PDA

View Full Version : Revista Presei / 23 mai

sport.ro
23rd May 2008, 00:10
Gigi Becali a dezvaluit la Special pe Sport.ro ca nu l-ar fi condamnat pe capitanul Stelei, Mirel Radoi, daca ar fi ratat la fel ca John Terry in finala Champions League: "Nu sunt un om absurd l-as fi incurajat pe Mirel Radoi daca rata ca Terry. Nu ma luam de el ca nu a depins de el. Mie mi-a parut rau si de Ronaldo. Echipa castigase, se bucura si el trantit pe burta plangea in continuare" a recunoscut Becali la Special.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
Nu l-as fi tinut pe Ferguson fara performante in primii 5 ani de zile, anunta seful Stelei. Becali a spus ca l-ar fi dat afara de la echipa pe unul dintre cei mai longevivi antrenori din lume, de 22 de ani la Manchester, daca era el patronul lui Sir Alex Ferguson : "Nu putem sa facem comparatie cu sefii de la Manchester sau intre spiritul romanesc si cel englezesc. Eu sunt altfel, eu nu l-as fi tinut pe Ferguson la echipa fara rezultate in primii 5 ani. Aici e Romania, aici e Steaua . E o diferenta mare intre Steaua si celelalte echipe din Romania . In Anglia e o lupta mai stransa sunt multe echipe cu performante acolo", a spus Becali la Special pe Sport.ro.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
Nu mai exista cale de impacare intre Gigi Becali si Hagi, anunta seful Stelei: "Hagi nu-mi mai este nas pentru ca nu a mai vrut el, dar ramine un simbol al Romaniei. Eu sunt genul de om care nu are dusmanie pe nimeni, dar cu Hagi nu mai ai cum sa te impaci, pentru ca el o tine in declaratiile astea cu DNA-ul. A dat declaratii urate, nu ma voi impaca cu el niciodata", a spus Becali la Special pe Sport.ro.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
Becali a spus dupa ce a anunta ca premiaza nationala cu 5 milioane de euro, ca a vorbit deja cu Sandu si Piturca care si-au dat acordul:"Sunt 6 jucatori ai mei la nationala, le dau banii cu cea mai mare placere. O sa-i chem dupa Euro la palat pe toti. Am vorbit cu Mircea Sandu si cu Piturca si mi-au spus "bai esti nebun" si le-am spus ca pe jucatori ii intereseza banii. Ei mi-au spus ca banii sunt bineveniti si ca nu refuza .Mi-au spus ca o sa-i anuntam si pe jucatori. Sandu mi-a spus ca daca am vorbit cu Piturca nu este nicio problema. Mi-a multumit, a spus Becali la Special.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
23rd May 2008, 00:50
Gigi Becali a declarat la Special, pe Sport.ro ca noul transfer al Stelei, Bogdan Stancu va ajunge mai bun ca Mutu: "Pe Stancu l-am vazut intr-o faza: a driblat un jucator cu Dinamo si a dat un gol. Nu am vazut mai mult. I-am spus lui Adi ilie si l-am lust. Stancu poate fi un jucator care il poate depasi pe Mutu sau nu e nimic de capul lui.Eu cred ca e prima varianta", a psu Becali la Special pe Sport.ro.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
23rd May 2008, 09:50
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat la Sport.ro, ca are o oferta de transfer avantajoasa pentru jucatorul polonez Pawel Golanski si a adaugat ca este dispus sa vandă toata echipa "daca e vorba de bani multi".
"Am zis ca e netransferabil, dar la banii astia... Daca e vorba de bani multi, toata echipa o vand. Probabil că nu va fi cazul, dar sa dea Dumnezeu sa fac eu o echipa noua la Steaua, sa iau eu 50-60 de milioane pe jucatori", a spus Becali.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
23rd May 2008, 10:23
Becali explica de ce a plecat Elton: "Piticul ala Elton aducea mai mult probleme echipei, dar facea spectacol si il iubeau fanii"

Becali a explicat de ce insista pentru achizitionarea mijlocasului argentinian Emiliano Armenteros de la FC Sevilla B: "L-am vazut eu pe CD, de-aia insist. E un jucator tehnic, care incanta. Piticul ala Elton aducea mai mult probleme echipei, dar facea spectacol si il iubeau fanii. Atunci hai sa luam un jucator care sa fie si util, si sa faca si spectacol. Pe Danalache l-am vazut in trecut o singura faza, am vrut sa-l iau, Mihai Stoica a zis ca nu. Acum tot asa cu Stancu, l-am luat, am dat un milion pe 50 la suta", a spus Becali la Special, pe Sport.ro.

sport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
23rd May 2008, 13:50
Steaua este interesata de atacantul Fernando Lucio da Costa "Fernandao" de la International Porto Alegre, care mai are insa contract cu gruparea braziliana pana in 2010, informeaza Globo Esporte.

"Steaua cauta un numar 9 si este interesata de Fernandao. Jucatorul este dorit si de Trabzonspor, insa Fernandao a afirmat in repetate randuri ca nu vrea sa plece, el mai avand contract pana la 30 iunie 2010", a scris presa braziliana.

Vicepresedintele clubului din Porto Alegre, Giovanni Luigi, a declarat ca nu s-a primit nicio oferta oficiala si ca este prea devreme pentru a vorbi despre asa ceva, deoarece perioada de transferuri inca nu a inceput.

Steaua a mai inceracat sa il ia pe Fernandao si in pauza din iarna.

sport.ro / 23 mai 2008

Onlinesport.ro
23rd May 2008, 14:20
Patronul Stelei, Gigi Becali, ramane ferm pe pozitii si spune ca DNA-ul nu are ce sa ii faca dupa ce le-ar fi promis bani jucatorilor de la Universitatea Cluj in cazul in care ar fi incurcat CFR Cluj.

"Ce fac procurorii DNA e terorism de stat. Sunt presedintele unui partid politic si de aceea sunt vanat. Am fost tarat intr-un intreg scandal mediatic. Nici pentru ce-am facut la meciul cu Bistrita n-am ce sa patesc, pentru ca nu a fost vorba de dare de mita", a spus Gigi Becali.

Deja chemat la Comisia de Disciplina, Becali nu se teme ca Steaua ar putea fi depunctata din cauza scandalului de la Cluj. "Nu am ce pati nici pe plan fotbalistic. Cei de la Liga si de la Federatie sunt oameni cu capul pe umeri si si-au dat seama ca nu au de ce sa ma sanctioneze pe mine sau pe Steaua", a precizat Gigi Becali.

Presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Cernat, a anuntat, joi, ca audierile in acest caz nu s-au incheiat si ca ele vor continua miercuri, de la ora 15:00.

onlinesport.ro / 23 mai 2008

Onlinesport.ro
23rd May 2008, 14:20
FC Steaua este interesata de atacantul Fernando Lucio da Costa "Fernandao" de la International Porto Alegre, care mai are insa contract cu gruparea braziliana pana in 2010, informeaza Globo Esporte.

"Steaua cauta un numar 9 si este interesata de Fernandao. Jucatorul este dorit si de Trabzonspor, insa Fernandao a afirmat in repetate randuri ca nu vrea sa plece, el mai avand contract pana la 30 iunie 2010", a scris presa braziliana.

Vicepresedintele clubului din Porto Alegre, Giovanni Luigi, a declarat ca nu s-a primit nicio oferta oficiala si ca este prea devreme pentru a vorbi despre asa ceva, deoarece perioada de transferari inca nu a inceput.

Despre interesul Stelei pentru Fernandao s-a vorbit si in perioada de transferari din iarna.

onlinesport.ro / 23 mai 2008

sport.ro
23rd May 2008, 15:30
Gigi Becali a continuat astazi seria fulgeratoare de declaratii anti-DNA. Patronul Stelei clasifica drept teroriste actiunile Directiei Nationale Anti coruptie si spune ca are acte care sa demonstreze prezenta banilor in Cluj, chiar in ziua meciului decisiv din campionat, U Cluj - CFR. "Nu m-am dus la DNA pentru ca mi se pare un razboi mediatic. Este terorism de stat, mi se ia egalitatea fata de ceilalti candidati, pentru ca eu sunt si presedinte de partid. Am sa demontez toate acuzatiile si invinuirile. Fac abstractie de ce trebuia sa faca Teia Sponte cu banii, din ascultarile telefonice as fi promis bani pentru a nu-si incalca obligatiile de servici. Legea romana da loc de interpretare. Este imposibil in lumea asta sa fie condamnata moralitatea. Nu era mita si nu aveau dreptul sa cheltuie banii publici. Invit pe procurorii de la DNA sa termine cu terorismul de stat, sa citeasca Conventia civila privind coruptia, adoptata de Consiliul Europei la 4 noiembrie 1999, ratificata de Parlamentul Romaniei. Aici spune clar: "Definitia coruptiei: Care afecteaza exercitiul normal al unei functiuniI". Eu nu dadeam sa se afecteze exercitiul functiunii. "Coruptia activa in sector privat". Iar la final, se mentioneaza: cu incalcarea obligatiunilor de servici. Deci, chiar daca ar fi fost promisiunea din ascultarile telefonice, numai cu incalcarea obligatiunilor de servici", a spus Gigi Becali.

sport.ro / 23 mai 2008