PDA

View Full Version : Revista Presei / 29 mai

sport.ro
29th May 2008, 14:00
Golanski: "Ma simt bine la Steaua dar este posibil sa plec. Am oferta din Portugalia"

De la Euro, stelistul Golanski ar putea lua directia Portugaliei. Benfica il urmareste de ceva vreme pe polonezul Pawel Golanski si astepata sa-i vada prestatia de la Euro pentru a incepe tratativele cu Steaua. Fundasul stelist spune ca nu doreste sa plece din Ghencea, insa o oferta buna i-ar putea schimba decizia.

"Da, stiu, am citit pe internet ce a spus Becali despre mine. Eu respect ce spune patronul. Daca zice sa nu plec, asa am ss fac pentru ca eu ma simt bine la Steaua. Totusi, sper sa am un turneu final foarte bun si apoi vedem. Poate este posibil si ss plec. Managerul meu mi-a zis ca am oferta din Portugalia. Dar acum nu ma gandesc decat la Euro 2008",a spus Golanski.

sport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
29th May 2008, 17:00
Otelul Galati a acceptat oferta lui Energie Cottbus pentru transferul atacantului Emil Jula, in varsta de 28 de ani, golgheterul galatenilor din ultimele doua sezoane ajungand in Bundesliga in schimbul sumei de 700.000 de euro plus 20 la suta dintr-un viitor transfer.Directorul general de la Otelul, Marius Stan, a declarat ca regreta despartirea de Jula. "Este unul dintre marile caractere care au jucat vreodata la Otelul, insa daca n-as fi acceptat ca el sa plece la Cottbus, probabil ca m-ar fi blestemat. Este o mare sansa pentru el, va castiga de aproape zece ori mai mult decat la Galati. Ii uram multa bafta la noua sa echipa", a spus Stan pe site-ul Otelului

sport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
29th May 2008, 17:00
Aurel Brebeanu a demisionat din functia de presedinte la Gloria Buzau, dar va mai ramane la conducere pana in 26 iunie, cand la sedinta Adunarii Generale a Actionarilor va fi desemnat un nou presedinte."Decizia este irevocabila, voi mai sta pana cand AGA din 26 iunie va desemna o noua persoana care sa ma inlocuiasca, dar nu mai mult de 30 de zile. Echipa n-a retrogradat, iar eu, personal, consider ca mi-am facut datoria", a spus Brebeanu. Presedintele demisionar al Gloriei a luat aceasta decizie ca urmare a hotararii patronului Constantin Bucur de a-l confirma in functie si in sezonul viitor pe antrenorul principal Stefan Stoica. Relatiile dintre presedinte si antrenor s-au stricat inaintea partidei cu Pandurii Targu Jiu, cand Stoica i-a exclus din lot pe jucatorii Claudiu Ionescu si Valentin Iovita. "M-am interesat, n-au existat motive sa faca ce a facut. Cred ca s-a dat la o parte la acel meci, am simtit asta din modul in care a alcatuit echipa. Am tacut insa din gura, n-am vrut sa ingreunez si mai mult situatia echipei", a spus Brebeanu.
Aurel Brebeanu a mai spus ca Stefan Stoica trecea intotdeauna peste deciziile lui si-i suna in chestiuni care priveau echipa fie pe Gigi Becali, fie pe patronul Constantin Bucur. In premiera, Brebeanu a recunoscut ca Gigi Becali a fost pana la finalul turului omul care dicta destinele Gloriei Buzau: "Acum nu mai este. Dupa meciul cu Steaua s-a suparat si nici nu a vrut sa mai auda de noi. Doar cu jucatorii ne mai ajuta, atat"

sport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
29th May 2008, 18:10
Comisia de Apel a FRF a decis ca Gigi Becali, si Gigi Netoiu, sa ramana cu deciziile dictate de Comisia de Disciplina in cazurile lor, suspendare de doua, respectiv patru luni, scrie FRF. Comisia de Apel a respins ca nefondat apelul lui Gigi Becali si a mentinut decizia Comisiei de Disciplina din 14 mai, acesta ramanand sanctionat cu suspendare pentru doua luni si cu penalitate sportiva de 12.000 lei, in urma declaratiilor calomnioase aparute in mass-media la adresa unor oficiali ai echipelor de Liga I. Comisia a respins ca nefondat si apelul lui Gigi Netoiu si a pastrat decizia Comisiei de Disciplina din data de 11 aprilie, si anume sanctionarea acestuia cu suspendare pentru patru luni si cu penalitate sportiva de 100.000 lei, in urma declaratiilor calomnioase aparute in presa la adresa unor oficiali ai echipelor de Liga I.

sport.ro / 29 mai 2008

Onlinesport.ro
29th May 2008, 18:50
Lui Gigi Becali nu i-a trecut inca supararea dupa ce a pierdut campionatul in ultima etapa. Finantatorul Stelei considera ca Universitatea Cluj nu si-a aparat corect sansele in meciul cu CFR si il acuza pe presedintele 'Sepcilor Rosii', Toni Dobos, ca ar fi luat 1 milion de euro de la CFR Cluj.

"Intr-adevar, eu l-am sunat pe Goga, am vorbit cu el. Dar ce si-or fi zis cei de la Universitatea? De ce sa jucam pe bune si sa luam 100 de mii de la Becali, cand putem sa luam mai mult de la CFR fara sa ne obosim. Pai ce, fundasul ala nu si-a luat si el vreo 400 de mii de euro pentru ca i-a spart capul lui Ruiz? Dobos, care e prieten cu Andone, nu si-a luat si el 1 milion de euro?!", sustine Gigi Becali.

Steaua avea nevoie ca Universitatea Cluj sa obtina o remiza in fata CFR-ului in ultima etapa a campionatului, dar formatia antrenata de Ioan Andone a castigat dupa un penalty comis de brazilianul Bilica in partea secunda, spre dezamagirea lui Gigi Becali, care acuza ca meciul a fost trucat si ca tot el este cel anchetat de DNA.

onlinesport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
29th May 2008, 19:20
Tiago Gomes iubeste... Steaua. Cel putin asta ar reiese din echipele la care a jucat. Mijlocasul vine de la Estrella, Steaua Portugaliei, la Steaua din Liga lui Mitica. Gomes are 22 de ani si a fost crescut de celebrul club portughez, Benfica.

Tiago Gomes este al saselea transfer al Stelei in aceasta vara. Portughezul va fi imprumutat si va ramane in Ghencea doar in cazul in care va confirma.

sport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
29th May 2008, 21:00
Cel mai nou transfer al Stelei, Tiago Gomes, a declarat ca este mandru ca a ajuns la Steaua. „Stiu ca este una dintre marile echipe ale Europei. Este clubul cu cele mai multe titluri din Romania si se lupta anual pentru campionat si Cupa. Acestea sunt obiectivele constante ale Stelei si acesta este un lucru foarte bun.Le garantez ca voi munci pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. Sper sa joc si sa-i fac pe suporteri fericiti prin intermediul evolutiilor mele”, spune Tiago pe site-ul Stelei.

sport.ro / 29 mai 2008

Onlinesport.ro
Noua achizitie a Stelei, Tiago Gomes, a semnat un contract pe o perioada de un an cu gruparea din Ghencea si spune ca mutarea sa de la Estrella Amadora in Romania reprezinta un pas enorm in cariera sa.

"Ma simt foarte bine, deoarece este un lucru pe care mi-l doream. Este o onoare sa ajung sa joc pentru un club mare precum Steaua. Sunt fericit ca ma aflu aici. Transferul reprezinta un pas enorm in cariera mea de fotbalist. Asa cum am spus si mai devreme, sunt foarte fericit ca am ajuns aici", a spus Gomes pentru site-ul Stelei.

Mijlocasul imprumutat de Steaua timp de un an a dezvaluit ca stie destule lucruri despre noua sa echipa. "Stiu ca este una dintre marile echipe ale Europei. Este clubul cu cele mai multe titluri din Romania si se lupta an de an pentru campionat si Cupa. Acestea sunt obiectivele constante ale Stelei si acesta este un lucru foarte bun", a afirmat Gomes.

In final, Gomes le-a transmis un mesaj suporterilor stelisti. "Le garantez ca voi munci pentru a ajuta echipa sa-si atinga obiectivele. Sper sa joc si sa-i fac pe suporteri fericiti prin intermediul evolutiilor mele", a incheiat portughezul.

onlinesport.ro / 29 mai 2008

sport.ro
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, ii acuza pe oficialii de "U" Cluj ca au primit bani de la CFR.

"Intr-adevar, eu l-am sunat pe Goga, am vorbit cu el. Dar ce si-or fi zis cei de la Universitatea? De ce sa jucam pe bune si sa luam 100 de mii de la Becali, cand putem sa luam mai mult de la CFR fara sa ne obosim. Pai ce, fundasul ala nu si-a luat si el vreo 400 de mii de euro pentru ca i-a spart capul lui Ruiz? Dobos, care e prieten cu Andone, nu si-a luat si el 1 milion de euro?!", a spus Becali pentru onlinesport.

sport.ro / 29 mai 2008