PDA

View Full Version : Revista Presei / 22 mai

sport.ro
22nd May 2008, 14:50
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a spus ca este prea obosit dupa finala Champions League ca sa mai mearga la DNA.

"Nu merg astazi la DNA, nu am chef. Am venit astazi de dimineata de la Moscova si ma simt cam obosit", a declarat finantatorul Stelei.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
22nd May 2008, 15:50
Mijlocasul Francisco Javier Peral Periane "Javito" de la Aris, aflat si el in atentia Stelei, dupa cum sustine presa elena, isi va prelungi, foarte probabil, contractul cu echipa din Salonic.

"Dupa toate probabilitatile, contractul sau va fi prelungit cu inca trei ani. Diferenta financiara care separa cele doua parti este foarte mica si, dupa cum decurg lucrurile, finalul va fi fericit, chiar daca Javito este dorit si de Steaua Bucuresti", a scris Goal Day, adaugand ca Javito si-a manifestat dorinta de a ramane la Aris.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
Daca nu se misca repede Steaua il poate pierde pe Armenteros. Pe fir a intrat Aek Atena care este pregatita sa faca o oferta oficiala pentru jucatorul imprumutat la Sevilia B. Telenovele Armenteros se prelungeste, argentinianul puntand rata pentru a treia oara o prezenta in Ghencea.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
Presedintele lui „U” Cluj, Anton Dobos a declarat ca s-a intalnit cu Gigi Becali la LPF, acesta manifestatandu-si din nou interesul pentru a-l achizitiona pe Dorin Goga.

"M-am intalnit cu Becali la LPF si s-a interesat de Goga, dar nu a facut o oferta clara", a spus Dobos in Prosport.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
22nd May 2008, 18:10
Zenga a vorbit in Gazzetta dello Sport despre perioada petrecuta in Romania.

"Am castigat trofee importante pana acum ca antrenor. M-am lansat in cariera de antrenor la FC National in Romania, unde am intalnit oameni extraordinari si am reusit performante bune, cum ar fi finala Cupei. Cel mai important, insa, a fost titlul castigat cu Steaua, in Romania", a spus Zenga pentru italienii de la Gazzetta dello Sport.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
22nd May 2008, 21:40
Prietenul lui Boloni si Marius Niculae, Cristiano Ronaldo a vrut sa vina de la finala Champions League direct la Seara Campionilor de la Bucuresti. Nu l-a lasat insa selectionerul Portugaliei, Scolari. Aseara, la Moscova, Ronaldo a fost inger si demon pentru diavolii de la Manchester.

Cristiano Ronaldo a ratat titlul de cel mai bun fotbalist al finalei de la Moscova, dar a iesit golgeterul Ligii in acest sezon. Dupa golul de 1-0, Ronaldo era s-o ingroape pe Manchester la penaltyuri. A fost singurul de la Manchester care a ratat. Si asta, dupa penaltyul irosit in semifinale, la Barcelona. Atunci era convins ca nu o s-o mai dea in bara.

" Am ratat, nu-i nicio problema. Data viitoare cand o sa am ocazia, o sa inscriu, n-am nicio emotie", spunea Ronalso acum 2 saptamani.

Van der Sar l-a salvat pe Ronaldo, care la Moscova a impresionat si cu altceva - freza i-a rezistat, desi a plouat torential. Portughezul foloseste gel de par cat toata echipa lui Manchster la un loc. De altfel, in vestiarul lui Manchester, portughezul are o oglinda numai a lui.

Dupa finala de la Moscova, Ronaldo a mers direct in cantonamentul Portugaliei pentru Euro. La Seara Campionilor, care va fi la PRO TV, luni de la 20.15, vor veni doar conationalii sai la fel de celebri - Figo, Rui Costa sau Pauleta.

"S-a vorbit cu antrenorul, jucatorul a spus ca vine cu mare placere la acest eveniment, insa in momentul in care vom participa putem fii criticati de presa ca ne ocupam si de alte lucruri", a spus la Special, Gica Popescu,

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
22nd May 2008, 23:34
Gigi Becali a declarat la Specialul de pe Sport.ro si www.sport.ro de ce nu pot fi transferati jucatori mari in Liga I.
"Acei jucatori de 15 milioane de euro, trebuie sa aiba si un salariu de 1-2 milioane de euro, iar economia romaneasca nu permite. Abramovici a dat sute de milioane pe jucatori, dar daca nu lua bani de pe marketing si publicitate, dadea faliment, pierdea toata averea. Nu este vorba de banii pe care ii dai cand cumperi acel jucatori. Pe an, salariul lui costa 50 de milioane de euro. Economia romaneasca atat ne permite sa dam, 300 de mii, maxim 400 de mii de euro", a spus Gigi Becali.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
Steaua isi face Academie de fotbal ca marile echipe ale Europei, pentru a ajunge in finala Champions League in cativa ani, anunta seful Stelei, Gigi Becali.
"In cativa ani cu selectie buna, am putea sa ajugem sa jucam si noi finala Champions League. Asta e visul meu.Noi ne ocupa de juniori la Steaua si vrem sa facem o academie de fotbal", a spus Becali, la SPECIAL, pe Sport.ro.

sport.ro / 22 mai 2008

sport.ro
Victoria lui Manchester i-a adus in cont 3000 de euro sefului Stelei: "Am tinut cu Manchetster! Am pus un pariu. Am castigat 3000 de euro am pus toti cate 500 si eu si Netoiu am tinut pariu. Plus Dan Petrescu care a pariat pe 1500. Daca nu tii cu una din echipe la un meci nu are rost, nu intervine nicio emotie.Eu m-am dus sa vad si Moscova, dar si finala. A fost o finala cu emotii, cu prelungiri" a spus la Special, Gigi Becali.

sport.ro / 22 mai 2008

Onlinesport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi seara, ca oferta pentru Mirel Radoi este la un club de top din Europa si ca transferul sau depinde de prestatia sa la Campionatul European.

"Pentru Radoi exista interes si din Rusia, dar suma de 15 milioane de euro nu o da o echipa din Rusia. Este vorba de o echipa din alta tara. Acum asteptam, depinde de EURO. Daca Mirel va juca bine, probabil voi lua 15 milioane de euro. Daca nu, nu o sa il dam pe Radoi. Eu i-am spus acelei persoane ca Radoi e netransferabil si m-a intrebat daca chiar e netransferabil, iar eu i-am spus ca pentru 15 milioane il dau. Clubul acela, daca il vrea pe Mirel Radoi, 15 milioane e o suma mica pentru el", a spus Gigi Becali la Special.

Gigi Becali a mai precizat ca in Romania nu va fi posibil prea curand ca o echipa sa dea 15 milioane de euro, din cauza starii in care se afla economia tarii. "In Romania poti da 15 milioane de euro pe un jucator, insa acel jucator trebuie sa aiba un salariu de 1 sau 2 milioane de euro, iar economia romaneasca nu permite", a explicat Becali.

onlinesport.ro / 22 mai 2008

Onlinesport.ro
Gigi Becali a povestit, joi seara, trairile pe care le-a avut la finala Ligii Campionilor de la Moscova, precizand ca o echipa din Romania nu va ajunge prea curand intr-o astfel de finala.

"Nu prea vrea Dumnezeu sa castigam Liga Campionilor, nu ne-a dat semne. Probabil daca vom face o selectie a jucatorilor care au acum 15 ani e posibil sa ajungem intr-o finala. Noi am demarat un proiect si facem o academie de fotbal la Steaua", a declarat Becali la Special.

Gigi Becali a dezvaluit ca a pus pariu cu apropiatii sai pe victoria lui Manchester United si a afirmat ca meciul i-a placut. "Am tinut cu Manchester United. Am pus si un pariu, am castigat vreo 3000 de euro. Daca te duci la un meci si nu tii cu una din echipe, parca nu simti nimic. Asa te montezi ca sa tii cu o echipa, ca sa intervina emotia. Eu m-am dus mai mult sa vad Moscova, dar i-am spus lui Giovani ca nu-mi pare rau ca am vazut si meciul. A fost o finala despre care nu poti sa spui ca nu a fost frumoasa", a spus Becali.

onlinesport.ro / 22 mai 2008