:35
S-a vazut in meciul cu Bistrita ca Stancu este slab ca varf impins. El se bate cu Dayro pe post.:imported_icon_rolle
Legat de Tiago, chiar daca mi-a placut pana acum, nu stiu daca ar fi potrivit sa joace la inchidere in meciul cu Galata. Ii prefer pe Radoi si Ov.Petre.
ag1313
25th August 2008, 13:10
S-a vazut in meciul cu Bistrita ca Stancu este slab ca varf impins. El se bate cu Dayro pe post.:imported_icon_rolle
Legat de Tiago, chiar daca mi-a placut pana acum, nu stiu daca ar fi potrivit sa joace la inchidere in meciul cu Galata. Ii prefer pe Radoi si Ov.Petre.
Nu trebuie neaparat sa joace varf impins ci in aceeasi linie cu Dayro. Ambii sunt explozivi si foarte rapizi ceea ce ne-ar asigura doua guri de foc. Stancu nu e bun cu echipele care fac autobaza. La ambele 2 goluri de la Bistrita mingea a fost prelungita de varfurile inalte si masive.
Insa cand adversarul e doar cu fundasii centrali in fata careului si Dayro si Stancu sunt periculosi pentru ca sunt greu de tinut.
Boggy
25th August 2008, 14:50
Pe contraatac fuge de rupe pamantul. Dar... Poate-l vedem si pe Pedriel.. Sau Abel... cine stie cum se descurca la antrenamente...
jointu_ucigash
25th August 2008, 16:34
Pe contraatac fuge de rupe pamantul. Dar... Poate-l vedem si pe Pedriel.. Sau Abel... cine stie cum se descurca la antrenamente...
nu sunt pe lista uefa
LoMax8
25th August 2008, 18:13
Apreciez un meci in care facem egal 2-2 dar avem ocazii, avem suturi pe poarta, jucam cu mingea la firul ierbii, vad si eu un dribling la teleu`, etc decat unul, cum a fost cel de la Valui sau cum erau pe vremea Zeroului fara sut pe poarta.
stelis2`4ever
6th November 2008, 00:40
eu zic ca a fost cel mai bun om al nostru azi, alaturi de Ogararu.Bravo Tiago.
Marius_Black
6th November 2008, 00:41
Daca dupa meciul cu Dinamo se spune ca l-am castigat pe Kapetanos , dupa meciul de azi cu siguranta l-am castigat pe Tiago :yes:
Sa dea Dumnezeu sa albeasca Lovin pe banca:afro:
roby_stelist4ever
6th November 2008, 00:49
Felicitari pentru evolutie! Bravo lui ca a stiut sa profite de absenta lui Ovidel si Lovin.Sper sa-l vad titular de acum incolo.Cred ca faptul ca in mandatul lui Laca,Tiago a fost tinut prea mult pe banca a dus la ambitionarea lui si l-a determinat sa joace asa.La fel si in cazul lui Kapetanos.Felicitari!
P.S.:Lovin si Arthuro pe banca de-acum incolo,ca m-am saturat de nervi. :pray:
aheobarbos
6th November 2008, 00:53
Am spus demult ca Tiago trebuie sa fie titular la Steaua in fata lui Lovin. Omul asta stie sa faca un dribling si se descurca in viteza. Am observat ca a fost cam singurul care i-a pus probleme lui Juninho si lui Benzema.
oop
6th November 2008, 00:56
Daca dupa meciul cu Dinamo se spune ca l-am castigat pe Kapetanos , dupa meciul de azi cu siguranta l-am castigat pe Tiago :yes:
ar fi bine sa mai castigam si vreun meci daca tot castigam jucatori de fiecare data ...
Marius_Black
6th November 2008, 00:58
Cand o sa dispara toate panaramele care strica jocul stelei o sa vina si victoriile . A mai ramas doar Stancu , dar din pacate inlocuitor..nu prea e
roby_stelist4ever
6th November 2008, 01:05
Cand o sa dispara toate panaramele care strica jocul stelei o sa vina si victoriile . A mai ramas doar Stancu , dar din pacate inlocuitor..nu prea e
Poate isi revine si Bogdan... dupa Kapetanos,Tiago.Daca Dorinel i-ar da si lui sansa la titularizare.
Boggy
6th November 2008, 01:07
Pai azi ce-a facut?
roby_stelist4ever
6th November 2008, 01:08
Pai azi ce-a facut?
Nimic... dar cine stie? Poate de acum incolo...
Fishu'
6th November 2008, 01:18
Congratz de evolutie! Sper sa ramana titular acolo ca a prins bine in seara asta!
Master Steaua
6th November 2008, 08:47
A fost unul din cei mai buni jucatori aseara, bravo lui.
ORIGINAL78
6th November 2008, 09:46
un meci foarte bun in care Tioago a muncit mult, felicitari !http://utils.stelist.ro/media/images/user_pics/original78_banner.png (http://original78.stelist.ro)
MIREL6RADOI
6th November 2008, 10:49
Am spus demult ca Tiago trebuie sa fie titular la Steaua in fata lui Lovin.
Oricine poate fi titular in detrimentul lui JogaBonito!Chiar si tu!:yes: Jucator care are nevoie de continuitate.Atunci cand va reveni si Ov.Petre,daca Radoi nu trece in aparare,Thiago va trece pe banca.
Krysty91
6th November 2008, 16:12
Sper sa nu aiba soarta lui Pepe Moreno si sa plece din vara, s-a vazut aseara ca e jucator si sper sa ramana la Steaua mult timp:fular_steaua2:
aheobarbos
6th November 2008, 21:30
Oricine poate fi titular in detrimentul lui JogaBonito!Chiar si tu!:yes: Jucator care are nevoie de continuitate.Atunci cand va reveni si Ov.Petre,daca Radoi nu trece in aparare,Thiago va trece pe banca.
Odata cu revenirea lui Petre, mutarea logica ar fi Radoi in defensiva unde ii e locul( asta daca nu pleaca, lucru greu de crezut) si Tiago titular impreuna cu Petre la mijloc.
LoMax8
7th November 2008, 01:39
Ovidiu Petre si Lovin nu au ce sa caute intr-un sistem 4-3-3 care cere multa mobilitate.
Marius_Black
7th November 2008, 01:43
Ovidiu e mai mobil poate ca ar face fata , Lovin in nici un caz :)
p.s. Dani ,pe mijlocasul nostru portughez il cheama Tiago nu Thiago , ala e la Dinamo :))
Rica25
7th November 2008, 18:53
Mda, e bun Tiago, pe postul lui, la inchidere, dar el parca a venit pt creatie, ca mijlocas ofensitv, parca era poreclit Deco :ablow: Ce s-a intamplat ?:imported_icon_sad:
Oricum, pe postul de mijlocas la inchidere stam foarte bine...
1. Radoi - unul din cei mai buni fotbalisti din Romania, chiar daca in Franta n-a jucat prea bine, asta e, orice jucator prinde un meci mai prost...
2. Ov Petre - dupa mine, al doilea cel mai bun inchizator din Romania, dupa Radoi, pacat ca n-are putina mai multa tehnica cu mingea...
3. Lovin - aproape la fel de bun ca Petre, citez comentatorul ,,Are uneori sclipiri de geniu (mult spus, sclipiri de jucator bun era mai degraba corect) iar alteori cade in penibil) "
4. Tiago - doar 4, insa dupa meciul cu Lyon, l-as pune pe 2, alaturi de Ov. Petre :yes:
----------------
27. Plesan - chiar daca avem doar vreo 5 inchizatori, Plesan ocupa acest onorabil loc in ierarhia mijlocasilor defensivi de la Steaua :yes: Good job Plesanel, iu ar za best
St3phano
7th November 2008, 19:19
in meciul cu lyon tiago a fost cu mult peste mirel, care nush sigur dc a jucat....per total am putea incerca in sfarsit un cuplu mai creativ cu cei doi.
macar pan la iarna.
joseph_stelist
7th November 2008, 19:21
singurele clipe de satisfactie din timpul meciului cu Lyon le-am avut atunci cand mingea era la Tiago.Omu' a facut mai multe driblinguri decat restul echipei la un loc.
cred ca ar trebui sa primeasca mai multe sanse...
rayden
7th November 2008, 19:21
tiago si-a facut treaba in meciul cu lyon, no doubt about it.ar merita mai multe sanse.
radoi si petre, cei mai buni inchizatori din romania?nu prea cred.eu unu' il vad pe dani de la cluj cel mai bun.
lovinho e 0.
jointu_ucigash
7th November 2008, 20:11
singurele clipe de satisfactie din timpul meciului cu Lyon le-am avut atunci cand mingea era la Tiago.Omu' a facut mai multe driblinguri decat restul echipei la un loc.
cred ca ar trebui sa primeasca mai multe sanse...
de acord. Parca era din alt film decat restu fotbalistilor care au jucat contra francezilor. Am vazut curaj, responsabilitate asumata, dezinvoltura, lucruri pe care le vezi doar la jucatorii echipelor puternice din vest. La romani predomina prudenta, teama de a nu gresi decisiv, frica de a-ti asuma responsabilitati samd.
Apropo, sper ca s'a dus dreq mitul ala cum ca lovin tinea mijlocu Stelei in carca si ca fara el nu se poate juca.
colonelu Voiculescu
7th November 2008, 22:26
Ovidiu Petre si Lovin nu au ce sa caute intr-un sistem 4-3-3 care cere multa mobilitate.
Dorinel inca nu joaca 4-3-3 pt ca nu are cu cine . Tot 4-2-3-1 prestam
Pt 4-3-3 lotul trebuie remaniat serios si nu cred ca oierul mai da bani
babone as
8th November 2008, 00:59
bun TIAGO asta , mi-a placut mult , sper sa joace cu ciorile si sa le zapacim
eu zic ca e mai bun decit descentratul ala de lovin,parca e din alt film,numai corleoneil vede fotbalist (el nu face diferenta intre un FOTBALIST si un jucator de fotbal ca secerea asta de lovin ) cu tiago titular cistigam sigur in julesti
gligabecky
8th November 2008, 22:29
A jucat chiar bine Tiago asta si se vede ca unii din pustii de la steaua au mai mult tupeu decat multi jucatori la un loc. Ma intreb de ce nu joaca si Ochirosii, nu l-am mai vazut de mult.
In rest Tiago e mai bun decat Lovinho:soccer_h4h:
sorinst
10th November 2008, 17:43
E bun daca langa el e folosit un mijlocas ofensiv nu el sa joace langa Radoi
Marius_Black
13th November 2008, 00:50
Cum l-a scos Tiago pe Lovin din primul "11" al Stelei
Deşi în timpul mandatului lui Lăcătuş la Steaua, Lovin a avut un conflict cu antrenorul, „închizătorul” are acum motive serioase să regrete plecarea celui poreclit „Fiara”.
Motivul? Venirea lui Dorinel Munteanu în Ghencea a însemnat trecerea lui Lovin pe banca de rezerve. În meciul cu Dinamo, primul în care „Neamţul” s-a aflat pe banca Stelei, Lovin a fost titular, făcând pereche de închizători alături de Rădoi. Chiar dacă roş-albaştrii au dominat acea partidă, Munti l-a certat deseori pe „Aţă”, nemulţumit de jocul mijlocaşului. Drept consecință, în următoarele două partide, cea de la Lyon şi cea din Giuleşti, cu Rapid, tehnicianul a apelat la Tiago, portughezul fiind o surpriză plăcută în ambele jocuri.
Dorinel: „Verticalizare imediată!“
Încercând să ţină pasul cu tendinţele din fotbalul internaţional, Dorinel Munteanu insistă la antrenamente pe transmiterea rapidă a mingii către linia ofensivă. „Imediat ce intrăm în posesie, vreau să verticalizăm jocul!”, este principiul de care trebuie să ţină cont jucătorii Stelei, mai ales „închizătorii”. La acest capitol excelează Tiago, un fotbalist mai creativ decât Lovin, pasele portughezului transformându-se deseori în ocazii bune de a marca pentru coechipieri.
6-0 la pase lungi utile
Sugestive sunt datele furnizate de cei de la „Panini Digital” pentru ultimele două meciuri jucate de Tiago (cu Rapid şi cu Lyon, în deplasare) şi Lovin (cu Dinamo în deplasare şi cu Lyon acasă). Astfel, portughezul conduce cu un sec 6-0 în ceea ce priveşte pasele lungi utile. Chiar dacă încearcă şi el aceleaşi procedee, Lovin suferă la precizia serviciului, pasele sale oprindu-se în picioarele adversarilor. Mai mult, „Aţă” preferă pasele înalte, în spatele fundaşilor centrali, stil de joc neagreat de Dorinel Munteanu.
Mai bun şi la recuperare
Lovin pare să piardă duelul indirect cu Tiago chiar şi la capitolul la care stătea cel mai bine, cel al recuperărilor. În meciurile prezentate mai sus, „Aţă” a câştigat mingea de 13 ori, faţă de cele 21 de recuperări efective trecute în contul lui Tiago. În schimb, portughezul a pierdut mai multe mingi (31, faţă de 23), însă acest raport este nesemnificativ în condiţiile în care Tiago îşi asumă mai multe riscuri, încercând să dribleze şi să facă diferenţa în linia de mijloc (scor 5-1 la driblinguri în defavoarea lui Lovin).
Dorinel preferă un singur închizător
Chiar dacă a folosit până acum sistemul 4-2-3-1 utilizat în acest sezon şi de Marius Lăcătuş, Dorinel Munteanu va încerca în perioada următoare să implementeze la Steaua un sistem cu un singur mijlocaş defensiv clasic (eventual acel 4-3-3 preferat de antrenorul Stelei). În aceste condiţii, Lovin îşi va găsi şi mai greu un loc în primul „11“, ţinând cont şi de faptul că în lot mai există jucători precum Rădoi şi Ovidiu Petre. În schimb, Tiago nu se simte ameninţat, abilităţile sale ofensive ajutându-l să se transforme într-unul din acei mijlocaşi de tranziţie utilizaţi în sistemul 4-3-3.
Prosport
Unde sunt fanii Lovin ? :hubba
jointu_ucigash
13th November 2008, 01:45
statistica spune totu'
toulouse
13th November 2008, 03:00
Buna alegere a facut Dorinel cu Tiago. Batem timisoara!!!! HAI STEAUA !!!
#Alex
13th November 2008, 05:29
Cum l-a scos Tiago pe Lovin din primul "11" al Stelei
Deşi în timpul mandatului lui Lăcătuş la Steaua, Lovin a avut un conflict cu antrenorul, „închizătorul” are acum motive serioase să regrete plecarea celui poreclit „Fiara”.
Motivul? Venirea lui Dorinel Munteanu în Ghencea a însemnat trecerea lui Lovin pe banca de rezerve. În meciul cu Dinamo, primul în care „Neamţul” s-a aflat pe banca Stelei, Lovin a fost titular, făcând pereche de închizători alături de Rădoi. Chiar dacă roş-albaştrii au dominat acea partidă, Munti l-a certat deseori pe „Aţă”, nemulţumit de jocul mijlocaşului. Drept consecință, în următoarele două partide, cea de la Lyon şi cea din Giuleşti, cu Rapid, tehnicianul a apelat la Tiago, portughezul fiind o surpriză plăcută în ambele jocuri.
Dorinel: „Verticalizare imediată!“
Încercând să ţină pasul cu tendinţele din fotbalul internaţional, Dorinel Munteanu insistă la antrenamente pe transmiterea rapidă a mingii către linia ofensivă. „Imediat ce intrăm în posesie, vreau să verticalizăm jocul!”, este principiul de care trebuie să ţină cont jucătorii Stelei, mai ales „închizătorii”. La acest capitol excelează Tiago, un fotbalist mai creativ decât Lovin, pasele portughezului transformându-se deseori în ocazii bune de a marca pentru coechipieri.
6-0 la pase lungi utile
Sugestive sunt datele furnizate de cei de la „Panini Digital” pentru ultimele două meciuri jucate de Tiago (cu Rapid şi cu Lyon, în deplasare) şi Lovin (cu Dinamo în deplasare şi cu Lyon acasă). Astfel, portughezul conduce cu un sec 6-0 în ceea ce priveşte pasele lungi utile. Chiar dacă încearcă şi el aceleaşi procedee, Lovin suferă la precizia serviciului, pasele sale oprindu-se în picioarele adversarilor. Mai mult, „Aţă” preferă pasele înalte, în spatele fundaşilor centrali, stil de joc neagreat de Dorinel Munteanu.
Mai bun şi la recuperare
Lovin pare să piardă duelul indirect cu Tiago chiar şi la capitolul la care stătea cel mai bine, cel al recuperărilor. În meciurile prezentate mai sus, „Aţă” a câştigat mingea de 13 ori, faţă de cele 21 de recuperări efective trecute în contul lui Tiago. În schimb, portughezul a pierdut mai multe mingi (31, faţă de 23), însă acest raport este nesemnificativ în condiţiile în care Tiago îşi asumă mai multe riscuri, încercând să dribleze şi să facă diferenţa în linia de mijloc (scor 5-1 la driblinguri în defavoarea lui Lovin).
Dorinel preferă un singur închizător
Chiar dacă a folosit până acum sistemul 4-2-3-1 utilizat în acest sezon şi de Marius Lăcătuş, Dorinel Munteanu va încerca în perioada următoare să implementeze la Steaua un sistem cu un singur mijlocaş defensiv clasic (eventual acel 4-3-3 preferat de antrenorul Stelei). În aceste condiţii, Lovin îşi va găsi şi mai greu un loc în primul „11“, ţinând cont şi de faptul că în lot mai există jucători precum Rădoi şi Ovidiu Petre. În schimb, Tiago nu se simte ameninţat, abilităţile sale ofensive ajutându-l să se transforme într-unul din acei mijlocaşi de tranziţie utilizaţi în sistemul 4-3-3.
Prosport
Unde sunt fanii Lovin ? :hubba
meciurile in care a jucat tiago sunt meciurile cu fix p..a ocazii ale Stelei, meciurile in care a jucat lovin sunt cele in care s-a jucat mult mai ofensiv, cel putin cu lyon. deci comparam mere cu pere. daca se compara meciul cu fiorentina in care a jucat lovin si cel cu lyon in care a jucat tiago, la lansari in adancime cred ca situatia ar fi cam la fel, la recuperari tiago ar fi peste lovin cu mentiunea ca a prins o zi formidabila. per ansamblu cred ca sunt pe la acelasi nivel, poate un plus pt tiago ca stie sa faca un dribling si sa dea drumul mai repede la minge. dupa evolutia cu dinamue lovin poate sa frece banca mult si bine, cred ca asta e si principalul motiv pt care nu mai prinde primul 11.
nu stiu, cred ca te [va] chinui[ti] prea mult sa-l scoti/scoateti pe lovin petarda primului 11, atata timp cat pe teren apar semedo, szekeli, arthuro, toja, stancu, moreno. astia-s jucatorii care tre sa produca ceva in atac nu lovin, nu tiago, nu alt mijlocas la inchidere.
ce kkt de atac sa avem cand mingea sare din arthuro ca din coltu mesei, cand toja face o preluare de 7 metri, cand szekeli tot are meciuri in care tre sa se ceara afara, de semedo nu mai zic, stancu omul invizibil si dayro cel de la care se asteapta cel mai mult intra in repriza a2a da 2 suturi si in rest nu face nimic. concluzia e evidenta: lovin strica tot jocul.
back on topic, si lovin si tiago sunt jucatori mediocri, niciunul n-are fata de CL. ah da, si nu sunt fanul lu lovin, nici nu cred ca are asa ceva, doar ca printre atatea nulitati el e o nulitate mai mica. ;))
jointu_ucigash
13th November 2008, 15:25
meciurile in care a jucat tiago sunt meciurile cu fix p..a ocazii ale Stelei, meciurile in care a jucat lovin sunt cele in care s-a jucat mult mai ofensiv, cel putin cu lyon. deci comparam mere cu pere
bre, meciurile in care a jucat Tiago au fost mai grele decat cele cu lovin in teren. Lovin a jucat acasa cu un Lyon intr-o forma slaba, de batut, si cu un dinamu jenant care a inscris la singura ocazie de gol.
Tiago a jucat la Lyon unde nu aveam nicio sansa si cu rrapid, o echipa mai buna decat dinamu.
LoMax8
13th November 2008, 17:22
bre, meciurile in care a jucat Tiago au fost mai grele decat cele cu lovin in teren. Lovin a jucat acasa cu un Lyon intr-o forma slaba, de batut, si cu un dinamu jenant care a inscris la singura ocazie de gol.
Tiago a jucat la Lyon unde nu aveam nicio sansa si cu rrapid, o echipa mai buna decat dinamu.
Jointule eu zic ca Lyonu la ei acasa au fost mai praf decat la noi. Aici am luat 5 acolo am luat 2. Ce iar fi impiedicat sa ne dea tot 5?
bend_it_like_banel
13th November 2008, 18:09
jucam mai bine in deplasare in europa - luam mai putine goluri. la noi acasa a fost o combinatie de bulan + entuziasm + ca ei nu se asteptau la asa ceva. cand si-au dat seama ca trebuie sa apese pe acceleratie au facut-o si ne-au dat 5 + ca si noi am jucat meciul la victorie. la ei acasa ne-am dus pentru egal.
#Alex
13th November 2008, 19:47
doar subliniam ca au fost meciuri diferite. singura ocazie cu dinamo ? cu dinamue am avut destule ocazii, printre care si 2 bari, nu neg ca in toate cele 4 meciuri s-a jucat haotic, am zis ca meciurile cu lyon acasa si dinamue au fost cele in care am avut sanse de gol, iar in cele cu rrapid si lyon deplasare am avut in total 2 ocazii de gol, ambele lovituri libere ale lui oga. => alta tactica de abordare a meciurilor => comparatie aiurea.
dinamo e pe 1 rrapid e pe 8, sunt de acord ca rrapid e peste dinamo ca lot dar ca forma + bulan dinamu e clar peste ciori.
eli.
13th November 2008, 22:34
singura ocazie cu dinamo ? cu dinamue am avut destule ocazii, printre care si 2 bari, nu.
cred ca se referea la faptul ca javrele au inscris la singura ocazie mai mare care au avut-o tot meciul
sunt de acord ca rrapid e peste dinamo ca lot dar ca forma + bulan dinamu e clar peste ciori.
javrele daca in retur continua cu forma + bulanul care-l au atunci sunt sanse mari sa iasa campioni si noi sa ne-o "luam" din nou
#Alex
13th November 2008, 22:44
da, corect, am citit eu prost. nu mai pot sa editez.
Boggy
16th November 2008, 16:49
De ce oare a fost inlocuit la pauza?
Dumitrescu.Daniel
16th November 2008, 16:54
Cred ca a obosit din cauza acelor suturi formidabile.
Boggy
16th November 2008, 16:58
Bine, bine... da' Lovin??
Marius_Black
16th November 2008, 16:58
E clar ca lui Dorinel nu prea ii ies schimbarile deloc... desi l-a introdus bine pe Janos in locul lui Banel , schimbarea lui Tiago sincer nu o inteleg...Lovin cat a stat pe teren n-a facut altceva decat sa faulteze si sa dea pase aiurea , treceau raidurile (Bucur si Goga) pe langa el ca Intercity-ul de Timisoara !
#Alex
16th November 2008, 17:15
s-a accidentat sau n-a respectat indicatiile lui dorinel.
joseph_stelist
17th November 2008, 00:08
dorinel a fost nemultumit de prestatia lui tiago si de asta l-a schimbat la pauza. discutabila insa e logica lui conform careia exista macar o sansa ca lovin sa joace mai bine decat portughezul....
sper ca meciul de aseara sa fie ultimul pt lovinho in tricoul primei echipe... Steaua II ar avea nevoie de el.
KosmyN
17th November 2008, 00:47
Poate ca Tiago nu respectat indicatiile tactice ale lui Munti si de aceea a fost schimbat.
Schimbare inspirata ?!?
Un fault din spate al idiotului cu nr.20 care nu isi avea rostul a dus la primirea golului 2.
Geocobra
18th November 2008, 23:08
cred ca Munti nu a fost inspirat ca l-am schimbat pe Tiago:p
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.