PDA

View Full Version : Revista Presei / 21 mai

sport.ro
20th May 2008, 22:20
Olaroiu ii sfatuieste pe sefii de la Steaua si Cluj sa cumpere straini daca vor puncte in Champions League. Olaroiu ii transmite si lui Hagi ca nu i-a sapat groapa la Steaua. Olaroiu i-a lasat locul lui Hagi la Steaua si a mers la arabi, unde a aflat de scandalurile care au avut loc in Ghencea dupa plecarea sa.

Un motiv de cearta - cativa stelisti s-au plans de metodele de antrenament ale lui Hagi, iar Olaroiu a picat la mijloc. Ultimul antrenor - campion cu Steaua, Olaroiu ii transmite lui Becali sa nu-si risipeasca banii pe fotbalistii din tara.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 11:12
Argentinianul Emiliano Armenteros este tentat sa joace la Steaua, mai ales ca echipa din Ghencea va juca in Champions League.

“Daca vreau sa joc la Stea*ua? Sa termin, mai intai, cam*pi*o*na*tul cu Sevilla B, mai am 4 etape, du*pa care voi vedea. Stiu ca Steaua a fost interesata de mine si in iarna si pot sa va dezvalui ca am urmarit cateva din meciurile echipei din 2008 si am aflat ca a terminat pe locul 2 si ca va participa in turul 3 in Cham*pions League. Si mai stiu ceva, ca Steaua e o echipa foarte im*portanta in Europa si cea mai mare din Romania”, a spus mijlo*ca*sul argentinian la stirile Prima TV.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 11:12
Steaua si Dinamo au gasit un nou motiv de disputa. Mijlocasul israelielian al lui Standard Liege, Salim Toama este noua tinta pentru Lacatus si Rednic, informeaza ProSport.

"Nu pot nega ca sunt in negocieri cu Steaua“, spune jucatorul israelian.

Afla mai multe informatii pe www.prosport.ro

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 11:50
Fost jucator la echipa a doua a Barcelonei, Javito anunta prin impresarul sau ca vrea sa vina la Steaua. Manel Ferer, reprezentantul jucatorului a declarat pentru Cancan ca asteapta o oferta concreta.

"Intr-adevar, am avut unele discutii cu oficialii de la Steaua si stiu de interesul lor pentru Javito. Steaua este un nume mare in Europa, urmeaza sa evolueze in preliminariile Ligii Campionilor, iar noi nu putem decat sa fim onorati de o asemenea propunere. Speram sa se si concretizeze. Contractul lui Javito la Aris a expirat, astfel ca ar putea fi achizitionat gratis. Grecii ne-au facut o oferta pentru prelungirea contractului, dar am amanat luarea unei decizii. Javito ar prefera Steaua, iar totul s-ar putea rezolva in aproximativ o saptamana", spune Manel Ferer pentru sursa citata.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 12:20
Janos Szekely este unul dintre transferurile cu care Steaua vrea sa intre pentru a treia oara consecutiv in grupele Ligii. Inainte de a veni in Ghencea si de a intra in istoria Galatiului ca cel mai scump transfer din istorie, Szekely a fost la un pas de a se transfera in Italia. Pe cand juca la U Cluj, Janos se intelesese cu echipa de Serie B, Ancona, dar transferul a cazut din cauza scandalului Calciopoli, cel care a zdruncinat Italia si a limitat numarul de stranieri din Liga secunda din cizma.

"Ma simteam bine si doream sa joc in Italia, chiar daca nu urma sa evoluez la o echipa mare. Aveam insa speranta ca, in cativa ani, voi ajunge la o grupare de top. Dupa declansarea nebuniei, federatia a limitat insa numarul de straini din ligile inferioare", a dezvaluit pentru Evenimentul zilei Janos Szekely.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 14:00
In drum spre Moscova, unde Manchester si Chelsea o sa joace in cel mai important meci al anmului, Becali viseaza la o finala Champions League peste 8 ani.

"Poate peste 7,8-10 ani daca vrea Dumnezeu, daca nu, niciodata", a spus Gigi Becali.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 14:40
Piturca poate spera. Desi a anuntat ca nu va convoca pe nimeni in locul accidentatului Petre, selectionerul poate merge cu tot lotul al Euro. Mijlocasul Stelei isi poate reveni. Becali crede ca este posibil ca Petre sa si joace la turneul final:

"Ovidiu Petre este o pierdere pentru nationala, dar exista posibilitatea sa isi revina pana la Euro si sa joace. Am vorbit acum cu doctorul si exista aceasta posibilitate", a spus seful din Ghencea la plecarea spre finala Champions League.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 16:00
Lacatus spune ca echipa Stelei va fi alta in sezonul viitor. Fiara a declarat ca vor mai pleca, dar si vor veni jucatori. Lacatus spune ca are nevoie de mai multe transferuri pentru a putea acoperi posturile deficitare:

"Nu pot spune ca exista posturi deficitare in echipa, insa vom incerca sa facem concurenta pe fiecare post. Depinde numai si numai de jucatori. Sigur, vom avea nevoie de un varf, de un mijlocas stanga si chiar de un mijlocas central, pentru a exista concurenta. Daca vor fi plecari de la Steaua, vom vedea cum ii vom inlocui pe acei jucatori. Important este ca in momentul in care vom aduce jucatori, acestia sa fie mai valorosi decat cei ce vor pleca. Acestia vor trebui sa aduca un plus si un randament mai bun. Nu vrem să facem transferuri numai de dragul de a le face", a spus Lacatus.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
Marius Lacatus spune ca Steaua o sa faca o figura frumoasa in Champions League. „Care sunt sansele in Champions League? Depinde foarte mult de achizitiile facute si de echipa cu care vom juca in turul trei. Ce adversar as prefera? Nu depinde de mine. Orice adversar intalnim, trebuie sa ne jucam sansa. Perioada de transferari nu s-a incheiat si sigur vor mai veni si alti jucatori, care sper eu sa aduca multa calitate in jocul Stelei”, spune Lacatus.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, vorbeste despre vestiarul Stelei.

„In perioada de cand sunt eu la Steaua nu au fost semne care sa dea de inteles ca vestiarul nu este unit. Acest lucru conteaza foarte mult pentru rezultatele echipei. Scandalul DNA a venit dupa incheierea campionatului. Sigur, ca si mine, jucatorii se gandesc la ce s-ar putea intampla, dar nu cred ca se va intampla ceva negativ pentru echipa si viitorul ei”, spune Lacatus.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
Lacatus se teme pentru Steaua. Fiara spune ca Radoi si compania vor avea de tras in pregatiri pentru a putea face fata in Liga, mai ales ca adversarii vor fi unul si unul:

"Se va pune accent pe toate aspectele. Normal ca trebuie sa imbinam utilul cu placutul. Vor fi perioade grele pentru jucatori, cu acumulari din punct de vedere fizic, dar nu vom lasa la o parte aspectele tehnico-tactice si meciurile de verificare, unde ne vom crea o idee asupra jucatorilor care ar putea fi titulari in sezonul urmator.

Cred ca este un lucru bun ca vom avea amicale tari. Nu vom incepe direct cu meciuri foarte grele. Daca in partidele de baraj pentru UEFA Champions League vom avea adversari foarte grei din punct de vedere al numelui, trebuie sa ne pregatim in consecinta. E un lucru benefic pentru noi si pentru jucatori", a spus Lactus pentru site-ul oficial al Stelei.

sport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
21st May 2008, 18:12
FC Kaiserslautern a anuntat ca va renunta la sase jucatori, printre care si Victoras Iacob. Iacob a jucat doar doua meciuri la Kaiserslautern, din cauza unei accidentari la menisc, scrie Suddeutsche Zeitung. Kaiserslautern a reusit sa se mentina in a doua liga din Germania la finalul actualului sezon, incheiat pe pozitia a 13-a in 2.Bundesliga.”In cazul Iacob decizia antrenorului este surprinzatore. Romanul abia a fost transferat in iarna, dar nu a apucat sa joace prea mult pentru ca s-a accidentat grav la genunchi. Cariera nu ii este insa pusa in pericol, pentru ca tocmai si-a revenit complet. Antrenorul nu a precizat insa motivul pentru care renunta la atacantul roman", scrie Rhein Zeitung.

sport.ro / 21 mai 2008

Onlinesport.ro
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, inainte de plecarea la Moscova, unde va asista la finala Ligii Campionilor, ca se afla in negocieri cu un club puternic pentru transferul lui Mirel Radoi, iar pretul solicitat in schimbul capitanului ros-albastrilor este de 15 milioane de euro.

"Singurul jucator de la Steaua pentru care exista interes este Mirel Radoi, pentru care negociez si am cerut 15 milioane de euro in schimbul lui. Am cerut 15 milioane ca sa nu-l dau, dar ei s-ar putea sa dea cat vreau eu. Am spus: nu e de vanzare. Cum nu e de vanzare? Uite-asa, nu e de vanzare. La 15 milioane m-as indoi, si e posibil sa dea pentru ca e o echipa mare, puternica. Radoi nu e de vanzare, nu e de vanzare, dar pana la urma orice e de vanzare, in afara de familie, de lucrurile sentimentale. Ia si el un salariu de doua milioane", a declarat Gigi Becali.

Finantatorul stelist a comentat si accidentarea lui Ovidiu Petre, precizand ca mijlocasul ar putea participa totusi la EURO: "Eu zic ca e o pierdere pentru echipa nationala. E posibil sa nu aiba chiar asa probleme si sa joace la turneul final, exista posibilitatea sa evolueze". Becali a mai afirmat ca gruparile care au jucatori la echipa nationala pot castiga foarte multi bani din acest motiv. "Nu eu i-am dat o mana de ajutor lui Piturca prin jucatorii Stelei, e vorba de echipa nationala a Romaniei. Mai ales ca luam si bani cand se duc jucatorii la echipa nationala. 4.000 de euro pe zi, zece zile, 40.000 de euro fiecare jucator", a spus patronul Stelei, care a adaugat zambind: "Daca tot ai jucatori pe acolo, nici nu mai trebuie sa vinzi, iti scoti banii de la echipa nationala".

Referitor la sansele echipelor romanesti care vor juca in urmatorii ani in Liga Campionilor, Becali a declarat: "La ce valori avem la ora asta, in primii doi, trei ani nu prea vad cum am putea ajunge in optimile Ligii Campionilor. Poate peste cinci, sase sau sapte ani".

Omul de afaceri nu a uitat nici de DNA, acolo unde ar trebui sa fie prezent joi in cazul scandalului de la Cluj, spunand ironic: "Vreau sa anunt DNA-ul ca e posibil sa nu ma mai intorc de frica lor, raman in Rusia".

Finala Ligii Campionilor dintre Manchester United si Chelsea se va disputa miercuri, la Moscova, de la ora 21:45, si va fi transmisa de PRO TV.

onlinesport.ro / 21 mai 2008

sport.ro
Cotidianul belgian Het Laatste Nieuws a scris, ca Steaua si Larissa sunt interesate de achizitionarea mijlocasului israelian Salim Toama, care joaca in Belgia la Standard Liege."De Toama se intereseaza atat Steaua, cat si Larissa. Clubul grec parea sa fie in pole position, dar si Steaua si-a exprimat interesul pentru mijlocasul israelian. Foarte probabil, Toama nu va mai aparea in tricoul lui Standard din sezonul viitor.

Toama vrea sa plece de la Standard. Larissa o are adversara pe Steaua in cursa pentru jucator. Clubul care il doreste pe Toama trebuie sa se inteleaga mai intai cu Standard, deoarece jucatorul mai are contract pana la 30 iunie 2010. Standard a achitat vara trecuta 1,5 milioane de euro pentru a-l lua pe israelian", a scris presa belgiana.

sport.ro / 21 mai 2008